#firmingeyecream

MOST RECENT

Soaking up the last bit of summer while we can...because 🎃 spice latte time is like, right around the corner. And keeping our eyes bright and tight with @ef_tropics Illuminating White. Check out the 5 ways this powerful treatment has changed our expectations of an eye cream in our Summer Survival Guide, now on the blog. 👆🏼
#darkcircles #firmingeyecream #byewrinkles #ad

Soaking up the last bit of summer while we can...because 🎃 spice latte time is like, right around the corner. And keeping our eyes bright and tight with @ef_tropics Illuminating White. Check out the 5 ways this powerful treatment has changed our expectations of an eye cream in our Summer Survival Guide, now on the blog. 👆🏼
#darkcircles #firmingeyecream #byewrinkles #ad

Hi Beauties.. 😘
.
🐸 Ada yang mengalami masalah lebam bawah mata atau sembap bawah mata tak? Macam eyebag?
.
🐸 Akibat tak cukup tidur, mengadap laptop dan handphone lama2 kann? Ok tak apa jangan risau. Jom cuba Indulge Soothing Eye Gel Mary Kay ni.
.
🐸 Ia sejukkan area mata! Sangat relax!! Lebam yang di bawah mata pun akan berkurangan jika rajin dan konsisten pakai eye gel ni tau. Yeay!
.
🐸 Eye gel ni sangat sesuai untuk mata yang sensitif. Tunggu apa lagi? Kurangkanlah mata panda awak dengan Soothing Eye Gel ni. Bestt!
.
🐹 Just DM or WA 013-4230814. Selesaikan masalah area mata jom! 💖

#matamengantuk #matasembab #darkcirclesbegone #darkcircles #lingkaranmatahitam #lingkaranmata #kulitmatakering #firmingeyecream #firmingsleepingmask #firming #eyecream #eyecreams #krimmata #krimmatamurah #krimmatapanda #matapanda #matapedih #eyemake #skincareaddict #skincare #skincareroutine #skincaremurah #eyebags👀 #eyebag

🍯 🍯 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯

Укрепляющий крем с мёдом канолы для кожи вокруг глаз

The YEON, Jeju Canola Honey Firming Eye Cream

30 мл, 1.250 ₽

✔️В НАЛИЧИИ✔️

🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯

▫️Подобрать хороший крем для кожи вокруг глаз – дело нелегкое , но самое важное ! Ведь именно эта область первая склонна к появлению признаков старения 🧐

▫️Крем с легкой гелевой текстурой на 40% состоит из экстракта мёда 🍯 :

✔️ способствует укреплению кожи, ✔️позволяет ей оставаться увлажненной в течение длительного времени,
✔️ повышает упругость и эластичность, ✔️способствует разглаживанию морщин и ✔️устранению мешков под глазами.
⠀⠀
▫️Дизайн крема очень интересен. Баночка выполнена в жёлтом оттенке с изображением сот, напоминает настоящий бочонок с мёдом 🍯

▫️Открывая крышечку, можно заметить очень необычный дозатор. Нажимаем на белую часть дозатора и из серединки вытекает крем. Скажу сразу, что он очень удобен в использовании: не надо никуда лезть пальцами, нажал и получил необходимое количество средства , всё гигиенично.

▫️Сам крем для век имеет гелевую, словно медовую текстуру. Она довольно густая, обладает ненавязчивым медовым ароматом.

▫️Крем хорошо впитывается и моментально увлажняет кожу.

🍯 Экстракт мёда канолы (рапсовый мёд) эффективно ухаживает за кожей, является одним из немногих продуктов, обладающих способностью на 100% усваиваться кожей. В составе мёда более 300 элементов (витамины, минералы, органические кислоты, натуральные ферменты, антиоксиданты, природные антибиотики, простые сахара и др.). Проникая через клеточные мембраны, активные компоненты мёда наполняют клетки энергией, ускоряется деление клеток, активизируются клеточное дыхание и процессы регенерации.

🔬Также в составе крема: 📍аденозин (эффективное разглаживание морщин), 📍трегалоза (длительное увлажнение и защита от обезвоживания), 📍экстракты киви, лимонной травы, брокколи, соевых бобов и другие полезные компоненты ( создают мощную формулу, которая укрепляет, оздоравливает и омолаживает кожу).

