#flawlessface

57415 posts

TOP POSTS

@eman is looking gorgeous as always in our Natural Bronzer 😍
.
.
.
#MOTD #Makeup #FlawlessFace

Whether you love a dewy, matte or glowing finish. Primer should always be part of your flawless face routine. #flawlessface #flawlessfriday #beauty #prepandprime

take your #dew everywhere ⛱ #stayhydrated
#skinworship

Shop link in bio ❤❤❤ Follow ❤️ @hypnaughtylashes & @hypnaughtypower ❤️for more beauty videos ❤️ Video by @charliegray248 ❤️

Stay cool, Gorgeous ✌🏼 tag your summer crew and tell us your best summer story!

It's a yes to the @jbronze__ Shimmer and Flawless Face ✨

MOST RECENT

Soft Natural Glam For This Beauty ✨✨😍😍😘 SWIPES ... #TouchedByTots #MakeupLightSkin #NewYorkMakeupArtist #HarlemMua #Harlemmakeupartist #BestMua #BookAppointment #FlawlessFace 💅🏾💅🏾💅🏾

Good morning, my pets. 🗡️

Mask It Monday. Our Detox Facial Mask now available for purchase. Will talk extensively on the facial benefits of this mask in my next post. It's a must have alongside our Facial Toner and Face Corrector for a flawless face.

Price:#2500.

Send a Dm or Whatsapp to order. We deliver

#bellanathorganics #organicskincare #veganskincare #naturalskincare #vegansk #detoxmask #facemask #claymask #blemishes #flawlessface #noparabens #nosteroids #luxurythroughnature🎋

KELEBIHAN DYXY BC CREAM FOUNDATION
.
. 🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌹Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
Tak payah tunggu lama 💁💁
What'sapp hakak laju-laju u'olls 😘😘
.
.
📱➡+60196860940
📬➡ free postage 🎁➡free gift
🚙➡ cod sogo/seremban 2
.
.
#dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #dyxy #teamFL #teamNaddy #bccream #dyxyteam #dyxymurah #makeup #naturalproducts #sayajual #jomcantik #jualmurah #lipbait #shadedough #mattelipstick 🇮#nakcantik #makeupmurah #foundation #makeupgeek #transformation #basicmakeup #negerisembilan #seremban #flawlessface #codsogo #codseremban

It's a yes to the @jbronze__ Shimmer and Flawless Face ✨

It doesn’t take long to achieve this #flawlessface – with #MineralAir in your tool kit, you get #evencoverage for a #naturalglow in just SECONDS! Visit http://bit.ly/2lRORk2 today to learn how YOU can get this #stunning look too!

I came. I saw. I contoured....as they say. 😁

I love doing makeovers! If you want to be color matched in person or you just want to try this makeup for yourself, I would love to meet up for a makeover 💁🏼 DM me 😘

😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
Tak payah tunggu lama 💁💁
What'sapp hakak laju-laju u'olls 😘😘
.
.
📱➡+60196860940
📬➡ free postage 🎁➡free gift
🚙➡ cod sogo/seremban 2
.
.
#dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #dyxy #teamFL #teamNaddy #bccream #dyxyteam #dyxymurah #makeup #naturalproducts #sayajual #jomcantik #jualmurah #lipbait #shadedough #mattelipstick 🇮#nakcantik #makeupmurah #foundation #makeupgeek #transformation #basicmakeup #negerisembilan #seremban #flawlessface #codsogo #codseremban

😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
Tak payah tunggu lama 💁💁
What'sapp hakak laju-laju u'olls 😘😘
.
.
📱➡+60196860940
📬➡ free postage 🎁➡free gift
🚙➡ cod sogo/seremban 2
.
.
#dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #dyxy #teamFL #teamNaddy #bccream #dyxyteam #dyxymurah #makeup #naturalproducts #sayajual #jomcantik #jualmurah #lipbait #shadedough #mattelipstick 🇮#nakcantik #makeupmurah #foundation #makeupgeek #transformation #basicmakeup #negerisembilan #seremban #flawlessface #codsogo #codseremban

Whitenging series
Buat kamu yang ingin tampil cantik dengan wajah putih berseri tak salah lagi jika memilih paket whitenging ini
BPOM, aman buat ibu hamil ,cocok untuk segala usia dan lagi bebas mercury so nggak usah khawatir lagi girls
#msglow
#redjellymsglow
#redjellyoriginal
#flawlessskin
#flawlessface
#whitengingskin
#whitengingseries
#acneseriesmsglow
#ultimateseries
#brightening

Lain muka lain effect . Tgk kesuaian
Meh baca info bedak mary kay ..👇 Dalam Mary Kay ada 4 jenis Powder :

1. TRANSLUCENT LOOSE POWDER
🌸sebagai finishing selepas foundation/ cc cream.
🌸serap minyak unttuk kekal segar sepanjang hari
🌸effect shining / flawless / glowing 🌸ade serbuk mutiara dan mineral
🌸non comodegenic
2.MINERAL POWDER FOUNDATION
🌸jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) 🌸untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. 🌸 formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. 🌸Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. 🌸sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat.

3. SHEER MINERAL PRESSED POWDER
🌸Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain.
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE 🌸mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!
🌸Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.

4.CREME TO POWDER FOUNDATION 🌸2 dalam 1, foundation & bedak!
🌸bedak yang high coverage &
lebih gebu & FLAWLESS
🌸Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak.
🌸lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
🌸Oil control & boleh tutup cela.
🌸texture ringan

Meh kita try utk nampak cantik di hari raya 😘😘
.
.
📞Gee 019-4156445
Mary Kay Beauty Consultant

#bedakmarykay
#marykay
#flawlessface
#ilovemarykay
#cantikdenganmarykay

😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
.
Tak payah tunggu lama 💁💁
What'sapp hakak laju-laju u'olls 😘😘
.
.
📱➡+60196860940
📬➡ free postage 🎁➡free gift
🚙➡ cod sogo/seremban 2
.
.
#dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #dyxy #teamFL #teamNaddy #bccream #dyxyteam #dyxymurah #makeup #naturalproducts #sayajual #jomcantik #jualmurah #lipbait #shadedough #mattelipstick 🇮#nakcantik #makeupmurah #foundation #makeupgeek #transformation #basicmakeup #negerisembilan #seremban #flawlessface #codsogo #codseremban

Most Popular Instagram Hashtags