#freepostage

893654 posts

TOP POSTS

Damn shit !!! Lawanya akak nie ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Baru seminggu penangan guna THEJUNNI SKINCARE kesan dah meletop letop. Mak aiii tak cemburu ke yang tengok nie ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Bukan susah nak dapat SKINCARE harga tak cecah ratus ratus pun. Follow cepat at @the_junniskincare @the_junniskincare
Jerawat ke jeragat ke kulit gelap ke kusam ke semua dia sapu hilang. Dah la mendapat kelulusan KKM, bahan bahan semua semulajdi JE. JANGAN TUNGGU TUNGGU nanti habis pulak stock ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Whatapps ke 0133351508
Whatapps ke 0133351508 #casingmurah #kptmkl #kuptmkl #tjcodunikl #tjcodipb #uitm #viral #whitening #skincare #murah #kingcoco #klcc #pavillion #tudung #shawl #model #thejunni #thejunnipinkishwhite #bazarpaknil #freepostage #thejunniagencod #skincare #thejunnilovers #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia

Enjoy free UK delivery until Sunday on all in the Very British Problems shop
verybritishproblems.teemill.co.uk #soverybritish #freepostage #freedelivery #tshirt #verybritishproblems

Cheering up your WEEK ๐Ÿ’œ๐ŸŒธ๐Ÿ’œ #freepostage girls spreading some cheer ๐Ÿ’œ๐Ÿ‘—๐Ÿ’œ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜www.gemmacollinscollection.com ENDS SUNDAY ๐Ÿ’œ

่ฌ่ฌไฝ ้ ๅพžๅฐๅŒ—ไพ†็ตฆๆˆ‘็”จ้ ญ้ซฎ
็œŸ็š„่ฆบๅพ—ๆˆ‘ๅ€‘ๅ€†็š„้ปž็„กๆ•ตๅƒ
็œŸ้–‹ๅฟƒๅˆๅคšไบ†ๆ–ฐๆœ‹ๅ‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
ๆญก่ฟŽๅธธไพ†ๅฐไธญ็Žฉ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ่จ˜ๅพ—ๆ‰พๆˆ‘ๅ–‡่ณฝ๐Ÿšฌ๐Ÿšฌ ้€™ๆฌกๅนซ้€™ไฝ่พฃๅฆนๆŽฅ่‰ฒๆŸ“
ไปฅๆญ็พŽๆ‰‹ๅˆทๅšๅ‡บๆผธๅฑค็š„ๆ•ˆๆžœ
่ฎ“ๅฆณ้ป‘้ซฎ้•ทๅ‡บไพ†ไธ€้ปž้ƒฝไธ่ก็ชใ„›
#้œงๆ„Ÿๅ’–ๅ•ก #็ทšๆข็ฐ #hairstyles #haircolour #freepostage

Rm35 #FreePostage #ๅŒ…้‚ฎ
Free Size
Top Only

IPHONE 7 PLUS (2nd Hand) โ€ข RM940 #freepostage - 16GB - MATTE BLACK
- GET FULL SET ~~WS 0192911522

#Iphone7murah #iphone7plusmurah #iphone7original
#iphone7malaysia **PICTURE FOR EXAMPLE ONLY**

#Repost @hayden_tesch_fishing with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
A nice 62cm flathead caught on a pearl white curl flick tail soft plastic and if you are interested in getting some check out @dannyboy_lures for good lures at cheap prices and use my discount code TESCH for 10% off anything you purchase #softplastics #softplasticsfishing #fishing #fishinglife #fishingaustralia #fishingoz #dusky #duskyflathead #dannyboylures #quality #customerservice #freepostage #lovewhatyoudo #fthehaters #onelife

Back in stock ๐Ÿ’œ๐ŸŒธ๐Ÿ’œ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘— beautiful for Mother's Day #mothersdaygifts #freepostage www.gemmacollinscollection.com

MOST RECENT

@tupperware_doortodoor - -------------------------------------------------
Lagi banyak boleh bawak air!!!
-------------------------------------------------
Kini Fridge Water Bottle 2L dah ade bag.
Botol TUPPERWARE yang ade beg PALING BESAR.

Beli 2 FREE 1 beg FREE postage.

