#furaihalovers

16124 posts

TOP POSTS

Good start, good day. Embarking new level #TvAlHijrahchecked :) #furaiha
#furaihalovers
#furaihaskincare
#furaihahabit

MAKCIK DAH MACAM ANAK DARA
Makcik yg awesome pedulikan kecantikan meski di usia separuh baya 😎😎
Try Furaiha x sampai sebulan pun U alls dah ada perubahan yg sangat ketara , jeragat makcik menipis,kulit muka Glowing .. Makcik ni follow detoks kulit yg betul , sebelum guna product Furaiha u alls akan diberikan Step detoks kulit dari crew Furaiha,Ikut je instruction tu Insya Allah kulit u alls menerima kesan Furaiha dengan pantas 😍😍 WS sekarang tau jangan tunggu lama lama 😉
019-988 2043

#FuraihaAgent
#FuraihaLovers

Morning. Saranghaeyo.. Semoga ceria sokmo.😍 #syarhaempire #furaihalovers #cantik #love #morning

#FURAIHA Jenama yang Kukuh

Selalu orang tanya Kak nab. Furaiha tu jenama tempatan ke? OK ke produknya? Daftar KKM tak? Kilang GMP tak? Dan macam-macam lagi
.
Sebelum ni #FURAIHA dah pernah keluar Kosmo. TV Al Hijrah. Kemudian Berita Harian. Sekarang atau lebih tepat lagi hari ini cerita tentang jenama yang semakin unggul ni keluar suratkhabar Harian Metro pulak
.
Mungkin di mata sesetengah orang eleh itupun nak kecoh ke? Bukan jenama hebat sangat pun🙄
.
Bagi kami #FuraihaLovers ini sangat besar impaknya. Kami bukan cakap kosong tentang Furaiha. Bukan syok sendiri promot kehebatan Furaiha. Tapi kami kena buktikan Furaiha ini wujud dengan cara yang tersendiri. Pelanggan yang tersendiri yang mempercayai produk ini. .
Ye Furaiha produk tempatan
Ya Furaiha hasil usaha anak melayu tempatan
Ya Furaiha hanya dibuat di kilang GMP di Malaysia
Ya Furaiha tiada model atau lantik mana-mana artis cantik sebagai duta
.
Dan segalanya lagi. .
Anda sebahagian dari Furaiha? Anda pengguna Furaiha? Tahniah kepada yang telah jadi pengguna💝
.
Yang belum jadi pengguna ayuhlah. Ada 14 item hebat dalam Furaiha. Ada skincare. Ada set make up. Semuanya istimewa untuk kita pengguna di Malaysia. .
Siapa yang masih tak percaya lagi dengan produk tempatan? 😎
.
Bantu Kak nab untuk like status ni naa kalau dah baca sampai habis. Terima kasih banyak2 😘
.
#StokisFuraiha
#ProdukTempatanSetandingAntarabangsa
#MarketingItuPenting

LIP CREAM PROMO. . .
💄Buy 1 at rm59 (less rm3).
. .
💄Combo set: Colours of your own choice. . .
👄Buy 3 colours at rm165 (less rm21) (per pcs rm55).
. .
👄Buy 6 colours at rm 300 (less rm72) (per pcs rm50) dapat harga dropship dan automatically boleh jadi dropship Furaiha premium cosmetic brand 😍. .
#terapiinstagram
#ukhwahti
#lipcream
#furaihalovers

#mineareviews
K E N A P A S E R U M ?

Sejak Luxurious Beauty Serum by FURAIHA launched, ramai yang personal wasap dan tanya FJ. ☺☺
.
Kenapa kene pakai serum?
Macam mana pakai serum?
Masa bila pakai serum?
.
Yela, al-maklumlah. Basic item dalam FURAIHA ada 3 je, memang sangat suitable untuk orang yang superwomen dan nak tampil cantik. 😍😍 .
.
FJ bukanlah teror pun bab menjaga kecantikan muka nih, serum tu pun pernah dengar tapi tak pernah pakai juga. 😂😂 Tapi disebabkan, you alls semua tanya iolls have to study about it. Haha. Tak pasal-pasal jadi teror bab ni. So, hasil pembacaan dan kajian serta soal-jawap dengan sahabat yang lebih mengetahui.
.
Harini FJ share sikitlah, sebenarnya serum ni mempunyai kelembapan yang lebih tinggi daripada pelembab biasa (moisturizer). Struktur dan tekstur serum lebih halus dan cair lebih mudah untuk menyerap masuk kedalam kulit wajah.
.
Selain tu, serum juga boleh melambatkan proses penuaan sebab kandungan serum yang mempunyai kolegen yang tinggi. Tambah pulak, dalam Luxurious Beauty Serum FURAIHA ni ada Certified Organic Marula oil.
.
Marula oil ni lebih tinggi kelembapan dan effektif berbanding Argan oil. Kat obersea dah digunakan secara meluas dah, cuma kat Malaysia baru masuk.
.
Nampak tak, keterdepannya FURAIHA khas untuk #FURAIHAlovers ? 😍😍 Baru minggu lepas, hari jumaat launch Luxurious Beauty Serum by FURAIHA sekarang stok kat saya dah habis. Haha. But dont worry, FJ dah restok lagi tunggu sampai ja.
.
Nak order? Meh, wasap terus na! 😉😉
.
010 231 3735
010 231 3735
010 231 3735

