#foreverlivingbintulu

384 posts

TOP POSTS

Cerita semalam!! It's been a longgg longgg time I haven't step my foot there. Dulu sana lah slalu beli stok2 bekalan rumah.. ๐Ÿ˜…

COD done...to my cousin. Awesome!!! Botol AVG & Arctic-Sea yg ke-2 sudah. Jauh bakal dibawa pulang ke Tubau Belaga tuuu. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #fboivy #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #flpborneotribe

Pengedar Forever Living yg sah, @eykachristina semalam datang rumah. Dari Tubau turun ke Miri, terus ambil stok produk2 Forever. Produk laku keras..!! Tak sangka banyak sangat order pertama katanya. Yaa...bukan sekadar bisnes. Tp utk membantu ke arah kesihatan yg lebih baik. Real products, real people, real result! ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— #fboivy #flpteamborneo #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #USAproducts

Jarang mkn sayur, buah atau sumber makanan hijau? Kurang serat dalam pemakanan? Hari2 makan fast food?! Ohhh nooooo. ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ With today's busy lifestyles and the convenience of fast food, we all too often neglect eating fresh, green foods. Forever Living Products provides a simple solution to "convenience eating" in Fields of Greens.
Get the antioxidants you may be lacking! Field of Greens combines young barley grass, wheat grass, alfalfa and added cayenne pepper (to help maintain healthy circulation and digestion). Your Forever Living Distributor, Ivy
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
#foreverfieldofgreens #alfalfa #barley #wheat #cayennepepper #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #greensource #flpborneotribe #fboivy

#foreverlivingbintulu tips of the week .

Good for body and good for skin too!! #foreverlivingbintulu

Hehehe. How about you? #foreverlivingbintulu

Takda zuriat saja salahkan wanita! Salah tu. ๐Ÿ™…๐Ÿ™…๐Ÿ™… Ketidaksuburan boleh berlaku kepada Suami atau Isteri atau Kedua-duanya sekali. ๐Ÿ‘ซ

Kita tidak akan tahu selagi kita tidak menjalankan pemeriksaan doktor. Ketidaksuburan dikalangan lelaki dan wanita mungkin dikaitkan dengan kekurangan hormon dalam badan kita.
Set Kesuburan Forever Living adalah berbeza bagi Lelaki dan Wanita.

Kenapa?
Lelaki dan Wanita masing2 mempunyai sistem pembiakan/reproduktif yang berbeza..kalau sama, lain cerita la pula...๐Ÿ˜‚ Sudah melakukan pemeriksaan, NORMAL, tetapi masih tiada zuriat? Kita ada HIS/HER PACK.
Set Kesuburan Lelaki dipanggil FOREVER HIS PACK manakala untuk wanita dipanggil FOREVER HER PACK.

Peringatan โ—

Amalkan apa2 supplemen yg berkualiti pun SABAR itu perlu ada. Ia akan mengambil masa sekurang-kurangnya 3 bulan utk telur belum matang dlm ovari menjadi matang dan dibebaskan ketika pengovuman.
Untuk lelaki pula, ia juga mengambil masa 3 bulan untuk sel-sel sperma menjadi matang sepenuhnya.
Apakah yang terkandung dalam set-set kesuburan ini dan bagaimana nutrisi di dalam produk-produk ini boleh membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita?

Hั–s Pack Contents : ๐Ÿ”น 2 x Aloe Vera Gel
๐Ÿ”น 1 x Fะพrะตver Bee Pollen
๐Ÿ”น 1 xย  Fะพrevะตr Absorbent C
๐Ÿ”น 1 x Fะพrะตver Arctic-Sea

Hะตr Pack Contents : ๐Ÿ”ธ 2 x Aloe Berry Nectar
๐Ÿ”ธ 1 x Fะพrever Royal Jelly
๐Ÿ”ธ 1 xย  Forะตver Absorbent C
๐Ÿ”ธ 1 x Fะพrะตvะตr Arctic-Sea

