[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fesyenmuslim

1270 posts

TOP POSTS

.
Ambik tips yg no 5 je dah cukup untuk korang jd macho & bergaya 😎😂
.
#kongsitips #azimxclusive #kurtamoden #kurtaexclusive #fesyenlelaki #fesyenmuslim #dustypink #kurtamalaysia #kurtamurahmalaysia

Blouse : Matty silk
Pallu : Moss chiffon
Skirt : Net
Price : RM200 (including delivery)
Delivery within 30 days
*PRE-ORDER ONLY
**Kindly WhatsApp/ text 016-3863270 to place your order.

#aroyalaffair #fesyenmuslimah #fesyenmalaysia #fesyenmeletop #fesyenmuslim

LC Flowery Blue

Warna dasar hitam
Bahan viscose (adem)
Motif bunga kecil biru
Panjang sekitar 135 cm
Ada 2 kantong luar kanan kiri

Harga 90a ribu aja

FREE ONGKIR VIA SHOPEE

Pemesanan dan info produk bisa langsung ke salah satu:
📱WA : 081937737744
📱pin BB: 54B8B182
📱line : @VTZ8364U (pake '@' ya)
.

#longcardi #longcardimurah #fashionmuslim #hijabmalaysia #fesyenmuslim #longcardigan #longcardiganmurah #longcardigancantik

📢PROMOSI RAYA!!📢
.
New Collections: POSH LABEL (BLUE 21)
.
• Datang dalam 1 set : Abaya Cardigan, One Loop Instant Hijab & Inner Jubah
• Abaya Cardigan (Open Front - No button)
• Terdapat 7 warna menarik boleh dipilih
• Chiffon Material
• Free-Size Fit to XL
• RM280 (Excluding Postage)
.
Hanya RM280 untuk 1 set kardigan jubah, instant hijab DAN inner jubah! Sangat berbaloi dan saving dari segi 💲💲💲 dan MASA!
.
Pastikan Raya anda kali ini bukan Raya Blues dengan abaya POSH LABEL dari CIPTA by Alim Danish! Abaya paling termudah dipakai abad ni 💙 Sarung dan lilit, tup tap, tak sampai seminit dah siap. Tak lagi kelam kabut untuk bersiap, tapi still tampil bergaya dan very put together 😌
.
Whatsapp +6011-11-712474 untuk dapatkan set abaya POSH LABEL CIPTA by Alim Danish anda sekarang!
.
.
.
#CIPTAbyAD #onlineshopping #onlinestore #kurta #jubah #malaysia #indonesia #brunei #singapore #preorder #fashion #fesyenmuslimah #fesyen #fesyenmuslim #lokalah #ikutcarakita #igers_malaysia #premiumquality #socialmedia #marketing #kualititerbaik #highquality #igersmy #igersmalaysia #kedaionline #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualbaju #sayajualshawl #karnivalmegaraya

Berita baik utk abam2 macho.

Vanilla Couture Year end Sales!

Jubah Mirza
----------
Harga promo:
RM150.00
Postage RM11.00

Harga Asal
RM185.00
.
Saiz:
S,M,L,XL,2XL
.
Walk in:
Qizzahra Boutique
Times Square Bintulu
@qizzahra_boutique
.
Seri Riaz Boutique
Permyjaya
@seririaz

Online:
WA 019 487 5500 @ 019 485 5500 untuk membuat tempahan anda.

#jubah #jubahterkini #jubahmoden #jubahsado #jubahslimfit #jubahmuslimmalaysia #jubahmuslim #jubahcantik #jubahmurah #muslimfashion #muslimattire #fesyenmuslim #busanamuslimah #bazaaronline #hijab #hijabfashion #ootd #vc4u #vanilla #vanillacouture #sales #trustedseller #trustedsellermalaysia #trustedsellerbrunei #bazarpaknil

MOST RECENT

.
Ambik tips yg no 5 je dah cukup untuk korang jd macho & bergaya 😎😂
.
#kongsitips #azimxclusive #kurtamoden #kurtaexclusive #fesyenlelaki #fesyenmuslim #dustypink #kurtamalaysia #kurtamurahmalaysia

