[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#followmarykay

MOST RECENT

Siapa nak kulit macam izzah ? ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ Cepattt , runnn .... Izzah bantu secara percuma . Mention lagi sekali lagi ......... percuma . Lambat nanti , awak menyesal tau ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ‘‡

Whatsapp izzah boleh , calling pun boleh anything bolehhh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ 012.9066.005 online 24 hour ๐Ÿ˜‰

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykayhere #marykayface #beautycomefirst #jomcuba #cantikselalu #cantikbersama #kongsi #bersama #100% #original #jomfollow #instamarykay #instame #followmarykay #followme #follows

Skinvigorate Brush MaryKay ... Hah kakak2 , adik2 , makcik2 , abang2 ... Moh lepas ni kita cuci muka dgn SKINVIGORATE BRUSH . Pasal apa kena guna ๐Ÿ˜ฑ

Selalu kan kita tengok video dlm facebook , muka penuh dgn whitehead/blackhead . Lepass tu picit kuat2 baru keluar tu semuaa , ada yg sampai mengalir air mata , dok tahan sakitttt ๐Ÿ˜‚

Sekaranggg tidak lagi dgn ada nya SKINVIGORATE BRUSH MARYKAY ๐Ÿ˜‰ Yg penting saving tau , tak percaya ???? Boleh directly whatsapp izzah ๐Ÿ‘‡

@your beauty consultant marykay โค Nr_Izzah โค 012.9066.005

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayhere #marykaymelaka #marykaybrush #marykay #skinvigoratebrush #bye #whitehead #blackhead #1day #onlyface #followmarykay #followforfollow #instamarykay

For you all my dear !!!! Memperkayakan wanita adalah tanggungjawab kami sebagai perunding kecantikan marykay ๐Ÿ˜˜
Best nya tentang marykay semuaaa education is free ! Waaa ! Siapa yg tak nak free kan . Basic kerjaya pertama bagi semua wanita .
Kami dilatih , diajar , dibimbing melalui wanita2 yg bekerjaya dlm dunia marykay . Sehingga kini saya adalah salah satu drpd mereka ... Who ask me " izzah why you join marykay ? " because i want change my life .......... Sooo jika anda berminat , dan mahu mengubah kehidupan anda , saya sedia membantu ...... โค

Your BEAUTY CONSUltant marykay
@NR_IZZAH
012-9066005
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ #marykaybeautyconsultant #marykaymalwaysia #marykayall #marykaywomen #marykaykerjaya #lifemarykay #marykayash #marykayproduct #marykaycosmetic #marykayhere #marykayoneworld #followmarykay #getmoney

Hai sayang semua ๐Ÿ’•
Nak rasai pengalaman SPA di rumah ? Nak manja kan diri bak tuan puteri ? ๐Ÿ˜โค๐Ÿ˜ MARYKAY LOOFAH BODY CLEANSER . . . .

Loofah cleanser ini sangat memikat hati tau sebab selepas mandi memang macam kita baru keluar dr SPA ! Yang best nya scrub dlm cleanser ini dapat membuang daki dan mengharumkan badan !

If nak cepat2 PM ! Kalau tak kehabisan stock ..... !!! Your BEAUTY CONSULTANT MARYKAY
@NR_IZZAH
012-9066005

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaymelaka #MaryKaySelangor #marykayjohor #marykayhere #marykayproduct #marykayspa #loofahbodylotion #marykay #bodyscrub #productthebest #productmarykayterbaik #followmarykay

Nak keluar tengah hari ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ tapi izzah takut muka terkena sunburn , sebab muka izzah sgt sensitif . Tak tahu nak guna apa lagi ..... Butt today , izzah happy sebab first time guna SUN PROTECTOR MARYKAY dkt kulit muka , haluss jee . Tak pedih , tak apa2 lansung . Yang paling besttt ๐Ÿ‘ bila cuci muka , tona kulit lansung tak terkena sunburn .... Bestttt

