#foreverlivingbintulu

395 posts

TOP POSTS

Cerita semalam!! It's been a longgg longgg time I haven't step my foot there. Dulu sana lah slalu beli stok2 bekalan rumah.. 😅

COD done...to my cousin. Awesome!!! Botol AVG & Arctic-Sea yg ke-2 sudah. Jauh bakal dibawa pulang ke Tubau Belaga tuuu. 😍😍😍 #fboivy #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #flpborneotribe

Pengedar Forever Living yg sah, @eykachristina semalam datang rumah. Dari Tubau turun ke Miri, terus ambil stok produk2 Forever. Produk laku keras..!! Tak sangka banyak sangat order pertama katanya. Yaa...bukan sekadar bisnes. Tp utk membantu ke arah kesihatan yg lebih baik. Real products, real people, real result! 🤗🤗🤗 #fboivy #flpteamborneo #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #USAproducts

Sharing my own positive result. Urat angan kiri saya, radial nerve putus 4cm (not yet repair) due to my broken humerus bone. So saya wrist drop (xdpt angkat pergelangan tgn, atau buat thumbs up). Kesan dia selain byk kerja xdpt buat, tgn kiri selalu sgt KEBAS, PENAT, NGILU. 💥💥 Numbness & tingling thumb too. So since 3rd Dec, I started to try this Aloe MSM Gel.
Before 5 minutes all the uneasy sensation gone..kebas penat ngilu tu mmg hilang!!! 😄😄😄 So siapa2 yg ada ahli keluarga yg slalu mengadu kebas tgn kaki tu, baik pakai ni..nenek saya pun suka! 👍👍👍 ✔ FOREVER ALOE MSM GEL – LOSYEN MSM UNTUK MEMULIHKAN KEKEJANGAN URAT SARAF, SENDI & OTOT. ✔ Mengandungi Aloe Vera Gel yang distabilkan 100% – menenangkan dan melegakan kulit
➡Mengandungi MSM – sulfur organik yang anti keradangan
➡Mengandungi minyak Tea Tree & Rosemary
✔melegakan kekejangan otot dan kesakitan sendi pesakit radang sendi
✔melegakan otot ahli sukan @ atlit — wajib ada dalam beg sukan!
✔melegakan kegatalan kulit akibat gigitan serangga
✔memudarkan parut & kulit kaki pecah
✔menghilangkan kepenatan kaki
✔membantu penyembuhan tulang rawan dan sel badan

Utk sebarang pertanyaan, saya sedia membantu 📞
📲 PM/whatsapp +6019-540 7371
📲 PM/whatsapp +6019-540 7371
📲 PM/whatsapp +6019-540 7371

#aloeMSMgel #kebastangan #ngilu #penat #crackheels #kejangotot #kejangurat #kejangsendi #sakitlutut #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #foreverlivingmalaysia #fboivy #radialnervepalsy #radialnervecut #wristdrop #brokenhumerus

Penantian 5 tahun berakhir...selepas ikhtiar dengan set kesuburan Forever. Syukur!! Utk isteri Forever Her Pack, utk suami Forever His Pack.
Hіs Pack Contents : 🔹 2 x Aloe Vera Gel
🔹 1 x Fоrеver Bee Pollen
🔹 1 x Fоrevеr Absorbent C
🔹 1 x Fоrеver Arctic-Sea

Hеr Pack Contents : 🔸 2 x Aloe Berry Nectar
🔸 1 x Fоrever Royal Jelly
🔸 1 x Forеver Absorbent C
🔸 1 x Fоrеvеr Arctic-Sea

For more info www.wasap.my/60195407371/HerPackHisPack
📲 PM/whatsapp 019-540 7371 👤 Pengedar diperlukan
🔽Harga lebih jimat dengan menjadi ahli — diskaun 15% – 48%! #foreverherpack #aloeberrynectar #royaljelly #absorbentc #arcticsea
#foreverhispack #aloeveragel #beepollen #flpteamborneo #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #setsubur #sethamilwanita #kesuburanlelaki #kesuburanwanita #fboivy

#foreverlivingbintulu tips of the week .

