[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fesyenmuslim

1184 posts

TOP POSTS

NEW RELEASE April 2017

Koko THE TUXEDO Series
Bahan : Thobes Slub
Model : Koko Short
Warna : Grey Silver - Black
Size : M-L-XL-XXL-XXXL

Harga :
Rp 145.000 (M-L-XL)
Rp 155.000 (XXL)
Rp 165.000 (XXXL)

segera hubungi CS  kami di :
SMS/WA/telegram: 085659101069
BBM : 5B371143
line: kontermuslim.com *Pin BBM kadang bisa berubah sewaktu-waktu
** Bila CS tidak ada respon, hubungi 085641882233

#bajukokomodern #kokomodis #Kokokeren #kokodewasa #bajutakwa #bajumuslim #bajumasjid #bajumodis #fesyenmuslim #fashionmuslim #bajukokomodis #bajukeren #bajukokobandung #kokobandung #bajupriamuslim #bajukokogaya #bajukokogaul #bajukokomurah #kokolenganpendek #bajupria #bajupriamurah #bajupriamuslim #bajumurah #koko #kokopria #bajukoko #kontermuslim #nabawiclothes #kokonabawi

.
Ambik tips yg no 5 je dah cukup untuk korang jd macho & bergaya 😎😂
.
#kongsitips #azimxclusive #kurtamoden #kurtaexclusive #fesyenlelaki #fesyenmuslim #dustypink #kurtamalaysia #kurtamurahmalaysia

📢PROMOSI RAYA!!📢
.
New Collections: POSH LABEL (BLUE 21)
.
• Datang dalam 1 set : Abaya Cardigan, One Loop Instant Hijab & Inner Jubah
• Abaya Cardigan (Open Front - No button)
• Terdapat 7 warna menarik boleh dipilih
• Chiffon Material
• Free-Size Fit to XL
• RM280 (Excluding Postage)
.
Hanya RM280 untuk 1 set kardigan jubah, instant hijab DAN inner jubah! Sangat berbaloi dan saving dari segi 💲💲💲 dan MASA!
.
Pastikan Raya anda kali ini bukan Raya Blues dengan abaya POSH LABEL dari CIPTA by Alim Danish! Abaya paling termudah dipakai abad ni 💙 Sarung dan lilit, tup tap, tak sampai seminit dah siap. Tak lagi kelam kabut untuk bersiap, tapi still tampil bergaya dan very put together 😌
.
Whatsapp +6011-11-712474 untuk dapatkan set abaya POSH LABEL CIPTA by Alim Danish anda sekarang!
.
.
.
#CIPTAbyAD #onlineshopping #onlinestore #kurta #jubah #malaysia #indonesia #brunei #singapore #preorder #fashion #fesyenmuslimah #fesyen #fesyenmuslim #lokalah #ikutcarakita #igers_malaysia #premiumquality #socialmedia #marketing #kualititerbaik #highquality #igersmy #igersmalaysia #kedaionline #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualbaju #sayajualshawl #karnivalmegaraya

Vanilla Couture Year end Sales!

Jubah Mirza
----------
Harga promo:
RM150.00
Postage RM11.00

Harga Asal
RM185.00
.
Saiz:
S,M,L,XL,2XL
.
Walk in:
Qizzahra Boutique
Times Square Bintulu
@qizzahra_boutique
.
Seri Riaz Boutique
Permyjaya
@seririaz

Online:
WA 019 487 5500 @ 019 485 5500 untuk membuat tempahan anda.

#jubah #jubahterkini #jubahmoden #jubahsado #jubahslimfit #jubahmuslimmalaysia #jubahmuslim #jubahcantik #jubahmurah #muslimfashion #muslimattire #fesyenmuslim #busanamuslimah #bazaaronline #hijab #hijabfashion #ootd #vc4u #vanilla #vanillacouture #sales #trustedseller #trustedsellermalaysia #trustedsellerbrunei

LC ROSE

Warna dasar hitam
Bahan viscose (adem)
Motif rose cantik 🌷🌷
Panjang sekitar 135 cm
Ada 2 kantong luar kanan kiri

Harga 90 ribu aja

FREE ONGKIR VIA SHOPEE

Pemesanan dan info produk bisa langsung ke salah satu:
📱WA : 081937737744
📱pin BB: 54B8B182
📱line : @VTZ8364U (pake '@' ya)
.

#longcardi #longcardimurah #fashionmuslim #hijabmalaysia #fesyenmuslim #longcardigan #longcardiganmurah #longcardigancantik

Vanilla Couture Year end Sales!

Jubah Mirza
----------
Harga promo:
RM150.00
Postage RM11.00

Harga Asal
RM185.00
.
Saiz:
S,M,L,XL,2XL
.
Walk in:
Qizzahra Boutique
Times Square Bintulu
@qizzahra_boutique
.
Seri Riaz Boutique
Permyjaya
@seririaz

Online:
WA 019 487 5500 @ 019 485 5500 untuk membuat tempahan anda.

