#freemiedeluxe

1361 posts

TOP POSTS

[ FREEMIE CUP SESUAI KE DENGAN SAYA? ]
.
Assalamualaikum dan Hai #makmakmenyusu semua. Haaa... ramai sangat yang bertanyakan soalan di bawah:
β™‘ "Sesuai ke Freemie Cup dengan saya sebab breast dan nipple saya besar? Perlu upsize bra tak?"
.
Jangan risau dear sebab kalau Puan beli Freemie Set dengan kami, Puan akan terima 2 sizes funnel (25mm & 28mm). Nanti bila Puan sudah terima Freemie Set ni, boleh try test pakai 2-2 size tengok mana yang sesuai. 25mm dan 28mm adalah standard diameter digunakan oleh orang Asia ☺
.
.
Freemie Cup dimasukkan dalam bra kita dan melekap elok pada breast kita. Pada kebiasaannya tidak perlu upsize bra. Nak pakai dengan bra biasa pun boleh. Memang akan agak menonjol sikit kalau pakai Freemie Cup ni tapi kalau pakai baju longgar, orang takkan perasan. Kalau kurang confident boleh cover dengan shawl. Bila sudah dapat title ibu, kita kena lebih kreatif dan survival skill kita kena hebat πŸ‘
.
.
Alhamdulillah sudah ramai #makmakmenyusu memilih untuk menggunakan FREEMIE CUP ketika mengepam susu semasa bekerja, travelling dan semasa melakukan aktiviti harian. Sebab lebih MUDAH, JIMAT MASA dan BOLEH MENGEPAM SUSU DI MANA-MANA PADA BILA-BILA MASA SAHAJA TANPA PERLU BERSELINDUNG☺
.
.
Nak mudahkan urusan harian Mommies? Jom beli FREEMIE CUP SEKARANG. Jangan bertangguh. Tiada siapa boleh bantu kita kalau kita sendiri tidak mahu atau terlalu takut untuk berubah. BE SMART. USE FREEMIE.
.
.
Follow us @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiemalaysia #freemiecup #susuibu #tambahsusu #breastpumpmurah #pakejbreastpump #sayajualbreastpump #barangbabymurah #kedaibarangbaby #electricbreastpump #lovetootsiejoycollection #freemiedeluxe #pamsusumurah #breastpumpmalaysia #susumeriah #sayajualbarangbaby #bazaarpaknil #bfmembers #mybreastfeedingjourney #susuibumeriah #susuibuhakanak

Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❀
.
βœ… Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
βœ… Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
βœ… Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
βœ… Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
βœ… Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
βœ… Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
βœ… Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❀
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
Whatsapp 016-2634412 / 016-2034412 sekarang kalau puan serious nak mudahkan urusan mengepam susu.
Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
Self pick up : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #susuibumeriah #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

[ RASA NAK GIVE UP LAH. SUSAH SANGAT NAK BAGI SUSU IBU SAMPAI 2 TAHUN SEBAB LECEH NAK KENA PUMP SUSU πŸ˜₯ ]
.
.
Coppp. Jangan give up dulu. Jangan mengalah. Nak berikan susu terbaik di dunia memang perlukan pengorbanan. InsyaAllah berbaloi-baloi pengorbanannya. Berkorban bukan bermakna kena membebankan diri sendiri. Sekarang ni macam-macam kemudahan disediakan untuk menjayakan penyusuan ibu selama 2 tahun. .
.
Kemudahan yang terpaling #makmakmenyusu perlukan adalah FREEMIE CUP. Boleh membantu Puan mengepam susu totally handsfree so that Puan boleh guna both hands Puan untuk bekerja. Sangat menjimatkan masa dan tak perlu susah-susah nak duduk tegak pegang botol lagi πŸ’œ
.
.
Macam ni lah gaya Ibu Hebat mengepam susu sambil bekerja. Kerjaya tidak terganggu dan hak anak dapat ditunaikan insyaAllah. Bos dan colleague pun suka kalau dapat staff / team mate multitasking camni ☺
.
.
Tak perlu salahkan bos atau work nature Puan kalau Puan terculas mengepam susu semasa bekerja atas desakan kerja yang banyak / tiada tempat untuk mengepam susu 😒 Kerana kemudahan kini telah tersedia buat Puan.
.
.
Ramai yang pandang rendah pada kewajipan untuk mengepam susu semasa bekerja. Mengepam susu secara kerap dan konsisten adalah kunci utama bagi memastikan supply susu ibu sentiasa cukup untuk anak.
.
.
Masakan susu untuk anak boleh mencukupi kalau ibu hanya mengepam susu satu kali sehari? Apply konsep demand dan supply insyaAllah ibu akan diberi peluang untuk menyusukan baby selama 2 tahun. Jangan lupa untuk kerapkan minum plain water juga ya ☺
.
.
Jom kita sama-sama MUDAHKAN URUSAN MENGEPAM SUSU. Mudahkan urusan kita dalam memberikan yang terbaik buat anak kita. Dapat kumpul susu sambil-sambil buat kerja. Mudah kan?
.
.
.
IG @tootsiejoycollection @toosiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #susuibumeriah #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

