#freemiedeluxe

1402 posts

TOP POSTS

Terima Kasih banyak2 Puan Zarithana for your purchase & picture. Jutaan terima kasih kerana menyokong kami tanpa henti 😘 Semoga dimurahkan rezeki Puan Zarithana sekeluarga dan semoga Puan Zarithana diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
[ CIMILRE F1 DOUBLE ELECTRIC RECHARGEABLE BREASTPUMP ]
PRICE : RM540 ONLY FREE POSTAGE TO WM
.
.
β”‚ Feature β”‚

1. Small and Compact
– Easy to Carry around : Enables expressing at work or on the go

2. Safe to Use
– Backflow protector applied : No backflow, Easy to separate and clean

3. Pump as You Want
– Both Single pumping and Double pumping are possible .
.
.
β”‚Β Specification β”‚
.
.
β˜‘ 2 Phase Mode
– Massage (1~5 levels)
– Expression (1~10 levels) .
.
β˜‘ 2 Hours of Use
– When charged for about an hour
. .
β˜‘ Automatic Shut Down
– After 30 minutes of use
.
.
. β˜‘ Material : BPA free
β˜‘ Weight : 250g
β˜‘ Volume : 97(W)X93(H)X58(D)mm
.
.
#spectra9plus #spectra #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #breastpumpmurah #electricbreastpump #susuibu #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #pakejbreastpump #nursingbramurah #tambahsusu #susuibumeriah #makmakmenyusu #barangbabymurah #bymembers #mybreastfeedingjourney #freemiemurah #spectramurah #spectramalaysia #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #cimilref1 #cimilremalaysia #breastpumpmalaysia #lovetootsiejoycollection

[ FREEMIE CUP SESUAI KE DENGAN SAYA? ]
.
Assalamualaikum dan Hai #makmakmenyusu semua. Haaa... ramai sangat yang bertanyakan soalan di bawah:
β™‘ "Sesuai ke Freemie Cup dengan saya sebab breast dan nipple saya besar? Perlu upsize bra tak?"
.
Jangan risau dear sebab kalau Puan beli Freemie Set dengan kami, Puan akan terima 2 sizes funnel (25mm & 28mm). Nanti bila Puan sudah terima Freemie Set ni, boleh try test pakai 2-2 size tengok mana yang sesuai. 25mm dan 28mm adalah standard diameter digunakan oleh orang Asia ☺
.
.
Freemie Cup dimasukkan dalam bra kita dan melekap elok pada breast kita. Pada kebiasaannya tidak perlu upsize bra. Nak pakai dengan bra biasa pun boleh. Memang akan agak menonjol sikit kalau pakai Freemie Cup ni tapi kalau pakai baju longgar, orang takkan perasan. Kalau kurang confident boleh cover dengan shawl. Bila sudah dapat title ibu, kita kena lebih kreatif dan survival skill kita kena hebat πŸ‘
.
.
Alhamdulillah sudah ramai #makmakmenyusu memilih untuk menggunakan FREEMIE CUP ketika mengepam susu semasa bekerja, travelling dan semasa melakukan aktiviti harian. Sebab lebih MUDAH, JIMAT MASA dan BOLEH MENGEPAM SUSU DI MANA-MANA PADA BILA-BILA MASA SAHAJA TANPA PERLU BERSELINDUNG☺
.
.
Nak mudahkan urusan harian Mommies? Jom beli FREEMIE CUP SEKARANG. Jangan bertangguh. Tiada siapa boleh bantu kita kalau kita sendiri tidak mahu atau terlalu takut untuk berubah. BE SMART. USE FREEMIE.
.
.
Follow us @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiemalaysia #freemiecup #susuibu #tambahsusu #breastpumpmurah #pakejbreastpump #sayajualbreastpump #barangbabymurah #kedaibarangbaby #electricbreastpump #lovetootsiejoycollection #freemiedeluxe #pamsusumurah #breastpumpmalaysia #susumeriah #sayajualbarangbaby #bazaarpaknil #bfmembers #mybreastfeedingjourney #susuibumeriah #susuibuhakanak

[ BEST. SENANG KERJA TAK PAYAH PEGANG-PEGANG (botol). TADI SIAP SIDAI BAJU (sambil pump susu) - FREEMIE CUP REVIEW WITH AUTUMNZ BLISS BREASTPUMP ]
.
.
Terima kasih banyak2 Puan Ain for your purchase & feedback 😘 Alhamdulillah dipermudahkan urusan Puan Ain dengan adanya freemie cup. Happy pumping & selamat ber-FREEMIE. Semoga Puan Ain diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
Semoga ada rezeki #makmakmenyusu yang lain untuk memudahkan urusan mengepam susu juga. Menang Membeli, Menang Memakai. Berbaloi-baloi invest untuk kemudahan mengepam susu insyaAllah ☺
.
.
Kalau Puan sudah ada electric breastpump, boleh Whatsapp kami untuk check breastpump Puan compatible atau tidak dengan freemie cup. Kalau belum ada electric breastpump, boleh beli Combo Breastpump + Freemie Cup, insyaAllah kami berikan harga terbaik buat follower @tootsiejoycollection 😘
.
.
FREE CONSULTATION after purchase. Kami akan ajar cara pemasangan FREEMIE CUP ni 😊
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
Freemie Set includes :
2 x Milk Collection Cups
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
2 x Valve Base
Valves
T-connector/Converter kit
Tubings
Spare part items
Instruction Manual
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #susumeriah #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #breastfeedingmom #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualbreastpump #autumnz #autumnzserene #autumnzmurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #autumnzbreastpump #bfmembers #susuibuhakanak #autumnzblossom #autumnzswift

