#femininewashjsd

MOST RECENT

Korang tau tak..
walaupun korang pakai FW, dakiยฒ akan tetap berkumpul kat permukaan vagina.
celah2 bikini line mis v

sebab tu bila korang ambil FW, sy rekemenkan amek bersama MV.
utk skrub permukaan vagina, halus, rapat, feeling bersih.

FW, MV, --> pastikan anda ada keduaยฒ nya
hidupmu bebas tanpa pantiliner..
cepender bersih + kering,bebas kepam
hidup lebih yakin
Nak tahu info lanjut?
meh bisik tepi jom

Wasap kak ann
019 711 0882
Stokis sah Jsd

#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur

Korang tau tak..
walaupun korang pakai FW, dakiยฒ akan tetap berkumpul kat permukaan vagina.
celah2 bikini line mis v

sebab tu bila korang ambil FW, sy rekemenkan amek bersama MV.
utk skrub permukaan vagina, halus, rapat, feeling bersih.

FW, MV, --> pastikan anda ada keduaยฒ nya
hidupmu bebas tanpa pantiliner..
cepender bersih + kering,bebas kepam
hidup lebih yakin
Nak tahu info lanjut?
meh bisik tepi jom

Wasap kak ann
019 711 0882
Stokis sah Jsd

#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur

.
Please yaaa tolong hormat. Semak betul puak INDON nih spam komen iklankan produk dorg. Haaa..yg ni mmg patut claim dari INDON okey. Akak bawak geng kawasan report instagram ubat tinggi INDON nihh.
.
#respect
#commentspam
.
Dapatkan dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.
READY STOK
PRODUK GERENTI ORIGINAL
RUNDINGAN TEPAT
.
Untuk sebarang pertanyaan & order,
Boleh WhatsApp Nurul Atau klik terus link bio di atas.
.
๐Ÿ“ฑ013.492.2748
๐ŸŒทSTOKIS SAH JSD ANDA๐ŸŒท
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE SELURUH ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
POSTAGE ON WEEKDAYS ๐Ÿ“ฎ
.
COD AVAILABLE :
๐Ÿš˜๐Ÿš˜
PUTRAJAYA (AFTER OFFICE HOUR & WEEKEND)
CYBERJAYA (WEEKEND)
๐Ÿš˜๐Ÿš˜
.
PASTINYA ORIGINAL DIRECT HQ JSD HOLDINGS.
BUKAN DARI HQ BARANGAN TIRUAN YE AWAK2๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‚
.
Dapatkan dari stokis/agen Jamu Susuk Dara yang sah
.
*Hati-hati dengan produk FAKE JSD diluar sana dan harga yang murah dan tak masuk akal.
.
๐ŸŒทBe your own kind of inner beauty
.
Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@nurul_jamususukdara
@nurul_jamususukdara
@nurul_jamususukdara
.
katalog Jamu Susuk Dara
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
#jsdputrajayanurul
#jamususukdaranurul
.
#SayaJual
#testimonijsd
#jamususukdara_seller
#susukkekaldara
#femininewashJSD
#senangnakboom
#igsokongan
#stokisjamususukdaraputrajaya
#jsdputrajaya
#jsdcyberjaya
#jamususukdaraputrajaya
#empireaurafidarich
#ajimaura3ig
#ajimaura100k
#ajimauragroup
#jsdcyberjaya
#teamjsdputrajaya
#sayajualJSD
#stokisjamususukdara
#losyenkurus
#haidteratur
#ajimaura
#terapiinstagram
#setberpantang
#penjagaanintim
#keputihan
#kegatalanfaraj

