#femininewashjsd

MOST RECENT

🍄Feminine Wash Jamu Susuk Dara🍄

EKSKLUSIF untuk jelitawan semua,
BEST bagai dikata, Cool Medicated Feminine Wash JSD memang best!

Uolls...dah ber'feminine wash' ke ?

Feminine Wash Jamu Susuk Dara sangat bagus untuk semua golongan wanita.

Anda anak dara?
Anda seorang isteri?
Anda ibu mengandung?
Anda ibu berpantang?

Feminine Wash ni sesuai untuk ANDA, ANDA dan ANDA!

Selagi anda wanita, selagi anda sayang mahkota anda, Feminine Wash ni khas untuk anda!

Rata-rata yang menggunakan Feminine Wash JSD ni memang puas hati, bila dah cuba terus jatuh suka 😍😍😍 Antara testimoni pengguna Feminine Wash JSD ada pada ruangan komen👍

Tunggu apa lagi!! jom dapatkan segera😉

Meh klik link dibwh lelaju 👇👇👇
📲 www.wasap.my/60132788324 /fwjsd

#stokisjsdcheraskl
#Jamususukdara
#femininewashjsd
#maskervaginajsd

#FeminineWashJSD bukan sekadar untuk masalah keputihan tapi..
✔ dapat merapatkan faraj
✔ bebas kegatalan miss v
✔ bebas rasa ketidakselesaan ketika period
✔ bebas kuman dan fungus
✔ miss v rasa bersih
✔ miss v rasa segar
✔ miss v rasa nyaman #FeminineWashJSD dapat menghilangkan masalah bauan yang tidak diingini tapi... ✔ miss v rasa macam dalam aircond ✔ miss v rasa tegang ✔ miss v teransang

Jom membelai miss v tahap maksimum dan memberi servis super class dengan #Femininewashjsd

Wasap kak ann
017 9032210
STokis Sah JSD

#keputihandankegatalan #keputihan #ikhtiarhamil #farajberbaubusuk #farajlonggar #ketatkanfaraj #anakdara #pengantin #kencingkotor #sabah #sarawak #kualalumpur #terapiinstagram #jsdselangor #stokisjsd

Bakal pengantin @ pengantin baru sila baca.
.
Pelamin harga beribu2 guna utk beberapa jam sanggup bayar.hihihi
Feminine wash jsd xsampai rm100 kegunaan untuk 3-4 bulan fikir banyak kali nak beli ke x.hehehe.
.

Korang tau tak feminin wash JSD ni teramat bagus?
Private part korang tu akan dikongsi.
Ada yang melecet.
Ada yang luka.
Ada yang kena kencing kotor.
Ada yang naik gatal-gatal.
Ada yang tumbuh jerawat.
Ada yang berbau achem.

So korang tak payah la berkira untuk cik bunge korang sendiri...
Benda bagus kot. Kalau tak bagus, akak tak jual.

Anak dara pun boleh pakai.
Mak dara lebih la lagi elok pakai.
.
Rm68
Ready stok .
.
Whsap Puan Iman utk order
📲011.1194.5595
Authorized Stockist Jamususukdara
.
#femininewashjsd
#stokisjsd
#femininewash
#maskervagina
#promosi #setjimat
#jualanmurahmalaysia
#lipstickjsd #testimonijsd
#lipstik #lipbalm #jsd #viral
#kosmetikjsd #kosmetik #jamususukdara #eyelinerjsd #2waycake #foundation #lipstik #magicprettydara #itm #utm #mpdmattelipcream #cikgu #magiccollagenkiss #bajumurah
#kosmetikmalaysia #sabah
#tvalhijrah #motifviral

Serius?
Ya, itu masalah serius.
.

Jadi jangan ambil mudah dengan masalah keputihan..
.

Keputihan itu normal.
.

Ia jadi tak normal bila sepanjang masa pun keluar, berbau, berwarna dan menyebabkan gatal2.
Rawat segera.
.

FEMININE WASH JSD dan MASKER VAGINA kan ada 😍
.

Fast action fast result!
.

Dapatkan SET BASIC JSD dan rundingan percuma dari AGEN/STOKIS SAH JSD
.
.
🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷
**************************
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Postage RM7 SM / RM10 SS
.

Untuk sebarang pertanyaan & order,
Klik link kat bio
Kak Ann 📲017 9032210
❤️STOKIS SAH JSD❤️ #femininewashjsd #maskervagina #pencuciintimwanita #farajberbau #period #farajgatal #keputihan #jamususukdara #jsd #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #stokisjsd #stokisjsdbanting #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #cantikluardalam #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdbalakong #sepang #teamjsdannur #empireaurafidarich

Kebaikan setanding harga..
Mula beli rasa mahal
Selepas guna kata jimat pulak.

