[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#furious360sunwaychallenge

605 posts

TOP POSTS

Agak2 nak buat ape dengan duit ni ye??? πŸ€”πŸ€”
πŸ“Œ belanja family
πŸ“Œ pergi bercuti
Lagiii??? 😎

#0176408726 #Hanisyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #hanislifestyle #bussinessacademy360

Kena serangan jantung😒.. Tapi masih boleh tersenyumπŸ˜‚πŸ€”. . .
#businessacademy360
#furious360
#Furious360SunwayChallenge
#0182978462
#aizuddinjournal

KEINGINAN SERTA KEMAHUAN .
.
Dua benda yang sama ataupun berbeza. Tapi jika di pandang pada sudut positif ianya adalah sesuatu yang kita nak dan kita inginkan. Kalau ia ada depan mata , walaupun di lempar batu tetap tepis dan gigih utk miliki
.
.
Tapi, kenapa mesti ada istilah PUTUS ASA? Dugaan wajib ada jika ingin kan sesuatu. Itu adalah rules kehidupan. Usah di bimbang sbb setiap kesusahan akn hadir kesenangan. Sama mcm perniagaan knp perlu berhenti jika blm dapat hasil. .
.
Lain pilihan lain hasil nya. Jangan mudah rapuh jangan mudah melatah. Kita masih belum berada di garisan penamat.
#hanislifestyle #0176408726 #Hanisyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #bussinessacademy360

PetangΒ² ni..makan cendol madu jadi gop oppπŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
#hadilifestyle
#BusinessAcademy360
#ProjekIncomeTurbo
#furious360sunwaychallenge

Chicken chop dulu ye πŸ€—πŸŒΈπŸ˜˜πŸ’— #hanislifestyle #Hanisyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #chickenchop #dinner

Blurr... Simple casual blue πŸ™ˆ
Dlm hidup kita, kenalah ada matlamat yg jelas.
Impian tidak boleh kabur cause you will never achieve your dream.πŸƒ .
.
#BisnesAkademik360
#furious360sunwaychallenge
#warpshoney
#liyanayoungentrepreneur
#GraniteFans

MOST RECENT

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Nur umairah bt abdul nasir
0111 7956168
.
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #lifestyle #youngmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

STUDENT BUAT HAL ‼️
.
.
.
Selepas dapat result pukul 12 malam lepas,Nabilah buat hal lgi 😩 Kali nie achieve income lebih RM10,000 pulak.Tahniah Nabilah,salah seorang ahli #businessacademy360 .
.
.
Sesiapa yg nak buat income mcm mana Nabilah buat, part time sahaja student pon boleh achieve income mcm ni. Okay ke okay?
.
Kalau rasa okay dan nak belajar boleh terus pm dekya .First come first serve πŸ˜ŽπŸ‘ŒπŸ»
.
.
πŸ“²01126051760
Hidayah Sufiyatol .
.
#businessacademy360 #furious360 #furious360sunwaychallenge #uitmpalam #machang #pasirmas #pasirputeh #kotabharu #puncakalam #uitm #ukm #upm #uniten #unikl

IMPIAN?? .
.
.
Semua manusia ada impian. Cuma dapat atau tidak sahaja yg menjadi persoalan. Itu juga bergantung betapa kukuhnya alasan seseorang itu terhadap impiannya. .
.
Bagi saya, impian saya adalah untuk menyara ibu bapa saya supaya mereka dapat hidup senang dan bahagia. Ini sebagai tanda balas budi jasa baik dan pengorbanan mereka untuk membesarkan saya. .
Tetapi
.
Bagai mana saya nk menyara ibu bapa kalau pendapatan kecil? .
Sejak dari itu saya terfikir. sehinggalah kwn saya mengenalkan #businessacademy360 pada saya. .
Setelah saya mendapat keperincian tentang #businessacademy360 nii ramai orang2 yg berjaya dlm masa yg singkat. .
Oleh itu saya juga mahu menjadi antara orang2 yg hebat dan dpt membanggakan ibu bapa dan keluarga saya. .
Kalau berminat nk tahu lebih lanjut boleh dm saya. πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
Ws πŸ“² 017 6408726
.
-Hanis Hanani-
.
.
#bussinessacademy360
#furious360sunwaychallenge
#OnlineGerilla2017
#Hanisyoungmillionaire
#SideIncome
#studentlife
#PelaburanSah
#mencariperintis
#peluangmenjanapendapatan
#RetireYoungRetireRich
#OnlineSkillStage3 .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi #gbecsapok

