[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gadisbola

441 posts

TOP POSTS

.
Kedah serata-rata
.
Admin paling banyak koleksi gambar gadis-2 Kedah 👍 dorang sporting abessss...banyak bagi gambar-2 pakai jersi 👍👍👍
.
Tq sebab support @gadisbolamalaysia 👍👍👍
#Kedah #KED #PulunKedahPulun #GadisBola #Malaysia

✔💕😘🤗 see you again adik manis💖 gonna miss you sha, ada rezeki kita jumpa lagi ok, good luck for your pt3 coming soon 👻 #gadisbola

Keep The Blues Flag Flying High⚽💗
-chelseafc-
.
.
.
.
#chelseafc #cewekbola #gadisbola

Aremanita iku gadis manis mbois anti rasis✊
#footballismylife #gadisbola #aremanitasatriapurwokerto #mboisilakes #ongiskodew

Boxing Day !
United Day !

Bakal seru nih kayak nya pertandingan nya lawan sunderland , bakal ketemu sama banyak mantan 😂
David Moyes , Adnan Januzaj , Donald Love , Paddy mcNair 😘 .

#Uniteday
#cewekbola
#gadisbola
#fansmanutd

Thank you @mich8lee for support malaysian football ! Great to see chinese girl watched malaysian football at stadium.

#Malaysia #Gadisbola #Gadisbolamalaysia #astro #host

give me all your attention and i will give my heart 😊 but carefully, its just like a jelly not stone.
#GadisBola...💞

Awak-awak semua da makan? 😍😘😱 .
.
#gadisbola

MOST RECENT

Ramai orang up gambar, sekarang musim orang konvo yer?? So sis pun rasa nak up jugak gambar biarlah dh berhabuk pun. Abaikan gambar kedua yg tutup mata tu sbb sis teruja sangat kot jumpa Sultan Johor. Nanti ada jodoh terjumpa photographer yg ambik gambar ni sis nk selfie dengan dia dan nk ucap terima kasih sbb ambik gambar yg nampak sangat sedang menikmati keindahan dunia.. Rare.. Hahaha 😂😂😂
.
Sebenarnya tengok gambar ni sis rasa mata macam masuk habuk sikit sbb hasrat dan impian sis nak tambah satu lg gambar pakai bonet belum tercapai dan rasanya impian tu dah hanyut kt laut. Walaupun sis ni bukan kategori yg pandai mengajar dengan terang dan jelas tp sis memang minat belajar ilmu baru, ajar dan sampaikan ilmu kt orang. Atas banyak sebab sis terpaksa lupakan hasrat nak jadi salah seorang tenaga pengajar yg boleh berbakti kepada anak bangsa. Ilmu yang ada ni pun makin terkubur. Sis kecewa 😭😭😭
.
Sis pujuk hati.. Ilmu dimana2 pun boleh dicari.. Kebaikan dimana2 pun boleh dibuat.. Sekarang pun sis menyampaikan ilmu juga kan dan ajak orang kearah kebaikan
.
Ya.... Kerjaya dalam UNIT TRUST menyempurnakan impian sis. Sis suka dengan kerjaya ni.. Bagi sis ni adalah satu JIHAD.. Sis benar2 nekad nak sebarkan kebaikan kepada orang ramai, bantu mereka dalam pengurusan kewangan yang betul disebabkan kecetekkan ilmu dalam kalangan bangsa kita dalam mengurus kewangan. Ya.... Sis mengajar mereka. Sis sekarang juga seorang 'lecturer' dalam pengurusan kewangan. Allah dah atur dengan tepat yg terbaik untuk kita. Harapan sis suatu hari nanti sis terpacak dengan berjayanya mengajar ilmu kepada anak bangsa mengurus kewangan dengan baik dan kebaikan itu mengalir dalam darah daging mereka
.
Tahniah sis ucapkan pada kawan2 yg konvo sehingga ke peringkat tertinggi dalam bidang pengajian tinggi. Sis bangga sis pernah jadi sebahagian dari anda dulu.. Tahniah
.
#RinduUTHM
#ParitRajadihati
#RotiParitBengkok
#KerangSenggarang
#Rotikacangpool
#Maisulu
#Gadisbola
#AlumniUTHM
#FinancialEngineer
#nevergiveup
#ALLAHalwaysbymyside

Aremanita iku gadis manis mbois anti rasis✊
#footballismylife #gadisbola #aremanitasatriapurwokerto #mboisilakes #ongiskodew

Cewek Suka Singo Edan Itu Idaman 😘.






Cewek Suka Bola ⚽ Itu Langka 😊. #GadisBola #Aremanita #Ongiskodew #gadistribun

Thank you, Malaysia. Thanks, everyone. #RisingTogether #GadisBola #BangkitBersama

Most Popular Instagram Hashtags