[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#flawlesssskin

320 posts

TOP POSTS

You workout your body to stay fit right? Why not workout your face too 🤗 Microcurrent facials are like Pilates for your face 😌 with results including a natural glow and noninvasive face-lift. I'm addicted!!! Pre-Jenn, I used skin tints pretty much daily just to even out my skin tone and give me a dewy look. Since seeing Jenn consistently for her Platinum and/or Diamond Facials, im happy to say that my skin tint has been collecting dust 🤗 #notneeded I'm trying to keep my baby face for life #goals #skinclearAF #naturalglow #glowing #flawlesssskin #skinfirst #makeupsecond #treatyourskin #visitJenn #rittenhouseskincare #skincareaddict #babyfaceforever #liftedandgifted 🙌🏽 Forever grateful for you @rittenhousesc 😘

Dr. Spera and his staff are the leading Facial Rejuvenation Specialists in Wilmington, DE. They specialize in combination therapy with PRP to achieve flawless skin! Call (302) 475-1122 to set up your complimentary consultation today! #PRP #VenusViva #FlawlesssSkin
Joseph F. Spera, DMD, PA
Center for Oral Maxillofacial & Facial Cosmetic Surgery
2101 Foulk Road, Suite 2
Wilmington, DE 19810
302.475.1122
www.speraoms.com

I've been loving my skin since I start to consume VitC from @mng_vitahacks . Sebelum raya hari tu ada buat facial dekat satu spa ni but then lepas tu terus expose kat matahari and apply makeup which is a BIG NO lepas facial. Time raya kena skin inflammation. Naiklah ruam merah2 jerawat kecik besar semua ada. I need to cover them with all the cream lah time raya tu. Frust giler.
Then, I disciplined myself to at least minum sebotol besar air masak + Vitc + Alfalfa. Alhamdulillah it's getting better.

Pengajaran! Lepas facial jangan merayau tengah panas😝 Let the skin get some rest dulu. And nak repair memang VitC is well known as one of the best skin repairing tool in the world! #flawlesssskin #vitc

Siapa yang suka kulit CERAH GLOWING ala-ala awek korea, jadi korang antara yg wajib dapatkan COLLAGEN SHAKLEE ni🐟🐟🐟.
.

Sedikit info mengenai KHASIAT kolagen shaklee untuk semua:
..
..
❤Membantu mengatasi masalah parut berlekuk dan berlubang
❤Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat
❤Membantu menganjalkan kulit wajah & keseluruhan badan
❤Membantu menegangkan aset wanita
❤Membantu menggebukan kulit
❤Milkbooster
❤Membantu mengatasi masalah sendi, lutut dan tulang
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#tipscerah #tipscantik #tipkurus #mastershaklee #successquotes #rahsiakurus #rahsiaduitbanyak #rahsiabuatduit #rahsiajanaincome #sideincome #loveling #bazarpaknil #kulitglowing #kukusihat #rambutsihat #sakitlutut #kakicramp #tulangrapuh #kulitkusam #collagenterbaikdunia #shaklee #shakleemalaysia #testimonishaklee #testimonikolagen #flawlesssskin #whitehead #blackhead #whitening #milkbooster

Check out Sundays Glam!! Photo shoot ready w miss @justsaynguyen. Sexy Smokey Eye. 😘💁🏻 #glam#beauty#flawlesssskin#fullcoverage#makeup#contour#glow

Skin prep is SO important befor your Make up App! Impossible to make someones skin look flawless with just make up ❌❌❌❌ #skincare #goodskin #flawlesssskin #makeup

We are so excited to now offer our clients a full line of #rodialmakeup @fusionapothecary !!! #rodialmakeup #manhattanpharmacy #fusionapothecary

Tampil yakin & remeja dengan Aweks Beauty Foundation! Usia bukan penghalang untuk kita terus cantik & memiliki kulit yang sihat 😍
Fast respond 👇
📲 +60145059331