Apa apa lah asal selesa.
Tak kenal memang tak cinta.
Dah kenal jatuh cinta berkali kali.
Kerana cinta kau tak mungkin kulupa.

Manis sentiasa..
tiada lagi rahsia antara kita.

manis,mantap,penuh rahsia...
❤️ JSD

#femininewashjsd
#wangi #selesa #segar
#remaja #wanita #ibuibu
#keputihan
#stokissahjsd #trustedsellerjsd

MATA IKAN/ JERAWAT KAT MISS V
.

Ouuchhh !! 😭😭
Sakit kan...
Kalau tumbuh 1 pun dah sakit
Bayangkan kalau ia tumbuh lebih daripada 1..
Ermmm...
Rasa MENDERITA !! Habaq ang..
Rasa nak MERAUNG !! Sakit ooo...
Kalau tak nak ia tumbuh..
Jomlah bersihkan Miss v supaya JERAWAT/MATA IKAN ni TAK BERANI nak tumbuh.. 😉
.

KATAKAN TIDAK KEPADA JERAWAT😎
.

Nak penyelesaiannya?
.

Dapatkan SET BASIC JSD dan rundingan percuma dari AGEN/STOKIS SAH JSD
.
.
🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷
**************************
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Postage RM7 SM / RM10 SS
.

Untuk sebarang pertanyaan & order,
Klik link kat bio
Kak Ann 📲017 9032210
❤️STOKIS SAH JSD❤️ #femininewashjsd #maskervagina #pencuciintimwanita #farajberbau #period #farajgatal #keputihan #jamususukdara #jsd #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #stokisjsd #stokisjsdserikembangan #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #cantikluardalam #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdbalakongjaya #teamjsdannur #empireaurafidarich

JANGAN BIARKAN KEPUTIHAN MEROSAKKAN HARI ANDA!! Pernahkah faraj terasa gatal yang teruk? Mungkin juga lendir yang berbau? 😱😱😱 Kemungkinan besar ialah anda mengalami keputihan. Keputihan tidak mengenal usia dan status perkahwinan. Walaupun ramai mengadu mengalami keputihan ketika hamil, ramai juga wanita muda yang dijangkiti penyakit ini. Keputihan yang berlebihan bakal mengundang banyak masalah.

Jom rawat dengan #setbasickeputihanjsd
Jangan biarkan!!
.
Sebarang pertanyaan
Whatsapp kak ann
017 9032210
Link at bio
Klik je k
.
#empireaurafidarich

Set Keputihan JSD best ever!. Diperbuat daripada herba terpilih.

Set Keputihan JSD.
1) 👉 hilang keputihan
2) 👉 hilang gatal-gatal miss v
3) 👉 hilang bauan
4) 👉 kering selesa
5) 👉 sesuai untuk anak dara, yang berkahwin, mengandung juga dalam pantang
6) 👉 mampu milik, tahan sehingga 2-3 bulan.

Mudahnya menjaga mahkota anda hanya dengan Feminine Wash & Masker Vagina JSD.
Bukan Suka-Suka Cakap,
.
Tapi Ini Lah Gandingan Mantap Sebab Mumy Dah Guna Kedua-duanya
.
Rm100 sahaja
Free keahlian JSD
Jimaaat seumur hidup
.
Whsap Iman utk order 💓
📲011.1194.5595
STOKIS SAH JSD

#jamususukdara #femininewashjsd #keputihan #maskervagina #keputihandankegatalan #posseluruhmalaysia #perak #jsdserikembangan #stokisjsdselangor #subangjaya #ikhtiarhamil #anakdara #setbasicjsd #stokisjsd #jsdselangor #sabah #sarawak

KESAN BURUK KEPUTIHAN!!! Para wanita khasnya yang nak kahwin atau sudah berkahwin jom kita baca kejap :
.
.
🔼Kegatalan sampai luka bergaru
🔼Bau yg sangat busuk sehingga boleh dihidu 😰😰
🔼Kegatalan akibat fungus dan bakteria( menjangkit kepada alat kelamin suami berlaku semasa hubungan )
🔼Bau dan keputihan akan melekat pada alat sulit pasangan
🔼 Ketumbuhan pada rahim atau cyst
🔼 Susah hamil dan tak subur
🔼Terjadinya eye bag (kantung mata jadi besar dan terlondeh)
🔼 Muka kusam dan warna kulit muka tak cantik.

PENYELESAIANNYA.....
cuci miss V dgn air suam utk hilangkn gatal, rebus daun sireh dan dijadikan pencuci miss V, rebus pokok bunga melati utk bau wangi pd miss V.