PM untuk harga special.
#free #freepostage #tupperware #tupperwaremurah #tupperwarebrands #tupperwarepromo #tupperwareori #tupperwarebrandsmalaysia #tupperwarekl #tupperwarebest #botol #bottle #big #beg #mum #murah - #regrann

Assalamualaikum cantik cantik, kacak kacak semua๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Siapa suka tudung bawal?? Angkat tangan sikitโ˜โ˜โ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
.
Hari ini saat ini ketika ini..sis nak memperkenalkan bawal fun patch pertama di abad di era di musim ini๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
Sis datang dengan 2 design yang berbeza taw๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜..
1.Sweet Lady Bawal
2. Miss Gorgeous Bawal
Jadi korang boleh pilih nak design kesukaan korang๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Ikot keselesaan masing masing ye๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
.
Eh, dah tampal tampal fun patch ni, harga tak mahal ke??๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
.
.
.
Jangan risau ye cantik manis semua๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
.
.
Kite letak siap harga..senang๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
1 helai RM25
2 helai RM38
3 helai RM54
dan postage KAMI TANGGUNG #FREEPOSTAGE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ + RM3 untuk SS
.
.
.
Tunggu apa lagi cantik cantik semua...dapatkan design terbaru dari farah_design sebelum stock habes๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
.
Eh, bawal ni, kain jenis apa??๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
Kita guna bawal cotton senang bentuk dan cantik je terletak fun patch tu dekat kepala nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
Alang alang tengah viral fashion fun patch dekat kemeja dekat jacket, apa kata kita gaya kan fun patch dekat tudung pulak๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
.
Cepat cepat WhatsApp ye, 0199899182
Kalau lambat, melepas..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
#bawalfunpatch #funpatch funpatchmalaysia #tudungfunpatch #shawlfunpatch #onlineshop #igshop #instashop #faradesign #gadisscooter #tudungbawal #instantshawl #tudungraya #bajuraya #jubahraya #bawalpatch #bawallovers #bawallover #shawlpatch #uitm #merlimau #jasin

WOW SEMINIT JE ,CALIT-CALIT N SPRAY DAH FLAWLESS,LEMBUT DAN GLOWING 100% PERFECT
.
AWAK TAK PAYAH MEKAP PRO PUN DAH MACAM ARTIS KOREA FLAWLESS DAN GLOWING.
.
.
INI LAH RAHSIA CANTIK TERTARIK KAU MEMANG DEBOOM LICIN FLAWLESS MACAM ARTIS KOREA CONFIRM TAK CARIK LAIN DAH ๐Ÿ’•
.
.
๐ŸŒŸ SENANG , CEPAT, SIMPLE JER NAK PAKAI THEN TAHAN DARI PAGI SMPAI KE TENGAH MALAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.
BEST CREAM EVER UTK SEMUA MASALAH THE BEST OF THE BEST FOUNDATION ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
.
.

For fast response Whatsapp 017-2342075 / 011-11160466
.
.
#dyxy #teamdyxy #bccreambydyana #dyxyhouz #facemintgreentea #foundationviral #bccream #freegiftmewah #freepostage #freepostagemalaysia #glowing #flawless

All weekend postage is on us โœจ just use code FREEPOST at checkout. Also works on International orders for a discount ๐ŸŒน

๐ŸŒป Minyak Halia-
๏ฟผHalia mengandungi air, karbohidrat, serat, kalium, fosforus, kalsium, tenaga, protein, gentian, niasin, asid amino, gingerols, oleoresin, pati minyak, vitamin A, B dan C, lemak dan asid organik
๐ŸŒป.Ia dikatakan dapat merawat penyakit banyak angin dalam badan, sakit kepala, sistem pencernaan bermasalah, sakit jantung, muntah, cirit-birit, disentri, asma, sakit perut, reumatisme, pengaliran darah bermasalah, mati pucuk, lemah tenaga batin, keracunan udang, badan kesejukan, sakit pinggang, urat saraf lemah, mabuk kenderaan, batuk kering, kejang, buang air berlendir dan darah haid berbau hamis. ๐ŸŒปHalia ini bersifat panas jika kita amati dan juga lembap. Halia berupaya memanaskan tubuh, membantu proses pencernaan, melembutkan dinding perut dan lain-lain lagi.
#ivmist
#ivmistmujarab
#ivmistmurah
#ivmistmagicoil
#freepostage
#bazaronline
#sayajualonline
#lofattah
#suamikupalingsweet

Kekeke my life saver when it comes to kenduri!!! Best gila sebab tak payah iron, terus sarung, touch up sikit & youre done to go to Kenduri uolsss! Sumpah jimat masa jimat tenaga kan? Haa pe lagi? Meh le ORDER skrg, nak size 5xl ke XS ke semua ada jgn risau ๐Ÿ˜
#jubahplainalana #jubahplainmalaysia #jubahplainplussize #sayajualjubahmurah #sayajualjubahplainkoshibo #bazaronlinemalaysia #bazaarpaknil #jubahjalanjalan #jubahmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #promojubahmurah #jubahrm50 #freepostage #trustedseller #feedbackbyalana

