[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fooddeliveryservice

MOST RECENT

Goat meat fried to perfection. What drink would this go with? #madamepatkitchen#friedgoatmeat#fooddeliveryservice#foodporn#foodstylist

Chicken Teriyaki with Stir-fried vegetables and basmati rice ~ SunBasket. Not hitting it out of the park, or barely to first baae Sunbasket. This was ok, but was seriously lacking in flavor. It needed much more teriyaki than what was provided. Not sure if I’ll be ordering from them again, even with a credit. Just haven’t had much success with their dishes. Prep and cook tin the 25 - 40 suggested minutes. Coming at you with 790 calories. #SunBasket #mealdelivery #foodporn #recipe #fooddeliveryservice #foodoftheday #cooking #freshmeals #freshfood #eatingfresh #eatingfortheinsta #dinner #dinnerideas #whatsfordinner #goodfood #foodie #cookingfortwoishard #chicken #recipeoftheday #rice

.
Eh, Menu minggu depan dah keluar dah? .
Awalnya??? .
Sebab kami nak bagi anda plan hari anda. Kalau nak buat makan makan, tak nak susah susah leceh leceh, boleh ambil pakej food packed ni. .
Lepas makan, buang je. tak perlu nak kemas kemas
.
.
🌟 Anda lapar?
.
.
🌟 Malas nak keluar?
.
.
🌟 Susah nak cari tempat? .
.
.
🌟 Malas nak keluar office/rumah? .
.
.
🌟 Nak pastikan keluarga tersayang dapat makanan berkhasiat walaupun anda di tempat kerja?
.
.
🌟 Nak kami hantar? .
.
.
πŸ‘‰ Kami sediakan perkhidmatan penghantaran makanan ke office/rumah anda!! .
.
. πŸ‘‰ Area Penghantaran ?? .
.
.
βœ… Damansara .
βœ… Kota Damansara .
βœ… Bandar Utama .
βœ… Kayu Ara .
βœ… TTDI .
βœ… Mutiara Damansara.
βœ… Damansara Perdana .
.
.
*Untuk area lain sila hubungi kami .
..
... Macam mana nak order??? .
.
Untuk tempahan sila Whatsapp maklumat berikut .
.
β–Ά Alamat penghantaran .
.
β–Ά Set pilihan dan Kuantiti .
.
Hantarkan ke .
.
πŸ“² 017.6299.684.
πŸ“² 017.6299.684.
πŸ“² 017.6299.684. .
.
Dan tunggu makanan dihantar kepada anda!
Mudah Sahaja!! .
.
.
βœ“ Murah
βœ“ Mudah
βœ“ Tanpa MSG ! .
.
BERMINAT ???
.
.
Hubungi Kami Untuk Maklumat Lanjut :
.
http://www.wasap.my/+60176299684/FoodDelivery
.
http://www.wasap.my/+60176925094/FoodDelivery
.
http://www.wasap.my/+60122267689/FoodDelivery
.
http://www.wasap.my/+60192789066/FoodDelivery
.
http://www.wasap.my/+60196051004/FoodDelivery
.
.
.
https://www.facebook.com/mutiarafooddelivery/

#fooddeliverykualalumpur
#lunchboxdamansara
#lunchboxkualalumpur
#foodpack
#foodporn
#fooddeliverykualalumpur
#fooddelivery
#fooddeliveryk
#fooddeliveryservice
#fooddeliverydamansara
#makananhalal
#bumiputera
#penghantaranmakanan
#setbajetlunch
#food
#lunchbox
#lunchset
#lunchdelivery
#lunch
#lunchboxdeliverykl
#setlunch
#viral
#tapaufoodkl
#kualalumpur
#damansara
#kotadamansara
#tapaufoodklangvalley
#damansara

TEMPAHAN DIBUKA SETIAP HARI
πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Kpd sesiapa yg inginkan roti jala versi delivery trus ke rumah, pejabat dan sebagainya, bolehlah dapatkan daripada kami berserta dgn kuah kari ayam yg sedap dan pekat!! Gerenti puas hati..
πŸ˜‰πŸ˜„πŸ‘
Kami menerima order SETIAP HARI! 😍😍
.
Meh2 tgk details dibwh πŸ‘‡
.
RM 5.00/box (10 keping + kuah kari ayam)
.
**Add on**
Ayam HALF = RM 8.00
Ayam SEKOR = RM 15.00
KENTANG = RM 3.00
.
Minimum order 3 boxes @ 30pcs = RM 15.00
.
Delivery area KL/SELANGOR
(Caj 10 ringgit)
.
Sesiapa yg nak kita bekalkan roti jala dkt kedai2/gerai2 korang, atau nak sedekahkan roti jala kita ke masjid/surau* boleh PM kami tau.. πŸ˜‰πŸ˜˜
.
*Utk sedekah mana2 tmpt- NO minimum order dan juga caj delivery ye πŸ˜‰πŸ˜‰
.
WHATSAPP/DM/SMS
010-874 8452
010-874 8452
010-874 8452
.
#rotijala#sayajual#kariayam#makananharian#makanansedap#makananhalal#rotijalakariayam#rotijalaayam#ayam#halalfood#fooddeliveryklangvalley#fooddeliverykl#tasty#penghantarankerumah#juadahmakan#makananoffice#halal#pejabat#penghantaran#sayajualrotijala#fooddeliveryservice#homemade#bazaarpaknil#masakan#sedap#masakanmalaysia#jualrotijala#assalamualaikum
β€’

