[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#flairmakeup

1379 posts

TOP POSTS

Please swipe to the right!
Flair lipstains
Beautiful long lasting colors.
17 pigmented choice of colors, yet doesn't dry your lips.
Special thanks for miss @erikajennings and @splendorsid for this beautiful post.
#Lipstain #lipgloss #mattelipstick #Flairmakeup

The best airbrush makeup in town, Flair Airbrush is opening their first store soon! Starting from Feb 22th, you can experience how easy and stunning it is to apply makeup using an airbrush at Flair Airbrush store. And with a transaction of minimum 1 mill, Flair will also give away 5 lipstains for first 5 customers everyday for 2 weeks, and a chance for a 5%, 10%, 15%, 20%, or 25% discount through a lucky dip program. Check out @flairmakeup for more information. #flairairbrush #flairmakeup

mau makeup flawless dalam waktu super singkat?
airbrush @flairmakeup

untuk makeup hari2 cukup 6 menit

makenya gampang, seru banget, dan siapa bilang airbrush ga bisa di campur?
kita bisa pake sekedar buat foundation, bahkan blush on, dan shading juga

@flairmakeup airbrush juga ada glow buat bikin efek shimmer

@flairmakeup super lengkap, dari primer, CC cream sampe bedak buat touch up, lengkap banget!
kalo mau tau lebih lanjut, langsung kontak aja deh ke @flairmakeup
karna Star ga mungkin jelasin semua panjang banget di caption 😅
.
pokoknya kalo mau makeup sempurna dan bikin hasil kulit kayak porcelain, airbrush @flairmakeup jawabannya

info lanjut bisa ke
@flairmakeup
@nadiasadeli

#StarStruck #airbrushmakeup #flairmakeup #airbrush #flawlessmakeup

Lagu : Wor

Perfectly Brushed by @andreblake_ - flawless look for pretty @ollaramlanaufar
Balenciaga photoshoot for herworld
Edgy Hairstyle by @kunsoomakeupartist
Eyelashes by @artisanpro
Softlens by @kawaigankyu
#flairmakeup #airbrushmakeup

Nia Bakrie
Hair by @ipank_septian
Eyelashes by @artisanpro

#airbrushmakeup #flairmakeup

Get my flawless look by using @flairmakeup Airbrush. They'll participate in SWAN Jewellery 6th anniversary at Mall Taman Anggrek on March 31th, 2017. Use the code "Olivia" to receive a free lip stain with each package grand opening purchase. It will be the last day to purchase the grand opening package. So, what are you waiting for ladies? 😘
#flairairbrush #flairmakeup #makeup #kosmetik airbrushmakeup

#flairmakeup with @erikajennings
#thankyou for sharing with us

#Repost @andreblake_
・・・
Dian Ayu Lestari
Styled by @wanda_haraa
#airbrushmakeup #flairmakeup

Thank youuu kakakkk ❤❤❤

Hi girls, don't forget to visit me at Flair Makeup Beauty Talkshow & Demo ; at Hijab Fashion Market (FX Sudirman,3rd floor) on Tuesday, 20th from 3.30 to 5.00pm Check @flairmakeup for more information! Reveal the secret of a flawless makeup with flair airbrush and be ready for eid! There will be Quizzes and best dress winners. The lucky winners will get goodie bags from Flair Makeup! #flairmakeup
Tag @flairmakeup and @nadiasadeli

MOST RECENT

Training Flair Makeup Airbrush Technique hadir kembali!

Khusus untuk Flairies yang telah memiliki Flair Airbrush kit, kami akan mengajarkan Anda untuk mengaplikasikan airbrush makeup layaknya seorang makeup artist profesional.
Training akan diadakan pada Selasa 18 Juli 2017 di Jalan Pos Pengumben Raya no.34H Jakarta.
Segera daftarkan diri Anda
call / whatsapp ke 0811-8658-000 atau 0817-733-768

Call now Flairies!