#jubah #jubahterkini #jubahmoden #jubahsado #jubahslimfit #jubahmuslimmalaysia #jubahmuslim #jubahcantik #jubahmurah #muslimfashion #muslimattire #fesyenmuslim #busanamuslimah #bazaaronline #bazarpaknil #hijab #style #fashion #hijabfashion #ootd #vc4u #vanilla #vanillacouture #sales #trustedseller #trustedsellermalaysia #trustedsellerbrunei

MOST RECENT

Hai awak,buat ape tu?Sy nk tanya nii.. Musim cuti dh dekat ni,mesti awak semua dpt banyak jemputan kenduri.Habistu takkan pakai tudung yg sama kan?

Haaa apa kata awk cuci2 mata tgk bawal cotton voile gred terbaikk berbintang-bintang ni,manalah tahu kalau berkenan.

Cik abang pun takkan la tengok je,takde ke rasa nk belikn untuk mak tercinta,isteri tersayang ke,tunang awek ka..beli 3 FREE POSTAGE TAW.,boleh la bahagikn 3 tudung tu 1 bg mak,1bg isteri,1 bg anak🙊

Bukan sahaja bertambah-tambah kasih mereka kt awak,saham akhirat pun bertambah sebab bg tudung patuh syariah ni💑👪 Special tentang bawal ni:
*2design dalam 1 tudung(boleh pkai depan&blakang) *bidang 48
*kain cotton voile gred A
*tak jarang

HARGA PROMOSI RM39(exc postage)
Harga asal RM45(exc postage)
🌼JIMAT TAW KALAU AWK BELI SEKARANG🌼

#juisnumo
#bawalcottonwani
#wanimusichqSeremban
#tudungdanshawl
#belidenganjnbarulahbergaya
#seremban
#negerisembilan
#malaysia
#indonesia
#singapore
#brunei
#muslimah
#fesyenmuslim
#tudunglabuh
#tudungbawal
#combatwani

.
Ambik tips yg no 5 je dah cukup untuk korang jd macho & bergaya 😎😂
.
#kongsitips #azimxclusive #kurtamoden #kurtaexclusive #fesyenlelaki #fesyenmuslim #dustypink #kurtamalaysia #kurtamurahmalaysia

Hijab syari Set 260

Order via wa 085640641678
#hijabers
#hijab #hijabsyari #moslem
#fesyenmuslim

[ TERKINI ] ANDA INGIN KELIHATAN LEBIH BERGAYA PADA TAHUN NI ? JOM DAPATKAN KURTA UHUD 3.0 KELUARAN TERBARU AZIMXCLUSIVE YG PALING LARIS DAN MENJADI PILIHAN NO 1 ABAM2 KACAK. .
.
Anda rasa nk bt kelainan terhadap penampilan anda time pergi event2 or majlis kenduri? X mau dahhh pakai kemeja or t-shirts time keluar jln2? Kurta uhud ni sesuai sgt² untuk anda tau....
.
.
KENAPA ANDA #WAJIB PILIH KURTA UHUD???😎 .
.
1) SLIM FIT - Ada masalah dlm kekemasan? Don't worry, kurta uhud ni boleh m'bantu abam² untuk nmpk lebih kemas dan tidak selekeh.
.
2) EASY CARE - Org laki kan,x de masa la nk habiskan untuk iron bju ni, jadi azimxclusive menyediakan kurta yg kainnya mudah digosok dan x mudah kedut uolss, klau iron x smpai seminit dah siap.
.
3)HIDDEN POCKET - Kurta uhud disediakan dgn 1 poket tersembunyi supaya ia kelihatan lebih exclusive.
.
4)CUFF ON SLEEVE - "Hah, knapa ada cuff?" Kurta Uhud keluaran azimxclusive ni direka khas untuk abam2 semua untuk kelihatan kemas dan bergaya,dgn cuff ditangan,abam2 akn kelihatan segak dan macho 😉
.
5)5)SIMPLE DESIGN - design yg simple tapi bila pakai memang smart & ada logo sulam berhuruf AR pd bahagian atas poket yg merupakan identiti AZIMXCLUSIVE sejak di perkenalkan.
.
.
*Harga - RM89 sahaja
.
Postage
1 helai - Rm 8 SEM / RM15 SS
.
.
Kurta uhud sgt² sesuai untuk abg2 menggayakan krna ia kelihatan simple dah kemas apabila abg2 memakainya dan mempunyai 5 warna yg eklusif berserta 5 size (S,M,L,XL,XXL)
.
"Mcm mna nak dapatkan kurta ni ? X sabar pulak rasanya”
.
Hah..untuk org selangor, anda boleh bawak semua family walk in ke kedai kami di
BUTIK SHAWLEENA WARDROBE Unit C-3A-GF, Bangi Gateway Shopping Complex, Persiaran Perkeliling,seksyen 15, 43650, Bandar Baru Bangi Selangor.
.
Dan khas untuk org² jauh,jgn risau kami sediakan perkhidmatan postage ke seluruh Malaysia.. JOM ORDER SEKARANG.
.
Anda boleh terus call/WhatsApp :

019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
.
Fb page : Azimxclusive_hq
Instagram : azimxclusive_hq.

