[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#foodtruckselangor

358 posts

TOP POSTS

Chicken fingers / jejari ayam ni bukan kaki ayam taw. Ia adalah bahagian dada ayam yg dipotong nipis2 , kemudian disalut dgn serbuk roti dan digoreng rangup. Disediakan dgn sos masam manis sebagai pencicah. Sesuai utk kanak2 sebab portionnya kecil saja: RM 3/set (5 ke 6 potongan) atau boleh add on dgn spageti anda kalau rasa x cukup. Jangan lupa try okay ! #fmtmenu #foodtruckselangor #foodtruckkl #tasiksriserdang #tamansriserdang #upm #bandarbarubangi #putrajaya

Jumpa kami lagi esok di Wisma DRB Hicom pada pkul 12.30 p.m - 2.30 p.m

Khas untuk staff-staff DRB Hicom kami menerima order awal sebelum waktu rehat

Boleh call / whatsapp kami esok
013-3966877
013-3966877

Menu yg kami sediakn disini

Burger Beef cheese ***
Burger Chicken cheese **
Oblong Beef cheese ***
Oblong Chicken cheese **
Cheezy Meatballs ***
Cheezy Wedges ***
Cheezy Nachos *** #drbhicom #wismadrbhicom #drbhicomglenmarie #glenmarie #glenmariefood #shahalam #shahalamfood #staffdrbhicom #foodtrucks #foodtruckshahalam #foodtruckselangor

Assalam...salam 1 MALAYSIA .
jom lepak2 kat bbrhm...meh la meriahkan suasana,leh berinai sambil makan.
.
Hakak bg inai rm5 je mlm ni, tp syaratnye...just mai huluq tangan ja, hakak lukis ja...simple atau x,tu ikut nasib n mood msa tu...hihi..mai la
.
#Repost @uptown_bbr_hot_market (@get_repost)
・・・
#hotmarket #uptown #bazaar #uptowndanaukota #uptownkotadamansara #uptownwangsamaju #peniagebukitjalil #tapakniaga #bandarbukitraja #klang #shahalam #selangor #kualalumpur #tapakniaga #viral #instaviral #trendingterkini #beritaharian #peniaga #foodtruck #foodtruckmalaysia #foodtruckselangor #foodtruckshahalam #fooodtruckbangi #carbootsales #carbootsalesshahalam #carbootsalesmalaysia #funworld

Something happening is coming to Unisel, Shah Alam !!
.
Presenting.....
FOOD TRUCK FIESTA
FOR
UNISEL OPEN DAY πŸ—πŸ•πŸ““πŸ–Š
.
20 - 23 May, 2017
8:30am - 11:pm
Unisel, Shah Alam
.
You can enjoy delicious meal from the best foodtrucks and also there will be lots of segments during the 3 days event from faculty exhibition, concert to comedy show, zumba and many more !!!
.
And yasssss !
We are still looking for foodtrucks !!!
Now its freeeeeee of charge for 4 days !!!
Hurry contact us at
+60 12-457 7135 or DM us for more details...
.
Hurry guys !!!
.
#uniselopenday
#uniselshahalam
#foodtruckmalaysia
#foodtruck
#foodtruckkl
#foodtruckselangor
#tapakurbankl

We are Open tonight!!!
Come on over to and have supper with us! We are located opposite dunkin donuts in #desapandan

#meatball #sandwich #hotdog #supper #food #foodtruck #foodtruckmy #foodtruckmalaysia #foodtruckselangor #foodtruckkl #foodtruckampang #nomnomnom

MOST RECENT

Sis tasha manshahar penah promote moxh coffee lately ni tapi kami dah tukar venue . Dlu masa dia promote venue lama kami . Skrg kami dah berpindah ke bandar bukit raja hot market klang .berhadapan columbia asia hospital . Jalan nak ke meru klang . Sesiapa yg ada singgah ke klang boleh singgah kedai coffee kami .kami open dari jam 6ptg smpai 2pagi .
#hotmarket #uptown #bazaar #uptowndanaukota #uptownkotadamansara #uptownwangsamaju #peniagebukitjalil #tapakniaga #bandarbukitraja #klang #shahalam #selangor #kualalumpur #bazaarpaknil #tapakniaga #viral #instaviral #trendingterkini #beritaharian #peniaga #foodtruck #foodtruckmalaysia #foodtruckselangor #foodtruckshahalam #fooodtruckbangi #carbootsales #carbootsalesshahalam #carbootsalesmalaysia #funworld #bazaarpaknil #jomlepak #jommakan

Terima kasih banyak-banyak kepada Abang Saleem dan keluarga kerana sudi datang ke Foodtruck kami dan merasa Mangga Padu kami πŸ€— Kepada sesiapa yang teringin nak rasa Mangga Padu, hari ni bolehlah turun ke Dataran Wangsa. Kami akan beroperasi seperti biasa di sana. #foodtrucks #foodtruckfestival #foodtruckmalaysia #foodtruckselangor #foodtruckkl #foodtruckkualalumpur #foodtruckdataranwangsa #foodtruckwanted #foodtruckneeded #dataranwangsa #dataranfoodtruck #manggasusu #manggapadu #sepaducintaabang #manggablend #mangoblend #mangomalaysia #mangomalaysiamurah #eventselangor #foodtruckevent #BTHO #bandartunhusseinonn #cheras #kajang #lakevalley #lakevalleybtho #danaukota #karnivalklxtravaganza