#aweksbeautyfoundation
#flawlesssskin
#glowingfoundation

Flawless Tea 😍
Rase cam minum bunga...
Bile minum fefeeling cam princess...🌹
Paling penting konsisten minum muka flawless & body slim...🌹 Kebaikan Flawless Tea
🍁 FLAWLESS TEA
🍃 menghilangkan jeragat dan jerawat
🍃 menghaluskan dan melicinkan kulit muka dan seluruh anggota badan
🍃menjadikan kulit bersih dan licin
🍃awet muda dan menghilangkan kedutan pada kulit.
🍃 melancarkan peredaran darah
Dirumus khas utk kulit berseri dan bersih.

#flawlesstea
#flawlesssskin

Pm to order☝

MOST RECENT

COLLAGEN POWDER shaklee diekstrak daripada sisik ikan merah yg hidup di dasar laut sedalam 5000 meter. Membuatkan ia dinobatkan collagen terbaik di dunia oleh warga Shaklee. Mempunyai tekstur yg sangat halus mudah diserap dalam badan dan memberikan kesan yg sangat efektif.
.

KELEBIHAN #COLLAGENSHAKLEE
..
..
🌸membantu menganjalkan dan menegangkan kulit
🌸memelihara ketegangan dan keanjalan payudara
🌸mencerahkan kulit
🌸membantu baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸memelihara kecantikkan rambut dan kuku
🌸mengurangkan keradangan
🌸mengurangkan penyakit saraf
🌸mengecutkan jerawat dengan cepat
🌸anti penuaan
🌸mengatasi masalah parut berlubang dan berlekuk
.

Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#promosishaklee #shakleehargamurah #promogempakshaklee #soycollagen #espshaklee #shakershaklee #proteinsihat #protectskin #flawlesssskin #glowingskinshaklee #basicHshaklee #vivixshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #glacomplexshaklee #protection #kecantikan #beseri #naikseri #voucher #promoshaklee #bonusshaklee

Siapa yang suka kulit CERAH GLOWING ala-ala awek korea, jadi korang antara yg wajib dapatkan COLLAGEN SHAKLEE ni🐟🐟🐟.
.

Sedikit info mengenai KHASIAT kolagen shaklee untuk semua:
..
..
❤Membantu mengatasi masalah parut berlekuk dan berlubang
❤Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat
❤Membantu menganjalkan kulit wajah & keseluruhan badan
❤Membantu menegangkan aset wanita
❤Membantu menggebukan kulit
❤Milkbooster
❤Membantu mengatasi masalah sendi, lutut dan tulang
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#tipscerah #tipscantik #tipkurus #mastershaklee #successquotes #rahsiakurus #rahsiaduitbanyak #rahsiabuatduit #rahsiajanaincome #sideincome #loveling #bazarpaknil #kulitglowing #kukusihat #rambutsihat #sakitlutut #kakicramp #tulangrapuh #kulitkusam #collagenterbaikdunia #shaklee #shakleemalaysia #testimonishaklee #testimonikolagen #flawlesssskin #whitehead #blackhead #whitening #milkbooster

Did you check out my video about the Plum Hello Aloe Sulphate Free Face Wash? If you have been a follower of mine since long, then you know I have been using a lot of products by @plumgoodness. This is definitely my new favourite when it comes to my dry and sensitive skin.
100% Sulphate free and Soap free which keeps the skin healthy and happy and doesn't strip it off, of its natural ph level balance. You can purchase this Hello Aloe Sulphate free face wash or even its combos at a discount of 20% by using the code PLMHASSFWL on plumgoodness.com. Valid from Sept 20th 2017 to Oct 11th 2017.
Filled with the goodness of Aloe Vera, sugarcane, glycerine, rosemary, apple and lemon juice to renew and refresh your skin. Please scroll down through my feed if you'd like to check out the video abt the face wash ☺️
And don't forget to leave your feedback on the product, you might just win a gift voucher from Plum! 🤷‍♀️💞
#PlumGoodness #Plum #HelloAloe #Sulfatefree #SulphateFree #SensitiveSkinCare #SensitiveSkin #SkinCare #SkinCareProblems #SkinCareRoutine #BeGood
#sensitiveskinproblems #aloevera #beautyblogger #bblogger #productreview #ad #product #skin #vegan #flawlesssskin #photooftheday #friday

Betul ke orang kata ESP ni banyak KELEBIHAN sampai di gelar jantung hati ramai orang?
.

