[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#foreverlivingbintulu

387 posts

TOP POSTS

Cerita semalam!! It's been a longgg longgg time I haven't step my foot there. Dulu sana lah slalu beli stok2 bekalan rumah.. ๐Ÿ˜…

COD done...to my cousin. Awesome!!! Botol AVG & Arctic-Sea yg ke-2 sudah. Jauh bakal dibawa pulang ke Tubau Belaga tuuu. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #fboivy #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #flpborneotribe

Pengedar Forever Living yg sah, @eykachristina semalam datang rumah. Dari Tubau turun ke Miri, terus ambil stok produk2 Forever. Produk laku keras..!! Tak sangka banyak sangat order pertama katanya. Yaa...bukan sekadar bisnes. Tp utk membantu ke arah kesihatan yg lebih baik. Real products, real people, real result! ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— #fboivy #flpteamborneo #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #USAproducts

Vendor baru yang join keluarga kecil Ain Boutique bulan tok.. Bagi yang berada disekitar kawasan Bintulu, bolehlah dapatkan rangkaian produk Forever Living di Ain Boutique. InsyaAllah mcm2 ada.
Berminat untuk sertai kami dan luaskan perniagaan anda? Jangan malu jangan segan hubungi kami di talian 0198141880 / 0198251880

#ainboutique #ainvendors #vendorbintulu #vendorbutik #vendorsarawak #bintuluonlineshop #bintulu #sarawakonlineshop #foreverliving #foreverlivingbintulu #foreverlivingsarawak

Forever Living
Forever Absorbent-C
RM 63.60

Dapatkan sekarang hanya di
๐Ÿ“ฎAin Boutique
No 11, Level 2,
Times Square Megamall,
97000 Bintulu Sarawak. ( Across Giordano) ๐Ÿ“ฒ 0198141880 / 0198251880
โŒšOpen Daily
10.00 am - 10.00 pm

#ainboutique
#ainvendors
#vendorbintulu #vendorboutique #bintuluvendor #sarawakonlineshop #bintuluonlineshop #bintulu #foreverlivingbintulu #foreverlivingsarawak #foreverliving #foreverabsorbentc

You can make the most gorgeous smoothies with these Forever Lite Ultra shakes.
Protein shakes are the next big thing in the fitness world as they are nutritious and fulfilling both at the same time. The building blocks of the human body are normally referred to as Proteins.
Protein is the content of our diet which is highly important in building muscle strength and giving our body overall structure to face everyday life challenges.
Want the recipe? Ask me how! Order now! ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371

#proteinshake #foreverliteultra #soyproteinshakemix #foreverlivingmalaysia #foreverlivingsarawak #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #foreverlivingsabah #fboivy

NOTHING IS IMPOSSIBLE.

Join Forever Living awal bulan Nov'16.
12 days later, achievement unlocked.
VIP/Assistant Supervisor November 2016.
3 months later, achievement unlocked.
Supervisor February 2017.
Thanks God for His plan which are greater than mine.
All we have to do is sharing!!! Sharing the goodness, HEALTH is WEALTH.
Want to join us in Forever Living? You'll never walk alone. Tips & guidance all given. Just follow and never give up.
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp +6019-540 7371
#fboivy #foreverlivingsarawak #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #foreverlivingkuching #flpteamborneo #flpteamruhil

You can make the most gorgeous smoothies with these Forever Lite Ultra shakes.
Protein shakes are the next big thing in the fitness world as they are nutritious and fulfilling both at the same time. The building blocks of the human body are normally referred to as Proteins.

