[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#foundationviral

28433 posts

TOP POSTS

Yess, combo deal.. lagi jimat.. barang quality. No excuse to look beautiful..
โœ… Sigma F80 buffer foundation brush
โœ… Propolis Foundation (u can choose ur code)
.
.
.
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION.
.
.
Harga yang sangat mampu milik utk semua & all makeup beginnersโ—
.
Apa beza Royal Propolis fd ni dgn fd Alha yg lain? ๐Ÿค”
.
Royal Propolis Foundation Alha Alfa
๐ŸFD propolis pertama di Malaysia
๐Ÿdi rumuskan khas daripada air liur lebah
๐Ÿdapat merawat kulit kusam & parut jerawat
๐Ÿmencantikkan texture kulit menggurutu
๐Ÿmenghasilkan matte finishing utk oily skin
๐Ÿsangat full coverage
.
Available in 3 code:
๐Ÿ‘ฉ๐ŸผAURI - cerah
๐Ÿ‘ฉ๐ŸปFERVI - medium
๐Ÿ‘ฉ๐ŸฝMORRI - gelap

For inquiry :
๐Ÿ“ฑ Whatsapp : http://www.wasap.my/+60198738404
๐Ÿš— Postage : WM RM8 EM RM12
โ€ผ๏ธ Ready stock .
.
.
#foundationviral #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfabp #foundationmurah

belanje closeup sikit!! haaaa power takkk penangan #ROYALPROPOLISfoundation dr kami?? nampak flawless..gebu..tak berat..yg penting tahan dan kurang berminyak okkkk!! so jangan lepas kn peluang anda utk mencubanya sendiri ok!! #foundationVIRAL #alhaalfacosmetics
.
.
RM49.90 tidak termasuk postage.
.
Postage RM8SM dan RM12SS
.
Jgn lupa dapatkan ok!! Sementara stock masih ada!!
. . โš STOKIS ALHA ALFAโš 
.
0142373818 Sha
.
.
โคstokis JBโค
(NANA) 01111723533
@alhaalfacosmetics_stokisjb
@alhaalfalenses_stokisjb
.
โคstokis KLโค
(FILA) 013 6931150
@alhaalfalenses_kl
@alhaalfacosmetics_kl
.
โคKELANTAN_PUTRAJAYAโค
(SURIA) 0199050925
@alhaalfacosmetics_kelantan
.
โคstokis KUANTANโค
(NIK) 013 6931150
.
โคstokis MELAKAโค
(SUE) 0126055296
@alhaalfacosmetics_melakastokis
.
โคstokis NEGERI 9โค
(LEEN) 0143262127
@alhaalfacosmetics_stokisn9
.
โคstokis PENANGโค
(ASMAH)0109335353
@alhaalfacosmetics_stokispenang
.
โคstokis SELANGOR โค
(EMIRA) 0146046148
@alhaalfacosmetics_selangor
.
โคstokis KEDAHโค
0146046148
@alhaalfacosmetics_kedah
.
โคstokis SABAHโค
(Cha Cha) 0163133103
.
โคstokis SINGAPOREโค
(AIDAH) +6598645246
.
. โคstokis BRUNEI โค
(MYRA) +6738625992
.
โคstokis SARAWAKโค
(SHILA) 0138013153
@alhaalfaswkstokis
.
โคstokis TERENGGANUโค
(HANI)0199390137
@alhaalfacosmetics_stokistganu
.
โคstokis PERLISโค
(FIR)01110161017
@alhaalfacosmetics_stokisPERLIS
.
โคstokis PERAKโค
01110161017
@alhaalfacosmetics.stokisperak

Sepanjang shooting di Yogyakarta, Indonesia, Ladyboss @iamtunjulia menggunakan Mrs Kems Collagen Foundation sebagai asas solekan. Alhamdulillah memang tahan lama dan tetap flawless walaupun cuaca panas.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ
.
Test pun sudah lulus, so nantikan saja produk kami yang bakal berada dipasaran tak lama lagi ya !! ๐Ÿ˜˜
.
#mrskems
#mktunjulia
#foundationviral
#mekapmalaysia

Korang sape yg belum cuba lagi foundation viral ney bole cuba skrg, schatzs foundation best sgt2..even panaih terik pon "Xcakey" taw..Mua pon guna foundation ney..
#foundationviral
#schatzslovers#fullycovered
#letschantek #justdoit

haaaaa nahhh belanje skit..nak jadi artis bollywood kak @azie_couture kite ni... hehe tqsm kqk for having me..utk kulit nak nmpak bersih..matte,..alha pasti akan gunakan #royalPROPOLISfoundation dr @alhaalfacosmetics_hq ni..takpayah concealer tak payah ape..sapu terus gebu gebas..jd kepada anda yg kuat berminyak..nak makeup tahan lama..jumpa cepat3 dapatkn #foundationVIRAL ni..kalau untuk โ€œuneven skinโ€ nak nmpak flawless,..cepat2 lah pilih foundation ini ok!! dah ramai yg kulit bermasalah makin makeup makin cantik kulit tau..๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
blusher : cherry+zinnia
.
.
finishing : GLOW&GLITTERS SPRAY from @alha_alfa_cosmetic .
.
lens : @alhaalfalenses_hq code: #decayhoney

