#freepostage

MOST RECENT

KURUNG LIANY BATCH 2.0
RM119 FREE POSTAGE . ——————————————- APA YG SPEASIAL SGT DGN LIANY NI?
.
💄DESIGN YG MODEN & TERKINI- Liany kurung direka khas versi moden dan era terkini..yg paling trade mark skali adalah lipatan di bawah tu..mmg cantik sgt..jadi Liany ni mmg fresh dari oven la kluar dan terletak elok je bila pkai..x de sapa lagi yg buat design ni okayy..
.
💄MATERIAL CUN COMOCREPE- ada yg x thu material comocrepe ni? jgn riso..material ni sgt3 cantik..x rugi beli..senang nk gosok (x gosok pon x pe), lembut,selesa x pnas dan kain teramat best..bila pkai confirm terus segak!hehe..
.
💄DIHIASAI BORDER LACE YG MEWAH DI BWH BJU- Bkn calang2 border lace kita guna ye..kita guna kain border lace yg berkualiti, mahal & yg pling penting of course msti cantik..corak bunga di border lace mesti akn buat uolls terpegun sejenak dgn kekemasan jahitan tersebut!
.
💄ADA TABURAN DIAMOND - Taburan diamond ni la penyeri Liany kurung yg akan membuatkn hari2 anda indah dan berkelip2...wahhh shining giteww..
.
💄ADA ‘FLOWER HAND’ DI PERGELANGAN TGN- Kekemasan flower hand di pergelangan Liany kurung boleh menjadikan org yg tgok jatuh chennta...sanntik sgt..
.
💄WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Liany kurung kali ni ada 6 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih...kombinasi dgn warna di bahagian border lace dan taburan diamond menaikkan lagi seri Liany kurung..bestnyerrr..
.
💄MESRA WUDUK- x perlu risoo Liany kurung memudahkn kerja uolls klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn flower hand tu ada button kecik & uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk..
.
💄MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju Liany kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
💄 ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp raya x de baju pluss saiz..Liany kurung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pilih baju..
. 📲 whatsapp to order 0169057589
.
#azrimo #azrimoshop #bajuazrimo #bajuraya #kurungliany #comocrepe #bajucomocrepe #kurungmodern #kurungmoden #bajusenanggosok #bajusenangiron #nursingfriendly #bffriendly #bajuzipsorok #bajuzipdepan #wudhukfriendly #wudhufriendly #bajusimple #freepostage #freepostagemalaysia

KURUNG LIANY BATCH 2.0
RM119 FREE POSTAGE . ——————————————- APA YG SPEASIAL SGT DGN LIANY NI?
.
💄DESIGN YG MODEN & TERKINI- Liany kurung direka khas versi moden dan era terkini..yg paling trade mark skali adalah lipatan di bawah tu..mmg cantik sgt..jadi Liany ni mmg fresh dari oven la kluar dan terletak elok je bila pkai..x de sapa lagi yg buat design ni okayy..
.
💄MATERIAL CUN COMOCREPE- ada yg x thu material comocrepe ni? jgn riso..material ni sgt3 cantik..x rugi beli..senang nk gosok (x gosok pon x pe), lembut,selesa x pnas dan kain teramat best..bila pkai confirm terus segak!hehe..
.
💄DIHIASAI BORDER LACE YG MEWAH DI BWH BJU- Bkn calang2 border lace kita guna ye..kita guna kain border lace yg berkualiti, mahal & yg pling penting of course msti cantik..corak bunga di border lace mesti akn buat uolls terpegun sejenak dgn kekemasan jahitan tersebut!
.
💄ADA TABURAN DIAMOND - Taburan diamond ni la penyeri Liany kurung yg akan membuatkn hari2 anda indah dan berkelip2...wahhh shining giteww..
.
💄ADA ‘FLOWER HAND’ DI PERGELANGAN TGN- Kekemasan flower hand di pergelangan Liany kurung boleh menjadikan org yg tgok jatuh chennta...sanntik sgt..
.
💄WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Liany kurung kali ni ada 6 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih...kombinasi dgn warna di bahagian border lace dan taburan diamond menaikkan lagi seri Liany kurung..bestnyerrr..
.
💄MESRA WUDUK- x perlu risoo Liany kurung memudahkn kerja uolls klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn flower hand tu ada button kecik & uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk..
.
💄MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju Liany kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
💄 ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp raya x de baju pluss saiz..Liany kurung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pilih baju..
. 📲 whatsapp to order 0169057589
.
#azrimo #azrimoshop #bajuazrimo #bajuraya #kurungliany #comocrepe #bajucomocrepe #kurungmodern #kurungmoden #bajusenanggosok #bajusenangiron #nursingfriendly #bffriendly #bajuzipsorok #bajuzipdepan #wudhukfriendly #wudhufriendly #bajusimple #freepostage #freepostagemalaysia