I love FURAIHA <3

#FURAIHA2017
#emperorFURAIHA

Semi Matte Lipstik by Furaiha..
Cikwan gayakan kod New York..
Memang cantik kaler dia.
Rasa smooth je bibir ni..
Dah makan dan minum berkali kali,
warna tetap maintain.
Tak payah nak calit selalu.
Memang berbaloi.
Alah membeli, menang memakai.

#Furaihalovers # Furaiha
#cikwanfuraiha #fathiahempire
#shuemiorteam

Tapak hantaran masih kosong?

Tak tahu nak isi tapak hantaran untuk skincare?

Apa kata, penuhkan dengan Furaiha Skincare. 😊
Dengan packaging yang premium plus berkualiti, memang cantik terletak. 😘 Nak pulak memang produk dijamin antarabangsa gi tuuw 😍

Tak percaya?
Cuba dulu baru tahu 😉

Selamat bekerja lovers 😚

#fathiahEMPIRE #dropshipFuraiha #shuemiorteam #organiskincare #furaihalovers

MOST RECENT

Hye, salam sore 😘

Jom lanja testimoni Set Premium by Furaiha. Aauummm dia baru guna dalam 2minggu tau. 😚

Nak risik atau cuba skincare kami?
DM aja jangan segan silu
Beauty with mind

#fathiahEMPIRE #shumiorteam #squadfj #organicskincare #bebaskimiaberbahaya #furaihalovers

Jom cod ke Ipoh malam ni... #Furaihalovers
#cikwanfuraiha
#a&;fperfumes

LCK atau nama penuhnya Lip Care Kit 🍦atau nama manjanya DESSERT FURAIHA.
Gitewww 😘

Kenapa Lip Care Kit ya??
Haaa mehhh Ain nak kongsi sedikit.
Lip Care Kit ni adalah rawatan bagi bibir.

Sangat sangat sangat sesuai untuk bibir merekah,bibir gelap,bibir kering dan masalah bibir yang lain.

Dan paling best sekali,ada fungsi lain tau.Nak tau kita piyyem tepi k..😚 011-31212383
011-31212383
011-31212383

#furaiha #furaihahq #lipcarekit #ndaempire #AgentFuraiha #furaihalegacy #furaihaskincare #furaihalover #furaihalovers

Testimoni dari family Furaiha. Bayi yang mengalami kulit sensitif dan ruam susu. Paling teruk dimuka. Ada juga di lutut, paha dan tangan. 3 bulan guna GBC.Alhamdulillah...
Berminat nak cuba boleh terus DM atau wasap ke 0123165984.

#Furaihalovers #fathiahempire
#shuemiorteam #cikwanfuraiha
#dropshipneeded

Perubahan setelah sebulan konsisten menggunakan Aqua Habbatussauda. #furaihalovers muka breakout sebab salah pakai product, kulit jadi gelap, jerawat halus naik serta jerawat yang bernanah naik. .
.
Alhamdulillah, sekarang jerawat dah kering dan kecut 😍
.
.
Berminat nak dapatkan produk Furaiha? Whatsapp 013 681 9184 segera ❤️
.
.
More testimoni click #testimonifuraihabyeyza
.
.
#organicfoodforskin #birthofabeauty #organicskincare #sabunaquahabbatussauda #habbatussauda #produkbebasbahankimia #produkluluskkm #produkpenjagaankulitwajah #produkpenjagaankulithalal #produkmuslim #produkatasimasalahkulit #produkatasijerawat #produkrawateczema #produklembabkankulit #produkhilankanjeragat #Furaiha #furaihanaturalskincare #furaihacrew #furaiha #furaihalovers #furaihaskincare #naturalproducts #naturalskincare #organicskincare #skincareroutine #skincare #acne #pigmentation

E.X.C.L.U.S.I.V.E TESTIMONI PANAS DARI OVEN

Fiza belanja gambar dari New #FuraihaLovers.
Habis beli Treatment Lipcream and Semi Matte Newyork.

