#founderhumairahealthy

MOST RECENT

🤰🏻Moomy To Be Yg Konsisten Dengan Susu Unta Hudaibiyyah🥛🐫 Say no to👇🏻
❌ALAHAN 🤮
❌LETIH2 😵
❌SAKIT BADAN 💆🏻‍♀
❌MOODY 🙇🏻‍♀ Say yes to👇🏻
✔BABY KULIT BERSIH 👶🏻
✔BABY BEBAS JAUNDICE 🤱🏻
✔BADAN MOMMY SEGAR SEPANJANG PANTANG 💃🏻 7 Perkara Kenapa Moomy Wajib Grab
Susu Unta Hudaibiyyah
.
😋Sedap
😍Tidak Hamis 💓Perisa Vanilla
👪Kegunaan sekeluarga
💸Mampu Milik
👍Jimat Pasti nak repeat
😋Banyak Khasiat (tgok komen)
.
Mommy yg grab set 1 hari ni, sis echa nak kasi free POSTAGE😇
.
Yg berminat @ nak tanya apa2 boleh direct whatsapp👇🏻 http://www.wasap.my/601110787245/naksuh

#SusuUntaHudaibiyyahOfficial
#FounderSusuUntaHudaibiyyah #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthy #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

🤰🏻Moomy To Be Yg Konsisten Dengan Susu Unta Hudaibiyyah🥛🐫 Say no to👇🏻
❌ALAHAN 🤮
❌LETIH2 😵
❌SAKIT BADAN 💆🏻‍♀
❌MOODY 🙇🏻‍♀ Say yes to👇🏻
✔BABY KULIT BERSIH 👶🏻
✔BABY BEBAS JAUNDICE 🤱🏻
✔BADAN MOMMY SEGAR SEPANJANG PANTANG 💃🏻 7 Perkara Kenapa Moomy Wajib Grab
Susu Unta Hudaibiyyah
.
😋Sedap
😍Tidak Hamis 💓Perisa Vanilla
👪Kegunaan sekeluarga
💸Mampu Milik
👍Jimat Pasti nak repeat
😋Banyak Khasiat (tgok komen)
.
Mommy yg grab set 1 hari ni, sis echa nak kasi free POSTAGE😇
.
Yg berminat @ nak tanya apa2 boleh direct whatsapp👇🏻 http://www.wasap.my/601110787245/naksuh

#SusuUntaHudaibiyyahOfficial
#FounderSusuUntaHudaibiyyah #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthy #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

My ❤:
PENCUCI TELINGA ASSYIFA
MAMPU MERAWAT MASALAH ✔ Tahi telinga keras ✔ Telinga bernanah ✔ Telingan berdengung ✔ Kurang pndengaran ✔ Resdung telinga ✔ Telinga berair ✔ Telinga kerap gatal-gatal ✔ Telinga dimasuki semut @ serangga ✔ Lain-lain masalah telinga

KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN PENCUCI
TELINGA AS-SYIFA : ✔ Diperbuat daripada air zam-zam dan diruqyahkan ✔ Mencairkan tahi telinga ✔ Rasa terapung jika diletakkn di dalam telinga ✔ Membunuh kuman dalam telinga ✔ Amat sesuai bagi yang mempunyai masalah resdung ✔ Mencuci seluruh telinga ✔ Tahan lama & sesuai untuk seisi kluarga ✔ Sesuai untuk kanak-kanak berusia 1 tahun dan keatas

BAHAN-BAHAN TERKANDUNG DALAM CECAIR PENCUCI TELINGA ASSYIFA HERBS : → Air Zam Zam → Air selasih → Air Suling

Rm25only (free postage)
Berminat!!. klik no whatsap -->>> www.wasap.my/601110787245/assyifa

#pencucitelingaassyifa
#rajapenawar #kopidansususegera
#kopiviraldarirm10 #humairahealthy #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

👂PENCUCI TELINGA SYIFA
MAMPU MERAWAT MASALAH ✔ Tahi telinga keras ✔ Telinga bernanah ✔ Telingan berdengung ✔ Kurang pndengaran ✔ Resdung telinga ✔ Telinga berair ✔ Telinga kerap gatal-gatal ✔ Telinga dimasuki semut @ serangga ✔ Lain-lain masalah telinga

KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN PENCUCI
TELINGA SYIFA : ✔ Diperbuat daripada air zam-zam dan diruqyahkan ✔ Mencairkan tahi telinga ✔ Rasa terapung jika diletakkn di dalam telinga ✔ Membunuh kuman dalam telinga ✔ Amat sesuai bagi yang mempunyai masalah resdung ✔ Mencuci seluruh telinga ✔ Tahan lama & sesuai untuk seisi kluarga ✔ Sesuai untuk kanak-kanak berusia 1 tahun dan keatas

BAHAN-BAHAN TERKANDUNG DALAM CECAIR PENCUCI TELINGA SYIFA: → Air Zam Zam → Air selasih → Air Suling

Rm25only 👉 Postage Semenanjung
Rm20only 👉 Cod area Kb

Berminat!!. klik no whatsap -->>> www.wasap.my/601110787245/syifa

#pencucitelingaassyifa syifa
#rajapenawar #kopidansususegera
#kopiviraldarirm10 #humairahealthy #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

#codkb 🤰🏻Moomy To Be Yg Konsisten Dengan Susu Unta Hudaibiyyah🥛🐫 Say no to👇🏻
❌ALAHAN 🤮
❌LETIH2 😵
❌SAKIT BADAN 💆🏻‍♀
❌MOODY 🙇🏻‍♀ Say yes to👇🏻
✔BABY KULIT BERSIH 👶🏻
✔BABY BEBAS JAUNDICE 🤱🏻
✔BADAN MOMMY SEGAR SEPANJANG PANTANG 💃🏻 7 Perkara Kenapa Moomy Wajib Grab
Susu Unta Hudaibiyyah
.
😋Sedap
😍Tidak Hamis 💓Perisa Vanilla
👪Kegunaan sekeluarga
💸Mampu Milik
👍Jimat Pasti nak repeat
😋Banyak Khasiat (tgok komen)
.
Mommy yg grab set 1 hari ni, sis echa nak kasi free POSTAGE😇
.
Yg berminat @ nak tanya apa2 boleh direct whatsapp👇🏻 http://www.wasap.my/601110787245/naksuh

#SusuUntaHudaibiyyahOfficial
#FounderSusuUntaHudaibiyyah #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthy #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

PENCUCI TELINGA SYIFA
MAMPU MERAWAT MASALAH ✔ Tahi telinga keras ✔ Telinga bernanah ✔ Telingan berdengung ✔ Kurang pndengaran ✔ Resdung telinga ✔ Telinga berair ✔ Telinga kerap gatal-gatal ✔ Telinga dimasuki semut @ serangga ✔ Lain-lain masalah telinga

KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN PENCUCI
TELINGA SYIFA : ✔ Diperbuat daripada air zam-zam dan diruqyahkan ✔ Mencairkan tahi telinga ✔ Rasa terapung jika diletakkn di dalam telinga ✔ Membunuh kuman dalam telinga ✔ Amat sesuai bagi yang mempunyai masalah resdung ✔ Mencuci seluruh telinga ✔ Tahan lama & sesuai untuk seisi kluarga ✔ Sesuai untuk kanak-kanak berusia 1 tahun dan keatas

BAHAN-BAHAN TERKANDUNG DALAM CECAIR PENCUCI TELINGA SYIFA : → Air Zam Zam → Air selasih → Air Suling

Rm25only (free postage)
Berminat!!. klik no whatsap -->>> www.wasap.my/601110787245/syifa

#pencucitelingaassyifa
#rajapenawar #kopidansususegera
#kopiviraldarirm10 #humairahealthy #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

OPEN COD 👂PENCUCI TELINGA ASSYIFA
MAMPU MERAWAT MASALAH ✔ Tahi telinga keras ✔ Telinga bernanah ✔ Telingan berdengung ✔ Kurang pndengaran ✔ Resdung telinga ✔ Telinga berair ✔ Telinga kerap gatal-gatal ✔ Telinga dimasuki semut @ serangga ✔ Lain-lain masalah telinga

KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN PENCUCI
TELINGA AS-SYIFA : ✔ Diperbuat daripada air zam-zam dan diruqyahkan ✔ Mencairkan tahi telinga ✔ Rasa terapung jika diletakkn di dalam telinga ✔ Membunuh kuman dalam telinga ✔ Amat sesuai bagi yang mempunyai masalah resdung ✔ Mencuci seluruh telinga ✔ Tahan lama & sesuai untuk seisi kluarga ✔ Sesuai untuk kanak-kanak berusia 1 tahun dan keatas