Alhamdulillah rezeki hari nie, sambil termenung dengar lecturer mengajar duit masuk πŸ˜‚πŸ˜‹ .
.
Cukup tk nak beli juadah berbuka?
.
.
Sesiapa yg nak belajar bagaimana untuk buat RM300-RM500 SEHARI boleh terus pm abam.
.
.
πŸ“²0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #projekturboraya2017

Tahniah Mirza Syukri
.
.
baru2 ni buat lagi pendapan Rm1600++ dalam masa dua hari jew menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Muhaimin
0179370297 Whatsapp/call
0179370297 Call/whatsapp
0179370297 Whatsapp/Call
.
.
#businessacademy360
#ba360crown #Furious360 #minicoopercontest #NewProjek #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn#tekniksemakphone #projekgandaduitraya #meenyoungmillionaire #meenroadrosuccess #pengakap #buatdapattakbuattakdapat

Alhamdulillah rezeki bolehlah singgah bazaar ramadhan esok πŸ˜‹
.
.
Sesiapa yg nak belajar bagaimana untuk buat RM300-RM500 SEHARI boleh terus pm abam.
.
Okay jom solat πŸ˜‚
.
.
πŸ“²0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #projekturboraya2017

-
Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM / WhatApps
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Berminat? Wasap saya
Amir : 0135071627
Amir : 0135071627
Amir : 0135071627
.
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #muhammadlifestyle #muhammadyoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #AprilPool #AprilFool #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn #gradedbusinesseliteclub #gbecsapok #viefans #rbsfans #businessacademy360 #GBEC
#rbsfans

Lets start NEW project!
.
New strategy n New movement 😎😎😎 alright so sis dan team #furious ada projek baru, yang mana sis dah tak buat bisnes dulu tu sebab nampak peluang besar dekat bisnes yg baru ni πŸ€— memang nak katakan kalis rugi la inshaAllah. Modal memang perlu dalam projek terbaharu ni. Nak cakap awai2 minimum RM1380 okayyy.
.
.
Okay so siapa nak tanye2 boleh terus whatsapp sis ye 😊
.
πŸ“²0176408726
πŸ“²0176408726
-Hanis Hanani-
.
.
#furious #furious360sunwaychallenge #INVESTMENT #newproject #newmodule #SisMoveOn #letsbegin #otcmarket #ProjekTurboRaya2017 #AkuYangPostKauYangPanas #legal #perak #perlis #kedah #kelantan #selangor #melaka

KEPERLUAN ATAU KEMAHUAN ?πŸ€”
.
.
Mungkin ramai harini menganggap berbusiness adalah satu kemahuan tetapi sebenarnya jika dipandang pada waktu kegawatan ekonomi sekarang business adalah satu keperluan . πŸ‘©πŸ»β€πŸ’»
.
.
Berapa ramai student lepasan Universiti yg menganggur ? Berapa banyak jatuhnya mata wang ? Berapa banyak yg diberhenti kan kerja ? πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ
.
.
So diwaktu kegawatan ni tepuk dada tanya diri sendiri dah sediakan backup plan ke untuk masa akan datang ? Dah bertindak tak atau sekadar berkata "ekonomi makin jatuh . teruklah" πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ
.
.
So saya ingin kongsikan satu platform yg membantu anda berbusiness walaupon tiada asas . From Zero to Hero . Lebih baik mencuba untuk menyalakan lilin dengan api dari terus menyumpah kerana kegelapan πŸ”₯
.
.
Hidayah Sufiyatol
01126051760
.
#Businessacademy360
#Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #dekyalifestyle #unisel #unikl #uitm #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn
#ProjekTurboRaya2017

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
#roadtomillionaire
πŸ“žIJAH -- 01119877105
πŸ“žIJAH -- 01119877105
πŸ“žIJAH -- 01119877105
.
.
#businessacademy360
#ba360crown #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #ijahlifestyle #ijahyoungmillionaire #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm270+ sehari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Luqman
0127634079 Whatsapp
0127634079 Call
0127634079 Whatsapp/Call
.
.
#businessacademy360
#majesticappranticecrew
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #luqmanlifestyle #luqmanyoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #AprilPool #AprilFool #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn #crownsapot

