[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#foundationmalaysia

MOST RECENT

Siapa je tak suka barang yang multifunction? Benda satu je tapi macam macam dia boleh buat.
_
Dengan Pretty Caked foundation, korang tak perlu lagi powder, concealer and cream contour bagi yang kulit cerah. Haa pretty caked foundation memang high coverage. So korang boleh apply lebih sikit dekat area yang memerlukan lebih kasih sayang tu hihi jadikan dia sebagai concealer. _
Foundation ni juga jenis matte finish tau! So siapa yang kulit normal/dry skin tu tak payah pakai powder dah! Dan yang paling best uols yang kulit fair to medium boleh guna foundation shade caramel as cream contour! Rm55 tapi boleh buat semua ni? Haa jimat tau uols!
_
PRETTY C🍰KED FOUNDATION
.
Pretty Caked foundation.
Long lasting✅ Medium to full coverage✅ Lightweight✅ Matte finish✅Peach scented✅ contains spf50✅ Infused with citrus stem cell✅
.
Available in 2 shades
👧CUSTARD (fair to medium)
👧🏽CARAMEL(dark)
_
HOW TO ORDER?
.
WHATSAPP US👇
.
📱0199308110 atau klik link di bio💕
.
#foundationmalaysia #foundationviral #foundationmurah #prettycakedfoundation #wakeupandmakeup #stayprettywithprettycaked
#CODPCBANGI #CODPCKAJANG #CODPCCYBERJAYA #CODPCSEMENYIH #CODPCBANDARSERIPUTRA

Selamat Petang 😍
Hye awak awak yg Comel lagi Manis tu😘
Sambil2 kita duduk sambil minum teh cicah biskut kering, mai sini Stop jap singgah wall sini utk ketahui lebih lanjut tentang salah satu Kandungan yg terdpt dlm DYXY BCCREAM❤️
.
.
DYXY BC CREAM ialah 'WATER-BASED PRODUCT'
***********************************************
Dalam dunia kosmetik, akan ada beberapa bahan digunakan seperti 'oil-based', 'water-based' atau 'silicone'. Namun, penggunaan bahan berasaskan air sangat popular terutamanya dalam kalangan wanita di negara Korea
.
Sebab itu kulit mereka kelihatan lembab sentiasa. Produk berasakan air sebenarnya sangat baik kerana :-
.
😘TIDAK MELEKIT
.
😘MENGANDUNGI LEBIH VITAMIN E DAN VITAMIN C
.
😘MEMBANTU MELEMBABKAN KULIT
.
😘LEBIH SESUAI DIGUNAKAN BAGI KULIT SENSITIF
.
😘PENYELESAIAN MASALAH KULIT BERMINYAK
.
😘PRODUK BOLEH DICUCI HANYA DENGAN AIR
.
.
Sebab itu bila kita pakai DYXY BCCream ni terasa mcm TAK PAKAI APA😱 rasa RINGAN dah Lembap je kulit muka 😍
Dan jangan risau pada Masalah kulit yg Berminyak, Kering, Mengelupas dan Sensitif sbb bahan Mineral n Waterbased ni sesuai dgn semua jenis kulit dan ia TIDAK MEREKAH & TIDAK BERCAPUK bila berpeluh 👍👍❤️
.
❤️LOVE DYXY❤️
.
ADA 6 FREEGIFT 😍 😘 MEH TEKAN LINK BWH NI FOR MORE INFO👇👇😊😘 https://hi.jomwasap.my/0183114652
.
https://hi.jomwasap.my/0183114652
.
https://hi.jomwasap.my/0183114652

#nakcantikcarisaya #dyxy #dyxybccreambydyana #mymaleesafamily #Dyxycosmetics #bccream #BestSangat #sypakaisyjual #LipstickMatteCantik #
#dyxybccream #dyxy #dyxymurah #dyxycosmetics #dyxycombo #dyxyteam #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxylovers #makeupartist #foundation #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #foundationmalaysia #dyxyfeedback #dyxybccream #MUA #MeKapTakBercapuk #MekapTahanLama

SET DYXY MAHAL?

