#fisbabe

MOST RECENT

Lama sis x bersiaran hari ni sis nak share gambaq from #fisbabe @fatienzz wahhhh style ampa hehehhe. Cantik kan MaryJane ni. Sis dok habaq dah ampa xmau caya. Lekaih la order dgn sis. Ada lagi yg ready stock. Kalau ready stock xdak ampa boleh preorder senantiasa. Jom jom lekaih kita nak bagi kuruih nak pakai baju raya bagi elok ni.
.
Price - RM50, postage excluded
Size S-4XL
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

Been a while. How do u #fisbabe start off your morning 😊

I hope i’m not too late to wish all #fisbabe out there HAPPY INTERNATIONAL WOMENS DAY. You guys are awesome. Always be supportive to each other.
#womenempoweringwomen
#excusemypimple 🤣🤪

Lagi skali lah sis lanje #fisbabe gojes ni punya gambaq dgn Mary Jane hihihihihi jgn marah @nana_khairina 😝
.
SELUAQ NI ADA LAGI
SELUAQ NI ADA LAGI
SELUAQ NI ADA LAGI
SELUAQ NI ADA LAGI
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

Can you spot who is wearing #fabinsweat ? Mestilah yg paling cantik ittew 💁🏽‍♀️
.
Mary Jane masih ada ready stock. Sapa nak cantik macam #fisbabe @nana_khairina boleh contact sis ya 😉
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

Good morning #fisbabe !
Katherine pants are now on clearance sale for only RM47! Size available are 3XL and 4XL. Grab one now!
.
While stock last. Postage excluded.
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

Hi #fisbabe ! Seluar ni masih ada lagi sale ya. Tapi utk saiz M dan XL saja. Sapa nak lekaih habaq naa. Price RM35 SAHAJA. Postage excluded.
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

Hi #fisbabe sis ada sedikit pengumuman nak dibuat ni. Dukacita dimaklumkan design kat bawah ni dah x available sekarang. So dah tak ada new order utk design ni.
.
❌NICOLE
❌JENNIFER
❌MILEY
❌KATHERINE
❌LINDSAY
❌RENEE
❌SCARLET
❌BLACK GRID
.
Yg mana sis ada ready stock tu sis nak let go mur mur ja kat ampa. Nak tau boleh whatsapp sis k. Sis nak amek design baru dah. Nanti sis share dgn ampa. Sorry guys.
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

Good morning #fisbabe tercinta. Ha ampa mesti dah tau kan jawapan contest hari tu. Ni lah dia. Cik Lindsay kita. Masih open utk preorder. Winners pun dah contact sis utk order seluaq depa. Sapa nak boleh habaq sis k. Ready stock utk a few design pun ada lagi. Lekaih lekaih contact sis. Hehe
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

Good morning #fisbabe jom kita sama² pakai Rocky Pants ni. Sempena CNY ni sis nak bagi diskaun la dekat 10 #fisbabe pertama yg order dgn sis. Nak tau berapa diskaun, cepat contact sis k 😉
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

Good morning #fisbabe !! Lagi design baru sis nak introduce ni. Hat ni nama dia Cik Naddy. Stock is coming mid Feb so sapa nak cepat contact sis k 😊
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

Good morning ampa! Sis nak clear legging ni utk bagi ruang pada design baru yg nak masuk Feb nanti. Cepat² stock terhad! Lepaih ni xdak dah harga ni okay. Sapa nak hari ni jugak sis boleh poskan. Kemon #fisbabe !
.
Available size 3XL and 4XL only.
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

Ehhhh cantik nya geng utagha kita pakai Cik Miley ni! Tima kasih #fisbabe NurNaili beli dgn kami. Kami ni syok sangat xtau nak kata tengok ampa pakai seluaq kami ni. Kami juai naaa 😘
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

NORMAL SIZE ZUMBA PANTS SOLD OUT!
.
Thanks to all awesome #fisbabe for your support! ❤️

Update untuk hari ni #fisbabe !
.
Available size and design:
.
2XL - Mary Jane, Lindsay
3XL - Mary Jane, Katherine, Sophie
4XL - Katherine, Sophie, Jennifer
.
Postage excluded. While stock last.
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

Chuollssssss sale masih berjalan lagi! Sapa nak cepat order sebelum habeh. Jangan risau hari² sis pos tau kecuali weekend. So kalau ampa order hari ni, lusa in sha Allah boleh dpt dah (tak termasuk cuti). Nak tau design apa yg tinggai boleh whatsapp sis sekarang.
.
Yg buat payment semalam, tadi lunch time sis dah poskan dah. Pastu cek whatsapp ampa k. Tracking number pun sis dah bagi. TQ #fisbabe awesome sekalian!! 😘😘😘
.
Wearing Lindsay.
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

UPDATE UPDATE UPDATE!!
.
Available size and design :
Price - RM38
.
M - Mary Jane
L - Katherine
.
Postage excluded. While stock last. Gambar ihsan dari #fisbabe @iamaidaadia . Selasa dia order, semalam i pos, hari ni dia dapat dah. So happy!! Thanks sis, beli dgn saya 😘
.
#fitnesspants #seluarzumba #seluaryoga #seluarsukan #seluarladies #zumbapants #yogapants #gympants #plussizemalaysia #sayajualseluar #sayajualseluarsukan
#sayajualyogapants #sayajualzumbapants #wearleggings #muslimahswimwear

Most Popular Instagram Hashtags