#femininewash

MOST RECENT

Your @SnapBackKitty Womb Detox come in this box with directions on the back. You can also log online for usage, ingredients, and more information. The product is not meant for pregnant, breastfeeding, or bleeding women. 🌻 www.SnapBackKitty.com

@SnapBackKitty Womb Detox Bundle is perfect for a seasonal cleanse or just as a started to see if you like our plant based products 💕 visit our PayPal secured site🌻 click the link in our bio or visit www.SnapBackKitty.com

Hi ladies @fazedbynature, a licensed pharmacist, will be joining me tomorrow 8 CST to discuss birth contol and how it affects our bodies.
.
Leave some of your questions below to make sure we can answer as many as possible.
.
Feel free to DM them too!
.
.
.
.
.
#science #yoni #selfcaresunday #skincare #selfloveisthebestlove #selflovequotes #positivity #yonisteaming #yoniwhisperer #yonidetox #birthcontrol #detox #wombsteam #ovulation #womenshealth #wombhealth #endometriosis #pcos #holisticmedicine #holistichealth #pullout #vegan #femininewash #vsteam #yonilove #yeastinfections #bacterialvaginosis #organics #pregnancy #fertility

Get your 100% natural #kittywash from us to help maintain a healthy vaginal pH.

#kittywash #yoniwash #femininewash #freshness #kittyklenz
WhatsApp 8768777325 To Order
Also Available For Wholesale Purchases!!!

Benefits:
Regulate menstrual cycle *
Eases menstrual cramps*
Reduces bloating*
Promotes blood flow*
Usage:
SnapBack Kitty Womb Tea is not intended for breastfeeding or pregnant women. -
Directions:
Add one tea bag to 1 cup of hot water.
For best results drink before and during menstrual cycle.🌻 www.SnapBackKitty.com

Abang BELIKAN HADIAHKAN!!😊
.
Beli ke beli??
.
Haaa tuu dia, pada cik abang kat luar sana tu yang sudah beristeri tu..tak kira la isteri 1 2 3 atau 4 sekali pun, bukan itu hakak nak pandang.
.
Ini kisah nak bantu selamatkan hubungan abang and kakak kakak.
.
Mehh hakak nak share sikit kat abang abang semua..
.
Kalau la isteri tu malu nak habaq punyai masalah pada bahagian intim mereka pada orang lain untuk minta bantuan sebab tak tau nak pilih pencuci peribadi wanita mana yang bagus atau mujarab, apa kata cik abang sendiri yang belikan dan hadiahkan pada si isteri.
.
Tak kisah la masalah apa pun, tetap ada penyelesaiannya kan..so hakak ada barang baik punya untuk bantu selesaikan masalah tu.
.
Tu diaa V Hygiene keluaran Women Desire yang kini viral dengan keberkesanannya membantu masalah kesihatan intim wanita.
.
V Hygiene ni dirumus khas dari 3 ekstrak herba terkenal iaitu sireh, manjakani dan kacip fatimah yang mampu membantu merawat dan menjaga kesihatan intim wanita.
.
Banyak fungsi V Hygiene ni, antaranya ialah membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan kuman pada bahagian intim wanita. Banyak lagi fungsi lain,kalau nak ditaip satu satu tak larat nak baca nanti..
.
Maka dengan itu jika inginkan info berkenaan V Hygiene boleh la dm atau wasap di talian 0147360811 atau klik saja link pada bio hakak.
.
#womendesire #vhygiene #vhygienewomendesire
#pembersihperibadiwanita #harumanmempersonajiwabergelora

_
TAKDE RASA NAK MENGGARU LAGI
_
Adehh naik melecet celah peha dibuatnya, ni semua sebab Miss V rasa gatal, memang tak sah kalau tak garu.
_
Macam kene ulat bulu tau gatalnya tu, tak tahann betol. Bila lah nak hilang masalah gatal ni, keputihan pun makin teruk.
_
Nasiblah jumpe dengan #Vhygiene masa duk riki produk feminin wash apa yang bagus dekat fb.
_
Try la ikhtiar dengan #vhygiene, mana tau boleh selesaikan masalah gatal tak hingatt ni.
_
Bila dah guna, rasa syukurr sangat. Memang berkesan bila guna, gatal-gatal dan keputihan makin kurang.
_
Memang selesa sangat, yang bestnya kesan hitam akibat garu tu pun makin pudar. Memang lengkap pakejnya vhygiene ni.
_
I likee #vhygiene, tak cari lain dah.
Jom try #vhygiene, tak rugi tapi pasti jadi hihihi.
_
0183934056 ajommms whatsApp Cik Umi segera!

_
Tips menjaga alat sulit 💕
_
1. Pastikan bahagian luar vagina sentiasa dalam keadaan bersih dan kering.
Persekitaran vagina yang lembap akan membuka ruang untuk bakteria membiak dengan lebih mudah. Oleh itu, jika anda terdedah terlalu lama kepada cuaca panas, anda digalakkan menukar pakaian.
_
2. Bersihkan vagina setiap hari.
Namun bukannya dengan sabun mandi ! Sebaliknya,gunalah pencuci khas bahagian intimasi anda itu dengan memilih pencuci yang seimbang PH nya.Pastikan juga ia anti alahan.
_
3. Setiap kali selepas selesai membuang air kecil atau besar, bersihkan keseluruhan bahagian vagina atau dubur dengan permulaan pergerakan membersih dari depan ke belakang. Ini kerana kesalahan arah mencuci, memungkinkan sisa air kencing atau najis menjadi penyebar kepada jangkitan bakteria.
_
4. Pilih untuk memakai pakaian dalam yang diperbuat daripada kain kapas kerana pakaian daripada bahan tersebut lebih mudah menyerap lembapan dan memudahkan kulit untuk bernafas.
_
5. Elakkan memakai pakaian dalam yang ketat kerana ia akan memerangkap lembapan yang seterusnya dapat mewujudkan satu persekitaran yang sesuai untuk pembiakan yis dan bakteria.
_
6. Taburkan bedak berasaskan tepung jagung ( 100 % bebas talkum ) pada seluar dalam untuk menyerap lembapan yang boleh menyebabkan kegatalan dan iritasi. Selain itu ia juga mampu meneutralkan bau.
_
7. Elakkan penggunaan krim spermisidal atau gel pelincir jika penggunaan pada sebelumnya telah pernah menyebabkan iritasi pada vagina.
_
8. Jika anda berhadapan dengan masalah kekeringan vagina, gunakanlah pelembap vagina yang sesuai serta disahkan keselamatannya.
_
9. Jangan lupa melakukan ujian calitan ( pap smear ) setahun sekali sebagai langkah mengesan sebarang kemungkinan penyakit yang berkaitan.
_
10. Pada masa kini terdapat pelbagai jenis ubatan,krim atau bahan rangsangan seksual yang dikatakan mampu memberikan pelbagai kesan terbaik fungsi vagina dalam mempersembahkan prestasi seks yang hebat. Anda disarankan agar lebih berhati-hati memilih produk-produk tersebut kerana dikhuatiri terdapat produk yang menggunakan bahan terlarang serta mendatangkan bahaya dalam jangka panjang. 💋❤️WDVH PENCUCI INTIM TERBAIK