=======================
APA ITU FREEMIE CUP
=======================
βœ” Sejenis milk collection cup yang disambungkan ke breastpump bagi menggantikan kaedah tradisional yang selama ini menggunakan botol semasa mengepam susu.
.
βœ”οΈ Sejenis gadjet yang SANGAT DIPERLUKAN oleh #makmakmenyusu yang menghargai masa di tempat kerja. Membolehkan Puan mengepam susu di mana-mana pada bila-bila masa.
.
βœ”οΈ Sejenis gadjet yang membolehkan Puan mengepam susu sambil membuat pelbagai kerja. Totally handsfree dan hassle free!
.
.
❀️ KELEBIHAN FREEMIE CUP ❀️ βœ” TAK perlu memegang botol semasa mengepam susu kerana FREEMIE CUP disupport oleh bra
βœ”οΈ TIADA botol tergantung / terkeluar dari baju kerana FREEMIE CUP menyorok elok je dalam bra .
βœ”οΈ Membolehkan Puan mengepam susu di mana-mana pada bila-bila masa sahaja. βœ”οΈ Totally HANDSFREE semasa mengepam susu dan bebas buat apa-apa kerja semasa mengepam susu
βœ”οΈ Boleh tampung 16oz susu per pumping session
βœ”οΈ Boleh buat double pumping walaupun untuk single pump
βœ” JIMAT MASA kerana Puan boleh mengepam susu sambil multitasking.
.
.
πŸ‘‰ TESTIMONIAL πŸ‘ˆ
"Alhamdulillah, hari ni first day pump kat opis tapi freemie ni sangat2 berguna. Tadi time nak pump semua bilik penuh so akak pump kat luar je since boleh sorok dalam baju. Sangat2 memudahkan, alhamdulillah tak bazir beli hehe. Thanks dik " – Pn. Laili
.
"Akak, freemie best. Relax je pump, tak tension nak pegang-pegang botol. Sambil tu kerja pon boleh buat. Alhamdulillah, susu pon byk. Ni hasil for setengah jam n both breast (11oz). Hihi. Selalu dpt 6 oz je untuk both breast." – Pn. Hamizah
.
.
Follow us @tootsiejoycollection
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412

#freemie #freemiemurah #freemiecup #freemiedeluxe #susuibu #freemiemalaysia #breastpumpmurah #lovetootsiejoycollection #tambahsusu #susuibumeriah #bfmembers #susuibuhakanak #barangbabymurah #makmakmenyusu #mybreastfeedingjourney #sayajualbreastpump

[ MEMANG PUAS HATI. A WELL UTILISED 20 MINS. RASA PRODUKTIF JE PAGI NI - FREEMIE CUP REVIEW WITH Medela Freestyle Breastpump ]
.
.
Terima Kasih banyak2 Puan Rosemmawati for your purchase & feedback πŸ’œ Happy pumping dan selamat ber-freemie Puan Rosemmawati. Harap dipermudahkan urusan Puan Rosemmawati dan dapat menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
Freemie Cup Review with Medela Freestyle by Puan Rosemmawati : "MEMANG PUAS HATI. Ini hasil pumping while driving hantar anal ke sekolah, A WELL UTILISED 20 MINS. RASA PRODUKTIF JE PAGI NI."
.
.
FREEMIE CUP adalah penyelesaian pada masalah #makmakmenyusu yang terpaksa terkejar2 / tersorok2 mengepam susu. Dengan adanya FREEMIE CUP, kini #makmakmenyusu tiada lagi alasan untuk tidak mengepam susu di mana2 pada bila2 masa lagi πŸ˜ƒ .
.
.
Tidak perlu lagi membuang masa mengepam susu di surau / nursing room / stor / tandas kalau guna freemie cup ni. Pam susu di workstation / site / sambil berjalan-jalan / travel je senang dan jimat masa ☺
.
.
Compatible dengan semua single / double electric breastpump yang bertubing antara motor breastpump ke collection bottle 😊 Kami akan guide cara pemasangan dan penggunaanya jika Mommies beli FREEMIE CUP dengan kami ☺
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiecollectioncup #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #tambahsusu #susuibu #freemiemalaysia #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #barangbabymurah #medelafreestyle #medelafs #medelamalaysia #medelamurah #breastpumpmalaysia #sayajualbreastpump #bfmembers #pamsusumurah #medelaswing #medelabreastpump #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