Korang bila lagi nak try ? Jangan lama2 , nanti rugi tau . Sebab ini demi kebaikan kulit muka kita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom whatsapp/mesej/call/pm
Your beauty consultant
Nr_izzah
Marykay โค
012-9066005

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykayjohor #MaryKaySelangor #consultantskin #healthproducts #naturalbeauty #skinbeauty #marykay #marykaysunprotector #followmarykay #instamarykay

RIPE WATERMELON & JUICY GUAVA ๐Ÿ’• ๐Ÿ Blusher yg sangat best dr MARYKAY . Best sangat sebab dia tahan lama dan warna nampak GLOWING DI PIPI , But effortlesss sangat ๐Ÿ˜ ๐Ÿ Dapat kan kedua2 BLUSHER ini okey ? Confrm hari2 wajah berseriii ๐Ÿ˜

Nak try "free" jommm BERWHATSAPP KITA ๐Ÿ™ˆ

@Nr_Izzah
012.9066.005
Beauty Consultant Marykay

#lovemarykay
#marykayproduct
#marykayblusher
#glowing
#beautyconsultanmarykay
#marykaymalaysia
#followmarykay #follow4follow

Mint Bliss Energizing Lotion for Feet & Legs

Tentu anda tertanya tanya kan apa perbezaan losyen kaki ini daripada losyen losyen yang lain kan .
๐Ÿ“ŒRamuan pudina sejuk dengan bahan-bahan utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki. .
๐Ÿ“ŒMelembapkan tapak kaki .
๐Ÿ“Œ Sangat ideal untuk hari-hari yang sibuk di mana anda perlu berjalan ke sana ke mari.

Manfaat dan Keistimewaannya :

Ramuan pudina sejuk dengan bahan-bahan utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki

Melembapkan kaki yang keletihan dan membantu menyegarkannya dengan serta merta
.
.

Untuk pengetahuan anda semua, lotion ini boleh dijadikan sebagai pengganti minyak angin yang biasa anda gunakan untuk mengurut kaki atau betis. Teskturnya yg merupakan losyen memberikan kesan yang lebih selesa dan tidak meninggalkn kesan yang berminyak dan tidak selesa semasa dan selepas digunakan.Ia juga boleh membantu melegakan kaki yang lenguh akibat pemakaian kasut bertumit tinggi,berjalan jauh mahupun berdiri terlalu lama. Bau mint yang segar dan sungguh harum memberikan keselesaan kepada diri dan juga orang sekeliling setiap kali menggunakanya.Jadi anda tidak lagi merasa malu atau bimbang dengan bau-bauan ubat yang biasa terdapat pada minyak minyak yang anda gunakan utk di sapu di bahagian kaki dan badan anda juga dan sesuai untuk anda yang mempunyai kulit sensetif.

love..
@Nr_Izzah
MK beauty consultant

Jom PM izzah , boleh keep sharing ๐Ÿ’•
-012.9066.005

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaylife #marykaylosyen #bliss #makebeautiful #feet #marykay #productthebest #followmarykay #followforfollow

Memperkenalkan SUN PROTECTOR SPF 35/ PA+++ ๐ŸŒธKulit yg sering terdedah kpd cahaya matahari dlm jangka masa yg lama akn mengakibat muncul garis-garis halus kedutan atau bintik-bintik hitam yg dikenali sbg jeragat ๐ŸŒธApply hari-hari sunblock sblm anda keluar rumah , kalau tak nak timbul jeragat @ cepat kedut di kemudian hari ๐Ÿ’•KULIT YG SELALU TERDEDAH KPD CAHAYA MATAHARI DINASIHATKAN AMBIL SPF 35 UTK MELINDUNGI KULIT ANDA ๐Ÿ’JOMMM DERECTLY PM IZZAH , UTK SEBARANG PERTANYAAN AND FREE CONSULTANT
I โค Marykay
0129066005
Nr_Izzah
Beauty Consultant Marykay

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykay #marykayproducts #sunprotector #spf35 #tinggikualiti #jomcantik #samasama #cantikselalu #womenlife #100 % #original #followmarykay #cantik2 #harikemerdekaan #malaysia

Yeahhh , sis pakai apa ni sis ?