BAHAN-BAHAN TERKANDUNG DALAM CECAIR PENCUCI TELINGA ASSYIFA HERBS : → Air Zam Zam → Air selasih → Air Suling

Rm25only 👉 Postage Semenanjung
Rm20only 👉 Cod area Kb

Berminat!!. klik no whatsap -->>> www.wasap.my/601110787245/assyifa

#pencucitelingaassyifa
#rajapenawar #kopidansususegera
#kopiviraldarirm10 #humairahealthy #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

🤰🏻Moomy To Be Yg Konsisten Dengan Susu Unta Hudaibiyyah🥛🐫 Say no to👇🏻
❌ALAHAN 🤮
❌LETIH2 😵
❌SAKIT BADAN 💆🏻‍♀
❌MOODY 🙇🏻‍♀ Say yes to👇🏻
✔BABY KULIT BERSIH 👶🏻
✔BABY BEBAS JAUNDICE 🤱🏻
✔BADAN MOMMY SEGAR SEPANJANG PANTANG 💃🏻 7 Perkara Kenapa Moomy Wajib Grab
Susu Unta Hudaibiyyah
.
😋Sedap
😍Tidak Hamis 💓Perisa Vanilla
👪Kegunaan sekeluarga
💸Mampu Milik
👍Jimat Pasti nak repeat
😋Banyak Khasiat (tgok komen)
.
Mommy yg grab set 1 hari ni, sis echa nak kasi free POSTAGE😇
.
Yg berminat @ nak tanya apa2 boleh direct whatsapp👇🏻 http://www.wasap.my/601110787245/naksuh

#SusuUntaHudaibiyyahOfficial
#FounderSusuUntaHudaibiyyah #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthy #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

Rahsia Susu Unta Hudaibiyah Yang Ramai Tak Tahu.

Tahukah anda bahawa laktosa susu unta lebih mudah dicerna oleh badan berbanding susu lembu di mana fakta ini dikeluarkan sendiri oleh Food and Drug Administration (FDA) Amerika Syarikat.

Komposisi susu unta amat hebat kerana ia mengandungi Potassium, karbohidrat, sodium, protein, vitamin A, vitamin C, zat besi, kalsium, rendah lemak(1.2-2.8%) dan rendah kolestrol, malah kandungan Aktoferrin, Immunoglubins, Lysozyme dan Laktoperoxidase lebih pekat berbanding yang ada dalam susu lain.

Di sebalik khasiat susu unta yang luar biasa, ternyata di dalamnya terdapat kadar susu yang sangat tinggi mencapai peratus antara 84-91%. Tidak ada mana-mana susu pun dapat menyamai kadarnya.

Selain itu, menurut pengusahan pemilik ladang ternakan unta di California Walid Abdul-Wahab menyatakan susu unta amat sesuai diminum oleh penghidap Autisme kerana ianya membantu memiliki manfaat anti keradangan untuk otak, namun ia hanyalah berdasarkan pengalaman mereka yang mencubanya, bukan dari kajian dilakukan oleh pakar.

Tesis penelitian yang dilakukan oleh Dr. Yosef Shabo dan Dr. Reuven Yagil menjelaskan susu unta yang tidak mengandungi beta-kasein dan beta-laktoglobulin, selain itu susu unta juga mengandungi imunoglobulin dan protein di dalamnya membantu perkembangan otak dalam hal keterampilan dan komunikasi, jadi ia bukalah satu kerugian untuk diamalkan oleh mereka yang menghidapi Autisme.

Kepada semua warga Malaysia di luar sana yang mengidam untuk mencuba susu unta, syarikat kami telah mengeluarkan 1 produk susu unta yang telah siap diekstrak dalam bentuk serbuk.

Tekan saja link dibawah untuk sebarang pertanyaan dan tempahan👇

http://www.wasap.my/60133204286/nakordersusuunta

#SusuUntaHudaibiyyahOfficial
#FounderSusuUntaHudaibiyyah #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthyresources #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

Pengenalan Susu Unta Hudaibiyah

Susu unta adalah susu yang unik dan sering dikatakan sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah alergik dengan produk tenusu seperti susu lembu. Ia mempunyai struktur protien dan lemak yang berbeza dengan susu lembu pada masa yang sama mengandungi protein, vitamin dan mineral dalam kepekatan yang tinggi.

