[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#furious360sunwaychallenge

679 posts

TOP POSTS

Kalau bulan menerangi malam..
Tapi awk menerangi saya.. 不不
.
.
#businessacademy360
#furious360sunwaychallenge
#afiqsharizal #rangerover

Bestnya kalau ada teman setia macam ni..
Hahaha.. bila la nak dapat kawan macam ni ye.. haha..
.
.
#businessacademy360
#afiqsharizal
#furious360sunwaychallenge
#furious360

Bermula satu perjalanan disebabkan hala tuju.. dan bermulanya kehidupan bila kita ada tujuan.. tak ada lagi setakat ni orang naik bas yang tak ada hala tuju.. setiap bas dan kenderaan ada destinasi masing2.. ada hala tuju dan haluan masing2.. dan apabila ada haluan yang lain2.. perjalanan pon lain2.. dan pengalaman pon akan lain2.. ada jalan lurus banyak.. selekoh sikit.. ada jalan selekoh banyak.. lurus sikit.. ada jalan selekoh je.. tak ada lurus.. .
.
Apa pon yang berlaku semalam dan harini ataupon seterusnya semuanya datang dari diri kita sendiri.. kita menggerakkan tangan kita sendiri.. bukan kawan.. bukan mak ayah.. bukan jiran.. bila jadi apa2 marah diri sendiri dahulu.. sebab memang benda tu punca dari kita dan belajar untuk atasi kalau berlaku lagi.. moral of the story tu kita kena nampak.. dah nampak belajar..
.
.
Dunia ni sementara.. bukan nak kaya dan bukan nak miskin.. tapi cuma nak hidup lengkap tanpa perlu meminta sahaja.. itu yang terbaik.. semoga usaha semalam harini dan akan datang.. akan membawa impak untuk ubah hidup kita.. sama2 kita jadi orang yang lebih baik demi masa depan.. 返鳶
.
.
#businessacademy360
#furious360sunwaychallenge
#afiqsharizal
#furious360

Bermula satu perjalanan disebabkan hala tuju.. dan bermulanya kehidupan bila kita ada tujuan.. tak ada lagi setakat ni orang naik bas yang tak ada hala tuju.. setiap bas dan kenderaan ada destinasi masing2.. ada hala tuju dan haluan masing2.. dan apabila ada haluan yang lain2.. perjalanan pon lain2.. dan pengalaman pon akan lain2.. ada jalan lurus banyak.. selekoh sikit.. ada jalan selekoh banyak.. lurus sikit.. ada jalan selekoh je.. tak ada lurus.. .
.
Apa pon yang berlaku semalam dan harini ataupon seterusnya semuanya datang dari diri kita sendiri.. kita menggerakkan tangan kita sendiri.. bukan kawan.. bukan mak ayah.. bukan jiran.. bila jadi apa2 marah diri sendiri dahulu.. sebab memang benda tu punca dari kita dan belajar untuk atasi kalau berlaku lagi.. moral of the story tu kita kena nampak.. dah nampak belajar..
.
.
Dunia ni sementara.. bukan nak kaya dan bukan nak miskin.. tapi cuma nak hidup lengkap tanpa perlu meminta sahaja.. itu yang terbaik.. semoga usaha semalam harini dan akan datang.. akan membawa impak untuk ubah hidup kita.. sama2 kita jadi orang yang lebih baik demi masa depan.. 返鳶
.
.
#businessacademy360
#furious360sunwaychallenge
#afiqsharizal
#furious360

Sekelilingilah diri anda dengan orang yang berilmu.. kerana anda pasti akan dapat cebisan dari ilmu mereka..
Duduklah dikalangan orang yang berjaya.. kerana pasti anda akan dapat sedikit dari kejayaan mereka..
.
.
#businessacademy360
#furious360sunwaychallenge
#afiqsharizal #furious360

Selesai satu pertarungan sengit antara family.. haha.. lama tak main sekali main hamikk.. Seronok juga kalau jadikan sukan ni sebagai aktiviti mingguan kan.. haha..
Baru badan sihat.. 返
Apa2 pon.. good night
.
.
#afiqsharizal #furious360
#businessacademy360
#furious360sunwaychallenge

Kau nasib baik aku tak leh pegang kau.. kalau boleh aku nak bela 5 sruh jaga rumah.. kenpem2 setia punya.. haha..
.
.
#furious360sunwaychallenge
#sunwaylagoon