Sis pakai set botanical effect !

Waw !!! Memang superb lah sis , kulit sis ketara nampak lebih sihat , natural yang pasti smoothhhhh je kulit sis . Tahniah sis ๐Ÿ˜˜

I โค Marykay
0129066005
Nr_Izzah
Beauty Consultant Marykay

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayskincare #more #naturalbeauty #from #naturally #cantik2 #flawless #setbotanical #kegemaran #andasemua #followmarykay

Everything will be clear โœ”

Say good bye to #whitehead
Say good bye to #blackhead
Say hai to #NEWFACE โค

#skinvigoratebrush
I โค Marykay
0129066005
Nr_Izzah
Beauty Consultant Marykay

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaybrush #marykayproducts #skinvigoratebrush #marykay #marykaysuccess #followmarykay

Try use thisss !

Very easy all about marykay eyebrow ๐Ÿ˜

I โค Marykay
0129066005
Nr_Izzah
Beauty Consultant Marykay

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaymakeup #tutorial #beautifuleyebrows #tryingsomethingdifferent #eyebrowsonfleek #cantikselalu #marykaydisini #followmarykay #follow4follow

Basic makeup majlis bertandang di "KAMPUNG PINANG A KLEBANG , MELAKA" Makeup using 100% marykay

I โค Marykay
0129066005
Nr_Izzah
Beauty Consultant Marykay

#marykaybeautyconsultant #muamelaka #jurumakeup #jurumakeover #makeupmarykay #klebang #marykaymalaysia #marykaymelaka #followmarykay #followmakeupartist #instamoment #instamarykay

Mata sembab ? Kedutan sekitar mata ?

Firming eye cream adalah untuk andaaa ! Anda yg bermasalah mata sendiri :- . .

Sembab โœ”
Dark circleโœ”
Kulit mata keringโœ”
Mata berkedut tapi tak banyakโœ” **Produk ini menegang , mencerah , melembab dan membantu minimumkan garis2 halus sekitar mata , serta mampu meremajakan wajah anda !

I โค Marykay
0129066005
Nr_Izzah
Beauty Consultant Marykay

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykayseluruhmalaysia #marykayeyecream #eyebag #darkcircles #matapanda #followmarykay #marykayproduct

Hai semuaa ๐Ÿ˜š

Hari ni izzah dapat lagi satu detik kegembiraan perkongsian guest izzah yang pakai SET TIMEWISE . paling sis ni suka cleanse TIMEWISE . Cuba tengok lebih kurang 2 week sis ni guna but that skin very-very superb ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Soo ingin kulit yg

Cantik ?
Sihat ?
Pencerahan ?

Sini kami anjurkan *FREE CONSULTANT*

I โค MARYKAY
0129066005
NR_IZZAH
Beauty Consultant Marykay

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaykualalumpur #marykayresult #results #share #guesthappy #skin #flawless_instafashion #followmarykay #followme

Buat penggemar compact powder ๐ŸŒธ

Marykay pun ada compact powder tau sygg . Bukan loose je tau . Sis tau ramai yang tak berapa favor and pandai pakai loose powder kann .

Jadi boleh lah pilih compact powder ni . Memang bestt kalau sygg2 semuaa apply dekat wajah .

