[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fjalëtëurta

79 posts

MOST RECENT

BURGU ËSHTË PËR BURRA!
Ju prezantojmë me koleksionin e ri pranverë-verë 2017 të bluzave me fjalë të urta shqiptare!
Për porosi na kontaktoni në inbox.

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #textile #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #man #jail #burg #burre #burra #wiseshirts79 #newdesignseveryday

Shitjet vazhdojnë... së shpejti do t'ju prezantojmë koleksionin e ri pranverë-verë 2017. Stay tuned!

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #textile #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #man #woman #girl #boy #gift #dhurate #wiseshirts79

KUSH FLE ME QENTË, NGRIHET ME PLESHTA!

Kupa të personalizuara në ofertë!
Për porosi kontakto në inbox ose telefono në nr. +355 69 29 36 586

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #textile #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #man #woman #wiseshirts79 #sleep #pleshta #qen #fleas #dogs

Sado të mundoheni me fjalë e me lule, në fund do ta kuptoni se ... DASHURIA FILLON NGA STOMAKU! 😉💕
Nxitoni të bëni dhuratat më të veçanta duke përfituar nga oferta jonë festive: blini 2 t-shirts për vetëm 3.500 lekë!

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #textile #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #man #woman #stomach #wiseshirts79 #love #dashuri #start

JA KA BËRË GRUAJA 8 ME 2!
Shën Valentini po afron ndaj "mblidhjani" partner-it/es tuaj me një dhuratë unike. 💕😜
Oferta jonë: bli 2 t-shirts për vetëm 3.500 lekë!

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #textile #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #man #woman #wife #wiseshirts79 #girl #grua #8 #2

Shën Valentini po afron ndaj bëni të lumtur me një dhuratë unike "tenxheren“ ose "kapakun“ tuaj! 😘💕
Oferta jonë: bli 2 t-shirts për vetëm 3.500 lekë!

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #textile #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #man #woman #cover #wiseshirts79 #white #black #kapaku #tenxherja

Ne sot kosumojmë më tepër sesa kemi nevojë, ndaj përpara se të blini diçka që nuk ju hyn fare në punë, bëni mirë të pyesni veten...
Ç'E DO QEROSI KRËHËRIN?!
T-shirt për meshkuj por, pse jo, edhe për femra.
#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #textile #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #wiseshirts79 #man #hairless #bald #qeros #kreher #comb

QINGJI I URTË PI DY NËNA
T-shirts për femra ose meshkuj vetëm për 2.000 lekë Për porosi na shkruani në inbox:
https://www.facebook.com/wiseshirts79/
#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #textile #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #wiseshirts79 #iurtë #mild #meek #dy #two #mothers #qingj #lamb

Ndonjë punë, që mund të duket e lehtë e pa probleme, ka edhe pasoja të paparashikuara...
sepse DARDHA E KA BISHTIN PRAPA! 🍐
1 t-shirt për femra / meshkuj + 1 çantë cope për vetëm 4.000 lekë!
#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #textile #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #man #woman #wiseshirts79 #pear #bisht #dardhe #tail #back

Nje dhuratë e personalizuar si kjo, do të ishte zgjidhja më e këndshme për disa nga ju:
THE EVOLUTION OF A WORKING GIRL🚺
#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparels #albania #bluza #textile #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #woman #wiseshirts79 #workinggirl #evolution #working #girl #boss

Në këto ditë të acarta shiu dhe bore...
BURRI ËSHTË ÇADRA E GRUAS ☔❄ T-shirts për femra dhe meshkuj = 2.000 lekë.
#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #tekstil #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #wiseshirts79 #workout #çanta #çadra #woman #man #umbrella

Mos e teproni me ushqimin në darkën e vitit të ri! NUK HAHET GJELLA ME DY LUGË!
T-shirt për femra dhe meshkuj për vetëm 2.000 lekë
#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #tekstil #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #men #woman #wiseshirts79 #çanta #lugë #meal #spoon

Të qënit në qendër të vëmendjes lehtëson ndjenjën e pasigurisë e ju bën tërheqës ndaj: BËHU MJALTË QË TË TË VIJNË GRERËZAT! 🐝🐝🐝 dhe do të merrni sa më shumë klikime dhe komente nëpër rrjetet sociale!
Merr 1 t-shirt + 1 çantë cope për vetëm 3.500 lekë!