Hebatnya seseorang pelumba bukan dijalan yang lurus.. tapi diselekoh akan menunjukkan sebenarnya siapa lebih berani dan siapa lebih hebat.. begitulah juga kehidupan.. tak semuanya lurus.. sampai masa ada selekoh juga.. masa selekoh tu baru tahu erti sebenar.. masa itulah kita diuji.. jadi teruskan berjuang.. make your dreams come true 返
.
.
#businessacademy360
#furious360sunwaychallenge
#furious360 #afiqsharizal

MOST RECENT

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Nur umairah bt abdul nasir
0111 7956168
.
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #lifestyle #youngmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

STUDENT BUAT HAL 潘
.
.
.
Selepas dapat result pukul 12 malam lepas,Nabilah buat hal lgi Kali nie achieve income lebih RM10,000 pulak.Tahniah Nabilah,salah seorang ahli #businessacademy360 .
.
.
Sesiapa yg nak buat income mcm mana Nabilah buat, part time sahaja student pon boleh achieve income mcm ni. Okay ke okay?
.
Kalau rasa okay dan nak belajar boleh terus pm dekya .First come first serve
.
.
01126051760
Hidayah Sufiyatol .
.
#businessacademy360 #furious360 #furious360sunwaychallenge #uitmpalam #machang #pasirmas #pasirputeh #kotabharu #puncakalam #uitm #ukm #upm #uniten #unikl

IMPIAN?? .
.
.
Semua manusia ada impian. Cuma dapat atau tidak sahaja yg menjadi persoalan. Itu juga bergantung betapa kukuhnya alasan seseorang itu terhadap impiannya. .
.
Bagi saya, impian saya adalah untuk menyara ibu bapa saya supaya mereka dapat hidup senang dan bahagia. Ini sebagai tanda balas budi jasa baik dan pengorbanan mereka untuk membesarkan saya. .
Tetapi
.
Bagai mana saya nk menyara ibu bapa kalau pendapatan kecil? .
Sejak dari itu saya terfikir. sehinggalah kwn saya mengenalkan #businessacademy360 pada saya. .
Setelah saya mendapat keperincian tentang #businessacademy360 nii ramai orang2 yg berjaya dlm masa yg singkat. .
Oleh itu saya juga mahu menjadi antara orang2 yg hebat dan dpt membanggakan ibu bapa dan keluarga saya. .
Kalau berminat nk tahu lebih lanjut boleh dm saya.
.
Ws 017 6408726
.
-Hanis Hanani-
.
.
#bussinessacademy360
#furious360sunwaychallenge
#OnlineGerilla2017
#Hanisyoungmillionaire
#SideIncome
#studentlife
#PelaburanSah
#mencariperintis
#peluangmenjanapendapatan
#RetireYoungRetireRich
#OnlineSkillStage3 .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi #gbecsapok

NAK KURUS MCAM NI RAYA TAHUN NI ATAU TAK?
.
.
Ramai yg tanya. Perli. Bg semangat. Bila sis nak kurus mcm ni. bg sis ni okay lah. Not big. Not small. ni gambr raya 2016 . So , okay lah kowt. Nak Naik SENANG ,
Nak turun SUSAH ...nak maintain? Okay je. Tpi nak trun tu SUSAH ... So jom kita start skrang even SUSAH. puasa puasa泅ambil beribdah. Kita kawal makan
.
Kalau buat sesuatu untuk pertama kali nye memang la susah. Dulu mase mula簡 nak berjalan pun susah. Belajar dari kesilapan pertama. sekarang awak dah boleh berlari lagi
.
Sama jugak business ni. Basic memang kena belajar. Tkda ilmu apa pn tk jadi. Kalau kita sombong tknak ilmu, tkda apa yg mampu nk tlong kita.Tpi kalau kita sanggup diajar dan mengajar, tkda apa yg mampu halang kita utk capai apa yg kita nk. Jadi bila someone share peluang kat kita, dengar dulu & belajar. Mungkin itu rezeki yg Allah swt datangkn pada kita. Ingat, rezeki Allah swt tk datangkn dlam bentuk duit, mgkin Allah swt datangkan dlm bentuk peluang
.
Sesiapa yang nak tahu projek Bru sis #ProjekTurboRaya2017 ni macam mana. Boleh pm sis sekarang ! Sbb ada offer menarik menanti anda. Bg yg dah usha lama ni lah peluang anda. Bg yg takminat bleh trus scroll. .
Sis buka kepada 5orang terawal yg serious nak buat duit raya tahun ni rm100-rm2000 seminggu . Sis akan bg tawaran kaw2 awesome punyaberbeza dri bulan2 lain, siapa cpt dia dpat. SALAM #ramadhanSyawal
.
Siapa nak sis ajar meh pm number dibwh .. Sis ajar u. U ajar sis kurus dlam masa 14hari . Deal? .
Pm( Fatihah )
0149847794
0149847794
0149847794
.
#businessAcademy360
#granitefans
#furious360sunwaychallenge
#fatihahYoungMillionaire#Millionaire
#kosongKosong#ramadhan2017#kuKirimCinta
#Uthm#upm#ukm#usim#umk #umt #kptm#ikbn#kajang#Perak#johor#selangor#hsc