Hijab syari Set 260

Order via wa 085640641678
#hijabers
#hijab #hijabsyari #moslem
#fesyenmuslim

[ TERKINI ] ANDA INGIN KELIHATAN LEBIH BERGAYA PADA TAHUN NI ? JOM DAPATKAN KURTA UHUD 3.0 KELUARAN TERBARU AZIMXCLUSIVE YG PALING LARIS DAN MENJADI PILIHAN NO 1 ABAM2 KACAK. .
.
Anda rasa nk bt kelainan terhadap penampilan anda time pergi event2 or majlis kenduri? X mau dahhh pakai kemeja or t-shirts time keluar jln2? Kurta uhud ni sesuai sgt² untuk anda tau....
.
.
KENAPA ANDA #WAJIB PILIH KURTA UHUD???😎 .
.
1) SLIM FIT - Ada masalah dlm kekemasan? Don't worry, kurta uhud ni boleh m'bantu abam² untuk nmpk lebih kemas dan tidak selekeh.
.
2) EASY CARE - Org laki kan,x de masa la nk habiskan untuk iron bju ni, jadi azimxclusive menyediakan kurta yg kainnya mudah digosok dan x mudah kedut uolss, klau iron x smpai seminit dah siap.
.
3)HIDDEN POCKET - Kurta uhud disediakan dgn 1 poket tersembunyi supaya ia kelihatan lebih exclusive.
.
4)CUFF ON SLEEVE - "Hah, knapa ada cuff?" Kurta Uhud keluaran azimxclusive ni direka khas untuk abam2 semua untuk kelihatan kemas dan bergaya,dgn cuff ditangan,abam2 akn kelihatan segak dan macho 😉
.
5)5)SIMPLE DESIGN - design yg simple tapi bila pakai memang smart & ada logo sulam berhuruf AR pd bahagian atas poket yg merupakan identiti AZIMXCLUSIVE sejak di perkenalkan.
.
.
*Harga - RM89 sahaja
.
Postage
1 helai - Rm 8 SEM / RM15 SS
.
.
Kurta uhud sgt² sesuai untuk abg2 menggayakan krna ia kelihatan simple dah kemas apabila abg2 memakainya dan mempunyai 5 warna yg eklusif berserta 5 size (S,M,L,XL,XXL)
.
"Mcm mna nak dapatkan kurta ni ? X sabar pulak rasanya”
.
Hah..untuk org selangor, anda boleh bawak semua family walk in ke kedai kami di
BUTIK SHAWLEENA WARDROBE Unit C-3A-GF, Bangi Gateway Shopping Complex, Persiaran Perkeliling,seksyen 15, 43650, Bandar Baru Bangi Selangor.
.
Dan khas untuk org² jauh,jgn risau kami sediakan perkhidmatan postage ke seluruh Malaysia.. JOM ORDER SEKARANG.
.
Anda boleh terus call/WhatsApp :

019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
.
Fb page : Azimxclusive_hq
Instagram : azimxclusive_hq.

#kurtamoden #kurtaexclusive #kurtaslimfit #kurtamalaysia #azimxclusive #fesyen2017 #ourlegacy #designedformodernmuslimin #darkblue #kurtaawesome #fesyen2017 #fesyenmuslim

[ TERKINI ] ANDA INGIN KELIHATAN LEBIH BERGAYA PADA TAHUN NI ? JOM DAPATKAN KURTA UHUD 3.0 KELUARAN TERBARU AZIMXCLUSIVE YG PALING LARIS DAN MENJADI PILIHAN NO 1 ABAM2 KACAK. .
.
Anda rasa nk bt kelainan terhadap penampilan anda time pergi event2 or majlis kenduri? X mau dahhh pakai kemeja or t-shirts time keluar jln2? Kurta uhud ni sesuai sgt² untuk anda tau....
.
.
KENAPA ANDA #WAJIB PILIH KURTA UHUD???😎 .
.
1) SLIM FIT - Ada masalah dlm kekemasan? Don't worry, kurta uhud ni boleh m'bantu abam² untuk nmpk lebih kemas dan tidak selekeh.
.
2) EASY CARE - Org laki kan,x de masa la nk habiskan untuk iron bju ni, jadi azimxclusive menyediakan kurta yg kainnya mudah digosok dan x mudah kedut uolss, klau iron x smpai seminit dah siap.
.
3)HIDDEN POCKET - Kurta uhud disediakan dgn 1 poket tersembunyi supaya ia kelihatan lebih exclusive.
.
4)CUFF ON SLEEVE - "Hah, knapa ada cuff?" Kurta Uhud keluaran azimxclusive ni direka khas untuk abam2 semua untuk kelihatan kemas dan bergaya,dgn cuff ditangan,abam2 akn kelihatan segak dan macho 😉
.
5)5)SIMPLE DESIGN - design yg simple tapi bila pakai memang smart & ada logo sulam berhuruf AR pd bahagian atas poket yg merupakan identiti AZIMXCLUSIVE sejak di perkenalkan.
.
.
*Harga - RM89 sahaja
.
Postage
1 helai - Rm 8 SEM / RM15 SS
.
.
Kurta uhud sgt² sesuai untuk abg2 menggayakan krna ia kelihatan simple dah kemas apabila abg2 memakainya dan mempunyai 5 warna yg eklusif berserta 5 size (S,M,L,XL,XXL)
.
"Mcm mna nak dapatkan kurta ni ? X sabar pulak rasanya”
.
Hah..untuk org selangor, anda boleh bawak semua family walk in ke kedai kami di
BUTIK SHAWLEENA WARDROBE Unit C-3A-GF, Bangi Gateway Shopping Complex, Persiaran Perkeliling,seksyen 15, 43650, Bandar Baru Bangi Selangor.
.
Dan khas untuk org² jauh,jgn risau kami sediakan perkhidmatan postage ke seluruh Malaysia.. JOM ORDER SEKARANG.
.
Anda boleh terus call/WhatsApp :

