#fulltimehousewife

MOST RECENT

Tak susah mana pun kalau nak mula berniaga sambilan.
.
.
Tak semestinya dah kerja tak perlu buat kerja sambilan. Nak-nak lagi kalau berniaga gaya STG ni. Mudah sangat asalkan niat nak buat dan sanggup belajar caranya.
.
.
Fiza mula dengan rm50, bonus 3%, dapat untung runcit lagi tu. Sekarang bonus fiza dah 21%. Happy sangat. Ada cikgu yang pantau kita, ajar kita, tuisyen pun online free je. .
.
Jadi jangan tunggu dan fikir lagi. Whatsapp Fiza www.wasap.my/601128709775. .
.
#CABUTANBERTUAHMei2018
.
.
Dengan Pembelian RM300⬆ dah layak join Cabutan BerTuah #loketemasviral. Ditambah dengan percuma bodywash pada setiap pendaftaran ahli berbayar rm50.
.
.
#PartTime #BizOnline #OnlineBisness #ProjekSTG #SetiaIndah #JPperdana #tamandaya #mountaustin #austinheight #austinperdana #addaheight #ajimaura #TheMagicofPartTime #RockStarEmpire #terapiinstagram #BusinessWithPleasure #BisnesSantai #KerjaSampingan #FullTimeHouseWife #SharingBenefit #Alhamdulillah #SyukurSelalu #FZHsFighters #Ticer_Fiza_STG #bazaarpaknil

Alhamdulillah... Rezeki Hari Khamis 24May18.
Selesai menghantar oder dari kawan2 pagi tadi..
Berpeloh mama siapkn oder sebanyak 230biji =23pax #tauhubergedilfrozen
Yeala.. buat sorg..dari beli bahan basah smpai delivery buat sndiri.
Xdapat la nk ambik oder lebih..takot xterbuat.Dgn tugas surirumah lagi..hehe..
Okey..selesai utk mggu ni... mggu depan Mama Hakim xbuat delivery semggu yea.. Ada hal negara yg nk kena uruskn..hahaha.. klu nk self pick-up kt umh boleh.tp apa2 kena roger2 dulu..Tgk bekalan stok ada ke idok.. Biar rindu2..bg mengidam2 dulu.. Selamat Berpuasa Rakan IG semua.. #sayabuatsayamakansayajual
#parttimejualtauhu
#fulltimehousewife
#tauhuberdegil
#tauhubergedildaging
#tauhufrozen

Period Sikit Selepas Bersalin, lepas amalkan Jadi ketul-ketul keluar.
.
.
Lepas bersalin last anak kedua, period mmg tak sama macam masa sebelum kawin. Lps fiza cuba sebungkus je pantiliner ni, masa period je berketul-ketul keluar dan lama masa period sama macam masa anak dara dulu. .
.
Ini baru pantiliner, belum pakai pad nya lagi.Rakan-rakan nak cuba? Meh roger-roger fiza k.
.
.
PM/ Whatsapp Fiza
www.wasap.my/601128709775
.
.
#Pantiliner #Pad #ProdukKesihatan #PartTime #BizOnline #OnlineBisness #ProjekSTG #SetiaIndah #JPperdana #tamandaya #mountaustin #austinheight #austinperdana #addaheight #TheMagicofPartTime #RockStarEmpire #ajimaura #BusinessWithPleasure #BisnesSantai #KerjaSampingan #FullTimeHouseWife #terapiinstagram #SharingBenefit #Alhamdulillah #SyukurSelalu #FZHsFighters #Ticer_Fiza_STG #bazaarpaknil
BisnessWithPleasure

A fulltime housewife is better than a great income. A good wife and health are a man'a best wealth !! ❤️Tahniah sayangg 💕
#myangel #mysayang #mywife #fulltimehousewife #fabolouslife #happywifehappylife #congrats #nurhannah #anakabi #anakummi #makciklawapak

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one ❤#fulltimehousewife #familylife #familybonding