.
Dapatkan dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.
READY STOK
PRODUK GERENTI ORIGINAL
RUNDINGAN TEPAT
.
Untuk sebarang pertanyaan & order,
Boleh WhatsApp Nurul Atau klik terus link bio di atas.
.
๐Ÿ“ฑ013.492.2748
๐ŸŒทSTOKIS SAH JSD ANDA๐ŸŒท
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE SELURUH ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
POSTAGE ON WEEKDAYS ๐Ÿ“ฎ
.
COD AVAILABLE :
๐Ÿš˜๐Ÿš˜
PUTRAJAYA (AFTER OFFICE HOUR & WEEKEND)
CYBERJAYA (WEEKEND)
๐Ÿš˜๐Ÿš˜
.
PASTINYA ORIGINAL DIRECT HQ JSD HOLDINGS.
BUKAN DARI HQ BARANGAN TIRUAN YE AWAK2๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‚
.
Dapatkan dari stokis/agen Jamu Susuk Dara yang sah
.
*Hati-hati dengan produk FAKE JSD diluar sana dan harga yang murah dan tak masuk akal.
.
๐ŸŒทBe your own kind of inner beauty
.
Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@nurul_jamususukdara
@nurul_jamususukdara
@nurul_jamususukdara
.
katalog Jamu Susuk Dara
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
#jsdputrajayanurul
#jamususukdaranurul
.
#SayaJual
#SayaJualMurah
#testimonijsd
#jamususukdara_seller
#susukkekaldara
#femininewashJSD
#senangnakboom
#igsokongan
#stokisjamususukdaraputrajaya
#jsdputrajaya
#jsdcyberjaya
#jamususukdaraputrajaya
#empireaurafidarich
#ajimaura3ig
#ajimaura100k
#ajimauragroup
#jsdcyberjaya
#teamjsdputrajaya
#sayajualJSD
#stokisjamususukdara
#losyenkurus
#haidteratur
#ajimaura
#terapiinstagram
#setberpantang
#wanitahamil
#penjagaanintim
#keputihan
#kegatalanfaraj

.
Please yaaa tolong hormat. Semak betul puak INDON nih komen iklankan produj dorg. Haaa..yg ni mmg patut claim dari INDON okey. Akak bawak geng kawasan report instagram ubat tinggi Indon nihh.
.
.
Dapatkan dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.
READY STOK
PRODUK GERENTI ORIGINAL
RUNDINGAN TEPAT
.
Untuk sebarang pertanyaan & order,
Boleh WhatsApp Nurul Atau klik terus link bio di atas.
.
๐Ÿ“ฑ013.492.2748
๐ŸŒทSTOKIS SAH JSD ANDA๐ŸŒท
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE SELURUH ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
POSTAGE ON WEEKDAYS ๐Ÿ“ฎ
.
COD AVAILABLE :
๐Ÿš˜๐Ÿš˜
PUTRAJAYA (AFTER OFFICE HOUR & WEEKEND)
CYBERJAYA (WEEKEND)
๐Ÿš˜๐Ÿš˜
.
PASTINYA ORIGINAL DIRECT HQ JSD HOLDINGS.
BUKAN DARI HQ BARANGAN TIRUAN YE AWAK2๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‚
.
Dapatkan dari stokis/agen Jamu Susuk Dara yang sah
.
*Hati-hati dengan produk FAKE JSD diluar sana dan harga yang murah dan tak masuk akal.
.
๐ŸŒทBe your own kind of inner beauty
.
Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@nurul_jamususukdara
@nurul_jamususukdara
@nurul_jamususukdara
.
katalog Jamu Susuk Dara
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
#jsdputrajayanurul
#jamususukdaranurul
.
#SayaJual
#SayaJualMurah
#testimonijsd
#jamususukdara_seller
#susukkekaldara
#femininewashJSD
#senangnakboom
#igsokongan
#stokisjamususukdaraputrajaya
#jsdputrajaya
#jsdcyberjaya
#jamususukdaraputrajaya
#empireaurafidarich
#ajimaura3ig
#ajimaura100k
#ajimauragroup
#jsdcyberjaya
#teamjsdputrajaya
#sayajualJSD
#stokisjamususukdara
#losyenkurus
#haidteratur
#ajimaura
#terapiinstagram
#setberpantang
#wanitahamil
#penjagaanintim
#keputihan
#kegatalanfaraj

Syoknya guna feminine wash jsd nie semua masalah boleh selesai semudah abc
kalau malas tak ada sudahnya la ye.

