#flowerteatox

4481 posts

TOP POSTS

Roses are red,
violets are blue,
pour in hot water,
i'll make flower tea for you. 💐🌼🌹🥀🌺🌸 ➖🍵 #flowerteatox
#flowertea
#chineseflowertea

New obsession....detox tea ☕️🌹#flowertea #flowerteatox #detox #purplerosetea

Tea and a good book is what the doctor ordered 😊#flowertea #flowerteatox

Good morning! Start your day and get that radiant and glowing skin with our Beau Tea! Its a mixture of dried flowers, and each serves its purpose to beautify your skin. Works like magic and tastes yummy too!
.
🍃Beau-tea (French Rose, Jasmine & Apple Flower - RM30/40g jar) .
.
🌹French Rose: Rich in vitamin c and anti oxidant, reduce dark spots, improve skin texture, relief menstrual pain. It also helps to eliminate the waste from kidneys, killing the bacterium in the digestive tracts and improving our blood circulation.
.
🌹Apple Flower: Diminish pimples, dark spot, blackheads and skin problems. Good for female reproductive system as well
.
🌹Jasmine: Good for digestive system, improve skin complexion, rich in anti-oxidant which helps to delay aging process, relief tension, tiredness, headache etc.
.
RM30/40g jar only. Whatsapp 0193012295 to purchase
.

LAGI TESTIMONY CONSUME GLOW SKIN COLLAGEN & TEATOX WHITENING 😘 #feedbackgscmm

Assalamualaikum, 😍open order isinya ada 20uncang (10uncang utk diminum pagi +10 uncang utk dminum sebelah malam)
khas utk 10 hari! #flowerteatox
day teatox mengandungi slimming series dalam uncang manakala night teatox mengandungi verbena yg digunakan utk mengecilkan peha dan lemak 😍
15$ offer price 😍 , sangat jimat, boleh guna dua kali tau untuk satu uncang tu 🌸🌸🌸🌸total up 20days!

Happy International Women's Day! 70% of our community of Shoppers and Boxers from around the world are women and we love every single one of you! Here's the prettiest tea @kkokdam we've ever tried coming your way on this very special day (link in profile) ❤️🍵👭🎉 #internationalwomansday #iwd2017

MOST RECENT

Syukur, alhamdulillah
.
Gembira tak terkira bila berat turun 9kg
Seronok dapat tolong orang lain untuk turunkan berat badan dieorg
.
Bila badan dah kurus ni pakai apa pun cantik. Tapi paling best bila keluar shopping kaki dah tak sakit & termengah-mengah
.
Siapa nak kak iz bantu whatsapp kak iz 0123924550
.
#skinnytea #skinnyteatox #whiteningtea #whiteningteatox #mimpimika #teamimpimika #kurus #fatburner #looseweightteatox #organic #oliveoil #positivevibes #flowertea #flowerteatox #organicsoap #oliveoil #oliveoilsoap #facesoap #veganbreakfast #positivevibes #breakfast #sayajual #skinnylegteatox #teatoxmalaysia #teatoxmurah #mimpimikateam #sayapakaisayajual #teatoxmimpimika #uitmdengkil #mimpimika

PERHATIAN. ANTARA TEATOX MIMPIMIKA YANG TERLAJAK VIRAL. SEBAB APA TERLAJAK VIRAL SEBAB YANG DAH MINUM SEMUA TERLAJAK KURUS
.
Nak tahu tak khasiat set combo yang meletop ni
.
Combo set ialah set yang mempunyai set " Skinny leg Teatox & Loose Weight Teatox" . Kedua2 teatox ini mempunyai fungsi yang berlainan
.
Daripada gabungan teatox ini, ia akan memberikan kesan yang sangat luar biasa kepada si pengguna.
.
Khasiat yang ada didalam teatox ini memberikan ia mem"BOOST" kan kadar pembakaran lemak serta meningkatkan metabolism dalam badan. .
.
Bagi mereka ada masalah berat badan serta lemak berlebihan di bahagian lengan, kaki & pinggul boleh mengamalkan teatox ini. Ia akan memberikan kesan yang sangat positive 💙
.
Kesan seawal 7hari pengambilan secara konsisten & bergantung kepada metabolism badan masing2
.
Berminat dengan combo set ni whatsapp / telegram 0123924550
.
#skinnytea #skinnyteatox #whiteningtea #whiteningteatox #mimpimika #teamimpimika #kurus #fatburner #looseweightteatox #organic #oliveoil #positivevibes #flowertea #flowerteatox #organicsoap #oliveoil #oliveoilsoap #facesoap #veganbreakfast #positivevibes #breakfast #sayajual #skinnylegteatox #teatoxmalaysia #teatoxmurah #mimpimikateam #sayapakaisayajual #teatoxmimpimika #uitmdengkil #mimpimika

Most Popular Instagram Hashtags