πŸ’œ ATAS PERMINTAAN RAMAI πŸ’œ
.
.
Combo Set Freemie Collection Cup dan Autumnz Collection Cup
HARGA : RM399 SAHAJA FREE POSTAGE TO WM. Add on RM5 to EM.
.
.
Both are MUST HAVE ITEM :
β˜… Autumnz Collection Cup = Milk saver dari pembaziran susu. Pengganti breastpad.
.
β˜… Freemie Collection Cup = Pemudah cara mengepam susu. Experience freestyle pumping now & totally handsfree guaranteed! Pengganti horn / flange / corong & botol. .
.
Combo Set includes :
2 x Freemie Milk Collection Cups
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
2 x Valve Base
Valves
T-connector/Converter kit
Tubings
Spare part items
Instruction manual
2 x Autumnz Milk Collection Cups
.
** Freemie comes with 60 days warranty on appearance and workmanship defect **
.
.
IG @tootsiejoycollection @toosiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #electricbreastpump #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #milksaver #autumnzmurah #susuibumeriah #bfmembers #epmom

Freemie Deluxe (hanya cup, tanpa mesin pompa)

Harga sewa 130rb/2mggu, 200rb/bulan
.

Inovasi terbaru yang memungkinkan ibu menyusui untuk pumping tanpa perlu memegang breastpump dan juga tetap mengenakan pakaian seperti biasa sehingga pumping tetap bisa dilakukan di sela-sela melakukan aktivitas rutin kapanpun, dimanapun, dan di sekeliling siapapun.

Dengan menggunakan freemie, moms tidak perlu memegang botol saat pumping. Cukup dengan menyelipkan cup freemie dibalik bra, moms dapat memompa asi sambil melakukan aktifitas lain, tanpa orang-orang sekeliling tahu kalau moms sedang pumping.

Per cup dapat menampung hingga 230 ml asi perah. Praktis digunakan sambil bekerja, pumping sambil menyusui, bahkan saat menyetir mobil.

Freemie compatible dengan breastpump electric merk medela, unimom, avent, dan breastpump lain.

#Sambabyrent #sewabreastpump #rentalbreastpump #sewapompaasi #sewabreastpump #medan #pompaasi #breastpump #breastpumpmanual #breastpumpelectric #sewapompaasimedan #rentalbreastpumpmedan #asix #asip #pejuangasi #spectra #medela #avent #drbrowns #unimom #natur #spectra9plus #medelaswing #medelaharmoni #pigeonsilentelectric #malisharia #spectra9plus #spectram1 #aventtwinelectric #katalogsambabyrent #sewafreemie #freemiedeluxe

Terima Kasih Banyak2 Puan Zubaidah for your purchase & picture 😘 Happy Breastfeeding dan semoga Puan Zubaidah diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
[ COMBO SET AUTUMNZ SERENE DOUBLE ELECTRIC BREASTPUMP + FREEMIE ]
PRICE : RM800 FREE POSTAGE TO WM
.
.
🌠 Comes with Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery
🌠 Memory Function to set personalized suction level
🌠 3 Pumping Modes (Massage, Expression and Power Expression Modes)
🌠 Multi Suction Levels (6 Suction Levels for Each Mode)
🌠 Anti Backflow Mechanism
🌠 Dual Power Source (Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery)
🌠 Light , Portable & Ultra Quiet
🌠 LCD Display
🌠 BPA Free
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
Self pick up : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL
.
.
#breastpumpmurah #kedaibabyonline #sayajualbarangbaby #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #electricbreastpump #susuibu #tambahsusu #barangbabymurah #doublepump #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #breastpumppackage #pakejbreastpump #makmakmenyusu #pamsusumurah #nursingbramurah #bazaarpaknil #autumnzmurah #autumnz #autumnzserene #freemiemalaysia #breastpumpmalaysia #lovetootsiejoycollection