Dulu tak pernah guna pun dyxy ni tapi sejak dapat dari @cik_elisss ni okay menyesal tak try dari dulu ! Tqsm @cik_elisss ๐Ÿ˜ป.
.
.
"Girls, x payah pening pening kepala nak duduk atas kerusi make up lama lama. Guna dyxy cepat, pantas & glowing babe" Suami dan boyfriend pun dah tak bebel lagi๐Ÿ˜….
.
.
DYXY ni korang akan dapat GIFT yang SANGAT2 BEST dengan harga yang terlajak MENARIK๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak ke tak nak??? Boleh dapatkan produk original ini daripada @cik_elisss Harga superjimat dan berbaloi

#reviewbyfarisha
#dyxybydyana
#ciklissfamily
#dyxycosmetics
#foundationviral

Harga Jualan Combo Produk Airiz Skinz

1โƒฃCombo A โ†’ Airiz Serum Fd + Airiz Translucent Powder
- S/M RM120
- S/S RM130
(Free sponge)

2โƒฃCombo Bโ†’ Airiz Serum Fd + Airiz Trans Powder+ Airiz Serum Lipmatte - S/M RM150
- S/S RM160
(Free sponge)

3โƒฃCombo Cโ†’ Airiz Translucent Powder+ Airiz Serum Lipmatte - Rm75
*add postage
S/M RM6
S/S RM8 *Dengan belian combo AIRIZ MOIST & PRIMER bernilai RM60
#airizskinz #foundationviral #foundationviral2017 #cantiksambilmerawat

Bismillah, moga ade rezeki.
Berani berani ye cuba recreated idola kita
Hanizah Mohd Rashid. Nak ikut sebiji tak boleh sebab lain tangan tapi nak jugak buat cut crease doll. Susah nak buat cut crease kat mata sendiri ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ญ Siapa yang kenal iera, opkos lah korang tahu muka den ade jerawt & scars. Iera kasi sttle beb dengan adanya kehadiran kekasih baru ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Foundation Schatz dengan satu PAM sahaja dah boleh cover muka bemaslaah. Bukan cover jeh, wangi, buat muka flawless, tak berminyak , tesktur dia ringan tak rasa 10inc kat muka & harga dia sgt sgt boleh korang beli.
Kenapa nak cari yg mahal kalau ade yang sebiji sama dengan kat butik tuh ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ Nak bebel pon tak guna. Belii cepat pakai rasmi selfie sekali ๐Ÿ˜œ orang banting kalau sibuk carik nak jugak boleh carik Noorizzati Mohd Bisri ๐Ÿ‘๐Ÿป #schatzsxhanizahmohdrashid #schatzfoundation #foundationviral #siscubabuatjadisama

.
#reviewbyeirasyazira
Stokis & Agent diperlukan!! Follow @skinellehq . Serious best foundation ni chuols! Uniknya pasal foundation ni adalah Pertama di dunia di perbuat dr kolagen Ikan Jerung yg power utk merawat kulit & self-adjusted ikut warna kulit.
Cpt dptkan dr @skinellehq @skinellehq or wasap terus : +60199900035. Jangan lupa gunakan kod diskaun โ€œEIRASYAZIRAโ€๐Ÿ˜˜ #foundationterbaik
#bedakasasterbaik #tutorialmakeup #foundationmurah #foundationviral #foundationroutine #igreviewbyeirasyazira

MOST RECENT

Jom ber comel chimi!!dengan set combo perfect alora.
wahhhh!!! Makeup yang memikat hati bukan pematah hati you Alls.. ๐Ÿ’‹

#nuruladila_beauty #aloraskinz #foundationviral #oribellefoundation #makeuptutorial ๐Ÿ“ฒ0145324904

Petang ni layanvideo ni kite belanja feedback best best okay!

Berderet deret feedback Serum Foundation ni. Permintaan hari hari pun berderet deret.

Makin hari makin ramai yang dah jatuh cinta dengan Serum Foundation ni.

Mana tak jatuh cinta kalau guna foundation dapat lagi manfaat lain.

Manfaat serum yang bole atasi masalah masalah kukit wajah seperti jerawat, jeragat, parut dan kulit sensitif.

Dan paling best, walaupun full coverage. Mampu tutup segala jenis parut dan kekurangan di bawah ni... Tapi langsung tak berat!

Kulit mudah bernafas dan ringan sepanjang hari. Jerawat pun tak naik dah.

Dapatkan serum foundation untuk make up dan jaga kulit wajah. ๐Ÿ˜‰

KLIK LINK PADA BIOGRAFI UNTUK RESPON SEGERA

atau

WHATSAPP
013-9778378

Dermacol Makeup Cover Foundation yang tengah viral kat US dan Europe ni as ๐ŸŒ๐ŸŒŽ"World Most Extreme Coverage Foundation".
.
Boleh cover cystic acne, parut2 jerawat, jeragat, birth mark and tattoo.
.
Hypoallergenic and preservative free sesuai untuk kulit sensitif....Ringan, waterproof tapi senang nak cuci..pakai sedikit sahaja tau 1/4 drpd foundation biasa sebab ada 50% pigments dalam foundation ni so mmg tahan lama๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
100% authentic direct from Dermacol store in Prague (where the brand originated)๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
*Beware of Fake Dermacol Makeup Cover made in China/Thailand...the price is much cheaper but the quality is not the same๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
#dermacolmalaysia #dermacolfoundationmalaysia #personalshoppermalaysia #foundationmalaysia #foundationviral #foundationviral2017 #foundationterbaik #foundationbest #foundationmurah #foundationglowing #foundationgebu #sayajualfoundation #sayajualmurah #psmalaysia #muamalaysia #muaselangor #muautara #muajohor #muapahang #muasabah #muasarawak #makeupartistmalaysia #makeuptutorialmalaysia #anastasiamalaysia #makeupmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #hudabeautymalaysia #makeupbrushmalaysia #borongkosmetik

Dermacol Makeup Cover Foundation yang tengah viral kat US dan Europe ni as ๐ŸŒ๐ŸŒŽ"World Most Extreme Coverage Foundation".
.
Boleh cover cystic acne, parut2 jerawat, jeragat, birth mark and tattoo.
.
Hypoallergenic and preservative free sesuai untuk kulit sensitif....Ringan, waterproof tapi senang nak cuci..pakai sedikit sahaja tau 1/4 drpd foundation biasa sebab ada 50% pigments dalam foundation ni so mmg tahan lama๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
100% authentic direct from Dermacol store in Prague (where the brand originated)๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
*Beware of Fake Dermacol Makeup Cover made in China/Thailand...the price is much cheaper but the quality is not the same๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
#dermacolmalaysia #dermacolfoundationmalaysia #personalshoppermalaysia #foundationmalaysia #foundationviral #foundationviral2017 #foundationterbaik #foundationbest #foundationmurah #foundationglowing #foundationgebu #sayajualfoundation #sayajualmurah #psmalaysia #muamalaysia #muaselangor #muautara #muajohor #muapahang #muasabah #muasarawak #makeupartistmalaysia #makeuptutorialmalaysia #anastasiamalaysia #makeupmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #hudabeautymalaysia #makeupbrushmalaysia #borongkosmetik

Apa yang best sangat foundation Prettycaked ni??? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
-
Haaa meh sini I nak bagitahu uols apa yang best about this foundation! ๐Ÿ™ˆ
-
๐Ÿซ Mengandungi STEM CELL CITRUS (macam vitamin c gitu) yang dapat menganjalkan kulit wajah uols. Sebabtu bila pakai jadi gebu muka uols tau.
.
๐Ÿซ COVERAGE yang tinggi! Foundation ni boleh digunakan sebagai concealer jugak okay. Especially bawah mata uols tuu. Sangat pigmented TAPI tekstur dia nipis dah takkan buat muka korang nampak bercapuk dan cakey! Muka pun rasa ringaaan je.
.
๐Ÿซ Foundation ni TAHAN LAMA guys! 8-12 jam tau! Haaa korang nak buat aktiviti apa pun buat la sebab dia tahan lasak ๐Ÿ’ช
.
๐Ÿซ Mengandungi SPF50! Uols tak payah dah risau nak letak sunscreen/sunblock yang akan buat muka korang oily jee. Sebab foundation ni dah cukup untuk protect muka korang dari sinaran UV โ˜€๏ธ๐Ÿ™…โ€โ™€๏ธ
.
๐Ÿซ MATTE FINISH yang saangat sesuai untuk kulit yang berminyak! Tak payah nk touch up banyak2 tauu. Kalau yang jenis kulit normal lagi bestt sebab uols tak payah tepek bedak pun!
.

Available in 2 shades
๐Ÿ‘งCUSTARD (fair to medium)
๐Ÿ‘ง๐ŸฝCARAMEL(dark)
.
How to order?
.
WHATSAPP US๐Ÿ‘‡
.
012-5738132
.
Interested to become an agent or dropship? .
WHATSAPP๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฑ0105095685
.
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral #foundationviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm

Kulit gelap tak ada masalah nak nampak cantik kalau pandai pilih foundation ๐Ÿค—
Tengok sis nih, cantikkan ๐Ÿ˜ ๐ŸƒHannah Foundation + ๐ŸŒนChanteq Serum mmg mudah blend dgn tona kulit kita tau โ˜บ๏ธ Taknak cantik mcm sis nih ke?
Promo combo baru RM70 je ๐Ÿ’ต
Meh whatsapp akak โ˜Ž๏ธ 0127856104