Apa Kelebihan ESP ni yer? Jom baca yusra share sikit yer😘
.

Bagus bagi yang tengah ikhtiar hamil/ TTC - sebabnya protein ESP membantu dalam menguatkan otot rahim bagi membantu memperlekatkan lebih kuat. Lagi-lagi bagi yang pernah keguguran.
.

Bagi ibu menyusu, ESP membantu memekatkan dan memeriahkan susu badan. Susu badan lebih creamy dan buatkan baby cepat kenyang sekaligus kurang meragam. InsyaAllah kulit baby lebih bersih dan gebu. Ini kerana baby mendapat manfaat dan khasiat yang sama dari ibu melalui breastfeeding.
.

Bagi yang belum kahwin pun boleh consume ESP tau, sebab ianya supplement all in one. Nak cantik, nak maintain berat badan, nak sihat perlukan protein yang cukup bagi memperbaharui sel-sel badan yang rosak ataupun mati.
.

ESP boleh diambil oleh lelaki juga bukan saja khusus untuk wanita sahaja yer. Kaum adam yang consume ESP akan memperkuatkan otot. Lebih sado gitew 💪. Lagi² yang rajin ke gym.
.

Lain sangat rasa ambil atau tak ambil protein yg cukup untuk tubuh badan. Nak protein instant terbaik lagi mudah consume ESP ja. Sebab ESP diperbuat daripada soya Non-Gmo tau bukan dari soya biasa yang banyak di pasaran tu yer😊
.

Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.

#esptenaga #ESPkulitgebu #ESPkecantikan #sayajualshaklee #ESPmalaysia #espisback #kulitfresh #glowingskin #flawlesssskin #ototsendi #kehamilan #setkesuburanshaklee #setberpantangshaklee #setkecantikankulit #kulitsihat #espsihat #soyavanilla #espsedap #breakfastsihat #breakfastringkas #breakfastmudah #breakfast #jerawat #jeragat #protein

Adakah anda sedang mengalami MASALAH KULIT MUKA & MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN ?
.

#ESP & #VITAMINC adalah perfect combo for your beauty
..
..
🌸ESP
❤sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit
❤berperanan percepatkan proses pemulihan pada kulit & menggebukan kulit
❤melindungi sel-sel dari kerosakkan dan mengecilkan pori-pori muka
❤rendah glisemik indeks membantu mengawal nafsu makan berlebihan dan berupaya mengurangkan berat badan
❤memperbaharui sel kulit yg dah rosak & mati
❤mengekalkan kepejalan otot supaya bila dah kurus mencegah badan tak menggeleber
.
.
🌸VITAMIN C
❤antioksidan yg berfungsi untuk melindungi antioksidan lain
❤melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yg berpunca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut dan garisan penuaan
❤merangsang sintesis kolagen
❤memberi kesan kulit sekata, cerah & lembab
❤mencegah penyakit berjangkit seperti demam dan selsema dengan meningkatkan daya tahan badan
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#ESPshaklee #shakleevitamine #shakleemalaysia #vitaminnatural #vitamincterbaik #vitacterbaik #srvitamincshaklee #vitacshaklee #naturalbeauty #healthylifestyle #kulitcantik #flawlesssskin #kulitkusam #kulitberminyak

Check out Sundays Glam!! Photo shoot ready w miss @justsaynguyen. Sexy Smokey Eye. 😘💁🏻 #glam#beauty#flawlesssskin#fullcoverage#makeup#contour#glow

COLLAGEN POWDER shaklee diekstrak daripada sisik ikan merah yg hidup di dasar laut sedalam 5000 meter. Membuatkan ia dinobatkan collagen terbaik di dunia oleh warga Shaklee. Mempunyai tekstur yg sangat halus mudah diserap dalam badan dan memberikan kesan yg sangat efektif.
.

