[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#furaihalovers

17982 posts

TOP POSTS

Good start, good day. Embarking new level #TvAlHijrahchecked :) #furaiha
#furaihalovers
#furaihaskincare
#furaihahabit

MAKCIK DAH MACAM ANAK DARA
Makcik yg awesome pedulikan kecantikan meski di usia separuh baya 😎😎
Try Furaiha x sampai sebulan pun U alls dah ada perubahan yg sangat ketara , jeragat makcik menipis,kulit muka Glowing .. Makcik ni follow detoks kulit yg betul , sebelum guna product Furaiha u alls akan diberikan Step detoks kulit dari crew Furaiha,Ikut je instruction tu Insya Allah kulit u alls menerima kesan Furaiha dengan pantas 😍😍 WS sekarang tau jangan tunggu lama lama 😉
019-988 2043

#FuraihaAgent
#FuraihaLovers

#mineareviews
K E N A P A S E R U M ?

Sejak Luxurious Beauty Serum by FURAIHA launched, ramai yang personal wasap dan tanya FJ. ☺☺
.
Kenapa kene pakai serum?
Macam mana pakai serum?
Masa bila pakai serum?
.
Yela, al-maklumlah. Basic item dalam FURAIHA ada 3 je, memang sangat suitable untuk orang yang superwomen dan nak tampil cantik. 😍😍 .
.
FJ bukanlah teror pun bab menjaga kecantikan muka nih, serum tu pun pernah dengar tapi tak pernah pakai juga. 😂😂 Tapi disebabkan, you alls semua tanya iolls have to study about it. Haha. Tak pasal-pasal jadi teror bab ni. So, hasil pembacaan dan kajian serta soal-jawap dengan sahabat yang lebih mengetahui.
.
Harini FJ share sikitlah, sebenarnya serum ni mempunyai kelembapan yang lebih tinggi daripada pelembab biasa (moisturizer). Struktur dan tekstur serum lebih halus dan cair lebih mudah untuk menyerap masuk kedalam kulit wajah.
.
Selain tu, serum juga boleh melambatkan proses penuaan sebab kandungan serum yang mempunyai kolegen yang tinggi. Tambah pulak, dalam Luxurious Beauty Serum FURAIHA ni ada Certified Organic Marula oil.
.
Marula oil ni lebih tinggi kelembapan dan effektif berbanding Argan oil. Kat obersea dah digunakan secara meluas dah, cuma kat Malaysia baru masuk.
.
Nampak tak, keterdepannya FURAIHA khas untuk #FURAIHAlovers ? 😍😍 Baru minggu lepas, hari jumaat launch Luxurious Beauty Serum by FURAIHA sekarang stok kat saya dah habis. Haha. But dont worry, FJ dah restok lagi tunggu sampai ja.
.
Nak order? Meh, wasap terus na! 😉😉
.
010 231 3735
010 231 3735
010 231 3735

I love FURAIHA <3

#FURAIHA2017
#emperorFURAIHA

Bestnya pakai produk kosmetik Furaiha..😍😍😍😍 ringan je make up dia.. Rasa mcm tk pakai make up pape pun kat muka.
#furaihalovers @furaiha_skincare_shah_alam

Hi! Hrini ramai dok pm izyan risik risik pasal Furaiha, Alhamdulillah.
Tak kurang jugak kawan kawan yang kata kulit izyan mmg dah elok. Alhamdulillah masalah besaq besaq tu mmg takda tp bermasalah la pada zaman dolu dolu zaman student muda belia tu hehehe. .
So ni buat vedeo tunjuk kulit izyan yg betoi. Takda la elok mana. Tp Furaiha mmg banyak lah bantu kurangkan masalah kulit izyan. Tambah kulit izyan mmg sensetif gilaaaaaaaaaa!! Hehehe .
.
So yang mana dok pm izyan td boleh la pm sekali lagi utk place order pulak 😜😜. Yang belum pun boleh pm gak risik risik dulu. Sales untuk premium set dan loose item masih jalan tau. Izyan dah update kat fb 💞
. 📱0196166706
.
.
.
p/s mohon abaikan vedeo yang kelakakelaka tu sbb firsttime dok cakap sensorang mcm tu 😂😂
.
.
#furaihadrobship #furaihalovers #furaihaorganicskincare