#ChanteqSerum
#ChanteqSerumJohor
#hschanteq_hq
#HannahFoundation
#FoundationViral
#sayajualsayapakai

โœจ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โคโคโค JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป BERMINAT bole DM terus atau whatsapp ( 0199187252)
.
.
๐Ÿค— JOM GLOWING2 DENGAN BC CREAM
.
#teamifa #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #foundationviral #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #mudahdicuci #takbercapuk #bccream #facemist #brush #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil

โœจ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โคโคโค JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป BERMINAT bole DM terus atau whatsapp ( 0199187252)
.
.
๐Ÿค— JOM GLOWING2 DENGAN BC CREAM
.
#teamifa #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #foundationviral #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #mudahdicuci #takbercapuk #bccream #facemist #brush #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil

โœจ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โคโคโค JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป BERMINAT bole DM terus atau whatsapp ( 0199187252)
.
.
๐Ÿค— JOM GLOWING2 DENGAN BC CREAM
.
#teamifa #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #foundationviral #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #mudahdicuci #takbercapuk #bccream #facemist #brush #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil

โœจ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โคโคโค JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป BERMINAT bole DM terus atau whatsapp ( 0199187252)
.
.
๐Ÿค— JOM GLOWING2 DENGAN BC CREAM
.
#teamifa #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #foundationviral #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #mudahdicuci #takbercapuk #bccream #facemist #brush #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil

โœจ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โคโคโค JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป BERMINAT bole DM terus atau whatsapp ( 0199187252)
.
.
๐Ÿค— JOM GLOWING2 DENGAN BC CREAM
.
#teamifa #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #foundationviral #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #mudahdicuci #takbercapuk #bccream #facemist #brush #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil

Foundation tarte
Rm23
Postage rm8sm rm12ss
Whatsapp 0179819697

#foundationmurah #foundationviral #foundationtartemurah

Sambil duk makan tengahhari tu mai kita tengok akak #dyxylovers pakai Dyxy ๐Ÿ’•
.
Sekali dia grab bukan 1@2 items, banyak items dia grab teruihh.. fuhh memang jimat...
.
Nak jimat kena ambik Set Combo,
Camna nk dapatkan Set Combo Dyxy?? .
.
Ok hampa jumpa #trustedseller yg betoi dah ni, huhhhu ๐Ÿ˜‰.. lekaih wassap farihah utk dapatkan detail pasai dyxy 60139162075. .
p/s: Tak rugi grab, memang berbaloi baloi ๐Ÿ‘,.. #dyxycosmeticsviral
#bccreamfoundation
#bccreambydyana
#facemistgreentea
#mynafisafamily
#dyxycosmetic
#dyxyaddicts
#dyxybccream
#trustedseller
#yourdyxyconsultant
#shareservice
#shareproduct
#sharebeautytips
#foundationviral
#codareajitra
#codareaalorsetar
#sayajualsayapakai
#superbestmakeup
#makeupsemudah123
#cantikdlmmasa60saat

Ribuan testimoni yg berpuas hati dengan DYXY BC CREAM ๐Ÿ‘๐Ÿ’ž rugi cngt2 la lau korg xcuba produk ni. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.
.
Ap tnggu lg jom grab 1 set ๐Ÿ’– ada FREE GIFT best2 taw kita nk bg๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ap tnggu lg Order Now!!! WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ01118874198 syamimi

COD : PORT DICKSON & SEREMBAN
#teamsyamimi #dyxy #dyxyteam #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #bccream #bccreamfoundationmalaysia #viral #motifviral #viral #foundationviral #budakhipster #bazaarpaknil #codportdickson #dyxyportdickson #dyxycodportdickson #dyxybccreamportdickson #codseremban #coduitms3 #dyxyseremban #dyxycodserembanuitm3

Our founder @zakirahzainal is donning pretty caked foundation (custard) in her latest youtube video! Check out the full video on her youtube channel (zakirah zainal) .

Available in 2 shades
๐Ÿ‘งCUSTARD (fair to medium)
๐Ÿ‘ง๐ŸฝCARAMEL(dark)
.
How to order?
.
WHATSAPP US๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“ฑ012-5738132
.
Interested to become an agent or dropship? .
WHATSAPP๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฑ0105095685
#prettycaked #prettycakedfoundation #foundationviral #sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm

Walaupun kulit muka tengah peeling....
PROPOLIS FOUNDATION mampu sembunyikan semuanya ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
#repost from #alhaalfa :
thanks usha for having me.. ๐Ÿ˜ sorry usha terpaksa makeup tebal sbb kulit usha tgh peeling..so dengan menggunakan #royalPROPOLISfoundation @alhaalfacosmetics_hq .. setel~~ tutup habis..tak lama lagi takyah pakai pondesen la muka ushaa~ macam kulit tomato baq ang! hehehehe .
.
Foundation : royal propolis foundation
Code : auri + morri by alha_alfa_cosmetic
Price : RM 49.90 excluding postage
.
.
Lipstick : matte lipstick
code : darcey by alhaalfacosmetics_hq
Price : RM 40 excluding postage
.
Nak order ??? โคตโคตโคต
www.wasap.my/601110848459/propolisfd
www.wasap.my/601110848459/alhaalfalipstick

