[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fidgetmurah

12388 posts

TOP POSTS

FIDGET SPINNER PLAY STATION

Material Rubber Silicon
Steel Bearing
Rp 35.000

#fidgetspinnermakassarmurah #fidgethandspinner #fidgetmurah #handspinner
#fidgetspinnermakassar

#slashcollectionsfeedback
----------------------------------------------
Thanks to our customer yang beli dari @slashcollections. Sekali beli 3 barang terus. Semua fidget jenis mencabar yang dia beli tu. Beli mana mana 3 fidget dari Hakak Slash, Hakak kasi postage free untuk awak semua. Postage Hakak lanje 😎
.
Mai lekas whatsApp Hakak di 0197896995. Last post pada 21/8 ni tau. Nanti selama seminggu takda post hampa jgn nangis lak tak dapat barang on time.
.
#fidgetspinnermalaysia #fidgetspinnermurah #fidgetspinner #fidgetspinners #fidgetmalaysia #fidgetmalaysiamurah #handspinner #handspinnermalaysia #fidgetcube #fidgetcubemalaysia #fidgetcubemurah #fidgetmurah #fidgetmokuru #mokurumalaysia #mokurufidgettoy #mokurumurah

Spinner (Limited Stock & limited edition)
KUALITAS PREMIUM..
Harga : IDR 130.000
Waktu putar 1-3 menit
.
↓↓Info Order↓↓
📲BBM : D7EDD919
📲LINE : @pvx0134v

#jualspinner #spinnermurah #spinner #spinnerindonesia #spinnerbait #spinnerimport #spinneroriginal #spinnermedan #spinnerbagus #fidgetspinner #fidgetmurah #fidgetspinnermurah #fidgetspinnertricks #spinnertrick #spinnerskill #fidgetspinnerimport

Hai guys! Buat kalian yang bosen sama fidget spinner, ada mainan menarik baru nih. Namanya begleri. Simplenya, begleri itu mainan fidget juga tapi cara main nya lebih asik. So kalo kalian penasaran, go follow @begleri.id buat liat trik dan koleksinya. Grab it fast!

#begleri #begleriid #begleriindonesia #fidget #fidgettoys #skillplay #thumbyoyo #fidgetbandung #mainanfidget #mainanfidgetbandung #beglerimurah #fidgetmurah #fidgetspinner #spinner #mainanmurah #mainanbandung #bandungtoys #mainanbandul

LED Fidget Spinner
.
Sape yg tgh cari Fidget Spinner jenis LED. Saya cuma ada 12 je stok. Sape cepat dia dpt.
.
Free postage.
1 = RM28
2 x RM24 = RM48 (Jimat RM8)
.
Whatsapp 📲
👇👇👇👇👇
+6019-7256520
+6019-7256520
+6019-7256520
.
#fidgetspinnermurahmalaysia #iZiVio #fidgetspinnermurah #sayajualfidgetspinner #fidgetmurah #matmoto #kamimatmotobukanmatrempit #yamaha #rxz #peminatrxz125z #pencintaduaroda #shoei #matrempit #kitaridertiadabeza #rxzstilltheboss #abam_ranggi_vs_sisto_rare #arai #125zr #peminataraidanshoei #johor #duaroda #malaysia #malaysianbikers #arkdesignmalaysia #kolainbang #yamaharxz #peminataraishoei #anakpenang #utagha #urbanridex

Fidget Spinner Bluetooth Speaker LED LIGHT USB CHARGE

Harga Promosi
🔥 RM24 🔥 RM24

Harga asal 💰 RM48 exclude postage

Jom dapatkan fidget spinner yang boleh dijadikan speaker. Boleh dengar music dengan hanya sambungkan bluetooth dari telefon anda. Harga sangat murah dan kualiti samgat berbaloi. Stok adalah terhad so first come first serve sahaja. Mana nak cari harga murah camni

Anything boleh Whatsapp 01117829529 atau DM sekarang
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
Features: -Multipurpose fidget spinner with flashing LED lights bluetooth speaker -Switch and USB charging design, light and portable -Perfect tool for relieving the effects of stress, ADD, ADHD, fidgeting -Spin it instead of clicking a pen or flipping a lighter -Easy to carry, fiddle with it anytime and anywhere -Suitable for kids up to 3 years old -A perfect combination, suitable for the costume party, birthday party, Fools Day, etc.
Products Type: Fidget Spinner
Frame material: Plastic
Features: Creative Toy,LED Light
Swing Numbers: Tri-Bar
Weight: 0.161 kg
Package Contents: 1 x Fidget Spinner