#FlairMakeup #FlairAirbrush #AirbrushMakeup #FlawlessMakeup

Selamat Hari Raya Idul Fitri 1 Syawal 1438 H.
Minal Aidin Wal Faidzin,
Mohon Maaf Lahir dan Batin
#IdulFitri1438H
#EidMubarak #Flairmakeup

Dapatkan Ramadhan Flair Special Offers Lip Stain dan 3-in-1 Color Effect Palette sampai dengan 30 Juni 2017 atau selama persediaan masih ada.
Flair Lip Stain
Flair Lip Stain salah satu produk terbaik dari Flair yang khusus dimulai dengan bentuk cair dan menjadi Velvet-matte di bibir. Flair Lipstain tahan lama, tidak menyebabkan bibir kering dan tidak lagi perlu sering touch up lagi.
Available Color:
Sassy Angel, Sexy Nude, Passion Red, Dolly peach, Cosmic Orange, Famous Fuschia, Let's Mauve it!, Scarlet Kiss, Choco Shake, Sassy Red, High Fashion, Au Natural, Charming Pink, Sweet Dream, Cooper Dust
3-in-1 Color Effect Palette
Dengan tiga warna untuk highlighting dan contouring dalam satu palet, Flair 3-in-1 Color Effect Palette praktis dan efesien dibawa kemanapun Flairies pergi. Dengan bahan dasar mineral, aman untuk kulit sensitif dan cocok untuk semua jenis kulit.
Avalaible Color:
Peach & Pink
How to order?
Whatsapp langsung ke nomer 0811-8658-000.
Dapatkan Flair Makeup Airbrush Technique dan Flair Makeup berkualitas di Showroom kami
Jl. Raya Pos Pengumben No.34 H, RT.1/RW.5, Klp. Dua, Kb. Jeruk, Kota Jakarta Barat, DKI Jakarta 11550 (021) 53665291
Jangan sampai kehabisan, Flairies. Order now!

#FlairMakeup #FlairAirbrush #AirbrushMakeup #FlawlessMakeup #NaturalMakeup #muajakarta #mua #muaindonesia #makeupindonesia #makeupartist #makeupindo #muasurabaya #muaindo #makeupartistindonesia #makeuppengantin #muamalang #makeupartistworldwide #Waterbased #waterbasedmakeup

Kombinasi antara mesin kompresor dan airbrush gun dari FLAIR AIRBRUSH menjadikan alat ini fungsional dan luxury. Meski keduanya memiliki ukuran yang siap dibawa kemanapun Flairies pergi, tidak akan mempengaruhi kinerja tekanan maupun kekuatan dari kompresor. Beauty Everywhere, bahkan saat di luar kota!
How to order?
Whatsapp langsung ke nomer 0811-8658-000.

Dapatkan Flair Makeup Airbrush Technique dan Flair Makeup berkualitas di Showroom kami
Jl. Raya Pos Pengumben No.34 H, RT.1/RW.5, Klp. Dua, Kb. Jeruk, Kota Jakarta Barat, DKI Jakarta 11550 (021) 53665291
Jangan sampai kehabisan, Flairies. Order now!

#FlairMakeup #FlairAirbrush #AirbrushMakeup #FlawlessMakeup #NaturalMakeup #muajakarta #mua #muaindonesia #makeupindonesia #makeupartist #makeupindo #muasurabaya #muaindo #makeupartistindonesia #makeuppengantin #muamalang #makeupartistworldwide #Waterbased #waterbasedmakeup

#Repost @imelvilentcia ( @get_repost )

hai temen2 semua lagi ada giveaway nih dari cece cantik @imelvilentcia 200k Followers keren kan? Gmn gak banyak followers nya tangannya ajaib (serius). Ngerubah wajah jadi kaya barbie 😍😍 pokonya ini MUA kalo menurutq gk ada tandingannya🤗🤗 iseng ikutan giveaway ini semoga ada rejeki buat aku biar bisa dimakeupin sama cece cyantik ini 😘😘
#imelvilentcia200kgiveaway #imelvilentciagiveaway
#imelvilentcia
#imeldagunanto
#jenifetriana
#motexid
#beautelvie
#artisanpro
#flairmakeup
#kiyomi.robes

Sehubungan dengan libur lebaran, Flair store akan tutup pada tanggal 23 Juni 2017 - 2 Juli 2017.
Pemesanan produk dalam waktu tersebut akan tetap diproses dan dikirimkan pada tanggal 3 juli 2017.

