[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#freemiedeluxe

1506 posts

TOP POSTS

NAK MENGEPAM SUSU SECARA TOTALLY HANDSFREE DAN DI MANA-MANA SAHAJA?
.
.
Combo Autumnz Blossom dan Freemie pada HARGA MAMPU MILIK RM610 SAHAJA. FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA.
.
.
Dapatkan COMBO AUTUMNZ BLOSSOM DAN FREEMIE SEKARANG. Mommies kini boleh mengepam susu di mana-mana pada bila-bila masa secara totally handsfree. .
.
.
Dannnn... HARGA MAMPU MILIK TAU. Dapat RECHARGEABLE breastpump dan Freemie pada harga SUPER MURAH. Tapi apalah nak dibandingkan sangat harganya dengan KESENANGAN DAN KESELESAAN yang Mommies boleh dapat selama 2 tahun insyaAllah ☺
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL
.
.
💜 INSTALLMENT ACCEPTED 💜
.
.
#breastpumpmurah #kedaibabyonline #sayajualbarangbaby #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #susuibumeriah #susuibu #tambahsusu #barangbabymurah #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #susumeriah #pakejbreastpump #makmakmenyusu #pamsusumurah #nursingbramurah #bazaarpaknil #autumnzmurah #autumnz #autumnzblossom #autumnzserene #autumnzswift #breastpumpmalaysia #mybreastfeedingjourney #bfmembers #susuibuhakanak

Freemie Deluxe (hanya cup, tanpa mesin pompa)

Harga sewa 130rb/2mggu, 200rb/bulan
.

Inovasi terbaru yang memungkinkan ibu menyusui untuk pumping tanpa perlu memegang breastpump dan juga tetap mengenakan pakaian seperti biasa sehingga pumping tetap bisa dilakukan di sela-sela melakukan aktivitas rutin kapanpun, dimanapun, dan di sekeliling siapapun.

Dengan menggunakan freemie, moms tidak perlu memegang botol saat pumping. Cukup dengan menyelipkan cup freemie dibalik bra, moms dapat memompa asi sambil melakukan aktifitas lain, tanpa orang-orang sekeliling tahu kalau moms sedang pumping.

Per cup dapat menampung hingga 230 ml asi perah. Praktis digunakan sambil bekerja, pumping sambil menyusui, bahkan saat menyetir mobil.

Freemie compatible dengan breastpump electric merk medela, unimom, avent, dan breastpump lain.

#Sambabyrent #sewabreastpump #rentalbreastpump #sewapompaasi #sewabreastpump #medan #pompaasi #breastpump #breastpumpmanual #breastpumpelectric #sewapompaasimedan #rentalbreastpumpmedan #asix #asip #pejuangasi #spectra #medela #avent #drbrowns #unimom #natur #spectra9plus #medelaswing #medelaharmoni #pigeonsilentelectric #malisharia #spectra9plus #spectram1 #aventtwinelectric #katalogsambabyrent #sewafreemie #freemiedeluxe

[ RASA NAK GIVE UP LAH. SUSAH SANGAT NAK BAGI SUSU IBU SAMPAI 2 TAHUN SEBAB LECEH NAK KENA PUMP SUSU 😥 ]
.
.
Coppp. Jangan give up dulu. Jangan mengalah. Nak berikan susu terbaik di dunia memang perlukan pengorbanan. InsyaAllah berbaloi-baloi pengorbanannya. Berkorban bukan bermakna kena membebankan diri sendiri. Sekarang ni macam-macam kemudahan disediakan untuk menjayakan penyusuan ibu selama 2 tahun. .
.
Kemudahan yang terpaling #makmakmenyusu perlukan adalah FREEMIE CUP. Boleh membantu Puan mengepam susu totally handsfree so that Puan boleh guna both hands Puan untuk bekerja. Sangat menjimatkan masa dan tak perlu susah-susah nak duduk tegak pegang botol lagi 💜
.
.
Macam ni lah gaya Ibu Hebat mengepam susu sambil bekerja. Kerjaya tidak terganggu dan hak anak dapat ditunaikan insyaAllah. Bos dan colleague pun suka kalau dapat staff / team mate multitasking camni ☺
.
.
Tak perlu salahkan bos atau work nature Puan kalau Puan terculas mengepam susu semasa bekerja atas desakan kerja yang banyak / tiada tempat untuk mengepam susu 😢 Kerana kemudahan kini telah tersedia buat Puan.
.
.
Ramai yang pandang rendah pada kewajipan untuk mengepam susu semasa bekerja. Mengepam susu secara kerap dan konsisten adalah kunci utama bagi memastikan supply susu ibu sentiasa cukup untuk anak.
.
.
Masakan susu untuk anak boleh mencukupi kalau ibu hanya mengepam susu satu kali sehari? Apply konsep demand dan supply insyaAllah ibu akan diberi peluang untuk menyusukan baby selama 2 tahun. Jangan lupa untuk kerapkan minum plain water juga ya ☺
.
.
Jom kita sama-sama MUDAHKAN URUSAN MENGEPAM SUSU. Mudahkan urusan kita dalam memberikan yang terbaik buat anak kita. Dapat kumpul susu sambil-sambil buat kerja. Mudah kan?
.
.
.
IG @tootsiejoycollection @toosiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #susuibumeriah #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❤
.
✅ Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
✅ Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
✅ Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
✅ Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
✅ Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
✅ Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
✅ Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❤
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
Whatsapp 016-2634412 / 016-2034412 sekarang kalau puan serious nak mudahkan urusan mengepam susu.
Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
Self pick up : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #makmakmenyusu #ibumenyusu #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #susuibumeriah #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #11streetmy