Protein is the content of our diet which is highly important in building muscle strength and giving our body overall structure to face everyday life challenges.
Want the full recipe? Ask me how! Order now! ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371

#proteinshake #foreverliteultra #liteultrashake #soyproteinshakemix #foreverlivingmalaysia #foreverlivingsarawak #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #foreverlivingsabah #fboivy

๐Ÿ›€ AVOCADO FACE & BODY SOAP ๐Ÿ›€
Bawah RM30! Dapatkan sekarang!!! Khasiat Avocado Dalam Kecantikan:
๐Ÿ”ฎ kaya dgn vitamin A yang boleh membantu membuang selยฒ kulit mati.
๐Ÿ”ฎ membantu membersihkan kulit wajah secara mendalam.
๐Ÿ”ฎ melembapkan kulit
๐Ÿ”ฎ kaya dengan vit. E iaitu sumber antioksidan yang mampu mengurangkan garisยฒ halus tanda penuaan & kulit rosak akibat sinaran matahari
๐Ÿ”ฎ menentang radikalยฒ bebas
๐Ÿ”ฎ membersihkan kulit yang berminyak tanpa memgeringkan kulit.
๐Ÿ”ฎ untuk kulit kering & sensitif, avokado memberikan kelembapan sepanjang hari.
๐Ÿ”ฎ menghilangkan warna gelap di bahagian peha, belakang leher serta bahagian bawah lengan.

Banyak duhal khasiat avokado tok. Betul kata orang, kecantikan yang sebenar adalah dari alam semulajadi.
So tokrang semua boleh la cek pencuci muka & sabun di toilet ya, diperbuat dari bahan apa? Semulajadi atau hanya formula kimia. "RENUNGยฒ KAN & SELAMAT BERAMAL"

Tunggu apa lagik???
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-5407371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-5407371 ๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-5407371

#sabunavocado #avocadofacesoap #avocadobodysoap #naturalsoap #foreverlivingproduct #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #trustedproductONLY #fboivy

Rangkaian produk Forever Living.
Kini boleh didapati di Ain Boutique.
InsyaAllah buat kitak2 yang nak ngga secara live produk ya, jemputlah datang ke butik segera.

Buat pengedar/agen produk lain yang berminat untuk memasarkan produk secara retail di Times Square Megamall, bolehla whatsapp admin di no 0198141880 / 0198251880.

#ainboutique #ainvendors #vendorbintulu #vendormiri #vendorsarawak #bintuluonlineshop #sarawakonlineshop #bintulu #foreverlivingbintulu #foreverlivingsarawak #foreverliving

MOST RECENT

Forever Living
Forever Absorbent-C
RM 63.60

Dapatkan sekarang hanya di
๐Ÿ“ฎAin Boutique
No 11, Level 2,
Times Square Megamall,
97000 Bintulu Sarawak. ( Across Giordano) ๐Ÿ“ฒ 0198141880 / 0198251880
โŒšOpen Daily
10.00 am - 10.00 pm

#ainboutique
#ainvendors
#vendorbintulu #vendorboutique #bintuluvendor #sarawakonlineshop #bintuluonlineshop #bintulu #foreverlivingbintulu #foreverlivingsarawak #foreverliving #foreverabsorbentc

Rangkaian produk Forever Living.
Kini boleh didapati di Ain Boutique.
InsyaAllah buat kitak2 yang nak ngga secara live produk ya, jemputlah datang ke butik segera.

Buat pengedar/agen produk lain yang berminat untuk memasarkan produk secara retail di Times Square Megamall, bolehla whatsapp admin di no 0198141880 / 0198251880.

#ainboutique #ainvendors #vendorbintulu #vendormiri #vendorsarawak #bintuluonlineshop #sarawakonlineshop #bintulu #foreverlivingbintulu #foreverlivingsarawak #foreverliving

Rangkaian produk Forever Living.
Kini boleh didapati di Ain Boutique.
InsyaAllah buat kitak2 yang nak ngga secara live produk ya, jemputlah datang ke butik segera.

Buat pengedar/agen produk lain yang berminat untuk memasarkan produk secara retail di Times Square Megamall, bolehla whatsapp admin di no 0198141880 / 0198251880.

#ainboutique #ainvendors #vendorbintulu #vendormiri #vendorsarawak #bintuluonlineshop #sarawakonlineshop #bintulu #foreverlivingbintulu #foreverlivingsarawak #foreverliving

Rangkaian produk Forever Living.
Kini boleh didapati di Ain Boutique.
InsyaAllah buat kitak2 yang nak ngga secara live produk ya, jemputlah datang ke butik segera.

Buat pengedar/agen produk lain yang berminat untuk memasarkan produk secara retail di Times Square Megamall, bolehla whatsapp admin di no 0198141880 / 0198251880.

#ainboutique #ainvendors #vendorbintulu #vendormiri #vendorsarawak #bintuluonlineshop #sarawakonlineshop #bintulu #foreverlivingbintulu #foreverlivingsarawak #foreverliving

FOREVER LITE ULTRA SOY PROTEIN SHAKE MIX ๐Ÿ‹๐Ÿƒ๐ŸŠโ›น Flavours: Vanilla ๐ŸŒพ & Chocolate ๐Ÿซ ๐Ÿ”นFor your low-carb lifestyle
๐Ÿ”นNaturally flavored โ€“ Vanilla or Chocolate
๐Ÿ”นIdeal for weight management
๐Ÿ”นSupports muscle & heart health
๐Ÿ”นImproves energy & stamina
๐Ÿ”นEasy digestion & absorption of amino acids
๐Ÿ”นTwo shakes provide 100% RDI of numerous vitamins and minerals

Direction: Blend or mix 1 level scoop with 300ml of skim milk.

For a special treat, mix with crushed ice or fruit.
Suggested use:
To lose weight - replace 2 meals with 2 servings
To gain weight - add 2 servings to meal
Want more shake recipe? Order now! ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371

#proteinshake #foreverliteultra #soyproteinshakemix #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #flpborneotribe #flpteamruhil #fboivy

Vendor baru yang join keluarga kecil Ain Boutique bulan tok.. Bagi yang berada disekitar kawasan Bintulu, bolehlah dapatkan rangkaian produk Forever Living di Ain Boutique. InsyaAllah mcm2 ada.
Berminat untuk sertai kami dan luaskan perniagaan anda? Jangan malu jangan segan hubungi kami di talian 0198141880 / 0198251880

#ainboutique #ainvendors #vendorbintulu #vendorbutik #vendorsarawak #bintuluonlineshop #bintulu #sarawakonlineshop #foreverliving #foreverlivingbintulu #foreverlivingsarawak

Thanks sis semua...!! Cuti? Hari kerja? Customer2 Forever Living Bintulu tak pernah susut stok walaupun xda centre di Bintulu.. Nak restock? Jum kita plan bila nak COD. ๐Ÿ˜‰๐Ÿค— Pengguna2 bijak! Mereka join member, brg pun djamin original, dpt diskaun, kumpul free gifts...tu ubat gigi Forever pun dia dpt FREE dari centre, selalu repeat order. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #foreverlivingsarawak #membershipforever #foreverlivingbintulu #flpborneotribe #fboivy #foreverbintulu #aloeverabintulu #bintuluforever #bintuluforeveraloeveragel

CONGRATULATIONS!!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ kepada ahli Forever Living Products yg telah upgrade VIP untuk bulan Ogos...!! Tahniah semua sis team #BorneoTribe. Berjaya naik pangkat Assistant Supervisor!! Inilah Forever.. SIMPLE. FUN. DUPLICATABLE. PROFITABLE. ๐Ÿฆ…๐Ÿฆ…๐Ÿฆ… Assistant Supervisor (AS/VIP member)
โ–ถ Layak dapat diskaun 35% ke atas semua pembelian FLP
โ–ถ Layak membuat rangkaian/menaja ahli baru tanpa limit
โ–ถ Layak DIRECT BONUS (15~48% untung runcit)
โ–ถ Layak INDIRECT BONUS (20~33% bonus tajaan)
โ–ถ Layak kumpul cc diatas pembelian peribadi & pengedar (personal sales & distributor sales)

Tahniah sekali lagi kerana bersama kami dalam keluarga besar FOREVER LIVING ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ "FOREVER LIVING IS FOREVER GIVING"

Yang nak join member Forever jangan segan, diskaun ahli berbaloi2. Nak bisnes lagi berbaloi2. Whatsapp saja saya... #flpborneotribe #flpteamruhil #foreversarawakteam #forevermiriteam #vipogos2017 #forevervipmember #foreverlivingsarawak #foreverlivingsabah #foreverlivingbrunei #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu

Did you know that the human body cannot make its own vitamin C? Thatโ€™s why we need to get our vitamin C intake from food, drink and nutritional supplements. Forever Absorbent-C with Oat Bran combines two vital nutrients into one convenient product.