MOST RECENT

"Baru lepas pump untuk session kedua. Leoas 3 jam. Still maintain dapat 6oz. BEST LA GUNA PUMP NI. Biasa selalu missed untuk pump session kedua sebab kena pergi nursing room." - Freemie Cup Review with Autumnz Blossom Breastpump.
.
.
Terima Kasih Banyak2 Puan Janatul for your purchase & feedback. Terima Kasih yang tidak terhingga di atas sokongan Puan Janatul 😘 Selamat ber-freemie dan semoga Puan Janatul diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
NAK MENGEPAM SUSU SECARA TOTALLY HANDSFREE DAN DI MANA-MANA SAHAJA?
.
.
Dapatkan COMBO AUTUMNZ BLOSSOM DAN FREEMIE SEKARANG. Puan kini boleh mengepam susu di mana-mana pada bila-bila masa secara totally handsfree. Dan yang bestnya boleh buat DOUBLE PUMPING. Jimat masa sangat-sangat!
.
.
Dannnn... HARGA MAMPU MILIK TAU. Dapat RECHARGEABLE breastpump dan Freemie pada harga SUPER MURAH. Tapi apalah nak dibandingkan sangat harganya dengan KESENANGAN DAN KESELESAAN yang Mommies boleh dapat selama 2 tahun insyaAllah ☺
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL
.
.
πŸ’œ INSTALLMENT ACCEPTED πŸ’œ
.
.
#breastpumpmurah #kedaibabyonline #sayajualbarangbaby #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #susuibumeriah #susuibu #tambahsusu #barangbabymurah #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #sayajualbreastpump #susumeriah #pakejbreastpump #makmakmenyusu #pamsusumurah #nursingbramurah #bazaarpaknil #autumnzmurah #autumnz #autumnzblossom #autumnzserene #autumnzswift #breastpumpmalaysia #mybreastfeedingjourney #bfmembers #susuibuhakanak #lovetootsiejoycollection

πŸ”₯πŸ”₯ 1 UNIT LEFTπŸ”₯πŸ”₯
.
.
Cuti panjang ni la peluang nak pulun kumpul stok susu. Sambil menyusukan anak pun boleh pump susu. Sambil layan ketupat, rendang pun boleh pump susu. Sambil stuck dalam jammed pun boleh pump susu. Rugi kalau sia-siakan peluang ni.
.
.
SELF PICK UP : SS19 SUBANG JAYA (24 JUN 2017)
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

STOCK LIMITED
.
WHATAPPS +6011 2308 9402
.
.
WALK IN arissa_babyshop GK4-05 PUSAT PENJAJA BAZARIA PANTAI, PANTAI DALAM KL
.
@Regrann from @tootsiejoycollection - Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❀
.
βœ… Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
βœ… Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
βœ… Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
βœ… Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
βœ… Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
βœ… Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
βœ… Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❀
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney - #regrann

[ SIAPA NAK PUMP SUSU SAMBIL CUCI PINGGAN? πŸ™‹ ]
.
.
Terima kasih banyak2 Puan Norfarha for your purchase & feedback 😘 Terima kasih banyak2 kerana support bisnes kecil-kecilan kami 😊 .
.
Alhamdulillah dipermudahkan urusan Puan Norfarha dengan adanya freemie cup. Happy pumping & selamat ber-FREEMIE. Semoga Puan Norfarha diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
FREEMIE CUP REVIEW with RUMBLE TUFF breastpump : "ALHAMDULILLAH FREEMIE BANYAK MEMBANTU. SENANG NAK TANDEM PUMPING. Lepas anak menyusu pun boleh pakai untuk KOSONGKAN BREAST. HASIL 8 MINIT PUMPING SAMBIL CUCI PINGGAN. DAPAT 9oz. TAK RUGI BELI."
.
.
Semoga ada rezeki #makmakmenyusu yang lain untuk memudahkan urusan mengepam susu juga. Menang Membeli, Menang Memakai. Berbaloi-baloi invest untuk kemudahan mengepam susu insyaAllah ☺
.
.
Kalau Puan sudah ada electric breastpump, boleh Whatsapp kami untuk check breastpump Puan compatible atau tak dengan freemie cup. Kalau belum ada electric breastpump, boleh beli Combo Breastpump + Freemie Cup, insyaAllah kami berikan harga terbaik buat follower @tootsiejoycollection 😘
.
.
FREE CONSULTATION after purchase. Kami akan ajar cara pemasangan FREEMIE CUP ni 😊
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
Freemie Set includes :
2 x Milk Collection Cups
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
2 x Valve Base
Valves
T-connector/Converter kit
Tubings
Spare part items
Instruction Manual
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #susuibumeriah #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #breastfeedingmom #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #sayajualmurah #sayajualbreastpump #rumbletuff #autumnzserene #rumbletuffmurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #autumnzbreastpump #bfmembers #susuibuhakanak #autumnzblossom #autumnzswift #autumnzpassion