KELEBIHAN #COLLAGENSHAKLEE
..
..
🌸membantu menganjalkan dan menegangkan kulit
🌸memelihara ketegangan dan keanjalan payudara
🌸mencerahkan kulit
🌸membantu baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸memelihara kecantikkan rambut dan kuku
🌸mengurangkan keradangan
🌸mengurangkan penyakit saraf
🌸mengecutkan jerawat dengan cepat
🌸anti penuaan
🌸mengatasi masalah parut berlubang dan berlekuk
.

Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#promosishaklee #shakleehargamurah #promogempakshaklee #soycollagen #espshaklee #shakershaklee #proteinsihat #protectskin #flawlesssskin #glowingskinshaklee #basicHshaklee #vivixshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #glacomplexshaklee #protection #kecantikan #beseri #naikseri #voucher #promoshaklee #bonusshaklee

GLA COMPLEX SHAKLEE adalah TEMAN BAIK WANITA🌸😊.
.
.
GLA COMPLEX merupakan kombinasi minyak borage yg mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari & vitamin E.
==============
=========
=====
==
💕FUNGSI #GLACOMPLEX💕
.
✅melegakan kesakitan semasa datang haid
✅melegakan sakit kepala
✅mengatur kitaran haid
✅melegakan simptom2 menopause
✅meningkatkan tahap kesuburan
✅membantu stabilkan hormon
✅mencantikkan kulit semulajadi
✅membantu melembabkan kulit
✅menguatkan dinding arteri
✅memperlahankan proses penuaan
✅mengurangkan blood cot punca serangan jantung
.
.
Untuk order & free consultation whatsapp yusra segera ya💕
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
+60134330674
.
.
#promosishaklee #shakleehargamurah #promogempakshaklee #soycollagen #espshaklee #shakershaklee #proteinsihat #protectskin #flawlesssskin #glowingskinshaklee #basicHshaklee #vivixshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #glacomplexshaklee #protection #kecantikan #beseri #naikseri #voucher #promoshaklee #bonusshaklee #pms #sakitperiod #kalsium #cahayamata #ikhtiarhamil #cyst #kanserrahim

Apa yang membuatkan Collagen Powder Shaklee ni bertindak lebih pantas dan cepat berkesan berbanding kolagen lain ?
.
.
Korang tahu tak bahan utama dalam kolagen powder shaklee adalah dari sisik ikan merah laut dalam tau. .
.
Dimana ianya hidup jauh dalam 5000m dari dasar laut. Bermakna jauh dari pencemaran laut, pembuangan toksik laut, minyak kapal, plumbum & mercury.
.
.
Sisik ikan merah laut dalam ni mempunyai jisim molekul yang sangat rendah iaitu 1000 dalton.
.
.
Hahhhh ini lah menyebabkan ia senang diserap oleh sel badan. Dan juga rahsia mengapa penyerapan cepat berlaku & kesan lebih pantas berbanding kolagen lain.
.
.
Jadi tak perlu hairan pengambilan seawal 3 sachet kolagen powder shaklee dah nampak kesan positif *(bergantung kepada tahap kesihatan individu)
.
.
Korang nak cantik cepat sebelum raya boleh ambil kolagen powder shaklee. Lebih cantik secara sihat semestinya dengan Shaklee :)
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#promosishaklee #shakleehargamurah #promogempakshaklee #soycollagen #espshaklee #shakershaklee #proteinsihat #protectskin #flawlesssskin #collagen #purecollagen #whitehead #blackhead #poribesar

COLLAGEN POWDER shaklee diekstrak daripada sisik ikan merah yg hidup di dasar laut sedalam 5000 meter. Membuatkan ia dinobatkan collagen terbaik di dunia oleh warga Shaklee. Mempunyai tekstur yg sangat halus mudah diserap dalam badan dan memberikan kesan yg sangat efektif.
.