Korang meh2 jemput order ROTI JALA dan KUAH KARI ISI AYAM kita yg ohsem ni 😘
.
RM 5.00/box (10 keping + kuah kari ayam)
.
**Add on**
Ayam HALF = RM 8.00
Ayam SEKOR = RM 15.00
KENTANG = RM 3.00
.
Minimum order 3 boxes @ 30pcs = RM 15.00
.
MENERIMA TEMPAHAN HAMPIR SETIAP HARI! (kecuali dinyatakan)
.
Delivery area KL/SELANGOR
(Caj 10 ringgit)
.
Sesiapa yg nak kita bekalkan roti jala dkt kedai2/gerai2 korang, atau nak sedekahkan roti jala kita ke masjid/surau* boleh PM kami tau.. πŸ˜‰πŸ˜˜
.
*Utk sedekah dkt mana2 - NO minimum order dan juga caj delivery ye πŸ˜‰πŸ˜‰
.
WHATSAPP/DM/SMS
010-874 8452
010-874 8452
010-874 8452
.
#rotijala#sayajual#kariayam#makananharian#makanansedap#makananhalal#rotijalakariayam#rotijalaayam#ayam#halalfood#fooddeliveryklangvalley#fooddeliverykl#tasty#penghantarankerumah#juadahmakan#makananoffice#halal#pejabat#penghantaran#sayajualrotijala#fooddeliveryservice#homemade#bazaarpaknil#masakan#sedap#masakanmalaysia#jualrotijala#assalamualaikum
β€’

Meh2 korang cuba PULUT KUNING dgn menu pilihan kita yg sedap lagi MELETOPS ni, gerenti puas hati! πŸ˜‹ 😘
.
Menu KARI AYAM / RENDANG AYAM / RENDANG DAGING / SAMBAL TUMIS @ IKAN BILIS
.
KECIK - RM 5.50/pax
BESAR - RM 7.50/pax
.
πŸ‘†*Minimum order 10pax dan keatas sahaja untuk per pax*
.
1 kg PULUT KUNING + 1kg
KARI AYAM / RENDANG AYAM / SAMBAL TUMIS IKAN BILIS
@ RM 65
.
1kg PULUT KUNING + 1kg
RENDANG DAGING
@ RM 80
.
MENERIMA TEMPAHAN HAMPIR SETIAP HARI! (kecuali dinyatakan)
.
Delivery area KL/SELANGOR
(Caj 10 ringgit)
.
WHATSAPP/DM/SMS
010-874 8452
010-874 8452
010-874 8452
.
#pulut#sayajual#kariayam#makananharian#makanansedap#makananhalal#pulutkuning#pulutkuningayam#ayam#halalfood#fooddeliveryklangvalley#fooddeliverykl#rotijala#penghantarankerumah#juadahmakan#makananoffice#halal#pejabat#penghantaran#sayajualrotijala#fooddeliveryservice#rendang#bazaarpaknil#masakan#sedap#masakanmalaysia#jualpulutkuning#assalamualaikum
β€’

22 Feb 2018: Day02/2: Prepacked foods for TUV SUD Malaysia | Bukit Jelutong | Shah Alam
..
PACKED BUFFET FOR 40PAXS
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
[Breakfast]
Fried Macaroni
Egg Sandwich
..
..
whatsapp 012.275.6969 to order for your event
www.wasap.my/+60122756969
www.wasap.my/+60122756969
www.wasap.my/+60122756969
..
..
Looking for CATERER to cater for your event? Delicious foods and nice buffet setup?
CALL US NOW for the great packages
..
..
We serve CATERING
We serve PREPACKED FOODS
.. #cateringservices #corporatecatering
#klcatering #klcateringservices #cateringshahalam #cateringkotadamansara #cateringklang #cateringkualalumpur #cateringselangor
#cateringdenaialam #cateringbukitjelutong
#foodporn #fooddelivery #fooddeliveryservice #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverydenaialam
#fooddeliverybukitjelutong
#fooddeliverykotadamansara #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverybangi #fooddeliverykajang #kidsbirthdayparty #majlisaqiqah #birthdayparty

original Mooncake(red bean):
KECIL (10 BIJI PER BOX)-RM13
MEDIUM (6 BIJI PER BOX)-RM15
BESAR+TELUR MASIN (2 BIJI PER BOX)-RM15
Kalau berminat nak order boleh dm atau direct whatsapp 😊
CEPAT2,STOCK TK BNYK DH!
#halalmooncake #alorsetarfooddelivery #alorsetarfood #mooncakehalal #halalfooddelivery #fooddeliveryservice #codalorsetar #makanan #codmakanan #deliveryalorstar