#fidgetspinnermurah #fudgetspinnermalaysia #spinnermurah #spinnermalaysia #fidgetmurah #fidgetmalaysia #gadgetmurah #gadgetmalaysia #gadgetbaru #speakermalaysia #speakermurah #speakerlucariamy

MOST RECENT

Fidget Spinner Bluetooth Speaker LED LIGHT USB CHARGE

Harga Promosi
🔥 RM24 🔥 RM24

Harga asal 💰 RM48 exclude postage

Jom dapatkan fidget spinner yang boleh dijadikan speaker. Boleh dengar music dengan hanya sambungkan bluetooth dari telefon anda. Harga sangat murah dan kualiti samgat berbaloi. Stok adalah terhad so first come first serve sahaja. Mana nak cari harga murah camni

Anything boleh Whatsapp 01117829529 atau DM sekarang
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
Features: -Multipurpose fidget spinner with flashing LED lights bluetooth speaker -Switch and USB charging design, light and portable -Perfect tool for relieving the effects of stress, ADD, ADHD, fidgeting -Spin it instead of clicking a pen or flipping a lighter -Easy to carry, fiddle with it anytime and anywhere -Suitable for kids up to 3 years old -A perfect combination, suitable for the costume party, birthday party, Fools Day, etc.
Products Type: Fidget Spinner
Frame material: Plastic
Features: Creative Toy,LED Light
Swing Numbers: Tri-Bar
Weight: 0.161 kg
Package Contents: 1 x Fidget Spinner

#fidgetspinnermurah #fudgetspinnermalaysia #spinnermurah #spinnermalaysia #fidgetmurah #fidgetmalaysia #gadgetmurah #gadgetmalaysia #gadgetbaru #speakermalaysia #speakermurah #speakerlucariamy

INFUSED WATER
BPA FREE
only idr 80k
Line or dm us
Ask for more tq ☺☺

WASPADA KANKER SERVIKS!!
Toilet Seat Sanitizer
Untuk membersihkan tempat duduk toilet2 diluar
CUKUP 1 PUSH SPRAY
only idr 32k
Line or dm us (info cek bio)
Ctc us for more tq ☺☺

➡️ Tech deck
➡️ BLACK LABEL ➡️96mm ➡️plastic material
➡️ Rm30 include postage
➡️ whatsapp 01128204908
#customavailable #firstintown
#wristgun #wristgunxbracelet #wristgunfeedback #skatemy #skatemurah #lokalah #sk8my #sapotlokal #barangbaik #fingerboardmy #fidgetmurah

➡️ Tech deck
➡️ WORLD ➡️96mm ➡️plastic material
➡️ Rm30 include postage
➡️ whatsapp 01128204908
#customavailable #firstintown
#wristgun #wristgunxbracelet #wristgunfeedback #skatemy #skatemurah #lokalah #sk8my #sapotlokal #barangbaik #fingerboardmy #fidgetmurah

☠️ FIDGET SPINNER SKULL PUNiSHER☠️ Fidget Spinner Tengkorak dengan warna yang mewah, GOLD ON SILVER, Salah satu Fidget Spinner Premium kami, buruan dikoleksi guys 💀☠️ .
#fidgetspinner #fidgetspinnerindonesia #fidgetmakassar #fidgetmurah #mainankekinian
#fidgetspinnermakassar
#handspinner

➡️ Tech deck
➡️ GIRL ➡️96mm ➡️plastic material
➡️ Rm30 include postage
➡️ whatsapp 01128204908
#customavailable #firstintown
#wristgun #wristgunxbracelet #wristgunfeedback #skatemy #skatemurah #lokalah #sk8my #sapotlokal #barangbaik #fingerboardmy #fidgetmurah

➡️ Tech deck
➡️ GIRL ➡️96mm ➡️plastic material
➡️ Rm30 include postage
➡️ whatsapp 01128204908
#customavailable #firstintown
#wristgun #wristgunxbracelet #wristgunfeedback #skatemy #skatemurah #lokalah #sk8my #sapotlokal #barangbaik #fingerboardmy #fidgetmurah

➡️ Tech deck
➡️ FLIP ➡️96mm ➡️plastic material
➡️ Rm30 include postage
➡️ whatsapp 01128204908
#customavailable #firstintown
#wristgun #wristgunxbracelet #wristgunfeedback #skatemy #skatemurah #lokalah #sk8my #sapotlokal #barangbaik #fingerboardmy #fidgetmurah

➡️ Tech deck
➡️ BLACK ➡️96mm ➡️plastic material
➡️ Rm30 include postage
➡️ whatsapp 01128204908
#customavailable #firstintown
#wristgun #wristgunxbracelet #wristgunfeedback #skatemy #skatemurah #lokalah #sk8my #sapotlokal #barangbaik #fingerboardmy #fidgetmurah

Buat pertama kali nya, kami dari @slashcollections nak buat OFFER GILAAAAA punyaa untuk semua follower ig @slashcollections ni.
-
BUY 1 GET 1 SAME ITEM FOR FREE !!!!!
-
Wohooo gaisss. Bukan selalu Hakak Slash nak buat offer macam ni haa gais. MAI LEKAIHHH BELI FIDGET KESUKAAN HAMPA NAHH
-
Offer berlangsung selama 7 HARI SAHAJA ye. Bermula malam ni, sampai 19/9/2017 ni je ye. Selepas dari tu, bye byeee to offer buy 1 free 1.
-
Setiap item yang awak beli, awak akan dapat satu lagi secara FREE jenis barang yg sama. Kalau beli begleri warna 1, akan dapat lagi 1 begleri warna secara FREE. Boleh ajak mana mana kawan untuk beli sama sama. Setiap sorang hanya bayar separuh harga je, dah dapat jimat dekat situ.
-
List harga barang :
Thumb Chucks - RM45
Begleri Warna - RM30
Begleri Plain 1.0 - RM35
Begleri Plain 2.0 - RM35
Mokuru Plain - RM20
Mokuru Corak - RM30
Mokuru LED - RM35
Spinner Corak - RM15
Spinner Besi - RM30
Fidget Cube - RM15
Spin Pen V5 - RM17
Spin Pen V6 - RM22
Spin Pen V11 - RM28
-
POSTAGE ADD :
RM5 Semenanjung Malaysia
RM10 Sabah Sarawak
-
Ingat yee, beli 1 barang tu, akan dapat 1 lagi FREE benda yang sama. Tak boleh nak request untuk tukar jenis barang ye.

WhatsApp Hakak di 0197896995
WhatsApp Hakak di 0197896995
WhatsApp Hakak di 0197896995
-
#fidgetspinnermalaysia #fidgetspinnermurah #fidgetspinner #fidgetspinners #fidgetmalaysia #fidgetmalaysiamurah #handspinner #handspinnermalaysia #fidgetcube #fidgetcubemalaysia #fidgetcubemurah #fidgetmurah #fidgetmokuru #mokurumalaysia #mokurufidgettoy #mokurumurah #spinnerpen #spinpen #spinnerpenmalaysia #spinpenmalaysia

Hello gaiss 👋🏻Fuhhhh dah lama Hakak tak update apa apa dekat ig @slashcollections Hakak ni. Hakak minta maaf sebab Hakak senyap jee dalam beberapa hari ni. Hakak agak busy sedikit bulan ni. Tiap minggu outstation je. So now, Hakak akan cuba untuk active kan balik ig @slashcollections ni.
.
Dan untuk korang semua yang still stay follow ig Hakak ni, malam ni Hakak nak umumkan promo yang Hakak nak buat khas untuk korang. Tunggu malam ni tau!!!
.
#fidgetspinnermalaysia #fidgetspinnermurah #fidgetspinner #fidgetspinners #fidgetmalaysia #fidgetmalaysiamurah #handspinner #handspinnermalaysia #fidgetcube #fidgetcubemalaysia #fidgetcubemurah #fidgetmurah #fidgetmokuru #mokurumalaysia #mokurufidgettoy #mokurumurah #thumbchucksmalaysia #thumbchucksmurah #beglerimalaysia #beglerimurah

Most Popular Instagram Hashtags