I โค mArykay
0129066005
Nr_Izzah
Beauty Consultant Marykay

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #compactpowder #marykaymelaka #marykaykualalumpur #bedakcpompac #nakcantik #nakglamor #jom #cantik #followmarykay

Hai , hai , hai semuaaaa .... Morning Marykay ๐Ÿ˜

Biasa tak uols semua pergi kerja , ada masa rajin benauu makeup , ada masa haishhh malas nak makeup bagai kan ... Tapi ! Jangan lah dok pergi kerja dengan muka kusam , langsung tak freshhh ... Tak payah pakai apa-apa ! Tak payah pakai bedak sapuu , izzah pergi office , outing , ngedate ... pakai *CCcream MARYKAY* sahajaaaa .
# CCcream MARYKAY akan membuat izzah tampil 99% dalam keadaan bermakeup ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„ ๐Ÿ‘† BEGITU JUGA DENGAN ANDA YG MEMAKAI NYA ๐Ÿ˜˜ CANTIK-CANTIK BERSAMA MARYKAY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak tahu lebih detail ๐Ÿ˜
Jommm ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Selamat Menonton ... I โค Marykay

0129066005

Nr_Izzah
Beauty Consultant Marykay

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykayworld #video #cccream #marykay #spf15 #myfriday #mysimplemakeup #makeover #marykayproducts #instamarykay #marykaylife #marykay #marykay #marykay #followmarykay #followme #instamoment #instabeauty #instamakeup

Assalammualaikum uols ๐Ÿ˜ dah sampai tempat kerje belum ? Gapo dio , awat , kenapa , why , what ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ udah2 lahh negokkk nyer ๐Ÿ˜ ni hah , muka izzah memang ada parut *miss j* , tapi ni rahsiaaaaa izzah , dok cover muka dengan CCcream Marykay ! pergi kerja , outing , ngedate ๐Ÿ™ˆ dah hampir 24 jam pakai CCcream marykay ... Dah pakai hampir 4bulan , tak nyer habis2 .... Yang penting one of that tiub CCcream , memang savingggg !

Nak kongsi dengan uols semua CCcream ni ๐Ÿ˜ pakat2 taip no izzah nah ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘‡ I โค mArykay
0129066005
Nr_Izzah
Beauty Consultant MaryKay

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #focus #marykaymalacca #MaryKaySelangor #marykayjohor #cccream #marykay #spf #15 #smoothskin #cover #followmarykay #follow4follow #follow

Hai dear !
4 colour im using for my lips today โค๐Ÿ’„ marykay lipstick ๐Ÿ’ hah ! Easy shape !

I โค Mary Kay
0129066005
Nr_Izzah
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykayjohor #MaryKaySelangor #marykaykl #allworld #marykay #lipstickmarykay
#colourful #veryeasy #love #beautifullips #followmarykay #followme

Hai semua , salam jumaat bg semua muslim/muslimah ๐ŸŒท jom bace sat *** Ramai tak tahu keistimewaan skinvigorate brush ni tau dan sebenarnya ramai yg brminat nak cuba cuma tak tahu cara nya mcm mana ๐Ÿ˜ฎ PM sis share sikit keistimewaan skinvigorate cleasing brush ni ๐Ÿ˜

1) pengunaan cleanser lebih jimat

2) menyelesaikan masalah #whitehead & #blackhead pada wajah

3) membentuk wajaj menjadi v-shape
4) mencuci jauh lebih bersih ke dlm pori anda

5) menjadikan wajah lebih bersih dan berseri

6) menjadikan kadar serapan serum di wajah

7) brush yg lembut mengikut kadar tekanan yg brsesuaian dgn kulit

8) tahan lasak dan mudah di bawa kemana2 ๐Ÿ˜‰ semestinya ia lebih hebat dari pobling โค . Pobling hanya melibatkan getaran ... Tapi skinvigorate brush ni brputar 360 degree .. Memag jauh brbeza ๐Ÿ‘ jom kita kongsi2 cerita , just only pm me

I โค Mary Kay
0129066005
Nr_Izzah
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykayseluruhmalaysia #MaryKaySelangor #marykayjohor #marykay #skinvigoratebrush #marykay #brush #followmarykay #followforfollow #followme

Most Popular Instagram Hashtags