DUIT RAYA FREE !!!!!! .
.
.
Sesiapa yg nak tahu sis buatΒ #ProjekTurboRaya2017Β ni macam mana. Boleh pm sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg usha lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi.
.
.
Nantikan Projek Turbo Raya 2017 | Berniaga melalui ONLINE di Bulan Ramadhan | Menggunakan INSTAGRAM, Facebook dan WHATSAPP anda | Rm100,000 dlm masa 1 tahun.
.
Ws 0176408726 Hanis Hanani
Ws 0176408726 Hanis Hanani
Ws 0176408726 Hanis Hanani
.
.
.
#ProjekTurboRaya2017 #hanislifestyle #furious360sunwaychallenge #hanisyoungmillionaire #jomsaving #onlinegerilla2017 #granitefans #jangankecam #supportmember #siskuat #perak #terengganu #selangor #kelantan #pahang #perlis #negerisembilan #melaka

TENGOK PHONE DUIT MASUK ‼️
.
.
Yes betul,tengok je phone anda. Tak perlu nak buat apa apa.Just tengok sahaja duit mengalir ke account bank anda.
.
.
Abam ada projek baru 😎 Sesiapa yg nak buat saving RM6000-RM100,000 secara passive boleh ws abam terus.
Investment legal di OTC Market.
.
.
Yang nak buat saving terus ws
πŸ“²0183554621
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #projekturboraya2017 #newproject #investment

muhammazzain:
Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Muhammad
0199057750 Whatsapp
0199057750 Call
0199057750
Whatsapp/Call
.
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #muhammadlifestyle #muhammadyoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #AprilPool #AprilFool #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

[ PILIHAN KITA ]..πŸ€”
.
Kita boleh pilih
Untk hidup biasa2 @ Utk hidup luar biasa.

Kita bleh pilih
Utk skadar melalui kehidupn ni @ Utk buat keputusan atas pilihan hidup kita mengikut kehendak kita

Kita bleh pilih utk berdamping dgn kawan biasa
Atau utk berdamping dengan kawan yg luar biasa

Kita boleh pilih utk mnjdi org yg takut mencuba
Atau untuk menjadi orang yang sangat berani utk mencuba

Kita boleh buat pilihan kehidupan kita.
Kerana Allah tak akan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan dia mengubah nasib hidup dia sendiri.
daannnnnn..Sis pilih utk bersama #businessacademy360. Korang?
.
Liyana Asmaa
πŸ“ž011-17956168
(Wasap)
.
#BisnesAkademik360
#Furious360SunwayChallenge
#BuatDapatTakBuatTakdapat
#liyanayoungentrepreneur
#BusinessSchoolClub
#rezekiAllahbagi #tapikenacari #businessacademy360
#granitefans

JANGAN BACA β€ΌοΈπŸ•΄
.
Fakta, 80% orang di dunia ini tidak kira apa pekerjaan sekali pun pasti merungut kerana wang tidak cukup.Walau berapa pun gaji.
.
Sebenarnya,bukan gaji yg tidak cukup.Tetapi mereka tidak pandai mencukupkan gaji.
.
Sesiapa yg nak gandakan simpanan boleh terus pm sis. Dgn modal serendah Rm370 atau sebanyak RM3760 shj sekali seumur hidup. Pilih modal yg mana korang nak amik. Utk pm sis terawal sis bagi diskaun 50% bagi modal.😎
.
Setahun setengah boleh dapat RM20K - RM100k dalam account bank. Ok ke ok.πŸ€“ Until yg betul2 nak ubah kehidupn shj.
.
πŸ“²011-17956168
-Liyana Asmaa-
(Wasap)
.
#businessacademy360#furious360sunwaychallenge#GraniteFans#bangiΒ #bangisquareΒ #bangisentral#bangigatewayΒ #bangiseksyen9#bangiseksyen7Β #bangiseksyen3Β #ukmΒ #upm#unitenΒ #uniselΒ #kuisΒ #ipgbangiΒ #kptmbangi#uniklbangi#projekturboraya2017

