#gamesmalaysia

MOST RECENT

New and sealed Ps4
Need For Speed Payback
RM210
Region R2 and R3
Price include postage
Interested?? We (0193296492)
#ps4#ps4malaysia#gamersmalaysia#gamesmalaysia#kakigame#mudah#trustedseller#murah

Sneak peak utk the making of Tahfiz, Fly!
Kalau ada sebarang suggestion, please comment below or dm me... 😄

Lama lagi nak siap ni... Music takde, tapi akan ada suara acapella insyaAllah... Doakan yang baik2 🌸

#GamesTechnology #gamesDevelopment #TahfizFly #gameMalaysia #gamesdevelopermalaysia #gamesdeveloper #gamesMalaysia

Restock,,, New Sealed Game
GTA V - RM180
FIFA 18 - RM210 (Promo) two left
Watch Dogs 2 - RM130
Assassin Creed Origin - RM220
Titan Fall 2 - RM110 (Promo)
Dying Light The Following - RM160
Hitman The First Season - RM160
All price include postage (019-3286482)
😄😄😄
Convenient place to Meet To hand over by hand
Nu Sentral And Mid Valley Shopping Mall
#ps4Malaysia#gamers#gamesmalaysia#ps4#murah#murah2#mudah#trustedseller

PS3 - Travel Bag for PS3 Slim (New)
.
.
🎮 For PS3 Slim
🎮 High Quality
🎮 Affordable Price
🎮 Very Comfort
🎮 Color Available : Black only
.
Harga : RM65 (Exclude Postage)
.
Apa tunggu lagi, whatsapp abam segera.

WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #meriah #gaming #gadgetmurahsangat #gadjet #ps3malaysia #ps3 #game #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #ipega #gamepadmurah #dualshock3 #anakmalaysia

PS3 - Original Super Slim Vertical Stand (New)
.
.
🎮 For Ps3 Super Slim Only
🎮 High Quality
🎮 Affordable Price
🎮 Color Available : Black only
.
Harga : RM65 (Exclude Postage)
.
Apa tunggu lagi, whatsapp abam segera.

WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #meriah #gaming #gadgetmurahsangat #gadjet #ps3malaysia #ps3 #game #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #ipega #gamepadmurah #dualshock3 #anakmalaysia

PS3 - Original Charge Station (New)
.
.
🎮 For Dualshock 3 only
🎮 High Quality
🎮 Affordable Price
🎮 Up to 2 Dualshock 3
.
Harga : RM55 (Exclude Postage)
.
Apa tunggu lagi, whatsapp abam segera.

WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #meriah #gaming #gadgetmurahsangat #gadjet #ps3malaysia #ps3 #game #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #ipega #gamepadmurah #dualshock3 #anakmalaysia

PS3 - Original Charging Dock (New)
.
.
🎮 2 in 1
🎮 Support Ps Move & Dualshock 3
🎮 Affordable Price
.
Harga : RM55 (Exclude Postage)
.
Apa tunggu lagi, whatsapp abam segera.

WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #meriah #gaming #gadgetmurahsangat #gadjet #ps3malaysia #ps3 #game #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #ipega #gamepadmurah #dualshock3 #anakmalaysia

HDMI Splitter 1x2
.
.
🎮 Support Ps3 Xbox PC
🎮 High Quality
🎮 Affordable Price
🎮 Very Comfort
🎮 1 input 2 output
🎮 Color Available : Black only
.
Harga : RM 70 (Exclude Postage)
.
Apa tunggu lagi, whatsapp abam segera.

WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #meriah #gaming #gadgetmurahsangat #gadjet #ps3malaysia #ps3 #game #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #ipega #gamepadmurah #dualshock3 #anakmalaysia

PS3 - Original Bluetooth Headset (New)
.
.
🎮 High Quality
🎮 Affordable Price
🎮 Very Comfort
🎮 Up to 6 hours
🎮 Color Available : Black only
🎮 Suitable for Smartphones too
.
Harga : RM65 (Exclude Postage)
.
Apa tunggu lagi, whatsapp abam segera.

WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #meriah #gaming #gadgetmurahsangat #gadjet #ps3malaysia #ps3 #game #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #ipega #gamepadmurah #dualshock3 #anakmalaysia

PS3 - Original Dualshock 3 Wireless Controller (New)
.
.
🎮 High Quality
🎮 Affordable Price
🎮 Very Comfort
🎮 2 months warranty
🎮 Color Available : Black only
.
Harga : RM 115 (Exclude Postage)
.
Apa tunggu lagi, whatsapp abam segera.

WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #meriah #gaming #gadgetmurahsangat #gadjet #ps3malaysia #ps3 #game #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #ipega #gamepadmurah #dualshock3 #anakmalaysia

PS4 Games - Part 41

Nampak tak banyak kan game2 ABAM jual.. ini stok2 yang baru sampai kat ABAM.