Www.wasap.my/60194422471/jsd

Masalah wanita selalu alami ialah : โŽkeputihan
โŽgatal2
โŽbau busuk
โŽbecak
โŽbelengas

Selepas guna femininewash hasilnya : โ˜‘selesa
โ˜‘kering
โ˜‘cool
โ˜‘bersih
โ˜‘basmi kuman

sekali guna dah menampakkan kesan dan jangan simpan masalah anda, atasi masalah anda hanya dengan feminin wash dah cukup memadai
Confirm cik bunga๐ŸŒนsegar dan wangi โค

#Femininewashjsd #feminin #wash #femininwash #jsd #jamususukdara #susuk #susukdara #dara #virginity #virgin #intimate #bff #takecare #husbandwife

SET KETAT ABANG RINDU:
๐Ÿ˜จAPA ITU KUTU KELAMIN?๐Ÿ˜จ
.
Hati-Hati Dengan Kutu Kelamin.
Pubic lice (Pthirus pubis), juga dikenal sebagai 'Kepiting', Genital kutu, kutu kemaluan, Genital Genital Kepiting atau kutu, adalah serangga parasit yang terdapat di daerah kemaluan manusia dan juga di rambut pada kaki, ketiak, kumis , janggut, alis, atau bulu mata.
kutu-kutu ini berwarna kecoklatan tetapi berwarna kemerahan jika badannya dipenuhi darah yang telah dihisap.

Gejala jangkitan kutu kelamin:
โœ”Gatal dan rasa terbakar di daerah kemaluan
โœ”Gatal yang berpindah-pindah tempat kerana kutu kelamin bergerak ke daerah basah lain seperti ketiak
โœ”Gatal-gatal yang lebih kerap atau teruk di malam hari
โœ”kerap menggaru sekitar kemaluan sehingga menyebabkan luka-luka kecil
โœ”Demam, rasa terbakar (panas pedih)ketika buang air kecil atau keluarnya cairan kelamin.

Pencegahan :
~ Menjaga kebersihan tubuh, pakaian, tempat tidur, spray, handuk dan barang-barang lain yang terbuat dari kain.

Fakta yang anda perlu tahu
~ Kutu akan mati dalam 24 jam setelah terpisah dari badan manusia, tetapi telurnya dapat hidup hingga 6 hari.

Rawatan dengan JAMU SUSUK DARA
โš˜#femininewashjsd rm68
โš˜#maskervaginajsd rm25
โš˜#intimgeljsd rm76
โœจTotal Rm176 sahaja

Jangan tunggu lama-lama rawat la dari sekarang!!!!
.
Whsap kak ann๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ฒ017 9032210
Stokis Sah JSD
#jamususukdara #kutukelamin #likeme #like4like #shahalam#sabah #sarawak

- ๐Ÿ˜˜SET KETAT ABANG RINDU๐Ÿ˜˜
. .

SET KETAT ABANG RINDU antara SET yang paling popular dan terlaris jugak taw dalam jualan kami di JSD setiap hari.
Sebab Fungsi INTIM GEL yang pelbagai.
.