LIP CREAM PROMO. . .
💄Buy 1 at rm59 (less rm3).
. .
💄Combo set: Colours of your own choice. . .
👄Buy 3 colours at rm165 (less rm21) (per pcs rm55).
. .
👄Buy 6 colours at rm 300 (less rm72) (per pcs rm50) dapat harga dropship dan automatically boleh jadi dropship Furaiha premium cosmetic brand 😍. .
#terapiinstagram
#ukhwahti
#lipcream
#furaihalovers

Ni @dior ke @furaiha_hq 😝 Introducing our Satin Skin Cushion yang kaya dengan organic marula oil, certified lagi you all! .

Plus, free custom-made puff FURAIHA yang anti menyerap foundation korang. Dah beli mahal eloklah sapu kat muka kan, bukan bagi span pula absorb semua benda

Siapa geng #furaihalovers #furaiha

MOST RECENT

AFTER GLOW AQUA CLEANSER 50ml

Bahan aktif :
- Aqua
- Iselux Ultra Mild - Menthol - Organic Marula Oil
- Mulberry Extract - Vitamin E .
.
Fungsi :
- Mencerahkan kulit - Anti jerawat - Anti penuaan
- Memudarkan jeragat
- Mengawal minyak berlebihan
- Mengecilkan pori-pori
- Menghilangkan bintik hitam / putih
- Melembabkan kulit
.
Nota :
1. Bebas SLS /SLES dan digantikan dengan Iselux ultra mild sebagai ganti untuk menghasilkan buih. .
2. Sila pastikan customer tidak alah pada menthol kerana cleanser ini mengandungi menthol untuk fungsi menyegarkan wajah selepas cucian. .
3. Penggunaan max 3 kali untuk kulit normal. Bagi kulit sensitif, cukup 2 kali sehari. .
4. Cuci muka kurang dari tempoh 1 minit agar kulit tidak kering hasil terdedah kepada buih yang terlalu lama. .
5. Bagi mereka yang ada masalah G6PD deficiency tidak boleh menggunakan cleanser ini. Kerana mereka alah pada menthol. .
6. Cleanser lebih kuat berbanding sabun kerana ramuan yang digunakan lebih kuat berbanding ramuan dalam sabun. .
7. Tidak boleh campurkan penggunaan sabun dan cleanser kerana ramuannya berbeza. Diragui akan terhasil krisis pada kulit. .
8. Sesuai untuk lelaki / perempuan umur 13 tahun ke atas sahaja. .
9. Pastikan buih tidak terkena mata. Jika terjadi sedemikian, sila cuci mata dengan air secepatnya. .
10. Sebotol mampu bertahan 2 bulan, bergantung pada cara dan kekerapan penggunaan.

#organicskincare #organicproduct #organiccosmetic #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaihalovers #afterglowaquacleanserfuraiha #afterglowaqua #moistskin #cleanskin #kulitgebu #kulitlicin #kulitsihat #moisturizing #cleansing #aquacleanser #glowingskin
#kekna

Luminous DD Cream (DDC) SPF35

Terdiri daripada minyak zaitun, serbuk air beras dan madu yang mana sangat bagus untuk : -
.
🧀Melembapkan kulit
🧀Kulit tidak berminyak
🧀Mengecilkan pori-pori
🧀Meratakan tona kulit
🧀Mencerahkan kulit
🧀Mengurangkan bintik hitam
🧀Merawat kulit kasar dan kering
🧀Melindungi kulit dari sinaran uv
🧀Anti penuaan

So, waktu siang uall memang wajib pakai DD cream dari Furaiha ni taw... kalau nak wajah tu cantik berseri seri dengan secara semulajadi...natural gituw... #agensgsiput #furaihausers #furaihalovers #natural #naturalcosmetics #naturalskincare #organicskincare #organiccosmetics #halal #selamat #cantikluardalam #beautywithfuraiha

Restok!
.
Pm me
.
📲0163226415
📲0163226415
📲0163226415
#furaihajohor #furaiha #furaihalovers #tamanbukitdahlia #tamanmawar #pasirgudang