Alhamdulillah rezeki hari nie, sambil termenung dengar lecturer mengajar duit masuk .
.
Cukup tk nak beli juadah berbuka?
.
.
Sesiapa yg nak belajar bagaimana untuk buat RM300-RM500 SEHARI boleh terus pm abam.
.
.
0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #projekturboraya2017

Tahniah Mirza Syukri
.
.
baru2 ni buat lagi pendapan Rm1600++ dalam masa dua hari jew menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Muhaimin
0179370297 Whatsapp/call
0179370297 Call/whatsapp
0179370297 Whatsapp/Call
.
.
#businessacademy360
#ba360crown #Furious360 #minicoopercontest #NewProjek #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn#tekniksemakphone #projekgandaduitraya #meenyoungmillionaire #meenroadrosuccess #pengakap #buatdapattakbuattakdapat

Alhamdulillah rezeki bolehlah singgah bazaar ramadhan esok
.
.
Sesiapa yg nak belajar bagaimana untuk buat RM300-RM500 SEHARI boleh terus pm abam.
.
Okay jom solat
.
.
0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #projekturboraya2017

-
Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM / WhatApps
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Berminat? Wasap saya
Amir : 0135071627
Amir : 0135071627
Amir : 0135071627
.
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #muhammadlifestyle #muhammadyoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #AprilPool #AprilFool #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn #gradedbusinesseliteclub #gbecsapok #viefans #rbsfans #businessacademy360 #GBEC
#rbsfans

Lets start NEW project!
.
New strategy n New movement alright so sis dan team #furious ada projek baru, yang mana sis dah tak buat bisnes dulu tu sebab nampak peluang besar dekat bisnes yg baru ni memang nak katakan kalis rugi la inshaAllah. Modal memang perlu dalam projek terbaharu ni. Nak cakap awai2 minimum RM1380 okayyy.
.
.
Okay so siapa nak tanye2 boleh terus whatsapp sis ye
.
0176408726
0176408726
-Hanis Hanani-
.
.
#furious #furious360sunwaychallenge #INVESTMENT #newproject #newmodule #SisMoveOn #letsbegin #otcmarket #ProjekTurboRaya2017 #AkuYangPostKauYangPanas #legal #perak #perlis #kedah #kelantan #selangor #melaka

KEPERLUAN ATAU KEMAHUAN ?
.
.
Mungkin ramai harini menganggap berbusiness adalah satu kemahuan tetapi sebenarnya jika dipandang pada waktu kegawatan ekonomi sekarang business adalah satu keperluan . 拎領
.
.
Berapa ramai student lepasan Universiti yg menganggur ? Berapa banyak jatuhnya mata wang ? Berapa banyak yg diberhenti kan kerja ? 丹領儭
.
.
So diwaktu kegawatan ni tepuk dada tanya diri sendiri dah sediakan backup plan ke untuk masa akan datang ? Dah bertindak tak atau sekadar berkata "ekonomi makin jatuh . teruklah" 仄領儭
.
.
So saya ingin kongsikan satu platform yg membantu anda berbusiness walaupon tiada asas . From Zero to Hero . Lebih baik mencuba untuk menyalakan lilin dengan api dari terus menyumpah kerana kegelapan
.
.
Hidayah Sufiyatol
01126051760
.
#Businessacademy360
#Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #dekyalifestyle #unisel #unikl #uitm #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn
#ProjekTurboRaya2017

