#furaihalovers

MOST RECENT

Selamat malam #furaihalovers . Jangan lupa taw join contest raya niπŸ˜‰

#FURAIHAlovers all time favorite, Caramel Treatment Lip Cream πŸ’„πŸ‘„ you should have this in your handbag, why not? 😍

Tak perlu lagi bulu mata pelesu, terus panjang tanpa paksaan. Ada nampak beza kiri kanan? Jom lentik raya ni dengan mascara FURAIHA 😍 πŸ’— Long Lasting
πŸ’— Fiber mascara
πŸ’— Smudge proof
πŸ’— Easy to remove [Special ingredients] πŸ’— Argania spinosa kernel oil (argan oil)
-bahan paling baik untuk menyuburkan rerambut πŸ’— Nigella sativa (habbatussauda)
-kuatkan akar
-reduce hair loss
-stimulate hair growth πŸ’— Olea europaea (olive oil)
-strength and shine
-moisture
-menyihatkan dan menyuburkan
-kaya dengan vitamin A, E dan antioxidants
Cara penggunaan:
.
1. Kepit bulu mata dengan eyelash curler
2. Sapukan bulu mata dengan mascara, biarkan kering seketika.
3. Sapukan buat kali kedua (second layer) supaya bulu mata bertambah panjang dan tebal
4. Sapukan mascara pada bulu mata atas dan bawah.
5. Setiap sapuan/layer dibiarkan kering dan ditambah sapuan sehingga mencapai result yang diinginkan

Nak cuba? Whatsapp 016-4839250

#furaiha #furaihalovers #furaiharaya #furaihaskincare #furaihacosmetic #furaihamascara #mascara #mascarafuraiha #bulumatalentik #terapiinstagram

Assalamualaikum. Selamat pagi #furaihalovers.
Ada yang beraya dengan @furaiha.beauty.cosmetic? Jangan lupa tag tawπŸ˜‰

Dah cuba our "Baby Try Me"? Ada 10 kebaikan untuk kulit kekal sihat dan berseri. .
πŸ’• Menanggalkan blackhead dan whitehead
πŸ’• Mengecilkan pori-pori muka
πŸ’• Anti-sebum
πŸ’• Anti penuaan
πŸ’• Menyekatakan tona kulit
πŸ’• Mencerahkan kulit
πŸ’• Melindungi kulit dari sinaran UV
πŸ’• Memulihkan kulit yang kering dan kusam
πŸ’• Mengurangkan blackhead
πŸ’• Produk mesra wudhu
.
Baby Try Me mengandungi :
πŸ’• Sabun Aqua Habbatussauda (30gm)
πŸ’• Glow Booster Cream (5 gm)
πŸ’• Luminous DD Cream (5 ml)
.
Jom dapatkan Baby Try Me! Wajah berseri tanpa cela insyaAllah dengan penggunaan yang konsisten dan penjagaan dalaman yang baik. Jangan lupa banyakkan minum air putih untuk kulit kekal lembap dan sihat.
.
#furaihalovers #furaiha #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaiha2018 #ramadhanpromotion #promosifuraiha #promosiramadhan #promosiraya #raya2018 #promosiraya2018 #rayapromotion #makeupsetfuraiha #makeupset #furaihamakeupset #furaihamascara #mascarafuraiha #satinskincushion #stickblusher #makemeblush #blusherfuraiha #runwaydivaeyeshadow #eyeshadowfuraiha #luminousddcream #beautywater #treatmentlipcream #sabunaquahabbatussauda #babytryme #trialsetfuraiha

Who loves our Royal Nude Collection? Put up your hand! πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ This is a must have item in your handbag I should say. Dont miss out our promotion! Buy 1 for RM 45 and get free scrub. Buy 3 free postage and buy 5 to get free TLC. Raya is coming soon so you better hurry up! ☺️
.
Click link on bio to purchase 😘
.
#furaihalovers #furaiha #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaiha2018 #ramadhanpromotion #promosifuraiha #promosiramadhan #promosiraya #raya2018 #promosiraya2018 #rayapromotion #makeupsetfuraiha #makeupset #furaihamakeupset #furaihamascara #mascarafuraiha #satinskincushion #stickblusher #makemeblush #blusherfuraiha #runwaydivaeyeshadow #eyeshadowfuraiha #luminousddcream #beautywater #treatmentlipcream #sabunaquahabbatussauda #babytryme #trialsetfuraiha