๐ŸŒธBASIC JUBAH AFIEE๐ŸŒธ
.
. ๐Ÿ”ธmaterial high quality koshibo yang selesa dan sejuk
๐Ÿ”ธ cutting A cut yang longgar
๐Ÿ”ธ flowy dan jatuh terletak
๐Ÿ”ธ sejuk dan serap peluh
๐Ÿ”ธ wuduk friendly tangan butang getah cekak
๐Ÿ”ธ nursing friendly : hidden zip pada bahagian dada
๐Ÿ”ธ pocket pada bahagian kanan jubah
๐Ÿ”ธ tak jarang dan tak ketat.

7 pilihan warna yg mengugat iman.
Less is more๐Ÿ’• tampil ringkas dan bergaya dgn koleksi jubah AFIEE
.
.
HARGA : .
1PCS RM80
2PCS๐Ÿ‘‰ RM150๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
.
.

Jimat BANYAKK bukan? Jangan lepaskan peluang utk dapatkan jubah afiee yg limited edition ni !
.
.
WHATSAPP :
Nama | alamat | no fon | code&size
.
.
#jiacollectionjubah
#RT003D
#sayajualtudung #tudungbawallabuh #tudungmurah #tudungbawalmurah #bawalexclusive #bawalborong #bawalbucubulat #promo #lovers #freepostage #hijab #hijabista #hijabstyle #hijabfashion #fashion #fashionista #ootd #hijabers #3pcsrm100

๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒปELENA DRESS๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐPRICE : RM80
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPOSTAGE : RM8 SM / RM11 SS
.
MATERIAL : MOSS CREPE MIX LACE (FULL LINING)
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
BUST : 36" MAX
SHOULDER : 15"
SLEEVE : 24"
LENGTH : 137CM
WAIST : 36 "MAX
HIP : 40" MAX
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
#kurungmoden #sayajualkurungmoden #sayajualbajukurungmoden #ootdmalaysia #busanamuslimah #freepostage #kebaya #bajukebayamoden #kebayamoden #kebayacantik #kebayalabuh #kebayaayu #bazarmalaysia #sayajualonline #igshopmalaysia #ruangrezekihanania #terlajaklaris #bajumurah #kasutmurah #vitamins #instafamous #instaonlinemalaysia #bajukurungklasik

๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒปELENA DRESS๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐPRICE : RM80
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPOSTAGE : RM8 SM / RM11 SS
.
MATERIAL : MOSS CREPE MIX LACE (FULL LINING)
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
BUST : 36" MAX
SHOULDER : 15"
SLEEVE : 24"
LENGTH : 137CM
WAIST : 36 "MAX
HIP : 40" MAX
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
#kurungmoden #sayajualkurungmoden #sayajualbajukurungmoden #ootdmalaysia #busanamuslimah #freepostage #kebaya #bajukebayamoden #kebayamoden #kebayacantik #kebayalabuh #kebayaayu #bazarmalaysia #sayajualonline #igshopmalaysia #ruangrezekihanania #terlajaklaris #bajumurah #kasutmurah #vitamins #instafamous #instaonlinemalaysia #bajukurungklasik

๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒปELENA DRESS๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐPRICE : RM80
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPOSTAGE : RM8 SM / RM11 SS
.
MATERIAL : MOSS CREPE MIX LACE (FULL LINING)
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
BUST : 36" MAX
SHOULDER : 15"
SLEEVE : 24"
LENGTH : 137CM
WAIST : 36 "MAX
HIP : 40" MAX
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
#kurungmoden #sayajualkurungmoden #sayajualbajukurungmoden #ootdmalaysia #busanamuslimah #freepostage #kebaya #bajukebayamoden #kebayamoden #kebayacantik #kebayalabuh #kebayaayu #bazarmalaysia #sayajualonline #igshopmalaysia #ruangrezekihanania #terlajaklaris #bajumurah #kasutmurah #vitamins #instafamous #instaonlinemalaysia #bajukurungklasik

๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒปELENA DRESS๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐPRICE : RM80
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPOSTAGE : RM8 SM / RM11 SS
.
MATERIAL : MOSS CREPE MIX LACE (FULL LINING)
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
BUST : 36" MAX
SHOULDER : 15"
SLEEVE : 24"
LENGTH : 137CM
WAIST : 36 "MAX
HIP : 40" MAX
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
#kurungmoden #sayajualkurungmoden #sayajualbajukurungmoden #ootdmalaysia #busanamuslimah #freepostage #kebaya #bajukebayamoden #kebayamoden #kebayacantik #kebayalabuh #kebayaayu #bazarmalaysia #sayajualonline #igshopmalaysia #ruangrezekihanania #terlajaklaris #bajumurah #kasutmurah #vitamins #instafamous #instaonlinemalaysia #bajukurungklasik

๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒปELENA DRESS๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐPRICE : RM80
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPOSTAGE : RM8 SM / RM11 SS
.
MATERIAL : MOSS CREPE MIX LACE (FULL LINING)
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
BUST : 36" MAX
SHOULDER : 15"
SLEEVE : 24"
LENGTH : 137CM
WAIST : 36 "MAX
HIP : 40" MAX
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
#kurungmoden #sayajualkurungmoden #sayajualbajukurungmoden #ootdmalaysia #busanamuslimah #freepostage #kebaya #bajukebayamoden #kebayamoden #kebayacantik #kebayalabuh #kebayaayu #bazarmalaysia #sayajualonline #igshopmalaysia #ruangrezekihanania #terlajaklaris #bajumurah #kasutmurah #vitamins #instafamous #instaonlinemalaysia #bajukurungklasik

๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒปELENA DRESS๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐPRICE : RM80
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPOSTAGE : RM8 SM / RM11 SS
.
MATERIAL : MOSS CREPE MIX LACE (FULL LINING)
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
BUST : 36" MAX
SHOULDER : 15"
SLEEVE : 24"
LENGTH : 137CM
WAIST : 36 "MAX
HIP : 40" MAX
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
#kurungmoden #sayajualkurungmoden #sayajualbajukurungmoden #ootdmalaysia #busanamuslimah #freepostage #kebaya #bajukebayamoden #kebayamoden #kebayacantik #kebayalabuh #kebayaayu #bazarmalaysia #sayajualonline #igshopmalaysia #ruangrezekihanania #terlajaklaris #bajumurah #kasutmurah #vitamins #instafamous #instaonlinemalaysia #bajukurungklasik

๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒปELENA DRESS๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐPRICE : RM80
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPOSTAGE : RM8 SM / RM11 SS
.
MATERIAL : MOSS CREPE MIX LACE (FULL LINING)
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
BUST : 36" MAX
SHOULDER : 15"
SLEEVE : 24"
LENGTH : 137CM
WAIST : 36 "MAX
HIP : 40" MAX
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
#kurungmoden #sayajualkurungmoden #sayajualbajukurungmoden #ootdmalaysia #busanamuslimah #freepostage #kebaya #bajukebayamoden #kebayamoden #kebayacantik #kebayalabuh #kebayaayu #bazarmalaysia #sayajualonline #igshopmalaysia #ruangrezekihanania #terlajaklaris #bajumurah #kasutmurah #vitamins #instafamous #instaonlinemalaysia #bajukurungklasik

#FREEPOSTAGE ๐ŸŒธAlhamdulillah๐ŸŒธ
.
.
Diatas keizinan Allah SWT, #thejunnipinkishwhite telah membantu mereka yang mempunyai masalah kulit milik kulit idaman mereka. Nak cantik ,flawless tak? Jom pakai #thejunnipinkishwhite ๐Ÿ˜Š Erin akan guide awak awak semua ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp Erin ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ:
๐Ÿ“ฒ013-2635195
๐Ÿ“ฒ013-2635195
๐Ÿ“ฒ013-2635195
.
Semoga kulit awak makin sihat & cantik selepas guna The Junni ๐Ÿ’•
#TeamKekMa #TheJunniLovers
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniBangi #NoMercury #TiadaPengelupasan #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodputrajaya #ukm #uniten #upm #iukl #bangigateway #tjem116 #TJBANGISALE

#FREEPOSTAGE ๐ŸŒธAlhamdulillah๐ŸŒธ
.
.
Diatas keizinan Allah SWT, #thejunnipinkishwhite telah membantu mereka yang mempunyai masalah kulit milik kulit idaman mereka. Nak cantik ,flawless tak? Jom pakai #thejunnipinkishwhite ๐Ÿ˜Š Erin akan guide awak awak semua ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp Erin ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ:
๐Ÿ“ฒ013-2635195
๐Ÿ“ฒ013-2635195
๐Ÿ“ฒ013-2635195
.
Semoga kulit awak makin sihat & cantik selepas guna The Junni ๐Ÿ’•
#TeamKekMa #TheJunniLovers
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniBangi #NoMercury #TiadaPengelupasan #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodputrajaya #ukm #uniten #upm #iukl #bangigateway #tjem116 #TJBANGISALE

Most Popular Instagram Hashtags