Ehh,
Cuba fikir lagi sekali 🤔

Bila beli 1 set #dyxy dah tak perlu pakai
❎️bedak compact
❎️concealer
❎️foundation
❎️pelembap
❎️primer
❎️makeup setting
❎️day cream
❎️matte powder
❎spf krim
❎sunblock
.
Haaa berapa banyak duit habis bila dicampur kalau dibeli semua tuu ?
Dalam set dyxy mmg dah cukup lengkap tau .Dap2 sikit, 3 min dah siap
Bukan jimat masa je, duit pun jimat! Boleh tahan lebih 5 bulan tau😱😱
.
Bukan setakat buat muka kita cantik
tapi boleh merawat masalah muka juga
Bagus kan ?
Jadiilah pengguna yang bijak❗
.
Whatsapp sis sekarang😊 0137604408
#bccream
#bccreammalaysia #foundation #foundationbest #foundationmalaysia #flawless #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream
#dyxycosmetics #cosmetics #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing
#dropshipwanted #agentwanted
#dyxysawarak #dyxybrunei #dyxyklang #dyxyshahalam #coddyxyshahalam #testimonidyxy #teamwaheeda #muamalaysia #muautara #muakemaman #codkemaman

💕 BEST SELLER ‼️‼️
🔥BASIC LADY DYXY
.
DYXY Bc Cream x 1
DYXY Green Tea Facemist x 1
DYXY Brush x 1
🎁 FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFTS
🚙 INCLUDE POSTAGE SM/COD
📮 POSTAGE ADD RM5 TO SABAH / SARAWAK
.
📲 WhatApps 👉 01126016120
📲 WhatApps 👉 01126016120
.
#dyxycosmeticsmalaysia
#dyxybccream
#dyxygreenteamineralfacemist
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationterbaik
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra
#dyxybukitmahkota
#dyxynilai
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxyklsentral
#dyxybandarsripermaisuri
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur
#teamnsa

MUKA XBERPELUH DAH ❗ MUKA XBERCAPUK ❗ MUKA BERLEMOIH2 FLAWLESS SAMPAI MALAM ❗ .SyafiqahAina pun pakai kot,takkan korang taknak cubaa 😍
.
😱 TAK PERCAYA JOM TRY SEKARANG
.
. ❗FORMULASI BARU BB CREAM + CONCEALER PERFECT CORRECTOR UNTUK SEMUA JENIS KULIT
.
.
🎈TEKSTUR BC CREAM Foundation #bccreambydyana .
.
Ramai yang tanya mcm mna ye BC CREAM ( bcc ) ni, betul ke xperlu pakai bedak da? xperlu apply foundation ? xperlu pkai apa2 da ke lepas apply bcc? 😱 BETUL KE bcc bole cover semua flaws kt muka ni .. ni haaaa kte nak share INFO BEST pasal bcc 👇🏼👇🏼👇🏼
.
.
BC CREAM ( bcc ) mempunyai tekstur unik yang ❌ BERMINYAK ❌MELEKIT iaitu MOUSSE CREAM yang terus meresap pada kulit lepas kte apply tula pasal ramai orang COMPLAIN TAHAN LAMA aihhhh 😉
.
.
BEST lagiii bcc ni bile kte apply die akn mengikut tone kulit kte.. bcc tutup segala ape yg kte xsuka kt muka dan ratakan warna tone menjadikan warna kulit lebih glowing mowinggg tak kire ape keadaan kulit bcc bole jadikan shininggg tau 😘
.
.
BEST Lagiiii bcc OIL CONTROL CREAM so sesuai utk kulit KULIT BERMINYAK / KUAT BERPELUH jgn la pelik tiba2 muka korg xkluar minyakkk da ye 💋
.
.
BEST Lagiiiik wow byknye best SAPA TRY CONFIRM ❤ punye heee TESTIMONI semua happy smpai bole pengsan lepas pkai bcc ni ☺

p/s : MEH ORDER SEKARANG whatsapp ( 01131574758 ) #foundationmalaysia
#themines
#dropshipwanted
#melaka
#terengganu
#muamalaysia
#petalingjaya
#perak
#damansara
#muakl
#sarawak
#setiawangsa
#wangsamaju
#serdang
#kelantan
#muamelaka
#penang
#muautara
#bccreambydyana
#muar
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial
#dyxycosmetics
#seremban
#kotatinggi
#sabah
#bangi
#teamFL