[ FREEMIE CUP SESUAI KE DENGAN SAYA? ]
.
Assalamualaikum dan Hai #makmakmenyusu semua. Haaa... ramai sangat yang bertanyakan soalan di bawah:
♡ "Sesuai ke Freemie Cup dengan saya sebab breast dan nipple saya besar? Perlu upsize bra tak?"
.
Jangan risau dear sebab kalau Puan beli Freemie Set dengan kami, Puan akan terima 2 sizes funnel (25mm & 28mm). Nanti bila Puan sudah terima Freemie Set ni, boleh try test pakai 2-2 size tengok mana yang sesuai. 25mm dan 28mm adalah standard diameter digunakan oleh orang Asia ☺
.
.
Freemie Cup dimasukkan dalam bra kita dan melekap elok pada breast kita. Pada kebiasaannya tidak perlu upsize bra. Nak pakai dengan bra biasa pun boleh. Memang akan agak menonjol sikit kalau pakai Freemie Cup ni tapi kalau pakai baju longgar, orang takkan perasan. Kalau kurang confident boleh cover dengan shawl. Bila sudah dapat title ibu, kita kena lebih kreatif dan survival skill kita kena hebat 👍
.
.
Alhamdulillah sudah ramai #makmakmenyusu memilih untuk menggunakan FREEMIE CUP ketika mengepam susu semasa bekerja, travelling dan semasa melakukan aktiviti harian. Sebab lebih MUDAH, JIMAT MASA dan BOLEH MENGEPAM SUSU DI MANA-MANA PADA BILA-BILA MASA SAHAJA TANPA PERLU BERSELINDUNG☺
.
.
Nak mudahkan urusan harian Mommies? Jom beli FREEMIE CUP SEKARANG. Jangan bertangguh. Tiada siapa boleh bantu kita kalau kita sendiri tidak mahu atau terlalu takut untuk berubah. BE SMART. USE FREEMIE.
.
.
Follow us @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiemalaysia #freemiecup #susuibu #tambahsusu #breastpumpmurah #pakejbreastpump #sayajualbreastpump #barangbabymurah #kedaibarangbaby #electricbreastpump #lovetootsiejoycollection #freemiedeluxe #pamsusumurah #breastpumpmalaysia #susumeriah #sayajualbarangbaby #bazaarpaknil #bfmembers #mybreastfeedingjourney #susuibumeriah #susuibuhakanak

Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❤
.
✅ Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
✅ Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
✅ Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
✅ Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
✅ Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
✅ Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
✅ Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❤
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
Whatsapp 016-2634412 / 016-2034412 sekarang kalau puan serious nak mudahkan urusan mengepam susu.
Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
Self pick up : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #electricbreastpump #pamsusumurah

[ CIMILRE F1 DOUBLE ELECTRIC RECHARGEABLE BREASTPUMP ]
BEST OFFER ➡ FREE 2pcs cimilre valve
.
.
PROMO PRICE : RM539 ONLY FREE POSTAGE TO WM
.
.
│ Feature │

