#foreverliving

MOST RECENT

TAK JADI BUAT TAPAK DIALISIS!

Nama saya Siti dari Mawai.
saya masih muda...Belum pun sampai 30 tahun.. Beberapa tahun lepas... Allah uji saya..saya susah nak berjalan...
2 tahun saya duduk atas kerusi roda.. Badan saya menggemok.. banyak air..
Lalu saya refer ke doktor pakar... Allahuakhbar..Doktor bagi tahu buah pinggang saya rosak STAGE 4 dan perlu buat tapak untuk dialisis.

Bayangkan perasaan saya..masa tu memang terbayang muka anak tunggal saya..
Sedihnya Allah je yang tahu.. Balik dari hospital.. saya discuss dengan ahli keluarga..
Mak cakap..Ko masih muda tak kan nak dialisis..
Mak suggest ikhtiar lain dlu.. Saya berazam.. saya kene kuat.. demi anak..
demi masa depan saya.. Lalu saya google2...saya tanya kawan2.. macam mana nak pulihkan buah pinggang.
Saya beranikan cuba minum produk e.. 2 botol sy minum.. tapi badan saya xde ape2 perubahan jd saya stop

saya cuba lagi produk tempatan ke 2..***o**. Masya Allah.. Badan saya makin mengembang..
Doktor cakap buah pinggang saya makin bengkak..
Seksanya masa tu..Air mata ni memang tak berenti mengalir.. Saya takut buah pinggang saya makin teruk..sebab dah 2 produk sy cuba.. tp belum jodoh.. Satu hari tu.. saya check up kat HSI.. Doktor recommend saya minum aloe vera...🌵🎍
Dah macam orang baru dapat nyawa rasanya... Saya terus google2.. rasa bersemangat sket sebab doktor yg cadangkan..
Alhamdulillah.. memang jodoh saya... Saya beli aloevera & minyak ikan ni kat kedai runcit di Felda Bukit Waha..
Kedai ni dekat jek dengan rumah mak saya.. Awal tu saya minum 1 kali sehari je... sebab tak perasan kat botol tu ade tulis instruction..
Saya memang rasa badan saya ringan sket bila consume aloevera ni.. ✅Masuk botol ke empat... Buah pinggang saya semakin pulih..
Dari stage 4 sekarang stage 2 nak masuk 1... korang faham kan perasaan ibu seperti saya?
Allahuakhbar,Memang syukur sangat2... Cerita ini saya share supaya lebih ramai lagi yang dapat selamatkan buah pinggang.

Doakan saya.. Siti Juliana Tasrip sihat & bahagia dunia akhirat.

Untuk korang yang sedang berusaha menyelamatkan buah pinggang...
Berusahalah cari penawar... Never never never give up..! #kidneyfailure #dialysis #takjadi #foreverliving

POMESTEEN

8 BUAH-BUAHAN DALAM 1 BOTOL 🍒Buah delima
🍒aloe vera
🍒beri biru
🍒beri hitam
🍒raspberi
🍒ekstrak biji anggur
🍒buah pir
🍒buah manggis

Gabungan 8 jenis buah-buah telah terhasillah Pomesteen Power... minuman berantioksidan tinggi.
Membantu melindungi sel-sel dengan mengurangkan kerosakan radikal bebas yang boleh mengakibatkan penuaan awal, penyakit kanser, penyakit jantung dan pelbagai jenis penyakit.
Amalkan setiap hari... setiap yang baik mesti ada manfaatnya.
Untuk keterangaan lanjut boleh wasap terus
http://www.wasap.my/60127582014

#ForeverLiving
#foreverlivingmuarledangtangkak
#Pomesteen
#minumanantinggiantioksidan

