#femininewash

MOST RECENT

Scion Feminine Wash - Pembersih Daerah Kewanitaan

Apa sih Scion Feminine Wash?
.
Pembersih daerah kewanitaan. Mengapa perlu dibersihkan? Supaya tidak ada jamur, bakteri, & virus jahat hinggap di situ. Ya pastinya supaya bersih dan sehat
.
Apa keunggulannya Scion Feminine Wash
Soap Free! Tidak mengandung deterjen. Pembersih tapi bukan sabun.
pH sesuai daerah kewanitaan 3.5
Lembut, melindungi daerah kewanitaan tetap sehat, terhindar dari iritasi, gatal, maupun alergi.
Wanginya pun lembut, tidak tajam
Isi 125 ml dengan penggunaan efisien, alias irit (nah Ibu-ibu paling gembira kalau dengar yang irit-irit??)
Aman, meski digunakan berkali-kali/sering
.
Manfaat lain yang tak kalah penting, yaitu :
.
🍦Menghilangkan & mencegah keputihan
🍦Melindungi organ kewanitaan dari bakteri & jamur sehingga terhindar dari rasa gatal, iritasi & alergi
🍦Menjaga kelembapan & kadar PH tetap stabil
🍦Mencegah Kanker
.
ORDER & JOINT MEMBER (FAST RESPON)
📲WA : 081376668521
*GRATIS KONSULTASI*

#womanshealth #health #healthy #nuskinjakarta #nuskinmurah #nuskin #nuskindailycare #dailycare #missv #sabunmissv #pembersihkewanitaan #ladies #pembersihdaerahkewanitaan #scionfemininewash #vagina #femininewash #keputihan #atasikeputihan #nuskinmedan #nuskinbatam #nuskinaceh #nuskinbali #nuskinbanyuwangi

Think good thoughts, speak kind words, take good action"
.
Assalamualaikum.. Salam Jumaat Penuh Barakah❤️

Jika anda selalu angkat benda2 berat, ia boleh lemahkan otot miss v dan ia mampu sebabkan miss v anda longgar!
.
Nak ke miss v anda longgar?

#srd #susukratudara #femininewash

Cuti sekolah hujung tahun dah nak bermula...mesti banyak kenduri atau majlis yang akan diadakan kan... Masih tercari2 brg untuk dihadiahkan pada yang tersayang??? 🎁Hadiah birthday
🎁Merisik
🎁Meminang
🎁Hantaran nikah & hantaran kahwin
🎁Hadiah daripada suami untuk isteri
🎁Hadiah daripada isteri untuk suami

Produk JSD kan ada...
Untuk lelaki dan wanita...
Nak Nurul sediakan ikut bajet anda... 📱Www.wasap.my/60175558975 😍
#jamususukdara
#stokissahjsd
#empireajasudin
#promosi
#femininewash
#kopianggunpesona
#jamuindahkeluarga
#maskervagina
#susukkekaldara
#sabunanggunpesona
#sabunsericahaya
#sabunsinus
#kopipacakpower
#maskara
#eyeliner

Spender pun wangi!!
Miss v bersih lepas guna #Femininewash dan #MaskerVagina .
Puas hatiii tau!!!!!
.
Dapatkan sekarang
012.221.9497
Link at bio

NAK TAHU APA KATA ORANG SINGAPURA TENTANG PRODUK KAMI?
.
Alhamdulillah.. suka nau sis baca. thanks orang #Singapore kerana mempercayai dan memilih #jamuseribonda & #learosse
.
Segar dan sihat bersama set kombo JSB & LR ♥️
.
JSB RM44/ RM46 (60caps utk sebulan)
LR RM38/ RM40 (60ml utk 2bulan)
❣️Nak jimat? jom grab set kombo!❣️
RM85/ RM90 termasuk pos! kami topup duit pos awak 😘
.
0174717248
.
#teamkakdara
#agentwanted
#dropshipwanted
.
#jamu #jamucantik #pembersihwanita #femininewash

Pinaka Controversial na Feminine Wash sa balat ng Online World 😍😁😁😁
Literal na katas ng Rosas 😊 amoy na amoy bulaklak ❤️😍😁 ➡️Soften & smoothen the skin
➡️Kills bad odor
➡️Stop itchiness
➡️Clears Acne
➡️Ph4 only 😊 Super mild pwede sa mga kiddoes 😊 ➡️Pangtanggal rashes at mga bungang araw ➡️Proven en tested na nakakasikip!!!
➡️PINAKAMURA!!! P150 ONLY (150ML)

Kaya ba naman ubusan ng stocks! 50k weekly na deliveries, kulang na kulang 😅 pag may lumapag bumili kana hah. Wag magagalit pag naubusan. 😅 Every week 2-3x naman tayu nadedeliveran kaya patience lang tlaga 😊

#PinkySecret #wonderline #femininewash #femwash #BestSeller

Sampai sekarang tak boleh nak move on lagi
.
Memang sejenis takkan move on kot sebab diri sendiri dah rasa betapa best dan selesa amalkan #jamuseribonda & #learosse. Bila dah selesa, of course la tak cari lain kan?
.
Nikmat yakmat bila makin hari makin WOW resultnya. Itulah faedahnya bila kita konsisten. Makan/pakai apa-apa produk haruslah berterusan, barulah umphh kesannya
.
Ceqla happy bila makin ramai yang berpuas hati dengan set kombo ni. Terima kasih daun keladi, lain kali beli lagi ey
.
Ceqla sedia berkhidmat utk awak. Wasap 0174717248 utk tahu rahsia maintain sweet 17
.
#agentwanted

#luluskkm

#milkbooster

#luluskkm

#jamutradisional

#fattzura

#neelofa

#femininewash

#femininehygiene

#setberpantang

#breastfirm

#luluskkm

#keputihan

#senggugut

#suamiisteri

#selamatpengantinbaru

#keputihan

#senggugut

#jamurapat

#selamatpengantinbaru

#brunei

#singapore

#kualalumpur

#kotabharu

#kualaterengganu

#alorsetar

#penang

#johorbahru

#melaka

#kuantan

#ipoh

#perlis

.
Sudahkah anda ber GLOW'RA pagi ni🤩🌞.....hihihi sblm memulakan aktiviti bersihkan diri dengan pembersih GLOW'RA ASMARA supaya korang kekal segar sepanjang hari🌸🌸
.
Pembersih GOW'RA Asmara ni sesuai untuk anak dara dan ia juga sesuai untuk lelaki so takyah pening2...1 botol untuk 1 keluarga...hebat bukann😊👍 .
.
Sebotol rm26 50ml
.
📲 017 8442712
📲 017 8442712
.
#glowra44
#glowrahq
#glowraasmara
#glowrafeedback
#pencuciwanita #pembersihwanita
#keputihan #nyaman #segar#stress#kemurungan
#allouttothemaxx#segarberpanjangan
#keputihanberbau#femininewash#bahayakeputihan#bazaarpaknil#baazaronline#Gombak#setapak#selayang#sentul#jalanipoh#batumuda#tamanmelati#wangsamaju#teammakcikcantik#teammeroketsampaikebulan#berniagakeranaallah

Ramai yang bertanya, kenapa feminine wash jsd ni selalu digandingkan dengan masker vagina?

Feminine wash
- Merawat keputihan biasa, gatal gatal, menghilangkan bau yang tak menyenangkan di miss v

Masker vagina - Merawat keputihan, gatal gatal, mencerahkan dan mengetatkan miss v

Tengok fungsi keduanya agak sama terutamanya untuk keputihan tapi berbeza bagi kegunaan lain.

Gandingan kedua-dua ni adalah asas bagi rawatan keputihan.

http://www.wasap.my/+60183557210

#JSD #jamususukdara #jamususukdaramalaysia #FeminineWashJSD #femininewash
#maskervaginajsd #MaskerVaginaJSD #mv
#ManisMantapPenuhRahsia

Salam Jumaat semua.. kan Wany dah cakap sekali kalau dah cuba Jadeed Oil nie sure akan repeat berbotol-botol sebabkan kebaikan dan result yang kita dapat tue tau.. Jangan lupa pilih yang organic untuk kebaikan masa depan anda 😊

PTD dibuat dari asas utamanya ialah herba. Kandungan bahan aktifnya + nano mengandungi bahan anti-septik untuk penyembuhan luka dan merawat jangkitan bakteria, meresap dalam kulit
.
Bau semulajadi herbanya menyegarkan untuk tempoh masa yg lama. Pakai sikit je dah mencukupi. Tahan lama dengan harga yang berpatutan.
.
GRAB cepat! Jom wasap Hani agent sah IDG90047 klik link di bio www.wasap.my/601132370574
.
#Jamuratumalaya_hanisahmy
#bondarozitaibrahim
#putiktelagadara
#herba #femininewash