Dik... akak tension muka akak banyak jeragat!! 😬😬MALU MALU MALU❗️❗️
.
.
Haaaa... ni saya nak recommend dengan hanya sekali je apply DYXY BCCREAM, hilang terus kesan yg berjeragat tu 😱😱makkk aiiii.... yeke ni???
.
.
Akak akak kat luar sane tu JANGAN PERCAYA DULU DGN APA SAYA CAKAP TAPI BELI & PAKAI TERUS 😊😊😊😊
baru la tau hasilnyeee.... 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
Yang paling penting DYXY adalah KOSMETIK YANG MERAWAT kulit kita 😊👍🏻kandungan VITAMIN E & EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS utk mencerahkn parut2 jerawat & jeragat di muka we olsss 😍😍
.
.
Tunggu ape lagi????takkan orang lain je bole nampak cantik kak oiittt
MARILAH CUBA SET DYXY ni haa
OFFER TERLAJAK LARIS KAMII BAGIII 🎁🎁🎁🎁
.
📲01131574758
📲01131574758
#foundationmalaysia
#themines
#dropshipwanted
#melaka
#terengganu
#muamalaysia
#petalingjaya
#perak
#damansara
#muakl
#sarawak
#setiawangsa
#wangsamaju
#serdang
#kelantan
#muamelaka
#penang
#muautara
#bccreambydyana
#muar
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial
#dyxycosmetics
#seremban
#kotatinggi
#sabah
#bangi
#teamFL

🍃 DYXY GREE TEA MINERAL FACE MIST
160ml ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
.
Tips untuk pakai Facemist
.
*KULIT KERING* : spray sebelum dan selepas apply bcc
.
*KULIT BERMINYAK* : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕
.
*KULIT NORMAL* : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja
.
*LELAKI* : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum.
.
.
#bccream
#bccreammalaysia #foundation #foundationbest #foundationmalaysia #flawless #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream
#dyxycosmetics #cosmetics #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing
#dropshipwanted #agentwanted
#dyxysawarak #dyxybrunei #dyxyklang #dyxyshahalam #coddyxyshahalam #testimonidyxy #teamwaheeda #muamalaysia #muautara #muakemaman #codkemaman

Korang nak x tampil menawan n glowing gitu?💁
Nahh..akak syorkan korang pakai la kosmetik dyxy ni..memang kompem jatuh cinta💓💓💓 dup dap dup dap gitu... Dengan penangan semburan green tea facemist lagi....😍 baunya yang wangi tuu....memang kompem la nak sembur lg..😘 Dah ramai yg cuba, korang semua bila lagi?😉 Whatsapp hakak sekarang !!!!!👇👇👇 📱0103348513
Free postage📫
Ada freegift🎁

#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan

❤SET FAB LADY D❤
.
BC Cream x 1
Facemist x 1
Lipstick x 1
Mascara x 1
.
🚙 INCLUDE POSTAGE SM
📮 POSTAGE ADD RM5 TO SABAH / SARAWAK
.
📲 0168044064
.
#dyxycosmeticsmalaysia
#dyxybccream
#dyxygreenteamineralfacemist
#bccream
#bccreambyslha
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationterbaik
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#teamfl

Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
@dyxy_asyallia
0173443245
.
!!!!Calling For Agent & Dropship!!!
.
#dyxy #dyxycosmetic #dyxyhq #dyxyoriginal #dyxymurah #dyxyhargapromosi #dyxyagentmelaka #coddyxymelaka #dyxyviral #dyxymalaysia #foundationviral #foundationluluskkm #foundationmalaysia #makeuporiginal #makeupartist #makeuptutorial #makeupglowing #makeupflawless #shatillamelvin #chachamaembong #faizahilai #noradanish #agentneeded #dropshipneedes #dyxymelaka

Hai lovelies😍 Siapa suka lipstick? Haaaa ni #dyxy lipstick dgn color yg cantik n menawan! 💕DYXY MATTE LIPSTICK ~ Moist matte lipstick .
💄Sexy Nude
💄Flirty Me
💄Cherry Red
.
.
DYXY LIPSTICK😍
.
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Warna dia ❗warna dia ❗Wow😍😍😍 Terujaa tgk DYXY lipstick 💄💄💄moist matte baru ni.. Untuk keluaran pertama kalinya , gabungan tiga warna yg mantap💞

