[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gaduhhariharipontetapsayang

8 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah. Rezeki hari ni. Anugerah Keluarga Sakinah 😍

#kamitakdebajufamily
#gaduhhariharipontetapsayang
#myfamily

Al-kisahnya petang ni,
Tiba2 husband kol,ckp ad kt luar opis..suruh keluar kejap,tapi cakap sampai kt kereta kena tutup mata,nak bagi something..hakak pun rasa pelik lah kann,suruh opismate follow amik video..hehe,memang terkejut lahh !!
.
Husband bagi 🌹🌹🌹🌹 !! Suprise betul lah,tetiba sweet sangat ni kenapa syg..berhabuk jugak lah mata tadi..
.
Actually,esok dah 4 bulan kahwin..husband cakap saja2 bagi awal..terima kasih suami,syg minta maaf kalau lukakan,sakitkan hati b selama ni..terima kasih terima syg seadanya,terima kasih sgt2!Xpernah xsayang tauu 😘😍
.
#kisahdiadanaku #kisahkami #kisahSMvsNI #SMNI #cintahalal #cintahati #lakibini #semogadipermudahkan #semogabaikbaiksaja #doakanygbaikbaik #doakanterbaik #inshaallah #11march #mac2017 #march2017 #tilljannahinshaallah #empatbulan #benice #kahwin #hakakgigih #hakaksuka #terimakasih #usaha #jodoh #jodohiturahsiaallah #iloveyou #hubbywifey #pahitmanis #gaduhharihari #gaduhhariharipontetapsayang

MOST RECENT

"You make me smile when I cry,you pick me up when I’m down,you have to deal with me at my worst and love me at my best"
.
Terima kasih untuk segalanya suami ku 😘 , 4 months and still counting πŸ˜‰
.
#kisahdiadanaku #kisahkami #kisahSMvsNI #SMNI #cintahalal #cintahati #lakibini #semogadipermudahkan #semogabaikbaiksaja #doakanygbaikbaik #doakanterbaik #inshaallah #11march #mac2017 #march2017 #tilljannahinshaallah #empatbulan #benice #kahwin #hakakgigih #hakaksuka #terimakasih #usaha #jodoh #jodohiturahsiaallah #iloveyou #hubbywifey #pahitmanis #gaduhharihari #gaduhhariharipontetapsayang

Al-kisahnya petang ni,
Tiba2 husband kol,ckp ad kt luar opis..suruh keluar kejap,tapi cakap sampai kt kereta kena tutup mata,nak bagi something..hakak pun rasa pelik lah kann,suruh opismate follow amik video..hehe,memang terkejut lahh !!
.
Husband bagi 🌹🌹🌹🌹 !! Suprise betul lah,tetiba sweet sangat ni kenapa syg..berhabuk jugak lah mata tadi..
.
Actually,esok dah 4 bulan kahwin..husband cakap saja2 bagi awal..terima kasih suami,syg minta maaf kalau lukakan,sakitkan hati b selama ni..terima kasih terima syg seadanya,terima kasih sgt2!Xpernah xsayang tauu 😘😍
.
#kisahdiadanaku #kisahkami #kisahSMvsNI #SMNI #cintahalal #cintahati #lakibini #semogadipermudahkan #semogabaikbaiksaja #doakanygbaikbaik #doakanterbaik #inshaallah #11march #mac2017 #march2017 #tilljannahinshaallah #empatbulan #benice #kahwin #hakakgigih #hakaksuka #terimakasih #usaha #jodoh #jodohiturahsiaallah #iloveyou #hubbywifey #pahitmanis #gaduhharihari #gaduhhariharipontetapsayang

Alhamdulillah. Rezeki hari ni. Anugerah Keluarga Sakinah 😍

#kamitakdebajufamily
#gaduhhariharipontetapsayang
#myfamily

Most Popular Instagram Hashtags