Scion Feminine Wash
Girls, aku mau nanya nih. Yakin ga daerah kewanitaan kamu sehat?
Apakah kamu sering mengalami keputihan setiap hari yg berlebihan dan bikin gatel?
Ada bintik merah kah di daerah kewanitaan kamu?
Apa daerah kewanitaan kamu itu ada bau ga sedap yg menyengat?
Kamu sering BAK dan membiarkan celana dalam kamu basah? . Aku mau ngingetin nih untuk kalian para cewek. Jangan karena daerah v kamu itu tertutup, kamu jd ga merawatnya. Karena daerah v sangat rawan terkena penyakit-penyakit berbahaya.
Mungkin terlihat sepele, padahal perawatan miss v ini sangat penting. Udah gitu, aku yakin banget bakal bikin kamu ga nyaman dan ga pede. Maluu . .
.
Salah satu solusi untuk merawat miss v kamu, yaitu dgn menggunakan Scion Feminine Wash!
Pembersih daerah kewanitaan ini bisa membersihkan jamur, bakteri, dan virus jahat yang ada di daerah kewanitaan kamu dan membuat daerah kewanitaan kamu sehat. .
.
Sabun ini memiliki pH yang sesuai dengan daerah kewanitaan yaitu 3,5. Selain itu sabun ini bebas deterjen jadi gak akan ngebuat miss v kamu iritasi. Wanginya lembut banget ga nyengat kayak sabun kewanitaan lain, dan aman dipakai berkali2. Isinya 125ml dan iriiit banget! . . .
Yuk, mulai skrg rawat daerah miss v kamu yaa! .more info
Wa 0811 602 1324
.
#scionfemininewashmurah #scionfeminimewash #scionfemininewashmurahjakarta #femininewashmurah #femininewash #femininewashnuskinimurah #pembersihkewanitaannuskin #pembersihkewanitaanpromo #pembersihvagina #phbalance #

Test your Ph at home with @SnapBackKitty Ph Test 📍 www.SnapBackKitty.com ( more new products coming soon

UDAH PAKAI FACE WASH 180 belum???
.
Mau tau kehebatannya ??? .
• kaya vitamin C 10% aktif sehingga bikin wajah kamu lebih putih, lebih cerah dan lebih kencang
• bikin texture kulit makin halus
• mengurangi flek di wajah
• non busa Jadi ga bikin wajah kamu kering
• wajah kamu lebih lembab
• irit sampai 4-5bulan (krn makainya dikit aja)
.
ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON)
📲 WA : 0856-6412-4760
📲 LINE : nuskintermurah_
🌸GRATIS KONSULTASI🌸
.
#nuskintermurah_ #nuskinmedan #nuskinaceh #marinemud #claypack #agelocme #nuskinasli #triphasicwhite #scionrollon #galvanicbodyspa #transformationset #ageloc #trufaceessenceultra #galvanicspa #marineomegamurah #tegreenmurah #180facewashnuskin #180system #enhancer #bodybar #femininewash #exfoliantscrub #nuskinmedan #sabunwajahnuskin #like4like #advancedtintedmoisturize #180facewash #instalike #instagood

UDAH PAKAI FACE WASH 180 belum???
.
Mau tau kehebatannya ??? .
• kaya vitamin C 10% aktif sehingga bikin wajah kamu lebih putih, lebih cerah dan lebih kencang
• bikin texture kulit makin halus
• mengurangi flek di wajah
• non busa Jadi ga bikin wajah kamu kering
• wajah kamu lebih lembab
• irit sampai 4-5bulan (krn makainya dikit aja)
.
ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON)
📲 WA : 0856-6412-4760
📲 LINE : nuskintermurah_
🌸GRATIS KONSULTASI🌸
.
#nuskintermurah_ #nuskinmedan #nuskinaceh #marinemud #claypack #agelocme #nuskinasli #triphasicwhite #scionrollon #galvanicbodyspa #transformationset #ageloc #trufaceessenceultra #galvanicspa #marineomegamurah #tegreenmurah #180facewashnuskin #180system #enhancer #bodybar #femininewash #exfoliantscrub #nuskinmedan #sabunwajahnuskin #like4like #advancedtintedmoisturize #180facewash #instalike #instagood