▫️Способ применения: ⠀

нанесите крем мягкими движениями на кожу вокруг глаз ✌️

🛑 STOP 🛑 Don’t give one more anti-aging peel until you get Illuminating Young to apply post treatment! want to know why learn more on our website via the link in our bio. #antioxidants #hyaluronicacid #peptides

Awakkk ! Saya suka simple je”. “Saya nak cuba basic item sahaja”. “tapi budget saya rendah, mana yang patut saya beli?”
. 🏵Mostly kami memang akan suggest basic item sahaja especially untuk yang first time nak cuba produk Mary Kay 🤗 , bagi pengguna setia Mary Kay tiada masalah untuk anda guna full set !
.
🏵TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda
.
🏵Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas.
.
❤timewise 3 in 1 cleanser ❤iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise.
.
❤age fighting moisturizer ❤dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam

Www.wassap.my/0175048550
#skinvimarykay
#skinvibrush
#lovemarykay
#marykaybatugajah
#marykayipoh
#mkmen
#melacepmarykay
#botanicalmarykay
#botanicalevolution
#marykay
#marykaymakeup
#marykayskincare
#marykaylovers
#marykayaddicted
#satinlotion
#semimattegellipstick
#semishinelipstick
#eyesoothinggel
#timewise
#charcoalmask
#timewiseliquidfoundation
#marykayloosepowder
#oilfreehydratinggel
#agefightingeyecream
#firmingeyecream
#timewiserepair
#perfumemarykay
#mineralpowderfoundation
#marykayconcealer
#mineralsheerpowder

Assalamualaikum uollss...
Selamat pagi dan
Salam jumaat yg penuh barokah..
Semoga kita semua dilimpahkn rezeki yg berganda2.. aminnn.. 💞Limited Edition💞 DAPATKAN SEMULA KEREMAJAAN KULIT UOLSS IN 2 WEEKS ! 👩🎤Timewise repair.. Lifting Bio cellulose Mask. ( 4 pcs ) ✨✨✨ 🎖💞 setelah penggunaan kali pertama kulit kelihatan sgt berseri.
🎖💞 setelah 2 minggu penggunaan kulit kelihatan lebih cerah, muda,anjal & tegang.
🎖💞setelah 4 minggu penggunaan garis2 halus2 & kedutan di muka berkurangan.
🎖💞kajian klinikal menunjukkan penggunaannya meningkatkan kadar kelembapan kulit selama 24 jam.
🎖💞merupakan booster suplement utk skin.

Aturan pemakaian:
💞 2x seminggu.
💞 20-30 minit pemakaian.
💞 ada 3 lapisan 👇

Sebelum apply pd skin ♐tarik kuar lapisan bawah.
♐ letakkan pada muka mengikut kedudukan yg betul.
♐ lapisan pd bahagian mata bole di biarkan menutupi mata @ di lipat supaya tdk menutupi mata.
♐ setelah meratakan topeng dgn baik tarik keluar perlahan2 lapisan di bahagian atas pula.
♐ biarkan 20-30 minit kemudian keluarkan topeng.
♐ tanpa di bilas lakukan urutan pada wajah.
♐ topeng itu perlu di buang,cuma 1x penggunaan utk 1

Www.wassap.my/0175048550
#skinvimarykay
#skinvibrush
#lovemarykay
#marykaybatugajah
#marykayipoh
#mkmen
#melacepmarykay
#botanicalmarykay
#botanicalevolution
#marykay
#marykaymakeup
#marykayskincare
#marykaylovers
#marykayaddicted
#satinlotion
#semimattegellipstick
#semishinelipstick
#eyesoothinggel
#timewise
#charcoalmask
#timewiseliquidfoundation
#marykayloosepowder
#oilfreehydratinggel
#agefightingeyecream
#firmingeyecream
#timewiserepair
#perfumemarykay
#mineralpowderfoundation
#marykayconcealer
#mineralsheerpowder

Kulit di sekeliling mata adalah antara 7 hingga 10 kali lebih nipis dan sensitif berbanding dari kulit pada wajah. Ia mengandungi kelenjar lemak yang sedikit, lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding dari bahagian lain.

Ini bermakna, bila usia makin meningkat, kulit pada bahagian mata lebih cepat mengendur, berkedut dan cengkung. Kerana itu, kawasan sekitar mata memerlukan penjagaan yang betul dan sesuai bermula dari awal usia.

Beauty Consultant Ehya
www.wasap.my/60145072148
#BeautyByEhya #BeautyConsultantEhya #MaryKay #MaryKayMalaysia #OilFreeEyeMakeupRemover #FirmingEyeCream

