#freepostage

MOST RECENT

7 SEBAB SIS PERLU CUBA ZS FOUNDATION UNTUK KULIT CANTIK 🌸
.
.
🌸bebas dari bahan merkuri .
🌸memudarkan jeragat .
🌸menghilangkan parut degil .
🌸melembapkan kulit kusam
.
🌸merawat kulit kusam .
🌸awet muda remaja .
🌸merawat jerawat
.
.
#sayajual #foundation #zsfoundation #zafesha #zafeshafoundation #zafeshasimplyfoundation #viral #promosi #freepostage

💡Berapa BERAT sambal ni?
📝140 gram sis 😊
.
💡Berapa harga sepaket?
📝1 pek RM10 exc postage
.
💡Ada harga PROMO tak?
📝Ada, 3 pek RM30 #FREEpostage SM
.
💡Macam mana nak order?
📝Sis klik link wasap di bio, atau dm @kuali.bonda kami reply sepantas kilat 😍
.
#sambal #sambalcrispy #sambalgaring #sambalkering #sambalmurah #sambalsedap #sambaltempe #sambalgorengtempe #sambalrangup

Bayangkan pernah buat laser kos RM1,000 tapi tak berkesan.
Then. Baru ja sapu SERUM KRASNA terus nampak perubahan! .
.
Eh ya.. betul ni lah serum yg dah ada bukti kajian Scientific ke atas kulit manusia dalam masa 24 jam. .
.
Cepat kan? Cepat meresap dan cepat berkesan.
Bukan serum biasa biasa. Bukan saja saja claim.
.
Semua dengan bukti kajian dan research 3 tahun dibuat utk pastikan serum hebat dikeluarkan . .
.
STOCK LIMITED, bukan sebarang bahan digunakan . So sangat limited .. Hanya RM150 perset , FREE FACIAL SOAP. .
.
Nak kulit cantik ? Beli Krasna ! .
.
#sisfel #krasnasisfel #serum
#berteknologi_nano #sayajual
#sayapakai #bazaaronline #bazaar
#produkviral #freepostage #seluruhmalaysia
#shaklee #nurraysa #nurain

💡Berapa BERAT sambal ni?
📝140 gram sis 😊
.
💡Berapa harga sepaket?
📝1 pek RM10 exc postage
.
💡Ada harga PROMO tak?
📝Ada, 3 pek RM30 #FREEpostage SM
.
💡Macam mana nak order?
📝Sis klik link wasap di bio, atau dm @kuali.bonda kami reply sepantas kilat 😍
.
#sambal #sambalcrispy #sambalgaring #sambalkering #sambalmurah #sambalsedap #sambaltempe #sambalgorengtempe #sambalrangup

Bayangkan pernah buat laser kos RM1,000 tapi tak berkesan.
Then. Baru ja sapu SERUM KRASNA terus nampak perubahan! .
.
Eh ya.. betul ni lah serum yg dah ada bukti kajian Scientific ke atas kulit manusia dalam masa 24 jam. .
.
Cepat kan? Cepat meresap dan cepat berkesan.
Bukan serum biasa biasa. Bukan saja saja claim.
.
Semua dengan bukti kajian dan research 3 tahun dibuat utk pastikan serum hebat dikeluarkan . .
.
STOCK LIMITED, bukan sebarang bahan digunakan . So sangat limited .. Hanya RM150 perset , FREE FACIAL SOAP. .
.
Nak kulit cantik ? Beli Krasna ! .
.
#sisfel #krasnasisfel #serum
#berteknologi_nano #sayajual
#sayapakai #bazaaronline #bazaar
#produkviral #freepostage #seluruhmalaysia
#shaklee #nurraysa #nurain

Assalamualaikum selamat pagi semua 😘 Haaa suka tak suka tak? Pagi² dapat berita best camni. Bukan selalu tau ibu baik hati haha. Nanti ibu share combo yg ada. Ni khas untuk pembelian tudung sahaja. Hat sambal tu memang sentiasaaa open 2 balang free postage 😆 #ibubelanja #freepostage