Secara semula jadi, susu unta adalah 50% lebih rendah kandungan lemak dan lemak tepu dari susu lembu. Ia adalah susu yang probiotik semula jadi yang membantu bakteria baik tumbuh dengan sihat didalam perut dan mudah dihadam. Ia juga adalah sumber kalsium dan vitamin B1 yang baik untuk nilai harian. Susu unta juga adalah sumber potasium dan fosforus yang baik. Semuanya hanya 110 kalori bagi setiap hidangan.

Susu unta tidak sama malah berbeza sama sekali daripada susu yang dihasilkan oleh lembu atau kambing. Jika diperhatikan, lembu dan kambing adalah haiwan berkuku. Sebaliknya, unta adalah binatang yang mempunyai 2 jari. Lebih-lebih lagi sturuktur proteinnya sangat berbeza dari haiwan berkuku.

Jadi untuk mereka yang ingin mendapatkan susu unta tetapi tidak tahu di mana untuk mendapatkannya jangan khuatir kerana syarikat kami telah menghasilkan Susu Unta Hudaibiyah (SUH). SUH didatangkan dalam bentuk serbuk setelah diesktrak dari bentuk cecair susu unta asli.

Mari dapatkannya dengan segera untuk ahli keluarga tersayang dengam menekan link di bawah ini👇

http://www.wasap.my/60133204286/nakordersusuunta

#SusuUntaHudaibiyyahOfficial
#FounderSusuUntaHudaibiyyah #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthyresources #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

Pengenalan Susu Unta Hudaibiyah

Susu unta adalah susu yang unik dan sering dikatakan sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah alergik dengan produk tenusu seperti susu lembu. Ia mempunyai struktur protien dan lemak yang berbeza dengan susu lembu pada masa yang sama mengandungi protein, vitamin dan mineral dalam kepekatan yang tinggi.

Secara semula jadi, susu unta adalah 50% lebih rendah kandungan lemak dan lemak tepu dari susu lembu. Ia adalah susu yang probiotik semula jadi yang membantu bakteria baik tumbuh dengan sihat didalam perut dan mudah dihadam. Ia juga adalah sumber kalsium dan vitamin B1 yang baik untuk nilai harian. Susu unta juga adalah sumber potasium dan fosforus yang baik. Semuanya hanya 110 kalori bagi setiap hidangan.

Susu unta tidak sama malah berbeza sama sekali daripada susu yang dihasilkan oleh lembu atau kambing. Jika diperhatikan, lembu dan kambing adalah haiwan berkuku. Sebaliknya, unta adalah binatang yang mempunyai 2 jari. Lebih-lebih lagi sturuktur proteinnya sangat berbeza dari haiwan berkuku.

Jadi untuk mereka yang ingin mendapatkan susu unta tetapi tidak tahu di mana untuk mendapatkannya jangan khuatir kerana syarikat kami telah menghasilkan Susu Unta Hudaibiyah (SUH). SUH didatangkan dalam bentuk serbuk setelah diesktrak dari bentuk cecair unta asli.

Mari dapatkannya dengan segera untuk ahli keluarga tersayang dengan menekan link di bawah ini👇

http://www.wasap.my/60133204286/nakordersusuunta

#SusuUntaHudaibiyyahOfficial
#FounderSusuUntaHudaibiyyah #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthyresources #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

7 Perkara Yang Anda Tidak Tahu Tentang S.U.H (Susu Unta Hudaibiyyah)
.
.
😋😋Sedap
😍😍Tidak Hamis 💓Perisa Vanilla
👪Kegunaan sekeluarga
💸Mampu Milik
👍Jimat Pasti nak repeat
😋Banyak Khasiat

nak order? Tekan link di bawah ni
.
http://www.wasap.my/60133204286/nakordersusuunta

#SusuUntaHudaibiyyahOfficial
#FounderSusuUntaHudaibiyyah #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthyresources #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

ALHAMDULILLAH SUH DAH BANTU RAMAI ORANG👇 "alhamdulillah sampai waktu petang macam ni pon tak rasa macam tengah berpuasa tau dak.. rasa segar je walaupun baby menyusu -nur liya "anak saya yg ada gastrik tu lepas konsisten susu ni dah takde gastrik, suami pula makin bertenaga, cergas dan kenyang -p.syarifah "sejak minum susu ni x lapar taw, kenyang je,
dan saya perasan pd diri saya sekarang ni dah tak marah2, tenang je (menstabilkan hormon)
haid pon makin lancar -p.adzurina "abah dah boleh solat macam biasa, sakit2 sendi dan gout dah tak de -p.rohana
.
.
7 Perkara Yang Anda Tidak Tahu Tentang S.U.H (Susu Unta Hudaibiyyah)
.
.
😋😋Sedap
😍😍Tidak Hamis 💓Perisa Vanilla
👪Kegunaan sekeluarga
💸Mampu Milik
👍Jimat Pasti nak repeat
😋Banyak Khasiat

nak set diskaun?? tekan line ni👇
.
http://www.wasap.my/601110787245/nakordersusuunta
#SusuUntaHudaibiyyahOfficial
#FounderSusuUntaHudaibiyyah #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthyresources #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