.
Terima kasih kerana support kami di @lelong_mekap_murah
.
FOREVER ALOEVERA GEL OFFER
1 BOTOL RM59
2 BOTOL RM116 [ RM58 EACH ]
3 BOTOL RM168 [ RM56 EACH ]
5 BOTOL RM275 [ RM55 EACH ]
.
NAK SIHAT, NAK CANTIK, NAK CUCI USUS, NAK USUS SIHAT tapi TAK NAK BEDAH??? Boleh saja dengan FOREVER ALOEVERA 😊
.
Aloevera botol kuning untuk MEMBERSIHKAN / cuci organ dalaman badan / buang toksin dalam badan
.
#foreverliving #foreveraloeveraoffer

Dagens promenad.☀️🤗 #Dallas #foreverliving #livsstil2018

Goooood morning! Sorry for being silence for these few days! Msgs pun lambat2 response kan! Maaaaaf sangat2. Saya bercuti sekejap dgn family. So kasi belanjaaaa satu gambar @foreverwonderbonda dan husband, acah-acah honeymoon padahal hantar anak2 kat bilik my parents in law sekejap 😜
.
Soooo jom shopping dgn @foreverwonderbonda ! Supplements utk turunkan berat badan, rawat kulit breakout, masalah migrain, masalah membuang, masalah period tak teratur, atau apa2 je masalah kesihatan, jom rawat dgn #foreverlivingproducts ! #koreaskincare pun saya ada jual tau! Biasalah konsep kedai #sayajualsayapakai kan? Hehe! 😁
.
Pssstt, nak jana side income pun boleh tau! Jom join team #wonderbondarlings berniaga #foreverliving atau boleh juga nak buat dropship berniaga handbags lawa2 from @wonderbondabags ! Mai Whatsapp 0124326777 kita sembang2! .
#sideincome
#sideincomemalaysia
#bekerjadarirumah
#surirumahbergaji
#surirumahberjaya
#foreverlivingmalaysia
#foreverlivingshahalam
#foreverlivingselangor
#foreverlivingipoh
#foreverlivingklang
#foreverlivingperak
#cosrxmalaysia
#cosrx
#kulitbreakout
#mangsaskincare

👇🏻👇🏻👇🏻

1° SEMINÁRIO AMAKHA PARIS MANAUS.
🔝Reconhecimento de Graduações:
✔️Executivos Diamantes
✔️Executivos 450Vip
🔝Presenças confirmadas:
✔️Presidentes Ricardo e Denise Bortoleto
✔️Royal Diamante Orenyl Machado
🔛 10 DE MAIO ÁS 19:30, MANAUS PLAZA
🔛ENTRADA GRATUITA.
💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
#Amakha #I9life #azenkacosmeticos #hinode #avon #herbalife #bortoleto #marykaybrasil #contem1g #cafemarita #racco #natura #eudora #tupperware #akmos #blvmonde #foreverliving #polishop #lacquadifiori #omnlife #junesse #microprodutos #vendadireta #perfumedascelebridades #PERFUMEDOPODER #NETWORKMARKETING #MMN #RUMOAOSUCESSO #AMAKHAPARIS #EQUIPEPOWER

FOREVER ALOE VERA GEL Imagine slicing open an Aloe leaf and consuming the gel directly from the plant. Our Forever Aloe Vera Gel™ is as close to the real thing as you can get.
A product of our patented aloe stabilization process, our gel is favored by those looking to maintain a healthy digestive system and a natural energy level.
The first to receive certification by the International Aloe Science Council, this rich cocktail of pulp and liquid authenticates this product just as nature intended. Taken daily, either alone or mixed with pure fruit juice, it is one of the best health drinks available!

The power of aloe – from the inside out
The first of its kind to be certified by the International Aloe Science Council
Beneficial for maintaining a healthy digestive system

Recommended daily dosage: 8 fl. oz. Try yours today!
Check it out at:
http://www.foreverliving.com?store=USA&distribID=001002517774
#foreverliving #foreverlivingproducts #foreverlivingusa #foreverlivingeasternshore #flpeasternshore #aloevera #aloe #healthyliving #beauty #beautycare #liveyourlife #distributor #flpdistributor #md #maryland #beautyproducts #wellness #welnessproducts #jointhefamily #vibrancy #natural #feelthedifference #flp #aloeveraforever #aloeveraoriginal #foreveraloeveragel