DUIT RAYA FREE !!!!!! .
.
.
Sesiapa yg nak tahu dekya buat #ProjekTurboRaya2017 ni macam mana. Boleh pm sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg usha lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi.
.
Nantikan Projek Turbo Raya 2017 | Berniaga melalui ONLINE di Bulan Ramadhan | Menggunakan INSTAGRAM, Facebook dan WHATSAPP anda | Rm100,000 dlm masa 1 tahun.
.
.
πŸ“²01126051760
-Hidayah Sufiyatol .
.
#BusinessAcademy360 #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #Unisel #unikl #ukm #upm #uniten #kuim #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #projekturboraya2017

JANGAN BACA ‼️
.
.
.
80% orang di dunia ini tidak kira apa pekerjaan sekali pun pasti merungut kerana wang tidak cukup.Walau berapa pun gaji.
.
.
Sebenarnya,bukan gaji yg tidak cukup.Tetapi mereka tidak pandai mencukupkan gaji.
.
Sesiapa yg nak gandakan simpanan boleh terus pm abam.Setahun setengah boleh dapat RM100,0000 dalam account bank.
.
.
Any interested just pm wasap
.
.
πŸ“²019-5267306
-Hafiz-
.
.
#businessacademy360#aidilhafizyoungmillionaire#furious360sunwaychallengeΒ #furious360#bangiΒ #bangisquareΒ #bangisentral#bangigatewayΒ #bangiseksyen9#bangiseksyen7Β #bangiseksyen3Β #ukmΒ #upm#unitenΒ #uniselΒ #kuisΒ #ipgbangiΒ #kptmbangi#uniklbangiΒ #granitefans#projekturboraya2017

JANGAN BACA ‼️
.
.
.
80% orang di dunia ini tidak kira apa pekerjaan sekali pun pasti merungut kerana wang tidak cukup.Walau berapa pun gaji.
.
.
Sebenarnya,bukan gaji yg tidak cukup.Tetapi mereka tidak pandai mencukupkan gaji.
.
Sesiapa yg nak gandakan simpanan boleh terus pm abam.Setahun setengah boleh dapat RM100,0000 dalam account bank.
.
.
πŸ“²0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #projekturboraya2017

DUIT RAYA FREE !!!!!! .
.
.
Sesiapa yg nak tahu nadia buat #ProjekTurboRaya2017 ni macam mana. Boleh pm sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg usha lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi.
.
Nantikan Projek Turbo Raya 2017 | Berniaga melalui ONLINE di Bulan Ramadhan | Menggunakan INSTAGRAM, Facebook dan WHATSAPP anda | Rm100,000 dlm masa 1 tahun.
.
.
πŸ“²01139118113
-Nadia-
.
.
#businessacademy360 #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #projekturboraya2017

SIS PEGANG APA?😎
.
Sis nak share sikit tips untuk berjaya dalam kehidupan hari iniβ€’
JANGAN TANGGUH !
β€’
Antara perkara yang org anggap remeh ni la menyebabkan seseorang itu gagal dalam kehidupan. β€’
β€’
Nak berjaya, tapi tak nak bertindak. Nak berjaya, tapi tangguh semua perkara.
β€’
"Alaa, esok lah aku buat"
β€’
Esok esok sampai tahun depan In shaa Allah dia tak buat. Betul ke betul.? β€’
β€’
Kalau nk berjaya, ingat. Jangan pernah tangguh. Cuba ubah sikap masing2 utk tidak menangguh.
#pesananuntukdirisendiri
β€’
Harap kita semua berjaya di dunia dan di akhirat. Aamin. .
.
Business purpose:
Liyana Asmaa
(011-17956168)
Wasap
.
#BisnesAkademik360
#furious360sunwaychallenge
#BuatDapatTakBuatTakdapat
#belumcubabelumtahu
#granitefans
#LiyanalifestyleYoungEntrepreneur

Sejenak ku termenung awan pun mulai murung,,,tiada siulan2 🐀🐦...🎢🎼🎻🎹 Haha...test lirik jap✌😊 so sis nak share something skitπŸ‘‡ [ KURANGKAN ALASAN, LEBIHKAN TINDAKAN ]

Ramai antara kita bermula dengan ajakan kawan2 untuk berniaga,tetapi di pertengahan,sorang demi sorang hilang mula menarik diri. Tinggal kita sorang..Itu normal.. Jangan ambil situasi ini sebagai alasan untuk kita juga turut berhenti. Teruskan berusaha dan berusaha..Air kalau nak membentuk lekuk pada batu,meskipun setitik demi setitik,lama kelamaan akan lekuk juga batu tersebut.

Apa yang kita dapat pada hari ini adalah apa yang kita usahakan dari 1 2 tahun yang lepas..Apa yang akan kita capai 2 3 tahun mendatang,adalah disebabkan apa yang kita usahakan pada hari ini.. kita tidak akan dapat apa yang kita Nak,tapi kita akan dapat apa yang kita usahakan..Teruskan berusaha pejuang2 di Luar sana..Apa yang penting Jalan Terus kehadapan!
.
Nabilah Ruzani
011.1799.2817
#nabilahruzaniyoungmillionaire #nabilahlifestyle #furious360 #furious360sunwaychallenge #ProjekTurboRaya2017 #ba360granite #granitefans #businessacademy360 #01117992817

DUIT RAYA FREE !!!!!! .
.
.
Sesiapa yg nak tahu abam buatΒ #ProjekTurboRaya2017Β ni macam mana. Boleh pm sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg usha lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi.
.
Nantikan Projek Turbo Raya 2017 | Berniaga melalui ONLINE di Bulan Ramadhan | Menggunakan INSTAGRAM, Facebook dan WHATSAPP anda | Rm100,000 dlm masa 1 tahun.
.
.
πŸ“ž.hafiz - 019-5267306
πŸ“ž.hafiz - 019-5267306
πŸ“ž.hafiz - 019-5267306
.
.
#furious360sunwaychallenge
#bussinessacademy360Β 
#ProjekIncomeTurboΒ 
#OnlineGerilla2017Β 
#SideIncomeΒ #PelaburanSah#mencariperintis
#peluangmenjanapendapatan
#Granitefans
#ProjekTurboRaya2017
.
#uitmppΒ #usmΒ #puchongΒ #shahalam
#uumΒ #uiaΒ #uitmΒ #uitmmachang#uitmseriiskandarΒ #uitmshahalamΒ #psas#kvsrΒ #kptmΒ #klccΒ #ioi

DUIT RAYA FREE !!!!!! .
.
.
Sesiapa yg nak tahu abam buat #ProjekTurboRaya2017 ni macam mana. Boleh pm sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg usha lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi.
.
Nantikan Projek Turbo Raya 2017 | Berniaga melalui ONLINE di Bulan Ramadhan | Menggunakan INSTAGRAM, Facebook dan WHATSAPP anda | Rm100,000 dlm masa 1 tahun.
.
.
πŸ“²0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #projekturboraya2017

Hai semuaπŸ€—πŸ€—, okay sis mencari 5org utk joinΒ #ProjekTurboRaya2017Β dgn sis πŸ˜‰πŸ’Ό. Siapa nak sis ajarkan utk buat income semasa bulan #RamadhanΒ dan Β #SyawalΒ , whatsapp sis or tinggalkan nmbor hp anda.πŸ’—πŸ’— Special offer utk yg terpantas !!πŸ˜ŽπŸ˜ŽπŸ‘πŸ‘€πŸ™†πŸ—πŸŒΈ#0176408726 #bussinessacademy360 #furious360sunwaychallenge#ProjekIncomeTurbo #GraniteFans#OnlineGerilla2017 #Hanisyoungmillionaire #Hanislifestyle

DUIT RAYA FREE !!!!!! .
.
.
Sesiapa yg nak tahu abam buat #ProjekTurboRaya2017 ni macam mana. Boleh pm sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg usha lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi.
.
Nantikan Projek Turbo Raya 2017 | Berniaga melalui ONLINE di Bulan Ramadhan | Menggunakan INSTAGRAM, Facebook dan WHATSAPP anda | Rm100,000 dlm masa 1 tahun.
.
.
πŸ“²0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #projekturboraya2017

DUIT RAYA FREE !!!!!! .
.
.
Sesiapa yg nak tahu abam buat #ProjekTurboRaya2017 ni macam mana. Boleh pm sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg usha lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi.
.
Nantikan Projek Turbo Raya 2017 | Berniaga melalui ONLINE di Bulan Ramadhan | Menggunakan INSTAGRAM, Facebook dan WHATSAPP anda | Rm100,000 dlm masa 1 tahun.
.
.
πŸ“²0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #crownsapot #projekturboraya2017

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Sofea
011-11525272Whatsapp
011-11525272Whatsapp
011-11525272Whatsapp
.
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #sofealifestyle #sofeayoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

Its not just a dream,
Its a dream that we work for it. 🌸🌸🌸
#hanislifestyle #roadtofinal #allahuakbar#GraniteFans #furious360sunwaychallenge

[INGIN MENJADI STUDENT YANG BERJAYA]
.
Stiap pengorbanan kita sbg student memang diambil kira krn tnggungjwb yg kita pikul harus dilaksanakn sebaiknya. Tugas student hnya beri tumpuan pd pelajaran. Untk capai kejayaan dlm akademik, kita harus kerja kuat dan dpt kejar pointer tinggi.πŸ’ͺ
.
Sama juga dlm prniagaan ni ,bila kita kurang mahir @ kurang knowledge dlm ilmu perniagaan ni mmg sukar nk buat, dan bila dah belajar, semuanya jadi mudah & mendapat result yg bagus.😎
.
Di sini hanya 5 orng yang terawal saje, yg sis boleh bagi offer dan dpat blajar ilmu perniagaan, belajar jana income RM100-RM500 sehari, belajar drpd training semuanya scr secara percuma. Boleh pm sis laju..πŸ•΄πŸ˜Š
.
Call/Whatsapp
Liyana Asmaa
πŸ“ž011-17956168
.
#BisnesAkademik360
#furious360sunwaychallenge
#EarnWhileYouLearn
#BuatDapatTakBuatTakdapat
#belumcubabelumtahu
#liyanayoungentrepreneur
#granitefans#bedifferent
#Businessschoolclub

JANGAN TEKAN SEE MORE!!
.
.
.
Kata jangan tekan, tekan juga. Salahkan saya . Bukan saya suruh tekan, tanya hati awak kenapa awak scroll. Jom baca sekejap.
.
.
Apa yang saya kongsi seperti gambar di atas itu hanya 5% sahaja awak akan dapat jika awak sertai #businessacademy360 . 5% pun dah terbaik, belum lagi 100% kan...
.
Business academy banyak mengubah life saya dari biasa kepada luar biasa. Dulu tak suka business, sekarang dah rasa jatuh hati pada business. Tapi kenapa tak suka kan? Business kan sunnah. .
Masa saya sangat terhad, yang whatsapp saya bukan sorang dua. Tapi hari ini saya ringan tangan nak terima sesiapa je yang tanya untuk business academy.
.
Terus contact dengan saya, boleh kita sembang panjang lagi.. Faiz πŸ‘‡
πŸ“² 017-5820394 ( call / whatsapp )
πŸ“² 017-5820394 ( call / whatsapp )
πŸ“² 017-5820394 ( call / whatsapp )

#furious360 #furious360sunwaychallenge
#gradedbusinesselifeclub
#granitefans #ba360granite

[ KURANGKAN ALASAN, LEBIHKAN TINDAKAN ]
.
.
.
Ramai antara kita bermula dengan ajakan kawan2 untuk berniaga,tetapi di pertengahan,sorang demi sorang hilang mula menarik diri. Tinggal kita sorang..Itu normal..πŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
Jangan ambil situasi ini sebagai alasan untuk kita juga turut berhenti. Teruskan berusaha dan berusaha..Air kalau nak membentuk lekuk pada batu,meskipun setitik demi setitik,lama kelamaan akan lekuk juga batu tersebut.πŸ”₯
.
Apa yang kita dapat pada hari ini adalah apa yang kita usahakan dari 1 2 tahun yang lepas..Apa yang akan kita capai 2 3 tahun mendatang,adalah disebabkan apa yang kita usahakan pada hari ini..🌌 .
kita tidak akan dapat apa yang kita Nak,tapi kita akan dapat apa yang kita usahakan..Teruskan berusaha pejuang2 di Luar sana..Apa yang penting Jalan Terus kehadapan!😎
.
Yang berminat terus PM atau DM sekarang sy tengah buat OFFER kepada 5 orang yang Terpantass dan serius nak belajar bisnes ni dengan saya.. lambat tinggai okayy πŸ˜„πŸ˜„
.
.
Ws πŸ“² 017 6408726 (Hanis Hanani)
.
#bussinessacademy360
#furious360sunwaychallenge
#ProjekIncomeTurbo
#GraniteFans
#OnlineGerilla2017
#Hanisyoungmillionaire
#Hanislifestyle
#SideIncome
#studentlife
#RetireYoungRetireRich
#OnlineSkillStage3
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Nyanyi ke tu?πŸ‘€
.
.
.
Training offline malam ini di #serikembangan . Belajar bagaimana untuk buat pendapatan RM300-RM500 SEHARI secara PART TIME sahaja.
.
.
Nantikan projek terbaru abam sempena bulan puasa ini 😎 Yang terawal abam akan mudahkan kerja 50%.
.
.
πŸ“²0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #crownsapot #projekturboraya2017

