#flormarartypop

MOST RECENT

@flormarindonesia gave me these bunch, like seriously sebanyak iniiii 🌹🌹🌹 mulai dari lipstick, lipgloss, illuminator, bb cream, eyeliner, sampe ke nail polish and care, dan semuanya all shades! A happy kid indeed i am, dan bakal aku review smua ya soon 💕 oh and by the way @cnfstoreofficial juga akan ngadain C&F Mega Sale 2018, dimana akan ada sale start from 99k aja; .
.
When : Saturday, April 28th 2018 (one day only!)
Where : COCO by C&F Grand Indonesia, West Mall, LG level
.
.

Get free gift for first 50 customers!* (t&c applied) #FlormarArtyPop #CNFMegaSale

[SWIPE LEFT FOR MORE, nanti aku kasih emo heart :p hahaha!]
Jadi kemarin sempet dikirimin paket sama @flormarindonesia yaitu koleksi terbaru mereka “Arty Pop”, dan cynthian uda cobain produknya and here’s my brutally honest review :
1. Glowing BB Cream (7,5/10): ini hasilnya light-medium coverage (but i’m a full cover girl jdi cynthian kasih 7,5 kalo ga mgkn 8?), ga terlalu lengket di wajah dan lumayan tahan lama di wajah cynthian. Biasanya cynthian pake foundation lagi di atas bb cream ini supaya hasilnya flawless.
2. Liquid Illuminator (8,5/10) : DAEBAK! Aku suka banget sih sama liquid highlighter ini, pas banget glowingnya dan ga lengket trus pas banget dijadiin base makeup💕
3. Perfect Match Duo Eyeshadow (5,5/10) : agak sedikit powdery dan lmyn banyak fall out terutama warna agak gelapnya. Despite from that, warnanya cukup keluar kok ga “pleh” banget gitu.
4. XL Eye Liner Pen Black (3,5/10) : I’m really sorry, but this is the worst product from this entire collection :( aku baru pake kedua kalinya eyeliner itu dan wrnanya ga keluar, smudging banget dan annoying ujung eyelinernya. Bisa diliat di video, aku sampe ganti eyeliner lain supua ha merusak looknya.
5. Creme Lipstick (9,5/10) : PURRFECT!👌🏻 seriusan super lembut, enak dan kyak mentega gitu meluncur di bibir dengan sempurna! Warnanya juga bagus2 banget dan pigmented! Cuman ak ga kasih 10 soalnya saking lembutnya lipsticknya belum dipake, pas buka uda penyek lipsticknya, kalo mau buka ati2 ya ladies!
6. Full Color Nail Enamel (7,5/10) : suka banget dia warnanya cakep2 dan pigmented skali usap! Tapi untuk ketahanan mirip2 kayak nail polish pada umumnya kok. So-so sih...
7. Care & Go Cuticle Oil (10/10) : SUKA PARAH! Rekomen banget kalo kalin suka kutekan, dia bener2 lembapin dan bikin kuku kita super sehat! Baunya juga enak banget, travel friendly, spill proof juga! Kurang apalagi coba!😍😍😍
This is my mini review! Kalo kalian uda coba dan ada pendapat lain bisa komen ya! Kalau ada request bisa komen di bawah juga! Thank you @flormarindonesia for this products!❤️❤️❤️ #artypop #flormarartypop #flormarid

@flormarindonesia one brand tutorial ! ( review soon on my yt channel! )
Flormar - BB glowing cream ( shade 1 )
Flormar - Perfect Match Duo Eyeshadow ( super pigmented & creamy!😭❤️ ) ( shade 2A )
Flormar - XL eyeliner pen
For Ombre Lips ( Flormar - Lipgloss shade 01 Pink Island & 04 Red Rush )
Flormar - Liquid Illuminator ( shade 02 sunset glow )
#FlormarArtyPop !

Arty Pop XL Eyeliner Pen's pencil shape makes it easy to create an amazing eyeliner! #Flormar #FlormarID #FlormarArtyPop #ArtyPop #eyeliner #makeupaddict

Arty Pop XL Eyeliner Pen's pencil shape makes it easy to create an amazing eyeliner! #Flormar #FlormarID #FlormarArtyPop #ArtyPop #eyeliner #makeupaddict

Whoaa 😍 Can you see these packaging colors? YASH! They're so cute! Anyway, hello @flormarindonesia new collection - Arty pop ❤️ #FlormarArtyPop #FlormarColourfull #FlormarIbdonesia #clozetteid #weekend #instatoday #instaphoto #bloggerindonesia #beauty #blogger #jakarta #instadaily #LoopSquad2018

Selam bebekler ☺️
Hava bu kadar güzel madem, sizlerle deniz kenarından bir fotoğraf paylaşayım dedim ☺️❣️
@flormarturkiye den ARTY POP LIQUID ILLUMINATOR. ▪️Yazın @flormarturkiye indiriminden edindiğim bir ürün. 3 farklı rengi var, bendeki 02 SUNSET GLOW.
▪️O kadar sevdim ve beğendim ki cilde ışıl ışıl bir tazelik ve doğallık katıyor. ▪️Çok hafif hatta yok gibi bir yapısı var. Bu arada yapısı hafif ıslak bu yüzden süngerle rahat rahat uygulayabilirsiniz. ▪️Ürünü elinize çok miktarda değil de az almanızı tavsiye ederim çünkü renk yoğunluğu fazla olan bir ürün. Yani ürünü sıkmadan sadece kapaktan yüzünüze dokundursanız bile yeter 😄 ▪️Ben yüzümde doğal bir allık gibi dursun diye kullanıyorum❣️ Ve çok da memnunum. ▪️Sanırım 29,99tl gibi bir fiyatı var. Alın alın kullanın ☺️😘💋 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#flormar #flormartürkiye #artypop #liquid #illuminator #artypopkoleksiyonu #flormarturkiye #flormarfullcolor #flormarartypop #bronze #sunset #sunsetglow #makeup #makyaj #makeuptutorial #makeuplife #makeupparty #makeupjunkie #makeuptime

These colors are for you! Full Color Nail Enamel with cheerful different colors that can be combined with one another will catch the perfect color finish in a single shot and bring it to your fingernails! #ArtyPop #FlormarArtyPop #Flormar #ColorForEveryYou #beautyjunkie #makeupaddict

Tel tokayla şunu yapmak nasıl zor, bilseniz like'lardınız 😎
Flormar Arty Pop Full Color FC01 Puzzle + Flormar Full Color FC38 Lilac Blossom
#flormar #flormarartypop #flormarfullcolor #nails #nailart #naildots #nailenamel #nailpolish #ojevs #oje #nail #todaysnails #instanails #ojevs #naillacquer #hobby

Flormar Arty Pop Full Color 01 Puzzle + Flormar Full Color FC51 Funky Magenta + Tel toka 😊
#flormar #flormarfullcolorfc51 #flormarartypop #flormarartypopfullcolor #nails #todaysnails #ojevs #ojesizgezmeyenlerkulubu #ojesergisi #nailart #todaysnails

Canım siz benim neler ördüğümü nerden bileceksiniz?!!😮😎 😅😅 Şaka şaka bilirsiniz tabisi .Zaten çanta aksesuarlarım gelmiş şurda iki hava atmayalım mı yani? 😎😎 Tesekkürler @cengizderya Dm den mesaj gelince ben bi heyecan bi heyecan sipariş geldi diyee . Sonra bi açıyorummmm o neeee 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😱😱😱😱😱😱😱 Ojenözönn markasono ogrenebölör möyööömmmmm ?😅😅 Çareyi buldum 🙆🙆 #ayrıntıdagizlenenlerdebugün benim #flormarartypop #fullcolor06 var .

#pembehayal3811

Flormar arty pop liquid illuminator aslında beyazını almaya gitmiştim ama kalmadığı için bunu aldım... Esmer olduğum için bana çok iyi gittiğini düşündüğüm bir ürün fondötene karıştıradabiliyorsun ya da istersen üstüne veya altına da uygulayabiliyorsun bunu kullanırken allık sürmeme gerek kalmıyor bronze bir rengi olduğu için allık olarak da kullanıyorum gayet güzel ve sürünce ışıl ışıl parlayan bir ürün #flormar #artypop #flormarartypop #flormartürkiye #makeup #blog #illuminator

All you need to have well-groomed nails Care&Go Nail and Cuticle Oil! #flormarartypop #flormarcareandgo #cuticleoils

If you intend to reduce the appearance of fine lines and pores, then try the gel textured and transparent Pore Minimizing Make Up Primer from Arty Pop Collection. Available in stores in now! #flormarartypop #flormarporeminimizer #poreminimizer

Merhaba Arkadaşlar 🌟
İlk Öneri gönderimizle karşınızdayız 🌝 Görmüş olduğunuz @flormarturkiye tatlış mı tatlış farları 🌺 sonbahara girmemizle birlikte kahve ve şeftali tonlarda gözlerimize eşlik ediyor. Farların pigmenti gayet iyi toz halinde kalmıyor, kapatıcıyla birlikte sürdüğümüzde daha kalıcı hale geliyor. Size önerdiğim bu farları 13-14 lira gibi bir fiyata aldım. Hala raflarda olabilir bence kaçırmayın derim 🤗🍁
🍂
🍂
🍂
🍂
🍂
🍂
🍂
🍂
🍂
🍂
#flormar #far #makyaj #makyajönerileri #hertelden #turuncu #kahve #gold #copper #peach #coffee #flormarlapartibitmez #flormarartypop #flormareyeshadow #flormartürkiye #gözfarı #eyeshadow

Most Popular Instagram Hashtags