#fikiran

2644 posts

TOP POSTS

#Fikiran itu seperti parasut, hanya berfungsi ketika terbuka.
@John Dewer..πŸ’™πŸ’™πŸ‘

#semacam#ngedem#ati#lan#fikiran 😘😘😎

Fikiran ibarat parasut,hanya berfungsi saat terbuka #rameinaja #punyagaya #regram #vape #fikiran

Tahun nie raya di perantawan la kita..
#kena krja mud raya xada weii..
#fikiran ingatkn kmpung..

Kita diluar nampak bahagia. Bahkan sedikit kita menunjukkan rasa duka. Semua hancur, semua berubah. Serasa hidup teh cuma punya dd aja. Dia yang selalu menemani suka duka. Sedangkan ayah ?? 😧. Berbahagia dengan dunia nya. Tak pernah terbayangkan akan seperti ini jalan cerita hidup gue. "Mungkin ini takdir", Ya ini takdir, mengapa takdir ini begitu perih ??. Pahit seperti ini 😒. .
.
#stress
#frustasi #fikiran #kacau #kacaubalau

Jalan" .. Lupakan beban fikiran
.
.
.
.
.
.
.
#ngefresh
#fikiran
Taken by @syntia_ayukamara

Rasanya masih pengen dirumah, πŸ˜₯
Maafin ibi yah bang ibi gak ada pas abang khitanan nanti.
😣😫😭
#banyakhal #menggaggu #Fikiran !!!
#MENYEBALKAN !

Re -refres- ing Γ—βˆ†Γ—
.
.
#lepas #fikiran

MOST RECENT

Rusak saja, habiskan saja, tindas sajalah. Mumpung belum di dahului MANUSIA lain.!
Apa seperti itu kah MANUSIA ?
.
sewajarnya sajalah hidup ini juga butuh keseimbangan.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
.
.
πŸ“Œ DUNIA ku
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
.
.
#sang_pengabdi #manusia #binatang #tubuhan #alam #indonesia #indonesiaraya
#jiwa #mental #hati #fikiran #air #tanah #udara #lingkunganhidup

Berlaku. . Berucap. . Berfikir. . "untuk sesuatu yang pantas kita perjuangkan"
Repost from 2015 in Ranu Kumbolo. .
#aku #kamu #mereka #cinta #love #you #thanksgod #everything #perilaku #ucapan #fikiran #perjuangan #ranukumbolo #danauimpian #alam #nature #wonderfulindonesia #baipast

Dulu banget, pernah punya keinginan untuk bisa keliling kabupaten se-Jawa Tengah.. #Fikiran masa lalu
#Ekspedisi sementara 10 kabupaten
@duwanda_hyden
@herdhi_kayen

#☺️☺️☺️soam je😘#fikiran ku selalu memikir kan mg and wajah mg selalu terbang-ii di mata kuπŸ˜šπŸ’ž

Dimana kita tidak memikirkan #beban#fikiran#pngin jadi bocah lagi@

Indah karnamu.....#Slow#Selalu bersma#fikiran berbeda tujuan sama#Happy

Mak aih, sedap2 cakap "aku nak tunggu karma attack kau balik" entah-entah apa yang dah jadi tu karma kau sendiri tapi sebab kau rasa diri kau tu malaikat so kau g buat statement "teraniaya" kau tu. Hoho, jomlah makan Tub Tim Grob. #sembangkosong #bukanuntuksesiapa #fikiran #mental #boraksendiri #stigma #anxious #bilakautakmakanpilmentalkau

Kita di berikan akal dan fikiran...πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ™ˆπŸ™‰πŸ™Š
Tergantung dari kitanya..maw jd org baik atw org jahat... semua yg Kta lakukan pasti ad balasannya...berbuat baik lah dan positif thingking...β˜ΊπŸ˜ƒπŸ˜„
.
.
.

#fikiran
#akalsehat
#positifthinking
#inspirasi
#like4likealways
#like4likealwaysbacklike

Most Popular Instagram Hashtags