ALHAMDULILLAH SUH DAH BANTU RAMAI ORANG👇 "alhamdulillah sampai waktu petang macam ni pon tak rasa macam tengah berpuasa tau dak.. rasa segar je walaupun baby menyusu -nur liya "anak saya yg ada gastrik tu lepas konsisten susu ni dah takde gastrik, suami pula makin bertenaga, cergas dan kenyang -p.syarifah "sejak minum susu ni x lapar taw, kenyang je,
dan saya perasan pd diri saya sekarang ni dah tak marah2, tenang je (menstabilkan hormon)
haid pon makin lancar -p.adzurina "abah dah boleh solat macam biasa, sakit2 sendi dan gout dah tak de -p.rohana
.
.
7 Perkara Yang Anda Tidak Tahu Tentang S.U.H (Susu Unta Hudaibiyyah)
.
.
😋😋Sedap
😍😍Tidak Hamis 💓Perisa Vanilla
👪Kegunaan sekeluarga
💸Mampu Milik
👍Jimat Pasti nak repeat
😋Banyak Khasiat

nak set diskaun?? tekan line ni👇
.
http://www.wasap.my/601110787245/nakordersusuunta
#SusuUntaHudaibiyyahOfficial
#FounderSusuUntaHudaibiyyah #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthyresources #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

Ramai yang belum tahu lagi kan apa
kelebihan susu unta hudaibiyyah...? .
Okay , 🐪antara kelebihan suh:👇👇 🍁Susu unta paling hampir dengan susu ibu
🍁Merawat penyakit gastrik dan angin dalam badan
🍁Melancarkan dan mencuci perjalanan darah dalam badan untuk Darah Tinggi & Buah Pinggang
🍁Merawat saraf untuk penyakit stroke
🍁Menurunkan kandungan gula dalam darah utk kencing manis
🍁Mencegah penyakit jantung
🍁Menguatkan sistem imunisasi dan antibiotic untuk badan
🍁Alternatif untuk diet, tahan lapar
🍁Baik untuk kulit dan jerawat
🍁Meningkatkan bioaktivitas hormon
🍁Menguatkan tulang
🍁Meningkatkan fungsi otak
🍁Langkah awal pencegahan jaundice kepada bayi, untuk ibu mengandung
🍁Mempercepatkan penyembuhan luka dalaman dan luka pembedahan
🍁Menguatkan tenaga dan kembalikan badan yang cergas
🍁Menyegarkan ibu berpantang
🍁Memperbanyakkan "Susu Ibu" bagi ibu2 yang baru melahirkan
🍁Menghilangkan penat, letih dan lesu
🍁Melancarkan kitaran darah haid (anti senggugut)
🍁Menghilangkan sakit kepala dan stress
🍁Menghilangkan sakit urat, sakit pinggang, dan sendi
🍁Membantu Emosi dan Minda sentiasa tenang dan ceria
🍁Merawat sembelit
🍁Sesuai bagi mereka yang sukar tidur malam
🍁 Merawat Gout

Berminat nak cuba?
Whatsapp me👇

http://www.wasap.my/601110787245/nakordersusuunta
.
http://www.wasap.my/601110787245/nakordersusuunta
.
http://www.wasap.my/601110787245/nakordersusuunta
#FounderSusuUntaHudaibiyyah #SusuUntaHudaibiyyahOfficial #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthy #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli
#suhterbaik #sedapberkhasiat #mampumilik