UDAH PAKAI FACE WASH 180 belum???
.
Mau tau kehebatannya ??? .
• kaya vitamin C 10% aktif sehingga bikin wajah kamu lebih putih, lebih cerah dan lebih kencang
• bikin texture kulit makin halus
• mengurangi flek di wajah
• non busa Jadi ga bikin wajah kamu kering
• wajah kamu lebih lembab
• irit sampai 4-5bulan (krn makainya dikit aja)
.
ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON)
📲 WA : 0856-6412-4760
📲 LINE : nuskintermurah_
🌸GRATIS KONSULTASI🌸
.
#nuskintermurah_ #nuskinmedan #nuskinaceh #marinemud #claypack #agelocme #nuskinasli #triphasicwhite #scionrollon #galvanicbodyspa #transformationset #ageloc #trufaceessenceultra #galvanicspa #marineomegamurah #tegreenmurah #180facewashnuskin #180system #enhancer #bodybar #femininewash #exfoliantscrub #nuskinmedan #sabunwajahnuskin #like4like #advancedtintedmoisturize #180facewash #instalike #instagood

Keep pushing, believe in yourself and you will achieve all of your goals! We're thrilled to be donating 100% of the proceeds of our 30 count on-the-go wipes to @IAmThatGirl – a non-profit organization that gives young women the tools they need to lead with confidence and compassion. Click the link in our bio to shop now and help support this amazing cause.

#sweetspotlabs #babessupportbabes #girlbosses #womenforwomen #femineHygiene #femininecare #femininewash #stayfresh #selfcareeveryday #naturalingredients #crueltyfree #IAmThatGirl #ThatGirlLeads

Order na mga beshy!! PM me for orders! #femininewash #fresh #girlthing

Pre-Order Now for just $5🌻 www.SnapBackKitty.com

Yes Ladies we now have an amazing #plantbased Feminine Care Line Yoni is an ancient Sanskrit word that translates to "Sacred Space". Yoni Oil helps maintain a women Ph balance. I have compacted 6 of the most amazing essential oils and three healing herbs that are perfect for the balancing.

These herbs and oil will keep you fresh and confident all day. CE contains oils like lemon grass for cleansing, citronella it's an anti bacterial and several other oils. ✨For natural issues like BV, Friboids , Yeast infraction with clean hands add oil to your finger and swip the inside of your Yoni twice daily for three days. Cure your self naturally.

Benifits of Yoni Oil.. 1. Helps with Yoni dryness
2. Prevents excess bacterial and rids infection
3. Strengthening Yoni muscles
4. Keeps skin moisturized and toned
5. Healthy uterus and Regular menstrual cycle .
.
.
.
.
.
#CurrentlyEvolvingYoniOil #CurrentlyEvolving #airstream #airstreamlife #nontoxicproducts #YoniWash #FeminineWash #Yoni #YoniEggs #PHBalancer #hygiene #YoniCare #SelfCare #womenthattravel #feminincare #rvlife #womenempowerment #plantsismedicine #womenshealth #plantbased #pumpum #rvliving #goodjuju #lifeforce #plantbased #naturalproducts #naturalliving #nontoxicskincare #minimalism

*CREAMY CLEANSING*

Merupakan produk susu pembersih wajah khusus untuk kulit kering atau normal cenderung kering. Lotion ini tidak mengandung minyak (Water Based) namun tetap memiliki daya bersih yang kuat & dapat membantu mencerahkan kulit. Produk ini telah teruji secara klinis maupun medis, aman, lembut, mengandung bahan anti alergi & ekstrak kedelai untuk pemeliharaan kulit. Formula bebas sabun (soap-free) yang terkandung di dalamnya membantu menjaga tingkat kelembaban, kehalusan & kekenyalan kulit setiap kali Creamy Cleansing Lotion digunakan.

