#foodventure

56939 posts

TOP POSTS

"VLOG MOM"

Di Vlog 2 terakhir, gw iseng review makanan ama nyokap.
Eh ternyata sambutan nya bagus.

Siapa yg setuju gw ajak Mama Mina lagi?
Dan gw juga mau kalian tulis hal2 yg ingin kalian tanya mengenai gw dan nyokap.
gw dan beliau akan jawab pertanyaannya di video berikutnya.

#gerrygirianza #ayomakan #mom #mama #foodventure

Musti coba , thai food ini enak banget pork chop, nasii goreng ikan asinnya mantaabb , tom yum juga enak.. tiap kali ke siam square pasti antri mulu , kali ini baru keturutan nama restonya , super enak dan pasti nagih 😝Zaab
Siam complex

#foodie #foodblogger #foodgram #foodventure #foodventures #bangkok #bangkokfood #tomyum #makanenak

New York bound and ready to nosh on some salty soft pretzels- send me your recommendations for places to check out!

Siapa sih yang ga tau sushi?Jaman sekarang kalian ga tau sushi? Kalo kalian ga tau apa itu sushi cobain deh datang ke @sushinei sushi di sana di jamin enak enak banget lohh😍 oiya tanggal 24 mei kemaren aku w the geng dan juga tim @zetizenkaltim di beri kesempatan untuk membuat sushi dan juga bento di @sushinei loh!! Buat aku ini pertama kalinya sih ngeliat secara langsung gimana pembuatan sushi dan bento,di sana kita di ajarin tuh apa aja isian buat sushi,cara ngeroll sushi,cara motong sushi dan juga plateing nya. Pokonya terimakasih banget buat @zetizenkaltim dan @sushinei yang sudah ngajak aku untuk sama sama belajar buat makanan yang enyak enyak bgt ini!!! 🍱🍣🍘🍙
.
.
.
#IamZetizen
#ZetizenKaltim
#ZetVenture0.3
#ZetVenture
#FoodVenture

Still dreaming of Thailand...so been craving for a spicy Tom Yum soup like mad 🥘 - we went to @thaikhun, it looks good and came in this steam boat pot but man that was a very salty one lol!

24.5.2017
Kalo cuma bisa makan itu gak jaman hehehe 😂 thank you @zetizenkaltim udh ngasih kesempatan yang luar biasa di FoodVenture 😋😎 udh tahu deh buat sushi itu gimana, and yang terakhir makasih juga @sushinei 😎😁☺️ #ZetizenKaltim
#IamZetizen
#FoodVenture
#ZetVenture0.3

Nice to meat you. 54 of 60
.
.
.
.
#foodporn #steak #beef #foodventure

Haii gengss
Ini nih keseruan di @sushinei rabu kemarin niihh , kita diajarin gimana cara bikin sushi dan bento , selain seru kita juga dapet temen baru 🙋‍♀️ #IamZetizen
#ZetizenKaltim
#Zetventure0.3
#Zetventure
#Foodventure

MOST RECENT

This folks, is a problem.
I've been happily eating salad
For bout two and a half months.
And here I go to this music festival
Thingie and OH there's a spicy pie.
@loveandloathingla raves about it
All the time. . .wonder if it's good.
Gears in mind start clinking,
Off I walk to the counter. . . And
Holy Moses! Why, oh why did I
Try this! I'm ruined!!! Bwa ha ha ha
#FYF #FYFFest #FYF2017 #FYFFest2017 #ExpositionPark #LosAngeles #LosAngelesCounty #LAStory #LostinLA #DiscoverLA #ILoveLA #California #GoldenState #CaliforniaDreaming #Foodventure #Foodies #LetsEat #FindAdventure #RoamFree #TheLifeandTimesofanAmericanVagabond #Wanderlust #GoingPlaces #Sightseeing #YoungTurks #BonVivantSauvage #Bohemian #TravelswithMaximo #GypsySoul #AdventureSeekers #MusicFestival

Roadtripping in Alberta 🚙💨 and had to stop by this popular ice cream place in Calgary 🇨🇦 got their lemon curd raspberry and brew coffee 😋
.
.
.
.
.

#calgary #alberta #canada #yyc #yycfood #yyceats #calgaryfood #yycfoodies #gastropost #food #calgarybuzz #teamchomp #forkyeah #noms #igfood #foodie #foodietribe #tryitordiet #thatfoodcray #foodporn #foodventure #foodgasm #buzzfeast #icecream #travel #instagood #instadaily #igdaily

Me Gusta! I had a great #foodventure in Vigo! It's the biggest fishing village in Europe - and offer therefore amazing #seafood dishes. Othilo Bar has a spanish / Update menu, such as fish on a coconut cream sauce or their goat cheese balls. #spanishdays #foodie #foodguide #foodlover #aroundspain #vigo #tapas

Chris' birthday dinner part 1
Baseball-cut 8oz medium rare striploin
With Rebecca and Chris

He got a free slice of cheesecake! 😮 in addition to the slice included in the londonlicious package

#getdtl #ldnont #london #ON #ldntent #discoverontario
#foodbeast #foodie #food #sogood #foodblogger #foodblog #letseat #justeat #adventuretime #foodventure #happytummy #sofull #exploreyourcity #foodstagram #comedinewithme #londonlicious @londonlicious

So the Nasi Lemak burger has been replaced by the Eggcellent McSpicy! Did you guys manage to eat the Nasi Lemak burger tho? I quite enjoyed the entire set, except for the Bandung Fizz, which was meh IMO.
📷: iPhone 6
#mcdsg #macdonalds #nasilemakburger ••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#OoiGoMakan #ExploreFlavours #iphoneonly #shotoniphone6 #SGIG #IGSG #ExploreSingapore #YourSingapore #loves_singapore #backpack_singapore #Singapore #SingaporeInsiders #VSCO #BeautifulCuisines #FoodPornSG #f52grams #onthetable #starvingfoodseeker #eeeeeats #forkyeah #spoonfeed #sgfooddiary #setheats

Most Popular Instagram Hashtags