KURUNG LIANY BATCH 2.0
RM119 FREE POSTAGE . ——————————————- APA YG SPEASIAL SGT DGN LIANY NI?
.
💄DESIGN YG MODEN & TERKINI- Liany kurung direka khas versi moden dan era terkini..yg paling trade mark skali adalah lipatan di bawah tu..mmg cantik sgt..jadi Liany ni mmg fresh dari oven la kluar dan terletak elok je bila pkai..x de sapa lagi yg buat design ni okayy..
.
💄MATERIAL CUN COMOCREPE- ada yg x thu material comocrepe ni? jgn riso..material ni sgt3 cantik..x rugi beli..senang nk gosok (x gosok pon x pe), lembut,selesa x pnas dan kain teramat best..bila pkai confirm terus segak!hehe..
.
💄DIHIASAI BORDER LACE YG MEWAH DI BWH BJU- Bkn calang2 border lace kita guna ye..kita guna kain border lace yg berkualiti, mahal & yg pling penting of course msti cantik..corak bunga di border lace mesti akn buat uolls terpegun sejenak dgn kekemasan jahitan tersebut!
.
💄ADA TABURAN DIAMOND - Taburan diamond ni la penyeri Liany kurung yg akan membuatkn hari2 anda indah dan berkelip2...wahhh shining giteww..
.
💄ADA ‘FLOWER HAND’ DI PERGELANGAN TGN- Kekemasan flower hand di pergelangan Liany kurung boleh menjadikan org yg tgok jatuh chennta...sanntik sgt..
.
💄WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Liany kurung kali ni ada 6 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih...kombinasi dgn warna di bahagian border lace dan taburan diamond menaikkan lagi seri Liany kurung..bestnyerrr..
.
💄MESRA WUDUK- x perlu risoo Liany kurung memudahkn kerja uolls klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn flower hand tu ada button kecik & uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk..
.
💄MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju Liany kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
💄 ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp raya x de baju pluss saiz..Liany kurung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pilih baju..
. 📲 whatsapp to order 0169057589
.
#azrimo #azrimoshop #bajuazrimo #bajuraya #kurungliany #comocrepe #bajucomocrepe #kurungmodern #kurungmoden #bajusenanggosok #bajusenangiron #nursingfriendly #bffriendly #bajuzipsorok #bajuzipdepan #wudhukfriendly #wudhufriendly #bajusimple #freepostage #freepostagemalaysia

KURUNG LIANY BATCH 2.0
RM119 FREE POSTAGE . ——————————————- APA YG SPEASIAL SGT DGN LIANY NI?
.
💄DESIGN YG MODEN & TERKINI- Liany kurung direka khas versi moden dan era terkini..yg paling trade mark skali adalah lipatan di bawah tu..mmg cantik sgt..jadi Liany ni mmg fresh dari oven la kluar dan terletak elok je bila pkai..x de sapa lagi yg buat design ni okayy..
.
💄MATERIAL CUN COMOCREPE- ada yg x thu material comocrepe ni? jgn riso..material ni sgt3 cantik..x rugi beli..senang nk gosok (x gosok pon x pe), lembut,selesa x pnas dan kain teramat best..bila pkai confirm terus segak!hehe..
.
💄DIHIASAI BORDER LACE YG MEWAH DI BWH BJU- Bkn calang2 border lace kita guna ye..kita guna kain border lace yg berkualiti, mahal & yg pling penting of course msti cantik..corak bunga di border lace mesti akn buat uolls terpegun sejenak dgn kekemasan jahitan tersebut!
.
💄ADA TABURAN DIAMOND - Taburan diamond ni la penyeri Liany kurung yg akan membuatkn hari2 anda indah dan berkelip2...wahhh shining giteww..
.
💄ADA ‘FLOWER HAND’ DI PERGELANGAN TGN- Kekemasan flower hand di pergelangan Liany kurung boleh menjadikan org yg tgok jatuh chennta...sanntik sgt..
.
💄WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Liany kurung kali ni ada 6 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih...kombinasi dgn warna di bahagian border lace dan taburan diamond menaikkan lagi seri Liany kurung..bestnyerrr..
.
💄MESRA WUDUK- x perlu risoo Liany kurung memudahkn kerja uolls klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn flower hand tu ada button kecik & uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk..
.
💄MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju Liany kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
💄 ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp raya x de baju pluss saiz..Liany kurung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pilih baju..
. 📲 whatsapp to order 0169057589
.
#azrimo #azrimoshop #bajuazrimo #bajuraya #kurungliany #comocrepe #bajucomocrepe #kurungmodern #kurungmoden #bajusenanggosok #bajusenangiron #nursingfriendly #bffriendly #bajuzipsorok #bajuzipdepan #wudhukfriendly #wudhufriendly #bajusimple #freepostage #freepostagemalaysia

