#forzakedah

MOST RECENT

Awaydays Ultras Kedah🔥

First division league (22/7/18)
Perak stadium
Ft Perak 0-0 Kedah .
.
Cc @kedahfansofficial_
.
.
Local football supporter TV📺 @malaysia_supporter_scene !! #malaysiasupporterscene #MSS #Ultrasmalaya #ultraskedah #kahaqketegaq #forzakedah #vamoskedah #biarjasajadikenangan #pulunkedahpulun #awaydays #ontour #malaysia #kedah

Awaydays Ultras Kedah🔥

First division league (22/7/18)
Perak stadium
Ft Perak 0-0 Kedah .
.
Cc @bg_merch
.
.
Local football supporter TV📺 @malaysia_supporter_scene !! #malaysiasupporterscene #MSS #Ultrasmalaya #ultraskedah #kahaqketegaq #forzakedah #vamoskedah #biarjasajadikenangan #pulunkedahpulun #awaydays #ontour #malaysia #kedah

READY STOCK • HD PRINT

Size :S M L XL XXL XXXL
Material : Cotton 100%
Prices : RM40 (free postage until august)
*free sticker design ilustrate on shirt*


Whatsapp +60108909624 or just click the link in the bio


#tempatanfest #aorfest #aor #sapotlokal #footballapparel #malaysiafootballapparel #forzakedah #kedah #hijaukuning

Apoten Apparel • CR7 x Portugal World Cup edition.

Size :S M L XL XXL XXXL
Material : Cotton 100%
Prices : RM40 (free postage until august)
*free sticker design ilustrate on shirt*


READY STOCK

100% cotton | HD print
Whatsapp +60108909624 or just click the link in the bio


#tempatanfest #aorfest #aor #sapotlokal #footballapparel #malaysiafootballapparel #forzakedah #kedah #hijaukuning

Legasi subur di hati. Seharum legasi. ❤✊
.
Inspirasi semarakkan jiwa perjuangan. Demi kecintaan kejiwaan Hijau Kuning. 🔰
.
Berjuanglah Sejiwa Murni!
.
#kedah #kedahfa #pulunkedahpulun #hijaukuning #legasihijaukuning #thesecolorsneverrun #thiscolourneverdie #demilencanadidada #biarjasajadikenangan #forzakedah #kedahseratarata

BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Kat Tik atau keme Tot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Anda rasa malu sgt? Dah try mcm² ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi² jugak? Duit dah abis ribu² tapi xde hasil jugak?
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 35 tahun, sebab produk ni sesuai 13-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan
.
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi kami ✆✉☏.
📱Whatsapp : +60165498513
📱WeChat Id : herbalstore_kl
.
@ Or tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #jdt #jdtsoutherntigers #bangsajohor #bangsar #sado #gegarvaganza #forzakedah #jdt #southerntiger

BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Kat Tik atau keme Tot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Anda rasa malu sgt? Dah try mcm² ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi² jugak? Duit dah abis ribu² tapi xde hasil jugak?
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 35 tahun, sebab produk ni sesuai 13-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan
.
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi kami ✆✉☏.
📱Whatsapp : +60165498513
📱WeChat Id : herbalstore_kl
.
@ Or tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #jdt #jdtsoutherntigers #bangsajohor #bangsar #sado #gegarvaganza #forzakedah #jdt #southerntiger

Semoga 3 mata penting berpihak kepada pasukan kedah darulaman pada malam ini inshaa allah aamiinn... #Pkp #Biarjasajadikenangan #Forzakedah #ligasuper2018 #kedahvsterengganu2018 #playwithheart #welovekedah4ever❤

Hari ini Malam ini,
Belum pernah berhenti utk terus menyokong✊
.
#Repost @ultraskedah09.official (@get_repost)
・・・
Matchday ❕
.
Perjuangan Belum Selesai.
.
Tak kenal Lelah,
Tak kan menyerah,
Hadapilah lawanmu,
Kedah Sejati takkan berhenti,
Kedah tetap dihati🔥
.
#matchday
#ligasuper
#terraceone
#ultraskedah
#thesecolorsneverrun
#forzakedah
#greenyellowbois
#kedahseratarata

Matchday ❕
.
Perjuangan Belum Selesai.
.
Tak kenal Lelah,
Tak kan menyerah,
Hadapilah lawanmu,
Kedah Sejati takkan berhenti,
Kedah tetap dihati🔥
.
#matchday
#ligasuper
#terraceone
#ultraskedah
#thesecolorsneverrun
#forzakedah
#greenyellowbois
#kedahseratarata

Terima kasih jugak Brotha @rashidi_non, ada rezeki berjumpa lg🙏
.
#Repost @rashidi_non (@get_repost)
・・・
Bersama @mhazriqfahimy di central square sg petani mlm td, tq boss krn sudi luangkan masa beramah mesra dan bergambar kenangan bersama saya dn tunang, Thanks boss 👏👏 #Respect
#Salute
#ultraskedah
#Pkp
#Forzakedah
#Biarjasajadikenangan

Bersama org kuat ultras kedah @mhazriqfahimy di central square sg petani mlm td, tq boss krn sudi luangkan masa beramah mesra dan bergambar kenangan bersama saya dn tunang, Thanks boss 👏👏 #Respect
#Salute
#ultraskedah
#Pkp
#Forzakedah
#Biarjasajadikenangan

Betoi2 moment tarikh hari ini, tahun lepaih punya cerita mengusik jiwa & raga. Masa nih kita tibai Melakau 4-2. Dunia berpusing, kelmarin kita plak yg kena tibai😁 Rasa bangga masa menang rasa sadis bila kalah. Tp itulah. Dua dua moment tu aku rasa, aku ada disitu, di tempat yg sama tu. Huhu.
.
Tu yg kata langit tak selalu cerah, ada hari tiba plak utk kita. Masa nih kita menang, sana sini puji melambung, biasala, org kita punya mentaliti hehe.
.
Nih satu lg nak pesan, kalau rasa simpan duit tu baguih lg utk benda lain, dari baguih utk mai dok tengok bola, cantikla tu, pilih jalan yg baik tu elok2. Jgn mengungkit utk satu benda yg kita tadak minat hanya minat utk tunjuk something kat org. Itu dah tak kena. Passion dah laqi.
.
Bukan bukan, bukan nak kata kita nak mengajaq ka apa ka & bukan jgk nak kata kita nih baguih, kita pun bengong jgk, cuma ingat, apa yg kita buat, buat kerana niat. Niat kena inshaaAllah dpt elok, biaqpun yg elok tu lambat nak dapat, janji dia dapat & lebih feel rasa jiwa dlm berjuang tu kawan.
.
Ok kawan tak suka tak apa. Aku & kwn2 tetap Berjuang cara tersendiri, sokong sepanjang zaman tak kira jatuh & bangun. Selamanya✊
.
#Repost @mhazriqfahimy (@get_repost)
・・・
Ehemm eheeemmm.
.
Full Time.Malacca 2 Kedah 4 ! (⚽⚽@bakhtiarbaddrol@akrammahinan@asrimardzuki 🔰)
.
Download Tongku 🙏
.
Kedah Is Better lah !
.
Okeh Jom Balik. Perjalanan yg jauh tersenyum seratarata. Bismillah✊
.
#alhamdulillah #AWAYDAYS #melaka #melakaunited #malacca #ligasuper #ultraskedah #uk09 #kahaqketegaq #bendangbadbois #hijaukuning #pkp #kedahbersekutu #forzakedah #arenahijaukuning #KedahSerataRata

Ultras Kedah Awaydays 🔥

Malaysia super league (10/7/18)
Hang Jebat stadium
Ft Melaka United 4-1 Kedah .
.
#Ultrasmalaya #ultraskedah #kahaqketegaq #forzakedah #vamoskedah #biarjasajadikenangan #pulunkedahpulun #awaydays #ontour #malaysia #kedah #supporterindomalay

Sabaqlah M Hazriq Fahimy, langit tak selalunya cerah sentiasa😥
.
Bangkitlah Hijau Kuningku,
Sanjung Nama Negeri Kedah,
Kami Anak Anak Kedah,
Sokong Selama lamanya❕
.
Ok sudah, jom balik lu, semoga dipermudahkan oleh Allah swt Selamat semua hendakNya.
.
Moga mentari kan muncul kembali🌄
.

#AWAYDAYS
#matchday
#ligasuper
#ultraskedah
#thesecolorsneverrun
#forzakedah
#greenyellowbois
#kedahseratarata
#kelablegasikedah

Awaydays Ultras Kedah🔥

First division league (10/7/18)
Hang Jebat stadium
Ft Melaka United 4-1 Kedah .
.
Cc @bg_merch
.
.
Local football supporter TV📺 @malaysia_supporter_scene !! #malaysiasupporterscene #MSS #Ultrasmalaya #ultraskedah #kahaqketegaq #forzakedah #vamoskedah #biarjasajadikenangan #pulunkedahpulun #awaydays #ontour #malaysia #kedah

Today is match day. Good Luck team Bolasepak Kedah 💚💛
#pulunkedahpulun #hijaukuning #kedah #forzakedah

Most Popular Instagram Hashtags