#freemiedeluxe

MOST RECENT

[ ITEM YANG MENGUBAH KEHIDUPAN BREASTFEEDING MOMMIES ]
.
.
✅ Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
✅ Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
✅ Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
✅ Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
✅ Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
✅ Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
✅ Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❤
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
Whatsapp 018-3568681 sekarang kalau puan serious nak mudahkan urusan mengepam susu.
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #autumnzmurah #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #cimilref1 #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #electricbreastpump #pamsusumurah #medelamurah #medelafreestyle #spectra9plus #spectramalaysia #medelamalaysia #susuibuhakanak #bfmembers #makmakmenyusu

[ ITEM YANG MENGUBAH KEHIDUPAN BREASTFEEDING MOMMIES ]
.
.
✅ Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
✅ Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
✅ Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
✅ Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
✅ Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
✅ Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
✅ Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❤
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
Whatsapp 018-3568681 sekarang kalau puan serious nak mudahkan urusan mengepam susu.
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #autumnzmurah #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #cimilref1 #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #electricbreastpump #pamsusumurah #medelamurah #medelafreestyle #spectra9plus #spectramalaysia #medelamalaysia #susuibuhakanak #bfmembers #makmakmenyusu

Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❤
.
✅ Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
✅ Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
✅ Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
✅ Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
✅ Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
✅ Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
✅ Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❤
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
==================================================
MACAM MANA NAK BELI FREEMIE NI? Dah tak sabar nak pump susu TOTALLY HANDSFREE. TARGET NAK BREASTFEED SELAMA 2 TAHUN.
==================================================
.
.
Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #makmakmenyusu #ibumenyusu #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #susuibumeriah #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #11streetmy

Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❤
.
✅ Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
✅ Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
✅ Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
✅ Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
✅ Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
✅ Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
✅ Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❤
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
==================================================
MACAM MANA NAK BELI FREEMIE NI? Dah tak sabar nak pump susu TOTALLY HANDSFREE. TARGET NAK BREASTFEED SELAMA 2 TAHUN.
==================================================
.
.
Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #makmakmenyusu #ibumenyusu #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #susuibumeriah #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #11streetmy

Alhamdulillah syukur. Ada rezeki berjumpa dengan customer yang support kami bertahun2 lamanya. Walaupun first time jumpa tak kekok langsung sebab Puan Syuhadah kerap sangat shopping online dengan kami 😍
.
.
Puan Syuhadah ni pengguna tegar FREEMIE tau (Exclusive Pumping Mom). Alhamdulillah syukur FREEMIE banyak membantu Puan Syuhadah mudahkan urusan mengepam susu di mana2 bila2 masa sahaja ❤
.
.
Kalau ada ibu2 sekitar KL & Selangor yang nak dapatkan khidmat urut selepas bersalin, boleh contact Puan @syuhadahafiqah kita ya. Servis tiptop. For more details boleh whatsapp 019-3697518 (Puan Syuhadah).
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #confinementlady #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #susuibumeriah #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #makmakmenyusu #urutpantang #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

Alhamdulillah syukur. Ada rezeki berjumpa dengan customer yang support kami bertahun2 lamanya. Walaupun first time jumpa tak kekok langsung sebab Puan Syuhadah kerap sangat shopping online dengan kami 😍
.
.
Puan Syuhadah ni pengguna tegar FREEMIE tau (Exclusive Pumping Mom). Alhamdulillah syukur FREEMIE banyak membantu Puan Syuhadah mudahkan urusan mengepam susu di mana2 bila2 masa sahaja ❤
.
.
Kalau ada ibu2 sekitar KL & Selangor yang nak dapatkan khidmat urut selepas bersalin, boleh contact Puan @syuhadahafiqah kita ya. Servis tiptop. For more details boleh whatsapp 019-3697518 (Puan Syuhadah).
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #confinementlady #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #susuibumeriah #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #makmakmenyusu #urutpantang #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

