#gain5kg

MOST RECENT

Bit of old fashioned hardcore strength training about to start. Current 100kg - Goal 100kg #June30
2 months in with 4 months to go #mumsday #gain5kg #muscle #lose5kg #fat #measure #waist #legs #chest #back #taranakihardcore #indonesia #stregnth #training #metallica #liftitordie #nospotter #weights #punches #kicks #protect #family #world is #full of #crazy

Hujung2 tahun ni dh ade sikit kemajuan. Inshaallah tahun 2018 nnt aku ingin kelihatan lbh 'maju' lg 😉 #21weeks #gain5kg

Suster yang selalu mendoakan kami..dari kami mulai berjuang dan stiap langkah yang kami lalui beliau selalu doakan kami.

Tiap kali kesini slalu mewek haru..terimakasih para suster putri karmel dan Romo teristimewa romo Yohanes buat doanya hingga Dia percayakan kami menjadi orang tua buat malaikat2 ajaibNya didunia ini☺

Doakan dan mampukan kami jadi orangtua yang baek dan pakailah kelak kehidupan anak2 kami untuk kemuliaan dan kepanjangan tanganMU didunia ini😇

Kinanti sekarang dah mulai ngerti kalo diajak kesini..dulu bayi kesini pas masih 5bulan..digendongin hampir smua suster disini dan romo😙
Sekarang begitu sampai dah senyum2 seneng..seneng sma suasananya nature sekali🌲🌳🌴🌱..ketemu para suster dan diajakin ngobrol mpe mantuk2 entah apa yang diobrolin yaa😆😊 feel like your home ya kak..someday if you choose to be apart of them..we proud of you kak😍😘😙 #abaikanmukahabismewek😂#sr.magdalena#sehatterussuster#myblessing#babybump
#25weekspregnant#6bulan#gain5kg#mulaibulatlagi😊#thanksGod

Jom diet balik. Dah sebulan kelaut dalam sampai susah dah nak timbul. Menu tak berapa clean sebab barang xda. Makan apa yg ada dulu nanti p shopping brg atkins. Nampak macam banyak kan ahkak makan, yela baru nak stat kena makan byk sikit takut perut tak tahan 😂😂😂. #reinduction #gain5kg #misikurussebelumraya #lepasrayanaikbaliktakpa 😂

So...Let's start all over again! 💃🏼 #gain5kg #failed #letstryonemoretime #bikbok

What's ur New Year's Resolution?
I wish a regular daily routine and sleep schedule😤

#newyearsresolution #oh#and #gain5kg #💪🏼

30 dage tilbage og vi glæder os SÅ meget 💙 #week35 #gain5kg #babyboy #CecilieGraversen @jesperpoder6

Ni je la yg dapat ku gigit..harap dpt la turun balik.....huhu
#gain5kg #struggle

謝謝朋友買給雪雪😘😘
媽咪最愛的Jordan❤❤
再次當媽咪還是有第一次的期待第一次的興奮🙈🙈
#27weeks #secondbaby #babygirl #gain5kg #lovepink

Senyuman sorok double chin. Sis masih cuba untuk misi #gain5kg. Supporter tegar kat blkg katanya quite cuak sebab da less than 100 days to go. Sis pakai lipstick je bg merah delima merekah sket. Sis tgh cuba petua bg merah semula jadi. #jgnkecam.
Oh ya, shawl lawaaaaaa and ironless ni dari @bywaniejohari. Sabar sket, nanti sampai masa sis borong banyak. Silap2 mintak custom made. HAHA.

#nzl_syafism #sn

Most Popular Instagram Hashtags