#fitforlove

3537 posts

TOP POSTS

🌞 Bom dia, Capivarinhas!!! 💪
.
.
#lets #segueoplano #deusnocomando #fitforlove

Legging 89.00 top 59.00💥💥
Roupa nova da um gás extra no treino, então corre pra @Fit.for.love estamos com novidades lindaaas! ❣❣❣❣
#vemprafit #temnafit #novidadeslindas #fitforlove #eusoufitforlove #fitforlove
Online pelo WhatsApp: 27 992348995

Feriado não pode parar 👊🏼
Terceiro dia de exercícios para fazer em qualquer lugar😉 Marque seus amigos aqui 👇🏿👇🏿 para fazer 💪🏽🏋🏻💪🏽 @karlasouza_fitness toda vestida de ZIZAR @fit.for.love @zizaroficial #zizaroficial #fitforlove

Repost: @alinehaddad_
.
Orgulho em fazer parte da família @formulamanipulacao !
.
.
. 👉 Encomende tudo o que você precisa via Whatsapp :
(86) 9 9505 0990
_________
#segueoplano #fitforlove #saúde #wellnees #npng #farmaciademanipulacao #amoremcuidardevoce

De hoje ta pago! 💪🏻 ...Mas juro que é com amor e não por obrigação! 🙏🏻❤️👊🏻#feriadotbédia #fitforlife #fitforlife_brasil #fitforlove #healthylifestyle

O segredo esta em Fazer coisas comuns de forma incomum... ⚘💪
#segueoplano #fitforlove

Muito ❤ por esse look! #vemprafit #temnafit #novidadeslindas #fitforlove #eusoufitforlove
Online pelo WhatsApp 27 992348995

MOST RECENT

un amore infinito, una grande passione che spero mi porterà lontana @fitnessgirlsitaly #fitforlove #loveghisa #fitnessaddict #irongirl #ragazzedighisa #malatidipalestra

🍔Hambúrguer de Patinho 🍔

Ingredientes
500mg de Patinho moído
3 claras (1 gema)
2 colheres de farinha de linhaça
2colheres de aveia
1 cebola picada
1 pitada de orégano
1 pitada de tempero Fit completo (Br spice)
1 dente de alho amassado
1 colher de chá de chia
1colher de chá de azeite de oliva
Sal a gosto (usei o sal rosa)

Preparo:
Mistura tudooooo em um recipiente e modele com a mão no formato de hambúrguer com espessura de 1 dedo mais ou menos.
Você pode levar ao forno 200 graus por em média 20 minutos, fazer na frigideira antiaderente, grill ou airfray.

Congelamento:
Essa receita congela super bem. É só armazenar em saquinhos. Na hora que for comer é só levar ao forno. *montei com pão de forma pq não tinha pão integral (é muito raro eu comer pão) então... #receitassaudaveis #receitafitdajanne #boracomerbem
#inmyhouse
#fitemcasa #sabadao
#maridoamou
#aprovado #masterchef
#fitbsb #jannefit
#comidadeverdade #fitness
#brasilia #life #lifefitness #napegada #jacada #bread #sandwish #loveit #night #fitforlove #fitlove #timeline #feed

Duduk PORT KLANG bersenam di CHERAS? --------------------------------------------------- Dengar macam tak logik tapi ianya memang benar. Kerana JK1M beliau gagahkan diri juga untuk turun training tanpa ponteng satu kelas pun. Kalau kelas tambahan pun tak ponteng makanya kelas yg wajib tu, lagi la selalu HADIR kan.. Itulah dia @manisnuchi . Pertama kali saya call utk berkenalan, saya macam confuse bila beliau bgtau yg bekerja di Port Klang & umah sewa di Port Klang. Adakah beliau telah salah pilih kawasan? Soalan itu adalah soalan pertama yg keluar dari mulut sy.. Adakah cik tersalah pilih kawasan Cheras-Kajang?
Lalu beliau menjawab, TIDAK salah pilih, ianya memang betul kawasan CHERAS-KAJANG! 😅
Berpeluh juga saya mendengarnya kerana dalam fikiran dah bygkan mesti selalu ponteng kelas. Ternyata andaian sy SALAH! 😉😉 Kalau nak tau, dialah yang paling sy lihat dari debab ke kurus. Dari stamina ke laut dah jadi FIT! Inchloss jangan ckplah memang banyak. Kalau tak caya, boleh pm dengan beliau k!
Now @manisnuchi sy ambil sebagai assistant kerana kesungguhannya dalam membantu org2 yg mempunyai masalah KEGEMUKAN! Ya kami faham macam mana rasanya. Dun worry k.. SLOWLY BUT SURELY.. Kalau ANDA TIPU ANDA GEMUK! Itulah yg sy selalu terapkan didalam setiap kali sy mengajar supaya mereka tidak curi tulang ketika bersenam 💪💪 So apa tunggu lagi.. Sapa nak cutting KURUS dan CANTIK?
Jom join JK1M9 Cheras-Kajang ✅ Ex-Peserta dapat diskaun 20%
✅ FREE tshirt cantik.
Tiada penambahan wang ringgit hokey
✅ FREE Seminar bersama @kevinzahri
✅ FREE CERGAS dan SIHAT!
✅ Segala aktiviti rasmi telah termasuk di dalam FEES.
Siapa cepat dia dapat kerana tempat adalah terhad !
Boleh hubungi Anumz di 019-275 2979 or click to register http://jk1m9.com/teamleader/anumz