1. Small and Compact
– Easy to Carry around : Enables expressing at work or on the go

2. Safe to Use
– Backflow protector applied : No backflow, Easy to separate and clean

3. Pump as You Want
– Both Single pumping and Double pumping are possible .
.
.
│ Specification │
.
.
☑ 2 Phase Mode
– Massage (1~5 levels)
– Expression (1~10 levels) .
.
☑ 2 Hours of Use
– When charged for about an hour
. .
☑ Automatic Shut Down after 30 minutes of use
☑ Material : BPA free
☑ Weight : 250g
☑ Volume : 97(W)X93(H)X58(D)mm
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#spectra9plus #spectra #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #breastpumpmurah #electricbreastpump #susuibu #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #pakejbreastpump #breastpumppackage #tambahsusu #makmakmenyusu #barangbabymurah #freemiemurah #spectramurah #spectramalaysia #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #cimilref1 #cimilremalaysia #breastpumpmalaysia #11streetmy

[ FREEMIE CUP SESUAI KE DENGAN SAYA? ]
.
Assalamualaikum dan Hai #makmakmenyusu semua. Haaa... ramai sangat yang bertanyakan soalan di bawah:
♡ "Sesuai ke Freemie Cup dengan saya sebab breast dan nipple saya besar? Perlu upsize bra tak?"
.
Jangan risau dear sebab kalau Puan beli Freemie Set dengan kami, Puan akan terima 2 sizes funnel (25mm & 28mm). Nanti bila Puan sudah terima Freemie Set ni, boleh try test pakai 2-2 size tengok mana yang sesuai. 25mm dan 28mm adalah standard diameter digunakan oleh orang Asia ☺
.
.
Freemie Cup dimasukkan dalam bra kita dan melekap elok pada breast kita. Pada kebiasaannya tidak perlu upsize bra. Nak pakai dengan bra biasa pun boleh. Memang akan agak menonjol sikit kalau pakai Freemie Cup ni tapi kalau pakai baju longgar, orang takkan perasan. Kalau kurang confident boleh cover dengan shawl. Bila sudah dapat title ibu, kita kena lebih kreatif dan survival skill kita kena hebat 👍
.
.
Alhamdulillah sudah ramai #makmakmenyusu memilih untuk menggunakan FREEMIE CUP ketika mengepam susu semasa bekerja, travelling dan semasa melakukan aktiviti harian. Sebab lebih MUDAH, JIMAT MASA dan BOLEH MENGEPAM SUSU DI MANA-MANA PADA BILA-BILA MASA SAHAJA TANPA PERLU BERSELINDUNG☺
.
.
Nak mudahkan urusan harian Mommies? Jom beli FREEMIE CUP SEKARANG. Jangan bertangguh. Tiada siapa boleh bantu kita kalau kita sendiri tidak mahu atau terlalu takut untuk berubah. BE SMART. USE FREEMIE.
.
.
Follow us @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiemalaysia #freemiecup #susuibu #tambahsusu #breastpumpmurah #pakejbreastpump #sayajualbreastpump #barangbabymurah #kedaibarangbaby #electricbreastpump #lovetootsiejoycollection #freemiedeluxe #pamsusumurah #breastpumpmalaysia #susumeriah #sayajualbarangbaby #bazaarpaknil #bfmembers #mybreastfeedingjourney #susuibumeriah #susuibuhakanak

FREEMIE COLLECTION CUPS DELUXE SET
.
Our bestseller!
.
Compatible with most of electric breast pumps :
.
Spectra : M1, S1, S2, S3, Dew 300, Dew 350
.
Unimom : Forte, Allegro
.
Medela : Freestyle, PISA, Swing, Swing Maxi
.
Autumnz : Passion, Bliss
.
Lacte : Duet, Solo
.
Malish : Mango, Ilaria
.
Snow Bear : Single advanced, Micro computer.
.
Package includes :
.
2 x Milk Collection Cups
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
Connector/Converter kit
Tubings
.
WhatsApp for the best price in town! (Price is including postage)
.
#freemiemurah #freemiemalaysia #freemiecollectioncup #freemiedeluxe #freemiedeluxecollectioncups #freemiedeluxemalaysia #freemiecupmalaysia #supportbreastfeeding #supportbreastfeedingmoms