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
#roadtomillionaire
IJAH -- 01119877105
IJAH -- 01119877105
IJAH -- 01119877105
.
.
#businessacademy360
#ba360crown #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #ijahlifestyle #ijahyoungmillionaire #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm270+ sehari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Luqman
0127634079 Whatsapp
0127634079 Call
0127634079 Whatsapp/Call
.
.
#businessacademy360
#majesticappranticecrew
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #luqmanlifestyle #luqmanyoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #AprilPool #AprilFool #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn #crownsapot

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Sofiya
019-9173127 Whatsapp
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #muhammadlifestyle #muhammadyoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #AprilPool #AprilFool #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

DUIT RAYA FREE !!!!!! .
.
.
Sesiapa yg nak tahu sis buat#ProjekTurboRaya2017ni macam mana. Boleh pm sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg usha lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi.
.
.
Nantikan Projek Turbo Raya 2017 | Berniaga melalui ONLINE di Bulan Ramadhan | Menggunakan INSTAGRAM, Facebook dan WHATSAPP anda | Rm100,000 dlm masa 1 tahun.
.
Ws 0176408726 Hanis Hanani
Ws 0176408726 Hanis Hanani
Ws 0176408726 Hanis Hanani
.
.
.
#ProjekTurboRaya2017 #hanislifestyle #furious360sunwaychallenge #hanisyoungmillionaire #jomsaving #onlinegerilla2017 #granitefans #jangankecam #supportmember #siskuat #perak #terengganu #selangor #kelantan #pahang #perlis #negerisembilan #melaka

TENGOK PHONE DUIT MASUK 潘
.
.
Yes betul,tengok je phone anda. Tak perlu nak buat apa apa.Just tengok sahaja duit mengalir ke account bank anda.
.
.
Abam ada projek baru Sesiapa yg nak buat saving RM6000-RM100,000 secara passive boleh ws abam terus.
Investment legal di OTC Market.
.
.
Yang nak buat saving terus ws
0183554621
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #projekturboraya2017 #newproject #investment

muhammazzain:
Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Muhammad
0199057750 Whatsapp
0199057750 Call
0199057750
Whatsapp/Call
.
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #muhammadlifestyle #muhammadyoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #AprilPool #AprilFool #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

[ PILIHAN KITA ]..
.
Kita boleh pilih
Untk hidup biasa2 @ Utk hidup luar biasa.

Kita bleh pilih
Utk skadar melalui kehidupn ni @ Utk buat keputusan atas pilihan hidup kita mengikut kehendak kita

Kita bleh pilih utk berdamping dgn kawan biasa
Atau utk berdamping dengan kawan yg luar biasa

Kita boleh pilih utk mnjdi org yg takut mencuba
Atau untuk menjadi orang yang sangat berani utk mencuba

Kita boleh buat pilihan kehidupan kita.
Kerana Allah tak akan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan dia mengubah nasib hidup dia sendiri.
daannnnnn..Sis pilih utk bersama #businessacademy360. Korang?
.
Liyana Asmaa
011-17956168
(Wasap)
.
#BisnesAkademik360
#Furious360SunwayChallenge
#BuatDapatTakBuatTakdapat
#liyanayoungentrepreneur
#BusinessSchoolClub
#rezekiAllahbagi #tapikenacari #businessacademy360
#granitefans

Assalamualaikum semua.. Ok saya mencari 4 org utk join #ProjekTurboRaya2017 dgn saya.. Siapa nak saya ajarkan bagaimana nk buat income di bulan Ramadhan dan bulan Syawal nnti boleh pm saya sekarang.. Ada offer menarik ni

Mohd Aizuddin
018-2978462 Whatsapp
018-2978462 Whatsapp
#Businessacademy360
#Furious360 #aizuddinlifestyle
#uitm #business #newmodule
#projekturboraya2017 #crownsapot
#uniten #uthm #uitmsa #utm #cheras
#uum #uia #upm #unikl #usim #ump #unisza #bangi #GMI #OnlineGerilla2017 #instagood #projekturboraya2017 #Furious360SunwayChallenge
#aizuddinjournal #Granitefans

Most Popular Instagram Hashtags