019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
.
Fb page : Azimxclusive_hq
Instagram : azimxclusive_hq.

#kurtamoden #kurtaexclusive #kurtaslimfit #kurtamalaysia #azimxclusive #fesyen2017 #ourlegacy #designedformodernmuslimin #darkblue #kurtaawesome #fesyen2017 #fesyenmuslim

[ TERKINI ] ANDA INGIN KELIHATAN LEBIH BERGAYA PADA TAHUN NI ? JOM DAPATKAN KURTA UHUD 3.0 KELUARAN TERBARU AZIMXCLUSIVE YG PALING LARIS DAN MENJADI PILIHAN NO 1 ABAM2 KACAK. .
.
Anda rasa nk bt kelainan terhadap penampilan anda time pergi event2 or majlis kenduri? X mau dahhh pakai kemeja or t-shirts time keluar jln2? Kurta uhud ni sesuai sgt² untuk anda tau....
.
.
KENAPA ANDA #WAJIB PILIH KURTA UHUD???😎 .
.
1) SLIM FIT - Ada masalah dlm kekemasan? Don't worry, kurta uhud ni boleh m'bantu abam² untuk nmpk lebih kemas dan tidak selekeh.
.
2) EASY CARE - Org laki kan,x de masa la nk habiskan untuk iron bju ni, jadi azimxclusive menyediakan kurta yg kainnya mudah digosok dan x mudah kedut uolss, klau iron x smpai seminit dah siap.
.
3)HIDDEN POCKET - Kurta uhud disediakan dgn 1 poket tersembunyi supaya ia kelihatan lebih exclusive.
.
4)CUFF ON SLEEVE - "Hah, knapa ada cuff?" Kurta Uhud keluaran azimxclusive ni direka khas untuk abam2 semua untuk kelihatan kemas dan bergaya,dgn cuff ditangan,abam2 akn kelihatan segak dan macho 😉
.
5)5)SIMPLE DESIGN - design yg simple tapi bila pakai memang smart & ada logo sulam berhuruf AR pd bahagian atas poket yg merupakan identiti AZIMXCLUSIVE sejak di perkenalkan.
.
.
*Harga - RM89 sahaja
.
Postage
1 helai - Rm 8 SEM / RM15 SS
.
.
Kurta uhud sgt² sesuai untuk abg2 menggayakan krna ia kelihatan simple dah kemas apabila abg2 memakainya dan mempunyai 5 warna yg eklusif berserta 5 size (S,M,L,XL,XXL)
.
"Mcm mna nak dapatkan kurta ni ? X sabar pulak rasanya”
.
Hah..untuk org selangor, anda boleh bawak semua family walk in ke kedai kami di
BUTIK SHAWLEENA WARDROBE Unit C-3A-GF, Bangi Gateway Shopping Complex, Persiaran Perkeliling,seksyen 15, 43650, Bandar Baru Bangi Selangor.
.
Dan khas untuk org² jauh,jgn risau kami sediakan perkhidmatan postage ke seluruh Malaysia.. JOM ORDER SEKARANG.
.
Anda boleh terus call/WhatsApp :

019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
.
Fb page : Azimxclusive_hq
Instagram : azimxclusive_hq.

#kurtamoden #kurtaexclusive #kurtaslimfit #kurtamalaysia #azimxclusive #fesyen2017 #ourlegacy #designedformodernmuslimin #darkblue #kurtaawesome #fesyen2017 #fesyenmuslim

[ TERKINI ] ANDA INGIN KELIHATAN LEBIH BERGAYA PADA TAHUN NI ? JOM DAPATKAN KURTA UHUD 3.0 KELUARAN TERBARU AZIMXCLUSIVE YG PALING LARIS DAN MENJADI PILIHAN NO 1 ABAM2 KACAK. .
.
Anda rasa nk bt kelainan terhadap penampilan anda time pergi event2 or majlis kenduri? X mau dahhh pakai kemeja or t-shirts time keluar jln2? Kurta uhud ni sesuai sgt² untuk anda tau....
.
.
KENAPA ANDA #WAJIB PILIH KURTA UHUD???😎 .
.
1) SLIM FIT - Ada masalah dlm kekemasan? Don't worry, kurta uhud ni boleh m'bantu abam² untuk nmpk lebih kemas dan tidak selekeh.
.
2) EASY CARE - Org laki kan,x de masa la nk habiskan untuk iron bju ni, jadi azimxclusive menyediakan kurta yg kainnya mudah digosok dan x mudah kedut uolss, klau iron x smpai seminit dah siap.
.
3)HIDDEN POCKET - Kurta uhud disediakan dgn 1 poket tersembunyi supaya ia kelihatan lebih exclusive.
.
4)CUFF ON SLEEVE - "Hah, knapa ada cuff?" Kurta Uhud keluaran azimxclusive ni direka khas untuk abam2 semua untuk kelihatan kemas dan bergaya,dgn cuff ditangan,abam2 akn kelihatan segak dan macho 😉
.
5)5)SIMPLE DESIGN - design yg simple tapi bila pakai memang smart & ada logo sulam berhuruf AR pd bahagian atas poket yg merupakan identiti AZIMXCLUSIVE sejak di perkenalkan.
.
.
*Harga - RM89 sahaja
.
Postage
1 helai - Rm 8 SEM / RM15 SS
.
.
Kurta uhud sgt² sesuai untuk abg2 menggayakan krna ia kelihatan simple dah kemas apabila abg2 memakainya dan mempunyai 5 warna yg eklusif berserta 5 size (S,M,L,XL,XXL)
.
"Mcm mna nak dapatkan kurta ni ? X sabar pulak rasanya”
.
Hah..untuk org selangor, anda boleh bawak semua family walk in ke kedai kami di
BUTIK SHAWLEENA WARDROBE Unit C-3A-GF, Bangi Gateway Shopping Complex, Persiaran Perkeliling,seksyen 15, 43650, Bandar Baru Bangi Selangor.
.
Dan khas untuk org² jauh,jgn risau kami sediakan perkhidmatan postage ke seluruh Malaysia.. JOM ORDER SEKARANG.
.
Anda boleh terus call/WhatsApp :

019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
.
Fb page : Azimxclusive_hq
Instagram : azimxclusive_hq.

#kurtamoden #kurtaexclusive #kurtaslimfit #kurtamalaysia #azimxclusive #fesyen2017 #ourlegacy #designedformodernmuslimin #darkblue #kurtaawesome #fesyen2017 #fesyenmuslim

[ TERKINI ] ANDA INGIN KELIHATAN LEBIH BERGAYA PADA TAHUN 2017? JOM DAPATKAN KURTA UHUD 3.0 KELUARAN TERBARU AZIMXCLUSIVE YG PALING LARIS DAN MENJADI PILIHAN NO 1 ABAM2 KACAK. .
.
Anda rasa nk bt kelainan terhadap penampilan anda time pergi event2 or majlis kenduri? X mau dahhh pakai kemeja or t-shirts time keluar jln2? Kurta uhud ni sesuai sgt² untuk anda tau....
.
.
KENAPA ANDA #WAJIB PILIH KURTA UHUD???😎 1) SLIM FIT - Ada masalah dlm kekemasan? Don't worry, kurta uhud ni boleh m'bantu abam² untuk nmpk lebih kemas dan tidak selekeh.

2) EASY CARE - Org laki kan,x de masa la nk habiskan untuk iron bju ni, jadi azimxclusive menyediakan kurta yg kainnya mudah digosok dan x mudah kedut uolss, klau iron x smpai seminit dah siap.

3)HIDDEN POCKET - Kurta uhud disediakan dgn 1 poket tersembunyi supaya ia kelihatan lebih exclusive.

4)CUFF ON SLEEVE - "Hah, knapa ada cuff?" Kurta Uhud keluaran azimxclusive ni direka khas untuk abam2 semua untuk kelihatan kemas dan bergaya,dgn cuff ditangan,abam2 akn kelihatan segak dan macho 😉

5)5)SIMPLE DESIGN - design yg simple tapi bila pakai memang smart & ada logo sulam berhuruf AR pd bahagian atas poket yg merupakan identiti AZIMXCLUSIVE sejak di perkenalkan.
.
.
*Harga - RM89 sahaja
.
Postage
1 helai - Rm 8 SEM / RM15 SS
.
.
Kurta uhud sgt² sesuai untuk abg2 menggayakan krna ia kelihatan simple dah kemas apabila abg2 memakainya dan mempunyai 5 warna yg eklusif berserta 5 size (S,M,L,XL,XXL)
.
"Mcm mna nak dapatkan kurta ni ? X sabar pulak rasanya”
.
Hah..untuk org selangor, anda boleh bawak semua family walk in ke kedai kami di
BUTIK SHAWLEENA WARDROBE Unit C-3A-GF, Bangi Gateway Shopping Complex, Persiaran Perkeliling,seksyen 15, 43650, Bandar Baru Bangi Selangor.
.
Dan khas untuk org² jauh,jgn risau kami sediakan perkhidmatan postage ke seluruh Malaysia.. JOM ORDER SEKARANG.
.
Anda boleh terus call/WhatsApp :

019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
019-3414090/011-39129510
.
Fb page : Azimxclusive_hq
Instagram : azimxclusive_hq.

#kurtamoden #kurtaexclusive #kurtaslimfit #kurtamalaysia #azimxclusive #fesyen2017 #ourlegacy #designedformodernmuslimin #darkblue #kurtaawesome #fesyen2017 #fesyenmuslim

.
Hari2 pakai kurta cun la. x semestinya hari jumaat je kan😊.
.
#kurtamoden #kurtaexclusive #pakaikemanasaja #fesyenmuslim #fesyenrerkini #designedformodernmuslimin

🔥NAMPAK BERGAYA SELALU BERSAMA KURTA AHZA🔥
================================================ assalamualaikum, salam sahabat buat semua JUTAWAN REZEKI.. hai hai hai... semoga semuanya sihat-sihat selalu.

ANDA NAK NAMPAK BERGAYA SENTIASA SEPERTI SETIAP HARI HARI RAYA??? JOM.. JOM.. JOM.. JOM... JOM.. JOM... Ahza Collection mengeluarkan design baju yang paling terbaru dipasaran yang diberi nama KURTA AL-FALAH SR dan AL-FALAH JR. Terdapat 5 warna yang amat menarik dan tertarik. Anda boleh pilih dari saiz S sehingga XXL.

Kain yang digunakan ialah JAPAN PEARL SKIN yang mana keistimewaannya: -  tahan lasak dan tahan lama  pakai 3-4 tahun pun masih xberubah,colour mantain je  selesa di pakai dan x melekat pada badan bila berpeluh
 senang di iron  campuran 50% cotton 50% satin  berkilat sedikit tidak keterlaluan seperti kain satinis
HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? HARGA?? Ni admin nak habaq, kalau harga biasa RM159. Tetapi…….. untuk kali ini, admin BAGI PROMOSI PROMOSI PROMOSI
RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109, RM109,
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAHAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAHAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNTUK 30 UNIT YANG PERTAMA. PESANAN DIBUKA SEHINGGA 25HB OGOS 2017

Postage tambah RM10. TETAPI 2 Helai ke atas FREE POSTAGE yee.

WHATAPPS/CALL/MSG ADMIN DI TALIAN:

013-927 5721
013-927 5721
013-927 5721

Kepada pengguna telefon pintar android, anda boleh dapatkan aplikasi Muslime atau Muslime Premium di Google Play sekarang!

Muslime merupakan aplikasi yang mesra pelancong dan pengembara Muslim bagi penggunaan di seluruh dunia.

#muslime #muslimemalaysia #malaysia #muslim #islam #waktusolat #kiblat #masjid #surau #halal #makananhalal #kedaimuslim #fesyenmuslim #fesyenmuslimah #tempatmenarik #pelancongmuslim #pengembaramuslim #googleplay #androidphone

Untuk pengguna iPhone, dapatkan aplikasi Muslime atau Muslime Premium di App Store sekarang!
Aplikasi yang mesra pengembara / pelancong Muslim untuk kegunaan di seluruh dunia.

#muslime #muslimemalaysia #malaysia #muslim #islam #waktusolat #kiblat #masjid #surau #halal #makananhalal #kedaimuslim #fesyenmuslim #fesyenmuslimah #tempatmenarik #pelancongmuslim #pengembaramuslim #appstore #iphone

Most Popular Instagram Hashtags