#kurtamoden #kurtaexclusive #kurtaslimfit #kurtamalaysia #azimxclusive #fesyen2017 #ourlegacy #designedformodernmuslimin #darkblue #kurtaawesome #fesyen2017 #fesyenmuslim

[ TERKINI ] ANDA INGIN KELIHATAN LEBIH BERGAYA PADA TAHUN NI ? JOM DAPATKAN KURTA UHUD 3.0 KELUARAN TERBARU AZIMXCLUSIVE YG PALING LARIS DAN MENJADI PILIHAN NO 1 ABAM2 KACAK. .
.
Anda rasa nk bt kelainan terhadap penampilan anda time pergi event2 or majlis kenduri? X mau dahhh pakai kemeja or t-shirts time keluar jln2? Kurta uhud ni sesuai sgt² untuk anda tau....
.
.
KENAPA ANDA #WAJIB PILIH KURTA UHUD???😎 .
.
1) SLIM FIT - Ada masalah dlm kekemasan? Don't worry, kurta uhud ni boleh m'bantu abam² untuk nmpk lebih kemas dan tidak selekeh.
.
2) EASY CARE - Org laki kan,x de masa la nk habiskan untuk iron bju ni, jadi azimxclusive menyediakan kurta yg kainnya mudah digosok dan x mudah kedut uolss, klau iron x smpai seminit dah siap.
.
3)HIDDEN POCKET - Kurta uhud disediakan dgn 1 poket tersembunyi supaya ia kelihatan lebih exclusive.
.
4)CUFF ON SLEEVE - "Hah, knapa ada cuff?" Kurta Uhud keluaran azimxclusive ni direka khas untuk abam2 semua untuk kelihatan kemas dan bergaya,dgn cuff ditangan,abam2 akn kelihatan segak dan macho 😉
.
5)5)SIMPLE DESIGN - design yg simple tapi bila pakai memang smart & ada logo sulam berhuruf AR pd bahagian atas poket yg merupakan identiti AZIMXCLUSIVE sejak di perkenalkan.
.
.
*Harga - RM89 sahaja
.
Postage
1 helai - Rm 8 SEM / RM15 SS
.
.
Kurta uhud sgt² sesuai untuk abg2 menggayakan krna ia kelihatan simple dah kemas apabila abg2 memakainya dan mempunyai 5 warna yg eklusif berserta 5 size (S,M,L,XL,XXL)
.
"Mcm mna nak dapatkan kurta ni ? X sabar pulak rasanya”
.
Hah..untuk org selangor, anda boleh bawak semua family walk in ke kedai kami di
BUTIK SHAWLEENA WARDROBE Unit C-3A-GF, Bangi Gateway Shopping Complex, Persiaran Perkeliling,seksyen 15, 43650, Bandar Baru Bangi Selangor.
.
Dan khas untuk org² jauh,jgn risau kami sediakan perkhidmatan postage ke seluruh Malaysia.. JOM ORDER SEKARANG.
.
Anda boleh terus call/WhatsApp :

019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
.
Fb page : Azimxclusive_hq
Instagram : azimxclusive_hq.

#kurtamoden #kurtaexclusive #kurtaslimfit #kurtamalaysia #azimxclusive #fesyen2017 #ourlegacy #designedformodernmuslimin #darkblue #kurtaawesome #fesyen2017 #fesyenmuslim

[ TERKINI ] ANDA INGIN KELIHATAN LEBIH BERGAYA PADA TAHUN NI ? JOM DAPATKAN KURTA UHUD 3.0 KELUARAN TERBARU AZIMXCLUSIVE YG PALING LARIS DAN MENJADI PILIHAN NO 1 ABAM2 KACAK. .
.
Anda rasa nk bt kelainan terhadap penampilan anda time pergi event2 or majlis kenduri? X mau dahhh pakai kemeja or t-shirts time keluar jln2? Kurta uhud ni sesuai sgt² untuk anda tau....
.
.
KENAPA ANDA #WAJIB PILIH KURTA UHUD???😎 .
.
1) SLIM FIT - Ada masalah dlm kekemasan? Don't worry, kurta uhud ni boleh m'bantu abam² untuk nmpk lebih kemas dan tidak selekeh.
.
2) EASY CARE - Org laki kan,x de masa la nk habiskan untuk iron bju ni, jadi azimxclusive menyediakan kurta yg kainnya mudah digosok dan x mudah kedut uolss, klau iron x smpai seminit dah siap.
.
3)HIDDEN POCKET - Kurta uhud disediakan dgn 1 poket tersembunyi supaya ia kelihatan lebih exclusive.
.
4)CUFF ON SLEEVE - "Hah, knapa ada cuff?" Kurta Uhud keluaran azimxclusive ni direka khas untuk abam2 semua untuk kelihatan kemas dan bergaya,dgn cuff ditangan,abam2 akn kelihatan segak dan macho 😉
.
5)5)SIMPLE DESIGN - design yg simple tapi bila pakai memang smart & ada logo sulam berhuruf AR pd bahagian atas poket yg merupakan identiti AZIMXCLUSIVE sejak di perkenalkan.
.
.
*Harga - RM89 sahaja
.
Postage
1 helai - Rm 8 SEM / RM15 SS
.
.
Kurta uhud sgt² sesuai untuk abg2 menggayakan krna ia kelihatan simple dah kemas apabila abg2 memakainya dan mempunyai 5 warna yg eklusif berserta 5 size (S,M,L,XL,XXL)
.
"Mcm mna nak dapatkan kurta ni ? X sabar pulak rasanya”
.
Hah..untuk org selangor, anda boleh bawak semua family walk in ke kedai kami di
BUTIK SHAWLEENA WARDROBE Unit C-3A-GF, Bangi Gateway Shopping Complex, Persiaran Perkeliling,seksyen 15, 43650, Bandar Baru Bangi Selangor.
.
Dan khas untuk org² jauh,jgn risau kami sediakan perkhidmatan postage ke seluruh Malaysia.. JOM ORDER SEKARANG.
.
Anda boleh terus call/WhatsApp :

019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
.
Fb page : Azimxclusive_hq
Instagram : azimxclusive_hq.

#kurtamoden #kurtaexclusive #kurtaslimfit #kurtamalaysia #azimxclusive #fesyen2017 #ourlegacy #designedformodernmuslimin #darkblue #kurtaawesome #fesyen2017 #fesyenmuslim

[ TERKINI ] ANDA INGIN KELIHATAN LEBIH BERGAYA PADA TAHUN NI ? JOM DAPATKAN KURTA UHUD 3.0 KELUARAN TERBARU AZIMXCLUSIVE YG PALING LARIS DAN MENJADI PILIHAN NO 1 ABAM2 KACAK. .
.
Anda rasa nk bt kelainan terhadap penampilan anda time pergi event2 or majlis kenduri? X mau dahhh pakai kemeja or t-shirts time keluar jln2? Kurta uhud ni sesuai sgt² untuk anda tau....
.
.
KENAPA ANDA #WAJIB PILIH KURTA UHUD???😎 .
.
1) SLIM FIT - Ada masalah dlm kekemasan? Don't worry, kurta uhud ni boleh m'bantu abam² untuk nmpk lebih kemas dan tidak selekeh.
.
2) EASY CARE - Org laki kan,x de masa la nk habiskan untuk iron bju ni, jadi azimxclusive menyediakan kurta yg kainnya mudah digosok dan x mudah kedut uolss, klau iron x smpai seminit dah siap.
.
3)HIDDEN POCKET - Kurta uhud disediakan dgn 1 poket tersembunyi supaya ia kelihatan lebih exclusive.
.
4)CUFF ON SLEEVE - "Hah, knapa ada cuff?" Kurta Uhud keluaran azimxclusive ni direka khas untuk abam2 semua untuk kelihatan kemas dan bergaya,dgn cuff ditangan,abam2 akn kelihatan segak dan macho 😉
.
5)5)SIMPLE DESIGN - design yg simple tapi bila pakai memang smart & ada logo sulam berhuruf AR pd bahagian atas poket yg merupakan identiti AZIMXCLUSIVE sejak di perkenalkan.
.
.
*Harga - RM89 sahaja
.
Postage
1 helai - Rm 8 SEM / RM15 SS
.
.
Kurta uhud sgt² sesuai untuk abg2 menggayakan krna ia kelihatan simple dah kemas apabila abg2 memakainya dan mempunyai 5 warna yg eklusif berserta 5 size (S,M,L,XL,XXL)
.
"Mcm mna nak dapatkan kurta ni ? X sabar pulak rasanya”
.
Hah..untuk org selangor, anda boleh bawak semua family walk in ke kedai kami di
BUTIK SHAWLEENA WARDROBE Unit C-3A-GF, Bangi Gateway Shopping Complex, Persiaran Perkeliling,seksyen 15, 43650, Bandar Baru Bangi Selangor.
.
Dan khas untuk org² jauh,jgn risau kami sediakan perkhidmatan postage ke seluruh Malaysia.. JOM ORDER SEKARANG.
.
Anda boleh terus call/WhatsApp :

019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
.
Fb page : Azimxclusive_hq
Instagram : azimxclusive_hq.

#kurtamoden #kurtaexclusive #kurtaslimfit #kurtamalaysia #azimxclusive #fesyen2017 #ourlegacy #designedformodernmuslimin #darkblue #kurtaawesome #fesyen2017 #fesyenmuslim

[ TERKINI ] ANDA INGIN KELIHATAN LEBIH BERGAYA PADA TAHUN 2017? JOM DAPATKAN KURTA UHUD 3.0 KELUARAN TERBARU AZIMXCLUSIVE YG PALING LARIS DAN MENJADI PILIHAN NO 1 ABAM2 KACAK. .
.
Anda rasa nk bt kelainan terhadap penampilan anda time pergi event2 or majlis kenduri? X mau dahhh pakai kemeja or t-shirts time keluar jln2? Kurta uhud ni sesuai sgt² untuk anda tau....
.
.
KENAPA ANDA #WAJIB PILIH KURTA UHUD???😎 1) SLIM FIT - Ada masalah dlm kekemasan? Don't worry, kurta uhud ni boleh m'bantu abam² untuk nmpk lebih kemas dan tidak selekeh.