ASSALAMUALAIKUM AND HI!
Kami nak open order untuk halal mooncake ni,tinggal xbanyak dah 😊
Alhamdulillah for the past few weeks,mooncake kami sold out cepat ja,thank you kepada yang support 😁
original Mooncake(red bean):
KECIL (10 BIJI PER BOX)-RM13
MEDIUM (6 BIJI PER BOX)-RM15
BESAR+TELUR MASIN (2 BIJI PER BOX)-RM15
Kalau berminat nak order boleh dm atau direct whatsapp 😊
CEPAT2,STOCK TK BNYK DH!
#halalmooncake #alorsetarfooddelivery #alorsetarfood #mooncakehalal #halalfooddelivery #fooddeliveryservice #codalorsetar #makanan #codmakanan #deliveryalorstar

22 Feb 2018: Day02/2: Prepacked foods for TUV SUD Malaysia | Bukit Jelutong | Shah Alam
..
PACKED BUFFET FOR 40PAXS
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
[Breakfast]
Fried Macaroni
Egg Sandwich
..
..
whatsapp 012.275.6969 to order for your event
www.wasap.my/+60122756969
www.wasap.my/+60122756969
www.wasap.my/+60122756969
..
..
Looking for CATERER to cater for your event? Delicious foods and nice buffet setup?
CALL US NOW for the great packages
..
..
We serve CATERING
We serve PREPACKED FOODS
.. #cateringservices #corporatecatering
#klcatering #klcateringservices #cateringshahalam #cateringkotadamansara #cateringklang #cateringkualalumpur #cateringselangor
#cateringdenaialam #cateringbukitjelutong
#foodporn #fooddelivery #fooddeliveryservice #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverydenaialam
#fooddeliverybukitjelutong
#fooddeliverykotadamansara #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryselangor #fooddeliveryklangvalley #fooddeliverybangi #fooddeliverykajang #kidsbirthdayparty #majlisaqiqah #birthdayparty

*speechless* 😭😘😭😘 Thank you hun! #Repost @n.syikin.a with @get_repost
・・・
SEDAP NAMATI!!! Itu je mampu cakap. Ni serius masak dengan penuh kasih sayang.
Lama dah craving air tangan my ex-schoolmate @sya.ra . Jatuh air liur lap balik, jatuh lagi lap balik. Leleh tup tup tup bila scroll IG nampak makanan dari @syaraswondermeal . Last week nekad order, siap pesan kat husband kakKin gantung kuali. Padahal memang kuali tu bergantung lepas guna kann.

Tak tenteram jiwa menunggu makanan sampai, 5 hari kot menunggu. Nasib tokey baik hati nak hantar sampai Kajang all the way from PJ.

Ya Allah, I must do something good previously sampai dapat rasa makanan yang sedap ni haha overrr. Serius sedap! Kalau kita pergi kedai makan mesti ada yang kureng kan antara masakan dia but not @syaraswondermeal . Dari Baked Chicken ke Carbonara bawak ke Baked Salmon hingga ke gravy dia, Allah mereput kakKin di tepi penimbang. Konon order Salmon for me sebab on diet, last-last semua kakKin kuis 🀣 My boys yang ada masa memilih pun mampu bantai semua makanan ni. Husband kakKin yang tekak #kgdotcom dan susah nak puji masakan orang (even mine) pun cakap sedap sangat.

5 meals for RM56, whattttt? Terkejut husband bila bagi tau harga. No not portion beso ketil ye.
Thank you Syara untuk makanan yang sedap ni. Ada rezeki Kin order lagi. Moga sentiasa murah rezeki Syara 😘. #reviewikhlasdarihati #fooddeliveryservice

Tq my client sudi order #RotiJala dengan Azza☺️ Petang2 tgk #rotijalakariayam mesti lapar kan😁

Setelah berpenat lelah dari pagi hingga pukul 3ptg...Baru ni nak makan...
Takoyaki Crab with Teh Ais Kaww... tq @noreihan_sabri
Tolong orderkan utk akk!

Nanti order lagi eih..hahaha
.
.
Syukur Alhamdulilah utk rezeki dan nikmat hidup yang diberikan OlehNya
.
.
Ok Jom makan!
Bismillah.. #FavFood
#JalanJalanCariMakan
#FoodDeliveryService

Most Popular Instagram Hashtags