Order now! 1 bottle = 100 tablets ๐Ÿ‘
๐Ÿ“ฒ Contact +6019-540 7371 ๐Ÿ‘ค Pengedar diperlukan
๐Ÿ”ฝHarga lebih jimat dengan menjadi ahli โ€” diskaun 15% โ€“ 48%! #absorbentC #thebestvitaminC #viraminC #foreverlivingkuching #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #flpborneotribe #flpteamruhil #trusteddistributor #fboivy

Forever Aloe Bits N Peaches
***************************
Aloe Bits N Peaches atau Antibiotik ?
.
Untuk anak2 , memang akan pastikan dapat yg terbaik . Alhamdulillah setakat ni diorg consume Aloe bits n peaches jarang sangat demam , batuk , n selsema . .
Aloe bits n peaches membantu tingkatkan sistem imunisasi kanak2 . Kalau anak2 yg susah nak makan nasi lepas minum aloe peaches mesti berselera ! ape tak , habis cacing dalam perut semua dia bunuh ๐Ÿ˜‚
.
Aloe bits n peaches lebih sesuai utk anak2 membesar dgn sihat , tanpa kesan sampingan ubat antibiotik .
.
Sayangkan anak2 ? Mesti ada satu ni kat rumah ๐Ÿ˜Š

To order:
๐Ÿ“ฒwhatsapp +6013-8909892 / www.wasap.my/60138909892
๐Ÿ“ฒdm @hndbg.shoppe for details

Alvi
FBO Bintulu/Mukah

#foreverlivingproduct #foreverlivingmalaysia #foreverlivingsarawak #foreverlivingbintulu #foreverlivingmukah #foreveraloebitsnpeaches #flp #flpmalaysia #flpsarawak #flpbintulu #flpmukah #foreverbusinessowner #fbo #fbomalaysia #fbosarawak #fbobintulu #fbomukah #foreverproud

TAHUKAH ANDA....???? Air Detox Lemon Bahaya Jika Ambil Berlebihanโ— ๐Ÿ‹๐Ÿ‹๐Ÿ‹ Tahukah anda dengan meminum air lemon yang berlebihan boleh mendatangkan kesan sampingan yang tidak baik untuk tubuh badan. Jika kesan-kesan ini dah mula dirasai, kurangkan pengambilan air detox lemon ini.
Apa kata bertukar kepada ABSORBENT C ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ KERANA.... ABSORBENT C mengandungi :
๐Ÿ”ด 60 mg vitamin ๐Ÿ”ด Serat Oat(fiber)
๐Ÿ”ด Madu ๐Ÿ”ด Extract Papaya โœ” Serat oat bertindak sebagai pengikat vitamin C, hasilkn kesan sebagai span, jadi vitamin C xkan berkurang dgn segera, ia akan tinggal dlm sistem penghadaman utk tempoh yg lama.
๐ŸŠ Ia menyebabkan badan dapat menyerap 100% Vitamin C secara berterusan. TEKNOLOGI INI BERPATEN DAN TIDAK BOLEH DITIRU OLEH MANA-MANA PENGELUAR VITAMIN C YANG LAIN โœ” Disamping itu ia bagi kesan alkali dlm badan, tingkatkan daya tahan, bantu bakar tisu lemak. โœ” Bagus utk perokok. Sebab mengekalkan kandungan vitamin C dlm badan (Perokok memusnahkan kandungan Vitamin C dalam badan!*) โœ” Tingkatkan tenaga dlm badan, jaga kesihatan tulang & sendi utk yg aktif bergerak, mencantik & mencerahkan kulit secara keseluruhan..
โœ” Ia juga mudah d bawa...jimat lagi sebotol ada 100biji. Penggunaan lebih 1 bulan!