AFTER GLOW AQUA CLEANSER 50ml

Bahan aktif :
- Aqua
- Iselux Ultra Mild - Menthol - Organic Marula Oil
- Mulberry Extract - Vitamin E .
.
Fungsi :
- Mencerahkan kulit - Anti jerawat - Anti penuaan
- Memudarkan jeragat
- Mengawal minyak berlebihan
- Mengecilkan pori-pori
- Menghilangkan bintik hitam / putih
- Melembabkan kulit
.
Nota :
1. Bebas SLS /SLES dan digantikan dengan Iselux ultra mild sebagai ganti untuk menghasilkan buih. .
2. Sila pastikan customer tidak alah pada menthol kerana cleanser ini mengandungi menthol untuk fungsi menyegarkan wajah selepas cucian. .
3. Penggunaan max 3 kali untuk kulit normal. Bagi kulit sensitif, cukup 2 kali sehari. .
4. Cuci muka kurang dari tempoh 1 minit agar kulit tidak kering hasil terdedah kepada buih yang terlalu lama. .
5. Bagi mereka yang ada masalah G6PD deficiency tidak boleh menggunakan cleanser ini. Kerana mereka alah pada menthol. .
6. Cleanser lebih kuat berbanding sabun kerana ramuan yang digunakan lebih kuat berbanding ramuan dalam sabun. .
7. Tidak boleh campurkan penggunaan sabun dan cleanser kerana ramuannya berbeza. Diragui akan terhasil krisis pada kulit. .
8. Sesuai untuk lelaki / perempuan umur 13 tahun ke atas sahaja. .
9. Pastikan buih tidak terkena mata. Jika terjadi sedemikian, sila cuci mata dengan air secepatnya. .
10. Sebotol mampu bertahan 2 bulan, bergantung pada cara dan kekerapan penggunaan.

#organicskincare #organicproduct #organiccosmetic #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaihalovers #afterglowaquacleanserfuraiha #afterglowaqua #moistskin #cleanskin #kulitgebu #kulitlicin #kulitsihat #moisturizing #cleansing #aquacleanser #glowingskin

Treatment lipcream matte
.
Bahan Aktif :
- Shea butter
- Argan oil
- Vanilla flavour
- Vitamin E - Organic marula oil .
Selamat.
Sihat.
Walfiat.
.
Cantik dan merawat #bibirgelap
.
Pm ckgu ruhi
.
📲0163226415
.
#bibirgelap #lipcreammatte #tamanscientex #tamanmawar #tamanbukitdahlia #furaihalovers #furaiha #furaihajohor

Hot item!
.
Caramel kegilaan ramai❤️
.
Meh pm cikgu ruhi
.
📲0163226415
#furaihajohor #furaihalovers #tamanbukitdahlia #tamanmawar #tamanscientex #lipcreammatte #bibirgelap

SATIN SKIN CUSHION

1. Sejenis bedak dalam bentuk liquid.
2. Lengkap kandungan serum + Foundation + bedak
3. Hanya perempuan sahaja boleh pakai, tidak sesuai untuk kanak-kanak
4. Muka akan nampak berkilat, tapi kalau tak nak nampak berkilat boleh sapu loose powder selapas pakau cushion. Loose powder ialah bedak yang dalam bentuk serbuk dan sapuannya agak nipis berbanding compact powder.
5. WAJIB dibersihkan menggunakan makeup remover sebelum mencuci muka / berwudhu.
6. Jika lapisan atas span dalam bekas dah kering, boleh terbalikkan span, kerana liquid itu mendap ke bahagian bawah.
7. Span kering (span yang digunakan untuk sapu di muka) perlu ditukar 2 minggu sekali agar tidak dicemari bakteria.
8. Jika muka berjerawat banyak, tidak digalakkan pakai cushion ini.
9. Jika kulit kering, disarankan pakai GBC / Beauty Water sebelum pakai cushion.
10. Yang si dalam bekas itu ialah span basah yang menyerap liquid cushion.

#DhayahSkema
#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #Promofuraiha #FuraihaAgentUKM #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #FuraihaCosmetic #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #serum #sayajual #beautywater #skincare #kulitsensitif #flawless #cantik #stickblusher #lipcream #FURAIHA2017

SATIN SKIN CUSHION

1. Sejenis bedak dalam bentuk liquid.
2. Lengkap kandungan serum + Foundation + bedak
3. Hanya perempuan sahaja boleh pakai, tidak sesuai untuk kanak-kanak
4. Muka akan nampak berkilat, tapi kalau tak nak nampak berkilat boleh sapu loose powder selapas pakau cushion. Loose powder ialah bedak yang dalam bentuk serbuk dan sapuannya agak nipis berbanding compact powder.
5. WAJIB dibersihkan menggunakan makeup remover sebelum mencuci muka / berwudhu.
6. Jika lapisan atas span dalam bekas dah kering, boleh terbalikkan span, kerana liquid itu mendap ke bahagian bawah.
7. Span kering (span yang digunakan untuk sapu di muka) perlu ditukar 2 minggu sekali agar tidak dicemari bakteria.
8. Jika muka berjerawat banyak, tidak digalakkan pakai cushion ini.

9. Jika kulit kering, disarankan pakai GBC / Beauty Water sebelum pakai cushion.

10. Yang si dalam bekas itu ialah span basah yang menyerap liquid cushion. PILIHAN CODE SKIN SATIN CUSHION
1. CODE : LIGHT - Sesuai untuk mereka yang berkulit cerah, kuning langsat atau putih kemerah merahan. - Sesuai untuk kulit wanita asia dan tidak terlalu putih melepak

2. CODE : MEDIUM - Sesuai untuk mereka yang berkulit sawo matang, tak berapa cerah atau berkulit agak gelap. - Warnanya tidak terlalu gelap seperti di dalam gambar apabila dioles ke wajah.

#DhayahSkema
#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #Promofuraiha #FuraihaAgentUKM #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #FuraihaCosmetic #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #serum #sayajual #beautywater #skincare #kulitsensitif #flawless #cantik #stickblusher #lipcream #FURAIHA2017

PILIHAN CODE SKIN SATIN CUSHION
1. CODE : LIGHT - Sesuai untuk mereka yang berkulit cerah, kuning langsat atau putih kemerah merahan. - Sesuai untuk kulit wanita asia dan tidak terlalu putih melepak

2. CODE : MEDIUM - Sesuai untuk mereka yang berkulit sawo matang, tak berapa cerah atau berkulit agak gelap. - Warnanya tidak terlalu gelap seperti di dalam gambar apabila dioles ke wajah.

#DhayahSkema
#hiasshoppe2 #hidayahalim #FuraihaCrew #Promofuraiha #FuraihaAgentUKM #DarienaEmpire #FURAIHAlovers #FuraihaOrganicFoodForSkin #gebugebas #habatussauda #vitaminE #FuraihaCosmetic #testimonifuraihaskincare #PutihBersih #like4like #serum #sayajual #beautywater #skincare #kulitsensitif #flawless #cantik #stickblusher #lipcream #FURAIHA2017

Subhanallah Alhamdulillah Emas sudah sampai

Cantik reward Emas. Bercinta - cintu dapat bentuk love Reward Top Stockist Bulan 8 .
Sungguh masa announcement memang tak expected apa-apa langsung dari Emperor.

Happy sangat menangis kesyukuran kerana masa itu Fiza baru sahaja baik dari sakit and I'm trying my best for my lovely FuraihaLovers and My Team that time.

Thank You Founder for the Exclusive product and the opportunity for having me part of Furaiha Team. To My Emperor Fathiah MJ Thank You so munchy much for this lovely REWARD .Love it ❤❤ Untuk zauj apatah lagi.Tanpa keredhaan dia siapa saya.Dia happy kita lebih cantik dari pandangan orang lain Alhamdulillah,dah pandai menyerikan pandangan gitu.ceyywahh
InsyaAllah ada rezeki one day more team members under #FceBeauteTeam dengan kesungguhan mencari side income akan lebih semangat.

Jom join Furaiha as Dropship / Agent .
Keuntungan sehingga RM30++/ set

Whatsapp Fiza disini ⤵⤵
--------------------
www.wasap.my/601121778124

#Your_Muslimah_Beauty_Consultant | #StokisFuraiha
#FuraihaMalaysia_Singapore
#FathiahEmpire

Subhanallah Alhamdulillah Emas sudah sampai

Cantik reward Emas. Bercinta - cintu dapat bentuk love Reward Top Stockist Bulan 8 .
Sungguh masa announcement memang tak expected apa-apa langsung dari Emperor.