Tugas seorang surirumah @ sekarang adam panggil mamarumah.. Hihi.. Bukan senang nak jadi seorang ibu yg bertanggungjawab dan sampai skrng mama belum menjdi mama yg terbaik.. #fulltimehousewife

#เรามาถึงจุดนี้ได้อย่างไร

เช้าวันจันทร์คุณผู้ชายไปทำงาน ส่งลูกไปโรงเรียนแล้วอิแม่กลับบ้านมาทำความสะอาดบ้าน
ปั่นผ้า ตากผ้า รถน้ำต้นไม้
อาบน้ำตอนเที่ยงๆ

#วิถีแม่บ้าน #fulltimehousewife

Gantung palu
Untuk sementara
.
.
.
#welcometoborneo
#fulltimehousewife

เอารถมาล้าง car care ในหมู่บ้าน...... นั่งจดรายรับรายจ่าย!!! 5555 🤣🤣🤣 #fulltimehousewife

Berhenti Terus Antibiotik selepas Masalah Keputihan tiada lagi Asbab Maharani
.
.
Tq to Puan 'feedback'! Makan maharani tak habis sekotak pun lagi & konsisten guna bio seleza , kini dah tak perlu ambil ANTIBIOTIK lagi utk rawat masalah keputihan tu.. Syukur ya Allah!
.
.
Dulu nak cuba pun takut, Sekarang nak share kebaikan dengan anak perempuan dia pula. Moga sis berdua semakin cantik dalam cantik luar dengan Maharani & Bio seleza, in shaa Allah!
.
.
Sharing Siti Nurhafzan
.
.
*Fiza juga amalkan Herba Maharani. Anda Boleh Miliki Feminine Wash Percuma Hari Ini sahaja dengan setiap pembelian Maharani.
.
.
Whatsapp fiza www.wasap.my/601128709775 untuk info lanjut .
.
#PartTime #BizOnline #ProjekSTG #SetiaIndah #JPperdana #tamandaya #mountaustin #permasjaya #austinheight #austinperdana #addaheight #jamu #herba #period #menses #ajimaura #TerapiInstagram #TheMagicofPartTime #RockStarEmpire #BusinessWithPleasure #BisnesSantai #KerjaSampingan #FullTimeHouseWife #SharingBenefit #Alhamdulillah #SyukurSelalu #FZHsFighters #Ticer_Fiza_STG #bazaarpaknil

Today's breakfast.. #mumoftwokids
#fulltimehousewife

Assalamualaikum.. Malam sha share happynyaaaa sha harini.. Alhamdulillah, sha dapat grab free gift dari tupperware idaman sha. masa awal2 bisness pada 22 nov 2o17, macam mustahil fikir nak dapat fusion master ni. Ihi.. Dan dapat lagi gift dari leader2 yang pemurah😘😘😘, nanti sha share gambar gifts.. Dan harini, rasa nak share komisen dgn hubby, selalu je share tapi hari ni officially sikit.aha.. Belikan kasut idaman dia, upah sebab memahami dan jaga anak2 masa ibu bersosial dgn kwn2 bisnes.ahaha.. Sha pula reward diri sendiri dgn beli bunga2, deco2 utk sudut dalam rumah.aha.. Alhamdulillah utk rezeki kali ini.. Didoakan terus menerus rezeki kami😊

Start Small, Think Big, Begin Now.

#mulaBisnesrm78
#shaTupperLOvers
#mompreneur
#fulltimehousewife
#jomSama2tambahincome

Yaayyy.....give away time💃💃💃💃Guess what it is ??????The winner gets 5grams of this awesome something's.....The winner also gets to pay for delivery o.....I tell you that you can only get this skin pampering goody treat @kiffynaturals(US) @adexnatural(gbagada) @taabilzest(alimosho) @samiatadesina (abeokuta)....let me carry chair and siddon in my DM joor.....Ride on#awoofdeals#giveaway#freebiez#naijabrandchic#wimbiz#mompreneur#lagoshousewife#fulltimehousewife#💯%naturalproducts#madeinnigeria#madeinusa......

Most Popular Instagram Hashtags