MOST RECENT

[ FREEMIE CUP SESUAI KE DENGAN SAYA? ]
.
Assalamualaikum dan Hai #makmakmenyusu semua. Haaa... ramai sangat yang bertanyakan soalan di bawah:
♡ "Sesuai ke Freemie Cup dengan saya sebab breast dan nipple saya besar? Perlu upsize bra tak?"
.
Jangan risau dear sebab kalau Puan beli Freemie Set dengan kami, Puan akan terima 2 sizes funnel (25mm & 28mm). Nanti bila Puan sudah terima Freemie Set ni, boleh try test pakai 2-2 size tengok mana yang sesuai. 25mm dan 28mm adalah standard diameter digunakan oleh orang Asia ☺
.
.
Freemie Cup dimasukkan dalam bra kita dan melekap elok pada breast kita. Pada kebiasaannya tidak perlu upsize bra. Nak pakai dengan bra biasa pun boleh. Memang akan agak menonjol sikit kalau pakai Freemie Cup ni tapi kalau pakai baju longgar, orang takkan perasan. Kalau kurang confident boleh cover dengan shawl. Bila sudah dapat title ibu, kita kena lebih kreatif dan survival skill kita kena hebat 👍
.
.
Alhamdulillah sudah ramai #makmakmenyusu memilih untuk menggunakan FREEMIE CUP ketika mengepam susu semasa bekerja, travelling dan semasa melakukan aktiviti harian. Sebab lebih MUDAH, JIMAT MASA dan BOLEH MENGEPAM SUSU DI MANA-MANA PADA BILA-BILA MASA SAHAJA TANPA PERLU BERSELINDUNG☺
.
.
Nak mudahkan urusan harian Mommies? Jom beli FREEMIE CUP SEKARANG. Jangan bertangguh. Tiada siapa boleh bantu kita kalau kita sendiri tidak mahu atau terlalu takut untuk berubah. BE SMART. USE FREEMIE.
.
.
Follow us @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiemalaysia #freemiecup #susuibu #tambahsusu #breastpumpmurah #pakejbreastpump #sayajualbreastpump #barangbabymurah #kedaibarangbaby #electricbreastpump #lovetootsiejoycollection #freemiedeluxe #pamsusumurah #breastpumpmalaysia #susumeriah #sayajualbarangbaby #bazaarpaknil #bfmembers #mybreastfeedingjourney #susuibumeriah #susuibuhakanak

"ALHAMDULILLAH MUDAHKAN KERJA SAYA. SAMBIL PUMP SAYA BOLEH BUAT KERJA LAIN." - FREEMIE CUP REVIEW WITH LACTE DUET BREASTPUMP .
.
Assalamualaikum dan Hai #makmakmenyusu semua 💋💋 Jom kita tgk feedback dari Puan Fatin yang alhamdulillah diberikan rezeki dipermudahkan urusan mengepam susu beliau.
.
.
Terima Kasih Banyak2 Puan Fatin for your purchase & feedback 😘 Semoga Puan Fatin dikurniakan rezeki utk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah 💪 .
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #bfmembers #susuibuhakanak #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #doublepump #electricbreastpump #lactemurah #lacteduet #lactesolo #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

[ FREEMIE CUP REVIEW WITH SPECTRA M1 BREASTPUMP ]
.
.
.
Terima Kasih banyak2 Puan Sarah your purchase & feedback 😘😘 Happy pumping dan selamat ber-freemie Puan Sarah. Semoga dipermudahkan urusan Puan Sarah dan semiga diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah 💪
.
.
Puan Sarah sudah dapatkan produk hebat FREEMIE. Puan bila lagi nak dapatkan gajet pilihan ibu-ibu bekerjaya ni? Recommended item jika Puan hendak mengepam susu secara konsisten di mana-mana pada bila-bila masa.
.
.
.
FREEMIE CUP adalah penyelesaian pada masalah #makmakmenyusu yang terpaksa terkejar2 / tersorok2 mengepam susu. Dengan adanya FREEMIE CUP, kini #makmakmenyusu tiada lagi alasan untuk tidak mengepam susu di mana2 pada bila2 masa lagi 😃 .
.
.
Tidak perlu lagi membuang masa mengepam susu di surau / nursing room / stor / tandas kalau guna freemie cup ni. Pam susu di workstation / site / sambil berjalan-jalan / travel je senang dan jimat masa ☺
.
.
IG : @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiecollectioncup #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #tambahsusu #susuibu #freemiemalaysia #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #barangbabymurah #spectra9plus #spectras9plus #spectramalaysia #spectramurah #breastpumpmalaysia #sayajualbreastpump #pakejbreastpump #pamsusumurah #spectram1 #makmakmenyusu #pamsusumurah #susuibuhakanak #bfmembers #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