For more info www.wasap.my/60195407371/HerPackHisPack
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371 ๐Ÿ‘ค Pengedar diperlukan
๐Ÿ”ฝHarga lebih jimat dengan menjadi ahli โ€” diskaun 15% โ€“ 48%! #foreverherpack #aloeberrynectar #royaljelly #absorbentc #arcticsea
#foreverhispack #aloeveragel #beepollen #flpteamborneo #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #setsubur #sethamilwanita #kesuburanlelaki #kesuburanwanita #fboivy

Sudah kah anda sertakan supplemen Forever Living dalam jadual anda hari ini? Jika ya, tahniah. Anda amat sayangi tubuh anda. Jika belum, anda boleh hubungi saya di +60167816718 untuk mengetahui produk yg sesuai dgn keperluan anda. Selamat beristirehat. #foreverlivingbintulu #foreverlivingsandra #foreverlivingsarawak

How to take ur Pomesteen Power? Easy. Take 30ml daily. Dilute 1 part of Pomesteen Power with 2 parts of water. And tadaaaaa, nutritious drink for ur body after a long day at work. ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ Goodnight. #foreverlivingbintulu

MOST RECENT

Jarang mkn sayur, buah atau sumber makanan hijau? Kurang serat dalam pemakanan? Hari2 makan fast food?! Ohhh nooooo. ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ With today's busy lifestyles and the convenience of fast food, we all too often neglect eating fresh, green foods. Forever Living Products provides a simple solution to "convenience eating" in Fields of Greens.
Get the antioxidants you may be lacking! Field of Greens combines young barley grass, wheat grass, alfalfa and added cayenne pepper (to help maintain healthy circulation and digestion). Your Forever Living Distributor, Ivy
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
#foreverfieldofgreens #alfalfa #barley #wheat #cayennepepper #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #greensource #flpborneotribe #fboivy

Takda zuriat saja salahkan wanita! Salah tu. ๐Ÿ™…๐Ÿ™…๐Ÿ™… Ketidaksuburan boleh berlaku kepada Suami atau Isteri atau Kedua-duanya sekali. ๐Ÿ‘ซ

Kita tidak akan tahu selagi kita tidak menjalankan pemeriksaan doktor. Ketidaksuburan dikalangan lelaki dan wanita mungkin dikaitkan dengan kekurangan hormon dalam badan kita.
Set Kesuburan Forever Living adalah berbeza bagi Lelaki dan Wanita.

Kenapa?
Lelaki dan Wanita masing2 mempunyai sistem pembiakan/reproduktif yang berbeza..kalau sama, lain cerita la pula...๐Ÿ˜‚ Sudah melakukan pemeriksaan, NORMAL, tetapi masih tiada zuriat? Kita ada HIS/HER PACK.
Set Kesuburan Lelaki dipanggil FOREVER HIS PACK manakala untuk wanita dipanggil FOREVER HER PACK.

Peringatan โ—

Amalkan apa2 supplemen yg berkualiti pun SABAR itu perlu ada. Ia akan mengambil masa sekurang-kurangnya 3 bulan utk telur belum matang dlm ovari menjadi matang dan dibebaskan ketika pengovuman.
Untuk lelaki pula, ia juga mengambil masa 3 bulan untuk sel-sel sperma menjadi matang sepenuhnya.
Apakah yang terkandung dalam set-set kesuburan ini dan bagaimana nutrisi di dalam produk-produk ini boleh membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita?

Hั–s Pack Contents : ๐Ÿ”น 2 x Aloe Vera Gel
๐Ÿ”น 1 x Fะพrะตver Bee Pollen
๐Ÿ”น 1 xย  Fะพrevะตr Absorbent C
๐Ÿ”น 1 x Fะพrะตver Arctic-Sea

Hะตr Pack Contents : ๐Ÿ”ธ 2 x Aloe Berry Nectar
๐Ÿ”ธ 1 x Fะพrever Royal Jelly
๐Ÿ”ธ 1 xย  Forะตver Absorbent C
๐Ÿ”ธ 1 x Fะพrะตvะตr Arctic-Sea

For more info www.wasap.my/60195407371/HerPackHisPack
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371 ๐Ÿ‘ค Pengedar diperlukan
๐Ÿ”ฝHarga lebih jimat dengan menjadi ahli โ€” diskaun 15% โ€“ 48%! #foreverherpack #aloeberrynectar #royaljelly #absorbentc #arcticsea
#foreverhispack #aloeveragel #beepollen #flpteamborneo #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #setsubur #sethamilwanita #kesuburanlelaki #kesuburanwanita #fboivy