Take notes little girl. Be truthful always, it will get you further in life. #quote #behonest #beblunt #stoplying #aboveyou #foreverliving #mwah #xoxo #xo #likes #lfl #l4l #like4like #likeforlike #likesforlikes #likes4likes

❤❤❌❌🚫 كلين 9 للتخسيس سارعوا بطلب المنتج 🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀ المنتج الاول لتنزيل الوزن بأمان وفعاليه اكيده 👌🏼😍 ويفقدك الدهوون بشكل سرريع ودائم ويزيد طاقة الجسم😯 🚫❌🚫👌👌👌 ويتحكم بالشهيه ويحسن نسبة السكر والكلسترول ف الدم وينحف جسمك ويقضي ع الكررررش بشكل ملحوظ،،، 😉😍 صحي ومصرررح
للتواصل .
. 🗺🚗❤
للطلب والاستفسار تواصل واتساب ⬇⬇⬇ .
🌏🌎🌍مهم جدا 👇👇👇👇👇👇👇👇
❌المتابعة مجانية لحين الوصول للوزن المثالي مع خبير التغذية د يزيد الخالدي❌
🔴التوصيل مجاني🔴🚕🚕
👌✔الدفع عند الاستلام✔👌 🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕
#كلين9 #كلين_9 #كلين٩_فيت١_فيت٢_منتجات_التخسيس_انقاص_الوزن_منتجات_طبيعيه_نتائج_مضمونه #كلين_9_للتخسيس_لشد_الجسم_والترهلات_أعيدحيوية_بشرتك_للتخسيس_رشاقة_لياقة_نشاط_جمال #فوريفر #فوريفر_غيرت_حياتي #فيت1_الخطوه_الثانيه_من_برنامج_تخفيف_الوزن_بشكل_صحي_وسريع #البحرين #البحرينية #الكويت_السعودية_الإمارات_البحرين_عمان_قطر_وناسه_فله_نغزه_غشمره_نكت_ضحك_مواقف_شباب_بنات #الكويت #الدمام_الخبر_الظهران_الجبيل_الاحساء_بقيق_الفيصليه_الدمام_الخبر #السعودية #الامارات_دبي #الامارات #قطر✅ #قطر #الخليج #دول_الخليج #خليجنا_واحد #الدمام_الخبر_الظهران_الجبيل_الاحساء_بقيق_الفيصليه_الدمام_الخبر #البحرين #المنامة #مملكة_البحرين #clean9 #foreverliving #foreverlivingproducts #ريجيم #دايت #جيم

Os cereais como aveia, centeio, cevada e milho são alimentos anti-inflamatórios e fontes de vitaminas e energia. Presente no Fields of Greens, a cevada, por exemplo, tem função antioxidante, o que ajuda na luta contra o envelhecimento precoce.
#foreverliving#inflamacão#superalimentos#fibras#vitaminas
#saude

A fórmula super completa do Ultrabody tem, em sua seleção de vitaminas, minerais e antioxidantes, uma substância chamada picolinato de cromo. Segundo pesquisas, ele ajuda a baixar o colesterol e tem função importante no gerenciamento de peso: diminui a vontade de comer as variadas formas de açúcar, um grande vilão para a saúde. Isso acontece porque o picolinato de cromo otimiza a utilização de glicose pelo organismo. #dicaforever #ForeverLiving #gerenciamentodopeso #maissaude