Wah order sampai 10 cups! Panas terik ni lagi sedap minum, lagi rasa nikmat minum Mangga Padu. Bagi sesiapa yang belum rasa ataupun teringin nak rasa Mangga Padu boleh jumpa kami di Danau Kota di Karnival KL Xtravaganza. Terdapat lebih dari 100 artis yang akan hadir di sini. Jadi apa lagi tunggu? Datanglah ramai-ramai! #foodtrucks #foodtruckfestival #foodtruckmalaysia #foodtruckselangor #foodtruckkl #foodtruckkualalumpur #foodtruckdataranwangsa #foodtruckwanted #foodtruckneeded #dataranwangsa #dataranfoodtruck #manggasusu #manggapadu #sepaducintaabang #manggablend #mangoblend #mangomalaysia #mangomalaysiamurah #eventselangor #foodtruckevent #BTHO #bandartunhusseinonn #cheras #kajang #lakevalley #lakevalleybtho #danaukota #karnivalklxtravaganza

πŸ‹πŸ‹πŸ‹Selamat Tengahari semua! πŸ€— Kami dari Mangga Padu ingin menjemput anda semua bagi memeriahkan lagi Karnival KL Xtravaganza bertempat di Taman Danau Kota pada hari Sabtu ini iaitu 16 September. Terdapat pelbagai aktiviti yang akan dilangsungkan. Yang dekat tu bolehlah mai pekena kami punya Mangga Padu. Rugi kalau tak cuba. Dah cuba sekali haa bukan nak kata apalah, pasti nak lagi πŸ˜„ Jadi, apa tunggu lagi? Ajak semua ahli keluarga, sanak saudara datang ke Karnival KL Xtravaganza yang beroperasi dari pukul 7:30pagi sehingga 11:30malam. Jumpa anda di sana! πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»#foodtrucks #foodtruckfestival #foodtruckmalaysia #foodtruckselangor #foodtruckkl #foodtruckkualalumpur #foodtruckdataranwangsa #foodtruckwanted #foodtruckneeded #dataranwangsa #dataranfoodtruck #manggasusu #manggapadu #sepaducintaabang #manggablend #mangoblend #mangomalaysia #mangomalaysiamurah #eventselangor #foodtruckevent #BTHO #bandartunhusseinonn #cheras #kajang #lakevalley #lakevalleybtho #danaukota #karnivalklxtravaganza

Tak tahu nak makan dekat mana? Mangga Padu berniaga di mana hari ini? πŸ€” Haa mari datang ke Foodtruck Lake Valley BTHO, Cheras. Kami akan berada di sini sehingga pukul 12pagi. Dah cuba sekali pasti nak lagi! πŸ‹πŸ‹πŸ‹πŸ‹πŸ‹#foodtruck #foodtrucks #foodtruckfestival #foodtruckmalaysia #foodtruckselangor #foodtruckkl #foodtruckkualalumpur #foodtruckdataranwangsa #foodtruckwanted #foodtruckneeded #dataranwangsa #dataranfoodtruck #manggasusu #manggapadu #sepaducintaabang #manggablend #mangoblend #mangomalaysia #mangomalaysiamurah #eventselangor #foodtruckevent #BTHO #bandartunhusseinonn #cheras #kajang #lakevalley #lakevalleybtho

πŸ‹πŸ‹πŸ‹πŸ‹πŸ‹Hello there! Mangga Padu will be at Dataran Wangsa tonight. So, dont forget to come cause we will be here till late night. Bring all your family and friends here to taste Mangga Padu by yourself 😚 There are some special activities here such as busking, watching movie on the big screen and kids will be entertained by Mr. Clown 🀑🎈See you there! πŸ‹πŸ‹πŸ‹πŸ‹πŸ‹#foodtruck #foodtrucks #foodtruckfestival #foodtruckmalaysia #foodtruckselangor #foodtruckkl #foodtruckkualalumpur #foodtruckdataranwangsa #foodtruckwanted #foodtruckneeded #dataranwangsa #dataranfoodtruck #manggasusu #manggapadu #sepaducintaabang #manggablend #mangoblend #mangomalaysia #mangomalaysiamurah #eventselangor #foodtruckevent

Two pieces of toasted bread served with soft-boiled eggs on it. Once you cut the egg, the soft egg yolk will ooze out onto your bread. The jiggling is the most entertaining part πŸ˜‚ won't you try it now?

Im crying to see 'Roti Telur Goyang dancing' πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #hotmarket #uptown #bazaar #uptowndanaukota #uptownkotadamansara #uptownwangsamaju #peniagebukitjalil #tapakniaga #bandarbukitraja #klang #shahalam #selangor #kualalumpur #bazaarpaknil #tapakniaga #viral #instaviral #trendingterkini #beritaharian #peniaga #foodtruck #foodtruckmalaysia #foodtruckselangor #foodtruckshahalam #fooodtruckbangi #carbootsales #carbootsalesshahalam #carbootsalesmalaysia #funworld #bazaarpaknil #jomlepak #jommakan

Suprise! Tengoklah siapa yang datang ke Foodtruck Mangga Padu. Yeah Mr. Clown!! πŸ€Ήβ€β™‚οΈπŸŽˆThank you so much for having us! For those yang terliur sangat tengok Mr. Clown kita minum air Mangga Padu ni bolehlah singgah ke Dataran Wangsa untuk dapatkan air Mangga Padu anda sendiri πŸ€— #foodtruck #foodtrucks #foodtruckfestival #foodtruckmalaysia #foodtruckselangor #foodtruckkl #foodtruckkualalumpur #foodtruckdataranwangsa #foodtruckwanted #foodtruckneeded #dataranwangsa #dataranfoodtruck #manggasusu #manggapadu #sepaducintaabang #manggablend #mangoblend #mangomalaysia #mangomalaysiamurah #eventselangor #foodtruckevent

Most Popular Instagram Hashtags