Bersama team abam dari Kelantan yang datang untuk program Road To 5 Figures tadi.Belajar bagaimana nak collect RM10,000 dalam perniagaan ini secara PART TIME SAHAJA.
.
.
Nantikan projek terbaru abam sempena bulan puasa ini 😎 Yang terawal abam akan mudahkan kerja 50%.
.
.
πŸ“²0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #crownsapot #projekturboraya2017

#ootd untuk program Road To 5 figures hari nie. Hensem ke hensem? πŸ˜‚
.
.
Sesiapa yg nak belajar secara personal dengan abam bagaimana untuk buat RM10,000 secara PART TIME sahaja boleh terus pm.Module disediakan.
.
.
πŸ“²0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #crownsapot

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm270+ sehari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
.
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #muhammadlifestyle #muhammadyoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #AprilPool #AprilFool #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

PERHIMPUNAN HARAM ‼️
.
.
.
Sesi online training minggu ini , kami ajar bagaimana abam nak buat pendapatan melalui instagram sahaja.Nantikan tak lama lagi abam akan launch projek baru sempena raya πŸ˜‰
.
.
Sesiapa yg nak belajar buat RM300- RM500 sehari secara PART TIME buat business online online saja boleh terus pm abam.
.
.
πŸ“²0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360sunwaychallenge #furious360 #bangi #bangisquare #bangisentral #bangigateway #bangiseksyen9 #bangiseksyen7 #bangiseksyen3 #ukm #upm #uniten #unisel #kuis #ipgbangi #kptmbangi #uniklbangi #granitefans #crownsapot

Winners never quit, Losers never start.
.
Sis suka ayat Jack Ma founder of Alibaba apabila org tnya apa rahsia kejayaan dia: "Saya buat(bertindak) semasa kamu hanya memerhati."
.
Sis akui sis sendiri rasa kagum dan jeles bila tgk org2 yg berjaya. Tapi sekadar tengok shj tdk akan ubah apa apa. Perlu sertakan dengan tindakan. .
Nak buat tpi kalau tak jdi mcm mana? Ini ialah soalan sis waktu mula2 dlm bidang bisnes. Sis ingat lagi seorng warga cina ckp dgn sis "U usaha sahaja maa, rezeki itu kerja tuhan..U jangan sibuk pikir kerja tuhan, U buat saja kerja U" #deep
.
Kadang2 kita tlebih fikirkn perkara akan dtg. Kalau fikir sambil bertindak tak apa lah jugak. Ni asik fikir3, buatnya tak jugak..😌
.
Sis buka offer untuk 50% diskaun modal permulaan. Sesiapa yg serius sahaja akan dilayan. πŸ˜‰
.
Business purpose:
πŸ“± Liyana Asmaa
(011-17956168)
Wasap/call
.
#bussinessacademy360
#furious360sunwaychallenge
#Businessschoolclub#GraniteFans
#BuatDapatTakBuatTakdapat
#belumcubabelumtahu
#beBrave#takretibelajar
#buatdalamteam
#LiyanaYoungEntrepreneur

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
.
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #muhammadlifestyle #muhammadyoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #AprilPool #AprilFool #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

Seronok sangat kelas BM 7jam hari ni 😊πŸ˜₯πŸ˜‚πŸ˜’πŸ˜’πŸ’• #siskuat #hanislifestyle #finalexam #stpm #2017 #furious360sunwaychallenge

Apa perasaan apabila saya berada di hadapan anda?
.
.
a) nak jadikan saya business partner anda
b) nak jadikan saya peneman hidup anda
.
.
antara A dan B mane pilihan anda?
.
.
#businessacademy360 #muhammadyoungmillionaires #muhammadfit #muhammadlifestyle #crownsapot #GraniteFans #Furious360 #Furious360SunwayChallenge #projekdturboraya2017 #ProjekTurboRaya2017 #cbr2017 #rc200