6 5H0CK R4NG3M4N 9400KJ LOVE THE SEA & THE EARTH
GRED 1 :1 | AUTOLIGHT
SOLAR POWERED | COMPASS
TEMPERATURE | WORLD TIME
ALARM | STOPWATCH
SLEEP MODE | FULL SET WITH BOX AND PAPER BAG

HARGA RM 200

SM FREE POSTAGE
SS TAMBAH RM 5

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #uitm #bazaronline #igshopmalaysia #freepostage #jombeli #trustedsellermalaysia #onlinejamtangan #onlinemurah #jualanjamtangan #jualanmurah

6 5H0CK R4NG3M4N 9400KJ POLIS EVO EDITION
GRED 1 :1 | AUTOLIGHT
SOLAR POWERED | COMPASS
TEMPERATURE | WORLD TIME
ALARM | STOPWATCH
SLEEP MODE | FULL SET WITH BOX AND PAPER BAG

HARGA RM 200

SM FREE POSTAGE
SS TAMBAH RM 5

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #uitm #bazaronline #igshopmalaysia #freepostage #jombeli #trustedsellermalaysia #onlinejamtangan #onlinemurah #jualanjamtangan #jualanmurah

6 5H0CK R4NG3M4N 9400KJ LOVE THE SEA & THE EARTH
GRED 1 :1 | AUTOLIGHT
SOLAR POWERED | COMPASS
TEMPERATURE | WORLD TIME
ALARM | STOPWATCH
SLEEP MODE | FULL SET WITH BOX AND PAPER BAG

HARGA RM 200

SM FREE POSTAGE
SS TAMBAH RM 5

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #uitm #bazaronline #igshopmalaysia #freepostage #jombeli #trustedsellermalaysia #onlinejamtangan #onlinemurah #jualanjamtangan #jualanmurah

6 5H0CK R4NG3M4N 9400KJ FIRE BUREAU

GRED 1 :1 | AUTOLIGHT
SOLAR POWERED | COMPASS
TEMPERATURE | WORLD TIME
ALARM | STOPWATCH
SLEEP MODE | FULL SET WITH BOX AND PAPER BAG

HARGA RM 200

SM FREE POSTAGE
SS TAMBAH RM 5

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #uitm #bazaronline #igshopmalaysia #freepostage #jombeli #trustedsellermalaysia #onlinejamtangan #onlinemurah #jualanjamtangan #jualanmurah

Good morning 😊💗.
.
.

Siapa yang perlukan FLow milch milk booster?.
.
.
.
💛Ibu yang susu semakin kurang
💛Ibu yang susu tidak pekat
💛Ibu yang pentingkan penyusuan exkulsif
💛Ibu yang tidak cukup tidur akibat bayi merengek tidak puas minum susu
💛Ibu bekerja yang mahu simpan stok susu

WhatsApp sis ye 😉

#sayajualmilkbooster #fmmilkbooster #susubadanmeriah #milkboosterterbaik #milkboostermurah #misipenyusuansehinggaduatahun #milkbooster #bazarpaknil #susuibu
#kunyahkunyahaje #freepostage #freegift

.
🌻Olydia Seductive Blouse🌻
.
REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG CLASSIC & TRENDY
.
Olydia Seductive Blouse rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “eyelet” , dan flowy ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt!
.
.
PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
.
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt hrga sama jer size besar pun, jangan risau tau!
.
.
MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
.
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg “best ever” dlm hdup.
.
.
7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
.
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Percayalah, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler... .
.
POKET STYLISH DI KIRI & KANAN .
Direka kan khas poket dibahagian kiri & kanan yg nampak stylish dgn rekaan poket tersorik. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak handbag 24 jam.
.
.
BF N WUDHU FRIENDLY & SPAN .
Olydia Seductive blouse ni ada element wajib untuk semua keluaran Jw. Ada span dibahu & ada jugak bf, wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
.
#jelitawardrobe #jw #JelitaWardrobeOfficialReseller #blouselabuh #cardiganmuslimah #cardiganlabuh #bajumurah #bajumuslimah #bajulabuh #bajuplussize #palazzo #freepostage #bajuraya #fashion #bawalinstant #uitm #uiam #bajusantai #passion #love

