#gameforlife

MOST RECENT

Replika import
Bahan : dryfit
Sablon : sublimasi
.
Size :
M = Panjang 68 - Lebar 48
L = Panjang 72 - Lebar 52
XL = Panjang 76 - Lebar 56
.
Info stock dan pemesanan contact :
Whatsapp : 0823-6155-5989
Available in Tokopedia
.
#redpigapparel #jualapparelgaming #kaosgaming #jualkaosgaming #tshirtgaming #gamingtshirt #gamingkaos #bajugaming #ootdgaming #gamingootd #gamerlife #gameforlife

Replika import
Bahan : dryfit
Sablon : sublimasi
.
Size :
M = Panjang 68 - Lebar 48
L = Panjang 72 - Lebar 52
XL = Panjang 76 - Lebar 56
.
Info stock dan pemesanan contact :
Whatsapp : 0823-6155-5989
Available in Tokopedia
.
#redpigapparel #jualapparelgaming #kaosgaming #jualkaosgaming #tshirtgaming #gamingtshirt #gamingkaos #bajugaming #ootdgaming #gamingootd #gamerlife #gameforlife

Replika import
Bahan : dryfit
Sablon : print
.
Size :
M = Panjang 68 - Lebar 48
L = Panjang 72 - Lebar 52
XL = Panjang 76 - Lebar 56
.
Info stock dan pemesanan contact :
Whatsapp : 0823-6155-5989
Available in Tokopedia
.
#redpigapparel #jualapparelgaming #kaosgaming #jualkaosgaming #tshirtgaming #gamingtshirt #gamingkaos #bajugaming #ootdgaming #gamingootd #gamerlife #gameforlife

Monster Hunter: World versi PC baru sahaja dilancarkan dan bagi versi konsol ia telah berjaya menjual jutaan unit.
.
Seperti yang dimaklumkan, bagi versi PC, Capcom bukan sahaja melancarkan di Steam namun turut mensasarkan ia ke negara China melalui kerjasama degan syarikat IT terbesar- Tencent.
.
Hasil pemasaran yang telah dilakukan Tencent melalui portal, mereka telah berjaya mengutip pra-tempah sebanyak 1 juta unit di China. Malangya, game ini tiba-tiba ditarik oleh kerjaan China.
.
Walaupun telah mematuhi segala prosedur yang ditetap, tetapi kerajaan China tetap berkeras dengan tersebut dengan memberi alasan bahawa game tersebut tidak mematuhi piawaian.
.
Sebagai ganti, Tencent akan melakukan proses ganti rugi dan setakat ini belum ada penjelasan lanjut adakah game ini akan dilancarkan semula di China.
.
#gamerlife #videogameaddict #gaming #gameforlife #gamerforlife #videogaming #fps #fortnite #fortnitememes #pgi #onlinegaming #pc #Razer #razergaming #razerchroma #razerkraken #femalegamer #girlgamer #pubg #pubgmobile #pubgmemes #pubgfunny #girlstreamer #gamergirl #game #games #pcgaming #dota2 #ti8 #dotafunny

‼️Who excited for the new Location for rainbow six siege🤤‼️
.
.
.
If you like gameplay such as rainbow six siege, call of duty, Fortnite, pubg, etc... follow me I promise you’ll enjoy. Also if you want me to show your gameplay let’s talk
.
.
.
.
.
.
.
#rainbowsixsiege#youtubechannel#r6#r6memes#rush#nerfedbeard#ash#fuzekilledthehostage#gameforlife#gamesforever#twitchtv#siege#battlepass#fortnite#pubg#battlefield1#battleroyale#Iqnerf#callofduty#callofdutyww2

Game of the day:
Bomb Chicken 💣🐓 •
this game is simply fantastic, its original art and the beauty of the hen heroe, reminds us a bit of Bomberman in essence but without a doubt Bomb Chicken gives us a new and challenging experience without falling into frustration, highly recommended! this game should be on every nintendo switch ————————— :


Gaming Partners:
@crankyeagle
@nintendokristy
@nintend0addict
@succhinigames


Also please check the amazing tag accounts!