Confident bila bersama. YESS.
Bila kita bebas keputihan, dah tak malu dengan hubby lagi.
.
Sampai bila nak biarkan masalah berlarutan Kan?
.
Jum ikhtiar dengan set basic jsd.
Feminine wash
Masker vagina
Rm100 sahaja
Free membership jsd
.
Whsap Iman k utk order 💓
📲011.1194.5595
Stokist SAH Jamususukdara Anda ♥️
.
.
#stokisjsdkl #stokisjamususukdarakl #jsd #kopitabur #keputihan #tegangkanbreast #tegangkanpayudara #fwjsd #femininewash #kopianggun #kopipacak

SKD 2 di rumuskan khas untuk mak mak dara yang ingin menjadi anak dara semula..yang rindukan malam pertama bersama suaminya...bg mereka yg sudah gunakan
.
#SKD 2
..gerenti 200% sudah dapat merasai kesannya..jgn trlambat.
.
#skd tiada bahan pengawet dan 100% jamu yang diperbuat daripada bahan herba.

FUNGSI SKD 2
(susuk kekal dara 2)
-Menjadikan miss V anda seperti dara semula
-menyerap segala kotoran yang trtingal selama ini
-auto grip dan juga auto kemut..
Dan yang penting #tolong cuba dulu #skd II ni..
.
Gerenti REPEAT Order 💓
.
Fast Respond @ Order?
.
Nurul Iman
Stokist SAH Jamususukdara Anda ♥️
.
WhatsApp Order:
📲011.1194.5595
Clik link Di bio

Or

Official website:
www.jamususukdaraonline.com
.
Belian SAH produk jsd hanya Dari Kami stokist Dan agent jsd
.
#jsd #jamususukdara #jamupengantindara #setbersalin #keputihan #femininewash #pembersihwanita #bengkung #nursingbra #bedungbaby #barutbaby #anggunpesonasoap #pengantin #anakdara #milkbooster #breastpump #lingerie #shahalam #kualalumpur #setberpantang #shaklee #vivix #sarawak #sabah #wedding #susukkekaldara
#lelakikirimantuhan #weddingmalaysia

Ramai pm tanya pasal Susuk Kekal Dara. Bila bagitau jamu ini kena insert, masing-masing terkejut. Katanya ingatkan untuk makan.
😁😁😁😁😁😁😁
.
SKD ni utk wanita yang sudah berkahwin sahaja tau. Anak dara tak boleh guna. Hanya untuk INSERT sahaja tidak boleh makan.
Apa fungsi Susuk Kekal Dara ni?
❤ Merapatkan faraj serta merta dan berpasir.
❤ Mengumpul dan menyerap keputihan.
❤ Membersih faraj.
❤ Menyempitkan dan merapatkan faraj
.
💋 Info‬ 👄
1. Skd II ini amat sesuai untuk rawatan dalaman.
2. Ianya berfungsi hanya sebagai "gam" untuk merapatkan demi kualiti hubungan intim suami isteri.
3. Menyerap dan mengeluarkan lebihan lendir atau keputihan dgn banyak.
4. Mampu manarik cyst keluar dari rahim.
5. Untuk wanita yg sukar hamil amat digalakan untuk pembersihan dalaman ini.
.
Rm45
.
Fast Respond @ Order?
.
Nurul Iman
Stokist SAH Jamususukdara Anda ♥️
.
WhatsApp Order:
📲011.1194.5595
Clik link Di bio

Or

Official website:
www.jamususukdaraonline.com
.
Belian SAH produk jsd hanya Dari Kami stokist Dan agent jsd
.
#jsd #jamususukdara #jamupengantindara #setbersalin #keputihan #femininewash #pembersihwanita #bengkung #nursingbra #bedungbaby #barutbaby #anggunpesonasoap #pengantin #anakdara #milkbooster #breastpump #lingerie #shahalam #kualalumpur #setberpantang #shaklee #vivix #jsdsarawak #jsdsabah #wedding #susukkekaldara

Cookie restore has helped over 1000 women with yeast infection & BV ! What are you waiting on to purchase your cookie restore ? This should be in your home in case it ever happens don’t wait until you are itchy and irritated with a yeast infection! #SweetCookieWash #SweetCookie #FeminineWash #VaginalHealth #NaturalProducts #Ancestry #Vsteam #Yoni #Bv #yeast #Relief #Restoration

Most Popular Instagram Hashtags