Uish, bnyaknya keje...nak cara mudah...guna Feminine Wash dan Masker Vagina JSD shj!!!
😁

Feminine wash jsd Rm68
Masker vagina Rm25
Postage rm7sm/ rm10ss
-----------------------------------
RM100 SM / RM103 SS
AUTO AHLI JSD

Whsap Iman
📲011.1194.5595
🌹STOKIS SAH JSD🌹

#stokisjsd #keputihan #farajlonggar #femininewashjsd #maskervagina #farajberbaubusuk #jamususukdara #posseluruhmalaysia #kisahrumahtangga #masalahwanita #Setberpantangjsd #keputihanteruk

❌keputihan
❌kegatalan
❌bau bauan
.
.
Nak bersih dan wangi?? Feminine wash JSD kan ada..
💖ade antiseptic
💖bebas chemical
💖PH normal utk miss V
.
Rm68
Pos Rm7 sm RM10 ss
.
Wasap Iman utk order 💓
📲011.1194.5595
Stokis sah JSD

#femininewashjsd #keputihan #kegatalanfaraj #farajberbaubusuk #anakdara #jamususukdara #sisjualjsd #jsdselangor #shahalam #stokisjsdserikembangan #jsdbalakongjaya #puchong #wanitahamil #setberpantangjsd #bersalin

7 KEBAIKAN SKD ll ]

1. Merapatkan ruang faraj serta merta & berpasir.

2. Mengumpul keputihan.

3. Membersihkan faraj serta menyempitkan & merapatkan dalam masa 3 hari.

4. Bertujuan untuk rawatan dalaman & berfungsi sebagai gam untuk merapatkan faraj.

5. Menyerap & mengeluarkan keputihan dan lendir dalam kuantiti yang banyak.

6. Fungsi utama SKD 2 menyerap sisa kotoran dan lendir dari rahim kita.

7. Tapi bonusnya bagi yang dah beranak pinak dapat merapatkan kembali faraj yang longgar.
.

Tak perlu bayar!!
Percuma dengan pembelian #femininewashjsd
.

Bayar 1 percuma 1
.

Untung ke untung??
Berminat nak cuba?
.

Nak ke nak?
Cepat-cepat tau sebelum stok habis.
STOK TERHAD!
Habis Promosi ni pembelian SKD seperti biasa dengan harga RM45.
Rebut peluang yang ada depan mata.
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

Untuk sebarang pertanyaan & order,
Klik link kat bio
Nurul Iman
📲011.1194.5595
❤️STOKIS SAH JSD❤️
.
#jamususukdara #jsd #susukkekaldara #skd #keputihankronik #farajberbau #farajbecak #sayajual #sayajualjsd #stokisjsdsrikembangan #kegatalanfaraj #jsdselangor #igersmalaysia #pengantin #makdara #barutbaby #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdbalakongjaya #teamjsdsnnur #empireaurafidarich

Diri Segar bebaskan keputihan,untuk tampil Segar Dan yakin sepanjang hari

#femininewashjsd
#rahsiakekaldara
#jamuvarial
#rahsiakekalbergetah
#agentsahjsdpenang

FEMININE WASH JSD dan MASKER VAGINA adalah gandingan mantap untuk menghalau keputihan dan rawat kentut V.
🙈🙈🙈
.

Rawat segera
RUNDINGAN PERCUMA
PRODUK ORIGINAL DARI HQ
.

Elakkan membeli di kiosk jamu dan pemborong.
Ditakuti FAKE❗❗
Bahaya untuk Miss V anda!
.

Dapatkan SET BASIC JSD dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.
.
🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷
******************************
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Postage RM8 SM / RM10 SS
.

Order??
WhatsApp utk order
📱0136048182
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷AGENTS SAH JSD🌷
. .

#femininewashjsd #maskervagina #pencuciintimwanita #farajberbau #period #farajgatal #keputihan #jamususukdara #jsd #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #stokisjsd #stokisjsdbanting #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #cantikluardalam #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich - #regrann

Sampai bile nak menggaru??
Sampai bila nak biarkan kulit bintik merah² akibat menggaru??
.

Meh nak bagi tips.
.

#sharingisCARING
Tips JSD✌
Jika alami keputihan yang teruk sampai terpaksa sentiasa pakai pantyliner ditambah dengan masalah bau.
.
⬇⬇⬇
.
Infolanjut
.
Gunakanlah FEMININE WASH JSD picitkan dan cuci bahagian miss V dan biarkan seketika.
Biarkan MEDICATED FEMININE WASH JSD menyerap dalam miss V untuk membunuh kuman dan fungus yang menyebabkan keputihan pada miss v.
.

Lepas bilas bersih² dan kering ambil MASKER VAGINA JSD pula tepek² pada miss V untuk hilangkan kegatalan dan menarik segala khazanah yang tersimpan lama dalam miss v.
Kesannya anda akan bebas dari keputihan dan 'bunga' akan sentiasa bersih dan wangi
.