FREEMIE MUDAHKAN IBU BEKERJA YG MENYUSU BADAN UTK PAM DI MANA-MANA SHJA TANPA PERLU PEGANG! SELIT JER BAWAH BRA. MUDAH KAN? .
.
Ibu-ibu yg suka pam susu kt ofis, kat dalam kereta sambil buat kerja lain memang elok sangat laaa pakai freemie ni. Jimat masa! Sambil buat kerja lain sambil mengepam tanpa org lain sedar. 😱
.
.
Sebabnya..
.
.
Freemie direka untuk diselit jer bawah bra and connect dengan pam susu. Kemudian pam di mana-mana sahaja!. Inilaa benda paling penting skali utk ibu-ibu bekerja yg suka mengepam di mana-mana shja.
.
.
Kami juga menyediakan pelbagai jenis breastpump pada harga mampu milik. Breastfeeding item pun ada juga tau. .
.
Manual Breastpump harga serendah RM29
Electric Breastpump harga serendah RM79
Cooler Bag harga serendah RM35
Ice Brick / Ice Pack harga serendah RM15
Breastmilk Storage Bag harga serendah RM11.70
Breastmilk Storage Bottle harga serendah RM8.50
Reusable / Disposable Breast Pad harga serendah RM12.90
Nipple Shield harga serendah RM21.50
Nursing bra harga serendah RM20
Nursing cover harga serendah RM42
Nursing Pillow (100% kekabu) harga serendah RM85
.
.
Whatsapp 018-356 8681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia
.
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #makmakmenyusu #ibumenyusu #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #susuibumeriah #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #11streetmy

[ ALHAMDULILLAH LEPAS SATU HARI GUNA FREEMIE KAT OFFICE, PRODUCTION MENINGKAT SEMULA - FREEMIE CUP REVIEW ]
.
.
Assalamualaikum dan Hai #makmakmenyusu semua 💋💋 Jom kita tgk feedback dari Puan Naseeha yang alhamdulillah diberikan rezeki dipermudahkan urusan mengepam susu beliau. Puan Naseeha mengambil langkah bijak dan berani untuk mudahkan urusan beliau 👍
.
.
Terima Kasih Banyak2 Puan Naseeha for your purchase & feedback 😘 Semoga makin mudah urusan Puan Naseeha dan semoga Puan Naseeha dikurniakan rezeki utk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah 💪 .
.
.
SMS / Whatsapp : 018-3568681 (Kak Rina)
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #siliconepump #breastpumpmurah #sabunmanjakani #susuibu #tungkubayi #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #susuibumeriah #lovetootsiejoycollection #medelabreastpump #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #bengkungmoden #setberpantang #bengkungibu #tilambaby #setpantang

Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❤
.
✅ Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
✅ Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
✅ Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
✅ Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
✅ Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
✅ Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
✅ Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❤
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
==================================================
MACAM MANA NAK BELI FREEMIE NI? Dah tak sabar nak pump susu TOTALLY HANDSFREE. TARGET NAK BREASTFEED SELAMA 2 TAHUN.
==================================================
.
.
Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #makmakmenyusu #ibumenyusu #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #susuibumeriah #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #11streetmy

Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❤
.
✅ Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
✅ Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
✅ Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
✅ Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
✅ Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
✅ Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
✅ Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❤
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
==================================================
MACAM MANA NAK BELI FREEMIE NI? Dah tak sabar nak pump susu TOTALLY HANDSFREE. TARGET NAK BREASTFEED SELAMA 2 TAHUN.
==================================================
.
.
Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #makmakmenyusu #ibumenyusu #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #susuibumeriah #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #11streetmy

[ FREEMIE VALVE ]
PRICE : RM24 PER PIECE
.
.
Recommended untuk tukar FREEMIE VALVE selang 3 bulan sekali untuk mengekalkan kekuatan suction. Kalau valve terkoyak, boleh menyebabkan suction terlalu lemah / tiada suction langsung.
.
.
Bahan bergetah tidak boleh dibasuh dengan air panas / disterelize. Boleh basuh dengan air biasa dan sabun sahaja. Perlu dibasuh dengan penuh kasih sayang dan lemah lembut untuk elakkan valve terkoyak.
.
.
.
SMS / Whatsapp : 018-3568681 (Kak Rina)
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #siliconepump #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #makmakmenyusu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #susumeriah #lovetootsiejoycollection #sparepartbreastpump #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #doublepump #electricbreastpump #freemievalve #pamsusumurah