1 botol ada 100 biji. Tahan dekat 2 bulan dgn pengambilan konsisten. Makan sebiji sebelum makan tengahari/lepas breakfast. Sebiji lagi untuk sebelum makan malam nanti. Cukup hanya 2 biji sehari keperluan utk wanita dan lelaki normal. Paling banyak pun 3 biji. ๐Ÿ’
.
Sebab, satu tablet Forever Absorbent-C ada 60mg vitamin C. โœ… Wanita normal perlu 75mg Vit C sehari.
โœ… Lelaki normal 90mg sehari.
Tak perlu ambil vitamin C berlebihan dari keperluan. Banyak kesan sampingan! .
The best vitamin C! Lain dari yg lain sbb diikat dgn serat oat (penyerapan lebih lama), madu, ekstrak oren dan betik. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
๐Ÿ“ฒ PM/contact +6019-540 7371 ๐Ÿ‘ค Berminat nak jadi pengedar
๐Ÿ‘ค Berminat nak jadi ahli Forever
๐Ÿ”ฝHarga lebih jimat dengan menjadi ahli โ€” diskaun 15% โ€“ 48%! #absorbentC #thebestvitaminC #foreverlivingmalaysia #foreverlivingkuching #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #flpborneotribe #flpteamruhil #trusteddistributor #fboivy

๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Forever Aloe Bits N' Peaches ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Anda disaran amalkan meminum Forever Aloe Bits N' Peaches setiap hari jika anda mahu: ๐Ÿ’ฅ Mencari penawar kepada masalah batuk, bronkitis dan asma
๐Ÿ’ฅ Jangkitan kuman pada paru-paru, masalah pernafasan
๐Ÿ’ฅ Mengalami gejala kecacingan
๐Ÿ’ฅ Merawat dan mengurangkan kesan penyakit gout dan keradangan sendi โ€” ambil bersama Forever Arctic Sea
๐Ÿ’ฅ Mencantikkan kulit dari dalam tanpa skincare
๐Ÿ’ฅ Menyokong sistem imun tubuh badan anda
Ia juga membantu: ๐Ÿ–ŒMasalah berat badan dan perut buncit
๐Ÿ–ŒMasalah susah tidur malam @ insomnia
๐Ÿ–ŒMasalah asma @ penyakit lelah/semput dan bronkitis
๐Ÿ–ŒMeningkatkan sistem daya ketahanan badan (imuniti)
๐Ÿ–ŒMengekalkan kesihatan sistem penghadaman
๐Ÿ–ŒMembunuh cacing dari saluran usus
๐Ÿ–ŒMengatasi masalah sembelit
๐Ÿ–ŒMengurangkan risiko penyakit kanser kelenjar
๐Ÿ–ŒMembuang toksin dari buah pinggang โ€” kaya fosforus

Your trusted Forever Living distributor, Ivy
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371

#penawarasma #lunginfection #masalahpernafasan #batuk #aloebitsnpeaches #foreverlivingmalaysia #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #flpborneotribe #fboivy #trustedproductONLY

FOREVER LITE ULTRA SOY PROTEIN SHAKE MIX ๐Ÿ‹๐Ÿƒ๐ŸŠโ›น Flavours: Vanilla ๐ŸŒพ & Chocolate ๐Ÿซ ๐Ÿ”นFor your low-carb lifestyle
๐Ÿ”นNaturally flavored โ€“ Vanilla or Chocolate
๐Ÿ”นIdeal for weight management
๐Ÿ”นSupports muscle & heart health
๐Ÿ”นImproves energy & stamina
๐Ÿ”นEasy digestion & absorption of amino acids
๐Ÿ”นTwo shakes provide 100% RDI of numerous vitamins and minerals

Direction: Blend or mix 1 level scoop with 300ml of skim milk.