Good for body and good for skin too!! #foreverlivingbintulu

Hehehe. How about you? #foreverlivingbintulu

Sudah kah anda sertakan supplemen Forever Living dalam jadual anda hari ini? Jika ya, tahniah. Anda amat sayangi tubuh anda. Jika belum, anda boleh hubungi saya di +60167816718 untuk mengetahui produk yg sesuai dgn keperluan anda. Selamat beristirehat. #foreverlivingbintulu #foreverlivingsandra #foreverlivingsarawak

How to take ur Pomesteen Power? Easy. Take 30ml daily. Dilute 1 part of Pomesteen Power with 2 parts of water. And tadaaaaa, nutritious drink for ur body after a long day at work. 😙😙😙😙 Goodnight. #foreverlivingbintulu

MOST RECENT

Forever Aloe Bits N Peaches
***************************
Aloe Bits N Peaches atau Antibiotik ?
.
Untuk anak2 , memang akan pastikan dapat yg terbaik . Alhamdulillah setakat ni diorg consume Aloe bits n peaches jarang sangat demam , batuk , n selsema . .
Aloe bits n peaches membantu tingkatkan sistem imunisasi kanak2 . Kalau anak2 yg susah nak makan nasi lepas minum aloe peaches mesti berselera ! ape tak , habis cacing dalam perut semua dia bunuh 😂
.
Aloe bits n peaches lebih sesuai utk anak2 membesar dgn sihat , tanpa kesan sampingan ubat antibiotik .
.
Sayangkan anak2 ? Mesti ada satu ni kat rumah 😊

To order:
📲whatsapp +6013-8909892 / www.wasap.my/60138909892
📲dm @hndbg.shoppe for details

Alvi
FBO Bintulu/Mukah

#foreverlivingproduct #foreverlivingmalaysia #foreverlivingsarawak #foreverlivingbintulu #foreverlivingmukah #foreveraloebitsnpeaches #flp #flpmalaysia #flpsarawak #flpbintulu #flpmukah #foreverbusinessowner #fbo #fbomalaysia #fbosarawak #fbobintulu #fbomukah #foreverproud

TAHUKAH ANDA....???? Air Detox Lemon Bahaya Jika Ambil Berlebihan❗ 🍋🍋🍋 Tahukah anda dengan meminum air lemon yang berlebihan boleh mendatangkan kesan sampingan yang tidak baik untuk tubuh badan. Jika kesan-kesan ini dah mula dirasai, kurangkan pengambilan air detox lemon ini.
Apa kata bertukar kepada ABSORBENT C 😍😍 KERANA.... ABSORBENT C mengandungi :
🔴 60 mg vitamin 🔴 Serat Oat(fiber)
🔴 Madu 🔴 Extract Papaya ✔ Serat oat bertindak sebagai pengikat vitamin C, hasilkn kesan sebagai span, jadi vitamin C xkan berkurang dgn segera, ia akan tinggal dlm sistem penghadaman utk tempoh yg lama.
🍊 Ia menyebabkan badan dapat menyerap 100% Vitamin C secara berterusan. TEKNOLOGI INI BERPATEN DAN TIDAK BOLEH DITIRU OLEH MANA-MANA PENGELUAR VITAMIN C YANG LAIN ✔ Disamping itu ia bagi kesan alkali dlm badan, tingkatkan daya tahan, bantu bakar tisu lemak. ✔ Bagus utk perokok. Sebab mengekalkan kandungan vitamin C dlm badan (Perokok memusnahkan kandungan Vitamin C dalam badan!*) ✔ Tingkatkan tenaga dlm badan, jaga kesihatan tulang & sendi utk yg aktif bergerak, mencantik & mencerahkan kulit secara keseluruhan..
✔ Ia juga mudah d bawa...jimat lagi sebotol ada 100biji. Penggunaan lebih 1 bulan!

Grab it now 😊 📲 Contact +6019-540 7371 👤 Pengedar diperlukan
🔽Harga lebih jimat dengan menjadi ahli — diskaun 15% – 48%! *sebatang rokok menghapuskan 28mg vitamin C dlm badan❗❗ #absorbentC #detokslemonbahaya #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #sayagunasayajual #naturalproduct #trustedproductONLY #fboivy

FOREVER ALOE BERRY NECTAR
******************************
Forever Aloe Berry Nectar™ contains all of the goodness found in our Forever Aloe Vera Gel™, plus the added benefits of cranberry and apple.
Besides their reputation as a cleanser for the urinary tract, cranberries provide a high content of vitamin C. They are also a natural source of healthful proanthocyanidins.

Apple juice contains many flavonoids as well as pectin.

You can drink Forever Aloe Berry Nectar™ with meals or alone. The delicious flavor is totally natural, prepared from a blend of fresh cranberries and sweet, mellow apples. Added fructose (a natural fruit sugar) sweetens it just enough to please both adults and children alike.