[ "AKAK SUKA SANGAT GUNA FREEMIE NI.
MUDAH DAN SELESA. YANG SERONOKNYA
MEMBER SEBELAH AKAK PUN TAK PERASAN
AKAK TENGAH PUMP." - FREEMIE CUP REVIEW WITH SPECTRA 9+ BREASTPUMP ]
.
.
Terima Kasih banyak2 Puan Hazana your purchase & feedback 😘😘 Happy pumping dan selamat ber-freemie Puan Hazana . Harap dipermudahkan urusan Puan Hazana dan dapat menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
Puan Hazana sudah dapatkan produk hebat FREEMIE. Puan bila lagi nak dapatkan gajet pilihan ibu-ibu bekerjaya ni? Recommended item jika Puan hendak mengepam susu secara konsisten di mana-mana pada bila-bila masa.
.
.
.
FREEMIE CUP adalah penyelesaian pada masalah #makmakmenyusu yang terpaksa terkejar2 / tersorok2 mengepam susu. Dengan adanya FREEMIE CUP, kini #makmakmenyusu tiada lagi alasan untuk tidak mengepam susu di mana2 pada bila2 masa lagi πŸ˜ƒ .
.
.
Tidak perlu lagi membuang masa mengepam susu di surau / nursing room / stor / tandas kalau guna freemie cup ni. Pam susu di workstation / site / sambil berjalan-jalan / travel je senang dan jimat masa ☺
.
.
Compatible dengan semua single / double electric breastpump yang bertubing antara motor breastpump ke collection bottle 😊 Kami akan guide cara pemasangan dan penggunaanya jika Puan membeli FREEMIE CUP dengan kami ☺
.
.
IG : @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiecollectioncup #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #tambahsusu #susuibu #freemiemalaysia #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #barangbabymurah #spectra9plus #spectras9plus #spectramalaysia #spectramurah #breastpumpmalaysia #sayajualbreastpump #pakejbreastpump #pamsusumurah #spectram1 #makmakmenyusu #pamsusumurah #susuibuhakanak #bfmembers #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

Nak mengepam susu sambil buat kerja atau HANDSFREE? .

Taknak org sedar kita tengah mengepam? .
Dapatkan set Freemie Collection Cups DELUXE model paling terkini

Harga biasa. : RM443
Harga Promosi: RM3XX + + FREE POS dalam Semenanjung

Package termasuk :
2 x Milk Collection Cups (8oz each)
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
Connector
Tubings
T-connector
Instruction manuals .
Sesuai guna dengan pamsusu #malish #spectra #evelove #lacte #autumnz #halford #medela #avent 🌺ready stock available.

Jom cepat2 whatsapp Kak Sha untuk dapatkan harga diskaun
.
πŸ“²SMS/whatsapp 0194699293 .
.
https://www.wasap.my/60194699293 .
.
#freemiemurah #freemie #freemiemalaysia #freemiecup #freemiedeluxe #freemiecollectioncups #freemiecollectioncupsdeluxeset #freemiecollectioncup #freemiemurahmalaysia #collectioncup

Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❀
.
.
βœ… Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
βœ… Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
.
βœ… Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
.
βœ… Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
.
βœ… Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
.
βœ… Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
.
βœ… Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❀
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
.
JOM WALK IN🏠🏠🏠.
GK4-05, Bazaria Pantai Dalam, Pantai Dalam Kuala Lumpur
.
.
sila whatapps for more details +6011 2308 9402
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #electricbreastpump #pamsusumurah #bangsarsouth #bazariapantai #pantaihillpark #pantaidalam - #regrann -

=======================
APA ITU FREEMIE CUP
=======================
βœ” Sejenis milk collection cup yang disambungkan ke breastpump bagi menggantikan kaedah tradisional yang selama ini menggunakan botol semasa mengepam susu.
.
βœ”οΈ Sejenis gadjet yang SANGAT DIPERLUKAN oleh #makmakmenyusu yang menghargai masa di tempat kerja. Membolehkan Puan mengepam susu di mana-mana pada bila-bila masa.
.
βœ”οΈ Sejenis gadjet yang membolehkan Puan mengepam susu sambil membuat pelbagai kerja. Totally handsfree dan hassle free!
.
.
❀️ KELEBIHAN FREEMIE CUP ❀️ βœ” TAK perlu memegang botol semasa mengepam susu kerana FREEMIE CUP disupport oleh bra
βœ”οΈ TIADA botol tergantung / terkeluar dari baju kerana FREEMIE CUP menyorok elok je dalam bra .
βœ”οΈ Membolehkan Puan mengepam susu di mana-mana pada bila-bila masa sahaja. βœ”οΈ Totally HANDSFREE semasa mengepam susu dan bebas buat apa-apa kerja semasa mengepam susu
βœ”οΈ Boleh tampung 16oz susu per pumping session
βœ”οΈ Boleh buat double pumping walaupun untuk single pump
βœ” JIMAT MASA kerana Puan boleh mengepam susu sambil multitasking.
.
.
πŸ‘‰ TESTIMONIAL πŸ‘ˆ
"Alhamdulillah, hari ni first day pump kat opis tapi freemie ni sangat2 berguna. Tadi time nak pump semua bilik penuh so akak pump kat luar je since boleh sorok dalam baju. Sangat2 memudahkan, alhamdulillah tak bazir beli hehe. Thanks dik " – Pn. Laili
.
"Akak, freemie best. Relax je pump, tak tension nak pegang-pegang botol. Sambil tu kerja pon boleh buat. Alhamdulillah, susu pon byk. Ni hasil for setengah jam n both breast (11oz). Hihi. Selalu dpt 6 oz je untuk both breast." – Pn. Hamizah
.
.