[ COMBO SET LAKU KERAS - BREASTPUMP SPECTRA 9+ AND FREEMIE CUP ]
PRICE : RM1,079 ONLY FREE POSTAGE TO WM (You Save RM294)
.
.
🌟 BONUS FREE 2pcs REUSABLE NANO SILVER ICE PACK & 2pcs SPECTRA WIDE NECK STORAGE BOTTLES 🌟
.
.
Breastpump yang kecil in size, senyap, totally portable, built in rechargeable battery plus bila dipakai dengan FREEMIE CUP, ibu-ibu boleh mengepam susu DI MANA-MANA PADA BILA-BILA MASA SAHAJA 😊 .
.
Sangat berbaloi dengan nilai Ringgit yang ibu-ibu laburkan. Harga terbaik hanya di @tootsiejoycollection πŸ‘
.
.
Follow us @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#spectra9plus #spectra #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #breastpumpmurah #electricbreastpump #susuibu #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #pakejbreastpump #breastpumppackage #susuibumeriah #bfmembers #tambahsusu #makmakmenyusu #barangbabymurah #freemiemurah #pamsusumurah #nursingbramurah #spectramurah #spectramalaysia #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #breastpumpmalaysia

[ COMBO FREEMIE AND CIMILRE F1 DOUBLE ELECTRIC RECHARGEABLE BREASTPUMP ]
PRICE : RM890 ONLY FREE POSTAGE TO WM
.
.
β”‚ Feature β”‚

1. Small and Compact
– Easy to Carry around : Enables expressing at work or on the go

2. Safe to Use
– Backflow protector applied : No backflow, Easy to separate and clean

3. Pump as You Want
– Both Single pumping and Double pumping are possible .
.
.
β”‚Β Specification β”‚
.
.
β˜‘ 2 Phase Mode
– Massage (1~5 levels)
– Expression (1~10 levels) .
.
β˜‘ 2 Hours of Use
– When charged for about an hour
. .
β˜‘ Automatic Shut Down
– After 30 minutes of use
.
.
. β˜‘ Material : BPA free
β˜‘ Weight : 250g
β˜‘ Volume : 97(W)X93(H)X58(D)mm
.
.
#spectra9plus #spectra #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #breastpumpmurah #electricbreastpump #susuibu #freemie #freemiecup #freemiedeluxe #freemiemalaysia #pakejbreastpump #breastfeedingjourney #mybreastfeedingjourney #susuibumeriah #tambahsusu #makmakmenyusu #barangbabymurah #freemiemurah #spectramurah #spectramalaysia #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #cimilref1 #cimilremalaysia #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #bfmembers #susuibuhakanak

[ COMBO SET AUTUMNZ SERENE DOUBLE ELECTRIC BREASTPUMP + FREEMIE ]
PRICE : RM800 FREE POSTAGE TO WM
.
.
🌠 Comes with Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery
🌠 Memory Function to set personalized suction level
🌠 3 Pumping Modes (Massage, Expression and Power Expression Modes)
🌠 Multi Suction Levels (6 Suction Levels for Each Mode)
🌠 Anti Backflow Mechanism
🌠 Dual Power Source (Rechargeable & Removable Lithium-Ion Battery)
🌠 Light , Portable & Ultra Quiet
🌠 LCD Display
🌠 BPA Free
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
Self pick up : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL
.
.
#breastpumpmurah #kedaibabyonline #sayajualbarangbaby #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #electricbreastpump #susuibu #tambahsusu #barangbabymurah #susuibumeriah #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #breastpumppackage #pakejbreastpump #makmakmenyusu #pamsusumurah #bfmembers #supportbreastfeeding #nursingbramurah #bazaarpaknil #autumnzmurah #autumnz #autumnzserene #freemiemalaysia #breastpumpmalaysia