To order:
📲whatsapp +6013-8909892
📲dm @hndbg.shoppe
Alvi
FBO Bintulu

#foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingmalaysia #foreverlivingbintulu #foreverbusinessowner #fbo #fbobintulu #foreverproud

KENAPA DETOX FOREVER ALOE VERA GEL BEST SANGAT DARI BRAND LAIN????
.
↪ SEBAB.....😍😍
.
1. FOREVER ada ladang 🏜 & kilang sendiri 🏢
.
2. FOREVER ALOE VERA GEL dari 100% pati stabil ALOEVERA 🍀
.
⏩ TIADA CAMPURAN BAHAN LAIN TAU.. sbb tu rase dia pure, rasa payau2 masam..ada yg rasa tawar..sedap.
.
3. Patent yang distabilkan yg mengekalkan kesegaran aloe vera sehingga 99% 💪
.
4. HARGA memang mampu milik🖒.. kalau join ahli seumur hidup dapat less 15%-48% ..best kan..murah betul...pastu x payah nak renew2 ahli dah...free gift setiap 3 bulan pun dapat dari company...
.
5. FOREVER ALOE VERA GEL DI BERI PENGIKTIRAF oleh Ifanca, IASC kosher, peta creulty free, KKM dan di iktiraf oleh 158 buah negara.
.
6. Paling best FOREVER ALOE VERA GEL mengandungi serat🖒

Pasti ianya hebat sebab di pilih oleh org yg sgt hebat.. Your Forever Living Distributor, Alvi
📲 PM/whatsapp 013-8909892
📲 PM/whatsapp 013-8909892
📲 PM/whatsapp 013-8909892

#aloeveragel #healthycolon #fiberdrink #usussihat #foreverlivingmalaysia #foreverlivingsarawak #foreverlivingmukah #foreverlivingbintulu #coloncleansing #detoksusus #trustedproductONLY #flpbintulu #flpsarawak #fbo #foreverbusinessowner #foreverbusinessownerbintulu #foreverproud

"ANAK KU KE BIAK NYAK BISI GIK SELERA MAKAI" - Marina, Niah Sarawak. 😍😍😍 Selepas mengamalkan khasiat aloe vera yang diperkaya dengan khasiat buah pic @ peach, selera makan anak bongsu sis Marina yg berumur 3tahun kini bertambah baik!! Dulu susah sangat nak makan. 📲 PM/whatsapp 019-540 7371

#aloebitsnpeaches #aloeverapeach #seleramakanbudak #seleramakankanak #flpborneotribe #fboivy #foreverlivingmiri #foreverlivingniah #foreverlivingbintulu

Awal bulan pun restock lagiiii...daftar 2 ahli baru dari Bintulu & terus grab Aloe Berry Nectar...semua repeat order...apa yg best masuk member? Sebab NAK HARGA MURAH diskaun, dan dapat FREE GIFTS masing2 sbb collect points sendiri!!! 💃💃💃 Restock & postage done by bus. Mcm biasa, ramai prefer jalan darat, beberapa jam saja dah sampai dgn selamat. Safely arrived to team & customers at Niah & Bintulu! Jommm sapa lagi nak buat side income & sihat sama2..? Pm aje.. 😘😘😘 #forevermembership #flpborneotribe #foreverlivingbintulu #foreverlivingmiri #fboivy

Jgn lupa!! Makan sebiji sebelum makan malam. 😍😍 Lepas breakfast pagi tadi dah sebiji. 😉
.
Sebab, satu tablet Forever Absorbent-C ada 60mg vitamin C. ✅ Wanita normal perlu 75mg Vit C sehari.
✅ Lelaki normal 90mg sehari.
Tak perlu ambil vitamin C berlebihan dari keperluan. Banyak kesan sampingan! .
.
1 botol ada 100 biji. Tahan dekat 2 bulan dgn pengambilan konsisten. Cukup hanya 2 biji sehari keperluan utk wanita dan lelaki normal. Paling banyak pun 3 biji. 💁
.
The best vitamin C! Lain dari yg lain sbb diikat dgn serat oat (penyerapan lebih lama), madu, ekstrak oren dan betik. 👍👍👍
.
📲 PM/contact +6019-540 7371 👤 Berminat nak jadi pengedar
👤 Berminat nak jadi ahli Forever
🔽Harga lebih jimat dengan menjadi ahli — diskaun 15% – 48%! #absorbentC #thebestvitaminC #foreverlivingmalaysia #foreverlivingkuching #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #flpborneotribe #flpteamruhil #trusteddistributor #fboivy

