#frommalaysia

6107 posts

TOP POSTS

另外一半的我,生日快乐💕💕
今年第一年不能和你一起庆祝生日,你也终于21岁了,这也代表我们认识了12年。

年少无知的时候认识你;年少轻狂的时候身後有你;到现在这个一起追求梦想的年龄抬头也看见你,谢谢你出现在我的生命里,无论发生什么事情,我们的感情还是依旧那样好,人生太多遗憾和后悔的事,我想今生最无悔的就是认识你。

虽然我们在不一样的国家,不一样的时间点,可是心裡依然惦记着你😍 #birthdaywishes#fromMalaysia#toSydney

Cousin #fromMalaysia

Thank you so much for this ate Lablab 😂😂😍😍🍫🍫🍫
#Sokolet
#FromMalaysia!

Thank youuu cici @juanitarusliana 😘😘😘😘 #bestoftheday #instadaily #oleholehmalaysia #frommalaysia #oleholeh sangking enakknya HERSHEY'S nya tinggal satu 😂😂

Good night😉💕
#frommalaysia

:: alhamdulillah sidia selamat sampai sane 🙇
#love #arrived #sydney #frommalaysia #takecare 💕

Bagi yang dah beli tudung Bawal instant @abrahijab dgn nadin, tak faham nak pkai mcam mne,, nah tengok tutorial Bawal instant dari abrahijab macam ni cara pakai...hokeyyyy 😘😍
Senang je nak pakai,, ,😊
.
#tutorialbawalinstantabrahijab #abrahijabloversindonesia #frommalaysia

MOST RECENT

overalls
Price : RM 60.00

Color : Blue
640g
Materials: Jeans
Measurement: -
Size: M
Waist: 80cm
Hip: 90cm
Length: 135cm (adjustable)

Size: L
Waist: 82cm
Hip: 92cm
Length: 137cm (adjustable)

#overalls #overallsmalaysia #frommalaysia #malaysia #aziekoleksi #variationcollection

NEW STOCK ❣
HUDA BEAUTY 2in1❣
Liquid matte +liner👍🏻❤️
Only 90K/1 👌🏻😘
.
MINAT LANGSUNG DM SEBELUM KEHABISAN🙈
.
(khusus daerah palembang bisa COD)
#new #vrestaa_beautyindonesia #branches #vrestaa_beauty #inspiredallmakeup #codpalembang #frommalaysia #branding #kylie💋 #morphe #nyx #ysl #originals #tanpabiayaVisa

Nak putih sebelum raya? 👻Meh! Rajin kan diri stalk ig ni @heybubllex.co @heybubllex.co
.
Ig ni jual produk pemutih satu badan yang paling terboekkk 👍.
.
✨Sangat sesuai untuk golongan yang memiliki kulit yang sensitif dan jerawat kronik serta kulit burn! 😨
.
🌋Now, mereka ada buat PROMOTION sempena Ramadan dan promosi akan habis selepas seminggu RAYA!! 😭😭Wow!!! Bestnye!!! Jadi, tak perlu risau, stok tetap ada. Nak tahu info lanjut boleh terus follow dan scroll ig ni @heybubllex.co .
Ha? Lagi satu! Mereka pun ada menjual serum!! Serum ini mengandungi 💯bahan organik dan sumber utama adalah ALOEVERA 🌌Serum ini sangat sesuai bagi yang mempunyai kulit kusam dan berminyak serta tidak bermaya dan juga semestinya efektif bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif dan berjerawat kronik. Dan semestinya baguss untuk mereka yang taknak atau payah untuk telan pil, so serum ini memang da Best!!! 💪
.
Perlukan lebih details hit their ig now @heybubllex.co @heybubllex.co .
Mereka akan guide anda sampai putih dan sampai flawless. Don't worry just be happy 😘
.
Semalam menyambut Ramadhan al mubarak, jangan lupa bangun sahur 😁
.
#amoura#amouracosmetics#lipstickmatte#original#mac#frommalaysia#buatanmalaysia#produkmalaysia#sayajual#makeuporiginal#anastasia#kylie#aairabeaute #aairabeauteserum #aairamiracleserum #putihgebu #putihpinkish

Nak putih sebelum raya? 👻Meh! Rajin kan diri stalk ig ni @heybubllex.co @heybubllex.co
.
Ig ni jual produk pemutih satu badan yang paling terboekkk 👍.
.
✨Sangat sesuai untuk golongan yang memiliki kulit yang sensitif dan jerawat kronik serta kulit burn! 😨
.
🌋Now, mereka ada buat PROMOTION sempena Ramadan dan promosi akan habis selepas seminggu RAYA!! 😭😭Wow!!! Bestnye!!! Jadi, tak perlu risau, stok tetap ada. Nak tahu info lanjut boleh terus follow dan scroll ig ni @heybubllex.co .
Ha? Lagi satu! Mereka pun ada menjual serum!! Serum ini mengandungi 💯bahan organik dan sumber utama adalah ALOEVERA 🌌Serum ini sangat sesuai bagi yang mempunyai kulit kusam dan berminyak serta tidak bermaya dan juga semestinya efektif bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif dan berjerawat kronik. Dan semestinya baguss untuk mereka yang taknak atau payah untuk telan pil, so serum ini memang da Best!!! 💪
.
Perlukan lebih details hit their ig now @heybubllex.co @heybubllex.co .
Mereka akan guide anda sampai putih dan sampai flawless. Don't worry just be happy 😘
.
Semalam menyambut Ramadhan al mubarak, jangan lupa bangun sahur 😁
.
#amoura#amouracosmetics#lipstickmatte#original#mac#frommalaysia#buatanmalaysia#produkmalaysia#sayajual#makeuporiginal#anastasia#kylie#aairabeaute #aairabeauteserum

Para las que tienen curvas, para las que no, para las que ya probasteis nuestras faldas y las que aún estáis por descubrirlas, con tacones o zapatillas, tú decides como llevarla.

For those who have curves, for those who don't, for those who already weared our skirts and those that are still about to discover them, with heels or sneakers, you decide how to wear them.

Picture by 📷 @michaelpieter
Model 💁🏻 @marasevilla
#skirt #samasamaclothing #peoplesamasama #onlyone #batikskirt #weardifferent #longskirt #batikstyle #newbrand #samasama #frommalaysia #spain #travelproject #worktravel #withlove

Para las que tienen curvas, para las que no, para las que ya probasteis nuestras faldas y las que aún estáis por descubrirlas, con tacones o zapatillas, tú decides como llevarla.

For those who have curves, for those who don't, for those who already weared our skirts and those that are still about to discover them, with heels or sneakers, you decide how to wear them.

Picture by 📷 @michaelpieter
Model 💁🏻 @marasevilla
#skirt #samasamaclothing #peoplesamasama #onlyone #batikskirt #weardifferent #longskirt #batikstyle #newbrand #samasama #frommalaysia #spain #travelproject #worktravel #withlove

Most Popular Instagram Hashtags