READY STOCK❗KG200/18 AMELLIA SERIES RM100 SEM/RM105 SS FREE POS
.
Material Quality Moss Crepe
Round Neck
Peplum Type
Hidden Back Zipper and sleeve
Accessories with Chunky Beads
Skirt fully garthered waist
.
#🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
#bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#bbwanis#amelliaseries#amelliaseeiesmurah
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variancebn

READY STOCK❗KG200/18 AMELLIA SERIES RM100 SEM/RM105 SS FREE POS
.
Material Quality Moss Crepe
Round Neck
Peplum Type
Hidden Back Zipper and sleeve
Accessories with Chunky Beads
Skirt fully garthered waist
.
#🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
#bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#bbwanis#amelliaseries#amelliaseeiesmurah
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variancebn

READY STOCK❗KG200/18 AMELLIA SERIES RM100 SEM/RM105 SS FREE POS
.
Material Quality Moss Crepe
Round Neck
Peplum Type
Hidden Back Zipper and sleeve
Accessories with Chunky Beads
Skirt fully garthered waist
.
#🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
#bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#bbwanis#amelliaseries#amelliaseeiesmurah
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variancebn

RATU RESHAPE CREAM 🌸
.
Mesti ramai yang tertanya apa Itu RATU RESHAPE CREAM dan apa keistimewaan?
.

Okay, RATU RESHAPE CREAM ini adalah berfungsi sebagai cream pembakar lemak yang akan membakar lemak sis sis semua dan akan membantu untuk mengecilkan (inchloss) part yang memang susah nak kecil seperti :
.
⚡️PERUT
⚡️PEHA
⚡️LENGAN
⚡️PINGGUL
⚡️PINGGANG
.
Juga boleh membantu untuk mengurangkan masalah Stretch marks dan selulit juga! .

Cara penggunaan :
Sapu ratu reshape cream pada bahagian yang diperlukan, Massage sehingga cream menyerap ke kulit. Untuk kesan yang maksima, guna 2 kali sehari. Pagi dan malam.
.
Harga :
RM39 SM / RM43 SS
SGD 18 / BND 18
.
.
.

#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #dropshipwanted #codselangor #codshahalam #shahalam #codsubang #agentwanted #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #doaygbaik2 #promo #freegift #ratureshapecream

READY STOCK❗KG200/18 AMELLIA SERIES RM100 SEM/RM105 SS FREE POS
.
Material Quality Moss Crepe
Round Neck
Peplum Type
Hidden Back Zipper and sleeve
Accessories with Chunky Beads
Skirt fully garthered waist
.
#🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
#bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#bbwanis#amelliaseries#amelliaseeiesmurah
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variancebn

READY STOCK❗KG200/18 AMELLIA SERIES RM100 SEM/RM105 SS FREE POS
.
Material Quality Moss Crepe
Round Neck
Peplum Type
Hidden Back Zipper and sleeve
Accessories with Chunky Beads
Skirt fully garthered waist
.
#🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
#bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#bbwanis#amelliaseries#amelliaseeiesmurah
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variancebn

READY STOCK❗KG200/18 AMELLIA SERIES RM100 SEM/RM105 SS FREE POS
.
Material Quality Moss Crepe
Round Neck
Peplum Type
Hidden Back Zipper and sleeve
Accessories with Chunky Beads
Skirt fully garthered waist
.
#🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
#bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#bbwanis#amelliaseries#amelliaseeiesmurah
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variancebn

READY STOCK❗KG200/18 AMELLIA SERIES RM100 SEM/RM105 SS FREE POS
.
Material Quality Moss Crepe
Round Neck
Peplum Type
Hidden Back Zipper and sleeve
Accessories with Chunky Beads
Skirt fully garthered waist
.
#🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN
📷SREENSHOOT GAMBAR
📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼
.
.
#bajukurungmurah#bajukurung#dress#dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd#ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia#bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid#bajubridemaids #murahmurah#jualbajumurah#bazarpaknil#surihatimrpilot#lofattah#ilofayou#awaksukasayatak#fattzura#bbwanis#amelliaseries#amelliaseeiesmurah
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variancebn

Most Popular Instagram Hashtags