Apa tunggu lagi. Jom grab #dyxy lipstick sekarang! 😍😍 Pm/whatsapp if interested 💞
.
#bccreambydyana
#dyxycosmetics
#teamdyxy
#dyxyroadto50k #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxyteamkakida #teamdyxy #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam
#dyxydropship #dyxypromoprice #dyxyshahalam #dyxyraub

Nak tahu kenapa ramai suka pakai DYXY BC CREAM ni??? 😘😘😘
.
DYXY BC CREAM banyak keistimewaannya dan salah 1 adalah DYXY BC CREAM IALAH GABUNGAN ANTARA BB CREAM & CC CREAM 😍😍😍
.
Jom kita belajar dulu apa perbezaan antara BB CREAM dan CC CREAM 👇
.
Untuk BB CREAM :
🌸Pelindung UV (pakai siang hari) 🌸Tekstur ringan akan mengelakkan masalah kulit
🌸Kulit lebih cerah dan bersih sebab sudah mengandungi pelembab dan sunblock
.
Manakala CC CREAM pulak :
🌸Dikenali sebagai 'Colour Correction' atau 'Colour Control'
🌸Berfungsi menjadikan tona kulit sekata dan tak kusam
🌸Pemilihan CC Cream yang betul akan meratakan warna kulit serta nampak lebih licin walaupun tanpa makeup
.
DYXY BC CREAM mempunyai dua gabungan yg meletop ni iaitu BB CREAM dan CC CREAM so sebab itulah lepas sapu bc cream by dyxy ni awak semua tak perlu lagi nak tepek macam2 kat muka tu 😊😊
.
Sebab semua produk DYXY memang utk awak yg jenis nak cepat siap, ringkas dan cantik 😍
.
DAN untuk makluman, DYXY Selamat digunakan & dapat kelulusan KKM 👍👍
.
NAK LEBIH BERBALOI, BOLEH DAPATKAN DALAM SET DYXY COSMETICS 😘
.
❗ FREE POSTAGE
❗ FREE COD
❗ FREE PAPER BAG
❗ EXTRA FREE GIFT
.
Whatsapp sekarang tau 💃💃
.
📲 📲📲 01129198510
.
#dyxycosmeticsmalaysia
#dyxybccream
#dyxygreenteamineralfacemist
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationterbaik
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra
#dyxybukitmahkota
#dyxynilai
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxyklsentral
#dyxybandarsripermaisuri
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur
#teamfl

💖💖SET SUPER FANTASTIC💖💖
.
BC Cream x 1
Facemist x 1
Brush x 1
Mascara x 1
Lipstick x 2
.
🚙 INCLUDE POSTAGE SM
📮 POSTAGE ADD RM5 TO SABAH / SARAWAK
.
📲 0168044064
.
#dyxycosmeticsmalaysia
#dyxybccream
#dyxygreenteamineralfacemist
#bccream
#bccreambyslha
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationterbaik
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#makeupbased
#makeupcantik
#teamfl

Lihat perubahannya, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics, 🤗🤗anda bila lagi💕💕💕
.
Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati😘😘
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗
📲 📲0133755705
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras -

.
.
Alhamdulillah😊 another positive feedback daripada pengguna pengguna DYXY COSMETICS💕💕
.
Rugi tauu, klu tak grab dyxy cosmetic ni. Sekarang tengah NEW YEAR SALE!✨✨
.
.
Jom dapatkan satu set sekarang ..apa tunggu lagi tu??😉😉
.
.
.
Berminat ws aida, okayy😉
Just screenshot the item and send to me, then i'll tell you the detail(price)
.
AIDASOFEA
01119785254
klik link di bio
.
#foundationmalaysia#themines#dropshipwanted#melaka #terengganu#muamalaysia #petalingjaya#perak #damansara #muakl #sarawak #setiawangsa #wangsamaju#serdang #kelantan #muamelaka #penang #muautara#bccreambydyana #muar #serikembangan#kuantan#muatutorial #dyxycosmetics #seremban #kotatinggi#sabah #bangi#teamFL

Most Popular Instagram Hashtags