"Alhamdulillah. MEMUDAHKAN SANGAT2 sebab environment kerja saya ramai lelaki, so FREEMIE SANGAT MEMBANTU." - FREEMIE CUP REVIEW WITH SNOW BEAR SINGLE ELECTRIC BREASTPUMP
.
.
Terima kasih banyak2 Puan Saiyidah for your purchase & feedback 😘 Alhamdulillah dipermudahkan urusan Puan Saiyidah dengan adanya freemie cup. Happy pumping & selamat ber-FREEMIE. Semoga Puan Saiyidah diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah 💪
.
.
Semoga ada rezeki #makmakmenyusu yang lain untuk memudahkan urusan mengepam susu juga. Menang Membeli, Menang Memakai. Berbaloi-baloi invest untuk kemudahan mengepam susu insyaAllah ☺
.
.
Kalau Puan sudah ada electric breastpump, boleh Whatsapp kami untuk check breastpump Puan compatible atau tidak dengan freemie cup. Kalau belum ada electric breastpump, boleh beli Combo Breastpump + Freemie Cup, insyaAllah kami berikan harga terbaik buat follower @tootsiejoycollection 😘
.
.
FREE CONSULTATION after purchase. Kami akan ajar cara pemasangan FREEMIE CUP ni 😊
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
Freemie Set includes :
2 x Milk Collection Cups
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
2 x Valve Base
Valves
T-connector/Converter kit
Tubings
Spare part items
Instruction Manual
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #susumeriah #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #breastfeedingmom #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualbreastpump #autumnzserene #autumnzmurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #autumnzbreastpump #bfmembers #susuibuhakanak #autumnzblossom #autumnzswift #snowbear

"SUKA SANGAT. Takdelah malas nak pumping lepas ni. Rasa puas pakai" - FREEMIE CUP REVIEW WITH AUTUMNZ SWIFT BREASTPUMP
.
.
Terima kasih banyak2 Puan Fatin for your purchase & feedback 😘 Alhamdulillah dipermudahkan urusan Puan Fatin dengan adanya freemie cup. Happy pumping & selamat ber-FREEMIE. Semoga Puan Fatin diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah 💪
.
.
Semoga ada rezeki #makmakmenyusu yang lain untuk memudahkan urusan mengepam susu juga. Menang Membeli, Menang Memakai. Berbaloi-baloi invest untuk kemudahan mengepam susu insyaAllah ☺
.
.
Kalau Puan sudah ada electric breastpump, boleh Whatsapp kami untuk check breastpump Puan compatible atau tidak dengan freemie cup. Kalau belum ada electric breastpump, boleh beli Combo Breastpump + Freemie Cup, insyaAllah kami berikan harga terbaik buat follower @tootsiejoycollection 😘
.
.
FREE CONSULTATION after purchase. Kami akan ajar cara pemasangan FREEMIE CUP ni 😊
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
Freemie Set includes :
2 x Milk Collection Cups
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
2 x Valve Base
Valves
T-connector/Converter kit
Tubings
Spare part items
Instruction Manual
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #susumeriah #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #breastfeedingmom #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualbreastpump #autumnz #autumnzserene #autumnzmurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #autumnzbreastpump #bfmembers #susuibuhakanak #autumnzblossom #autumnzswift

[ COMBO FREEMIE AND CIMILRE F1 DOUBLE ELECTRIC RECHARGEABLE BREASTPUMP ]
PRICE : RM879 ONLY FREE POSTAGE TO WM
.
.
│ Feature │

1. Small and Compact
– Easy to Carry around : Enables expressing at work or on the go

2. Safe to Use
– Backflow protector applied : No backflow, Easy to separate and clean

3. Pump as You Want
– Both Single pumping and Double pumping are possible .
.
.
│ Specification │
.
.
☑ 2 Phase Mode
– Massage (1~5 levels)
– Expression (1~10 levels) .
.
☑ 2 Hours of Use
– When charged for about an hour
. .
☑ Automatic Shut Down
– After 30 minutes of use
.
.
. ☑ Material : BPA free
☑ Weight : 250g
☑ Volume : 97(W)X93(H)X58(D)mm
.
.
#spectra9plus #spectra #11streetmy #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #breastpumpmurah #electricbreastpump #susuibu #freemie #freemiecup #freemiedeluxe #freemiemalaysia #pakejbreastpump #breastfeedingjourney #mybreastfeedingjourney #susuibumeriah #tambahsusu #makmakmenyusu #barangbabymurah #freemiemurah #spectramurah #spectramalaysia #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #cimilref1 #cimilremalaysia #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #bfmembers #susuibuhakanak

Kak Rina tumpang gembira bila dapat feedback pengguna FREEMIE. Alhamdulillah tak terkira ramainya ibu2 hebat yang berjaya mudahkan urusan mengepam susu dengan bantuan FREEMIE.
.
.
Kak Rina sendiri guna FREEMIE ni sepanjang bf journey Kak Rina. Lain perasaannya bila guna freemie ni. Automatik jadi rajin yang amat nak pump susu. Seriously 2 tahun rasa kejap je dan yang paling penting Kak Rina tak pernah langsung skip pumping session 💪
.
.
Kak Rina pump susu sehari 4 kali masa hari bekerja. Kalau hari cuti Kak Rina pump sekali atau 2 kali sehari. Waktu pagi2 sebelum / selepas subuh tu yang paling best, kalau pump susu meriah je hasilnya 😍
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
Freemie Set includes :
2 x Milk Collection Cups
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
2 x Valve Base
Valves
T-connector/Converter kit
Tubings
Spare part items
Instruction Manual
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #susumeriah #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #breastfeedingmom #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualbreastpump #autumnz #autumnzserene #autumnzmurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #autumnzbreastpump #bfmembers #susuibuhakanak #autumnzblossom #autumnzswift

[ FREEMIE CUP REVIEW WITH SPECTRA M1 BREASTPUMP ]
.
.
.
Terima Kasih banyak2 Puan Mariam your purchase & feedback 😘😘 Happy pumping dan selamat ber-freemie Puan Mariam . Semoga dipermudahkan urusan Puan Mariam dan semiga diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah 💪
.
.
Puan Mariam sudah dapatkan produk hebat FREEMIE. Puan bila lagi nak dapatkan gajet pilihan ibu-ibu bekerjaya ni? Recommended item jika Puan hendak mengepam susu secara konsisten di mana-mana pada bila-bila masa.
.
.
.
FREEMIE CUP adalah penyelesaian pada masalah #makmakmenyusu yang terpaksa terkejar2 / tersorok2 mengepam susu. Dengan adanya FREEMIE CUP, kini #makmakmenyusu tiada lagi alasan untuk tidak mengepam susu di mana2 pada bila2 masa lagi 😃 .
.
.
Tidak perlu lagi membuang masa mengepam susu di surau / nursing room / stor / tandas kalau guna freemie cup ni. Pam susu di workstation / site / sambil berjalan-jalan / travel je senang dan jimat masa ☺
.
.
IG : @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiecollectioncup #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #tambahsusu #susuibu #freemiemalaysia #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #barangbabymurah #spectra9plus #spectras9plus #spectramalaysia #spectramurah #breastpumpmalaysia #sayajualbreastpump #pakejbreastpump #pamsusumurah #spectram1 #makmakmenyusu #pamsusumurah #susuibuhakanak #bfmembers #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

🔥SHOP NOW🔥
🔥SHOP NOW🔥
🔥SHOP NOW🔥
.
.
.
Sale untuk seminggu sahaja. Last Day 15 Oktober 2017 ini. Pastinya termurah hanya di www tootsiejoy com. Peluang dapat harga murah setahun sekali je 🔥
.
.
Diskaun kaw2 hanya untuk pembelian di website kami www tootsiejoy com 💜
.
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#spectra9plus #spectra #kedaibarangbaby #breastpumpmurah #susuibu #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #pakejbreastpump #tambahsusu #makmakmenyusu #barangbabymurah #freemiemurah #spectramurah #spectramalaysia #pamsusumurah #gabagmalaysia #simpledimple #shieldbag #bazaarpaknil #cimilref1 #cimilremalaysia #breastpumpmalaysia #11streetmy #mycybersale