SET ni sangat2 sesuai untuk ibu2 pregnant yang alami KEPUTIHAN teruk, isteri yang rasa sakit ketika bersama dan faraj kering, juga sesuai untuk wanita2 yang kurang nafsu ketika bersama.
.
.
๐ŸŒท๐ŸŒฟINTIM GEL JSD๐ŸŒฟ๐ŸŒท
.
.
๐ŸŒŸCARA GUNA:
1. Picitkan INTIM GEL ke hujung jari telunjuk sedikit sahaja mengikut keperluan.
2. Sapukan ke dalam vagina guna jari sedalam yg boleh. (gunakan cara / posisi meruang) ini adalah utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina spya lebih sensitif.
.
.
๐ŸŒŸKESAN
1. Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke 'clitoris' dimana ada 1 titik ghairah dipanggil "G-SPOT"
2. GEL ini akan mematikan fungus2 dan bakteria di dalam vagina lalu mencegah terjadinya KEPUTIHAN.
3. Apabila bersih dinding vagina akan menggebu dan subur serta lembab kembali.
.
.
๐ŸŒŸSIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKANNYA:
1. Wanita yg masih muda tetapi hilang ghairah kerana tiada
sensitivity especially selepas bersalin.
2. Faraj kering kerana ia menyuburkan dan kembalikan
kelembapan semulajadi.
3. Mereka yg menghampiri peringkat menopous/ yg telah pun menopous. Insyaallah GEL berubat ini dapat mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg
semakin lupus.
.

SET KETAT ABANG RINDU - RM177 inc pos.
---------------------------------------------------
FEMININE WASH - RM68
MASKER VAGINA - RM25
INTIM GEL - RM76
POS RM8 SM/RM12 SS
.

Untuk sebarang pertanyaan & order,
Klik link kat bio
Kak ann ๐Ÿ“ฒ017 9032210
โค๏ธSTOKIS SAH JSDโค๏ธ
. .

#jamususukdara #jsd #setketatabangrindu #femininewashjsd #maskervagina #intimgel #kembali #kembalidara #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdserikembangan #jsdselangor #igersmalaysia #onlineshopping #freereview #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdbalakongjaya #teamjsdAnnur #empireaurafidarich

Baik anak dara ke atau mak dara ke, sgt elok pakai #FeminineWashJsd Dan #maskervagina. Spender pun dah takda nak basah2 lagi sebab lelehan keputihan. Sepanjang hari boleh kekal segar.
Ramai dah cuba, awk masih nak bergaya dengan pantiliner tu ke?
Pernah tau sy terjumpa org x buang elok2 pantiliner dia depan pintu masuk RNR... Siap ada cheese kekuningan. Euw...
Meh la rawat. Pantiliner bukan penyelesaian awk.

Dengan pembelian set basic RM100sm ni awk akan dpt PERCUMA KEAHLIAN seumur hIdup. Diskaun hebat menanti.

Wasap kak ann
017 9032210
Stokis sah Jsd

#femininewashjsd #jamususukdara #maskervagina #farajberbau #keputihan #kegatalanfaraj #jerawatfaraj #bisul #farajbecak #farajlonggar #anakdara #dakifaraj #jsdselangor #sabah #sarawak #stokisjsdserikembangan #mentakab #raub #pasirmas

Baik anak dara ke atau mak dara ke, sgt elok pakai #FeminineWashJsd Dan #maskervagina. Spender pun dah takda nak basah2 lagi sebab lelehan keputihan. Sepanjang hari boleh kekal segar.
Ramai dah cuba, awk masih nak bergaya dengan pantiliner tu ke?
Pernah tau sy terjumpa org x buang elok2 pantiliner dia depan pintu masuk RNR... Siap ada cheese kekuningan. Euw...
Meh la rawat. Pantiliner bukan penyelesaian awk.

Dengan pembelian set basic RM100sm ni awk akan dpt PERCUMA KEAHLIAN seumur hIdup. Diskaun hebat menanti.

Wasap kak ann
017 9032210
Stokis sah Jsd

#femininewashjsd #jamususukdara #maskervagina #farajberbau #keputihan #kegatalanfaraj #jerawatfaraj #bisul #farajbecak #farajlonggar #anakdara #dakifaraj #jsdselangor #sabah #sarawak #stokisjsdserikembangan #mentakab #raub #pasirmas

Korang tau tak..
walaupun korang pakai FW, dakiยฒ akan tetap berkumpul kat permukaan vagina.
celah2 bikini line mis v

sebab tu bila korang ambil FW, sy rekemenkan amek bersama MV.
utk skrub permukaan vagina, halus, rapat, feeling bersih.

FW, MV, --> pastikan anda ada keduaยฒ nya
hidupmu bebas tanpa pantiliner..
cepender bersih + kering,bebas kepam
hidup lebih yakin
Nak tahu info lanjut?
meh wasap kak ann
017 9032210
Stokis sah Jsd

#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur

Korang tau tak..
walaupun korang pakai FW, dakiยฒ akan tetap berkumpul kat permukaan vagina.
celah2 bikini line mis v

sebab tu bila korang ambil FW, sy rekemenkan amek bersama MV.
utk skrub permukaan vagina, halus, rapat, feeling bersih.

FW, MV, --> pastikan anda ada keduaยฒ nya
hidupmu bebas tanpa pantiliner..
cepender bersih + kering,bebas kepam
hidup lebih yakin
Nak tahu info lanjut?
meh wasap kak ann
017 9032210
Stokis sah Jsd

#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur

Korang tau tak..
walaupun korang pakai FW, dakiยฒ akan tetap berkumpul kat permukaan vagina.
celah2 bikini line mis v

sebab tu bila korang ambil FW, sy rekemenkan amek bersama MV.
utk skrub permukaan vagina, halus, rapat, feeling bersih.

FW, MV, --> pastikan anda ada keduaยฒ nya
hidupmu bebas tanpa pantiliner..
cepender bersih + kering,bebas kepam
hidup lebih yakin
Nak tahu info lanjut?
meh wasap kak ann
017 9032210
Stokis sah Jsd

#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur

Korang tau tak..
walaupun korang pakai FW, dakiยฒ akan tetap berkumpul kat permukaan vagina.
celah2 bikini line mis v

sebab tu bila korang ambil FW, sy rekemenkan amek bersama MV.
utk skrub permukaan vagina, halus, rapat, feeling bersih.

FW, MV, --> pastikan anda ada keduaยฒ nya
hidupmu bebas tanpa pantiliner..
cepender bersih + kering,bebas kepam
hidup lebih yakin
Nak tahu info lanjut?
meh wasap kak ann
017 9032210
Stokis sah Jsd

#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur

.
Dapatkan dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.
READY STOK
PRODUK GERENTI ORIGINAL DIRECT HQ JSD HOLDINGS.
DARI PEMBORONG BARANGAN TIRUAN YE AWAK2.โ—โ—โ—AWASโ—โ—โ—
.
*Hati-hati dengan produk FAKE JSD diluar sana dan harga yang murah dan tak masuk akal.
.
Untuk sebarang pertanyaan & order,
Boleh WhatsApp Nurul Atau klik terus link bio di atas.
.
๐Ÿ“ฑ013.492.2748
๐ŸŒทSTOKIS SAH JSD ANDA๐ŸŒท
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE SELURUH ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
POSTAGE ON WEEKDAYS ๐Ÿ“ฎ
POSTAGE RM8/RM10 (SS)
.
COD AVAILABLE :
๐Ÿš˜๐Ÿš˜
PUTRAJAYA (AFTER OFFICE HOUR & WEEKEND)
CYBERJAYA (WEEKEND)
๐Ÿš˜๐Ÿš˜
.
๐ŸŒทBe your own kind of inner beauty
.
Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@jsd_aura
@jsd_aura
@jsd_aura
.
katalog Jamu Susuk Dara
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
#jsdputrajayanurul
#jamususukdaranurul
#teamjsdnurulputrajaya
.
#SayaJual
#SayaJualMurah
#bigstage2018
#jamususukdara_seller
#femininewashJSD
#senangnakboom
#igsokongan
#stokisjamususukdaraputrajaya
#jsdputrajaya
#jsdcyberjaya
#jamususukdaraputrajaya
#empireaurafidarich
#ajimaura3ig
#ajimaura100k
#ajimauragroup
#jsdcyberjaya
#teamjsdputrajaya
#sayajualJSD
#stokisjamususukdara
#jamuindahkeluarga
#ajimaura
#terapiinstagram
#setberpantang
#wanitahamil
#penjagaanintim
#keputihan
#kegatalanfaraj
#bahagiabukanbidaan