2) EASY CARE - Org laki kan,x de masa la nk habiskan untuk iron bju ni, jadi azimxclusive menyediakan kurta yg kainnya mudah digosok dan x mudah kedut uolss, klau iron x smpai seminit dah siap.

3)HIDDEN POCKET - Kurta uhud disediakan dgn 1 poket tersembunyi supaya ia kelihatan lebih exclusive.

4)CUFF ON SLEEVE - "Hah, knapa ada cuff?" Kurta Uhud keluaran azimxclusive ni direka khas untuk abam2 semua untuk kelihatan kemas dan bergaya,dgn cuff ditangan,abam2 akn kelihatan segak dan macho 😉

5)5)SIMPLE DESIGN - design yg simple tapi bila pakai memang smart & ada logo sulam berhuruf AR pd bahagian atas poket yg merupakan identiti AZIMXCLUSIVE sejak di perkenalkan.
.
.
*Harga - RM89 sahaja
.
Postage
1 helai - Rm 8 SEM / RM15 SS
.
.
Kurta uhud sgt² sesuai untuk abg2 menggayakan krna ia kelihatan simple dah kemas apabila abg2 memakainya dan mempunyai 5 warna yg eklusif berserta 5 size (S,M,L,XL,XXL)
.
"Mcm mna nak dapatkan kurta ni ? X sabar pulak rasanya”
.
Hah..untuk org selangor, anda boleh bawak semua family walk in ke kedai kami di
BUTIK SHAWLEENA WARDROBE Unit C-3A-GF, Bangi Gateway Shopping Complex, Persiaran Perkeliling,seksyen 15, 43650, Bandar Baru Bangi Selangor.
.
Dan khas untuk org² jauh,jgn risau kami sediakan perkhidmatan postage ke seluruh Malaysia.. JOM ORDER SEKARANG.
.
Anda boleh terus call/WhatsApp :

019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
.
Fb page : Azimxclusive_hq
Instagram : azimxclusive_hq.

#kurtamoden #kurtaexclusive #kurtaslimfit #kurtamalaysia #azimxclusive #fesyen2017 #ourlegacy #designedformodernmuslimin #darkblue #kurtaawesome #fesyen2017 #fesyenmuslim

.
Hari2 pakai kurta cun la. x semestinya hari jumaat je kan😊.
.
#kurtamoden #kurtaexclusive #pakaikemanasaja #fesyenmuslim #fesyenrerkini #designedformodernmuslimin

🔥NAMPAK BERGAYA SELALU BERSAMA KURTA AHZA🔥
================================================ assalamualaikum, salam sahabat buat semua JUTAWAN REZEKI.. hai hai hai... semoga semuanya sihat-sihat selalu.

ANDA NAK NAMPAK BERGAYA SENTIASA SEPERTI SETIAP HARI HARI RAYA??? JOM.. JOM.. JOM.. JOM... JOM.. JOM... Ahza Collection mengeluarkan design baju yang paling terbaru dipasaran yang diberi nama KURTA AL-FALAH SR dan AL-FALAH JR. Terdapat 5 warna yang amat menarik dan tertarik. Anda boleh pilih dari saiz S sehingga XXL.

Kain yang digunakan ialah JAPAN PEARL SKIN yang mana keistimewaannya: -  tahan lasak dan tahan lama  pakai 3-4 tahun pun masih xberubah,colour mantain je  selesa di pakai dan x melekat pada badan bila berpeluh
 senang di iron  campuran 50% cotton 50% satin  berkilat sedikit tidak keterlaluan seperti kain satinis
HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? Ni admin nak habaq, kalau harga biasa RM159. Tetapi…….. untuk kali ini, admin BAGI PROMOSI PROMOSI PROMOSI
RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109,
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAHAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAHAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNTUK 30 UNIT YANG PERTAMA. PESANAN DIBUKA SEHINGGA 25HB OGOS 2017

Postage tambah RM10. TETAPI 2 Helai ke atas FREE POSTAGE yee.

WHATAPPS/CALL/MSG ADMIN DI TALIAN:

013-927 5721
013-927 5721
013-927 5721

Kepada pengguna telefon pintar android, anda boleh dapatkan aplikasi Muslime atau Muslime Premium di Google Play sekarang!

Muslime merupakan aplikasi yang mesra pelancong dan pengembara Muslim bagi penggunaan di seluruh dunia.

#muslime #muslimemalaysia #malaysia #muslim #islam #waktusolat #kiblat #masjid #surau #halal #makananhalal #kedaimuslim #fesyenmuslim #fesyenmuslimah #tempatmenarik #pelancongmuslim #pengembaramuslim #googleplay #androidphone

Untuk pengguna iPhone, dapatkan aplikasi Muslime atau Muslime Premium di App Store sekarang!
Aplikasi yang mesra pengembara / pelancong Muslim untuk kegunaan di seluruh dunia.