#freemie #freemiemurah #freemiecup #freemiedeluxe #susuibu #freemiemalaysia #breastpumpmurah #lovetootsiejoycollection #tambahsusu #barangbabymurah #makmakmenyusu #sayajualbreastpump - #regrann

[ FREEMIE CUP REVIEW WITH SPECTRA 9+ BREASTPUMP ]
.
.
Terima Kasih banyak2 Puan Farah your purchase & feedback 😘😘 Happy pumping dan selamat ber-freemie Puan Farah. Harap dipermudahkan urusan Puan Farah dan dapat menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
Puan Farah sudah dapatkan COMBO SET SPECTRA 9+ DAN FREEMIE. Puan bila lagi nak dapatkan combo set pilihan ibu-ibu bekerjaya ni? Recommended combo set jika Puan hendak mengepam susu secara konsisten di mana-mana pada bila-bila masa.
.
.
.
FREEMIE CUP adalah penyelesaian pada masalah #makmakmenyusu yang terpaksa terkejar2 / tersorok2 mengepam susu. Dengan adanya FREEMIE CUP, kini #makmakmenyusu tiada lagi alasan untuk tidak mengepam susu di mana2 pada bila2 masa lagi πŸ˜ƒ .
.
.
Tidak perlu lagi membuang masa mengepam susu di surau / nursing room / stor / tandas kalau guna freemie cup ni. Pam susu di workstation / site / sambil berjalan-jalan / travel je senang dan jimat masa ☺
.
.
Compatible dengan semua single / double electric breastpump yang bertubing antara motor breastpump ke collection bottle 😊 Kami akan guide cara pemasangan dan penggunaanya jika Puan membeli FREEMIE CUP dengan kami ☺
.
.
IG : @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiecollectioncup #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #tambahsusu #susuibu #freemiemalaysia #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #barangbabymurah #spectra9plus #spectras9plus #spectramalaysia #spectramurah #breastpumpmalaysia #sayajualbreastpump #pakejbreastpump #pamsusumurah #spectram1 #makmakmenyusu #pamsusumurah #susuibuhakanak #bfmembers #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

[ VIDEO YANG MENGUBAH KEHIDUPAN BREASTFEEDING MOMMIES ]
.
.
βœ… Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
βœ… Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
βœ… Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
βœ… Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
βœ… Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
βœ… Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
βœ… Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❀
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
Whatsapp +601123089402 sekarang kalau puan serious nak mudahkan urusan mengepam susu.
.
.
ATAU WALK IN KEDAI @arissa_babyshop di GK4-05, PUSAT PENJAJA BAZARIA PANTAI, PANTAI DALAM KL
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #electricbreastpump #pamsusumurah #medelamurah #medelafreestyle #spectra9plus #spectramalaysia #medelamalaysia #susuibuhakanak #bfmembers #makmakmenyusu - #regrann

[ FREEMIE CUP REVIEW WITH SPECTRA 9+ BREASTPUMP ]
.
.
Terima Kasih banyak2 Puan Hawa your purchase & feedback 😘😘 Happy pumping dan selamat ber-freemie Puan Hawa. Harap dipermudahkan urusan Puan Hawa dan dapat menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
Puan Hawa sudah dapatkan COMBO SET SPECTRA 9+ DAN FREEMIE. Puan bila lagi nak dapatkan combo set pilihan ibu-ibu bekerjaya ni? Recommended combo set jika Puan hendak mengepam susu secara konsisten di mana-mana pada bila-bila masa.
.
.
.
FREEMIE CUP adalah penyelesaian pada masalah #makmakmenyusu yang terpaksa terkejar2 / tersorok2 mengepam susu. Dengan adanya FREEMIE CUP, kini #makmakmenyusu tiada lagi alasan untuk tidak mengepam susu di mana2 pada bila2 masa lagi πŸ˜ƒ .
.
.
Tidak perlu lagi membuang masa mengepam susu di surau / nursing room / stor / tandas kalau guna freemie cup ni. Pam susu di workstation / site / sambil berjalan-jalan / travel je senang dan jimat masa ☺
.
.
Compatible dengan semua single / double electric breastpump yang bertubing antara motor breastpump ke collection bottle 😊 Kami akan guide cara pemasangan dan penggunaanya jika Puan membeli FREEMIE CUP dengan kami ☺
.
.
IG : @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiecollectioncup #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #tambahsusu #susuibu #freemiemalaysia #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #barangbabymurah #spectra9plus #spectras9plus #spectramalaysia #spectramurah #breastpumpmalaysia #sayajualbreastpump #pakejbreastpump #pamsusumurah #spectram1 #makmakmenyusu #pamsusumurah #susuibuhakanak #bfmembers #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