#propolisfoundation
#foundationviral
#alhaalfacosmetics
#alhaalfafoundation
#alhaalfalipstick
#asperbeauty
#teamakakgojess

Hari2 dapat #testimonidyxy yang best2 taw๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ...
.
Nak try๐Ÿ’•๐Ÿ’• meh wassap cepat2 +60176417690

Ramai yang tertanya-tanya, macam mana MrsKems Beauty Foundation ni? Ok ke? Tahan lama ke?
.
Okay foundation dari MrsKems Cosmetic ni berasaskan krim. Dengan penggunaan yang sedikit saja pun dah boleh cover keseluruhan muka dan mampu bertahan walaupun dalam cuaca panas di negara kita ni. Teksturnya yang creamy tapi ringan, membuatkan korang rasa seolah-olah tidak memakai mekap ! Best kan? .
Jom whatsapp us, 60136099171 to place order. (Agen Dropship diperlukan).
.
Feel free to like and follow:
Instagram: @MrsKemsbyTunJulia
Facebook Page: MK by TunJulia
.
#mrskemsbytunjulia#mrskemscosmetic#beautyfoundation #mrskemsfoundation#makeupartistkl#makeupartistkualalumpur#muamalaysia#muakualalumpur #foundationmurah#foundationmurahmalaysia#photoshootmakeup#mekaponline#dinnermakeup#bridesmaidmakeup #eventmakeup #bridesmaid #malaywedding#narsmalaysia#izzathelena#tutorialmekap #bazaarpaknil#tutorialmekapmalaysia#makeupnikah#lofattah#fattzura#foundationviral#dropshipperdiperlukan#dropshippagentwanted#igreview#motifviral

Y.O.U.T.H FOUNDATION .
.
YEAR END SALE โ€ผ๏ธ
๐ŸŽŠ๐ŸŽŠNOW ONLY RM 75 ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
.
.
Np: RM 85

IG&FB Copywriting Storytelling #treatmentFD:
#5 CARA BUAT BIBIR ANGELINA JOLIE.

Pagi ni Kak Liza mood happy nak sharing tips kat semua.
Sekarang ni mudah je nak dapatkan bibir ala-ala Angelina Jolie. Jom kita cuba cara ni.

1. CONCEAL seluruh bibir guna Herra Treatment Foundation kod Light.
2. CONTOUR tebal tepi dalam bibir guna Lip Liner jenis pencil mengikut bentuk bibir kita.

3. CONTOUR juga pada tengah bibir seperti di gambar 3.

4. HIGLIGHT guna Lipstik warna lebih cerah dari Lip Liner kemudian blendkan.

5. Boleh apply Lipgloss nipis-nipis dan ratakan.

Selamat mencuba.

#LizaIdris
#FoundationViral
#HERRA

SWIPE LEFT โค๏ธ

Kulit sensitif pun boleh guna Odf sebab Odf melembutkan dan tidak mengeringkan kulit.
Tekstur ringan di wajah dan tak nampak bercapuk bila pakai.โคต #oxygendollfoundation #fullcoverage #foundationviral #foundation #TeamQLily

Y.O.U.T.H FOUNDATION .
.
YEAR END SALE โ€ผ๏ธ
๐ŸŽŠ๐ŸŽŠNOW ONLY RM 75 ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
.
.
Np: RM 85

โœจ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โคโคโค JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
10000 set DAH TERJUAL dengan testimoni harian yang sangat2 berkesan dari customer yang sangat2 puas hati dengan BC CREAM Banyak lagi testimoni boleh tengok di .
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป BERMINAT bole DM terus atau whatsapp 0199085531
.
.
๐Ÿค— JOM GLOWING2 DENGAN BC CREAM
.
#dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #foundationviral #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycodslimriver #omgmascara #boosterwhitening #mudahdicuci #takbercapuk #bccream #facemist #brush #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #whiteningboostermurah #cucukvitamin #putihgebu #pemborongkosmetikmurah #perfectlady #murahdanoriginal

Permintaan tinggi setiap hari produk elysian. Tak cukup tangan melayan.

Ribuan cuatomer mencari produk semulajadi dan selamat serta berkesan.

Anda dah dapatkan?

Whatsapp
0139778378

Macam biasa... Pagi pagi share yang indah indah dulu.

Serum foundation Elysian Cosmetic ni, memang dah tak dapat nak sangkal lagi.

Kalau 10 orang yang beli, 10 orang juga akan bagi feedback puas hati dengan Serum Foundation Elysian ni.