.
CIK ABANG YANG PERASAN TAW PERUBAHAN ISTERI ๐Ÿ’๐Ÿ˜œ
.
NEW SALE๐Ÿ’
BUY 1 JAMU INDAH KELUARGA FREE 1 BOX KOPI ANGGUN PESONA!๐Ÿ˜‹
.
*RM129 ONLY!*
NP RM186 (harga asal)
Jimat RM57 guyss๐Ÿคค๐Ÿคค
.
Jom kita panaskan badan sikit.
Consume 1 sachet kopi anggun pesona dengan 2 kapsul jamu indah keluarga.
.
Khasiat jamu dalam secawan ni membantu melancarkan darah serta memberi tenaga sepanjang hari. Sangat bagus diamalkan seawal 20an.
.
Tambahan perempuan yang sedang berpantang dan datang bulan. ๐Ÿ‘
.
Jom kita jaga kesihatan rahim. Kalau sakit dan memudaratkan dah tiada ganti.
.
Ps:Anak Dara Dan mak Dara boleh consume k.
.
Dapatkan dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.
READY STOK
PRODUK GERENTI ORIGINAL DIRECT HQ JSD HOLDINGS.
DARI PEMBORONG BARANGAN TIRUAN YE AWAK2.โ—โ—โ—AWASโ—โ—โ—
.
*Hati-hati dengan produk FAKE JSD diluar sana dan harga yang murah dan tak masuk akal.
.
Untuk sebarang pertanyaan & order,
Boleh WhatsApp Nurul Atau klik terus link bio di atas.
.
๐Ÿ“ฑ013.492.2748
๐ŸŒทSTOKIS SAH JSD ANDA๐ŸŒท
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE SELURUH ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
POSTAGE ON WEEKDAYS ๐Ÿ“ฎ
POSTAGE RM8/RM10 (SS)
.
COD AVAILABLE :
๐Ÿš˜๐Ÿš˜
PUTRAJAYA (AFTER OFFICE HOUR & WEEKEND)
CYBERJAYA (WEEKEND)
๐Ÿš˜๐Ÿš˜
.
๐ŸŒทBe your own kind of inner beauty
.
Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
@jsd_aura
@jsd_aura
@jsd_aura
.
katalog Jamu Susuk Dara
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
#jsdputrajayanurul
#jamususukdaranurul
#teamjsdnurulputrajaya
.
#SayaJual
#SayaJualMurah
#bigstage2018
#jamususukdara_seller
#femininewashJSD
#senangnakboom
#igsokongan
#stokisjamususukdaraputrajaya
#jsdputrajaya
#jsdcyberjaya
#jamususukdaraputrajaya
#empireaurafidarich
#ajimaura3ig
#ajimaura100k
#ajimauragroup
#jsdcyberjaya
#teamjsdputrajaya
#sayajualJSD
#stokisjamususukdara
#jamuindahkeluarga
#ajimaura
#terapiinstagram
#setberpantang
#wanitahamil
#penjagaanintim
#keputihan
#kegatalanfaraj
#bahagiabukanbidaan

๐Ÿ’– Keputihan, cik bunga berbau, cik bunga gatal2 boleh guna
๐Ÿ‘‰ FEMININE WASH JSD
.
.
๐Ÿ’– Badan berkerak, badan berdaki, ketiak dan leher hitam, masalah kulit, badan berbau guna
๐Ÿ‘‰ SABUN ANGGUN PESONA
.
.
๐Ÿ’– Faraj berjerawat, kawasan intim gelap, faraj longgar
๐Ÿ‘‰ MASKER VAGINA
.
.
๐Ÿ’– Jom rawat
.

SET PROMOSI INI HANYA RM110 SAHAJA TERMASUK POSTAGE!
.

Wajib grab SET ni sementara tengah promosi.
Sementara stok masih ada๐Ÿ’“
.
.
๐ŸŽ‰JIMAT RM29๐ŸŽ‰
HARGA BIASA RM139
.

WhatsApp Hani utk order
๐Ÿ“ฑ019.2592.921
Atau klik link kat bio
๐ŸŒทSTOKIS SAH JSD๐ŸŒท
.

#jamususukdara #jsd #setpromosijsd #promosijsd #femininewashjsd #maskervagina #sabunanggunpesona #setkepamjsd #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #dropshipdiperlukan #cantikluardalam #codnilai #codbanting #bazaarpaknil #sabah #sarawak #banting #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich

NOTA PENTING BUAT OMPOMPUAN ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
โœ” Pentingnya penjagaan kesihatan dalaman setelah berkahwin dan selepas bersalin hanya dengan produk berasaskan herba
.
โœ” Pentingnya regular kan period setiap bulan bagi wanita
.
โœ” Pentingnya rawatan meruang bagi para isteri
.
โœ” Pentingnya dalam menjaga hubungan bersama suami isteri
.
โœ” Pentingnya kebersihan bagi anak dara
.
โœ” Pentingnya merawat kesihatan
.
โœ” pentingnya jaga kebersihan diri, terutama bila ada keputihan.
.

Walaupun JSD hanyalah asbab, kesembuhan tetap datang dari Allah namun usaha kita itu penting !
Betul ke betul ?
.

Ahkak sedia bantu uols.
Pm je tepi..
Kita borak2 ambil tahu masalah dalaman.
.

KEMPEN BERSIH DAN WANGI .
.

SET PROMOSI INI HANYA RM110 SAHAJA TERMASUK POSTAGE!
.

Wajib grab SET ni sementara tengah promosi.
Sementara stok masih ada๐Ÿ’“
.
.
๐ŸŽ‰JIMAT RM29๐ŸŽ‰
HARGA BIASA RM139
.

WhatsApp Hani utk order
๐Ÿ“ฑ019.2592.921
Atau klik link kat bio
๐ŸŒทSTOKIS SAH JSD๐ŸŒท
.

#jamususukdara #jsd #setpromosijsd #promosijsd #femininewashjsd #maskervagina #sabunanggunpesona #setkepamjsd #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #dropshipdiperlukan #cantikluardalam #codnilai #codbanting #bazaarpaknil #sabah #sarawak #banting #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich

Set Bersih dan Wangi merupakan Set Mandian JSD, mengandungi 3 item penting untuk penjagaan seorang wanita:
.

1. FEMININE WASH JSD :
Khas sebagai pencuci wanita yang terbaik melindungi cik bunga dari jangkitan kuman dan keputihan.
.
2. SABUN ANGGUN PESONA :
Khas menghilangkan bau ketiak , menghilangkan daki dan melembutkan kulit badan.
.
3. MASKER VAGINA :
Khas untuk menarik lendir keputihan keluar dan memastikan cik bunga sentiasa kering dan dalam keadaan selesa.
.

Jom rawat keputihan dan bebas bau badan.
Inginkan bantuan konsultasi meh bisik2 dengan ahkak ๐Ÿ˜
.

SET PROMOSI INI HANYA RM110 SAHAJA TERMASUK POSTAGE!
.

Wajib grab SET ni sementara tengah promosi.
Sementara stok masih ada๐Ÿ’“
.
.
๐ŸŽ‰JIMAT RM29๐ŸŽ‰
HARGA BIASA RM139
.

WhatsApp Hani utk order
๐Ÿ“ฑ019.2592.921
Atau klik link kat bio
๐ŸŒทSTOKIS SAH JSD๐ŸŒท
.

#jamususukdara #jsd #setpromosijsd #promosijsd #femininewashjsd #maskervagina #sabunanggunpesona #setkepamjsd #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #dropshipdiperlukan #cantikluardalam #codnilai #codbanting #bazaarpaknil #sabah #sarawak #banting #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich

Most Popular Instagram Hashtags