Happy sangat menangis kesyukuran kerana masa itu Fiza baru sahaja baik dari sakit and I'm trying my best for my lovely FuraihaLovers and My Team that time.

Thank You Founder for the Exclusive product and the opportunity for having me part of Furaiha Team. To My Emperor Fathiah MJ Thank You so munchy much for this lovely REWARD .Love it ❤❤ Untuk zauj apatah lagi.Tanpa keredhaan dia siapa saya.Dia happy kita lebih cantik dari pandangan orang lain Alhamdulillah,dah pandai menyerikan pandangan gitu.ceyywahh
InsyaAllah ada rezeki one day more team members under #FceBeauteTeam dengan kesungguhan mencari side income akan lebih semangat.

Jom join Furaiha as Dropship / Agent .
Keuntungan sehingga RM30++/ set

Whatsapp Fiza disini ⤵⤵
--------------------
www.wasap.my/601121778124

#Your_Muslimah_Beauty_Consultant | #StokisFuraiha
#FuraihaMalaysia_Singapore
#FathiahEmpire

Subhanallah Alhamdulillah Emas sudah sampai

Cantik reward Emas. Bercinta - cintu dapat bentuk love Reward Top Stockist Bulan 8 .
Sungguh masa announcement memang tak expected apa-apa langsung dari Emperor.

Happy sangat menangis kesyukuran kerana masa itu Fiza baru sahaja baik dari sakit and I'm trying my best for my lovely FuraihaLovers and My Team that time.

Thank You Founder for the Exclusive product and the opportunity for having me part of Furaiha Team. To My Emperor Fathiah MJ Thank You so munchy much for this lovely REWARD .Love it ❤❤ Untuk zauj apatah lagi.Tanpa keredhaan dia siapa saya.Dia happy kita lebih cantik dari pandangan orang lain Alhamdulillah,dah pandai menyerikan pandangan gitu.ceyywahh
InsyaAllah ada rezeki one day more team members under #FceBeauteTeam dengan kesungguhan mencari side income akan lebih semangat.

Jom join Furaiha as Dropship / Agent .
Keuntungan sehingga RM30++/ set

Whatsapp Fiza disini ⤵⤵
--------------------
www.wasap.my/601121778124

#Your_Muslimah_Beauty_Consultant | #StokisFuraiha
#FuraihaMalaysia_Singapore
#FathiahEmpire

Day cream+sunblock hebat,🌞Luminous DD Cream Furaiha 15ML:
.
Kelebihannya:
.
✔+ spf 35
.
✔+ waterbased formulation
.
✔+ tanpa silikon jadi bukan waterproof
.
✔+ tahan 6 bulan ke atas bergantung penggunaan
.
✔+ 1 tone warna sahaja sesuai untuk semua warna kulit
.
✔+ ianya DD cream merawat dan mencantikkan kulit BUKAN foundation!
.
✔+ wudhuk friendly product
.
✔+ makin gebu dengan satu sapuan, dijamin tidak berminyak!
.
Info lanjut whatsapp be_sweet_on, (+60199856673)
.
#daycream
#sunblock
#luminousDDCream
#StokisFURAIHAbesut
#QueenEmpire
#muslimahkayadanberjaya
#skincare #skincareterbaik #trustedseller #kelantan
#terengganu #pahang #thisispantaitimur #organic
#malaysiaonlineshop
#furaihalovers

Salam maal hijrah everyone!
.
Nak jalan mana hari ni??
.
Apply #satinskincushion dulu tau sebab ade #spf50 .
Bedak+faoundation+serum
.
Cantik sambil merawat💋
.
Gojes natural beuty gituh
.
Pm ruhi k
.
0163226415
#kotamasai #masai #tamanbukitdahlia #tamanscientex #tamanmawar #furaiha #furaihajohor #furaihalovers #furaihapasirgudang #jerawat #serum #foundation #jeragat

Most Popular Instagram Hashtags