#fishingclan

MOST RECENT

Vlog ep.3 dah up.. Kisah seorang pemuda tua yang suka memancing ikan saiz cumi-cumi.. Berkelana mencari lesen ultra light dan berhujah ikan "mengandung" bukan bertelur.. πŸ˜‚πŸ˜‚ Youtube : LUIEONTHEMOVE

Catch n Release lah demi kesuburan padang pancing kita.. Sayangilah ikan yang "mengandung".. Kakakakaka.. Ikan mengandung.. Demmmm!! πŸ˜‘πŸ˜‘

Sesi menghanyirkan set ultra lite ditamatkan dengan sedikit senyuman.. Haruan dilepaskan semula ke habitat asal kerana mengandung.. Sayangilah ibu-ibu yang mengandung.. Hahahaha.. πŸ˜‚πŸ˜‚

Ultralite? On!! πŸ˜‚πŸ˜‚

Gara-gara tragedi tarikan sang gt hingga lost control masa trip pulau tempoh hari, itu adalah petanda Cik IB kena ada madu.. Abang harap Cik IB dan Cik SX saling tolong menolong abang pada trip pulau akan datang ye.. πŸ˜‚πŸ˜‚

Setelah berkali-kali lucut, akhirnya mencurut.. Hahaha.. Jadilah.. Rezeki orang rumah bos @karl_freedom untuk buat ubat.. πŸ˜‚πŸ˜‚

Saat yang diidamkan oleh pemburu gerepoh a.k.a GT dengan menggunakan set casting.. Coming soon..

Youtube "LUIEONTHEMOVE"..
Sekadar menyimpan memori untuk tatapan cucu .. Kah kah kahh.. πŸ˜‚πŸ˜‚

GT a.k.a Gerepoh rempit tunggal untuk trip repeat singkat semalam..

Syukur masih diberi kesempatan renew lesen saltwater 2018.. Saiz-saiz rempit sahaja yang sudi hari ni.. Video tak dapat dirakam kerana casing kalis air meretakkan diri secara sukacita masa dalam perjalanan.. Demm! Hahaha.. πŸ˜‚πŸ˜‚ ------------------------
#fishing #fish #lurefishing #pancing #kakipancing_malaysia #kakipancing #ikan #daiwa #abugarcia #kastking # #gerepoh #gianttravelly #tenggiri #tuas #malaysia #matakailmalaysia #fishingclan #fishingfun #casting

Z-man atau Trigger X? Mana lebih horny bila ikan tengok?

Fuhhh.. Siap jugak akhirnya video vlog.. Rendering time pulak.. πŸ˜₯πŸ˜₯

Rakam video kemain gembira.. Bila nak editing kemain derita.. 14 saat punya intro pun makan masa setengah hari.. Hahahaha.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜…

Transfer fail video acah nak sorting.. Sekali pening kepala daa.. Kita buat video yang mudah-mudah dulu la ye.. Hahaha..
---------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=MlqncoRucQI
----------------------------

Terima kasih poo @jie2902 sudi merakam video walaupun berpanas rentung.. Hahahaha.. Rapala MaxRap Fat Minnow 09 FGFR kali ni menjadi hero tatkala hampir-hampir ke arah kumpau rentung berdarah.. πŸ˜‰πŸ˜‰

Sesi uji lari action camera pinjam.. Mujur ada adik ruan yang sudi interframe.. Hahaha.. πŸ˜‚πŸ˜‚

Get ready for #pdcornia.. Last memancing kat sini Januari 2015.. Selepas 3 tahun mari kita cuba lagi.. Harap diberikan cuaca yang cantek molek hendaknya.. 😊😊

Berhantu sungguh lure tulang ikan ni.. Hahahahaa.. πŸ˜‚πŸ˜‚
Wizard Minnow by @sensesfishing..

Terima kasih kerana sudi bersenam bersama abang petang ni.. Catch and release demi kelestarian padang pancing kita.. Ececececeh lestari dia amboih.. πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£

Tatkala rakan lain sibuk up ikan laut, abang mampu up ikan lauk je.. Cukuplah untuk menyambal seminggu.. .
#fishing #fish #pancing #kakipancing_malaysia #kakipancing #ikan #tilapia #matakailmalaysia #fishingclan #fishingfun #malaysia

Most Popular Instagram Hashtags