🥛🐐 SUSU KAMBING ASLI DARI LADANG: 👉🏻Susu kambing paling berkesan dan lebih berkhasiat jika dibandingkan dengan susu lembu dalam menyembuh serta mencegah penyakit "dalaman" antara kelebihannya ialah mampu merawat: ❣- Penyakit demam kuning
❣- Penyakit lemah jantung
❣- Penyakit darah tinggi
❣- Penyakit migrane/kerap merasa pening kepala
❣- Penyakit sendi, sakit urat saraf dan buah pinggang
❣- Penyakit batuk kering atau TB
❣- Penyakit yang menyerang jantung, limpa dan hati seperti hipertitis
❣- Penyakit saraf dan tulang belakang yang dialami bila usia semakin lanjut ▶- Cukup bermanfaat bagi mereka yang mengalami lemah tenaga batin
▶- Sesuai diminum diwaktu pagi (sebelum bersarapan) dan malam (sebelum tidur). Jangan guna air panas kerana boleh merosakkan khasiatnya. Bancuh dengan air suam sahaja
▶- Membantu dan menguatkan sistem imunisasi tubuh
▶- Bersifat alkali bukan asidik
▶- Sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi dalam kandungan sampailah kepada orang tua
▶- Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
▶- Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah
▶- Mudah dicerna (menyerap dalam tubuh badan) dan tidak menyebabkan alahan
▶- Membantu melancarkan sistem penghadaman dan permasalahan usus
▶- Merawat dan menyembuhkan penyakit kanser, demam kuning, gastrik, ulser, buasir, asthma (lelah), migrain (sakit kepala), penyakit kulit, insomia (sukar tidur), senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering dan gout
▶- Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf
▶- Awet muda
▶ - Paling hampir dengan susu ibu (minuman terbaik di dunia selepas susu ibu)
▶- Para Nabi meminum susu kambing
10 orang terawal yg whatsapp ciksya, kita akan bagi diskaun😍👇 http://www.wasap.my/601110787245/nakordersusukambing

#SusukambingAsliLadangOfficial
#rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthy #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli
#agentwanted

🎉PROMOSI TAHUN BARU CINA KINI KEMBALI!

Berita Baik Untuk Semua Pelanggan Kami, Sempena CNY,kami mengadakan jualan promosi dgn harga jimat. Yang paling menarik adalah semua produk2 kami ni adalah READY STOCK. Beli hari ini 2-3 hari dah sampai rumah. Stok adalah terhad.. Untuk order,boleh whatsapp tekan line dibawah👇
http://www.wasap.my/601110787245/nakordersusuunta

#FounderSusuUntaHudaibiyyah #SusuUntaHudaibiyyahOfficial #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthy #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

Ramai yang belum tahu lagi kan apa
kelebihan susu unta hudaibiyyah...? .
Okay , 🐪antara kelebihan suh:👇👇 🍁Susu unta paling hampir dengan susu ibu
🍁Merawat penyakit gastrik dan angin dalam badan
🍁Melancarkan dan mencuci perjalanan darah dalam badan untuk Darah Tinggi & Buah Pinggang
🍁Merawat saraf untuk penyakit stroke
🍁Menurunkan kandungan gula dalam darah utk kencing manis
🍁Mencegah penyakit jantung
🍁Menguatkan sistem imunisasi dan antibiotic untuk badan
🍁Alternatif untuk diet, tahan lapar
🍁Baik untuk kulit dan jerawat
🍁Meningkatkan bioaktivitas hormon
🍁Menguatkan tulang
🍁Meningkatkan fungsi otak
🍁Langkah awal pencegahan jaundice kepada bayi, untuk ibu mengandung
🍁Mempercepatkan penyembuhan luka dalaman dan luka pembedahan
🍁Menguatkan tenaga dan kembalikan badan yang cergas
🍁Menyegarkan ibu berpantang
🍁Memperbanyakkan "Susu Ibu" bagi ibu2 yang baru melahirkan
🍁Menghilangkan penat, letih dan lesu
🍁Melancarkan kitaran darah haid (anti senggugut)
🍁Menghilangkan sakit kepala dan stress
🍁Menghilangkan sakit urat, sakit pinggang, dan sendi
🍁Membantu Emosi dan Minda sentiasa tenang dan ceria
🍁Merawat sembelit
🍁Sesuai bagi mereka yang sukar tidur malam
🍁 Merawat Gout

Berminat nak cuba?
tekan line dibawah
http://www.wasap.my/601110787245/nakordersusuunta

#suhterbaik #sedapberkhasiat #mampumilik
#FounderSusuUntaHudaibiyyah #SusuUntaHudaibiyyahOfficial #rajasusu #rajapenawar #kopidansususegera #kopiviraldarirm10 #humairahealthy #founderhumairahealthy #pastikanoribarubeli

Most Popular Instagram Hashtags