"Now I'm handsfree enjoying my nursing session." - FREEMIE CUP REVIEW WITH AUTUMNZ BLOSSOM BREASTPUMP
.
.
Terima kasih banyak2 Puan Shadzartina for your purchase & feedback 😘 Alhamdulillah dipermudahkan urusan Puan Shadzartina dengan adanya freemie cup. Happy pumping & selamat ber-FREEMIE. Semoga Puan Shadzartina diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
Semoga ada rezeki #makmakmenyusu yang lain untuk memudahkan urusan mengepam susu juga. Menang Membeli, Menang Memakai. Berbaloi-baloi invest untuk kemudahan mengepam susu insyaAllah ☺
.
.
Kalau Puan sudah ada electric breastpump, boleh Whatsapp kami untuk check breastpump Puan compatible atau tidak dengan freemie cup. Kalau belum ada electric breastpump, boleh beli Combo Breastpump + Freemie Cup, insyaAllah kami berikan harga terbaik buat follower @tootsiejoycollection 😘
.
.
FREE CONSULTATION after purchase. Kami akan ajar cara pemasangan FREEMIE CUP ni 😊
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
Freemie Set includes :
2 x Milk Collection Cups
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
2 x Valve Base
Valves
T-connector/Converter kit
Tubings
Spare part items
Instruction Manual
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #susumeriah #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #breastfeedingmom #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualbreastpump #autumnz #autumnzserene #autumnzmurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #autumnzbreastpump #bfmembers #susuibuhakanak #autumnzblossom #autumnzswift

[ MEMANG PUAS HATI. A WELL UTILISED 20 MINS. RASA PRODUKTIF JE PAGI NI - FREEMIE CUP REVIEW WITH Medela Freestyle Breastpump ]
.
.
Terima Kasih banyak2 Puan Rosemmawati for your purchase & feedback πŸ’œ Happy pumping dan selamat ber-freemie Puan Rosemmawati. Harap dipermudahkan urusan Puan Rosemmawati dan dapat menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
Freemie Cup Review with Medela Freestyle by Puan Rosemmawati : "MEMANG PUAS HATI. Ini hasil pumping while driving hantar anal ke sekolah, A WELL UTILISED 20 MINS. RASA PRODUKTIF JE PAGI NI."
.
.
FREEMIE CUP adalah penyelesaian pada masalah #makmakmenyusu yang terpaksa terkejar2 / tersorok2 mengepam susu. Dengan adanya FREEMIE CUP, kini #makmakmenyusu tiada lagi alasan untuk tidak mengepam susu di mana2 pada bila2 masa lagi πŸ˜ƒ .
.
.
Tidak perlu lagi membuang masa mengepam susu di surau / nursing room / stor / tandas kalau guna freemie cup ni. Pam susu di workstation / site / sambil berjalan-jalan / travel je senang dan jimat masa ☺
.
.
Compatible dengan semua single / double electric breastpump yang bertubing antara motor breastpump ke collection bottle 😊 Kami akan guide cara pemasangan dan penggunaanya jika Mommies beli FREEMIE CUP dengan kami ☺
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiecollectioncup #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #tambahsusu #susuibu #freemiemalaysia #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #barangbabymurah #medelafreestyle #medelafs #medelamalaysia #medelamurah #breastpumpmalaysia #sayajualbreastpump #bfmembers #pamsusumurah #medelaswing #medelabreastpump #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

[ COMBO SET BREASTPUMP AUTUMNZ SWIFT DAN FREEMIE ]
PRICE : RM540 ONLY FREE POSTAGE TO WM
.
.
.
Jangan risau sekarang ni semua #makmakmenyusu mampu untuk guna FREEMIE yang teramat sangat memudahkan #makmakmenyusu untuk mengepam susu TOTALLY HANDSFREE. Worry not. Kini kedua-dua tangan Mommy boleh buat kerja lain sambil mengepam susu. LEBIH MUDAH DAN SELESA insyaAllah ☺
.
.
.
βœ… Massage and Expression Modes
βœ… Anti Backflow Mechanism
βœ… Multi Suction Levels (5 Massage levels & 9 Expression levels)
βœ… Dual Power Source (Main Power Supply & USB)
βœ… Light , Portable & Ultra Quiet
βœ… LED Indicator / Night Display
βœ… BPA Free
.
.
Follow us @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL
.
.
#breastpumpmurah #kedaibabyonline #sayajualbarangbaby #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #electricbreastpump #susuibu #tambahsusu #barangbabymurah #susuibumeriah #bfmembers #mybreastfeedingjourney #makmakmenyusu #bazaarpaknil #autumnzmurah #autumnz #autumnzswift #freemie #freemiemurah #pamsusumurah #nursingbramurah #freemiemalaysia #freemiecup #freemiedeluxe #sayajualfreemie #nursingbramalaysia #nursingbramurah #breastpumpmalaysia

MOST RECENT

Good Day! .
*EXTRA 5% OFF YOUR TOTAL ONLINE PURCHASE*
.
COUPON CODE : TOOTSIEJOY
.
VALIDITY PERIOD : 17 AUGUST 2017 UNTIL 17 SEPTEMBER 2017
.
.
Shop mom & baby essentials now & get extra 5% OFF from the discounted price! Hurry up. It's now or never ❀
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #siliconepump #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #susumeriah #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #malishmurah #pamsusumurah #spectramalaysia #spectra9plus #spectramurah

Terima kasih banyak2 Puan Ellya for your purchase & picture πŸ’œ Happy Breastfeeding dan Semoga Puan Ellya diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
FREEMIE CUP - MUST HAVE ITEM bagi menjayakan penyusuan ibu selama 2 tahun. Semoga semua #makmakmenyusu dikurniakan rezeki untuk memudahkan urusan mengepam susu insyaAllah. .
.
FREE CONSULTATION after purchase. Kami akan ajar cara pemasangan dan penggunaan FREEMIE CUP ni 😊
.
.
IG : @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
Freemie Set includes :
2 x Milk Collection Cups
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
2 x Valve Base
2 x Valves
T-connector/Converter kit
Tubings
Spare Part Items
Instruction Manual
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #collectioncup #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #breastfeedingmom #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #sayajualbreastpump #breastpumpmalaysia #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