🔥SHOP NOW🔥
🔥SHOP NOW🔥
🔥SHOP NOW🔥
.
.
.
Sale untuk seminggu sahaja. Last Day 15 Oktober 2017 ini. Pastinya termurah hanya di www tootsiejoy com. Peluang dapat harga murah setahun sekali je 🔥
.
.
Diskaun kaw2 hanya untuk pembelian di website kami www tootsiejoy com 💜
.
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#spectra9plus #spectra #kedaibarangbaby #breastpumpmurah #susuibu #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #pakejbreastpump #tambahsusu #makmakmenyusu #barangbabymurah #freemiemurah #spectramurah #spectramalaysia #pamsusumurah #gabagmalaysia #simpledimple #shieldbag #bazaarpaknil #cimilref1 #cimilremalaysia #breastpumpmalaysia #11streetmy #mycybersale

FREEMIE COLLECTION CUPS DELUXE SET
.
Our bestseller!
.
Compatible with most of electric breast pumps :
.
Spectra : M1, S1, S2, S3, Dew 300, Dew 350
.
Unimom : Forte, Allegro
.
Medela : Freestyle, PISA, Swing, Swing Maxi
.
Autumnz : Passion, Bliss
.
Lacte : Duet, Solo
.
Malish : Mango, Ilaria
.
Snow Bear : Single advanced, Micro computer.
.
Package includes :
.
2 x Milk Collection Cups
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
Connector/Converter kit
Tubings
.
WhatsApp for the best price in town! (Price is including postage)
.
#freemiemurah #freemiemalaysia #freemiecollectioncup #freemiedeluxe #freemiedeluxecollectioncups #freemiedeluxemalaysia #freemiecupmalaysia #supportbreastfeeding #supportbreastfeedingmoms

🔥MYCYBERSALE🔥
🔥MYCYBERSALE🔥
🔥MYCYBERSALE🔥
.
.
.
Sale untuk seminggu sahaja. Pastinya termurah hanya di www tootsiejoy com. Peluang dapat harga murah setahun sekali je 🔥
.
.
Diskaun kaw2 hanya untuk pembelian di website kami www tootsiejoy com 💜
.
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#spectra9plus #spectra #kedaibarangbaby #breastpumpmurah #susuibu #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #pakejbreastpump #tambahsusu #makmakmenyusu #barangbabymurah #freemiemurah #spectramurah #spectramalaysia #pamsusumurah #gabagmalaysia #simpledimple #shieldbag #bazaarpaknil #cimilref1 #cimilremalaysia #breastpumpmalaysia #11streetmy #mycybersale

🔥MYCYBERSALE🔥
🔥MYCYBERSALE🔥
🔥MYCYBERSALE🔥
.
.
.
Sale untuk seminggu sahaja. Pastinya termurah hanya di www tootsiejoy com. Peluang dapat harga murah setahun sekali je 🔥
.
.
Diskaun kaw2 hanya untuk pembelian di website kami www tootsiejoy com 💜
.
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#spectra9plus #spectra #kedaibarangbaby #breastpumpmurah #susuibu #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #pakejbreastpump #tambahsusu #makmakmenyusu #barangbabymurah #freemiemurah #spectramurah #spectramalaysia #pamsusumurah #gabagmalaysia #simpledimple #shieldbag #bazaarpaknil #cimilref1 #cimilremalaysia #breastpumpmalaysia #11streetmy #mycybersale

🔥MYCYBERSALE🔥
🔥MYCYBERSALE🔥
🔥MYCYBERSALE🔥
.
.
.
Sale untuk seminggu sahaja. Pastinya termurah hanya di www tootsiejoy com
.
.
Diskaun kaw2 hanya untuk pembelia di website kami www tootsiejoy com 💜
.
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#spectra9plus #spectra #kedaibarangbaby #breastpumpmurah #susuibu #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #pakejbreastpump #tambahsusu #makmakmenyusu #barangbabymurah #freemiemurah #spectramurah #spectramalaysia #pamsusumurah #gabagmalaysia #simpledimple #shieldbag #bazaarpaknil #cimilref1 #cimilremalaysia #breastpumpmalaysia #11streetmy #mycybersale

🌟🌟 SEWA FREEMIE 🌟🌟
.
.
Siapa berminat nak sewa freemie boleh whatsapp akak segera (016-2634412 / 016-2034412). Ada dua available slot untuk bulan Oktober 2017 ini 💜
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #electricbreastpump #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