❤❤❌❌🚫 كلين 9 للتخسيس سارعوا بطلب المنتج 🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀ المنتج الاول لتنزيل الوزن بأمان وفعاليه اكيده 👌🏼😍 ويفقدك الدهوون بشكل سرريع ودائم ويزيد طاقة الجسم😯 🚫❌🚫👌👌👌 ويتحكم بالشهيه ويحسن نسبة السكر والكلسترول ف الدم وينحف جسمك ويقضي ع الكررررش بشكل ملحوظ،،، 😉😍 صحي ومصرررح
للتواصل .
. 🗺🚗❤
للطلب والاستفسار تواصل واتساب ⬇⬇⬇ .
🌏🌎🌍مهم جدا 👇👇👇👇👇👇👇👇
❌المتابعة مجانية لحين الوصول للوزن المثالي مع خبير التغذية د يزيد الخالدي❌
🔴التوصيل مجاني🔴🚕🚕
👌✔الدفع عند الاستلام✔👌 🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕
#كلين9 #كلين_9 #كلين٩_فيت١_فيت٢_منتجات_التخسيس_انقاص_الوزن_منتجات_طبيعيه_نتائج_مضمونه #كلين_9_للتخسيس_لشد_الجسم_والترهلات_أعيدحيوية_بشرتك_للتخسيس_رشاقة_لياقة_نشاط_جمال #فوريفر #فوريفر_غيرت_حياتي #فيت1_الخطوه_الثانيه_من_برنامج_تخفيف_الوزن_بشكل_صحي_وسريع #البحرين #البحرينية #الكويت_السعودية_الإمارات_البحرين_عمان_قطر_وناسه_فله_نغزه_غشمره_نكت_ضحك_مواقف_شباب_بنات #الكويت #الدمام_الخبر_الظهران_الجبيل_الاحساء_بقيق_الفيصليه_الدمام_الخبر #السعودية #الامارات_دبي #الامارات #قطر✅ #قطر #الخليج #دول_الخليج #خليجنا_واحد #الدمام_الخبر_الظهران_الجبيل_الاحساء_بقيق_الفيصليه_الدمام_الخبر #البحرين #المنامة #مملكة_البحرين #clean9 #foreverliving #foreverlivingproducts #ريجيم #دايت #جيم

・・・للطلب على الخاااص
الرشاقة صحة وجمال وثقه..😍👫
لا تضيع/ي احلى سنين عمرك بالإنتظار🙍🏻
🎉🎉✔clean9🎀🎉🎉
برنامج طبيعي ومغذي ..، يمد الجسم بالتغذية المطلوبة وفي نفس الوقت يخلصك من الوزن الزائد،، و يرفع مستوي الطاقه،،
يحسن النوم والبشره والشعر والاظافر والمزاج العام،،
ويعالج مشاكل الجهاز الهضمي والقولون والتهابات الكلى،، ويعمل ايضا علي تنظيف الجسم من السموم المتراكمه علي مدى سنين بسبب كثرة الدهون والعادات الخاطئه في الاكل،، للطلب والاستفسار على الخاص 😉 .
#رجيم #دايت_صحي #fit #كلين9 #clean9 #foreverliving #instagood #interiordesign.
#شد_الترهلات #السلوليت #ترهلات_مابعد_الولاده #سلولايت #حريم #امهات#حوامل#سوالف_حريم #مطلقات#كويتيات #اماراتية #متزوجه#متزوجات #تخسيس#تنحيف #ساعات#ميك_أب #فساتين_سهرة #عرس#عروس#عروض#خصومات

Грижете се за вашите заби со пастата на Форевер Ливинг Продактс. Може да се нанесува помала количина. Не содржи флуор!

#aloevera #toothgel #foreverliving #foreveryoung #bright #natural #healthy #vitamins #minerals #oral #care #white #zdravje #заби #хигиена #everyday #smile

Morning Gais 💕💕💕
pastikan minum.secawan aloevera gel setiap pagi.
-
Dah Tau Kan KANSER USUS adalah KANSER KE 2 Yang menyebabkan kematian di Malaysia
-
Aloevera berfungsi mencuci & melindungi usus secara semulajadi.
-
Aloevera #foreverliving adalah aloevera terbaik di dunia

Morning Gais 💕💕💕
pastikan minum.secawan aloevera gel setiap pagi.
-
Dah Tau Kan KANSER USUS adalah KANSER KE 2 Yang menyebabkan kematian di Malaysia
-
Aloevera berfungsi mencuci & melindungi usus secara semulajadi.
-
Aloevera #foreverliving adalah aloevera terbaik di dunia

Most Popular Instagram Hashtags