[ FREEMIE CUP MENGUBAH KEHIDUPAN BREASTFEEDING MOMMIES ]
.
.
βœ… Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
βœ… Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
βœ… Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
βœ… Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
βœ… Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
βœ… Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
βœ… Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❀
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
. .
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #sayajualfreemie

Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❀
.
βœ… Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
βœ… Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
βœ… Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
βœ… Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
βœ… Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
βœ… Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
βœ… Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❀
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
Whatsapp 016-2634412 / 016-2034412 sekarang kalau puan serious nak mudahkan urusan mengepam susu.
Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
Self pick up : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #makmakmenyusu #ibumenyusu #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #susuibumeriah #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #11streetmy

[ CIMILRE F1 DOUBLE ELECTRIC RECHARGEABLE BREASTPUMP ]
BEST OFFER ➑ FREE 2 UNIT handsfree conversion kit. Boleh pump susu TOTALLY HANDSFREE tau di mana2 pada bila2 masa sahaja πŸ”₯
.
.
PROMO PRICE : RM629 ONLY FREE POSTAGE TO WM
.
.
β”‚ Feature β”‚

1. Small and Compact
– Easy to Carry around : Enables expressing at work or on the go

2. Safe to Use
– Backflow protector applied : No backflow, Easy to separate and clean

3. Pump as You Want
– Both Single pumping and Double pumping are possible .
.
.
β”‚Β Specification β”‚
.
.
β˜‘ 2 Phase Mode
– Massage (1~5 levels)
– Expression (1~10 levels) .
.
β˜‘ 2 Hours of Use
– When charged for about an hour
. .
β˜‘ Automatic Shut Down
– After 30 minutes of use
.
.
. β˜‘ Material : BPA free
β˜‘ Weight : 250g
β˜‘ Volume : 97(W)X93(H)X58(D)mm
.
.
#spectra9plus #spectra #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #breastpumpmurah #electricbreastpump #susuibu #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #pakejbreastpump #breastpumppackage #tambahsusu #makmakmenyusu #barangbabymurah #freemiemurah #spectramurah #spectramalaysia #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #cimilref1 #cimilremalaysia #breastpumpmalaysia #11streetmy

@Regrann from @arissa_babyshop - Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❀
.
.
βœ… Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
βœ… Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
.
βœ… Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
.
βœ… Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
.
βœ… Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
.
βœ… Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
.
βœ… Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❀
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
.
JOM WALK IN🏠🏠🏠.
GK4-05, Bazaria Pantai Dalam, Pantai Dalam Kuala Lumpur
.
.
sila whatapps for more details +6011 2308 9402
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #electricbreastpump #pamsusumurah #bangsarsouth #bazariapantai #pantaihillpark #pantaidalam - #regrann - #regrann

Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❀
.
.
βœ… Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
βœ… Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
.
βœ… Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
.
βœ… Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
.
βœ… Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
.
βœ… Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
.
βœ… Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❀
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
.
.
JOM WALK IN🏠🏠🏠.
GK4-05, Bazaria Pantai Dalam, Pantai Dalam Kuala Lumpur
.
.
sila whatapps for more details +6011 2308 9402
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #electricbreastpump #pamsusumurah #bangsarsouth #bazariapantai #pantaihillpark #pantaidalam

@Regrann from @tootsiejoycollection - [ MENGEPAM SUSU KINI BUKAN LAGI MIMPI NGERI - TAK PENAT, TAK SUSAH, TAK MEMBUANG MASA, TAKDE PELUANG UNTUK SKIP PUMPING SESSION ]
.
.
Selamat Malam #makmakmenyusu . Sila mimpi mengepam susu tanpa benda bergantungan di atas ni yaπŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†Bahagianya la hidup mengepam susu TANPA PERLU MEMEGANG benda di atas ni. Semua ibu berhak untuk mendapat kemudahan mengepam susu totally handsfree macam ni 😍😍
.
.
FREEMIE CUP - PEMUDAH CARA MENGEPAM SUSU. TOTALLY HANDSFREE. BOLEH MULTITASKING sambil mengepam susu. Kerja cepat siap, boleh balik cepat dan spend time dengan family. Nikmat sebenar kehidupan πŸ’œ
.
.
Semoga ada rezeki #makmakmenyusu semua untuk mudahkan urusan mengepam susu. Alhamdulillah ramai yang sudah membuat keputusan bijak untuk menggunakan kemudahan yang ada. Syabas buat ibu-ibu bijak yang menggunakan Freemie Cup! Semoga Freemie Cup memudahkan perjalanan penyusuan ibu-ibu semua insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
RM379
Walk In arissa_babyshop GK4-05 Pusat Penjaja Bazaria Pantai,Pantai Dalam KL
.
Whatapps azie +6011 2308 9402
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #susuibu #tambahsusu #breastpumpmurah #breastpumppackage #pakejbreastpump #milkbooster #sayajualbreastpump #supportbreastfeeding #susuibuhakanak #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #breastpumpmalaysia #makmenyusu #ibumenyusu #pamsusumurah #susuibumeriah #bfmembers #mybreastfeedjngjourney #breastfeeidngjourney #epmom

Alhamdulillah vendor @tootsiejoycollection Dah restock Freemie Cup 😘
.
.
Mummy sekitar lembah klang / selangor boleh Walk In arissa_babyshop di GK 4-05 Pusat Penjaja Bazaria Pantai, Pantai Dalam KL
.
.
Nak COD pun boleh taww.. Ada cas delivery ya 😁😁
..
@Regrann from @tootsiejoycollection - [ FREEMIE CUP SESUAI KE DENGAN SAYA? ]
.
Assalamualaikum dan Hai #makmakmenyusu semua. Haaa... ramai sangat yang bertanyakan soalan di bawah:
β™‘ "Sesuai ke Freemie Cup dengan saya sebab breast dan nipple saya besar? Perlu upsize bra tak?"
.
Jangan risau dear sebab kalau Puan beli Freemie Set dengan kami, Puan akan terima 2 sizes funnel (25mm & 28mm). Nanti bila Puan sudah terima Freemie Set ni, boleh try test pakai 2-2 size tengok mana yang sesuai. 25mm dan 28mm adalah standard diameter digunakan oleh orang Asia ☺
.
.
Freemie Cup dimasukkan dalam bra kita dan melekap elok pada breast kita. Pada kebiasaannya tidak perlu upsize bra. Nak pakai dengan bra biasa pun boleh. Memang akan agak menonjol sikit kalau pakai Freemie Cup ni tapi kalau pakai baju longgar, orang takkan perasan. Kalau kurang confident boleh cover dengan shawl. Bila sudah dapat title ibu, kita kena lebih kreatif dan survival skill kita kena hebat πŸ‘
.
.
Alhamdulillah sudah ramai #makmakmenyusu memilih untuk menggunakan FREEMIE CUP ketika mengepam susu semasa bekerja, travelling dan semasa melakukan aktiviti harian. Sebab lebih MUDAH, JIMAT MASA dan BOLEH MENGEPAM SUSU DI MANA-MANA PADA BILA-BILA MASA SAHAJA TANPA PERLU BERSELINDUNG☺
.
.
Nak mudahkan urusan harian Mommies? Jom beli FREEMIE CUP SEKARANG. Jangan bertangguh. Tiada siapa boleh bantu kita kalau kita sendiri tidak mahu atau terlalu takut untuk berubah. BE SMART. USE FREEMIE.
.
.

#freemie #freemiemurah #freemiemalaysia #freemiecup #susuibu #tambahsusu #breastpumpmurah #pakejbreastpump #sayajualbreastpump #barangbabymurah #kedaibarangbaby #electricbreastpump #lovetootsiejoycollection #freemiedeluxe #pamsusumurah #breastpumpmalaysia #susumeriah #sayajualbarangbaby #bazaarpaknil #bfmembers #mybreastfeedingjourney #susuibumeriah #susuibuhakanak - #regrann

READY STOCK
READY STOCK

@Regrann from @tootsiejoycollection - [ RASA NAK GIVE UP LAH. SUSAH SANGAT NAK BAGI SUSU IBU SAMPAI 2 TAHUN SEBAB LECEH NAK KENA PUMP SUSU πŸ˜₯ ]
.
.
Coppp. Jangan give up dulu. Jangan mengalah. Nak berikan susu terbaik di dunia memang perlukan pengorbanan. InsyaAllah berbaloi-baloi pengorbanannya. Berkorban bukan bermakna kena membebankan diri sendiri. Sekarang ni macam-macam kemudahan disediakan untuk menjayakan penyusuan ibu selama 2 tahun. .
.
Kemudahan yang terpaling #makmakmenyusu perlukan adalah FREEMIE CUP. Boleh membantu Puan mengepam susu totally handsfree so that Puan boleh guna both hands Puan untuk bekerja. Sangat menjimatkan masa dan tak perlu susah-susah nak duduk tegak pegang botol lagi πŸ’œ
.
.
Macam ni lah gaya Ibu Hebat mengepam susu sambil bekerja. Kerjaya tidak terganggu dan hak anak dapat ditunaikan insyaAllah. Bos dan colleague pun suka kalau dapat staff / team mate multitasking camni ☺
.
.
Tak perlu salahkan bos atau work nature Puan kalau Puan terculas mengepam susu semasa bekerja atas desakan kerja yang banyak / tiada tempat untuk mengepam susu 😒 Kerana kemudahan kini telah tersedia buat Puan.
.
.
Ramai yang pandang rendah pada kewajipan untuk mengepam susu semasa bekerja. Mengepam susu secara kerap dan konsisten adalah kunci utama bagi memastikan supply susu ibu sentiasa cukup untuk anak.
.
.
Masakan susu untuk anak boleh mencukupi kalau ibu hanya mengepam susu satu kali sehari? Apply konsep demand dan supply insyaAllah ibu akan diberi peluang untuk menyusukan baby selama 2 tahun. Jangan lupa untuk kerapkan minum plain water juga ya ☺
.
.
Jom kita sama-sama MUDAHKAN URUSAN MENGEPAM SUSU. Mudahkan urusan kita dalam memberikan yang terbaik buat anak kita. Dapat kumpul susu sambil-sambil buat kerja. Mudah kan?
.
.
. .
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #electricbreastpump #breastpumpmalaysia #pamsusumurah

FREEMIE Collection Cups Deluxe Set
Retail: RM432.00πŸ’•
Promotion price:Rm389.00
The Freemie Collection Cups Deluxe Set is designed for hands-free double pumping. .
NOTE: All plastic parts are warrantied against defects in materials and workmanship. Ordinary wear and tear is not covered. If you need to replace a part or would like to have extras on hand, please visit the Parts and Accessories section of our store. .
CONTENTS
Freemie Collection Cups (1 set of 2 cups)
Cup dimensions: 4.4 inches in diameter; 2.75 inches deep
Cup weight (empty): 2.5 ounces each; 5 ounces total
Cup capacity: 8 ounces each
.
16 ounces total
25 mm Freemie Breast Funnels (1 set of 2)
28 mm Freemie Breast Funnels (1 set of 2)
Valve bases (2), valves (2), and spare valve (1)
Freemie Connection Kit (1) (compatible with select Medela and Hygeia models; connection kits for other pumps sold separately)
.
Contact us for more details about FreemieπŸ˜πŸ’•
.
#freemiecollectioncups #freemie #freemiemurah #freemiemalaysia #freemiedeluxe #freemiecollectioncups #freemiecup #breastpump #breastpumpmalaysia #brestfeeding #breastfeed #breastpumpmurah #shahalam

"Baru lepas pump untuk session kedua. Leoas 3 jam. Still maintain dapat 6oz. BEST LA GUNA PUMP NI. Biasa selalu missed untuk pump session kedua sebab kena pergi nursing room." - Freemie Cup Review with Autumnz Blossom Breastpump.
.
.
Terima Kasih Banyak2 Puan Janatul for your purchase & feedback. Terima Kasih yang tidak terhingga di atas sokongan Puan Janatul 😘 Selamat ber-freemie dan semoga Puan Janatul diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
NAK MENGEPAM SUSU SECARA TOTALLY HANDSFREE DAN DI MANA-MANA SAHAJA?
.
.
Dapatkan COMBO AUTUMNZ BLOSSOM DAN FREEMIE SEKARANG. Puan kini boleh mengepam susu di mana-mana pada bila-bila masa secara totally handsfree. Dan yang bestnya boleh buat DOUBLE PUMPING. Jimat masa sangat-sangat!
.
.
Dannnn... HARGA MAMPU MILIK TAU. Dapat RECHARGEABLE breastpump dan Freemie pada harga SUPER MURAH. Tapi apalah nak dibandingkan sangat harganya dengan KESENANGAN DAN KESELESAAN yang Mommies boleh dapat selama 2 tahun insyaAllah ☺
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL
.
.
πŸ’œ INSTALLMENT ACCEPTED πŸ’œ
.
.
#breastpumpmurah #kedaibabyonline #sayajualbarangbaby #kedaibarangbaby #sayajualbreastpump #susuibumeriah #susuibu #tambahsusu #barangbabymurah #freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #sayajualbreastpump #susumeriah #pakejbreastpump #makmakmenyusu #pamsusumurah #nursingbramurah #bazaarpaknil #autumnzmurah #autumnz #autumnzblossom #autumnzserene #autumnzswift #breastpumpmalaysia #mybreastfeedingjourney #bfmembers #susuibuhakanak #lovetootsiejoycollection

πŸ”₯πŸ”₯ 1 UNIT LEFTπŸ”₯πŸ”₯
.
.
Cuti panjang ni la peluang nak pulun kumpul stok susu. Sambil menyusukan anak pun boleh pump susu. Sambil layan ketupat, rendang pun boleh pump susu. Sambil stuck dalam jammed pun boleh pump susu. Rugi kalau sia-siakan peluang ni.
.
.
SELF PICK UP : SS19 SUBANG JAYA (24 JUN 2017)
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

FREEMIE Collection Cups Deluxe Set
Retail: RM432.00πŸ’•
Promotion price:Rm389.00
The Freemie Collection Cups Deluxe Set is designed for hands-free double pumping. .
NOTE: All plastic parts are warrantied against defects in materials and workmanship. Ordinary wear and tear is not covered. If you need to replace a part or would like to have extras on hand, please visit the Parts and Accessories section of our store. .
CONTENTS
Freemie Collection Cups (1 set of 2 cups)
Cup dimensions: 4.4 inches in diameter; 2.75 inches deep
Cup weight (empty): 2.5 ounces each; 5 ounces total
Cup capacity: 8 ounces each
.
16 ounces total
25 mm Freemie Breast Funnels (1 set of 2)
28 mm Freemie Breast Funnels (1 set of 2)
Valve bases (2), valves (2), and spare valve (1)
Freemie Connection Kit (1) (compatible with select Medela and Hygeia models; connection kits for other pumps sold separately)
.
Contact us for more details about FreemieπŸ˜πŸ’•
.
#freemiecollectioncups #freemie #freemiemurah #freemiemalaysia #freemiedeluxe #freemiecollectioncups #freemiecup #breastpump #breastpumpmalaysia #brestfeeding #breastfeed #breastpumpmurah #shahalam