Jom rawat dengan #setbasickeputihan
.

Dapatkan SET BASIC JSD dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.
.
🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷
******************************
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Postage RM8 SM / RM10 SS
.

Order??
WhatsApp utk order
📱0136048182
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
.
.

#femininewashjsd #maskervagina #pencuciintimwanita #farajberbau #period #farajgatal #keputihan #jamususukdara #jsd #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #stokisjsd #stokisjsdbanting #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #cantikluardalam #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich

HILANG BAU TENGIK BADAN?? 😂😂🙊🙊
.
Aucch.
.
Hilang tengik badan.
ANGGUN PESONA SOAP nama sabun ni.
.
Cubalah, best tau.
Balik keje masa mandi sental je kat ketiak, kaki & punggung. Atau dkt tempat hitam2.
.
Biarkan kejap lepas tu bilas.
Lepas mandi bleh cium ketiak tu.
Ada bau tak!! saja nk share tips pakai sabun APS ni.
Hari2 macam berspa gitu.
.
Best sangat awak 😍😍
Memang puas hati.
Xperlu da pakai deodorant setiap saat.
Mandi dengan Anggun Pesona Soap pun da cukup.😀💓
.
.
SET Lengkap Mandian JSD
Rm146 sahaja Inc.pos
.
Whasap Iman k😘
📲011.1194.5595
💓Stokist Sah JSD Anda💓
.
My Verified IG:
@jsd_malaysia
@jamususukdara.my
.
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#jamuindahkeluarga
#barutbaby
#bedungbaby
#femininewashjsd
#anggunpesonasoap
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#jamususukdara
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamu
#masker
#kentutvagina
#ketat
#farajberbau
#longgar

#FEMININEWASHJSD untuk siapa yer??? 🌸🌷 wanita hamil 🌸🌷 anak dara 🌸🌷 wanita berkahwin 🌸🌷 wanita berpantang #FEMININEWASHJSD bukan sekadar mencuci sahaja tetapi boleh juga 🌸🌷 menghilangkan keputihan 🌸🌷 menghilangkan gatal-gatal 🌸🌷 luke-luke halus akibat dari mengaru 🌸🌷 menghilangkan bau amalkan berterusan anda akan rasai perbezaan.

www.wasap.my/60168044072

Awakkk ..
.

Kita nak pesan ni,
.

Sebelum tidur jangan lupa cuci dulu dgn FW ya wakkk .
Kalau nak tidur nyenyak , sejuk , selesa dan bersih sepanjang malam ..
.

Selamat malam awakkk ..
Berjumpa lagi di esok hari
InsyaAllah ..
.
.
💜 JSD
.

Order?
WhatsApp Iman utk order 💓
📱011.1194.5595
Atau klik link kat bio
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

#jamususukdara
#jsd
#femininewashjsd
#pencuciintimwanita
#farajberbau
#farajgatal
#baukohong
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdbanting
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#follow4follow
#like4like
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdrich
#teamhanirich
#hanistokisjsdbanting
#empireaurafidarich

Awak tengah pregnant??
Keputihan teruk??
Tak selesa sepanjang hari??
.

SAY NO to "KEPUTIHAN" di cik 🌸!!
SAY NO to "KEGATALAN" di cik 🌸!!
SAY NO to "BAU KEPAM" di cik 🌸!!
.

Pening @ rungsing tak tahu nak rawat bagaimana??
.

Tertekan dengan masalah-masalah di cik 🌸!!
Pelbagai cara dah cuba tapi tak berjaya!!
.

Dengan produk JSD, masalah anda pasti boleh diselesaikan!! Dapatkan FEMININE WASH JSD sekarang!!
.

Jangan risau..kalau awak pregnant, FW JSD tak mengganggu langsung bayi dalam kandungan sebab kita cuci luaran jer.
.

Dapatkan pencuci miss v JSD anda sekarang.
Pastikan beli dari AGEN/STOKIS JSD SAH sahaja😊😊😊
.

Untuk order,
Klik link kat bio
Iman 📲011.1194.5595
❤️STOKIS SAH JSD❤️
.

FEMININE WASH JSD - RM68
.
#femininewashjsd #pencuciintimwanita #farajberbau #jerawatfaraj #ibumengandung #anakdara #period #farajgatal #keputihan #jamususukdara #jsd #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #stokisjsdselangor #stokisjsd #igersmalaysia #youcanduit #like4like #follow4follow #freereview #bazaarpaknil #sabah #sarawak #serikembangan #jsdbalakongjaya #teamjsdAnnur #empireaurafidarich

Most Popular Instagram Hashtags