Alhamdulillah.
Ada lagi yang belum guna ke Serum Foundation ni? Rugi yuols. Model cantik pun dah guna Serum Foundation untuk shoot tengah panas. Mudah dan jimat.
Paling best langsung tak bercapuk.. Tak pecah pun foundation ni. Maintain je.

Amacam? Rugi kan tak try?

RM60 je dapat sebotol Serum Foundation yang tahan 3-4 bulan. Dan kualiti yang sentanding harga foundation ratusan ringgit.

Jom dapatkan serum foundation sekarang.

KLIK LINK PADA BIOGRAFI UNTUK RESPON SEGERA

atau

Whatsapp
0139778378

Best sangat sampai nak nangis!
.
Kau ghase? ๐Ÿ˜œ
Texture bc cream ni sangat2 ringan
Rasa mcm tak pakai foundation
Tapi kulit flawless.
.
Aih
Tak tau nak habaq cemana
Hangpa kena try sendiri set DYXY ni tau.
.
Kita ada Y.E.S skrg ni
Diskaun kaw kaw
Free gift best best kakak bagi.
.
Whatsapp kakak fisa
.
013-6249168
013-6249168
013-6249168
.
๐ŸŽ‰ Best service in the town
๐ŸŽ Best free gift
๐Ÿ’ฐ Best price!
.
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxyjitra
#greenteafacemist
#facemist
#stokisdyxykedah
#teamnafisha
#myrajerfamily
#dyxypromosi
#infodyxy
#terapiinstagram
#tipscantik
#foundationmalaysia
#mynafisafamily
#dropshipwanted
#berusmakeup
#ajimaura
#agentdyxy
#agentwanted
#foundationviral
#dropshipdyxy
#stokisdyxy
#dyxyviral

JOM JOIN!!! YANG MANE DAH TRY TU JANGAN LUPA JOIN!!! MANE TAU REZEKI ANDA... Ada lagi lebih kurang 2 minggu ja lagi ni.... Handbag ada, subang emas dan cash nak dapat dekat sapa la.... JENG.. JENG...
sape lah yang bertuah nie.. Xsabar rasa nk tunggu... #foundation
#foundationglowing
#foundationflawless
#foundationviral
#foundationstick
#foundationmurah
#contestjomgojesberjemaah
#contesttestimonigoldtransform

Beauty Begins The Moment You Decide To Be Yourself โค

DMC code 218...Thank you sis ....sis ni mmg suka makeup yang unik2 mcm ni...seronok tgk nnt follow la ig die k ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ makeup cover ni selain pakai utk daily makeup, tunang, nikah, dinner semua tu....boleh guna utk costume makeup tau...
.
Orang2 czech selalu pakai dermacol makeup cover utk budak2 especially bila da dekat2 dgn halloween mcm skarang ni. ๐Ÿค—๐Ÿค— .
Tapi mcm sy ckp coverage dermacol ni extreme...so utk everyday makeup pakai secalit da cukup utk satu muka...mmg nampak natural...then topup pada area bermasalah kalau perlu. Produk ni hypoallergenic and preservative free sesuai utk sensitive skin. Spf30.
.
Utk costume makeup mcm halloween...try code 208, code paling putih mmg sugarskull sgt ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#dermacoloriginal #dermacol #dermacolmalaysia #foundationmalaysia #dermacolfoundationmalaysia #personalshoppermalaysia #foundationviral #foundationviral2017 #foundationterbaik #foundationbest #foundationglowing #sayajualfoundation #sayajualmurah #psmalaysia #muamalaysia #muaselangor #muautara #muajohor #muapahang #muasabah #muasarawak #makeupartistmalaysia #makeuptutorialmalaysia #anastasiamalaysia #makeupmalaysia #bazarpaknil #macmalaysia #hudabeautymalaysia #makeupbrushmalaysia #borongkosmetik

Macam biasa... Pagi pagi share yang indah indah dulu.

Serum foundation Elysian Cosmetic ni, memang dah tak dapat nak sangkal lagi.

Kalau 10 orang yang beli, 10 orang juga akan bagi feedback puas hati dengan Serum Foundation Elysian ni.

Alhamdulillah.
Ada lagi yang belum guna ke Serum Foundation ni? Rugi yuols. Model cantik pun dah guna Serum Foundation untuk shoot tengah panas. Mudah dan jimat.
Paling best langsung tak bercapuk.. Tak pecah pun foundation ni. Maintain je.

Amacam? Rugi kan tak try?

RM60 je dapat sebotol Serum Foundation yang tahan 3-4 bulan. Dan kualiti yang sentanding harga foundation ratusan ringgit.