#jk1m #jk1m9 #jk9 #cheras #teamanumz #cheraskajang #wasonce110kg #lost40kgin4months #bukansenangnakkurus #transforminprogress #nevergiveup #fit #fitness #weightlos #weighlossjourney #positiveminds #positivelife #positiveresults #fitforlove #fitforlife #dance #health #healthylifestyle #salsation #sayyesicandoit #2xu #sportswear
@fazlanpalanz

Quando vc está focada e lhe pegam de surpresa 😆😍 vou postar pq amei.
Boa tarde meus amoress😻💙😻.
-
Tudo bem com vocês?
Já treinaram hoje?😜
Eu não treinei hoje pois estou dodói 😔😢 mais mesmo assim por aqui está tudo certinho💁👊
Dieta✅
Suplementação✅
Cardios✅
Treino✅
Uma paixão chamada vida saudável 💪♀💪
#welness #vemprotime #sucesso #Love #fisiculturismo #atleta #girllfitness #estilodevida #gym #fitnessblogger #meuestilodevida #segueoplano #wellnees #model #lifestyle #saúde #summer #happy #foco #fit #fitforlove #fé #Deusnocomando #teamnutrijulianamaranhão #teamgilmaroliveira💥💪🏻💪🏻💪🏻😉😍

Happy Saturday alls!
Let's do cycling today.. Sapa nak join JK1M9 cepat2 daftar coz limited space. KURUS dan FIT sedang menanti anda. Sapa lambat grab dia rugi nanti k.. 😅😅 Tips: Selalu2kanlah tengok cermin.. Then, baru tau cermin tu jawab apa 😜😜 So apa tunggu lagi.. Sapa nak cutting KURUS dan CANTIK?
Jom join JK1M9 Cheras-Kajang ✅ Ex-Peserta dapat diskaun 20%
✅ FREE tshirt cantik.
Tiada penambahan wang ringgit hokey
✅ FREE Seminar bersama @kevinzahri
✅ FREE CERGAS dan SIHAT!
✅ Segala aktiviti rasmi telah termasuk di dalam FEES.
Siapa cepat dia dapat kerana tempat adalah terhad !
Boleh hubungi Anumz di 019-275 2979 or click to register http://jk1m9.com/teamleader/anumz

#jk1m #jk1m9 #jk9 #cheras #teamanumz #cheraskajang #wasonce110kg #lost40kgin4months #bukansenangnakkurus #transforminprogress #nevergiveup #fit #fitness #weightlos #weighlossjourney #positiveminds #positivelife #positiveresults #fitforlove #fitforlife #dance #health #healthylifestyle #salsation #sayyesicandoit #2xu #sportswear
@fazlanpalanz

Mais uma vez essa lindezaaa da @danymarchesi.nutri arrasando no treino com look maraaa da @Fit.for.love 💜💜💜💜💜
#clienteslindas #fitforlove #eusoufitforlove #modafitness #elasarrasam #foco

🌞 Bom dia, Capivarinhas!!! 💪
.
.
#lets #segueoplano #deusnocomando #fitforlove

Top lindo veste super bem e aquela cor que combina com tudooo! #vemprafit #temnafit #novidadeslindas #fitforlove #eusoufitforlove
Online pelo WhatsApp 27 992348995

Slowly but Surely.. Itu janji saya.. Tips: Jangan mengata kalau orang tu GEMUK.
So apa tunggu lagi.. Sapa nak cutting KURUS dan CANTIK?
Jom join JK1M9 Cheras-Kajang ✅ Ex-Peserta dapat diskaun 20%
✅ FREE tshirt cantik.
Tiada penambahan wang ringgit hokey
✅ FREE Seminar bersama @kevinzahri
✅ FREE CERGAS dan SIHAT!
✅ Segala aktiviti rasmi telah termasuk di dalam FEES.
Siapa cepat dia dapat kerana tempat adalah terhad !
Boleh hubungi Anumz di 019-275 2979 or click to register http://jk1m9.com/teamleader/anumz

#jk1m #jk1m9 #jk9 #cheras #teamanumz #cheraskajang #wasonce110kg #lost40kgin4months #bukansenangnakkurus #transforminprogress #nevergiveup #fit #fitness #weightlos #weighlossjourney #positiveminds #positivelife #positiveresults #fitforlove #fitforlife #dance #health #healthylifestyle #salsation #sayyesicandoit #2xu #sportswear
@fazlanpalanz

Curtindo meu off cabuloso hahaha😏💪🏻 estou amando cada mudança no meu corpo 🙌🏻😻 devagarinho a gente chega lá, estamos só começando. 💪🏻💪🏻💪🏻👊🏻 #TeamGilmarOliveira #TeamGO #teamNutriJulianaMaranhão

Detalhes que fazem a diferença! Com muito ❤ pra você. #vemprafit #temnafit #novidadeslindas #fitforlove #eusoufitforlove #modafitness #fitness #looknovo
Online pelo WhatsApp 27 993348995

Most Popular Instagram Hashtags