#gadiskedah

MOST RECENT

Code: 💚Hijau Gelap/ emerald green .
Tempahan jahitan & baju siap
Kurung Kedah Asli
Baju siap
Kain sendiri upah jahit (exclude postage)
.
.
Ws 0175828384

Sebelum menjaga hati orang,tolong pastikan hati sendiri terjaga lebih dahulu😉
#Janganbencicintaku #akubukansesiapa #gadiskedah

Code: ❤ Light grey/ kelabu cerah
.
Tempahan jahitan & baju siap
Kurung Kedah Asli
Baju siap Kain sendiri upah jahit (exclude postage)
.
.
Ws 0175828384

Code : 💙Navy blue / biru gelap
.
Available untuk tempahan siap dan tempahan untuk jahitan "tailor"
..

Code: 💙Biru Cerah/ Sky blue

Tempahan jahitan & baju siap
Kurung Kedah Asli
Baju siap Kain sendiri upah jahit (exclude postage)
.
.
Ws 0175825384

i rindu budak kecik sebelah i acah tinggi tu @babyijah_ tuja😜
#abaikanmukatakbersiap🤣
#gadiskedah

Ada benda kita kena balas, ada benda kita x boleh balas 💁 #haters 😈
#gadiskedah
#makeup
#jenterapejuang
#bajukurung
#lagisyantikdance

Kami kat lostaq jangan buat loklaq satlagi pala hampa kami putaq 😅
.
#gadiskedah #kesayangansaya #lovelycousy

Yeay !
My birthday has passed but the ‘gifts’ shows up all the others in the crowded.
Allah; The most valuable birthday gifts ever received. Alhamdulilah hehe🌹
BB7 has been my idol since secondary school & I'm so glad to see his excellence skills & performance with Kedah🔰⚽️🦅
Ehem, but the only reason I want to see again & again it’s his performance with fantastic attitude & low profile personality. Go Badd Go🔥
& Thank U so much BB7 @bakhtiarbaddrol for the birthday gift. #BB7 #PulunKedahPulun #AnakKedah #GadisKedah #FootballLife #Fans #Kedah #WMM #CL7
📸 @madihahidris_ & Tq a lots to @hazwan_zikri 🌷

Bosan 😪
#gadiskedah

Harini rata rata orang kedah pergi ke kl untuk perlawanan bola sepak tm piala malaysia, jadi admin tak pergi sebab admin bekerja. Disini bos dah bagitaw yang HQ akan ada offer,
Setiap pembelian melalui postage, akan dapat satu cabutan bertuah.
Nilai emas 916 poh kong loket emas, sapa yang berminat nak join.
Boleh beli cinnamon masker dengan harga offer 2 botol RM26 layak mendapat satu cabutan bertuah, jom ramai ramai join team kami.
Wassap admin +60 12-261 5692
Dan no personal bos sendiri 01121467995

#cinnamonmasker #cinnamonmaskerviral #cabutanbertuah #tmpialamalaysia #tmpialamalaysia2017 #kedahvsjdt #pialamalaysia #penyokongkedah #gadiskedah #kedahan #onlineshoping #bazarpaknil #bazaronline

Harini rata rata orang kedah pergi ke kl untuk perlawanan bola sepak tm piala malaysia, jadi admin tak pergi sebab admin bekerja. Disini bos dah bagitaw yang HQ akan ada offer,
Setiap pembelian melalui postage, akan dapat satu cabutan bertuah.
Nilai emas 916 poh kong loket emas, sapa yang berminat nak join.
Boleh beli cinnamon masker dengan harga offer 2 botol RM26 layak mendapat satu cabutan bertuah, jom ramai ramai join team kami.
Wassap admin +60 12-261 5692
Dan no personal bos sendiri 01121467995

#cinnamonmasker #cinnamonmaskerviral #cabutanbertuah #tmpialamalaysia #tmpialamalaysia2017 #kedahvsjdt #pialamalaysia #penyokongkedah #gadiskedah #kedahan #onlineshoping #bazarpaknil #bazaronline

Harini rata rata orang kedah pergi ke kl untuk perlawanan bola sepak tm piala malaysia, jadi admin tak pergi sebab admin bekerja. Disini bos dah bagitaw yang HQ akan ada offer,
Setiap pembelian melalui postage, akan dapat satu cabutan bertuah.
Nilai emas 916 poh kong loket emas, sapa yang berminat nak join.
Boleh beli cinnamon masker dengan harga offer 2 botol RM26 layak mendapat satu cabutan bertuah, jom ramai ramai join team kami.
Wassap admin +60 12-261 5692
Dan no personal bos sendiri 01121467995

#cinnamonmasker #cinnamonmaskerviral #cabutanbertuah #tmpialamalaysia #tmpialamalaysia2017 #kedahvsjdt #pialamalaysia #penyokongkedah #gadiskedah #kedahan #onlineshoping #bazarpaknil #bazaronline

Macam cantik je. Macam comel je. 😍. Eh biasalah tu dik. Lumrah orang cantik memang selalu jadi perhatian. Kalau nak tahu apa kes sebenarnya, boleh swipe 🆙 je di insta story #mstaronline. #gadiskedah #bawaktraktor #bendang #anakkedah

Mintak maaf awak janji nanti sy buli lagi okay 😜
#gadismelayuterakhirkatanya #gadiskedah #gadiscomel97 #gadisayu #gadismanis #gadisbawang
Orang kata kalau ada iras2 tu jodoh !!! Yg ni ada iras ke??? Hahaha

Most Popular Instagram Hashtags