[ RASA NAK GIVE UP LAH. SUSAH SANGAT NAK BAGI SUSU IBU SAMPAI 2 TAHUN SEBAB LECEH NAK KENA PUMP SUSU 😥 ]
.
.
Coppp. Jangan give up dulu. Jangan mengalah. Nak berikan susu terbaik di dunia memang perlukan pengorbanan. InsyaAllah berbaloi-baloi pengorbanannya. Berkorban bukan bermakna kena membebankan diri sendiri. Sekarang ni macam-macam kemudahan disediakan untuk menjayakan penyusuan ibu selama 2 tahun. .
.
Kemudahan yang terpaling #makmakmenyusu perlukan adalah FREEMIE CUP. Boleh membantu Puan mengepam susu totally handsfree so that Puan boleh guna both hands Puan untuk bekerja. Sangat menjimatkan masa dan tak perlu susah-susah nak duduk tegak pegang botol lagi 💜
.
.
Macam ni lah gaya Ibu Hebat mengepam susu sambil bekerja. Kerjaya tidak terganggu dan hak anak dapat ditunaikan insyaAllah. Bos dan colleague pun suka kalau dapat staff / team mate multitasking camni ☺
.
.
Tak perlu salahkan bos atau work nature Puan kalau Puan terculas mengepam susu semasa bekerja atas desakan kerja yang banyak / tiada tempat untuk mengepam susu 😢 Kerana kemudahan kini telah tersedia buat Puan.
.
.
Ramai yang pandang rendah pada kewajipan untuk mengepam susu semasa bekerja. Mengepam susu secara kerap dan konsisten adalah kunci utama bagi memastikan supply susu ibu sentiasa cukup untuk anak.
.
.
Masakan susu untuk anak boleh mencukupi kalau ibu hanya mengepam susu satu kali sehari? Apply konsep demand dan supply insyaAllah ibu akan diberi peluang untuk menyusukan baby selama 2 tahun. Jangan lupa untuk kerapkan minum plain water juga ya ☺
.
.
Jom kita sama-sama MUDAHKAN URUSAN MENGEPAM SUSU. Mudahkan urusan kita dalam memberikan yang terbaik buat anak kita. Dapat kumpul susu sambil-sambil buat kerja. Mudah kan?
.
.
SMS / Whatsapp : 018-3568681 (Kak Rina)
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #susuibumeriah #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

[ RASA NAK GIVE UP LAH. SUSAH SANGAT NAK BAGI SUSU IBU SAMPAI 2 TAHUN SEBAB LECEH NAK KENA PUMP SUSU 😥 ]
.
.
Coppp. Jangan give up dulu. Jangan mengalah. Nak berikan susu terbaik di dunia memang perlukan pengorbanan. InsyaAllah berbaloi-baloi pengorbanannya. Berkorban bukan bermakna kena membebankan diri sendiri. Sekarang ni macam-macam kemudahan disediakan untuk menjayakan penyusuan ibu selama 2 tahun. .
.
Kemudahan yang terpaling #makmakmenyusu perlukan adalah FREEMIE CUP. Boleh membantu Puan mengepam susu totally handsfree so that Puan boleh guna both hands Puan untuk bekerja. Sangat menjimatkan masa dan tak perlu susah-susah nak duduk tegak pegang botol lagi 💜
.
.
Macam ni lah gaya Ibu Hebat mengepam susu sambil bekerja. Kerjaya tidak terganggu dan hak anak dapat ditunaikan insyaAllah. Bos dan colleague pun suka kalau dapat staff / team mate multitasking camni ☺
.
.
Tak perlu salahkan bos atau work nature Puan kalau Puan terculas mengepam susu semasa bekerja atas desakan kerja yang banyak / tiada tempat untuk mengepam susu 😢 Kerana kemudahan kini telah tersedia buat Puan.
.
.
Ramai yang pandang rendah pada kewajipan untuk mengepam susu semasa bekerja. Mengepam susu secara kerap dan konsisten adalah kunci utama bagi memastikan supply susu ibu sentiasa cukup untuk anak.
.
.
Masakan susu untuk anak boleh mencukupi kalau ibu hanya mengepam susu satu kali sehari? Apply konsep demand dan supply insyaAllah ibu akan diberi peluang untuk menyusukan baby selama 2 tahun. Jangan lupa untuk kerapkan minum plain water juga ya ☺
.
.
Jom kita sama-sama MUDAHKAN URUSAN MENGEPAM SUSU. Mudahkan urusan kita dalam memberikan yang terbaik buat anak kita. Dapat kumpul susu sambil-sambil buat kerja. Mudah kan?
.
.
SMS / Whatsapp : 018-3568681 (Kak Rina)
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #susuibumeriah #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

Freemie Collection Cups Deluxe Set (New & Improved)

Package A (RM299)
No antibackflow kit
For:
Spectra M1, S1, S2, 9+ Cimilre F1, S3
Include:
Freemie Collection Cups (1 set of 2 cups)
25mm Freemie Breast Funnels (1 set)
28mm Freemie Breast Funnels (1set)
Valve bases (2), Valves (2) and spare valve (1)
Quick Connector (3), Freemie tubing (4), Short tube (4)