For any parent it is super hard to go back to work. Especially being a breastfeeding mom I noticed a drop in my supply. Short breaks, not long enough lunches and 10 hour days away from my little bug really started killing me. Im pretty pumped about my freemie freedom pump. Right at my desk taking care of my milk supply and no one even knows!! #breastfeeding #workingmom #discreet #handsfree #freemie #freemiedeluxe #youdontevenknow #youcantseeme πŸ˜‚πŸ˜πŸ™Œ

Nak mengepam susu sambil buat kerja atau HANDSFREE? .
Taknak org sedar kita tengah mengepam? .
Dapatkan set Freemie Collection Cups DELUXE model paling terkini

Harga biasa. : RM443
Harga Promosi: RM3XX + + FREE POS dalam Semenanjung

Package termasuk :
2 x Milk Collection Cups (8oz each)
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
Connector
Tubings
T-connector
Instruction manuals .
Sesuai guna dengan pamsusu #malish #spectra #evelove #lacte #autumnz #halford #medela #avent 🌺ready stock available.

Jom cepat2 whatsapp Kak Sha untuk dapatkan harga diskaun
.
πŸ“²SMS/whatsapp 0194699293 .
.
https://www.wasap.my/60194699293 .
.
#freemiemurah #freemie #freemiemalaysia #freemiecup #freemiedeluxe #freemiecollectioncups #freemiecollectioncupsdeluxeset #freemiecollectioncup #freemiemurahmalaysia #collectioncup

Kami di @tootsiejoycollection berhajat nak beri freemie percuma. Niatnya hendak berikan SATU SET FREEMIE SECARA PERCUMA kepada salah seorang daripada customer kesayangan kami. .
.
Kalau kami nak beri, ada tak yang sudi menerima? Siapa yang berminat boleh komen 'SAYA NAK'. Kalau ramai yang berminat, boleh la kami tunaikan hajat kami πŸ’
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #pamsusumurah

β›” DAPATKAN FREEMIE PADA HARGA MURAH SEKARANG β›”
.
.
Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❀
.
βœ… Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
βœ… Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
βœ… Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
βœ… Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
βœ… Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
βœ… Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
βœ… Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❀
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
Whatsapp 016-2634412 / 016-2034412 sekarang kalau puan serious nak mudahkan urusan mengepam susu.
Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
Self pick up : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #pamsusumurah

[ CEPAT PENYEDIAANNYA. PAKAI FREEMIE DAH RAJIN PUMP 4 KALI SEHARI - FREEMIE CUP REVIEW WITH MEDELA FREESTYLE BREASTPUMP ]
.
.
Terima Kasih banyak2 Puan Suraya for your purchase & feedback πŸ’œ Happy pumping dan selamat ber-freemie Puan Suraya. Harap dipermudahkan urusan Puan Suraya dan dapat menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
FREEMIE CUP adalah penyelesaian pada masalah #makmakmenyusu yang terpaksa terkejar2 / tersorok2 mengepam susu. Dengan adanya FREEMIE CUP, kini #makmakmenyusu tiada lagi alasan untuk tidak mengepam susu di mana2 pada bila2 masa lagi πŸ˜ƒ .
.
.
Tidak perlu lagi membuang masa mengepam susu di surau / nursing room / stor / tandas kalau guna freemie cup ni. Pam susu di workstation / site / sambil berjalan-jalan / travel je senang dan jimat masa ☺
.
.
Compatible dengan semua single / double electric breastpump yang bertubing antara motor breastpump ke collection bottle 😊 Kami akan guide cara pemasangan dan penggunaanya jika Mommies beli FREEMIE CUP dengan kami ☺
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiecollectioncup #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #tambahsusu #susuibu #freemiemalaysia #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #barangbabymurah #medelafreestyle #medelafs #medelamalaysia #medelamurah #breastpumpmalaysia #sayajualbreastpump #pakejbreastpump #pamsusumurah #medelaswing