Selain game2 dlm gambar ni pun ada banyak lg.. Boleh PM ABAM dan nyatakan tajuk game.
.
Tunggu apa lagi,cepat2 PM ABAM.
.
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #nintendoswitch #gaming #gadgetmurahsangat #nintendo #ps3malaysia #ps3 #jualgame #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #gamepadmurah #sayajual #sayajualgadget #jualgadgetmurah

PS4 Games - Part 40

Nampak tak banyak kan game2 ABAM jual.. ini stok2 yang baru sampai kat ABAM.

Selain game2 dlm gambar ni pun ada banyak lg.. Boleh PM ABAM dan nyatakan tajuk game.
.
Tunggu apa lagi,cepat2 PM ABAM.
.
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #nintendoswitch #gaming #gadgetmurahsangat #nintendo #ps3malaysia #ps3 #jualgame #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #gamepadmurah #sayajual #sayajualgadget #jualgadgetmurah

PS4 Games - Part 39

Nampak tak banyak kan game2 ABAM jual.. ini stok2 yang baru sampai kat ABAM.

Selain game2 dlm gambar ni pun ada banyak lg.. Boleh PM ABAM dan nyatakan tajuk game.
.
Tunggu apa lagi,cepat2 PM ABAM.
.
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #nintendoswitch #gaming #gadgetmurahsangat #nintendo #ps3malaysia #ps3 #jualgame #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #gamepadmurah #sayajual #sayajualgadget #jualgadgetmurah

PS4 Games - Part 38

Nampak tak banyak kan game2 ABAM jual.. ini stok2 yang baru sampai kat ABAM.

Selain game2 dlm gambar ni pun ada banyak lg.. Boleh PM ABAM dan nyatakan tajuk game.
.
Tunggu apa lagi,cepat2 PM ABAM.
.
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #nintendoswitch #gaming #gadgetmurahsangat #nintendo #ps3malaysia #ps3 #jualgame #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #gamepadmurah #sayajual #sayajualgadget #jualgadgetmurah

Hobbies & Collection - Part 4

ABAM jugak ada jual brg² coolection dan permainan kanak².. ini stok2 yang baru sampai kat ABAM.

Selain game2 dlm gambar ni pun ada banyak lg.. Boleh PM ABAM dan nyatakan tajuk game.
.
Tunggu apa lagi,cepat2 PM ABAM.
.
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #nintendoswitch #gaming #gadgetmurahsangat #nintendo #ps3malaysia #ps3 #jualgame #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #gamepadmurah #sayajual #sayajualgadget #jualgadgetmurah

Hobbies & Collection - Part 3

ABAM jugak ada jual brg² coolection dan permainan kanak².. ini stok2 yang baru sampai kat ABAM.

Selain game2 dlm gambar ni pun ada banyak lg.. Boleh PM ABAM dan nyatakan tajuk game.
.
Tunggu apa lagi,cepat2 PM ABAM.
.
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #nintendoswitch #gaming #gadgetmurahsangat #nintendo #ps3malaysia #ps3 #jualgame #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #gamepadmurah #sayajual #sayajualgadget #jualgadgetmurah

Hobbies & Collection - Part 2

ABAM jugak ada jual brg² coolection dan permainan kanak².. ini stok2 yang baru sampai kat ABAM.

Selain game2 dlm gambar ni pun ada banyak lg.. Boleh PM ABAM dan nyatakan tajuk game.
.
Tunggu apa lagi,cepat2 PM ABAM.
.
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810 .
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #nintendoswitch #gaming #gadgetmurahsangat #nintendo #ps3malaysia #ps3 #jualgame #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #gamepadmurah #sayajual #sayajualgadget #jualgadgetmurah

PS Vita - PCH1101 Original (Used)
.
Apa yang korang dapat jika beli dengan abam :
.
⭐ 1 x PS Vita Console
⭐ 1 x Charger Cable
⭐ 1 x Charger Wall Plug
⭐ Condition 8/10 like new
⭐ Warranty : 1 Week
.
Harga : RM 530 (Exclude Postage)
.
Berbaloi, kan? Tunggu apa lagi, Whatsapp abam segera : 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #meriah #gaming #gadgetmurahsangat #xbox360 #ps3malaysia #ps3 #game #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #gamepadmurah #anakmalaysia #psp #pspmurah

PC & Xbox accessories - Part 1

Nampak tak banyak kan game2 ABAM jual.. ini stok2 yang baru sampai kat ABAM.

Selain game2 dlm gambar ni pun ada banyak lg.. Boleh PM ABAM dan nyatakan tajuk game.
.
Tunggu apa lagi,cepat2 PM ABAM.
.
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
WHATSAPP - 011-16890810
.
#ps4malaysia #ps4malaysiagang #gamesmalaysia #gamermalaysia #barangbaik #gamemurah #ikutcarakita #legomalaysia #masseffectandromeda #gadgetmurahmalaysia #gadgetmurahmalaysia #playstation #playstationmalaysia #psmalaysia #hargamurah #barangreadystock #rugitakbeli #nintendoswitch #gaming #gadgetmurahsangat #nintendo #ps3malaysia #ps3 #jualgame #igersmy #controllermurah #ipegamalaysia #gamepadmurah #sayajual #sayajualgadget #jualgadgetmurah

Most Popular Instagram Hashtags