[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fitea

3361 posts

TOP POSTS

Meniiiinaaaaaassss ! Estou tomando e amandooo! Olha só o que comecei a tomar!!! Um chazinho 🍃Detox🍃incrível!!!! O @fittea ajuda a desinchar e perder aquelas gordurinhas que a gente tanto odeia ! Provem mesmo. Não é à toa a fama boa que o chá tem 😊😊 #FITEA #chadetox#ad

Just fulfilled every single female Instagram model's dream. #blessed #fitea #pigisland

Estudar + querer emagrecer = Tomar todos os dias o chá da #FiTea @fitea_br 😉

Oi😊Desejo simplicidade ,brilho nos olhos e sorriso na alma.Desejo afeto, esperança e muita luz no caminho.🏵🌸 #fitea #eusoufitea#euusofitea

Olá meus amores!
Esse é o @fitea_br para dar aquela ajudinha a mais, como vocês já sabe não abro mão dos chás no meu dia a dia e este funciona da seguinte forma:
É um chá misto composto de Hibisco, Chá verde, Carqueja, Laranja amarga, Gengibre, Limão, Abacaxi e Estévia.
Possui efeitos TERMOGÊNICOS, DIURÉTICOS E DESINTOXICANTES e o melhor de tudo 100% NATURAL.
Site: www.fitea.com.br
Face: /fiteabrasil
Insta: @fitea_br
___________________________
#fitea #eusoufitea #euusofitea #vemprafitea

Got my @fittea to start my day ! #ad #fitea #sp

Nouveaux produit en main propre 😍 @fitvia.fr #fitea #the #rose #heureux

Comecei muito bem a semana😉😉 acabei de receber esse chá maravilhoso da @fitea_br. Os componentes desse chá promovem ação detox eliminando a retenção de líquido e algumas toxinas do organismo!! 1 dia do programa detox 28💪💪👏👏👏💗
#fitea #28dias #detox

Divina @saramontoyam con su Kit completo para poder hacer muy juiciosa el reto effect ! 🌟🍵💗. Ya son muchas las mujeres hermosas que han decidido hacerlo, Y tu que esperas para unirte al reto?

MOST RECENT

Divina @saramontoyam con su Kit completo para poder hacer muy juiciosa el reto effect ! 🌟🍵💗. Ya son muchas las mujeres hermosas que han decidido hacerlo, Y tu que esperas para unirte al reto?

Haaa fitea ni kami proses dari rumah je. Bahan dia semua natural leaves tau no bahan chemical atau dan sebagainya❌ yang penting uolss semua puas hati dan yakin fitea boleh selesaikan seluruh masalah uolls 💁🏼
.
.
Ye sis tahu fitea ini still baru di online tapi tak semestinya tak berkesan tau! Bahan bahan di dalam fitea ini bukan sekadar biasa biasa tau. Memang superb punya laa!
.
Nak tahu tak apa yang menarik tentang fitea ni? Teruskan membaca ya! .
🍓Ada 3 jenis teh dalam 1 pack
🍓Setiap teh mempunyai fungsi yang berlainan
🍓Kesan seawal 24 jam 🍓Tiada pantang larang
🍓Lelaki dan perempuan seawal usia 13 tahun dah boleh consume
🍓Rasa fitea ini seperti green tea tapi tak pahit tau
🍓1 pack tahan sehingga 20 hari penggunaan. Jika direused, 40 hari penggunaan. Memang jimat tau kalau consume fitea ni
.
.
Nak tahu tak apa yang paling special buat customer disana yang baru first time mencuba fitea ini? .
😍If awak nak dapat discount RM5 untuk purchase fitea yang seterusnya awak kena selfie dengan fitea. If awak tak nak, harga seperti biasa okay? 😊
.
.
Fitea ini terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻FUNGSI TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
To order / sebarang pertanyaan just
☎DM / WS
.
BELI FITEA WIL GET 50% DISCOUNT AND 2 PACK !! RM50 FREE POSTAGE TO SM AND ADD RM5 TO SS!!
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe

Haaa fitea ni kami proses dari rumah je. Bahan dia semua natural leaves tau no bahan chemical atau dan sebagainya❌ yang penting uolss semua puas hati dan yakin fitea boleh selesaikan seluruh masalah uolls 💁🏼
.
.
Ye sis tahu fitea ini still baru di online tapi tak semestinya tak berkesan tau! Bahan bahan di dalam fitea ini bukan sekadar biasa biasa tau. Memang superb punya laa!
.
Nak tahu tak apa yang menarik tentang fitea ni? Teruskan membaca ya! .
🍓Ada 3 jenis teh dalam 1 pack
🍓Setiap teh mempunyai fungsi yang berlainan
🍓Kesan seawal 24 jam 🍓Tiada pantang larang
🍓Lelaki dan perempuan seawal usia 13 tahun dah boleh consume
🍓Rasa fitea ini seperti green tea tapi tak pahit tau
🍓1 pack tahan sehingga 20 hari penggunaan. Jika direused, 40 hari penggunaan. Memang jimat tau kalau consume fitea ni
.
.
Nak tahu tak apa yang paling special buat customer disana yang baru first time mencuba fitea ini? .
😍If awak nak dapat discount RM5 untuk purchase fitea yang seterusnya awak kena selfie dengan fitea. If awak tak nak, harga seperti biasa okay? 😊
.
.
Fitea ini terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻FUNGSI TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
To order / sebarang pertanyaan just
☎DM / WS
.
BELI FITEA WIL GET 50% DISCOUNT AND 2 PACK !! RM50 FREE POSTAGE TO SM AND ADD RM5 TO SS!!
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe

Hai semua, sempena cuti deepavali ni zira nak buat pengumuman. Zira still buat promo fitea 2 pack for RM50 free postage to SM & ADD RM5 to SS. Siapa je tak nak kan orang dah bagi promo ni hehehe
.
.
Lagi satu nak habaq, fitea ni packaging dia memang cantik dan menarik. Memang class habis. Sesuai lah dengan harga promo yg zira bagi tu. It just RM50 only dan you akan dapat 2 pack yang sebenarnya berharga RM100! 😱haaa nak harga sebenar ke nak harga promo? .
.
Girls or boys yang suka sangat workout dekat gym tu fitea ni memang sesuai untuk uolls tau. Lagi banyak uolls exercise dengan consume fitea ni, makin banyaklah lemak tu terbakar💯
.
.
Jom kita kenali dulu apa fungsi fitea ini. Sebelum tahu fungsi fitea, uolls kena tahu dulu dalam fitea ni ada berapa uncang. For your information, fitea ni tak macam dari tea yang uolls pernah minum dan jumpa. Memang lain sesangat
.
.
Dalam 1 pack fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu tummy tea, fit arms & legs tea dan cleanse tea 💞 nak tahu tak apa fungsi setiap 3 jenis tea ni? Teruskan baca ya hihihi
.
👉🏻FUNGSI TUMMY TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA.
.
✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
Menarik ke menarik lepas baca fungsi dia tadi? Ha
To order / sebarang pertanyaan just
.
☎DM / WS
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #bazaarpaknil #igshopmurah #mirafilzah #nurraysa #datoserivida

Hai semua, sempena cuti deepavali ni zira nak buat pengumuman. Zira still buat promo fitea 2 pack for RM50 free postage to SM & ADD RM5 to SS. Siapa je tak nak kan orang dah bagi promo ni hehehe
.
.
Lagi satu nak habaq, fitea ni packaging dia memang cantik dan menarik. Memang class habis. Sesuai lah dengan harga promo yg zira bagi tu. It just RM50 only dan you akan dapat 2 pack yang sebenarnya berharga RM100! 😱haaa nak harga sebenar ke nak harga promo? .
.
Girls or boys yang suka sangat workout dekat gym tu fitea ni memang sesuai untuk uolls tau. Lagi banyak uolls exercise dengan consume fitea ni, makin banyaklah lemak tu terbakar💯
.
.
Jom kita kenali dulu apa fungsi fitea ini. Sebelum tahu fungsi fitea, uolls kena tahu dulu dalam fitea ni ada berapa uncang. For your information, fitea ni tak macam dari tea yang uolls pernah minum dan jumpa. Memang lain sesangat
.
.
Dalam 1 pack fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu tummy tea, fit arms & legs tea dan cleanse tea 💞 nak tahu tak apa fungsi setiap 3 jenis tea ni? Teruskan baca ya hihihi
.
👉🏻FUNGSI TUMMY TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA.
.
✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
Menarik ke menarik lepas baca fungsi dia tadi? Ha
To order / sebarang pertanyaan just
.
☎DM / WS
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #bazaarpaknil #igshopmurah #mirafilzah #nurraysa #datoserivida