KELEBIHAN #COLLAGENSHAKLEE
..
..
🌸membantu menganjalkan dan menegangkan kulit
🌸memelihara ketegangan dan keanjalan payudara
🌸mencerahkan kulit
🌸membantu baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌸memelihara kecantikkan rambut dan kuku
🌸mengurangkan keradangan
🌸mengurangkan penyakit saraf
🌸mengecutkan jerawat dengan cepat
🌸anti penuaan
🌸mengatasi masalah parut berlubang dan berlekuk
.

Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#promosishaklee #shakleehargamurah #promogempakshaklee #soycollagen #espshaklee #shakershaklee #proteinsihat #protectskin #flawlesssskin #glowingskinshaklee #basicHshaklee #vivixshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #glacomplexshaklee #protection #kecantikan #beseri #naikseri #voucher #promoshaklee #bonusshaklee

VIVIX SUPPLIMENT ALL IN ONE🌸
.

VIVIX SUPPLIMENT YANG DIUJI DIYAKINI KEHEBATANNYA. Apa? Apa yang HEBAT sangat?
.

First, sebab main ingredient VIVIX is ANGGUR MUSCADINE. Tak akan boleh dapat di TESCO, GIANT, JUSCO tak ado! Tak pernah tumbuh pun di MALAYSIA.
.

Tengok bola golf bayangkan size ANGGUR MUSCADINE ni , kalau la ada jual di MALAYSIA harga dia RM100 sebiji ONLY!
.

Tak apa tak payah beli sebiji RM100 ANGGUR MUSCADINE , beli VIVIX ja la sebab dalam 1 botol ada banyakkk anggur muscadine ni.
.

Sebab tu yusra duk claim VIVIX ni murah kalau uols betul-betul buat perhitungan
.

VIVIX ni tersangatlah bagus sebab cara ia bertindak PERBAHARUI SEL dan DNA. Cell yang dah rosak dia ganti yang baru!
.

HIGHLY RECOMMENDED . Sehari 1 sudu sajee! Consume VIVIX jom!.
.

Your Trusted SID
YUSRA
+60134330674
.
.
#sayajualonline #perfectskin #fishcollagen #rahsiakecantikkanartis #awetmuda #diabetes #stroke #gout #kanserrahim #cyst #fibroid #naturalbeauty #collagenshaklee #vivixpromo #vivixshakleemalaysia #vivix #tonikajaib #hamil #setjerawatshaklee #kulitmulus #leucine #buanglemak #glowingbersih #flawlesssskin #glowingskin

VIVIX SUPPLIMENT ALL IN ONE🌸
.

VIVIX SUPPLIMENT YANG DIUJI DIYAKINI KEHEBATANNYA. Apa? Apa yang HEBAT sangat?
.

First, sebab main ingredient VIVIX is ANGGUR MUSCADINE. Tak akan boleh dapat di TESCO, GIANT, JUSCO tak ado! Tak pernah tumbuh pun di MALAYSIA.
.

Tengok bola golf bayangkan size ANGGUR MUSCADINE ni , kalau la ada jual di MALAYSIA harga dia RM100 sebiji ONLY!
.

Tak apa tak payah beli sebiji RM100 ANGGUR MUSCADINE , beli VIVIX ja la sebab dalam 1 botol ada banyakkk anggur muscadine ni.
.

Sebab tu yusra duk claim VIVIX ni murah kalau uols betul-betul buat perhitungan
.

