#festivalfilemmalaysia

MOST RECENT

U deserved it with all your hardwork and dreams In shaAllah always pray for you dear fazzy 🤗💖💋#Repost @fazbulouswarriors
• • •
3 tahun yang lepas, iaitu 5 September 2015, merupakan tarikh keramat buat @missfazura yang telah dinobatkan sebagai Pelakon Wanita Terbaik di Festival Filem Malaysia yang ke 27.
.
Kami #fazbulouswarriors yang hadir pada waktu itu merasa amat bertuah kerana dapat menyaksikan secara langsung momen berharga dan sangat bangga dengan kejayaan Faz merangkul anugerah yang dia sendiri idamkan semenjak bergelar seorang pelakon.
It's like, finally! The most anticipated award that she really deserved.
.
Dear Faz,
keep on catching your big dreams.
Please don't ever stop and we will always be here for you, through thick and thin.
Always. 😘🌷💗
.
{swipe for videos}
.
#tbt #throwback
#ffm27
#ffm2015
#5september2015
#pelakonwanitaterbaik
#festivalfilemmalaysia
#malaysianfilmfestival
#fazbulouswarriors
#wearewarriorsforareason
#nurfazura #fazura

@igrannapp from @fazbulouswarriors: 3 tahun yang lepas, iaitu 5 September 2015, merupakan tarikh keramat buat @missfazura yang telah dinobatkan sebagai Pelakon Wanita Terbaik di Festival Filem Malaysia yang ke 27.
.
Kami #fazbulouswarriors yang hadir pada waktu itu merasa amat bertuah kerana dapat menyaksikan secara langsung momen berharga dan sangat bangga dengan kejayaan Faz merangkul anugerah yang dia sendiri idamkan semenjak bergelar seorang pelakon.
It's like, finally! The most anticipated award that she really deserved.
.
Dear Faz,
keep on catching your big dreams.
Please don't ever stop and we will always be here for you, through thick and thin.
Always. 😘🌷💗
.
{swipe for videos}
.
#tbt #throwback
#ffm27
#ffm2015
#5september2015
#pelakonwanitaterbaik
#festivalfilemmalaysia
#malaysianfilmfestival
#fazbulouswarriors
#wearewarriorsforareason
#nurfazura #fazura

3 tahun yang lepas, iaitu 5 September 2015, merupakan tarikh keramat buat @missfazura yang telah dinobatkan sebagai Pelakon Wanita Terbaik di Festival Filem Malaysia yang ke 27.
.
Kami #fazbulouswarriors yang hadir pada waktu itu merasa amat bertuah kerana dapat menyaksikan secara langsung momen berharga dan sangat bangga dengan kejayaan Faz merangkul anugerah yang dia sendiri idamkan semenjak bergelar seorang pelakon.
It's like, finally! The most anticipated award that she really deserved.
.
Dear Faz,
keep on catching your big dreams.
Please don't ever stop and we will always be here for you, through thick and thin.
Always. 😘🌷💗
.
{swipe for videos}
.
#tbt #throwback
#ffm27
#ffm2015
#5september2015
#pelakonwanitaterbaik
#festivalfilemmalaysia
#malaysianfilmfestival
#fazbulouswarriors
#wearewarriorsforareason
#nurfazura #fazura

Musim raya ni banyak slot hindustan ditayangkan. Jaga2 ye. Masing2 da get ready tisu 1 kotak utk kesat air mata yg bakal membanjiri ruang tv. Dan siapa yg dah niat nak bwk seribu satu jenis makanan tak sihat sambil tengok hindustan tu, da leh renung2kan dah post coach ni

Bukan ape, bile tengok hindustan, cite nye biasanya drama sangat. Sedih geram kecewa dan macam2 perasaan de. So agak2 la kalau time tengah sedih tu, de donut dan macam2 makanan tak sihat lain depan mata live, rasenye donut tu semua gi mane? Lain tak bukan ke perut kite. Nanti perut kite bentuk cam donut gak lah ye.

#dramasangat
#festivalfilemmalaysia
#tv3

RESTOCK! RESTOCK! RESTOCK! STOK SANGAT LIMITED! Hanya RM12 sehelai. Uols boleh pakai ke mana sahaja dengan selesa. Tak perlu iron. Tak panas. Tak jarang. Sangat selesa. Jom dapatkan sekarang. Dah restock warna baru! Sementara stok masih ada! Tak rugi beli taw!

PM atau whatsapp untuk fast response. Tak perlu save no. Tekan link di bio sahaja.
.
.
.#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

RESTOCK! RESTOCK! RESTOCK! STOK SANGAT LIMITED! Hanya RM12 sehelai. Uols boleh pakai ke mana sahaja dengan selesa. Tak perlu iron. Tak panas. Tak jarang. Sangat selesa. Jom dapatkan sekarang. Dah restock warna baru! Sementara stok masih ada! Tak rugi beli taw!

PM atau whatsapp untuk fast response. Tak perlu save no. Tekan link di bio sahaja.
.
.
.#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

RESTOCK! RESTOCK! RESTOCK! STOK SANGAT LIMITED! Hanya RM12 sehelai. Uols boleh pakai ke mana sahaja dengan selesa. Tak perlu iron. Tak panas. Tak jarang. Sangat selesa. Jom dapatkan sekarang. Dah restock warna baru! Sementara stok masih ada! Tak rugi beli taw!

PM atau whatsapp untuk fast response. Tak perlu save no. Tekan link di bio sahaja.
.
.
.#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

RESTOCK! RESTOCK! RESTOCK! STOK SANGAT LIMITED! Hanya RM12 sehelai. Uols boleh pakai ke mana sahaja dengan selesa. Tak perlu iron. Tak panas. Tak jarang. Sangat selesa. Jom dapatkan sekarang. Dah restock warna baru! Sementara stok masih ada! Tak rugi beli taw!

PM atau whatsapp untuk fast response. Tak perlu save no. Tekan link di bio sahaja.
.
.
.#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

RESTOCK! RESTOCK! RESTOCK! STOK SANGAT LIMITED! Hanya RM12 sehelai. Uols boleh pakai ke mana sahaja dengan selesa. Tak perlu iron. Tak panas. Tak jarang. Sangat selesa. Jom dapatkan sekarang. Dah restock warna baru! Sementara stok masih ada! Tak rugi beli taw!

PM atau whatsapp untuk fast response. Tak perlu save no. Tekan link di bio sahaja.
.
.
.#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

RESTOCK! RESTOCK! RESTOCK! STOK SANGAT LIMITED! Hanya RM12 sehelai. Uols boleh pakai ke mana sahaja dengan selesa. Tak perlu iron. Tak panas. Tak jarang. Sangat selesa. Jom dapatkan sekarang. Dah restock warna baru! Sementara stok masih ada! Tak rugi beli taw!

PM atau whatsapp untuk fast response. Tak perlu save no. Tekan link di bio sahaja.
.
.
.#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

Tak payah nak tahan2, makan je. Simple. Daging ungkep sedap sebab macam2 rempah dicampur. Awak bahagia, sebab ada macam2 perasaan dari saya.

#dagingungkep #daging #ungkep #mak #hariibu #mothersday #puasa #prepuasa #happyfasting #diet #diat #ungkep #jawa #jawe #javanese #festivalfilemmalaysia #ajak #nabila #cumicumi #fahanabila #makan #malam #food #foodporn #mehmakan #seremban

RESTOCK! RESTOCK! RESTOCK! STOK SANGAT LIMITED! Hanya RM12 sehelai. Uols boleh pakai ke mana sahaja dengan selesa. Tak perlu iron. Tak panas. Tak jarang. Sangat selesa. Jom dapatkan sekarang. Dah restock warna baru! Sementara stok masih ada! Tak rugi beli taw!

PM atau whatsapp untuk fast response. Tak perlu save no. Tekan link di bio sahaja.
.
.
.#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

RESTOCK! RESTOCK! RESTOCK! STOK SANGAT LIMITED! Hanya RM12 sehelai. Uols boleh pakai ke mana sahaja dengan selesa. Tak perlu iron. Tak panas. Tak jarang. Sangat selesa. Jom dapatkan sekarang. Dah restock warna baru! Sementara stok masih ada! Tak rugi beli taw!

PM atau whatsapp untuk fast response. Tak perlu save no. Tekan link di bio sahaja.
.
.
.#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

RESTOCK! RESTOCK! RESTOCK! STOK SANGAT LIMITED! Hanya RM12 sehelai. Uols boleh pakai ke mana sahaja dengan selesa. Tak perlu iron. Tak panas. Tak jarang. Sangat selesa. Jom dapatkan sekarang. Dah restock warna baru! Sementara stok masih ada! Tak rugi beli taw!

PM atau whatsapp untuk fast response. Tak perlu save no. Tekan link di bio sahaja.
.
.
.#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

Hanya ada 1000 helai! Ramai yg msg kakak tanya saiz L haritu. So meh order meh. Limited stock sangat2. Nk puasa dah ni. Boleh pakai pegi terawih. Nk cuba sehelai dulu pn boleh. Lai lai. Whatsapp je kakak. Link ada di bio.
.
.
.
#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

Hanya ada 1000 helai! Ramai yg msg kakak tanya saiz L haritu. So meh order meh. Limited stock sangat2. Nk puasa dah ni. Boleh pakai pegi terawih. Nk cuba sehelai dulu pn boleh. Lai lai. Whatsapp je kakak. Link ada di bio.
.
.
.
#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

Hanya ada 1000 helai! Ramai yg msg kakak tanya saiz L haritu. So meh order meh. Limited stock sangat2. Nk puasa dah ni. Boleh pakai pegi terawih. Nk cuba sehelai dulu pn boleh. Lai lai. Whatsapp je kakak. Link ada di bio.
.
.
.
#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

Assalamualaikum. Okay uols, Instant Moss Crepe L size dah restock! Grab yours now. RM15 per piece. 3 helai RM40. Postage RM8 for 1-3 pieces. Whatsapp to find more details and order. Link at the bio.
.
.
.
.
.
#instant #instantmosscrepe #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungmurah #tudungmurahdotcom #kedaitudungmurah #instantshawl #dendamaurora #festivalfilemmalaysia #bisikpadalangit #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaitudungonline #onlineshop #sayajual #sayajualonline #sayajualtudunginstant #sayajualtudungmurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags