#freegift

MOST RECENT

Sayangss Nana berbuka apa tadi?Sementara tunggu nak solat terawih tu meh la cuci cuci mata skit. .
Raya tahun jom sama sama cantik meletop boom boom, nak? πŸ˜‰πŸ˜š
.
Dapatkan Set Mercun Roket berharga RM250 SAHAJA untuk; πŸ’„Staymatte Foundation
πŸ’„BB Powder
πŸ’„Extreme Curl Mascara
πŸ’„Matte Liquid
πŸ’„Cashmere Eyeliner
.
Nak lagi best, siap dapat FREE GIFT tauuu... Suka ke suka?
.
Semestinya harga promo istimewa ni TANPA gst. Kini dah tak perlu takut lagi nak berbelanja.
.
Menarek ke tertarek tu sayangss?
Meh watsep Nana cecepat.
.
.
#geroboxnana #fccmalaysia #FarmasiColourCosmetics #HalalCosmetics #FromIstanbul #jimat #savemoney #meletopboomboom #teamkakakchantek #makeupset #makeup #beautytools #makeupjunkie #freegift #sale #rayapromo #eid2018 #rayasakan2018 #cantikaumaum

Eyeshadow teerrcantik, terrrpantas.. Kurang 2 minit ja siap!
.
Sesuai la bagi mama2 yg tda masa mau bmakeup lama, yg bstyle bagai. Haa..pakai ja eyeshadow stick ni mata dah bersinar2. Org pandang xdalah nmpak kuyu lesu kan..
.
5 warna yg tersedia pun dah cukup memukau.. Edisi raya kali ni lebih gorgeous. Riang ria dihari raya..
.
Pos setia.p hari. Jangan lewat order nak dkat raya nnti x sampai.. 
.
wasap.my/60143575905/eyeshadowsobella
.
🎁🎁🎁🎁 fregift .
.
.
#eyeshadow #eyeshadowsobella
#eyeshadowsobella2minit
#kotakinabalu #sipitang #cod #malaysia #makeupcantik #matacantik #ramadhan #puasajangantakpuasa
#freegift

DOLLY V-SHAPE ❣️
.

Jangan ingat wanita je tau ada double chin! Lelaki lagi penuh double chin dekat dagu tu haa siap berlapis lapis lagi tauu!!
.

Uols semua tak payah nak susah pergi tanya Mr Google tuu!! Meh sini check !
Masalah dagu lemak penuh satu muka tu boleh hilang dalam masa yang sangat singkat! Cara pun sangat mudah. Gantung gantung je then tunggu dan lihat hasil yang susah nak percaya😎
.

Nak lagi cepat berkesan?? Okay senang je. Memandangkan edisi Raya ni kami bagi uols semua face up roller secara percuma, haa boleh la urut urut sebelum dan selepas pakai mask tu! Sangat jimat dan tak perlu rawatan yang menyakitkan😘 .
.
#dollyvshape #freegift
#deals #raya2018 #ootd #iftar #riangriarzn2018 #bazaarpaknil #igshopmurah #barangbaik #doublechin #maskbuanglemak #jimat #faceuproller

You will win. Everyone wins contest πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ #boutique #contest #everyonewins #facebook #freegift #livevideo #staytuned Facebook - Runaway Wardrobe

Anda bukanlah peminat essential oils, anda perlukan supplement. Masih mencari supplement yang all-in yang untuk kesihatan secara menyeluruh.
.
Inilah masanya untuk grab #NingxiaRed Starter Kit sebab ada discount 10% sehingga 25 May Jumaat ini jam 6pm.
.
Kenapa hakak kata berbaloi?
1 pax (2 x 750ml) - RM440
1 kotak (30 sachets x 60ml) - RM542
1 kotak (14 tubes Ningxia Nitro) - RM248
Basic Starter Kit (EO #StressAway + 2 sachets Ningxia Red + 10pcs EO samples) - RM212
TOTAL: RM1442
.
Sehingga 25 May, kesemua di atas cuma RM732! Ditambah dengan #FREEGIFT hakak nak bagi.. fuh memang berbaloi sangat!
.
Grab this awesome offer! Whatsapp;
0136876877
0136876877
0136876877
.
xo
#hakakoiler
Your Trusted #YoungLivingIndependantDistributor
.
#teamYLgegau #teamYLangelisya #YoungLiving #YoungLivingMelaka

Siapa yang nampak post ni WAJIB tengok feedback ni tau πŸ™ˆ .

Real feedback tauu yang ni. Siapa yang guna serum bougas beauty ni mesti setujuu dengan feedback macam ni. Yang masih usha usha tu apakata grab sebotol. Belum cuba belum tahu kan? 100% product without chemical πŸ˜‰

#bougasbeautyserum
#bougasbeauty
#bougaslover
#bougasempire
#cantikhanyatigatitik
#misicantiksebelumraya
#serumno1malaysia
#serumviral
#serumwajah
#codfree
#codbangi
#codputrajaya
#freegift

Today is the first day of The Philosophy GWP! Try our new hand lotions in flirty scents or get a facial peel! @philosophy @vonmaurbeauty #beauty #freegift #skincarerules

Yana dah pakai Wawawax tau, mula2 beli sebab nak pakai untuk diri sendiri. Tapi sekarang Yana nak share experience best pakai Wawawax ni 😘
✨
πŸ’¬INCLUDE WAX,SPATULA,STRIP COTTON
πŸ’¬SUITABLE FOR MEN, WOMEN, MOM TO BE
πŸ’¬TRAVEL FRIENDLY, USER FRIENDLY
✨
πŸ“±Whatsapp 017-7192600
πŸ›’ Self pick up / COD
πŸ’΅ RM 32.90 (exclude postage)

#uitmshahalam #uniselshahalam #vistaalam #shahalam #bazaarpaknil #pknsshahalam #wawawaxshahalam #wawawax #wawawaxuser #plazamasalam #aeonshahalam #aeonmallshahalam #msushahalam #coldwax #letscantik #seksyen7 #seksyen7shahalam #jakelshahalam #padangjawashahalam #padangjawa #hannanmedispa #lawakboring #freegift #waxmurah

Credit to : @waxbuangbulu.organik

MAU BELI MOBIL???
TUNGGU DULU!!!!
πŸ“£πŸ“’πŸ₯πŸ“£πŸ“’πŸ₯πŸ“£πŸ“’πŸ₯
NANTIKAN SUKU BUNGA AUTOSHOW KKB BCA

Hadirilah Autoshow KKB BCA 2018 πŸš—πŸš•πŸš˜πŸš–
🚩 : Atrium Mall Cambridge City Square
πŸ—“οΈ : 26 - 27 May 2018
πŸ•™ : 10.00 - 22.00
πŸ“Œ *Suku Bunga khusus Mobil Baru*
πŸ“Œ *Free Provisi*
πŸ“Œ *Free penalty pelunasan di percepat setelah 1tahun*
πŸ“Œ *SPECIAL ADMIN KHUSUS SPK DITEMPAT*
πŸ“Œ *DAN MASIH BANYAK PROMO PRODUK BCA LAIN NYA*

SEE YOU THERE ... πŸ˜‰

#AUTOSHOWKKBBCA2018 #KKBBCAKCUASIA #specialdiscount #doorprize #freegift
#medan
#autoshow

COMBO TERBAIK DYXY πŸ’–πŸ’–
.
Beli 2 HOT Item DYXY ( Mascara & Lipstick ) Dapat 2 Free Gift .
Best Ke Best Sangat?
Dengan Harga Diskaun Lagi .
Nak Tambah Best Lagi POSTAGE Pun FREE
.
Jimat Berganda Ganda Ni !
.
Cepat Jangan Lambat Esok Esok Mungkin Tak Dapat .
WA 019 797 3008
.
#teamfara
#dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundation
#dyxymascara
#dyxymattelipstick
#dyxybrush
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxy
#dyxylover
#dyxyfeedback
#combo
#best
#jimat
#cantik
#offer
#freegift
#freepostage
#sayajual
#sayaguna
#sayasuka
#cintafatamorgana
#pengantinmusimsalju
#dramasangat
#tv3
#astroawani
#malaysia
#insta
#instastory
#instafamous
#instagram

PROMO EXTEND SAMPAI 3 JUN 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
.
.
Siapa yang nak grab PROMO #Ainaserum dan #Ainacleanser tapi nak tunggu gaji ? Takpe sayang sayang sekalian. Promo dah extend sampai 3 JUN tau . For those yang nak grab masih sempat tau . Cepattt cepattt laku kerassss huiii 😭😭😭 . Terlalu ramai yang nak cantik before raya. Mehh lekaih whatsapp dilah 0172323329 . Nak COD boleh tengok comment kat bawah tau πŸ˜‰

PROMO EXTEND SAMPAI 3 JUN 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
.
.
Siapa yang nak grab PROMO #Ainaserum dan #Ainacleanser tapi nak tunggu gaji ? Takpe sayang sayang sekalian. Promo dah extend sampai 3 JUN tau . For those yang nak grab masih sempat tau . Cepattt cepattt laku kerassss huiii 😭😭😭 . Terlalu ramai yang nak cantik before raya. Mehh lekaih whatsapp dilah 0172323329 . Nak COD boleh tengok comment kat bawah tau πŸ˜‰

PROMO EXTEND SAMPAI 3 JUN 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
.
.
Siapa yang nak grab PROMO #Ainaserum dan #Ainacleanser tapi nak tunggu gaji ? Takpe sayang sayang sekalian. Promo dah extend sampai 3 JUN tau . For those yang nak grab masih sempat tau . Cepattt cepattt laku kerassss huiii 😭😭😭 . Terlalu ramai yang nak cantik before raya. Mehh lekaih whatsapp dilah 0172323329 . Nak COD boleh tengok comment kat bawah tau πŸ˜‰

PROMO EXTEND SAMPAI 3 JUN 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
.
.
Siapa yang nak grab PROMO #Ainaserum dan #Ainacleanser tapi nak tunggu gaji ? Takpe sayang sayang sekalian. Promo dah extend sampai 3 JUN tau . For those yang nak grab masih sempat tau . Cepattt cepattt laku kerassss huiii 😭😭😭 . Terlalu ramai yang nak cantik before raya. Mehh lekaih whatsapp dilah 0172323329 . Nak COD boleh tengok comment kat bawah tau πŸ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags