#firstaidkit

77819 posts

TOP POSTS

Good evening ! Showing the sewing kit from @the_prepper_jack @theprepperbox most recent Prepper box. It comes with 12 different colored spools of thread. A 25" or 64cm measuring tape, a metal thimble, a large safety pin, a small pair of scissors, 2 sewing pins, 3 buttons, 2 eye threaders , and a round pack with 10 different sized needles. I sew regularly and I think it's a great set up. Comes with more than enough thread of each color to do multiple repairs. When I was on my visit home I ended up buying a set to fix 2 different things my daughter .. eh.. damaged.. anyway they barely came with enough thread to do the job. Part of why I'm bringing that up. I also like how lightweight it is. Very nice set. Thank you @the_prepper_jack ! If you guys have any kit quality questions please ask below. I don't know if they are sold separately or how much. #theprepperjack #survival #survivaltools #bushcraft #backpacking #selfsufficient #bugoutbag #firstaidkit #zombieapocalypse #firstaid #shtf #urbansurvival #tactical #survivalgear #knife #everydaycarry #foraging  #textbooksurvival #zombies #facebook

Midweek pocket dump. We never know when we might need any or several of our tools and supplies. So it's best to be prepared always.
____________________________________________________________________ #pocketdump #concealedcarry #everydaycarry #edc #keybar #ratstourniquet #tourniquet #pen #511tactical #flashlight #celox #firstaidkit #glock #glock43 #handgun #pistol #sparrowtacticalgear #kydexholsters #hyvetechnologies #extramagazine #multiholsters #magcarrier #pepperspray #crktdrifter #crktknives #pocketknife #prepared #preparedness

Tonight they are playing in Göteborg! The wonderful and very talented #firstaidkit .If you want a musical experience - GO AND SEE THEM at #liseberg tonight. Their voices are magical and the way they handle the lyrics is amazing! ❤️ At Jumperfabriken we love them!! ❤️In the pic Johanna in a dress from #jumperfabriken inspired by The lovely Johanna and Klara 🙏

Animal first aid kits are a must-have for any home and farm. @centraltexaspigrescue has some helpful suggestions for yours! Pick up the necessities at your local TSC.

K&J
📸AsiaWerbel
#firstaidkit

MOST RECENT

🎀🎀 IV MIST 🎀🎀 HALAL ke IVMist... 🍃🌱🍀🌷 Kilang proses 100% milik orang islam, bahan digunakan 100% herba yang halal... Insyaallah, boleh digunakan tanpa Was Was... .

SELAMAT ke? 👮💊 INSYAALLAH, kalau kita masak ada jer pakai halia, limau purut, serai, minyak kelapa, pudina, habbatussauda, saffron? Minyak argan dan minyak eucalyptus pun herba juga yg selamat ditelan... .
💗RESDUNG
💗MIGRAIN
💗SENGGUGUT
💗SAKIT SENDI
💗LUKA KECIL
💗DEMAM & BATUK SELSEMA
💗RAMBUT GUGUR
💗KUTU KEPALA
💗KENA GIGIT SERANGGA BERBISA
💗DAN PELbagai lagi 🙋🙋 I WANT IT !! 🙋🙋 Pertayaan/pembelian
Whatsapp ke 01114404262
#ivmist #ivsoap #ivkids
#penawarmujarab #firstaidkit #semput #sembelit #sakitsendi #sakitlutut #sakitmata #sakitgigi #resdungkronik #whatsapp01114404262📲📲 #RM25only

➕GIVEAWAY TIME!➕
Brenniston is giving away the Ultimate Small Business First Aid Prize, containing 1 x National Medium Risk Workplace Portable First Aid Kit- valued at $97.68!
This prize is perfect for teams of up to 25 people and will help keep you and your workmates safe. To enter: Like our page, tag a friend and tell us why you deserve the Ultimate Small Business First Aid Prize! Winner drawn: 25th of August 2017.