STOCK LIMITED
.
WHATAPPS +6011 2308 9402
.
.
WALK IN arissa_babyshop GK4-05 PUSAT PENJAJA BAZARIA PANTAI, PANTAI DALAM KL
.
@Regrann from @tootsiejoycollection - Assalamualaikum dan Hai Ibu-Ibu Hebat ❀
.
βœ… Puan nak senang mengepam susu sambil buat kerja? Sambil berjalan-jalan? .
βœ… Puan nak mengepam susu tanpa susah & tanpa sedar je dah dapat hasil tuaian?
.
βœ… Puan dah tak nak buang masa mengepam susu di surau dan berazam nak mengepam susu di workstation?
.
βœ… Puan nak jimat masa mengepam susu sebab asyik kena perli dengan bos dan rakan sekerja?
.
βœ… Puan nak mengepam susu while travelling / long meeting / sambil lipat baju / etc?
.
βœ… Puan nak mengepam susu sambil menyusukan baby sebab nak increase output?
.
βœ… Puan nak sangat buat POWER PUMPING tapi tak larat lenguh bahu dan tiada masa untuk buat power pumping?
.
.
KAMI LAH YANG PUAN CARI! Kami beri peluang untuk puan mengepam susu secara totally free style, TOTALLY HANDSFREE dan enjoy setiap saat semasa mengepam susu. Bila mengepam susu dengan hati yang senang, insyaAllah akan mudah nak tempuh 2 tahun breastfeeding journey ❀
.
.
❌ No more stress semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu duduk buang masa dan sakit bahu pegang botol semasa mengepam susu
❌ Tidak perlu minta izin bos / rakan sekerja untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu curi masa bekerja untuk mengepam susu di surau / stor
❌ Tidak perlu balik kerja lambat sebab nak cover balik masa yang digunakan untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu skip pumping session sebab tiada masa untuk mengepam susu
❌ Tidak perlu risau stok susu tak cukup untuk anak
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiemalaysia #collectioncup #breastpumpmurah #breastpumppackage #susuibu #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #barangbabymurah #tambahsusu #lovetootsiejoycollection #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #bazaarpaknil #bfmembers #susuibuhakanak #pamsusumurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney - #regrann

[ SIAPA NAK PUMP SUSU SAMBIL CUCI PINGGAN? πŸ™‹ ]
.
.
Terima kasih banyak2 Puan Norfarha for your purchase & feedback 😘 Terima kasih banyak2 kerana support bisnes kecil-kecilan kami 😊 .
.
Alhamdulillah dipermudahkan urusan Puan Norfarha dengan adanya freemie cup. Happy pumping & selamat ber-FREEMIE. Semoga Puan Norfarha diberikan rezeki untuk menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
FREEMIE CUP REVIEW with RUMBLE TUFF breastpump : "ALHAMDULILLAH FREEMIE BANYAK MEMBANTU. SENANG NAK TANDEM PUMPING. Lepas anak menyusu pun boleh pakai untuk KOSONGKAN BREAST. HASIL 8 MINIT PUMPING SAMBIL CUCI PINGGAN. DAPAT 9oz. TAK RUGI BELI."
.
.
Semoga ada rezeki #makmakmenyusu yang lain untuk memudahkan urusan mengepam susu juga. Menang Membeli, Menang Memakai. Berbaloi-baloi invest untuk kemudahan mengepam susu insyaAllah ☺
.
.
Kalau Puan sudah ada electric breastpump, boleh Whatsapp kami untuk check breastpump Puan compatible atau tak dengan freemie cup. Kalau belum ada electric breastpump, boleh beli Combo Breastpump + Freemie Cup, insyaAllah kami berikan harga terbaik buat follower @tootsiejoycollection 😘
.
.
FREE CONSULTATION after purchase. Kami akan ajar cara pemasangan FREEMIE CUP ni 😊
.
.
IG @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
Freemie Set includes :
2 x Milk Collection Cups
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
2 x Valve Base
Valves
T-connector/Converter kit
Tubings
Spare part items
Instruction Manual
.
.
#freemie #freemiecup #freemiemurah #susuibumeriah #susuibu #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #lovetootsiejoycollection #breastfeedingmom #ibumenyusu #makmakmenyusu #tambahsusu #freemiemalaysia #freemiedeluxe #barangbabymurah #lovetootsiejoycollection #sayajualmurah #sayajualbreastpump #rumbletuff #autumnzserene #rumbletuffmurah #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney #autumnzbreastpump #bfmembers #susuibuhakanak #autumnzblossom #autumnzswift #autumnzpassion

[ "AKAK SUKA SANGAT GUNA FREEMIE NI.
MUDAH DAN SELESA. YANG SERONOKNYA
MEMBER SEBELAH AKAK PUN TAK PERASAN
AKAK TENGAH PUMP." - FREEMIE CUP REVIEW WITH SPECTRA 9+ BREASTPUMP ]
.
.
Terima Kasih banyak2 Puan Hazana your purchase & feedback 😘😘 Happy pumping dan selamat ber-freemie Puan Hazana . Harap dipermudahkan urusan Puan Hazana dan dapat menyusukan baby selama 2 tahun insyaAllah πŸ’ͺ
.
.
Puan Hazana sudah dapatkan produk hebat FREEMIE. Puan bila lagi nak dapatkan gajet pilihan ibu-ibu bekerjaya ni? Recommended item jika Puan hendak mengepam susu secara konsisten di mana-mana pada bila-bila masa.
.
.
.
FREEMIE CUP adalah penyelesaian pada masalah #makmakmenyusu yang terpaksa terkejar2 / tersorok2 mengepam susu. Dengan adanya FREEMIE CUP, kini #makmakmenyusu tiada lagi alasan untuk tidak mengepam susu di mana2 pada bila2 masa lagi πŸ˜ƒ .
.
.
Tidak perlu lagi membuang masa mengepam susu di surau / nursing room / stor / tandas kalau guna freemie cup ni. Pam susu di workstation / site / sambil berjalan-jalan / travel je senang dan jimat masa ☺
.
.
Compatible dengan semua single / double electric breastpump yang bertubing antara motor breastpump ke collection bottle 😊 Kami akan guide cara pemasangan dan penggunaanya jika Puan membeli FREEMIE CUP dengan kami ☺
.
.
IG : @tootsiejoycollection @tootsiejoystore
SMS / Whatsapp : 016-2634412 / 016-2034412
SELF PICK UP : PUNCAK ALAM / 1 SENTRAL KL / PANTAI DALAM
.
.
#freemie #freemiemurah #freemiedeluxe #freemiecollectioncup #breastpumpmurah #sayajualbarangbaby #sayajualfreemie #sayajualbreastpump #kedaibabyonline #kedaibarangbaby #tambahsusu #susuibu #freemiemalaysia #lovetootsiejoycollection #bazaarpaknil #barangbabymurah #spectra9plus #spectras9plus #spectramalaysia #spectramurah #breastpumpmalaysia #sayajualbreastpump #pakejbreastpump #pamsusumurah #spectram1 #makmakmenyusu #pamsusumurah #susuibuhakanak #bfmembers #mybreastfeedingjourney #breastfeedingjourney

FREEMIE Collection Cups Deluxe Set
Retail: RM432.00πŸ’•
Promotion price:Rm389.00
The Freemie Collection Cups Deluxe Set is designed for hands-free double pumping. .
NOTE: All plastic parts are warrantied against defects in materials and workmanship. Ordinary wear and tear is not covered. If you need to replace a part or would like to have extras on hand, please visit the Parts and Accessories section of our store. .
CONTENTS
Freemie Collection Cups (1 set of 2 cups)
Cup dimensions: 4.4 inches in diameter; 2.75 inches deep
Cup weight (empty): 2.5 ounces each; 5 ounces total
Cup capacity: 8 ounces each
.
16 ounces total
25 mm Freemie Breast Funnels (1 set of 2)
28 mm Freemie Breast Funnels (1 set of 2)
Valve bases (2), valves (2), and spare valve (1)
Freemie Connection Kit (1) (compatible with select Medela and Hygeia models; connection kits for other pumps sold separately)
.
Contact us for more details about FreemieπŸ˜πŸ’•
.
#freemiecollectioncups #freemie #freemiemurah #freemiemalaysia #freemiedeluxe #freemiecollectioncups #freemiecup #breastpump #breastpumpmalaysia #brestfeeding #breastfeed #breastpumpmurah #shahalam

Nak mengepam susu sambil buat kerja atau HANDSFREE? .

Taknak org sedar kita tengah mengepam? .
Dapatkan set Freemie Collection Cups DELUXE model paling terkini

Harga biasa. : RM443
Harga Promosi: RM3XX + + FREE POS dalam Semenanjung

Package termasuk :
2 x Milk Collection Cups (8oz each)
2 x Funnel Size 25mm
2 x Funnel Size 28mm
2 x Backflow prevention kit
Connector
Tubings
T-connector
Instruction manuals .
Sesuai guna dengan pamsusu #malish #spectra #evelove #lacte #autumnz #halford #medela #avent 🌺ready stock available.

Jom cepat2 whatsapp Kak Sha untuk dapatkan harga diskaun
.
πŸ“²SMS/whatsapp 0194699293 .
.
https://www.wasap.my/60194699293 .
.
#freemiemurah #freemie #freemiemalaysia #freemiecup #freemiedeluxe #freemiecollectioncups #freemiecollectioncupsdeluxeset #freemiecollectioncup #freemiemurahmalaysia #collectioncup

Most Popular Instagram Hashtags