#muslime #muslimemalaysia #malaysia #muslim #islam #waktusolat #kiblat #masjid #surau #halal #makananhalal #kedaimuslim #fesyenmuslim #fesyenmuslimah #tempatmenarik #pelancongmuslim #pengembaramuslim #appstore #iphone

Ada yang sudah pun mula bekerja hari ini, dan ada yang mula esok. Apa-apa pun, harap perjalanan pulang anda selamat. Bagi yang masih memandu, elakkan terburu-buru atau berebut jalan. Berhenti di R&R untuk berehat seketika. ✌🏻
.
.
.
#CIPTAbyAD #onlineshopping #onlinestore #kurta #jubah #malaysia #indonesia #brunei #singapore #fashion #fesyenmuslimah #fesyen #fesyenmuslim #lokalah #ikutcarakita #igers_malaysia #premiumquality #socialmedia #marketing #kualititerbaik #highquality #igersmy #igersmalaysia #kedaionline #bazaarmalaysia #sayajualbaju #sayajualshawl #eid #ramadan

Salam semua :) Macam mana Hari Raya pertama semua orang? Cuba share sikit anda #teamrayamana?
.
Kami di CIPTA by Alim Danish ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua. Semoga amalan kita selama sebulan di bulan Ramadhan diterima dan dirahmatiNya.
.
Hargai tradisi, sayangi agama. Mana yang baik itu datang daripada Allah dan yang kurang baik itu daripada kami. Mohon maaf jika ada salah dan silap dari pihak kami. Semoga anda semua selamat perjalanan untuk berhari raya ❤️
.
.
.
#CIPTAbyAD #onlineshopping #onlinestore #kurta #jubah #malaysia #indonesia #brunei #singapore #fashion #fesyenmuslimah #fesyen #fesyenmuslim #lokalah #ikutcarakita #igers_malaysia #premiumquality #socialmedia #marketing #kualititerbaik #highquality #igersmy #igersmalaysia #kedaionline #bazaarmalaysia #sayajualbaju #sayajualshawl #eid #ramadan

📢PROMOSI RAYA!!📢
.
New Collections: POSH LABEL (DARK BLUE 21)
.
• Datang dalam 1 set : Abaya Cardigan, One Loop Instant Hijab & Inner Jubah
• Abaya Cardigan (Open Front - No button)
• Terdapat 7 warna menarik boleh dipilih
• Chiffon Material
• Free-Size Fit to XL
• RM280 (Excluding Postage)
.
Hanya RM280 untuk 1 set kardigan jubah, instant hijab DAN inner jubah! Sangat berbaloi dan saving dari segi 💲💲💲 dan MASA!
.
Feel regal like this deep royal blue pada Hari Raya anda kali ini dengan abaya POSH LABEL dari CIPTA by Alim Danish! 👸🏻💙 Abaya paling termudah dipakai abad ni. Sarung, lilit, siap! 🤷🏻‍♀️😋
.
Whatsapp +6011-11-712474 untuk dapatkan set abaya POSH LABEL CIPTA by Alim Danish anda sekarang!
.
.
.
#CIPTAbyAD #onlineshopping #onlinestore #kurta #jubah #malaysia #indonesia #brunei #singapore #preorder #fashion #fesyenmuslimah #fesyen #fesyenmuslim #lokalah #ikutcarakita #igers_malaysia #premiumquality #socialmedia #marketing #kualititerbaik #highquality #igersmy #igersmalaysia #kedaionline #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualbaju #sayajualshawl #karnivalmegaraya

AS SEEN ON TV! Exclusive piece for Halaqah TV9 : Earthy Songket.
.
Available only in M size.
The ONE & ONLY Piece.
.
Men's Collection :
N/P: RM 250
RAYA PROMO: RM 180 😲
.
Jom drop by Stadium Malawati Shah Alam untuk dapatkan koleksi eksklusif ini!
.
.
.
#CIPTAbyAD #onlineshopping #onlinestore #kurta #jubah #malaysia #indonesia #brunei #singapore #preorder #fashion #fesyenmuslimah #fesyen #fesyenmuslim #lokalah #ikutcarakita #igers_malaysia #premiumquality #socialmedia #marketing #kualititerbaik #highquality #igersmy #igersmalaysia #kedaionline #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualbaju #sayajualshawl #karnivalmegaraya

📢PROMOSI RAYA!!📢
.
New Collections: POSH LABEL (BLUE 21)
.
• Datang dalam 1 set : Abaya Cardigan, One Loop Instant Hijab & Inner Jubah
• Abaya Cardigan (Open Front - No button)
• Terdapat 7 warna menarik boleh dipilih
• Chiffon Material
• Free-Size Fit to XL
• RM280 (Excluding Postage)
.
Hanya RM280 untuk 1 set kardigan jubah, instant hijab DAN inner jubah! Sangat berbaloi dan saving dari segi 💲💲💲 dan MASA!
.
Pastikan Raya anda kali ini bukan Raya Blues dengan abaya POSH LABEL dari CIPTA by Alim Danish! Abaya paling termudah dipakai abad ni 💙 Sarung dan lilit, tup tap, tak sampai seminit dah siap. Tak lagi kelam kabut untuk bersiap, tapi still tampil bergaya dan very put together 😌
.
Whatsapp +6011-11-712474 untuk dapatkan set abaya POSH LABEL CIPTA by Alim Danish anda sekarang!
.
.
.
#CIPTAbyAD #onlineshopping #onlinestore #kurta #jubah #malaysia #indonesia #brunei #singapore #preorder #fashion #fesyenmuslimah #fesyen #fesyenmuslim #lokalah #ikutcarakita #igers_malaysia #premiumquality #socialmedia #marketing #kualititerbaik #highquality #igersmy #igersmalaysia #kedaionline #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualbaju #sayajualshawl #karnivalmegaraya

📢PROMOSI RAYA!!📢
.
New Collections: POSH LABEL (YELLOW 21)
.
• Datang dalam 1 set : Abaya Cardigan, One Loop Instant Hijab & Inner Jubah
• Abaya Cardigan (Open Front - No button)
• Terdapat 7 warna menarik boleh dipilih
• Chiffon Material
• Free-Size Fit to XL
• RM280 (Excluding Postage)
.
Hanya RM280 untuk 1 set kardigan jubah, instant hijab DAN inner jubah! Sangat berbaloi dan saving dari segi 💲💲💲 dan MASA!
.
Sinari dan ceriakan Raya anda kali ini dengan warna kuning lembut POSH LABEL dari CIPTA by Alim Danish! Abaya paling termudah dipakai abad ni 💛 Sarung dan lilit, tup tap, tak sampai seminit dah siap. Boleh spend lebih masa untuk mekap pula 😁
.
Whatsapp +6011-11-712474 untuk dapatkan set abaya POSH LABEL CIPTA by Alim Danish anda sekarang!
.
.
.
#CIPTAbyAD #onlineshopping #onlinestore #kurta #jubah #malaysia #indonesia #brunei #singapore #preorder #fashion #fesyenmuslimah #fesyen #fesyenmuslim #lokalah #ikutcarakita #igers_malaysia #premiumquality #socialmedia #marketing #kualititerbaik #highquality #igersmy #igersmalaysia #kedaionline #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualbaju #sayajualshawl #karnivalmegaraya

"So lose not heart, nor fall into despair, for you will be superior if you are true in faith".
- Quran 3:139
.
Semoga sambutan Hari Nuzul Al-Quran telah dijalani dan dihayati dengan penuh nikmat dan makna. Salam Ramadhan yang ke-17 dari kami 🙂
.
.
.
#quotes #quote #qotd #wordstoliveby #wordsofwisdom #islamicquotes #islam

#trending
Muslime ~ Peneraju Aplikasi Komuniti Dunia Muslim.
_
Muslime (muat turun percuma): Waktu Solat, Kiblat, kata-kata dari Al-Quran dan pencarian Masjid.
_
Muslime Premium (RM7.90 di App Store & RM7.99 di Google Play):
Menu tambahan Add Hotspot + untuk pemetaan lokasi hotspot Muslim seperti Makanan Halal, Kedai Muslim, Fesyen dan Tempat Menarik.
_
Untuk keterangan lanjut, layari www.muslimemalaysia.com

#muslime #muslimemalaysia #muslim #islam #aplikasi #malaysia #melayu #bumiputera #muatturun #downloadnow #googleplay #appstore #support #like #share #mobileapp #komunitimuslim #duniamuslim #halal #masjid #fesyenmuslim #fesyenmuslimah #kedaimuslim #pelancongmuslim #pengembaramuslim

BAJU MELAYU AL-SYUKRII

SANGAT2 EXCLUSIVE & HIGH QUALITY
👑BAJU MELAYU AL-SYUKRII👑 ✔️Material Platinum Pearl Skin
✔️Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔️💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔️Design Cekak Musang
✔️Kun Silver Keliling Leher & Kocek Atas & Bawah
✔️Butang Diamond Siap Dijahit
✔️Zip baju Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔️Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔️Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔️Seluar Bergetah Kiri & Kanan
✔️Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔️Terdapat 16 Warna Hot yang Menarik
✔️Masih Mengekalkan Ciri2 Klassik ⚠️AWAS‼️STOCK SANGAT TERHAD⚠

Tak Nak terlepas ‼️📢📢📢
JOM BELI SEKARANG sementara Stock Kami Masih Cukup .

NAK TAU OFFER PRICE X : 💸💸💸
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
NOW OFFER 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
🔴RM 140.00 Sm /SS Rm 145🔴 .
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 READY STOCK ITEM‼️
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
📍Ada Sedikit perbezaan Warna
5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

#butik #raya #bajumelayu #bajumelayumurah #bazar #regrann_app #onlineshopping #fesyen #fesyenterkini #raya2017collection #raya2017ootd #bazaarpaknil #fesyenmuslim #onlineboutique

BAJU MELAYU AL-SYUKRII

SANGAT2 EXCLUSIVE & HIGH QUALITY
👑BAJU MELAYU AL-SYUKRII👑 ✔️Material Platinum Pearl Skin
✔️Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔️💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔️Design Cekak Musang
✔️Kun Silver Keliling Leher & Kocek Atas & Bawah
✔️Butang Diamond Siap Dijahit
✔️Zip baju Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔️Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔️Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔️Seluar Bergetah Kiri & Kanan
✔️Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔️Terdapat 16 Warna Hot yang Menarik
✔️Masih Mengekalkan Ciri2 Klassik ⚠️AWAS‼️STOCK SANGAT TERHAD⚠

Tak Nak terlepas ‼️📢📢📢
JOM BELI SEKARANG sementara Stock Kami Masih Cukup .

NAK TAU OFFER PRICE X : 💸💸💸
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
NOW OFFER 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
🔴RM 140.00 Sm /SS Rm 145🔴 .
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 READY STOCK ITEM‼️
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
📍Ada Sedikit perbezaan Warna
5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

#butik #raya #bajumelayu #bajumelayumurah #bazar #regrann_app #onlineshopping #fesyen #fesyenterkini #raya2017collection #raya2017ootd #bazaarpaknil #fesyenmuslim #onlineboutique

BAJU MELAYU AL-SYUKRII

SANGAT2 EXCLUSIVE & HIGH QUALITY
👑BAJU MELAYU AL-SYUKRII👑 ✔️Material Platinum Pearl Skin
✔️Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔️💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔️Design Cekak Musang
✔️Kun Silver Keliling Leher & Kocek Atas & Bawah
✔️Butang Diamond Siap Dijahit
✔️Zip baju Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔️Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔️Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔️Seluar Bergetah Kiri & Kanan
✔️Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔️Terdapat 16 Warna Hot yang Menarik
✔️Masih Mengekalkan Ciri2 Klassik ⚠️AWAS‼️STOCK SANGAT TERHAD⚠

Tak Nak terlepas ‼️📢📢📢
JOM BELI SEKARANG sementara Stock Kami Masih Cukup .

NAK TAU OFFER PRICE X : 💸💸💸
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
NOW OFFER 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
🔴RM 140.00 Sm /SS Rm 145🔴 .
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 READY STOCK ITEM‼️
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
📍Ada Sedikit perbezaan Warna
5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

#butik #raya #bajumelayu #bajumelayumurah #bazar #regrann_app #onlineshopping #fesyen #fesyenterkini #raya2017collection #raya2017ootd #bazaarpaknil #fesyenmuslim #onlineboutique

BAJU MELAYU AL-SYUKRII

SANGAT2 EXCLUSIVE & HIGH QUALITY
👑BAJU MELAYU AL-SYUKRII👑 ✔️Material Platinum Pearl Skin
✔️Jenis Kain Sejuk & Lembut
✔️💯 Quality Kain Dijamin Tip Top
✔️Design Cekak Musang
✔️Kun Silver Keliling Leher & Kocek Atas & Bawah
✔️Butang Diamond Siap Dijahit
✔️Zip baju Yang Fleksibel, Mudah & Cepat Dipakai
✔️Selesa Dipakai Dibahagian Leher & Tak Ketat
✔️Jahitan Sangat Teliti & Kemas Setanding Butik ✔️Seluar Bergetah Kiri & Kanan
✔️Mempunyai Kocek Kiri & Kanan
✔️Terdapat 16 Warna Hot yang Menarik
✔️Masih Mengekalkan Ciri2 Klassik ⚠️AWAS‼️STOCK SANGAT TERHAD⚠

Tak Nak terlepas ‼️📢📢📢
JOM BELI SEKARANG sementara Stock Kami Masih Cukup .

NAK TAU OFFER PRICE X : 💸💸💸
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
NOW OFFER 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
🔴RM 140.00 Sm /SS Rm 145🔴 .
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 READY STOCK ITEM‼️
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat
Pembelian . Please Take Note .
📍Ada Sedikit perbezaan Warna
5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

#butik #raya #bajumelayu #bajumelayumurah #bazar #regrann_app #onlineshopping #fesyen #fesyenterkini #raya2017collection #raya2017ootd #bazaarpaknil #fesyenmuslim #onlineboutique

Salam semua.. Magnetic Brooch Songket Edition by CIPTAbyAD untuk gaya tradisional yang tak lekang dek masa buat pemakai.
.
Satu set hanya RM25 (dua brooch).
.
Whatsapp +6011-11-712474 untuk dapatkan magnet hijab anda sekarang!
.
.
.
#CIPTAbyAD #onlineshopping #onlinestore #kurta #jubah #malaysia #indonesia #brunei #singapore #preorder #fashion #fesyenmuslimah #fesyen #fesyenmuslim #lokalah #ikutcarakita #igers_malaysia #premiumquality #socialmedia #marketing #kualititerbaik #highquality #igersmy #igersmalaysia #kedaionline #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualbaju #sayajualshawl

Most Popular Instagram Hashtags