Jadi, jangan ragu untuk menghubungi kami via Whatsapp di 0811-8658-000

#FlairMakeup #FlairAirbrush #AirbrushMakeup #FlawlessMakeup #NaturalMakeup #muajakarta #mua #muaindonesia #makeupindonesia #makeupartist #makeupindo #muasurabaya #muaindo #makeupartistindonesia #makeuppengantin #muamalang #makeupartistworldwide #Waterbased #waterbasedmakeup

Create flawless airbrush makeup looks under the guidance of professional makeup artists Li Jing @lijingmakeup and @flairmakeup. Learn about color matching, and how to apply foundation and blush! You’ll practice contouring with shadows and highlights. Learn basic application, how to combine techniques, and gain expert skills in applying airbrush makeup. Save the date! Tuesday, July 13rd, 2017 at Jalan Pos Pengumben Raya no.34H Jakarta. For more info, please call or whatsapp 0811-8658-000 atau 0817-733-768. Call now, ladies!

#flairmakeup #bynadiasadeli #beautyproducts #madeinusa #beautypreneur #beautyeducator #makeup #airbrushmakeup #makeupkit #airbrushmakeupartist #weddingmakeupartist #fashionmakeupartist #lipstain #makeuplook #makeupideas #makeupstyle #makeupoftheday #beautyaddict #makeupjunkie #cosmeticbrand #beauty #flawless #beautylover #makeupinspiration #beauty #glowing #makeuptips

Ladies, don’t forget to visit @nabilahatifa at Flair Makeup Beauty Talkshow & Demo ; at "Hijab Fashion Market" (FX Sudirman, 3rd floor) on Tuesday, 20th from 3.30 to 5.00pm. Check @flairmakeup for more information! Reveal the secret of a flawless makeup with flair airbrush and be ready for eid! There will be Quizzes and best dress winners. The lucky winners will get goodie bags from Flair Makeup! See you there tomorrow, ladies.

#flairmakeup #bynadiasadeli #beautyproducts #madeinusa #beautypreneur #beautyeducator #makeup #airbrushmakeup #makeupkit #airbrushmakeupartist #weddingmakeupartist #fashionmakeupartist #lipstain #makeuplook #makeupideas #makeupstyle #makeupoftheday #beautyaddict #makeupjunkie #cosmeticbrand #beauty #flawless #beautylover #makeupinspiration #beauty #glowing #makeuptips

Hi girls, don't forget to visit me at Flair Makeup Beauty Talkshow & Demo ; at Hijab Fashion Market (FX Sudirman,3rd floor) on Tuesday, 20th from 3.30 to 5.00pm Check @flairmakeup for more information! Reveal the secret of a flawless makeup with flair airbrush and be ready for eid! There will be Quizzes and best dress winners. The lucky winners will get goodie bags from Flair Makeup! #flairmakeup
Tag @flairmakeup and @nadiasadeli

Dapatkan Ramadhan Flair Special Offers Lip Stain dan 3-in-1 Color Effect Palette sampai dengan 30 Juni 2017 atau selama persediaan masih ada.
Flair Lip Stain
Flair Lip Stain salah satu produk terbaik dari Flair yang khusus dimulai dengan bentuk cair dan menjadi Velvet-matte di bibir. Flair Lipstain tahan lama, tidak menyebabkan bibir kering dan tidak lagi perlu sering touch up lagi.
Available Color:
Sassy Angel, Sexy Nude, Passion Red, Dolly peach, Cosmic Orange, Famous Fuschia, Let's Mauve it!, Scarlet Kiss, Choco Shake, Sassy Red, High Fashion, Au Natural, Charming Pink, Sweet Dream, Cooper Dust
3-in-1 Color Effect Palette
Dengan tiga warna untuk highlighting dan contouring dalam satu palet, Flair 3-in-1 Color Effect Palette praktis dan efesien dibawa kemanapun Flairies pergi. Dengan bahan dasar mineral, aman untuk kulit sensitif dan cocok untuk semua jenis kulit.
Avalaible Color:
Peach & Pink
How to order?
Whatsapp langsung ke nomer 0811-8658-000.
Dapatkan Flair Makeup Airbrush Technique dan Flair Makeup berkualitas di Showroom kami
Jl. Raya Pos Pengumben No.34 H, RT.1/RW.5, Klp. Dua, Kb. Jeruk, Kota Jakarta Barat, DKI Jakarta 11550 (021) 53665291
Jangan sampai kehabisan, Flairies. Order now!