VIVIX ni tersangatlah bagus sebab cara ia bertindak PERBAHARUI SEL dan DNA. Cell yang dah rosak dia ganti yang baru!
.

HIGHLY RECOMMENDED . Sehari 1 sudu sajee! Consume VIVIX jom!.
.

Your Trusted SID
YUSRA
+60134330674
.
.
#sayajualonline #perfectskin #fishcollagen #rahsiakecantikkanartis #awetmuda #diabetes #stroke #gout #kanserrahim #cyst #fibroid #naturalbeauty #collagenshaklee #vivixpromo #vivixshakleemalaysia #vivix #tonikajaib #hamil #setjerawatshaklee #kulitmulus #leucine #buanglemak #glowingbersih #flawlesssskin #glowingskin

KENAPA VIVIX MENJADI PILIHAN PARA ARTIS??
.
👉Rita Rudaini
👉Ashraf Muslim
👉Pengacara TV9 Law Chu Hian
👉Ashanty (artis Indonesia)
👉Ayu Raudhah (ntah2 kakaknya pun minum vivix😎)
👉Emma Maembong
.
.
Jom bongkar RAHSIA VIVIX📢
.
VIVIX tentunya BERKESAN kerana terbukti ramai telah mengikut jejak langkah selebriti ini kerana siapa yang tak nak "muda dari usia" kan. SHAKLEE telah mengeluarkan statement jika amalkan anggur shaklee ni akan kelihatan muda 25 tahun daripada usia asal anda😱
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
+60134330674
.
#sayajualonline #perfectskin #fishcollagen #rahsiakecantikkanartis #awetmuda #diabetes #stroke #gout #kanserrahim #cyst #fibroid #naturalbeauty #collagenshaklee #vivixpromo #vivixshakleemalaysia #vivix #tonikajaib #hamil #setjerawatshaklee #kulitmulus #leucine #buanglemak #glowingbersih #flawlesssskin #glowingskin

Tadaaaa 🌸🌸🌸.
.

Yusra ada perkara penting dan best nak inform pada semua ni😍.PROMOSI SEPTEMBER iaitu promosi tergempak pernah Shaklee buat tau❗️
.

Mana tidaknya, PROMOSI untuk:
..
..
💃COLLAGEN POWDER
💃GLA COMPLEX
💃VITAMIN C KEGILAAN RAMAI
💃ESP JANTUNG HATI SEMUA
.

Memang betul-betul kegilaan yang dinantikan ramai kan. Nak tahu lebih lanjut boleh terus whatsapp yusra tau💋
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#promosishaklee #shakleehargamurah #promogempakshaklee #soycollagen #espshaklee #shakershaklee #proteinsihat #protectskin #flawlesssskin

Antara produk atau SET KECANTIKAN ASAS terlaris di pasaran dan yang paling banyak testimoni positif;
.

#VITAMINC
.
🌸diformulasikan dengan teknik unik iaitu perlepasan secara beransur-ansur supaya badan dapat kebaikan vitamin c secara berterusan
🌸membantu mencerahkan kulit keseluruhan badan termasuk kulit muka
🌸membantu meningkatkan sistem imunisasi badan bagi mencegah penyakit berjangkit seperti demam dan selsema
🌸membantu merangsang pembentukan kolagen supaya kulit sentiasa anjal dan awet muda
.
.
#ENERGIZINGSOYPROTEIN(ESP)
.
🌸membantu memperbaharui sel kulit yg rosak & mati
🌸membantu menganjalkan kulit, payudara dan punggung wanita
🌸membantu menguatkan otot rahim dan mengekalkan kepejalan otot supaya bila dah kurus kulit tak ada lah menggeleber
🌸sumber protein yg bagus dalam merawat kesihatan kulit (rahsia kulit tanpa parut)
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#espshaklee #shakleemalaysia #kulitgebu #gebugebas #kulitberjerawat #sayajualshaklee #esptenaga #vitaminc #vitamincshaklee #SRvitaminC #flawlesssskin #glowingskin #poribesar #kulitberminyak #kulitkusam #eyebag #parut #parutberlubang #kulitkering #vitac #kolagenpowdershaklee #antikanser #antianging #awetmuda #protein