#KHAS kepada ibu/mama/mommy/ummi/emak/bonda yang awesome mencari baju harian untuk anak - anak anda..
[ ] Kain cotton
[ ] Design menarik
[ ] Size 90cm & 100cm
[ ] 1y - 2y, 2y - 3y

#babydress #romper #bajubaby #bajuhariananak #bajuanak #bajubudak
#romperbaby #bajutidor #kidsleptsuit #sleptsuit #kidstales #freepostage

Promosi kemerdekaan.... Its back...
Beli LIMA INAI KUKU dapat👄
.
💃FREE Postage
.
💃FREE Gift
.
💃 satu buffer shine nail
.
Limited limited limited....
.
Satu baby rm15
Satu ratu rm20
.
#teamayulegacy
#beli5inai
#freepostage
#free1buffernail
#freegift
#tunjong
#keterehkelantan
#wakafcheyehkelantan

#KHAS kepada ibu/mama/mommy/ummi/emak/bonda yang awesome mencari baju harian untuk anak - anak anda..
[ ] Kain cotton
[ ] Design menarik
[ ] Size 90cm, 100cm & 110cm
[ ] 1y - 2y, 2y - 3y, 3y - 4y

#babydress #romper #bajubaby #bajuhariananak #bajuanak #bajubudak
#romperbaby #bajutidor #kidsleptsuit #sleptsuit #kidstales #freepostage

Preloved Baju Kurung Size L
SELLING CHEAP : RM 37 POSTAGE INCLUDED
Condition : 10/10
Size : L
Colour : Baby Blue (biru cair) 📏 Measurement 👇👇👇
Shoulder : 17
Bust : 43
Front length : 40
Back length : 40
Sleeve length: 21
Hip:54 📲📲 WhatsApp : 012-629-6127
#bajukurungmurah #prelovedmurah #bajukurungpreloved #organza #babyblue #plussize #freepostage #freeshipping #bajuraya #bajukurungcantik

#KHAS kepada ibu/mama/mommy/ummi/emak/bonda yang awesome mencari baju harian untuk anak - anak anda..
[ ] Kain cotton
[ ] Design menarik
[ ] Size 90cm
[ ] 1y - 2y

#babydress #romper #bajubaby #bajuhariananak #bajuanak #bajubudak
#romperbaby #bajutidor #kidsleptsuit #sleptsuit #kidstales #freepostage

🍫🍫The Macro Mike Blondie Mix is a new way to enjoy your favourite treats all within your daily macro count.🍫🍫
.
💰AFTERPAY, ZIP PAY & PAYPAL💰
.
📦FREE POSTAGE FOR ANY ORDERS OVER $150*📦
.
www.liftgear.com.au
.
https://liftgear.com.au/product/macro-mike-blondie-mix/
.
@macr0mike @christina_b_k

Baju Kebaya Preloved RM17
Size: XXL
Condition: 8/10
Price : RM 17 only included postage
Colour : Black & Orange
▪️Manage your expectations for preloved items▪️
📲📲 WhatsApp : 012-629-6127
#bajukebayaplussize #bajukebaya #black #freepostage #freeshipping #orange #oldfashionstyle #plussize #bajumurah #preloved #prelovedmalaysia #prelovedmurah