She's using our hot selling Mascara, our Royal Collection Treatment Lip Cream, The Dutchess and Runway Diva Palette Eyeshadow 😍 pretty and alluring!
.
Have you grab all of these for Raya? If not, you can contact us for any COD area Ampang service 😘
.
#furaihalovers #furaiha #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaiha2018 #ramadhanpromotion #promosifuraiha #promosiramadhan #promosiraya #raya2018 #promosiraya2018 #rayapromotion #makeupsetfuraiha #makeupset #furaihamakeupset #furaihamascara #mascarafuraiha #satinskincushion #stickblusher #makemeblush #blusherfuraiha #runwaydivaeyeshadow #eyeshadowfuraiha #luminousddcream #beautywater #treatmentlipcream #sabunaquahabbatussauda #babytryme #trialsetfuraiha

MITOS dan FAKTA tentang Sabun Aqua Habatussauda Furaiha ☺️
.
❎ Mitos :
Kalau ada resdung baik tak payah pakai sabun Aqua Habatussauda tu nanti makin teruk bersin, muka jadi gatal merenyam pastu jerawat pun tumbuh bertingkek-tingkek. Sengsara hidup. Baik tak payah pakai.
.
βœ… Fakta :
Kalau guna Sabun Aqua Habatussauda dengan konsisten InshaAllah dapat pulihkan masalah resdung secara beransur-ansur. .
Bukan tu je jerawat pun tak berani singgah lama, panas punggung dengan formula bahan-bahan dalam sabun aqua.
.
Yang alah dengan habuk atau bulu binatang peliharaan mudah je, buatlah masker bubble guna sabun aqua ni. Lepas cuci muka rasa fresh sangat. Segala gatal- gatal merenyam kat muka hilang.
.
Dah ramai yang dapat pulihkan resdung dan jerawat dengan sabun ni. Bukan tu je, kulit muka pun semakin cerah.
Rugi sangat siapa yang tak cuba tu!
.
Dapatkan dengan kami jika nak pakai sebelum raya! ☺️
.
#furaihalovers #furaiha #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaiha2018 #ramadhanpromotion #promosifuraiha #promosiramadhan #promosiraya #raya2018 #promosiraya2018 #rayapromotion #makeupsetfuraiha #makeupset #furaihamakeupset #furaihamascara #mascarafuraiha #satinskincushion #stickblusher #makemeblush #blusherfuraiha #runwaydivaeyeshadow #eyeshadowfuraiha #luminousddcream #beautywater #treatmentlipcream #sabunaquahabbatussauda #babytryme #trialsetfuraiha

Founder tengah pakai mascara tu 😍 Lawa tak? Easy to remove, smudge proof. Long lasting! Noted that this fiber mascara is made from olive oil, argan oil and habbatussauda. Mampu melebatkan dan memanjangkan bulu mata insyaAllah. Hitam merecik ye dak? RM 49 sahaja uols! Jom dapatkan sekarang!
.
Get it from us now. Raya kan sebulan?πŸ˜‰
.
#furaihalovers #furaiha #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaiha2018 #ramadhanpromotion #promosifuraiha #promosiramadhan #promosiraya #raya2018 #promosiraya2018 #rayapromotion #makeupsetfuraiha #makeupset #furaihamakeupset #furaihamascara #mascarafuraiha #satinskincushion #stickblusher #makemeblush #blusherfuraiha #runwaydivaeyeshadow #eyeshadowfuraiha #luminousddcream #beautywater #treatmentlipcream #sabunaquahabbatussauda #babytryme #trialsetfuraiha

Lawa tak Mascara Furaiha ni? Bukan saja lawa tapi sangat best dipakai! Tak menghitamkan mata dan senang nak tanggalkan. Tak perlu bazir make up remover or wet tissue untuk bersihkan. Dah dapatkan Mascara ni belum? Hanya dengan harga RM 49 sahaja! Beli sekali mesti nak beli lagi! Jom dapatkanπŸ˜‰
.
Click link on bio to purchase yah 😘
.
#furaihalovers #furaiha #furaihacosmetic #furaihaskincare #furaiha2018 #ramadhanpromotion #promosifuraiha #promosiramadhan #promosiraya #raya2018 #promosiraya2018 #rayapromotion #makeupsetfuraiha #makeupset #furaihamakeupset #furaihamascara #mascarafuraiha #satinskincushion #stickblusher #makemeblush #blusherfuraiha #runwaydivaeyeshadow #eyeshadowfuraiha #luminousddcream #beautywater #treatmentlipcream #sabunaquahabbatussauda #babytryme #trialsetfuraiha

Most Popular Instagram Hashtags