#FlairMakeup #FlairAirbrush #AirbrushMakeup #FlawlessMakeup #NaturalMakeup #muajakarta #mua #muaindonesia #makeupindonesia #makeupartist #makeupindo #muasurabaya #muaindo #makeupartistindonesia #makeuppengantin #muamalang #makeupartistworldwide #Waterbased #waterbasedmakeup

Q: Apakah Airbrush akan menyemprot mata dan baju?

A: Hampir mustahil! Airbrush makeup tidak seperti cat semprot yang tidak terkontrol. Airbrush makeup sangat presisi dan memiliki tombol kontrol pada Gun dan kompresor yang memberikan keleluasan pengguna untuk mengatur intensitas udara yang keluar.

#FlairMakeup #FlairAirbrush #AirbrushMakeup #FlawlessMakeup #NaturalMakeup #muajakarta #mua #muaindonesia #makeupindonesia #makeupartist #makeupindo #muasurabaya #muaindo #makeupartistindonesia #makeuppengantin #muamalang #makeupartistworldwide #Waterbased #waterbasedmakeup

Why airbrush makeup? Airbrush makeup is truly the most perfect technique for achieving flawless looking skin. @flairmakeup airbrush makeup will give you a natural-looking, skin-perfecting finish while offering superior, buildable coverage. It's fast, it's easy, it's Flawless Finish!

#flairmakeup #bynadiasadeli #beautyproducts #madeinusa #beautypreneur #beautyeducator #makeup #airbrushmakeup #makeupkit #airbrushmakeupartist #weddingmakeupartist #fashionmakeupartist #lipstain #makeuplook #makeupideas #makeupstyle #makeupoftheday #beautyaddict #makeupjunkie #cosmeticbrand #beauty #flawless #beautylover #makeupinspiration #beauty #glowing #makeuptips

Mau ikut giveawaynya MUA yg super talented..riasannya syukaaaa Banget. selalu aku ikuti IGnya siapa lagi kalo bkn ce #imelvilentcia
Pengen ikutan class make up nya..tp blm kesampaian
Pokok cece imel ini TOP Markotop deh..
Semoga makin Jaya dg karya2nya yg mendunia..
#imelvalentcia200kgiveaway
#imelvilentciagiveaway
#imelvilentcia
#jenifetriana
#imeldagunanto
#flairmakeup
#artisanpro
#motexid
#beautelvie
#kiyomirobes
Yuk ikutan
@nenabajuber
@zezahbaragbah
@makeupbysarahrifdah
@nabellethalib_
@hasanajasmine

We all realized that the real beauty is always come from inside. Then how about on the outside? Yes, it is a gift of course! But you have to know how to put the makeup on your face, then you will make it bold but still flawless tho! What you need is knowing the right things, steps and products to use to emit your own beauty. Annnddd, find the right beauty inspiration just like @imelvilentcia 🌹 she has amazing and a magic hand 😍😍 can't deny it! She is so expert to turn a very simple looking girl to become a princess. Super enchant all her works so far and the next ( I believe). So sure she will be a legendary beauty guru in Indonesia 🇮🇩 then go international, I mean it will be SOON! 💋💋I wish to meet her in person and learn the technics and skills that she applied on her awesome work on makeup project that make me fall in love eventually 💄💃soooo, I will win all those products on the picture 😘😻(ameeeen) hahaahaa
Thank you so much for being you ce @imelvilentcia keep inspire other people with your amazing work with your humble personality! ❤❤
@gladies_lala @nancydonnas @mamitachic @evarosaline @metamaretta let's win beauties ❤️🌹💄💋🔥
.
.
.
#imelvilentcia200Kgiveaway #imelvilentciagiveaway #makeup #makeupinspiration #makeupguru #beautyguru #makeuplover #mua #muabali #balilife #bali #indonesia #imelvilentciamakeup #flairmakeup

Most Popular Instagram Hashtags