Bersedia utk memiliki kulit TERLEMBUT?
.
New TimeWise Moisture Renewing Softener, dpt menghidrat & menyediakan kulit anda utk menyerap setiap kebaikan titisan TimeWise age-fighting.
.
Merupakan pelembab bebas alkohol yg dpt melengkapkan proses pembersihan & menyediakan kulit utk langkah seterusnya. Dapat melawan tanda2 penuaan dgn segera & mengurangkan penampilan liang2 pori.
.
Nak dptkan Kulit tampil lebih cerah & berasa seperti sutera? Mari sy bantu selesaikan masalah anda. Wasap sy segera ya. Just click wasap link at my bio profile.
.
Lia,
0136138224
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaypromotion #marykayperfume #marykaycityscape #marykayforeverdiamond #marykaythinkingoflove #marykayLashIntensityMascaraLIMITEDEDITION #WaterproofMascara #marykayeyeliner #clearProofDeepcleansingcharcoalmask #OilFreeHydratingGel #microdermabrasionrefine #poreminimizer #firmingeyecream #botanicaleffectmask #marykaysoothingeyegel #marykayeyeprimer #truedimensionssheerlipstick #bakedcheekpowder #marykaysepang #marykayshahalam #marykaypagoh #marykaymuar #skincareterbaik #marykaybotanicaleffect #marykaybotanicaleffectevolution #marykaymelacep #marykaylumivieintensiveserum #marykaycharcoalmask #marykaytimewisemoisturerenewingsoftener

Wowwww maceh kak.. sbb sudi beli kt fyda.. tuk digubah sbgai hntran adiknya.. mmg sgt2 cntikk.. 💖💖💖 Awak, nak kahwin nanti dah ada ke hantaran yang sesuai ?
Cuba tengok ni awak.
Banyak idea ni awak.
International brand. Makin pakai makin cantik. Tahan 6-8 bulan.
Kalau mengandung lepas kawen tu, SELAMAT UNTUK TERUS PAKAI.
Lepas beranak, baru beli set baru sebab baru habis.
Ya Allah, jimatnya awak!
Lagilah pula Top 5 Skincare Brand in The Word! (Ini fakta)
Awak cuci mata dulu, nanti awak bagi tau ok!
Www.wassap.my/0175048550
#skinvimarykay
#skinvibrush
#lovemarykay
#marykaybatugajah
#marykayipoh
#mkmen
#melacepmarykay
#botanicalmarykay
#botanicalevolution
#marykay
#marykaymakeup
#marykayskincare
#marykaylovers
#marykayaddicted
#satinlotion
#semimattegellipstick
#semishinelipstick
#eyesoothinggel
#timewise
#charcoalmask
#timewiseliquidfoundation
#marykayloosepowder
#oilfreehydratinggel
#agefightingeyecream
#firmingeyecream
#timewiserepair
#perfumemarykay
#mineralpowderfoundation
#marykayconcealer
#mineralsheerpowder

Thinking of Love™ Eau de Parfum
.
♥ Bau yg menyegarkan & aroma yg mengasyikkan. Sesuai utk dijadikan sbg hadiah, hantaran, utk kegunaan sendiri pon boleh taw. 😍
.
Berminat boleh wasap sy segera ya! Just Click wassap link at my bio profile.. 😉
.
Lia,
0136138224
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaypromo #marykayperfume #marykaycityscape #marykayforeverdiamond #marykaythinkingoflove #marykayLashIntensityMascaraLIMITEDEDITION #WaterproofMascara #marykayeyeliner #clearProofDeepcleansingcharcoalmask #OilFreeHydratingGel #microdermabrasionrefine #poreminimizer #firmingeyecream #botanicaleffectmask #truedimensionssheerlipstick #bakedcheekpowder #marykaysgbuloh #marykaysepang #marykaykualaselangor #marykayshahalam #marykaypagoh #marykaymuar #skincareterbaik #perfume

August Promotion, Eye Care Set

___

Anda mencari produk khas untuk kecantikan mata? Boleh la cuba produk dr Mary Kay ni

Set ni boleh membantu anda mengatasi masalah kedutan pd mata, dark circles dan juga sembap

___

Any info or order kindly dm or whatsapp me okehh 😚

Haida
0109792920

#marykaymalaysia #marykaypromo #promo #promotion #eyecare #eyebag #wrinkles #firmingeyecream #eyecream #indulgesoothinggel #rawatmata #skincare #cosmetics

Kenapa MASK penting untuk wajah? 🤔 .
🌷Fungsi UTAMA mask ialah untuk membuang kekotoran dan sel kulit mati daripada lapisan bahagian dalam kulit yang tidak dapat di lakukan oleh pencucian sahaja. . ⁉ .
Jadi PENTING kan mask? .
Jika anda tidak gunakan secara rutin penjagaan, kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA dan BERMINYAK serta white head akan menetap bebas di wajah anda
.
📌 MASK Botanical Effect - Sesuai untuk semua jenis kulit. .
👉Kelebihan yang ada pada Mask BE jika anda gunakan 2x seminggu selama 10minit sahaja : .
❤ Menganjalkan kulit .
❤ Membuang sel mati dan tiada lagi kulit kusam .
❤ Melicinkan kulit wajah serta mencerahkan kerana sel kulit mati ditanggalkan .
❤ Sesuai untuk semua peringkat usia untuk kelihatan segar dan memiliki kulit yang sihat .
❤ Menanggalkan whitehead dan blackhead
.
Jum sembang2 pasal kulit dan penjagaan kulit yang sihat 🙋🏻‍♀ **** mask ni tahan lama taw... 6 ke 8bln pn ade lg masknye.. tu la kite kate.. gne mary kay ni berbaloi2 sbb jimat.. tahan lama.. woooowww hebat kannnnn

Www.wassap.my/0175048550
#skinvimarykay
#skinvibrush
#lovemarykay
#marykaybatugajah
#marykayipoh
#mkmen
#melacepmarykay
#botanicalmarykay
#botanicalevolution
#marykay
#marykaymakeup
#marykayskincare
#marykaylovers
#marykayaddicted
#satinlotion
#semimattegellipstick
#semishinelipstick
#eyesoothinggel
#timewise
#charcoalmask
#timewiseliquidfoundation
#marykayloosepowder
#oilfreehydratinggel
#agefightingeyecream
#firmingeyecream
#timewiserepair
#perfumemarykay
#mineralpowderfoundation
#marykayconcealer
#mineralsheerpowder

Assalammualaikum dan slmt pg uolls... salam mencari rezeki kerana Allah ta'ala.. aminnn 😍😍
💁🏻‍♀Kalau korang rasa cuci muka pakai tangan dah cukup bersih,silap besar tau
.
☺ Sebab jari kita TAK boleh pun bersihkan di dalam pori kita
.
🙄 TAPI .
❤Dengan menggunakan skinvigorate brush ni,85%lebih bersih berbanding cuci tangan
.
😎 Say bye bye buat white n blackhead yg bermaharajalela di wajah tu
.
🤓 Serius la nk bg tahu ni,nak kulit yg perfect bersih dan cantik kena la guna Skinvigorate Cleansing Brush ni 😘

Www.wassap.my/0175048550
#skinvimarykay
#skinvibrush
#lovemarykay
#marykaybatugajah
#marykayipoh
#mkmen
#melacepmarykay
#botanicalmarykay
#botanicalevolution
#marykay
#marykaymakeup
#marykayskincare
#marykaylovers
#marykayaddicted
#satinlotion
#semimattegellipstick
#semishinelipstick
#eyesoothinggel
#timewise
#charcoalmask
#timewiseliquidfoundation
#marykayloosepowder
#oilfreehydratinggel
#agefightingeyecream
#firmingeyecream
#timewiserepair
#perfumemarykay
#mineralpowderfoundation
#marykayconcealer
#mineralsheerpowder

Try check uoll punye skincare and cosmetic. Ada tak jaminan kepuasan ni?
.
Mary Kay ada 90 DAYS SATISFACTION GUARANTEE taw. In case ade ape2 yg berlaku, blh return brg & company akn bertanggungjawab.
.
So secure tak bila kita pakai??? Off course la kan! 😉
.
So apa lg? Bijak lah dlm memilih produk penjagaan kulit dan cosmetik. Segala2nya di tangan anda. 🤗
.
Nak dptkn free skin consultation? Just wasap sy ya. Just click wasap link at my bio profile. 😊
.
Lia,
0136138224
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaypromotion #marykayperfume #marykaycityscape #marykayforeverdiamond #marykaythinkingoflove #marykayLashIntensityMascaraLIMITEDEDITION #WaterproofMascara #marykayeyeliner #clearProofDeepcleansingcharcoalmask #OilFreeHydratingGel #microdermabrasionrefine #poreminimizer #firmingeyecream #botanicaleffectmask #marykaysoothingeyegel #marykayeyeprimer #truedimensionssheerlipstick #bakedcheekpowder #marykaysepang #marykayshahalam #marykaypagoh #marykaymuar #skincareterbaik #marykaybotanicaleffect #marykaybotanicaleffectevolution #marykaymelacep #marykaylumivieintensiveserum #marykaycharcoalmask #marykayclearproofacnesystem

SMOOTH SLEEPER // Want to wake up with smoother, more revitalised skin? Add this duo to your night-time skincare regime! ☝🏽

Our Private Formula Firming Eye Cream and Advanced Night Cream contain Vitamin A to rejuventate your skin as you slumber, helping to reduce the signs of tired eyes and diminish the visible signs of ageing. 💖 #DrLeWinns



#vitamina #nightcream #tiredeyes #eyecream #firmingeyecream #investinyourskin #australianskincare #skincarecommunity #skincareobsessed #sydneybeauty #melbournebeauty #skincareluxury #skincareaddiction #beautycommunity #skincareaustralia #aussiebeautyblogs #bbloggersau #beautybloggersau #ausbeautybabes #ausbeautybabe #ozbeautyblogger #ozbeauty #sydneybeautyblogger #melbournebeautyblogger #brisbanebautyblogger #adelaidebeautyblogger #perthbeautyblogger

Most Popular Instagram Hashtags