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #tekstil #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #men #woman #wiseshirts79 #workout #çanta #honey #mjaltë #wasp #grenz

Nje dhurate e personalizuar në këto ditë festive do të ishte zgjidhja më e këndshme!
HOME SWEET HOME!
#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #tekstil #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #men #woman #wiseshirts79 #workout #çanta

Në prag të festave të fundvitit gama e artikujve me fjalë të urta popullore shqiptare do të pasurohet edhe me tej me plot surpriza e dhurata të çmuara për ju!
Për porosi kontakto në inbox ose telefono: 069 29 36 586

FJALA E BURRIT, PUSHKË E MURIT!

T-shirts për femra dhe meshkuj, postera dhe çanta cope të bardha.

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas
#print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #wiseshirts79 #çanta #bluza #vip #fjalëtëurta #fashion #albania #aktoreshqiptare #vipatshqiptar

Në këto ditë festash ju MUND TË MBANI 2 KUNGUJ NËN 1 SQETULL: merrni 2 dhe paguani 1 poster A2 me proverbat që ju dëshironi!

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #tekstil #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #men #woman #wiseshirts79 #workout #çanta

Re-post: një nga dizenjot më të dëshiruara në këtë prag festash në ofertë! Nxitoni të porosisni!
TRUPI PYLL E MENDJA FY'LL!
T-shirt i zi për femra ose meshkuj + Poster A2 = 3000 lekë
#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #tekstil #tees #fjalëtëurta #fashion #vip #men #woman #wiseshirts79 #workout #çanta

TRUPI PYLL E MENDJA FYELL!
Oferta jonë në prag festash:
bli 1 t-shirt për 2000 lekë ose merr 2 e paguaj vetëm 3500 lekë!
Për porosi telefononi në nr. +355 692936586 ose na shkruani në inbox

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #books #print #tshirt #posters #gadgets #corporateidentity #apparels #albania #bluza #fjalëtëurta #vip #fashion

Në këto kohë është e zakonshme që ndonjë nga ju S'KA PUNË E LUAN DERËN! 😉

T-shirt (S, M, L, XL) për femra dhe meshkuj

#tshirts #proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #books #print #posters #gadgets #fashion #apparel #bag #fjalëtëurta #wiseshirts79 #albania #bluza #vip #çanta
See Translation

DERRI DO PLUMB! 🐷🔫
Proverbat shqiptare mbartin në vetvete urtësinë dhe mençurinë e një populli, duke përcjellë vlera edukative në mënyrë të thjeshtë e me një dozë humori: t-shirts për femra ose meshkuj, posters, çanta cope të bardha dhe artikuj të tjerë promoconalë që mund të dhuroni në këtë prag-festash!

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas
#print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #fjalëtëurta #vip

NJËRI GOZHDËS, TJETRI PATKOIT!
Proverbat shqiptare mbartin në vetvete urtësinë dhe mençurinë e një populli, duke përcjellë vlera edukative në mënyrë të thjeshtë e me një dozë humori: t-shirts për femra ose meshkuj, çanta cope të bardha dhe artikuj të tjerë promoconalë që mund të dhuroni në këtë prag-festash!

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas
#print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #fjalëtëurta #vip

GJELI MBRET MBI PLEH TË VET 🐓💩 Ofertë fantastike për dhuratat e festave të fundvitit: t-shirts për femra dhe meshkuj: merr 2 bluza për vetëm 3.500 lekë!!! #proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas
#print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #fjalëtëurta #vip
#instagram

ME NJË GUR VRET DY ZOGJ
Ide fantastike për dhuratat e festave të fundvitit: t-shirts për femra dhe meshkuj, postera dhe çanta cope të bardha

#proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #canvas
#print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #albania #bluza #fjalëtëurta #vip

NUK ZË KUSH IRIQ ME DORË LAKURIQ! A do të kishte dhuratë më cool se sa një t-shirt për femra ose meshkuj = 2.000 lekë/15 euro

#albania #shqipëri #fjalëtëurta #proverbs #art #branding #illustration #graphic #design #canvas #print #tshirts #posters #gadgets #bag #apparel #wiseshirts79

I KA ZËNË RROTA BISHTIN 😓

T-shirt për femra (S, M, L, XL) - 2000 lekë
#tshirts #proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #books #print #posters #gadgets #fashion #apparels #albania #bluza #fjalëtëurta

NUK BIE RRUFEJA NË HALE ⚡⚡ T-shirt për meshkuj (masat S, M, L, XL, XXL) - 2000 lekë/15 euro

#tshirts #proverbs #art #design #branding #illustration #graphic #books #print #posters #gadgets #fashion #apparel #albania #fjalëtëurta #bluza #tekstil #stamp #çanta

Most Popular Instagram Hashtags