[ FREEMIE CUP SESUAI KE DENGAN SAYA? ]
.
Assalamualaikum dan Hai #makmakmenyusu semua. Haaa... ramai sangat yang bertanyakan soalan di bawah:
♡ "Sesuai ke Freemie Cup dengan saya sebab breast dan nipple saya besar? Perlu upsize bra tak?"
.
Jangan risau dear sebab kalau Puan beli Freemie Set dengan kami, Puan akan terima 2 sizes funnel (25mm & 28mm). Nanti bila Puan sudah terima Freemie Set ni, boleh try test pakai 2-2 size tengok mana yang sesuai. 25mm dan 28mm adalah standard diameter digunakan oleh orang Asia ☺
.
.
Freemie Cup dimasukkan dalam bra kita dan melekap elok pada breast kita. Pada kebiasaannya tidak perlu upsize bra. Nak pakai dengan bra biasa pun boleh. Memang akan agak menonjol sikit kalau pakai Freemie Cup ni tapi kalau pakai baju longgar, orang takkan perasan. Kalau kurang confident boleh cover dengan shawl. Bila sudah dapat title ibu, kita kena lebih kreatif dan survival skill kita kena hebat 👍
.
.
Alhamdulillah sudah ramai #makmakmenyusu memilih untuk menggunakan FREEMIE CUP ketika mengepam susu semasa bekerja, travelling dan semasa melakukan aktiviti harian. Sebab lebih MUDAH, JIMAT MASA dan BOLEH MENGEPAM SUSU DI MANA-MANA PADA BILA-BILA MASA SAHAJA TANPA PERLU BERSELINDUNG☺
.
.
Nak mudahkan urusan harian Mommies? Jom beli FREEMIE CUP SEKARANG. Jangan bertangguh. Tiada siapa boleh bantu kita kalau kita sendiri tidak mahu atau terlalu takut untuk berubah. BE SMART. USE FREEMIE.
.
.
Follow us @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiemalaysia #freemiecup #susuibu #tambahsusu #breastpumpmurah #pakejbreastpump #sayajualbreastpump #barangbabymurah #kedaibarangbaby #electricbreastpump #lovetootsiejoycollection #freemiedeluxe #pamsusumurah #breastpumpmalaysia #susumeriah #sayajualbarangbaby #bazaarpaknil #bfmembers #mybreastfeedingjourney #susuibumeriah #susuibuhakanak

=======================
APA ITU FREEMIE CUP
=======================
✔ Sejenis milk collection cup yang disambungkan ke breastpump bagi menggantikan kaedah tradisional yang selama ini menggunakan botol semasa mengepam susu.
.
✔️ Sejenis gadjet yang SANGAT DIPERLUKAN oleh #makmakmenyusu yang menghargai masa di tempat kerja. Membolehkan Puan mengepam susu di mana-mana pada bila-bila masa.
.
✔️ Sejenis gadjet yang membolehkan Puan mengepam susu sambil membuat pelbagai kerja. Totally handsfree dan hassle free!
.
.
❤️ KELEBIHAN FREEMIE CUP ❤️ ✔ TAK perlu memegang botol semasa mengepam susu kerana FREEMIE CUP disupport oleh bra
✔️ TIADA botol tergantung / terkeluar dari baju kerana FREEMIE CUP menyorok elok je dalam bra .
✔️ Membolehkan Puan mengepam susu di mana-mana pada bila-bila masa sahaja. ✔️ Totally HANDSFREE semasa mengepam susu dan bebas buat apa-apa kerja semasa mengepam susu
✔️ Boleh tampung 16oz susu per pumping session
✔️ Boleh buat double pumping walaupun untuk single pump
✔ JIMAT MASA kerana Puan boleh mengepam susu sambil multitasking.
.
.
👉 TESTIMONIAL 👈
"Alhamdulillah, hari ni first day pump kat opis tapi freemie ni sangat2 berguna. Tadi time nak pump semua bilik penuh so akak pump kat luar je since boleh sorok dalam baju. Sangat2 memudahkan, alhamdulillah tak bazir beli hehe. Thanks dik " – Pn. Laili
.
"Akak, freemie best. Relax je pump, tak tension nak pegang-pegang botol. Sambil tu kerja pon boleh buat. Alhamdulillah, susu pon byk. Ni hasil for setengah jam n both breast (11oz). Hihi. Selalu dpt 6 oz je untuk both breast." – Pn. Hamizah
.
.
Follow us @tootsiejoycollection
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412

#freemie #freemiemurah #freemiecup #freemiedeluxe #susuibu #freemiemalaysia #breastpumpmurah #lovetootsiejoycollection #tambahsusu #barangbabymurah #makmakmenyusu #sayajualbreastpump

Most Popular Instagram Hashtags