Jom dapatkan serum foundation best ni sekarang๐Ÿ˜‰

KLIK LINK DI BIOGRAFI UNTUK RESPON SEGERA

atau
Whatsapp
0139778378

Tadaa ni lah hasilnye..Haa ni sis nak throwback skit makeup amyrarosli by alhaalfa masa majlis bertandang belah amarbahrin. Boleh tonton video post sebelum ni ea..Happy watching ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
:
Foundation: Luminous silk
Primer: Matte primer spray
Finishing: Glow glitter spray
:
:
Cepat grab.. walk in Timika Boutique atau whatsapp ๐Ÿ“ฑ019-9828028 untuk ๐Ÿš—COD servis dan online order
:
๐Ÿ‘‰Clicks link di bio๐Ÿ‘ˆ

#sayajual#alhaalfacosmetics#alhaalfakuantan
#alhaalfafoundation #alhaalfaterengganu #alhaalfakemaman #alhaalfamattelipstick #alhaalfaluminousmagicfoundation #codkuantan #barangviral #foundationviral #kuantan #kemaman #pekan #umpgambang #polisas #kyphosis #like2like #like4like #likeforlike #likeforfollow #like2follow

Perubahan hormon masa pregnant buatkan kulit wajah cust naik jerawat teruk. Lepas pakai ๐ŸƒHannah Foundation? โคต๏ธ
.
Alhamdulillah. Jerawat tak naik dah. Ni ha siap gambar cust bagi ๐Ÿ˜‰
.
.
#promo
#sales
#promocombo
#hannahfoundationbyhs
#chanteqserumbyhs
#hannahtrialrm30
#hannahexclusiverm59
#chanteqserumrm49
#flawless
#gebu
#makeup
#beautiful
#gorgeous
#foundationmerawatkulit
#serummerawatkulit
#foundationviral
#serumviral
#smooth
#cantik
#jerawatkecut
#parutpudar
#mesrawudhu

Adik ipar pakai rasa sejuk dan tegang. Kalau selalu pakai lagi la macam2 kebaikan boleh rasa ๐Ÿ˜‰
.
Promo masih ada sayang2 semua. Ambil COMBO ๐ŸƒHannah Trial + ๐ŸŒบChanteq Serum hanya RM70 sahaja. JIMAT RM9 dari harga asal ๐Ÿ˜ฑ
.
Jom2 grab sebelum tamat โค๏ธ
.
.
#promo
#sales
#promocombo
#hannahfoundationbyhs
#chanteqserumbyhs
#hannahtrialrm30
#hannahexclusiverm59
#chanteqserumrm49
#flawless
#gebu
#makeup
#beautiful
#gorgeous
#foundationmerawatkulit
#serummerawatkulit
#foundationviral
#serumviral
#smooth
#cantik
#tegang
#antiaging
#awetmuda

๐Ÿ™‹๐Ÿป HAI UOLLS! NAK SHARE FEEDBACK DARIPADA CUSTOMER! โœจ
.
.
๐ŸŒธ INI DIA FEEDBACK DARIPADA CUSTOMER WAHHH CANTIKKAN ๐Ÿ˜GUNA DYXY JE DAH GLOWING KEMAIN MUKA TU YELAH BUKAN SUSAH PUN CUMA CALIT CALIT JE DEKAT MUKA DAH CANTIK!
.
.
๐ŸŽ‰ SEKARANG TENGAH ADA SALE GILA2 SAMPAI 15/2 INI SAHAJA KORANG! ๐Ÿ˜ญMANFAATKAN PELUANG INI UNTUK BORONG BNYK2 ๐Ÿ˜† SESIAPA YG FIRST TIME NAK CUBA BOLEH LA BELI SEKARANG SBB HARGA TENGAH SALE NI! JIMAT KAN! SETIAP PEMBELIAN SET DYXY AKAN DAPAT EXTRA LIMITED FREE GIFT KEPADA 20 ORANG TERAWAL SAHAJA TAU SO SIAPA CPT DIA DPT! SIAPA TAKNAK HADIAH KANNN!
.
.
โœจJOM ORDER CEPAT!
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 011-19318181 LAJU LAJU MEHHHHH
.
#dyxy #dyxykuantan #dyxypahang #dyxybydyana #dyxymurah #dyxybccream #dyxysale #dyxylovers #dyxyfoundation #bazaarpaknil #sayajualmakeup #reviewdyxy #makeupmalaysia #sayajualdyxy #bccream #bccreammagic #foundationviral #kuantan #pahang #codkuantan #codinderamahkota

๐Ÿ™‹๐Ÿป HAI UOLLS! NAK SHARE FEEDBACK DARIPADA CUSTOMER! โœจ
.
.
๐ŸŒธ INI DIA FEEDBACK DARIPADA CUSTOMER WAHHH CANTIKKAN ๐Ÿ˜GUNA DYXY JE DAH GLOWING KEMAIN MUKA TU YELAH BUKAN SUSAH PUN CUMA CALIT CALIT JE DEKAT MUKA DAH CANTIK!
.
.
๐ŸŽ‰ SEKARANG TENGAH ADA SALE GILA2 SAMPAI 15/2 INI SAHAJA KORANG! ๐Ÿ˜ญMANFAATKAN PELUANG INI UNTUK BORONG BNYK2 ๐Ÿ˜† SESIAPA YG FIRST TIME NAK CUBA BOLEH LA BELI SEKARANG SBB HARGA TENGAH SALE NI! JIMAT KAN! SETIAP PEMBELIAN SET DYXY AKAN DAPAT EXTRA LIMITED FREE GIFT KEPADA 20 ORANG TERAWAL SAHAJA TAU SO SIAPA CPT DIA DPT! SIAPA TAKNAK HADIAH KANNN!
.
.
โœจJOM ORDER CEPAT!
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP 011-19318181 LAJU LAJU MEHHHHH
.
#dyxy #dyxykuantan #dyxypahang #dyxybydyana #dyxymurah #dyxybccream #dyxysale #dyxylovers #dyxyfoundation #bazaarpaknil #sayajualmakeup #reviewdyxy #makeupmalaysia #sayajualdyxy #bccream #bccreammagic #foundationviral #kuantan #pahang #codkuantan #codinderamahkota