Jarang mkn sayur, buah atau sumber makanan hijau? Kurang serat dalam pemakanan? Hari2 makan fast food?! Ohhh nooooo. 😨😨😨 With today's busy lifestyles and the convenience of fast food, we all too often neglect eating fresh, green foods. Forever Living Products provides a simple solution to "convenience eating" in Fields of Greens.
Get the antioxidants you may be lacking! Field of Greens combines young barley grass, wheat grass, alfalfa and added cayenne pepper (to help maintain healthy circulation and digestion). Your Forever Living Distributor, Ivy
📲 PM/whatsapp 019-540 7371
#foreverfieldofgreens #alfalfa #barley #wheat #cayennepepper #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #greensource #flpborneotribe #fboivy

Takda zuriat saja salahkan wanita! Salah tu. 🙅🙅🙅 Ketidaksuburan boleh berlaku kepada Suami atau Isteri atau Kedua-duanya sekali. 👫

Kita tidak akan tahu selagi kita tidak menjalankan pemeriksaan doktor. Ketidaksuburan dikalangan lelaki dan wanita mungkin dikaitkan dengan kekurangan hormon dalam badan kita.
Set Kesuburan Forever Living adalah berbeza bagi Lelaki dan Wanita.

Kenapa?
Lelaki dan Wanita masing2 mempunyai sistem pembiakan/reproduktif yang berbeza..kalau sama, lain cerita la pula...😂 Sudah melakukan pemeriksaan, NORMAL, tetapi masih tiada zuriat? Kita ada HIS/HER PACK.
Set Kesuburan Lelaki dipanggil FOREVER HIS PACK manakala untuk wanita dipanggil FOREVER HER PACK.

Peringatan ❗

Amalkan apa2 supplemen yg berkualiti pun SABAR itu perlu ada. Ia akan mengambil masa sekurang-kurangnya 3 bulan utk telur belum matang dlm ovari menjadi matang dan dibebaskan ketika pengovuman.
Untuk lelaki pula, ia juga mengambil masa 3 bulan untuk sel-sel sperma menjadi matang sepenuhnya.
Apakah yang terkandung dalam set-set kesuburan ini dan bagaimana nutrisi di dalam produk-produk ini boleh membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita?

Hіs Pack Contents : 🔹 2 x Aloe Vera Gel
🔹 1 x Fоrеver Bee Pollen
🔹 1 x  Fоrevеr Absorbent C
🔹 1 x Fоrеver Arctic-Sea

Hеr Pack Contents : 🔸 2 x Aloe Berry Nectar
🔸 1 x Fоrever Royal Jelly
🔸 1 x  Forеver Absorbent C
🔸 1 x Fоrеvеr Arctic-Sea

For more info www.wasap.my/60195407371/HerPackHisPack
📲 PM/whatsapp 019-540 7371 👤 Pengedar diperlukan
🔽Harga lebih jimat dengan menjadi ahli — diskaun 15% – 48%! #foreverherpack #aloeberrynectar #royaljelly #absorbentc #arcticsea
#foreverhispack #aloeveragel #beepollen #flpteamborneo #foreverlivingmiri #foreverlivingkuching #foreverlivingbintulu #setsubur #sethamilwanita #kesuburanlelaki #kesuburanwanita #fboivy

1 botol ada 100 biji. Tahan dekat 2 bulan dgn pengambilan konsisten. Makan sebiji sebelum makan tengahari/lepas breakfast. Sebiji lagi untuk sebelum makan malam nanti. Cukup hanya 2 biji sehari keperluan utk wanita dan lelaki normal. Paling banyak pun 3 biji. 💁
.
Sebab, satu tablet Forever Absorbent-C ada 60mg vitamin C. ✅ Wanita normal perlu 75mg Vit C sehari.
✅ Lelaki normal 90mg sehari.
Tak perlu ambil vitamin C berlebihan dari keperluan. Banyak kesan sampingan! .
The best vitamin C! Lain dari yg lain sbb diikat dgn serat oat (penyerapan lebih lama), madu, ekstrak oren dan betik. 👍👍👍
.
📲 PM/contact +6019-540 7371 👤 Berminat nak jadi pengedar
👤 Berminat nak jadi ahli Forever
🔽Harga lebih jimat dengan menjadi ahli — diskaun 15% – 48%! #absorbentC #thebestvitaminC #foreverlivingmalaysia #foreverlivingkuching #foreverlivingmiri #foreverlivingbintulu #flpborneotribe #flpteamruhil #trusteddistributor #fboivy

Most Popular Instagram Hashtags