[ EHHH TAK PERCAYA LAH. BOLEH KE PAM SUSU KALAU TAK PEGANG BOTOL? ]
.
.
Macam ni lah gaya Ibu Hebat mengepam susu sambil bekerja. Kerjaya tidak terganggu dan hak anak dapat ditunaikan insyaAllah. Bos pun suka kalau dapat staff multitasking camni ☺
.
.
Jangan salahkan bos Mommies ya kalau Mommies terculas mengepam susu semasa bekerja atas desakan kerja yang banyak / tiada tempat untuk mengepam susu 😒
.
.
Ramai yang pandang rendah pada kewajipan untuk mengepam susu semasa bekerja. Mengepam susu secara kerap dan konsisten adalah kunci utama bagi memastikan supply kita sentiasa cukup untuk anak kita. .
.
Masakan susu untuk anak boleh mencukupi kalau kita hanya mengepam susu satu kali sehari? Apply konsep demand dan supply insyaAllah kita akan diberi peluang untuk menyusukan baby selama 2 tahun. Jangan lupa untuk kerapkan minum plain water juga ya ☺
.
.
Jom kita sama-sama MUDAHKAN URUSAN MENGEPAM SUSU. Mudahkan urusan kita dalam memberikan yang terbaik buat anak kita. Dapat kumpul susu sambil-sambil buat kerja. Best kan?
.
.
.
IG @tootsiejoycollection @toosiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #electricbreastpump #breastpumpmalaysia #pamsusumurah

Terima Kasih Banyak2 Puan Aqqiqqa kerama sudi share feedback menggunakan freemie. Semoga dimurahkan rezeki Puan Aqqiqqa sekeluarga dan semoga dipermudahkan urusan Puan Aqqiqqa insyaAllah 😘
.
.
Antara tips nak banyakkan susu ibu adalah dengan melakukan tandem nursing. Tandem Nursing : sebelah payudara bayi menyusu dan sebelah lagi mengepam susu. Nampak leceh tapi mudah je nak praktikkan kalau guna FREEMIE CUP ☺
.
.
Dengan adanya FREEMIE CUP, tandem nursing makin mudah dilakukan sebab collection cup diletakkan di dalam bra. Takde la baby nak menendang2 collection bottle. Baby dapat menyusu dengan aman dan ibu dapat mengosongkan kedua-dua breast serentak. Jimat masa dan dapat dapat tingkatkan penghasilan susu badan.
.
.
.
IG @tootsiejoycollection @toosiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 CENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.

#spectra9plus #spectra #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #breastpumpmurah #electricbreastpump #susuibu #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #pakejbreastpump #breastpumppackage #tambahsusu #makmakmenyusu #pamsusumurah #barangbabymurah #susuibuhakanak #bfmembers #lovetootsiejoycollection #spectramurah #spectramalaysia #breastpumpmalaysia

[ SENANG NAK CUCI DAN PASANG. JADI RAJIN NAK PUMP. SUCTION PUN KUAT - FREEMIE CUP REVIEW WITH MADRE BREASTPUMP ]
.
.
Terima Kasih banyak2 Puan Nazariah for your purchase & feedback πŸ’œ Happy pumping dan selamat ber-freemie Puan Nazariah. Harap dipermudahkan urusan Puan Nazariah dan dapat menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
FREEMIE CUP adalah penyelesaian pada masalah #makmakmenyusu yang terpaksa terkejar2 / tersorok2 mengepam susu. Dengan adanya FREEMIE CUP, kini #makmakmenyusu tiada lagi alasan untuk tidak mengepam susu di mana2 pada bila2 masa lagi πŸ˜ƒ .
.
.
Tidak perlu lagi membuang masa mengepam susu di surau / nursing room / stor / tandas kalau guna freemie cup ni. Pam susu di workstation / site / sambil berjalan-jalan / travel je senang dan jimat masa ☺
.
.
Compatible dengan semua single / double electric breastpump yang bertubing antara motor breastpump ke collection bottle 😊 Kami akan guide cara pemasangan dan penggunaanya jika Mommies beli FREEMIE CUP dengan kami ☺
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiecollectioncup #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #tambahsusu #susuibu #freemiemalaysia #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #barangbabymurah #medelafreestyle #medelafs #medelamalaysia #medelamurah #breastpumpmalaysia #sayajualbreastpump #bfmembers #pamsusumurah #medelaswing #madrebreastpump

Most Popular Instagram Hashtags