#freshner

MOST RECENT

Reed Diffuser Set Ceramic Pot with 30ml Ocean Fragrance | Gift Hampers | Room Freshener @ Rs 599/- Buy Now:-https://amzn.to/2KPpvQh

COD Available

#gift #birthdaygift #rose #fragrance #freshner #office #home #discount #homedecor #beautiful #giftitem #gifthamper #anniversarygift #valentinegift #scent

Мне кажется, что только ленивые еще не интересовался корейской системой ухода за лицом. После очищения, обязательной ступенью идет тонер.

#Тонер нужен, чтобы удалить остатки загрязнений и пенки, он освежает и увлажняет кожу. Может быть представлен в трех вариантах: Toner, Freshner, Skin. #Freshner – самый легкий, наносится ватным диском. #Skin – чуть более густой, чем Freshner, наносится как ватным диском, так и с помощью подушечек пальцев. #Toner – самый густой, необходимо наносить руками, чтобы большая часть средства не оставалась на ватном диске.

Я хочу вам сегодня рассказать о тонере с экстрактом #Алоэ от корейской марки #KOCOMEI.

Тонер с экстрактом алоэ поможет очистить и освежить кожу и поры.

Использование тонера окажет тонизирующее и антибактериальное действие на кожу, помогая коже дышать, очистив её от вредных микробов и предотвратив появления прыщей и дальнейшее загрязнение пор.

Объем 250 мл. Обычная пластиковая бутылочка, не сильно примечательная. Тут нет обычной корейской милоты, все строго и лаконично. Имеется защита от вскрытия в виде вакуумной пленки.🙄 Тонер прозрачного цвета, по консистенции - водичка, хотя я рассчитывала на более гелиевую основу. По запаху - чуть отдает алоэ.😏 Дозатора нет, обычная закрывающаяся крышечка, что предполагает использование средства при помощи ватного диска. Но мы же советские люди)) какие могут быть диски?? Это же чистый перевод продукта. Поэтому приходится изловчиться и наносить тонер пальчиками, стараясь не пролить ни капли.😋😋 Впитывается средство за считанный секунды, не вызывает раздражения и аллергии, делает кожу ровной и бархатистой. Замечательно снимает сухость и стянутость кожи после использования пенки для умывания, прекрасно готовит лицо для применения дальнейших уходовых средств.

Если честно, хотелось бы впоследствии попробовать какой-нибудь тонер с антивозрастным эффектом, думаю, будет интересно.

А так, тонер Kocomei #Flower #Scent #Aloe #Soothing Toner очень полезная вещь, которая будет незаменимой частью вашего ухода за лицом.😍

Pizza 🍕

Jom remove make up dgn Eye Make Up Remover MARY KAY 🌹 mudah dan pantas!!
-
Cuma guna 1 kapas shj dah boleh remove waterproof makeup! 💁🏻‍♀️
-
Best tau Eye Make Up Remover by Mary Kay nie, lagi-lagi sebab ada silikon yang menegangkan kawasan mata 🍃
.
Siapa yang ada oil seed (bintik putih/bintik minyak) di sekitar mata tu, ketahui lah anda bahawa anda sedang menggunakan Eye Make Up Remover yang salah 🙅🏻‍♀️
-
Tak tahu set mane yg sesuai??? 🤷🏻‍♀️
Jgn bimbang sye bole membantu,
Jom Dm or wasap 👇🏼
.
Sabrina Jeff
📲0172340656
📲0172340656
📲0172340656
📲0172340656

Trusted Beauty consultant Mary Kay 😊
.
#softener #toner #freshner #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #softener #timewiserepair #timewisemiracle #bisnessdarirumah #ilovemyjob #sayajualkosmetik #sayajualmakeup #sayajualmarykay #majalahremaja #blackheadremoval #whitehead #promojanuari #flawless #glowingskin #marykayklang #marykayshahalam #marykaysetiaalam #skinvigoratemarykay #marykaydamansara

ETUDE HOUSE WONDER PORE FRESHNER ULTRA PORE SOLUTION 10IN1
250ml = Rp. 110,000
500ml = Rp. 160,000

#freshner #etudehouse #etude #koreanskincare #koreancosmetic #batam #naturalkoreanskincare

ETUDE HOUSE 毛孔调理爽肤水🎀
具有保湿补水,镇静舒缓,二次清洁,收敛毛孔,预防痘痘,平衡水油等功效,全新添加薄荷爽肤成分,收敛毛孔补水同时给肌肤带来畅快清凉体验。😍😍
只要RM45,原价RM50
欲购者欢迎随时联系❤️
**本产品已获官方认证

Etude House Wonder Pore Freshner🎀
Papermint extract making skin pure as baby😊
Balance pH level making skin pure and clean at the same time helps in minimizing the facial pores😘
Original price RM50, noW only RM45!!
PM if interested❤️
**This product is 100% authentic.
#ETUDEHOUSE #WONDER #PORE #FRESHNER #skincaregoals #skincare #skincaregoals #skincarejourney #asianskincareproduct #koreanbeautyproduct #skincareroutine #skincarelover #perfectskin #kbeauty #luxuryskincare #beautycommunity #skincareaddict

-
2 in 1 Blusher (Blusher dan highlighter)+Lipstick GET 10% DISCOUNT! 🙋🏻‍♀️.
- .
🔮SHEER DIMENSIONS POWDER PEARL Mary Kay🔮
.