Assalam... SEMPENA 12/12 dan YEAR END SALE KAMI MENAWARKAN SET COMBO GLOWING FOUNDATION DAN GLOWING FACE MIST HANYA DENGAN HARGA RM50 sahaja โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ grab cepat #foundationviral #facemist #royalradiance #setcombo #rrcosmetics #foundation #whiteningcream #skincare #whiteningbooster #salegilagila #1212sale

Awak.
Sebelum pegi keje, jangan lupa pakai Set Combo Aloraskinz yea ๐Ÿ˜˜? Barulah terpantul dekat cermin kereta keserian muka awak. Opsss.

Salam ceria

#aloraskinz
#alorafoundation
#alorateammelati

Awak.
Sebelum pegi keje, jangan lupa pakai Set Combo Aloraskinz yea ๐Ÿ˜˜? Barulah terpantul dekat cermin kereta keserian muka awak. Opsss.

Salam ceria

#aloraskinz
#alorafoundation
#alorateammelati

Awak.
Sebelum pegi keje, jangan lupa pakai Set Combo Aloraskinz yea ๐Ÿ˜˜? Barulah terpantul dekat cermin kereta keserian muka awak. Opsss.

Salam ceria

#aloraskinz
#alorafoundation
#alorateammelati

SEMPENA 12/12 dan YEAR END SALE KAMI MENAWARKAN SET COMBO GLOWING FOUNDATION DAN GLOWING FACE MIST HANYA DENGAN HARGA RM50 sahaja โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ grab cepat #foundationviral #facemist #royalradiance #setcombo #rrcosmetics #foundation #whiteningcream #skincare #whiteningbooster #salegilagila #1212sale

SEMPENA 12/12 dan YEAR END SALE KAMI MENAWARKAN SET COMBO GLOWING FOUNDATION DAN GLOWING FACE MIST HANYA DENGAN HARGA RM50 sahaja โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ grab cepat #foundationviral #facemist #royalradiance #setcombo #rrcosmetics #foundation #whiteningcream #skincare #whiteningbooster #salegilagila #1212sale ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• dapatkan segera sebelum kehabisan stok. Stok terhad โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ

#Glowstick Foundation memang terbaik lah..100pcs dah SOLD OUT x sampai seminggu pun

HARGA PROMOSI dah habis..Sekarang back to NORMAL PRICE RM49.90.. Ni FEEDBACK CUSTOMER yang dah try..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #foundation
#foundationflawless
#foundationglowing
#foundationstick
#foundationmurah
#foundationviral
#foundationmesrawudhuk

โœจ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โคโคโค JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป BERMINAT bole DM terus atau whatsapp ( 0199187252)
.
.
๐Ÿค— JOM GLOWING2 DENGAN BC CREAM
.
#teamifa #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #foundationviral #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #mudahdicuci #takbercapuk #bccream #facemist #brush #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil

โœจ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โคโคโค JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป BERMINAT bole DM terus atau whatsapp ( 0199187252)
.
.
๐Ÿค— JOM GLOWING2 DENGAN BC CREAM
.
#teamifa #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #foundationviral #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #mudahdicuci #takbercapuk #bccream #facemist #brush #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil

โœจ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โคโคโค JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป BERMINAT bole DM terus atau whatsapp ( 0199187252)
.
.
๐Ÿค— JOM GLOWING2 DENGAN BC CREAM
.
#teamifa #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #foundationviral #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #mudahdicuci #takbercapuk #bccream #facemist #brush #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil

โœจ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โคโคโค JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป BERMINAT bole DM terus atau whatsapp ( 0199187252)
.
.
๐Ÿค— JOM GLOWING2 DENGAN BC CREAM
.
#teamifa #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #foundationviral #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #mudahdicuci #takbercapuk #bccream #facemist #brush #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil

โœจ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โคโคโค JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป BERMINAT bole DM terus atau whatsapp ( 0199187252)
.
.
๐Ÿค— JOM GLOWING2 DENGAN BC CREAM
.
#teamifa #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #foundationviral #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #mudahdicuci #takbercapuk #bccream #facemist #brush #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags