#fleurangers

MOST RECENT

FLEUR keluar design baru uols ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam biasa kotak gempak.. Bau dalam tetap sama. Kalau uols suka kumpul koleksi kotak2 yg menarik ni sila order ye ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Kakcun cod dari ijok hingga ke Damansara. Orang2 sekitar nak order wassap je Kakcun k ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #fleurcarfreshener
#pewangikeretadankediaman
#fleurmanamanapunwangi
#fleur
#fleurlover
#fleurangers

[#READY4THESHOW] - ARE YOU REAAAAAAADY?! ITโ€™S COMING YOUR WAY REALLY SOON! Counting days ... tick tock tick tock ๐Ÿ˜‰
.
.
.
Another innovation, another surprise just for you guys out there who have been LOYAL to us since the beginning! This is for you #FLEURANGERS!
#FLEUR
#FRAGRANCEYOURIMAGINATION
#ARMYUEMPIRE #STOKIS #ministokiswanted #agentwanted #PROJEKDUITRAYA #offer #moneybackguarantee #misi10k

[#READY4THESHOW] - ARE YOU REAAAAAAADY?! ITโ€™S COMING YOUR WAY REALLY SOON! Counting days ... tick tock tick tock ๐Ÿ˜‰
.
.
.
Another innovation, another surprise just for you guys out there who have been LOYAL to us since the beginning! This is for you #FLEURANGERS!
#FLEUR
#FRAGRANCEYOURIMAGINATION
#ARMYUEMPIRE #STOKIS #ministokiswanted #agentwanted #PROJEKDUITRAYA #offer #moneybackguarantee #misi10k

[#READY4THESHOW] - ARE YOU REAAAAAAADY?! ITโ€™S COMING YOUR WAY REALLY SOON! Counting days ... tick tock tick tock ๐Ÿ˜‰
.
.
.
Another innovation, another surprise just for you guys out there who have been LOYAL to us since the beginning! This is for you #FLEURANGERS!
#FLEUR
#FRAGRANCEYOURIMAGINATION
#ARMYUEMPIRE #STOKIS #ministokiswanted #agentwanted #PROJEKDUITRAYA #offer #moneybackguarantee #misi10k

[#READY4THESHOW] - ARE YOU REAAAAAAADY?! ITโ€™S COMING YOUR WAY REALLY SOON! Counting days ... tick tock tick tock ๐Ÿ˜‰
.
.
.
Another innovation, another surprise just for you guys out there who have been LOYAL to us since the beginning! This is for you #FLEURANGERS!
#FLEUR
#FRAGRANCEYOURIMAGINATION
#ARMYUEMPIRE #STOKIS #ministokiswanted #agentwanted #PROJEKDUITRAYA #offer #moneybackguarantee #misi10k

[#READY4THESHOW] - ARE YOU REAAAAAAADY?! ITโ€™S COMING YOUR WAY REALLY SOON! Counting days ... tick tock tick tock ๐Ÿ˜‰
.
.
.
Another innovation, another surprise just for you guys out there who have been LOYAL to us since the beginning! This is for you #FLEURANGERS!
#FLEUR
#FRAGRANCEYOURIMAGINATION
#ARMYUEMPIRE #STOKIS #ministokiswanted #agentwanted #PROJEKDUITRAYA #offer #moneybackguarantee #misi10k

[#READY4THESHOW] - ARE YOU REAAAAAAADY?! ITโ€™S COMING YOUR WAY REALLY SOON! Counting days ... tick tock tick tock ๐Ÿ˜‰
.
.
.
Another innovation, another surprise just for you guys out there who have been LOYAL to us since the beginning! This is for you #FLEURANGERS!
#FLEUR
#FRAGRANCEYOURIMAGINATION
#ARMYUEMPIRE #STOKIS #ministokiswanted #agentwanted #PROJEKDUITRAYA #offer #moneybackguarantee #misi10k

#READY4THESHOW] - ARE YOU REAAAAAAADY?! ITโ€™S COMING YOUR WAY REALLY SOON! Counting days ... tick tock tick tock ๐Ÿ˜‰
.
.
Another innovation, another surprise just for you guys out there who have been LOYAL to us since the beginning! This is for you #FLEURANGERS!
#fleur #FragranceYourImagination #penggunafleur #airfreshner #pewangi #zufleurangers #share #viral #codbera #codtemerloh #PosSeluruhMalaysia #usefleurnomorebadodour

Good morning #FLEURANGERS!
.
.
Ceriakan pagi mu dengan FLEUR dan juga secebis senyuman yg amat manis... Semanis awek awek Jepun ini ๐Ÿ˜€

#FLEUR
#FRAGRANCEYOURIMAGINATION

Good morning #FLEURANGERS!
.
.
Ceriakan pagi mu dengan FLEUR dan juga secebis senyuman yg amat manis... Semanis awek awek Jepun ini ๐Ÿ˜€

#FLEUR
#FRAGRANCEYOURIMAGINATION

Good morning #FLEURANGERS!
.
.
Ceriakan pagi mu dengan FLEUR dan juga secebis senyuman yg amat manis... Semanis awek awek Jepun ini ๐Ÿ˜€

#FLEUR
#FRAGRANCEYOURIMAGINATION

Good morning #FLEURANGERS!
.
.
Ceriakan pagi mu dengan FLEUR dan juga secebis senyuman yg amat manis... Semanis awek awek Jepun ini ๐Ÿ˜€

#FLEUR
#FRAGRANCEYOURIMAGINATION
#FLEURBYSYAM

Assalamualaikum selamat petang #FLEURANGERS !
.
Bisnes bukan setakat jadi kaya seorang, tapi untuk buat orang lain juga merasa apa yang kita ada.
.
Beri peluang, BERJAYA bersama!
.
.
Whatsapp : 017-9143162
Instagram : @fleur_hq
.
=================================
.

#disafleur #fleurenchanting #fleurfreshener #fleurkuantan #fragranceyourimagination #sayajualfleur #pewangikereta #carperfume #airfreshener #aromatherapy #perfumekereta #perfumelover #scentoftheday #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #cbskuantan #cbspahang #homefragrances #usahawanonline #ajimaura #terapiinstagram

Bau yg fresh Dan menyegarkan sesuai Untuk Kereta Dan Rumah idaman anda. Hanya jenama Fleur yg mengeluarkan flavour ni.โ˜บ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰
.
.
Sesuai digunakan di๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ”นKereta ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
๐Ÿ”นRuang tamu ๐Ÿก๐Ÿก๐Ÿก
๐Ÿ”นTandas๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ
๐Ÿ”นAlmari
.
Psttt nak pesan skit klau nak pkai kat tandas boleh jerr tp takut masuk tandas tak keluar2 sebab bau die sgt bestt๐Ÿ˜€๐Ÿ˜†
.

COD : kL ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Berminat? Hubungi : ๐Ÿ“ฒ
-------------------------------
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
.
#fleur #fleurangers #fleurmalaysia #fleurbyanis #trustedseller #pewangi #pewangimurah #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #pewangitandas #pewangialmari #airfreshener #glassbottle #packaging #madeinparis #paris #fresh #noalcoholprefume #honeydew #apple #lavender #vanilla #strawberry #lemans #lemon #brestgarden #follow

Bau yg fresh Dan menyegarkan sesuai Untuk Kereta Dan Rumah idaman anda. Hanya jenama Fleur yg mengeluarkan flavour ni.โ˜บ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰
.
.
Sesuai digunakan di๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ”นKereta ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
๐Ÿ”นRuang tamu ๐Ÿก๐Ÿก๐Ÿก
๐Ÿ”นTandas๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ
๐Ÿ”นAlmari
.
Psttt nak pesan skit klau nak pkai kat tandas boleh jerr tp takut masuk tandas tak keluar2 sebab bau die sgt bestt๐Ÿ˜€๐Ÿ˜†
.

COD : kL ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Berminat? Hubungi : ๐Ÿ“ฒ
-------------------------------
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
.
#fleur #fleurangers #fleurmalaysia #fleurbyanis #trustedseller #pewangi #pewangimurah #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #pewangitandas #pewangialmari #airfreshener #glassbottle #packaging #madeinparis #paris #fresh #noalcoholprefume #honeydew #apple #lavender #vanilla #strawberry #lemans #lemon #brestgarden #follow

Bau yg fresh Dan menyegarkan sesuai Untuk Kereta Dan Rumah idaman anda. Hanya jenama Fleur yg mengeluarkan flavour ni.โ˜บ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰
.
.
Sesuai digunakan di๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ”นKereta ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
๐Ÿ”นRuang tamu ๐Ÿก๐Ÿก๐Ÿก
๐Ÿ”นTandas๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ
๐Ÿ”นAlmari
.
Psttt nak pesan skit klau nak pkai kat tandas boleh jerr tp takut masuk tandas tak keluar2 sebab bau die sgt bestt๐Ÿ˜€๐Ÿ˜†
.

COD : kL ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Berminat? Hubungi : ๐Ÿ“ฒ
-------------------------------
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
.
#fleur #fleurangers #fleurmalaysia #fleurbyanis #trustedseller #pewangi #pewangimurah #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #pewangitandas #pewangialmari #airfreshener #glassbottle #packaging #madeinparis #paris #fresh #noalcoholprefume #honeydew #apple #lavender #vanilla #strawberry #lemans #lemon #brestgarden #follow

Bau yg fresh Dan menyegarkan sesuai Untuk Kereta Dan Rumah idaman anda. Hanya jenama Fleur yg mengeluarkan flavour ni.โ˜บ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰
.
.
Sesuai digunakan di๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ”นKereta ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
๐Ÿ”นRuang tamu ๐Ÿก๐Ÿก๐Ÿก
๐Ÿ”นTandas๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ
๐Ÿ”นAlmari
.
Psttt nak pesan skit klau nak pkai kat tandas boleh jerr tp takut masuk tandas tak keluar2 sebab bau die sgt bestt๐Ÿ˜€๐Ÿ˜†
.

COD : kL ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Berminat? Hubungi : ๐Ÿ“ฒ
-------------------------------
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
.
#fleur #fleurangers #fleurmalaysia #fleurbyanis #trustedseller #pewangi #pewangimurah #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #pewangitandas #pewangialmari #airfreshener #glassbottle #packaging #madeinparis #paris #fresh #noalcoholprefume #honeydew #apple #lavender #vanilla #strawberry #lemans #lemon #brestgarden #follow

Bau yg fresh Dan menyegarkan sesuai Untuk Kereta Dan Rumah idaman anda. Hanya jenama Fleur yg mengeluarkan flavour ni.โ˜บ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰
.
.
Sesuai digunakan di๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ”นKereta ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
๐Ÿ”นRuang tamu ๐Ÿก๐Ÿก๐Ÿก
๐Ÿ”นTandas๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ
๐Ÿ”นAlmari
.
Psttt nak pesan skit klau nak pkai kat tandas boleh jerr tp takut masuk tandas tak keluar2 sebab bau die sgt bestt๐Ÿ˜€๐Ÿ˜†
.

COD : kL ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Berminat? Hubungi : ๐Ÿ“ฒ
-------------------------------
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
.
#fleur #fleurangers #fleurmalaysia #fleurbyanis #trustedseller #pewangi #pewangimurah #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #pewangitandas #pewangialmari #airfreshener #glassbottle #packaging #madeinparis #paris #fresh #noalcoholprefume #honeydew #apple #lavender #vanilla #strawberry #lemans #lemon #brestgarden #follow

Bau yg fresh Dan menyegarkan sesuai Untuk Kereta Dan Rumah idaman anda. Hanya jenama Fleur yg mengeluarkan flavour ni.โ˜บ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰
.
.
Sesuai digunakan di๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ”นKereta ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
๐Ÿ”นRuang tamu ๐Ÿก๐Ÿก๐Ÿก
๐Ÿ”นTandas๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ
๐Ÿ”นAlmari
.
Psttt nak pesan skit klau nak pkai kat tandas boleh jerr tp takut masuk tandas tak keluar2 sebab bau die sgt bestt๐Ÿ˜€๐Ÿ˜†
.

COD : kL ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Berminat? Hubungi : ๐Ÿ“ฒ
-------------------------------
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
.
#fleur #fleurangers #fleurmalaysia #fleurbyanis #trustedseller #pewangi #pewangimurah #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #pewangitandas #pewangialmari #airfreshener #glassbottle #packaging #madeinparis #paris #fresh #noalcoholprefume #honeydew #apple #lavender #vanilla #strawberry #lemans #lemon #brestgarden #follow

Bau yg fresh Dan menyegarkan sesuai Untuk Kereta Dan Rumah idaman anda. Hanya jenama Fleur yg mengeluarkan flavour ni.โ˜บ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰
.
.
Sesuai digunakan di๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ”นKereta ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
๐Ÿ”นRuang tamu ๐Ÿก๐Ÿก๐Ÿก
๐Ÿ”นTandas๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ๐Ÿšฟ
๐Ÿ”นAlmari
.
Psttt nak pesan skit klau nak pkai kat tandas boleh jerr tp takut masuk tandas tak keluar2 sebab bau die sgt bestt๐Ÿ˜€๐Ÿ˜†
.

COD : kL ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
Berminat? Hubungi : ๐Ÿ“ฒ
-------------------------------
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
๐Ÿ“žAnis : 013-5607028
.
#fleur #fleurangers #fleurmalaysia #fleurbyanis #trustedseller #pewangi #pewangimurah #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #pewangitandas #pewangialmari #airfreshener #glassbottle #packaging #madeinparis #paris #fresh #noalcoholprefume #honeydew #apple #lavender #vanilla #strawberry #lemans #lemon #brestgarden #follow

Most Popular Instagram Hashtags