Rumusan mewah untuk menyerlah penampilan anggun wanita. efek kilauan dari formulanya menjafikan wajah anda fotogenik di depan kamera.
. ✔boleh digunakan sebagai pemerah pipi dan juga sbg kemasan terakhir wajah..ianya membetikan efek glowing
. ✔Menyediakan kemasan terakhir yang sempurna.
. ✔Teknologi inovatif membolehkan reka bentuknya yang luar biasa dan kesan visual yang menakjubkan.
. ✔Warna sangat tulen dan berkilau, setiap sentuhan shading berfungsi dengan baik pada setiap tona kulit.
. (terdapat dalam promosi May 2018)
.

Nak test produk free & tahu info lebih lanjut? Berminat menjadi Beauty Consultant Mary Kay??
kindly contact me.
.
JOM DM or WASAP 🙋🏻‍♀️
.
Sabrina Jeff 💁🏻‍♀️
📲017 234 0656
📲017 234 0656
📲017 234 0656
📲017 234 0656
www.wasap.my/60172340656

Trusted Beauty consultant Mary Kay 😊
.
#softener #toner #freshner #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #softener #timewiserepair #timewisemiracle #bisnessdarirumah #ilovemyjob #sayajualkosmetik #sayajualmakeup #sayajualmarykay #majalahremaja #blackheadremoval #whitehead #promojanuari #flawless #glowingskin #marykayklang #marykayshahalam #marykaysetiaalam #skinvigoratemarykay #marykaydamansara

Let's spread the kindness in this holy month!
Enjoy our Ramadhan Promo, buy 4 get 1 for all item!!
——
Valid until June 15th. Go grab 'em! 🏝☀️🎈

Tahu tak kenapa org nampak kita lawa bila kita pakai Blusher? Sebab blusher ni boleh membuatkan:-
.
💛Pipi jatuh jadi naik.
💛Kulit kusam jadi berseri.
💛Kulit kering jadi glowing.
💛Dari wajah montel nampak runcing.
💛Dari wajah pucat nampak berseri.
.

Jom Cantikkan kulit wajah dgn #marykay !
-
Tak tahu set mane yg sesuai??? 🤷🏻‍♀️
Jgn bimbang sye bole membantu,
Jom Pm or wasap 👇🏼
.
Sabrina Jeff
📲0172340656
📲0172340656
📲0172340656
📲0172340656

Trusted Beauty consultant Mary Kay 💁🏻‍♀️
.
#softener #toner #freshner #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #softener #timewiserepair #timewisemiracle #bisnessdarirumah #ilovemyjob #sayajualkosmetik #sayajualmakeup #sayajualmarykay #majalahremaja #blackheadremoval #whitehead #promojanuari #flawless #glowingskin #marykayklang #marykayshahalam #marykaysetiaalam #skinvigoratemarykay #marykaydamansara

-
2 in 1 Blusher (Blusher dan highlighter)+Lipstick GET 10% DISCOUNT! 🙋🏻‍♀️.
- .
🔮SHEER DIMENSIONS POWDER PEARL Mary Kay🔮
.

Rumusan mewah untuk menyerlah penampilan anggun wanita. efek kilauan dari formulanya menjafikan wajah anda fotogenik di depan kamera.
. ✔boleh digunakan sebagai pemerah pipi dan juga sbg kemasan terakhir wajah..ianya membetikan efek glowing
. ✔Menyediakan kemasan terakhir yang sempurna.
. ✔Teknologi inovatif membolehkan reka bentuknya yang luar biasa dan kesan visual yang menakjubkan.
. ✔Warna sangat tulen dan berkilau, setiap sentuhan shading berfungsi dengan baik pada setiap tona kulit.
. (terdapat dalam promosi May 2018)
.

Nak test produk free & tahu info lebih lanjut? Berminat menjadi Beauty Consultant Mary Kay??
kindly contact me.
.
JOM DM or WASAP 🙋🏻‍♀️
.
Sabrina Jeff 💁🏻‍♀️
📲017 234 0656
📲017 234 0656
📲017 234 0656
📲017 234 0656
www.wasap.my/60172340656

Trusted Beauty consultant Mary Kay 😊
.
#softener #toner #freshner #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #softener #timewiserepair #timewisemiracle #bisnessdarirumah #ilovemyjob #sayajualkosmetik #sayajualmakeup #sayajualmarykay #majalahremaja #blackheadremoval #whitehead #promojanuari #flawless #glowingskin #marykayklang #marykayshahalam #marykaysetiaalam #skinvigoratemarykay #marykaydamansara

Jom rawat masalah kulit wajah dgn Mary Kay!
Siapa ade masalah kulit muka??
Kulit kering, mengelupas and nipis disebbkn product pengelupasan??🤦🏻‍♀️
-

Set ini sesuan dgn jenis masalah kulit mengelupas 💁🏻‍♀️
-

Tak tahu set mane yg sesuai??? 🤷🏻‍♀️
Jgn bimbang sye bole membantu,
Klik link nie 👇🏼
http://www.wasap.my/60172340656
http://www.marykay.com.my/sabrinajaffar
.
Sabrina Jeff
📲0172340656
📲0172340656
📲0172340656
📲0172340656

Trusted Beauty consultant Mary Kay 😊
.
#softener #toner #freshner #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #softener #timewiserepair #timewisemiracle #bisnessdarirumah #ilovemyjob #sayajualkosmetik #sayajualmakeup #sayajualmarykay #majalahremaja #blackheadremoval #whitehead #promojanuari #flawless #glowingskin #marykayklang #marykayshahalam #marykaysetiaalam #skinvigoratemarykay #marykaydamansara

Who loves donut 🍩 ?

Trend highlighter hari ini sudah menjadi satu kewajipan tiap kali bersolek. @ehmalaysia senaraikan 3 tip penting dalam memilih dan menggunakan Highlighter dari Sheer Dimensions Powder dari Mary Kay! #beautytips #marykaymalaysia #highlightergame.
.
-
2 in 1 (Blusher dan powder)+Lipstick GET 10% DISCOUNT! 🙋🏻‍♀️.
- .
🔮SHEER DIMENSIONS POWDER PEARL Mary Kay🔮
.

Rumusan mewah untuk menyerlah penampilan anggun wanita. efek kilauan dari formulanya menjafikan wajah anda fotogenik di depan kamera.
. ✔boleh digunakan sebagai pemerah pipi dan juga sbg kemasan terakhir wajah..ianya membetikan efek glowing
. ✔Menyediakan kemasan terakhir yang sempurna.
. ✔Teknologi inovatif membolehkan reka bentuknya yang luar biasa dan kesan visual yang menakjubkan.
. ✔Warna sangat tulen dan berkilau, setiap sentuhan shading berfungsi dengan baik pada setiap tona kulit.
. (terdapat dalam promosi May 2018)
.

Nak test produk free & tahu info lebih lanjut?
kindly contact me.
.
JOM DM or WASAP 🙋🏻‍♀️
.
Sabrina Jeff 💁🏻‍♀️
📲017 234 0656
📲017 234 0656
📲017 234 0656
📲017 234 0656
www.wasap.my/60172340656

Trusted Beauty consultant Mary Kay 😊
.
#softener #toner #freshner #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #softener #timewiserepair #timewisemiracle #bisnessdarirumah #ilovemyjob #sayajualkosmetik #sayajualmakeup #sayajualmarykay #majalahremaja #blackheadremoval #whitehead #promojanuari #flawless #glowingskin #marykayklang #marykayshahalam #marykaysetiaalam #skinvigoratemarykay #marykaydamansara

-
2 in 1 Blusher (Blusher dan highlighter)+Lipstick GET 10% DISCOUNT! 🙋🏻‍♀️.
- .
🔮SHEER DIMENSIONS POWDER PEARL Mary Kay🔮
.

Rumusan mewah untuk menyerlah penampilan anggun wanita. efek kilauan dari formulanya menjafikan wajah anda fotogenik di depan kamera.
. ✔boleh digunakan sebagai pemerah pipi dan juga sbg kemasan terakhir wajah..ianya membetikan efek glowing
. ✔Menyediakan kemasan terakhir yang sempurna.
. ✔Teknologi inovatif membolehkan reka bentuknya yang luar biasa dan kesan visual yang menakjubkan.
. ✔Warna sangat tulen dan berkilau, setiap sentuhan shading berfungsi dengan baik pada setiap tona kulit.
. (terdapat dalam promosi May 2018)
.

Nak test produk free & tahu info lebih lanjut? Berminat menjadi Beauty Consultant Mary Kay??
kindly contact me.
.
JOM DM or WASAP 🙋🏻‍♀️
.
Sabrina Jeff 💁🏻‍♀️
📲017 234 0656
📲017 234 0656
📲017 234 0656
📲017 234 0656
www.wasap.my/60172340656

Trusted Beauty consultant Mary Kay 😊
.
#softener #toner #freshner #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #softener #timewiserepair #timewisemiracle #bisnessdarirumah #ilovemyjob #sayajualkosmetik #sayajualmakeup #sayajualmarykay #majalahremaja #blackheadremoval #whitehead #promojanuari #flawless #glowingskin #marykayklang #marykayshahalam #marykaysetiaalam #skinvigoratemarykay #marykaydamansara

Thank you @tealantlerscents for making my car smell soooooo good! These pineapples are so bright and eyecatching😍 Also, scent is so strong I could smell it through the bubble envelope!👌 #supportsmallbusiness #tealantlerscents #carfreshener #jamaicamecrazy #strawberryleather #buttnaked #freshner

Most Popular Instagram Hashtags