[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gain5kg

102 posts

TOP POSTS

So...Let's start all over again! 💃🏼 #gain5kg #failed #letstryonemoretime #bikbok

Hari paling bahagia bila dpt pakai colour lain selain black and white.. tudung pn jadiklah kan.. maklumlah stock baju colourful kureng so dpt pakai bawal colourful pn jadiklah kennnn 😜 #lawyerlife #agchambers #kursus #gain5kg 😭

Jom diet balik. Dah sebulan kelaut dalam sampai susah dah nak timbul. Menu tak berapa clean sebab barang xda. Makan apa yg ada dulu nanti p shopping brg atkins. Nampak macam banyak kan ahkak makan, yela baru nak stat kena makan byk sikit takut perut tak tahan 😂😂😂. #reinduction #gain5kg #misikurussebelumraya #lepasrayanaikbaliktakpa 😂

Senyuman sorok double chin. Sis masih cuba untuk misi #gain5kg. Supporter tegar kat blkg katanya quite cuak sebab da less than 100 days to go. Sis pakai lipstick je bg merah delima merekah sket. Sis tgh cuba petua bg merah semula jadi. #jgnkecam.
Oh ya, shawl lawaaaaaa and ironless ni dari @bywaniejohari. Sabar sket, nanti sampai masa sis borong banyak. Silap2 mintak custom made. HAHA.

#nzl_syafism #sn

Suster yang selalu mendoakan kami..dari kami mulai berjuang dan stiap langkah yang kami lalui beliau selalu doakan kami.

Tiap kali kesini slalu mewek haru..terimakasih para suster putri karmel dan Romo teristimewa romo Yohanes buat doanya hingga Dia percayakan kami menjadi orang tua buat malaikat2 ajaibNya didunia ini☺

Doakan dan mampukan kami jadi orangtua yang baek dan pakailah kelak kehidupan anak2 kami untuk kemuliaan dan kepanjangan tanganMU didunia ini😇

Kinanti sekarang dah mulai ngerti kalo diajak kesini..dulu bayi kesini pas masih 5bulan..digendongin hampir smua suster disini dan romo😙
Sekarang begitu sampai dah senyum2 seneng..seneng sma suasananya nature sekali🌲🌳🌴🌱..ketemu para suster dan diajakin ngobrol mpe mantuk2 entah apa yang diobrolin yaa😆😊 feel like your home ya kak..someday if you choose to be apart of them..we proud of you kak😍😘😙 #abaikanmukahabismewek😂#sr.magdalena#sehatterussuster#myblessing#babybump
#25weekspregnant#6bulan#gain5kg#mulaibulatlagi😊#thanksGod

謝謝朋友買給雪雪😘😘
媽咪最愛的Jordan❤❤
再次當媽咪還是有第一次的期待第一次的興奮🙈🙈
#27weeks #secondbaby #babygirl #gain5kg #lovepink

肚子衝出来了!进入孕期的最后一个阶段叻😄 #28weekspregnant #mothertobe #cjlovemoment #babybump #thirdtrimester #happymother #cantwaittoseeher #gain5kg

MOST RECENT

Suster yang selalu mendoakan kami..dari kami mulai berjuang dan stiap langkah yang kami lalui beliau selalu doakan kami.

Tiap kali kesini slalu mewek haru..terimakasih para suster putri karmel dan Romo teristimewa romo Yohanes buat doanya hingga Dia percayakan kami menjadi orang tua buat malaikat2 ajaibNya didunia ini☺

Doakan dan mampukan kami jadi orangtua yang baek dan pakailah kelak kehidupan anak2 kami untuk kemuliaan dan kepanjangan tanganMU didunia ini😇

Kinanti sekarang dah mulai ngerti kalo diajak kesini..dulu bayi kesini pas masih 5bulan..digendongin hampir smua suster disini dan romo😙
Sekarang begitu sampai dah senyum2 seneng..seneng sma suasananya nature sekali🌲🌳🌴🌱..ketemu para suster dan diajakin ngobrol mpe mantuk2 entah apa yang diobrolin yaa😆😊 feel like your home ya kak..someday if you choose to be apart of them..we proud of you kak😍😘😙 #abaikanmukahabismewek😂#sr.magdalena#sehatterussuster#myblessing#babybump
#25weekspregnant#6bulan#gain5kg#mulaibulatlagi😊#thanksGod

Most Popular Instagram Hashtags