I hear a voice calling, calling out for me. These shackles I made in an attempt to be free. Be it for reason, be it for love, I won't take the easy road.
#camelback #camelbackmountain #firstaidkit #silverlining #hiking #freedom #arizona #scottsdale

Good evening ! Showing the sewing kit from @the_prepper_jack @theprepperbox most recent Prepper box. It comes with 12 different colored spools of thread. A 25" or 64cm measuring tape, a metal thimble, a large safety pin, a small pair of scissors, 2 sewing pins, 3 buttons, 2 eye threaders , and a round pack with 10 different sized needles. I sew regularly and I think it's a great set up. Comes with more than enough thread of each color to do multiple repairs. When I was on my visit home I ended up buying a set to fix 2 different things my daughter .. eh.. damaged.. anyway they barely came with enough thread to do the job. Part of why I'm bringing that up. I also like how lightweight it is. Very nice set. Thank you @the_prepper_jack ! If you guys have any kit quality questions please ask below. I don't know if they are sold separately or how much. #theprepperjack #survival #survivaltools #bushcraft #backpacking #selfsufficient #bugoutbag #firstaidkit #zombieapocalypse #firstaid #shtf #urbansurvival #tactical #survivalgear #knife #everydaycarry #foraging  #textbooksurvival #zombies #facebook

Kandungan IVMist Oil
------------------------------------- Rumusan Terhebat Nano Bio Teknologi menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS Sehingga boleh disembur seperti air, dan kadar serapan kedalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.. 🌸Antara BAHAN Dan KHASIAT🌸- ✅ HABBATUS SAUDA ➡Herba merawat masalah kulit termasuk Kanser Kulit. "Thymoquinone" dan "thymohydroquinone" yang terdapat di dalam Habatussauda, mempunyai kemampuan sebagai perawat MASALAH KULIT. ✅SAFFRON
➡Kajian menunjukkan "menghidu bau Saffron" dapat mengurangkan masalah sakit SENGUGUT (PMS). ➡Menurut sejarah, Alexander the Great dikatakan mengguna bunga Saffron, didalam mandian, untuk MERAWAT dan MEYEMBUH LUKA-LUKA di badan semasa berperang. ➡Juga dikatakan, Cleopatra, juga menggunakan mandian bercampur Saffron, untuk meningkatkan keseronokan SEKSUAL 😊 ➡Di Sri Lanka, Saffron telah digunakan lebih 2,000 tahun yang lalu untuk rawatan SAKIT KEPALA. ✅EKSTRAK ARGAN
➡Pelembab KULIT, JERAWAT, BEKAS JERAWAT, JERAGAT dan ANTI PENUAAN serta pelbagai khasiat lain untuk kulit. ✅SERAI
➡Baik untuk masalah kulit, sakit sendi, kerisauan ("ANXIETY"), KEPALA, MIGRAIN dan lain-lain. ✅EUCALYPTUS
➡Berupaya MELEGAKAN PERNAFASAN, MENCAIRKAN KAHAK. ➡Baik untuk rawatan HIDUNG TERSUMBAT, AKIBAT RESDUNG. ✅HALIA
➡Ianya bagus untuk MENGELUARKAN ANGIN dalam badan, menghangatkan badan. ➡"Gingerols" yang terdapat di dalam halia, terkenal untuk merawat SAKIT/BENGKAK SENDI. ✅HALIA BARA
➡Pilihan Terbaik untuk buang ANGIN diperut. Juga untuk SENDI. ✅KELAPA DARA
➡Terbukti bermanfaat bagi mereka yang mementingkan kesihatan RAMBUT dan KULIT. ✅LIMAU PURUT
➡Membantu mengekalkan kelembapan KULIT, merawat KULIT KEPALA, LUKA, LEBAM, GIGITAN SERANGGA. Juga untuk AROMATERAPI (calm feeling). ✅PUDINA
➡Sangat membantu untuk meringankan PERNAFASAN akibat selsema, hidung berair, paru-paru dan masalah lain yang melibatkan pernafasan. ➡Rasa "mint"nya memberikan "CALM FEELING" (rasa relax) kepada badan kita.

www.wasap.my/601126000344

#IVMist #AromaticNanoOil #MagicOil #PenawarMujarab #AllInOne #FirstAidKit #SemburSemburSembuh #stokisivmistkoklanas #ivmistteamhidayah
#ejendiperlukan #love #bazaarpaknil #stokisdiperluk

Info tentang si kecil IVMist ini.📝
.
IVMist ini sangat² berguna apabila berlaku kemalangan 🚑 kecil kepada diri
.
📝 Mana lah kita tahu tiba² disengat serangga bisa seperti tebuan, lipan, kala jengking atau labah labah. 🦂🕷
📝 Tetiba kepala sakit dek cuaca sekarang tidak menentu.
📝 Sakit gigi yang sangat mengganggu kerja harian.😖
📝 Riadah futsal ngn kwn² tetiba terseliuh kaki.😖
📝 Penat seharian bekerja, badan penat dan sakit² tubuh.😩
📝 Lenguh² kaki dek kerana banyak sangat berjalan.😥
📝 Anak pula melecur tangan terkena perkakas panas.🔥
📝 Isterinya pulak duk ada Migrain. Hari² rasa nak pecah kepala dibuatnya.🤕
📝 Dapat tahu suami pulak terkena GOUT.😰
📝 Lagi 2 minggu mak ayah nak pergi umrah.🕋
📝 Duk sikat rambut anak, tetiba nampak pulak kutu sdg berlari dikepala anak.😡
📝 Mak aihh.. Gatal sangat hidung, kelopak mata dan pipi ni. Rasa nak tanggal² je kalau boleh.😫
📝 Dlm hati teringin nak makan udang ketam, tapi tak boleh. Alergik sangat.😪
📝 Asal sejuk je Selsema mai Serang. Tak kira masa, tak kira tempat.😩
📝 Banyak sangat kerja opis, tekanan lainnya lagi sampai diri jadi sangat stress, dengan izinNya IVMist juga membantu. 😣
📝 Anak laki kurap, anak perempuan pulak panau, si kakak kukunya cekam. 😔
📝 Dan penyakit² yang lain lagi.
.
Apa jua masalah , IVMist Dapat membantu dengan izin Allah. Ianya terbukti berkesan selepas beratus² testimoni yg pengguna berikan kepada kami.👍👍👍
.
Dah lah fungsi gunanya utk pelbagai rawatan. Harganya pulak bukan main murah lagi. Sangat berbaloi untuk milikinya.💰👍
.
Nak turut rasai mujarabnya ???
.
WhatsApp 0127806705
.
#ivmist #ivmistmurah #sayajualivmist #ivmistserbaguna #firstaidkit #bazaarpaknil #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan

Be sure you're prepared at home and your #firstaidkit is well stocked.

K&J
📸AsiaWerbel
#firstaidkit

.
|PERSOALAN IVMIST|
.
Dengan sebotol #ivmist 12ml berharga RM25,
.
👉Berapa kali boleh guna?
👉Tahan berapa lama ye?
.
✔Jawapan:
.
12ml=100-110 semburan Purata kegunaan 3 kali sehari selama 30 hari.
30x3 kali sehari=90 semburan
.
👉Kan sebotol untuk 110 semburan. Jadi lebihan lagi 20 semburan boleh digunakan untuk bulan seterusnya.😀😀
.
👉Murah je tapi sebulan lebih boleh guna.Semoga ivmist menjadi asbab kita lebih sihat dan mudah beribadah kpd Allah😊😊😊
.
whatsApp 📲011-32724057

#stokisivmistbalakong #ivmistteamamny #ivmist #sakitkepala #FirstAidKit #Batuk
#ivmistmurahmalaysia #ivmistoil#ejendiperlukan#dropshipdiperlukan#stokisdiperlukan

Puppy toe first aid...and I'm cutting up my gauzy white dish towels into bandages, makes me think of barber pole history. #firstaidkit, #barberhistory #barberpole #shitmydogdoes #alwayshavevetwraphandy

Most Popular Instagram Hashtags