Tags:
#nintendo #nintendoswitch #nintendolife #geek #game #procontroller #joycon #nintendoaddict #game #videogame #style #photooftheday #gameoftheday #ponygeeklife #amiibo #nintendo3ds #gamers #gameforlife #gamestagram #instagamer #gameboy #gaminglife #collector #collection #nintendo2dsxl #zelda #link #mariobros #blue #bombchicken #nindies

Korang. Hana terjumpa adik beradik Razer Quartz Collection. Mousepad Razer Invicta Quartz lahh 😱
.
Hana rasa kan, kalau hana tak beli, kesian dekat 3 beradik kat Opis hana tu, tak dapat jumpa adik beradik dia yang lagi satu ni.
.
Tapi masalahnya, kalau nak adopt budak ni, kena apply dekat rumah anak yatim Low Yatt, pastu kena bayar wang pengeras. Banyak gengster jaga dekat situ.
.
Tu lah, bukan hana saja nak pisah-pisahkan dorang. Takpelah. Nanti korang dah besar2, korang buat lah reunion sendiri ya.
.
Kesian, eh... Sekian, kisah si kakak angkat comel. Bye.
.
Patut tak hana bawak dorang jumpa? .
#gamerlife #videogameaddict #gaming #gameforlife #gamerforlife #videogaming #fps #battlefield #gamingsetup #onlinegaming #pc #Razer #razergaming #razerchroma #razerkraken #femalegamer #girlgamer #pubg #pubgmobile #pubgmemes #pubgfunny #pubgmeme #pubgstreamer #girlstreamer #gamergirl #game #games #pcgaming #pubgreview #shroud

Kalau korang masih ingat, game Digimon World 3 merupakan antara game Playstation 1 paling top pada zamannya. Antara faktor yang menyebabkan game ini memiliki peminat yang ramai ialah kualiti grafik 3D yang ditampilkan,naratif penceritaan dan fenomena pada ketika itu.
.

Untuk peminat game Digimon, ini ada berita baik buat korang. Baru-baru ini Bandai Namco Shanghai telah mengeluarkan trailer game dan pra daftar bagi Digimon: Encounter.
.
Game tersebut mirip seperti Digimon Wolrd 3 dan memiliki konsep gameplay yang sama. Ia memakai konsep turn-based RPG dengan padanan grafik 3D yang memadai. Terdapat lebih 200 Digimon untuk dikoleksi termasuk WarGreymon, MetalGarurumon, Dukemon serta Seraphimon.
.
Malangnya, setakat ini belum ada tarikh rasmi bilakah ia akan dilancarkan bagi versi global. Namun dengan dibukanya pra-daftar di China, dapat dikatakan Digimon Ecounter akan segera dilancarkan.
.
#gamerlife #videogameaddict #gaming #gameforlife #gamerforlife #videogaming #fps #fortnite #fortnitememes #pgi #onlinegaming #pc #Razer #razergaming #razerchroma #razerkraken #femalegamer #girlgamer #pubg #pubgmobile #pubgmemes #pubgfunny #girlstreamer #gamergirl #game #games #pcgaming #dota2 #ti8 #dotafunny

‼️Who excited for the new Operator for rainbow six siege🤤‼️
.
.
.
If you like gameplay such as rainbow six siege, call of duty, Fortnite, pubg, etc... follow me I promise you’ll enjoy. Also if you want me to show your gameplay let’s talk
.
.
.
.
.
.
.
#rainbowsixsiege#youtubechannel#r6#r6memes#rush#nerfedbeard#ash#fuzekilledthehostage#gameforlife#gamesforever#twitchtv#siege#battlepass#fortnite#pubg#battlefield1#battleroyale#Iqnerf#callofduty#callofdutyww2

Most Popular Instagram Hashtags