Package B (RM339)
With antibackflow kit
For:
All double pumps (Real Bubee, Medela Freestyle, Medela Swing Maxi, Lacte Duet, Unimom, Autumnz Passion, Evelove, Malish, etc)
Include:
Freemie Collection Cups (1 set of 2 cups)
25mm Freemie Breast Funnels (1 set)
28mm Freemie Breast Funnels (1set)
Valve bases (2), Valves (2) and spare valve (1)
Quick Connector (3), Freemie tubing (4)
Backflow protector (2) + Short tube (4)

Package C (RM349)
Suitable for all kinds of pumps, if not sure which to choose, just choose package C
With antibackflow kit + T-connector
T-connector is to convert single pump to double pump
Include:
Freemie Collection Cups (1 set of 2 cups)
25mm Freemie Breast Funnels (1 set)
28mm Freemie Breast Funnels (1set)
Valve bases (2), Valves (2) and spare valve (1)
Quick Connector (3), Freemie tubing (4), T-connector (1)
Backflow protector (2) + Short tube (4)

Whatsapp +60123584355

#sayajualfreemie #freemiemurah #breastpumpmalaysia #freemiemalaysia #sayajualbarangbayi #sayajualbarangbaby #barangbabymurah #breastfeedingmall #makmakmenyusu #sayajualbreastpump #freemiedeluxe

Terima kasih banyak2 Puan Mawarni for your purchase & picture 💜 Happy Breastfeeding dan Semoga Puan Mawarni diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah 💪
.
.
FREEMIE CUP - MUST HAVE ITEM bagi menjayakan penyusuan ibu selama 2 tahun. Semoga semua #makmakmenyusu dikurniakan rezeki untuk memudahkan urusan mengepam susu insyaAllah. .
.
FREE CONSULTATION after purchase. Kami akan ajar cara pemasangan dan penggunaan FREEMIE CUP ni 😊
.
.
.
.
Belian secara walk in :
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
Belian online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #collectioncup #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #spectra9plus #spectramurah #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #susuibumeriah #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #spectramalaysia #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

Terima kasih banyak2 Puan Mawarni for your purchase & picture 💜 Happy Breastfeeding dan Semoga Puan Mawarni diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah 💪
.
.
FREEMIE CUP - MUST HAVE ITEM bagi menjayakan penyusuan ibu selama 2 tahun. Semoga semua #makmakmenyusu dikurniakan rezeki untuk memudahkan urusan mengepam susu insyaAllah. .
.
FREE CONSULTATION after purchase. Kami akan ajar cara pemasangan dan penggunaan FREEMIE CUP ni 😊
.
.
.
.
Belian secara walk in :
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
Belian online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #collectioncup #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #spectra9plus #spectramurah #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #susuibumeriah #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #spectramalaysia #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

Terima kasih banyak2 Puan Rahimah for your purchase & picture 💜 Happy Breastfeeding dan Semoga Puan Rahimah diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah 💪
.
.
Belian secara walk in :
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
Belian online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #collectioncup #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #spectra9plus #spectramurah #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #susuibumeriah #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #spectramalaysia #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

Terima kasih banyak2 Puan Rahimah for your purchase & picture 💜 Happy Breastfeeding dan Semoga Puan Rahimah diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah 💪
.
.
Belian secara walk in :
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
Belian online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #collectioncup #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #spectra9plus #spectramurah #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #susuibumeriah #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #spectramalaysia #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

Terima kasih banyak2 Puan Sofiyyah for your purchase & picture 💜 Happy Breastfeeding dan Semoga Puan Sofiyyah diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah 💪
.
.
FREEMIE CUP - MUST HAVE ITEM bagi menjayakan penyusuan ibu selama 2 tahun. Semoga semua #makmakmenyusu dikurniakan rezeki untuk memudahkan urusan mengepam susu insyaAllah. .
.
FREE CONSULTATION after purchase. Kami akan ajar cara pemasangan dan penggunaan FREEMIE CUP ni 😊
.
.
.
.
Belian secara walk in :
MOM'S HOUSE BABY SHOP
@momshouse.sungaibuloh
Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
(SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE)
.
.
Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY)
.
.
Belian online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia.
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #collectioncup #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #spectra9plus #spectramurah #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #susuibumeriah #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #spectramalaysia #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

Most Popular Instagram Hashtags