[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fringewideshawlarab

MOST RECENT

shawl untk yg sllu bangun lewat p kelas / keje😝hehehe...sbb xperlu iron uolsss..just lilit2 gtu jeee siap😋

NK FREE POS??
.
beli 2helai LAZY SHAWL
beli 3helai BAWAL CHIFFON VOILE B45
.
RM50 FREE POS SEMENANJUNG
RM55 INC POS SABAH/SARAWAK
.
ukuran👉1.8m x 1m
.
nak order?? plezzz direct wssp 014 5280981...jgn dm sbb dm linda jrg2 buka...kalau rasa MALAS yg amat nak save nom..p je klik link kat bio tu senang je👌
.
#wideshawls #wideshawlarabic #wideshawlarabicmurah #fringewideshawl #fringewideshawlarab #fringewideshawlmurah #lazyshawl #fringeshawl #fringeshawlmalaysia #fringeshawlmurah

cepat2. ahad kita ada postage pulak yee..sape lambat meleas lerrr.. meh cepat order😍

NK FREE POS??
.
beli 2helai LAZY SHAWL
beli 3helai BAWAL CHIFFON VOILE B45
.
RM50 FREE POS SEMENANJUNG
RM55 INC POS SABAH/SARAWAK
.
ukuran👉1.8m x 1m
.
nak order?? plezzz direct wssp 014 5280981...jgn dm sbb dm linda jrg2 buka...kalau rasa MALAS yg amat nak save nom..p je klik link kat bio tu senang je👌
.
#wideshawls #wideshawlarabic #wideshawlarabicmurah #fringewideshawl #fringewideshawlarab #fringewideshawlmurah #lazyshawl #fringeshawl #fringeshawlmalaysia #fringeshawlmurah

siapa cepat bayar..dia dapat dlu err..lambat???haaa jgn marahhh lerrr. 😝kan dh bgthu stock xbyak pun😋haaa meh cepat2 order

NK FREE POS??
.
beli 2helai LAZY SHAWL
beli 3helai BAWAL CHIFFON VOILE B45
.
RM50 FREE POS SEMENANJUNG
RM55 INC POS SABAH/SARAWAK
.
ukuran👉1.8m x 1m
.
nak order?? plezzz direct wssp 014 5280981...jgn dm sbb dm linda jrg2 buka...kalau rasa MALAS yg amat nak save nom..p je klik link kat bio tu senang je👌
.
#wideshawls #wideshawlarabic #wideshawlarabicmurah #fringewideshawl #fringewideshawlarab #fringewideshawlmurah #lazyshawl #fringeshawl #fringeshawlmalaysia #fringeshawlmurah

warna pastel2 mcm ni biasanya vepat sold out mcm pisang goreng panass😋sape lambat jgn nangessss😝kaluau hbess nk tggu restock lmbat pulakk😂

NK FREE POS??
.
beli 2helai LAZY SHAWL
beli 3helai BAWAL CHIFFON VOILE B45
.
RM50 FREE POS SEMENANJUNG
RM55 INC POS SABAH/SARAWAK
.
ukuran👉1.8m x 1m
.
nak order?? plezzz direct wssp 014 5280981...jgn dm sbb dm linda jrg2 buka...kalau rasa MALAS yg amat nak save nom..p je klik link kat bio tu senang je👌
.
#wideshawls #wideshawlarabic #wideshawlarabicmurah #fringewideshawl #fringewideshawlarab #fringewideshawlmurah #lazyshawl #fringeshawl #fringeshawlmalaysia #fringeshawlmurah