Manfaat : .
- Membersihkan riasan dan sisa kotoran pada wajah.
- Melindungi tingkat kelembaban kulit setiap kali anda Membersihkan wajah.
- Pembersih bebas Sabun (soap free) yang mengandung lipid kedelai.
- Dapat menjaga kehalusan serta kekenyalan kulit.
.
.
ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON)
💌 WA : 081315874904
*GRATIS KONSULTASI*
.
#maskerlumpurnuskin #marinemud #claypack #agelocme #nuskinasli #triphasicwhite #scionrollon #galvanicbodyspa #transformationset #creamycleansinglotion #like4like #trufaceessenceultra #galvanicspa #marineomega #tegreenmurah #yspanmurah #180facewashnuskin #180system #nuskinpromo #ap24murah #liquidbodylufra #enhancernuskinmurah #bodybar #femininewash #exfoliantscrub #advancedtintedmoisturizer #lifepaknuskinmurah #tr90 #180facewash #susupembersihmuka

@trueolshop: Hot promo produk nuskin!!
Galvanic spa 1paket 2,8juta
Scion roll on 50rb
Pasta gigi ap24 50rb
Feminine wash 55rb
Napca Moist Mist 72rb
Life pak 1box 275rb, 2box 500rb
Galvanic spa facial gels 380rb
Epoch brisk nuskin 15ml 250rb
Grab it fast!!! #lifepak #lifepack #lifepakmurah #lifepaknuskin#lifepackmurah #jualpharmanex
#galvanicspamurah #nuskinmurah  #jualgalvanicspa
#femininewashnuskin#rollonnuskin  #galva #galvanicspa#femininewash#femininewashnuskin  #jualscion  #jualnuskinmurah  #jualnuskinoriginal  #jualnuskinori  #jualnuskinindo  #scionmurah  #scionori  #jualsciondeodorant  #scionmurah  #scionrollonmurah#paketgalvanicspa#jualgalvanicspa  #juallumispa  #juallumispanuskin  #juallumispamurah  #lumispa  #lumispanuskin  #lumispamurah

@trueolshop: Idr 3.000.000
MASIH BILANG MAHAL KALO DAPAT NYA SEBANYAK INI ??? 🤔🤔
1 GENGGAMAN BANYAK FUNGSI
.
DARI PADA RIBET TERUS BUANG UANG BUANG WAKTU TREATMENT KE SALON, KENAPA GA TREATMENT SENDIRI DI RUMAH ?
.
Manfaat Galvanic Spa untuk Wajah :
1. Mengencangkan wajah
2. Menyamarkan keriput
3. Memudarkan flek2
4. Mencerahkan wajah
5. Mengangkat kelopak mata
6. Memudarkan kantung mata
7. Membantu meratakan tekstur kulit yg berlubang bekas jerawat
.
Manfaat Galvanic Spa untuk Tubuh :
1. Menghancurkan lemak
2. Mengencangkan lengan yg bergelambir
3. Membentuk tubuh
4. Menghilangkan selulit
.
Manfaat Galvanic Spa untuk Rambut :
1. Menyuburkan rambut
2. Meningkatkan volume rambut
3. Menguatkan akar rambut
4. Menyehatkan rambut dan kulit kepala
5. Meratakan pertumbuhan rambut
.
Galvanic Facial Spa terdiri dari :
1 Alat Galvanic Facial Spa (4 konduktor : Wajah, Kerutan, Rambut, Badan)
2 box Galvanic Facial Gel
1 NaPCA Moisture Mist
1 Cleansing Milk Lotion
1 DVD Panduan1 Manual Book
1 Pouch
2 Baterai
1 Tempat Dudukan Alat  #galvanicspamurah #nuskinmurah  #jualgalvanicspa
#femininewashnuskin#rollonnuskin  #galva #galvanicspa#femininewash#femininewashnuskin  #jualscion  #jualscionnuskin  #jualnuskinmurah  #jualnuskinoriginal  #jualnuskinori  #jualnuskinindo  #scionmurah  #scionori  #jualsciondeodorant  #scionmurah  #scionrollonmurah#paketgalvanicspa#jualgalvanicspa

Most Popular Instagram Hashtags