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Muhammad
011-12269291 Whatsapp
011-12269291Call
011-12269291Whatsapp/Call
.
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #muhammadlifestyle #muhammadyoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Muhammad
011-12269291 Whatsapp
011-12269291Call
011-12269291Whatsapp/Call
.
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #muhammadlifestyle #muhammadyoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

Tahniah Nabila
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm700+ dlm 5 hari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Muhammad
011-12269291 Whatsapp
011-12269291Call
011-12269291Whatsapp/Call
.
.
#businessacademy360
#ba360peneng #Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #muhammadlifestyle #muhammadyoungmillionaires #uitmpp #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProjek #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn

Blurr... Simple casual blue πŸ™ˆ
Dlm hidup kita, kenalah ada matlamat yg jelas.
Impian tidak boleh kabur cause you will never achieve your dream.πŸƒ .
.
#BisnesAkademik360
#furious360sunwaychallenge
#warpshoney
#liyanayoungentrepreneur
#GraniteFans

Cba teka ada berapa kepingπŸ˜„πŸ˜„...cpat jwab😁😁..
Haaa...so sy mencari 3 orng yg serius dan yg ad mdal serendah rm370 nak #janapendapatan dngan team #businessacademy360 cpat2 pm saya sementara ad challenge sempena May ni🌟
.
Nabilah Ruzani
011.1799.2817
#furious360 #furious360sunwaychallenge #ba360granite #bisnesduniamoden #businessacademy360 #granitefans #buatdapat #takbuattakdapat

Kalau korang ada duit nie apa yg korang boleh buat?
.
.
RM50 dahulu tak sama dengan sekarang,dulu boleh beli barang satu trolley.Sekarang barang satu plastik je.Itu sekarang, 20 tahun akan datang mcm mana πŸ€”
.
.
Sesiapa yg nak belajar dengan abam bagaimana untuk buat simpanan RM10,000 SETAHUN boleh pm abam.Buat secara PART TIME sahaja.
.
.
πŸ“²0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360 #furious360sunwaychallenge #bangi #menatesteakhub #upm #ukm #uniten #usim #kuis #ipgbangi #kptmbangi #unikl #unirazak #uitmpalam #uitmmachang #granitefans

Jadi student ni memang banyak sangat tiba-tiba...
.
.
.
Masa study tiba-tiba ngantuk.
Masa exam tiba-tiba blank.
Masa rest tiba-tiba ada class.
Masa nak makan, nak keluar tiba-tiba duit habis.
.
Yang last sekali tu memang selalu sangat betul tak?? πŸ˜‚ So korang yang nak cari duit tu tak perlu pun kerja part time yang penat dan guna banyak masa.
.
Jadi bijak !! Ambil peluang buat duit yang tak penat dan ikut masa kita. Peluang apa?? Nak tahu pm abam tunjuk bukti projek buat duit yang berkesan! πŸ˜„
.
.
πŸ“²0183554621
-Aidil Hafiz-
.
.
#businessacademy360 #aidilhafizyoungmillionaire #furious360 #furious360sunwaychallenge #bangi #menatesteakhub #upm #ukm #uniten #usim #kuis #ipgbangi #kptmbangi #unikl #unirazak #uitmpalam #uitmmachang #granitefans

πŸŽ“πŸŽ“πŸŽ“Tahniah NabilaπŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ
.
.
baru2 ni buat lagi pendapatan Rm270+ sehari menggunakan step2 dlm #BusinessAcademy360 yg sgt2 mudah,just follow shj cara yg telah disediakan pasti ada hasil
.
.
kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM,Skrng ni ada challenge baru sempena Mei
.
.
Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step
.
Qairan
013-9375230
013-9375230
013-9375230
.
.
#businessacademy360 #youcandoit
#Furious360 #minicoopercontest #minicooper #ProjekIncomeTurbo #F360SunwayChallenge #F360Challenge #NewProject #Furious360SunwayChallenge #EarnWhileYouLearn #crownsapot #easymoney
#studentbuatduit #studentlife #GraniteFans

Most Popular Instagram Hashtags