Semua beliau spend item on #SALE_PROMOTION_WOW !!! Bukan senang Furaiha nak buat Sale.Siapa dah guna Furaiha lama tahu la sale berapa lama kena tunggu berulang😅

Yang nak mencuba cepat contact Fiza.Tak menyesal awak beli Treatment Lipcream.Memang Best!!👄 Whatsapp Fiza disini ⤵⤵
--------------------
www.wasap.my/601121778124

#Your_Muslimah_Beauty_Consultant
#FuraihaMalaysia
#FuraihaSingapore
.
#furaiha#FuraihaMalaysia#FuraihaSingapore#johor#pasirgudang#shahalam#kualalumpur#perak#terengganu#kelantan#pahang#tamanrinting#masai#melaka#negerisembilan#senawang#kedah#dungun#kualaterengganu#DropshipNeeded#AgentNeeded#dropshipmalaysia#ejenmalaysia#dropshipneeded#dropshipmalaysianeeded#agentmalaysianeeded

Alhamdulillah Penutup kelmarin.💐
- Sabun Aqua Habatussaudah -Michael Kors Watch for Men
Customer hadiahkan untuk suami -Introduction combo Sale
Satin Skin Cushion Code Medium &
Semi Matte Lipstick New York +Treatment Lipcream Lunabell +Treatment Lipcream HeartBreaker

Ramai berkenan dengan Treatment Lipcream.Penuh testimoni Lipcream Furaiha.
Siapa yang pernah pakai product International anda tahu macam mana Quality Furaiha 👑

Whatsapp Fiza disini for order⤵⤵
--------------------
www.wasap.my/601121778124

#Your_Muslimah_Beauty_Consultant
#FuraihaMalaysia
#FuraihaSingapore
.
#furaihasetpremium#Aquahabatussaudah#Glowboostercream#luminousddcream#organicproduk#produkoriginal#produkkecantikan#produkhalal#babytryme#furaihalovers#furaihaskincare#furaiha#produkfuraiha#johor#pasirgudang#LipCareKitFuraiha#lipcarefuraiha#pasirgudang#treatmentlipcreamfuraiha#furaihalegacy#furaihaorganicskincare#furaihaskincare#havefaithinskinlotion#satinskincushion#eyeshadowmalaysia

Furaiha tawar product bertaraf antarabangsa... Yang penting, bebas bahan kimia, selamat, mesra wuduk, dan paling best sangat berkesan... Berminat ngan product Furaiha, bleh trus DM akak, tak pun trus Wasup akak yer, akak akan asap balas wasap korang... ✌

#mesrawuduk #furaihalovers #dsfuraiha #organicproducts #bebasbahankimia

Orang pertama yang sudah received #Sample_Sabun_AquaHabatussaudah

#FuraihaLovers dari Pontian terus whatsapp nak order sabun lagi.

Alhamdulillah,Mudah-mudahan Istiqomah terus pengunaan Furaiha semestinya tiada collagen dan sesuai sangat untuk yang ada ekzema dan resdung.

Biar lambat Asal Selamat.

Care For Your Skin with Furaiha
#StokisFuraiha | #FceBeauteTeam
#FuraihaMalaysia | #FuraihaSingapore
--------------------
www.wasap.my/601121778124
.
#furaiha#FuraihaMalaysia#FuraihaSingapore#johor#pasirgudang#shahalam#kualalumpur#perak#terengganu#kelantan#pahang#tamanrinting#masai#melaka#negerisembilan#senawang#kedah#dungun#kualaterengganu#DropshipNeeded#AgentNeeded#dropshipmalaysia#ejenmalaysia#dropshipneeded#dropshipmalaysianeeded#agentmalaysianeeded

Semi matte lipstick by Furaiha.. Diperkaya dengan certified organic marula oils daripada France.. Shea butter, vitamin E dan byk lagi.. Uollsss jangan ragu2 dengan kandungan bahan sebab dijamin halal #muslimproduct.. Mutu??? Orang cakap macam MAC tau... Tunggu apa lagi.. Boleh pm/dm saya untuk usha2 products.. 01131264583
#DsFuraiha #squadcikmah #natural
#exclusive
#FarahEmpire
#organic #marulaoils #Furaihalovers #specialingredient #syukurselalu

Most Popular Instagram Hashtags