#ftesa

MOST RECENT

Ftesat për synetinë e 👑 BLERTANIT & ALBANIT 👑 🛒 Dërgesa në tërë Kosovën 🇽🇰 FALAS !!!
✔ Punuar me përkushtim dhe dashuri nga ne 🎀 #FTESAnet 🎀 😃
📌 Kodi i ftesës: 6230 💻 Për më shumë na vizitoni online në: www.ftesa.net

#ftesa #ftesapersyneti #ftesasynetise #peja #kosovo #porositionline #ftesaonline #pejë #kosova #freeshipping #porositi #instadirect #albania #shqip #instagram #porosit

Ftesat për dasmën e 💞 ADILIT & DRILONES 💞 ✔ Punuar me shumë dashuri nga ne !
🎀 #FTESAnet 🎀 😃
📌 Kodi i ftesës: 2733 💻 Për më shumë na vizitoni online në: www.ftesa.net

#ftesa #ftesaperdasma #ftesapermartese #ftesaunike #ftesaperkanagjegj #ftesaperfejesa #ftesadasme #ftesafejese #wedding #peja #kosovo #exclusive #kosova #pejë #dasma #dashuri #love #perkushtim #pune #porositionline #freeshipping #porosit #instadirect

Ftesat për kanagjegjin e 👰 DRILONES ✔ Punuar me shumë dashuri nga ne !
🎀 #FTESAnet 🎀 😃
📌 Kodi i ftesës: 2720 💻 Për më shumë na vizitoni online në: www.ftesa.net

#ftesa #ftesaperdasma #ftesapermartese #ftesaunike #ftesaperkanagjegj #ftesaperfejesa #ftesadasme #ftesafejese #wedding #peja #kosovo #exclusive #kosova #pejë #dasma #dashuri #love #perkushtim #pune #porositionline #freeshipping #porosit #instadirect

Repost from @weddingplannersalbania Dashuria të bën të shkëlqesh ashtu si ky çift rezaton ✨ :)
Faleminderit që na zgjodhët për ftesat tuaja 💛
-
Ftesë kuti e punuar totalisht në dorë me leter speciale e printuar, emrat e çiftit tek kapaku!
-
#handmade #invitations #weddinginvitations #luxuryinvitations #ftesadasme #ftesamartese #ftesa

#Ftesa Vetëm për ju me cmime shumë të volitshme

Dashuria të bën të shkëlqesh ashtu si ky çift rezaton ✨ :)
Faleminderit që na zgjodhët për ftesat tuaja 💛
-
Ftesë kuti e punuar totalisht në dorë me leter speciale e printuar, emrat e çiftit tek kapaku!
-
#handmade #invitations #weddinginvitations #luxuryinvitations #ftesadasme #ftesamartese #ftesa

Ftesa per diten tuaj me te bukur #ftesa #wedding #albania #dasma

Ftesa Premium & Ekonomike për dasmën tuaj do t'i gjeni vetëm pranë @bosfordesignpublicity. Ju mirëpresim! #ftesa #dasme #bosforreklama #wedding #Invitations #cards #quality #modern #premium #

Porosit tani modelin tend te preferuar ose na dergoni idete dhe sygjerimet tuaja.
Delivery ne te gjithe Shqiperine 📮
Sjellim festat tek ju me produkte cilesore dhe cmimet me te arsyeshme ne treg 🛍
Made with love ❤

#wedding #decor #weddingguestbook #weddingglasses #decoration #decorationideas #weddingpillow #weddingcandle #whiteday #whitedaygift #giftideas #specialday #memoriesbook #wishesbook #guestbook #dhurata #dhurataideale #handmade #detaje #details #libriiurimeve #dekor #dekordasmash #konfeta #konfetadasme #ftesa #ftesadasme #invitation

Porosit tani modelin tend te preferuar ose na dergoni idete dhe sygjerimet tuaja.
Delivery ne te gjithe Shqiperine 📮
Sjellim festat tek ju me produkte cilesore dhe cmimet me te arsyeshme ne treg 🛍
Made with love ❤

#wedding #decor #weddingguestbook #weddingglasses #decoration #decorationideas #weddingpillow #weddingcandle #whiteday #whitedaygift #giftideas #specialday #memoriesbook #wishesbook #guestbook #dhurata #dhurataideale #handmade #detaje #details #libriiurimeve #dekor #dekordasmash #konfeta #konfetadasme #ftesa #ftesadasme #invitation

Porosit tani modelin tend te preferuar ose na dergoni idete dhe sygjerimet tuaja.
Delivery ne te gjithe Shqiperine 📮
Sjellim festat tek ju me produkte cilesore dhe cmimet me te arsyeshme ne treg 🛍
Made with love ❤

#wedding #decor #weddingguestbook #weddingglasses #decoration #decorationideas #weddingpillow #weddingcandle #whiteday #whitedaygift #giftideas #specialday #memoriesbook #wishesbook #guestbook #dhurata #dhurataideale #handmade #detaje #details #libriiurimeve #dekor #dekordasmash #konfeta #konfetadasme #ftesa #ftesadasme #invitation

Most Popular Instagram Hashtags