Grab it now ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฒ Contact +6019-540 7371 ๐Ÿ‘ค Pengedar diperlukan
๐Ÿ”ฝHarga lebih jimat dengan menjadi ahli โ€” diskaun 15% โ€“ 48%! *sebatang rokok menghapuskan 28mg vitamin C dlm badanโ—โ— #absorbentC #detokslemonbahaya #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #sayagunasayajual #naturalproduct #trustedproductONLY #fboivy

FOREVER ALOE BERRY NECTAR
******************************
Forever Aloe Berry Nectarโ„ข contains all of the goodness found in our Forever Aloe Vera Gelโ„ข, plus the added benefits of cranberry and apple.
Besides their reputation as a cleanser for the urinary tract, cranberries provide a high content of vitamin C. They are also a natural source of healthful proanthocyanidins.

Apple juice contains many flavonoids as well as pectin.

You can drink Forever Aloe Berry Nectarโ„ข with meals or alone. The delicious flavor is totally natural, prepared from a blend of fresh cranberries and sweet, mellow apples. Added fructose (a natural fruit sugar) sweetens it just enough to please both adults and children alike.

To order:
๐Ÿ“ฒwhatsapp +6013-8909892
๐Ÿ“ฒdm @hndbg.shoppe
Alvi
FBO Bintulu

#foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingbintulu #foreverbusinessowner #fbo #fbobintulu #foreverproud

KENAPA DETOX FOREVER ALOE VERA GEL BEST SANGAT DARI BRAND LAIN????
.
โ†ช SEBAB.....๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
1. FOREVER ada ladang ๐Ÿœ & kilang sendiri ๐Ÿข
.
2. FOREVER ALOE VERA GEL dari 100% pati stabil ALOEVERA ๐Ÿ€
.
โฉ TIADA CAMPURAN BAHAN LAIN TAU.. sbb tu rase dia pure, rasa payau2 masam..ada yg rasa tawar..sedap.
.
3. Patent yang distabilkan yg mengekalkan kesegaran aloe vera sehingga 99% ๐Ÿ’ช
.
4. HARGA memang mampu milik๐Ÿ–’.. kalau join ahli seumur hidup dapat less 15%-48% ..best kan..murah betul...pastu x payah nak renew2 ahli dah...free gift setiap 3 bulan pun dapat dari company...
.
5. FOREVER ALOE VERA GEL DI BERI PENGIKTIRAF oleh Ifanca, IASC kosher, peta creulty free, KKM dan di iktiraf oleh 158 buah negara.
.
6. Paling best FOREVER ALOE VERA GEL mengandungi serat๐Ÿ–’

Pasti ianya hebat sebab di pilih oleh org yg sgt hebat.. Your Forever Living Distributor, Alvi
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 013-8909892
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 013-8909892
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 013-8909892

#aloeveragel #healthycolon #fiberdrink #usussihat #foreverlivingmalaysia #foreverlivingsarawak #foreverlivingmukah #foreverlivingbintulu #coloncleansing #detoksusus #trustedproductONLY #flpbintulu #flpsarawak #fbo #foreverbusinessowner #foreverbusinessownerbintulu #foreverproud

"ANAK KU KE BIAK NYAK BISI GIK SELERA MAKAI" - Marina, Niah Sarawak. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Selepas mengamalkan khasiat aloe vera yang diperkaya dengan khasiat buah pic @ peach, selera makan anak bongsu sis Marina yg berumur 3tahun kini bertambah baik!! Dulu susah sangat nak makan. ๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371

#aloebitsnpeaches #aloeverapeach #seleramakanbudak #seleramakankanak #flpborneotribe #fboivy #foreverlivingmiri #foreverlivingniah #foreverlivingbintulu

Awal bulan pun restock lagiiii...daftar 2 ahli baru dari Bintulu & terus grab Aloe Berry Nectar...semua repeat order...apa yg best masuk member? Sebab NAK HARGA MURAH diskaun, dan dapat FREE GIFTS masing2 sbb collect points sendiri!!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Restock & postage done by bus. Mcm biasa, ramai prefer jalan darat, beberapa jam saja dah sampai dgn selamat. Safely arrived to team & customers at Niah & Bintulu! Jommm sapa lagi nak buat side income & sihat sama2..? Pm aje.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #forevermembership #flpborneotribe #foreverlivingbintulu #foreverlivingmiri #fboivy

Most Popular Instagram Hashtags