🎊Ready Stock !! 🎊 🌸Sumaiyah Lace Kurung🌸 🔥RM145 SAHAJA!!!!😱🔥🔥
🔥RM145 SAHAJA!!!!😱🔥🔥
🔥RM145 SAHAJA!!!!😱🔥🔥 FREE' POS 🚚😃 Material : French Lace + Batik Cotton 💃 Zip di belakang baju
💃 Zip di lengan
💃 Span di bahu
💃 Pinggang kain separuh getah
💃 Skirt lipat Batik 💃 Terdapat 2 size (s/m ) dan (l/xl) 👉UKURAN
SIZE S/M
BAHU = 14-15”
DADA = 36”
ARMHOLE = 18”
LABUH LENGAN = 22”
PINGGANG BAJU = 30”
LABUH BAJU = 32”
PINGGANG KAIN = 30'
LABUH KAIN = 39”
PINGGUL KAIN = 38”

SIZE L/XL
BAHU = 16”
DADA = 40”
ARMHOLE = 20”
LABUH LENGAN = 22.5”
PINGGANG BAJU = 35”
LABUH BAJU = 32”
PINGGANG KAIN = 38”
LABUH KAIN = 40”
PINGGUL KAIN = 42”

Apa tunggu lagi?? pm or wasap kami SEGERA 😍 📲 014-6751095
📲 014-5583782

#sumaiyahlacekurung #sumaiyahkurung #lacekurung #bajukurung #bajukurung2018 #bajukurungmurah #promosirayahaji #bajukurungrayahaji #bajurayahaji2018 #offerrayahaji #freepostage #original #hargaborong #hargamurah

#KHAS kepada ibu/mama/mommy/ummi/emak/bonda yang awesome mencari baju harian untuk anak - anak anda..
[ ] Kain cotton
[ ] Design menarik
[ ] Size 90cm
[ ] 1y - 2y

#babydress #romper #bajubaby #bajuhariananak #bajuanak #bajubudak
#romperbaby #bajutidor #kidsleptsuit #sleptsuit #kidstales #freepostage

Flower Mixture Flower Rose Slingbag ♥️ Material : Synthetic Leather

Size : 13 x 6.5 x 10.5 cm

RM35 💰
FREE POSTAGE (sm) 🚚
Ready Stock 🏁

Code : 033

WhatsApp : www.wasap.my/+60173212210
Ig : @bynisaarosely
#bynisaarosely #slingbag #slingbagmurah #slingbagmalaysia #slingbagmurahmalaysia #begsilang #begsilangmurah #nourgentorder #nofussybuyer #trustedseller #bisnesmelayu #freepostage #readystock

CHARLES & KEITH
#gred ORIGINAL FACTORY OVER RUN STOCK
RM 88 SM/ rm95 SS
#freepostage
#size 25CM X 18CM X 10CM

www.wasap.my/60125434303

#handbagmurahmurah #handbagmurahmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #beglawalawa #handbaggojezz #hantarankawinmurah #hantaranbegtangan

🇲🇾 🇲🇾🇲🇾MERDEKA SALES🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲 🆕😎BAGPACK NIKE ABSTRACT (GREEN-BLUE-PINK) DESIGN😍 >>>
-- --
rasa geram kan bila tengok beg ni?
rugi tau kalau tak beli cepat ! stock tak banyak ! 😫
--
bag features 🤙🏻
• kualiti tu memang top lah . tu paling penting
• ada tempat untuk letak laptop
• sesuai bawak pergi sekolah/kelas
• sesuai untuk bawak bersukan
• span tebal
• 2 zip besar
--
harga PROMO : RM 75
(untuk 5 orang terawal sahaja)
--
harga ASAL : RM90
--
ready stock 🔓
(sampai ke rumah 1-3 hari waktu bekerja)
--
free postage ke semenanjung 😍
-- http://www.wasap.my/601128082780
whatsapp 01128082780 atau tekan je link di bio !

#gedungsukansouthern
#freepostage
#malaysia🇲🇾
#bagpackmurah
#begpackmalaysia
#brangansukan
#aksesorismurah
#begmurah
#begsekolah
#begkelas
#begkuliah
#beguniversiti
#begkerja
#begprogram
#begtravel
#begsukan
#beglaptop
#begjalanjalan
#topikualiti

Most Popular Instagram Hashtags