siapa cepat dia dapat sbb wrna hottt adeeeee terrr...huhu..RM10 je sehelai..xperlu iron2 dh shawl ni..nama pun lazy shawl😜meh cecepat order😘
.
NK FREE POS??
.
beli 2helai LAZY SHAWL
beli 3helai BAWAL CHIFFON VOILE B45
.
RM50 FREE POS SEMENANJUNG
RM55 INC POS SABAH/SARAWAK
.
ukuran👉1.8m x 1m
.
nak order?? plezzz direct wssp 014 5280981...jgn dm sbb dm linda jrg2 buka...kalau rasa MALAS yg amat nak save nom..p je klik link kat bio tu senang je👌
.
#wideshawls #wideshawlarabic #wideshawlarabicmurah #fringewideshawl #fringewideshawlarab #fringewideshawlmurah #lazyshawl #fringeshawl #fringeshawlmalaysia #fringeshawlmurah

wow warna 😱lawa babe...RM10 je sehelai..siapa cepat dia dapat😘nak FREE POS?? haa meh baca syarat👇
.
beli 2helai LAZY SHAWL
beli 3helai BAWAL CHIFFON VOILE B45
.
RM50 FREE POS SEMENANJUNG
RM55 INC POS SABAH/SARAWAK
.
ukuran👉1.8m x 1m
.
nak order?? plezzz direct wssp 014 5280981...jgn dm sbb dm linda jrg2 buka...kalau rasa MALAS yg amat nak save nom..p je klik link kat bio tu senang je👌
.
#wideshawls #wideshawlarabic #wideshawlarabicmurah #fringewideshawl #fringewideshawlarab #fringewideshawlmurah #lazyshawl #fringeshawl #fringeshawlmalaysia #fringeshawlmurah

PERHATIAN🌼yang mana duk tanya boleh x nak MIX bawal bdg45 & lazy shawl tuu BOLEH dh yer... syarat👇
3helai BAWAL CHIFFIN VOILE B45
2HELAI LAZY SHAWL

nak order boleh direct wssp 014 5280981 / klik je link kat bio tu..mudah je👌

#bawalchiffon #bawalchiffonvoile
#bawlachiffonvoilemurah
#bawlachiffonvoilerm10
#bawlachiffonvoile
#bawalchiffonmurah
#bawalchiffonvoilebidang45
#bawalchiffonborong
#wideshawls #wideshawlarabic #wideshawlarabicmurah #fringewideshawl #fringewideshawlarab #fringewideshawlmurah #lazyshawl #fringeshawl #fringeshawlmalaysia #fringeshawlmurah

PAKEJ SPECIAL🌼yg nak try 2-2 jnis tudung & nak FREE pos boleh amik pkej ni..tapi jgn laaa demand lebih pulak..kena ikut syarat😎
.
syarat👇
3helai BAWAL CHIFFON VOILE B45
2HELAI LAZY SHAWL

nak order boleh direct wssp 014 5280981 / klik je link kat bio tu..mudah je👌

#bawalchiffon #bawalchiffonvoile
#bawlachiffonvoilemurah
#bawlachiffonvoilerm10
#bawlachiffonvoile
#bawalchiffonmurah
#bawalchiffonvoilebidang45
#bawalchiffonborong
#wideshawls #wideshawlarabic #wideshawlarabicmurah #fringewideshawl #fringewideshawlarab #fringewideshawlmurah #lazyshawl #fringeshawl #fringeshawlmalaysia #fringeshawlmurah

WARNA LAZY SHAWL??haa meh wssp Linda kalau xsabar😍stock bru smpai sooo wrna masih banyak😋
.
syarat👇
3helai BAWAL CHIFFON VOILE B45
2HELAI LAZY SHAWL

nak order boleh direct wssp 014 5280981 / klik je link kat bio tu..mudah je👌

#bawalchiffon #bawalchiffonvoile
#bawlachiffonvoilemurah
#bawlachiffonvoilerm10
#bawlachiffonvoile
#bawalchiffonmurah
#bawalchiffonvoilebidang45
#bawalchiffonborong
#wideshawls #wideshawlarabic #wideshawlarabicmurah #fringewideshawl #fringewideshawlarab #fringewideshawlmurah #lazyshawl #fringeshawl #fringeshawlmalaysia #fringeshawlmurah

Most Popular Instagram Hashtags