Hai semua, sempena cuti deepavali ni zira nak buat pengumuman. Zira still buat promo fitea 2 pack for RM50 free postage to SM & ADD RM5 to SS. Siapa je tak nak kan orang dah bagi promo ni hehehe
.
.
Lagi satu nak habaq, fitea ni packaging dia memang cantik dan menarik. Memang class habis. Sesuai lah dengan harga promo yg zira bagi tu. It just RM50 only dan you akan dapat 2 pack yang sebenarnya berharga RM100! 😱haaa nak harga sebenar ke nak harga promo? .
.
Girls or boys yang suka sangat workout dekat gym tu fitea ni memang sesuai untuk uolls tau. Lagi banyak uolls exercise dengan consume fitea ni, makin banyaklah lemak tu terbakar💯
.
.
Jom kita kenali dulu apa fungsi fitea ini. Sebelum tahu fungsi fitea, uolls kena tahu dulu dalam fitea ni ada berapa uncang. For your information, fitea ni tak macam dari tea yang uolls pernah minum dan jumpa. Memang lain sesangat
.
.
Dalam 1 pack fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu tummy tea, fit arms & legs tea dan cleanse tea 💞 nak tahu tak apa fungsi setiap 3 jenis tea ni? Teruskan baca ya hihihi
.
👉🏻FUNGSI TUMMY TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA.
.
✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
Menarik ke menarik lepas baca fungsi dia tadi? Ha
To order / sebarang pertanyaan just
.
☎DM / WS
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #bazaarpaknil #igshopmurah #mirafilzah #nurraysa #datoserivida

Girls or boys yang suka sangat workout dekat gym tu fitea ni memang sesuai untuk uolls tau. Lagi banyak uolls exercise dengan consume fitea ni, makin banyaklah lemak tu terbakar💯
.
.
Jom kita kenali dulu apa fungsi fitea ini. Sebelum tahu fungsi fitea, uolls kena tahu dulu dalam fitea ni ada berapa uncang. For your information, fitea ni tak macam dari tea yang uolls pernah minum dan jumpa. Memang lain sesangat
.
.
Dalam 1 pack fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu tummy tea, fit arms & legs tea dan cleanse tea 💞 nak tahu tak apa fungsi setiap 3 jenis tea ni? Teruskan baca ya hihihi
.
👉🏻FUNGSI TUMMY TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA.
.
✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
Menarik ke menarik lepas baca fungsi dia tadi? Ha
To order / sebarang pertanyaan just
☎DM
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe

Ye sis tahu fitea ini still baru di online tapi tak semestinya tak berkesan tau! Bahan bahan di dalam fitea ini bukan sekadar biasa biasa tau. Memang superb punya laa!
.
Nak tahu tak apa yang menarik tentang fitea ni? Teruskan membaca ya! .
🍓Ada 3 jenis teh dalam 1 pack
🍓Setiap teh mempunyai fungsi yang berlainan
🍓Kesan seawal 24 jam 🍓Tiada pantang larang
🍓Lelaki dan perempuan seawal usia 13 tahun dah boleh consume
🍓Rasa fitea ini seperti green tea tapi tak pahit tau
🍓1 pack tahan sehingga 20 hari penggunaan. Jika direused, 40 hari penggunaan. Memang jimat tau kalau consume fitea ni
.
.
Nak tahu tak apa yang paling special buat customer disana yang baru first time mencuba fitea ini? .
😍If awak nak dapat discount RM5 untuk purchase fitea yang seterusnya awak kena selfie dengan fitea. If awak tak nak, harga seperti biasa okay? 😊
.
.
Fitea ini terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻FUNGSI TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
To order / sebarang pertanyaan just
☎DM
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe

Kenapa perlu consume tea lain sedangkan fitea ada? Jom tukar tea lain untuk dapatkan kesan seawal 24 jam 😍 Serious tak tipu tau!
.
.
Bukan setakat perempuan je yang boleh consume tetapi lelaki juga boleh maa 💯 yang ada masalah berat badan, perut buncit / boroi, peha besar dan pelbagai masalah badan jom consume fitea ni 💪🏼
.
.
Harga dia pun murah dan sangat berpatutan tau! If nak dapat discount RM5 untuk pembelian yang seterusnya anda dikehendaki selfie bersama fitea and kalau tak nak, harga seperti biasa la ye 😁
.
.
Fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
To order / sebarang pertanyaan just
☎DM
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe

Hi guys, zira nak buat announcement siked! Sesiapa yang beli fitea dengan zira will get discount RM50 for 2 pack okay! Harga sebenar for 1 pack RM50 to SM / RM55 to SS .
.
Haaa 3 pack boleh tahan 80 hari tau kalau reused so mmg boleh jimat gila gila la kalau beli FITEA ni da tak yah nak repeat order pada bulan seterusnya tau!
.
.
✅Awak akan dapat turunkan berat badan sehingga 2-5kg!
✅Makanan yang membuatkan awak berselera akan makin berkurang!
✅Pencapaian awak nak turunkan berat badan akhirnya berjaya!
✅Awak tidak akan membazirkan duit lagi untuk beli produk lain
✅Awak akan beli baju baru untuk size badan awak yang makin kurus berbanding baju yang selama awak pakai!
✅Awak akan dapat banyak tenaga setelah consume fitea ✅Keyakinan dalam diri awak semakin bertambah
✅Awak tak perlu lagi rasa susah nak bangun dan sebagainya
✅Awak akan rasa selesa dengan penampilan diri awak yang sekarang!
✅Kesihatan awak akan terjamin!
✅Awak akan berasa selesa apabila didampingi bersama rakan rakan awak
✅Awak tidak akan lagi rasa sedih, murung kerana awak telah dapat body shape yang awak idamkan! .
.
Dalam fitea ada 3 jenis tea iaitu 🍇8 teabags tummy tea
🍇8 teabags arms & legs tea .
🍇4 teabags cleanse tea
.
Totally : 20 teabags in 1 pack! 💯 qualitification and satisfaction !
.
Sebarang pertanyaan & order boleh
☎WHATSAPP : 0182310432
☎WHATSAPP : 0182310432
☎WHATSAPP : 0182310432
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #jomkurus #makeup #sayanakcantik #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #sayajualsayapakai #trustersellermalaysia #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #kakicanteqtea #cantiksebelumraya #makeupmurah #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah #skinnylegstea
#legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe

Kalau awak nak kurus awak tak perlu diet gila gila semata mata nak kurus dalam seminggu like tak makan langsung. N0! Kalau boleh awak consume je dengan fitea ni. Fitea ni boleh buat awak rasa cepat kenyang dan cepat membuang tau pada fasa pertama yang sis cakap kesan seawal 24 jam tuu! 😍
.
.
Ada customer yang dah try fitea dapat turunkan berat badan sebanyak 5kg dalam seminggu. Itupun dia banyak cheat tau! Even banyak cheat pun still turun berat badan. Wuuwuwuwu ada yang nak cuba fitea tak? Ajumla cuba sementara ada promotion kaw kaw ni weh
.
.
Jom kita spend time RM50 dekat @arizshoppe untuk beli 2 pack fitea sebelum zira closed harga niiii okie! Jangan nak nangis lak kalau zira closed that promo price
.
.
Dalam fitea ada 3 jenis tea yang berbeza iaitu ada fit arm & leg stea (8 teabags), Tummy tea (8 teabags), Cleanse tea (4 teabags) TOTALL : 20 TEABAGS! FOR 20 DAYS WITH REUSED! .
.
Cara nak minum fitea ni sis akan bagi bila you guys dah buat full payment! 😊🙈srs takkan nyesal punya beli fitea ni!!!!
.
Postage on monday, wednesday, saturday!Jom dm / ws zira sekarang. Hanya di @arizshoppe
.
Nak tengok banyak lagi information about fitea? Sila tekan hashtag #fiteabyarizshoppe terima kasih! :)
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #jomkurus #makeup #sayanakcantik #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #sayajualsayapakai #trustersellermalaysia #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #kakicanteqtea #cantiksebelumraya #makeupmurah #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah #skinnylegstea
#legsteamurah #teatoxmalaysia #detoxteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe

Haaa fitea ni kami proses dari rumah je. Bahan dia semua natural leaves tau no bahan chemical atau dan sebagainya❌ yang penting uolss semua puas hati dan yakin fitea boleh selesaikan seluruh masalah uolls 💁🏼
.
.
Ye sis tahu fitea ini still baru di online tapi tak semestinya tak berkesan tau! Bahan bahan di dalam fitea ini bukan sekadar biasa biasa tau. Memang superb punya laa!
.
Nak tahu tak apa yang menarik tentang fitea ni? Teruskan membaca ya! .
🍓Ada 3 jenis teh dalam 1 pack
🍓Setiap teh mempunyai fungsi yang berlainan
🍓Kesan seawal 24 jam 🍓Tiada pantang larang
🍓Lelaki dan perempuan seawal usia 13 tahun dah boleh consume
🍓Rasa fitea ini seperti green tea tapi tak pahit tau
🍓1 pack tahan sehingga 20 hari penggunaan. Jika direused, 40 hari penggunaan. Memang jimat tau kalau consume fitea ni
.
.
Nak tahu tak apa yang paling special buat customer disana yang baru first time mencuba fitea ini? .
😍If awak nak dapat discount RM5 untuk purchase fitea yang seterusnya awak kena selfie dengan fitea. If awak tak nak, harga seperti biasa okay? 😊
.
.
Fitea ini terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu TUMMY TEA, FIT ARM & LEGS TEA, CLEANSE TEA 👉🏻FUNGSI TUMMY TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA ✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA ✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
To order / sebarang pertanyaan just
☎DM / WS
.
BELI FITEA WIL GET 50% DISCOUNT AND 2 PACK !! RM50 FREE POSTAGE TO SM AND ADD RM5 TO SS!!
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe

Hai semua, sempena cuti deepavali ni zira nak buat pengumuman. Zira still buat promo fitea 2 pack for RM50 free postage to SM & ADD RM5 to SS. Siapa je tak nak kan orang dah bagi promo ni hehehe
.
.
Lagi satu nak habaq, fitea ni packaging dia memang cantik dan menarik. Memang class habis. Sesuai lah dengan harga promo yg zira bagi tu. It just RM50 only dan you akan dapat 2 pack yang sebenarnya berharga RM100! 😱haaa nak harga sebenar ke nak harga promo? .
.
Girls or boys yang suka sangat workout dekat gym tu fitea ni memang sesuai untuk uolls tau. Lagi banyak uolls exercise dengan consume fitea ni, makin banyaklah lemak tu terbakar💯
.
.
Jom kita kenali dulu apa fungsi fitea ini. Sebelum tahu fungsi fitea, uolls kena tahu dulu dalam fitea ni ada berapa uncang. For your information, fitea ni tak macam dari tea yang uolls pernah minum dan jumpa. Memang lain sesangat
.
.
Dalam 1 pack fitea terdiri daripada 3 jenis tea! Iaitu tummy tea, fit arms & legs tea dan cleanse tea 💞 nak tahu tak apa fungsi setiap 3 jenis tea ni? Teruskan baca ya hihihi
.
👉🏻FUNGSI TUMMY TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK2 DEGIL DI PERUT ✔MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT / BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT / URIC ASID TINGGI
✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN & LUARAN
.
👉🏻FIT ARM & LEGS TEA.
.
✔MEMECAHKAN LEMAK DI PEHA DAN LENGAN
✔MEMBUANG LEBIHAN AIR DALAM BADAN (Peluh luar biasa)
✔MELAWASKAN KENCING
.
👉🏻CLEANSE TEA.
.
✔MENYAHKAN TOKSIN
✔MENCUCI USUS SEBERSIH-BERSIHNYA
✔MEMBUANG RACUN DI DALAM BADAN
✔MENCUCI DARAH YANG KOTOR
✔MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
Menarik ke menarik lepas baca fungsi dia tadi? Ha
To order / sebarang pertanyaan just
.
☎DM / WS
.
#nakkuruscarisaya #sayanakkurus #sayanakkurussebelumraya #fiteabyarizshoppe #fitea #teatoxmurahmalaysia #sayajualdetoxtea #skinnyteamalaysia #legstea
#skinnyteamurah
#legsteamurah #sayajualtehkurus #whiteningtea #glowingtea #quqishoppe #bazaarpaknil #igshopmurah #mirafilzah #nurraysa #datoserivida

Most Popular Instagram Hashtags