For a special treat, mix with crushed ice or fruit.
Suggested use:
To lose weight - replace 2 meals with 2 servings
To gain weight - add 2 servings to meal
Want more shake recipe? Order now! ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371

#proteinshake #foreverliteultra #soyproteinshakemix #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #flpborneotribe #flpteamruhil #fboivy

FOREVER LITE SOY PROTEIN SHAKE MIX..
๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป๐Ÿšป Minuman yg berprotein tinggi..ada 2 flavour iaitu rasa:
๐ŸŒพ Vanilla yg lemak berkrim
๐Ÿซ Chocolate yg enak memukau

Siapa yg perlu amalkan FOREVER LITE SOY PROTEIN SHAKE MIX ni?
๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„ โœ” Org yg dalam proses pengurusan berat badan. (kurus>gemuk @ gemuk>kurus) โœ” Org tua yg selalu tiada selera makan. โœ” Pesakit kencing manis yg nak control gula dalam badan โœ” Bantu kurangkan kadar kolestrol. โœ” Ahli bina badan, utk bantu bina otot. โœ” Ibu mengandung yg memerlukan zat2 tambahan utk kesihatan ibu & bayi. โœ” Kanak2 yg susah nak makan sayur & buah.(ada fibre & vitamin2) โœ” Ibu menyusukan bayi yg kerap lapar, juga banyakkan susu badan.

Kelebihan FOREVER LITE SHAKE MIX ๐ŸŽ– Menggunakan plastik ziplock supaya mudah di bawa ke mana saja..
๐ŸŽ– Menggunakan soya yg telah di buang kulit & isi luar..(org gout sesuai amalkannya)
๐ŸŽ– Ditambah aminotein/aminogen supaya protein cepat diserap ke dlm sel.(teknologi berpaten yg di iktiraf INNOPHOS.INC )
yg anda tidak akan dapat pada minuman protein syarikat/jenama lain...
๐ŸŽ– Harga yg mampu milik.
๐ŸŽ– Diiktiraf KOSHER RATING, iaitu ๐Ÿ’ฏ% organik, tanpa warna, perasa & bahan kimia.
๐ŸŽ– Diiktiraf HALAL IFANCA ,iaitu halal yg diiktiraf serata dunia..
๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ Nak resipi2 sedap lain? Hubungi saya ๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-540 7371

#proteinshake #foreverliteshakemix #soyproteinshakemix #foreverlivingmalaysia #foreverlivingsarawak #foreverlivingkuching #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #foreverlivingsabah #flpborneotribe #flpteamruhil #fboivy

Testimoni SET DETOKS. Alternatif bagi yg tak mampu buat Clean9. Tak Mampu Nak Berdisiplin Tapi Nak KEMPIS PERUT Juga? โ˜โ˜โ˜ Memang ramai yang rasa tak mampu nak ikut pelan pemakanan program Clean 9 Forever Living ni dengan sabar. Hari-hari dah biasa makan nasi. Tak makan rasa tak lengkap hidup. Tiba-tiba tak boleh makan selama 9 hari. Ishhโ€ฆtak boleh ni.
Orang cakap lah kan - kalau nak seribu daya, kalau tak nak seribu dalih. Bila tahap obesiti dah kronik baru nak buat crash diet. Akibatnya organ dalaman mula shutdown satu demi satu. Minta dijauhkan!

Saya ada saranan untuk anda yang rasa nak kempis perut tapi tak nak buat Clean 9 ni dulu. Cara alternatif ni boleh settle dalam masa 2 minggu. Anda dapatkan: โœ” 1x Aloe Vera Gel (1 liter) โ€” minum 4 sudu besar (60ml) Aloe Vera Gel sebelum makan 3x sehari.
โœ” 1x Arctic Sea (60 kapsul gel lembut) โ€” makan 2 kapsul gel lembut Arctic Sea selepas makan 3x sehari.

Contact me for enquiries ๐Ÿ“ž
๐Ÿ“ฒ PM/whatsapp 019-5407371 or click here www.wasap.my/60195407371

#coloncleansing #healthycolon #healthybody #aloeveragel #arcticsea #setdetoksforever #detokskurus #supplementdetox #clean9 #testimonisetdetoks #flpborneotribe #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #foreverlivingkuching #fboivy

Most Popular Instagram Hashtags