Although it isn't the prettiest, or the tastiest SEAWEED if your not allergic can be your best friend, and even better you don't have to eat it 👏 seaweed is loaded with vitamins and amino acids, promotes hydration for the skin and hair, can repair, moisturize, cleanse and tone the skin, sea weed restores that healthy hair and promotes hair growth and best of all seaweed will keep you glowing and looking YOUNGER😍 look for hair and skin products that contain seaweed!!! You won't regret it 😉
#beautify #seaweed #beauty #hair #health #skin #latoyayvette #beautytips #ocean #love #flawlesssskin #healthyhair #glowup #foundation

JALAN PINTAS nak SKIN CANTIK
.
.
Selalu complaint kulit muka kusam, parut berlubang, parut lama, masalah blackhead @ whitehead, pori besar dan kulit gelap sukar diatasi.
.
.
Macam mana nak repair kulit muka nak juga cantik! Hahhh kalau ini lah masalah korang, nak cepat dapat result kulit cantik glowing mowing, cuba PURE COLLAGEN POWDER ni👍.
.
.
Collagen Powder shaklee satu² nya PURE COLLAGEN di pasaran tau! faham² aje la benda ori @ pure ni kesannya macam mana😎
.
.
Sedikit info untuk anda :
.
🐟KELEBIHAN COLLAGEN POWDER MEMBANTU🐟
.
❤mencerahkan kulit
❤mengatasi masalah parut berlubang
❤mengatasi masalah blackhead @ whitehead
❤mengatasi masalah kulit kusam
❤mengatasi sakit lutut dan masalah tulang
❤mencantikkan dan perkuatkan kuku & rambut
❤mendapatkan kulit glowing ❤menganjalkan kulit & aset wanita
❤milkbooster
.
.
Tadaaaa jadi sesuai lah bagi sesiapa nak cepat cantik tapi dengan cara selamat👏
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
+60134330674
.
.
#collagenpowdershaklee #collagen #kolagen #collagenpowder #kolagenterbaik #purecollagen #kolagenasli #collagensisikikanmerah #kulitglowing #kukusihat #rambutsihat #sakitlutut #kakicramp #tulangrapuh #kulitkusam #collagenterbaikdunia #shaklee #shakleemalaysia #testimonishaklee #testimonikolagen #flawlesssskin #parutberlubang #poribesar #whitehead #blackhead #whitening #milkbooster #jeragat #parutgelap

Siapa yang suka kulit CERAH GLOWING ala-ala awek korea, jadi korang antara yg wajib dapatkan COLLAGEN SHAKLEE ni🐟🐟🐟.
.

Sedikit info mengenai KHASIAT kolagen shaklee untuk semua:
..
..
❤Membantu mengatasi masalah parut berlekuk dan berlubang
❤Membantu memudarkan parut jerawat & jeragat
❤Membantu menganjalkan kulit wajah & keseluruhan badan
❤Membantu menegangkan aset wanita
❤Membantu menggebukan kulit
❤Milkbooster
❤Membantu mengatasi masalah sendi, lutut dan tulang
.
.
Your Trusted SID
YUSRA
0134330674
.
.
#tipscerah #tipscantik #tipkurus #mastershaklee #successquotes #rahsiakurus #rahsiaduitbanyak #rahsiabuatduit #rahsiajanaincome #sideincome #loveling #bazarpaknil #kulitglowing #kukusihat #rambutsihat #sakitlutut #kakicramp #tulangrapuh #kulitkusam #collagenterbaikdunia #shaklee #shakleemalaysia #testimonishaklee #testimonikolagen #flawlesssskin #whitehead #blackhead #whitening #milkbooster

Most Popular Instagram Hashtags