[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#feedbacksaudarihanish

530 posts

TOP POSTS

-JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox

"Patutlah muka tak bersih-bersih, rupanya sebab tak pernah DETOX"
.
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
.
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam tak pernah tinggal (trutox glow lover ni πŸ’•)
.
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
.
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam πŸ’‹
#feedbacksaudarihanish

{ TAK SANGKA BOLEH TURUN 11KG }
Ada orang tu kena paksa jadi "tikus makmal" Kesiannn dia. Eleh sebenarnya suka kan dari size XXXL dah jadi size L πŸ˜›
.
.
Ini lah mak kita. Dia guna 3 set combo Trutox Glow & Dtrim. Lebih kurang 3 bulan macam tu turun 11KG.
Bulan pertama mak kita turun dalam 5KG. Dia teruskan consume untuk tengok berapa kg lagi dia mampu turun.
.
.
Mekasih buuuu 😘
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox #truedetox #dtrimoriginal

-JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka founder awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox

Hasil 2 botol provencaps.
-
Im happy for you! ☺️
-
#feedbacksaudarihanish #provencaps

Power tak power Set Provencaps ni?
.
Baru consume 1 set dah hilang 10kg. Haritu terputus stock Provencaps tp berat dia still maintain (tu lah yang paling best πŸ˜‹)
.
Bukan setakat badan je makin slim kulit pun makin cerah tau. Ramai sgt yg tegur πŸ˜›
.
Tqsm dear sudi beli dgn kita. Stay healthy! πŸ’“
.
Set Provencaps
(Trutox Glow & Provencaps)
RM 140 SM / RM 145 SS
Free postage, shaker & gift
Whatsapp +6013 794 2008 untuk order
#provencapsoriginal #feedbacksaudarihanish #provencaps #trutoxgloworiginal #trutoxglow

"From CHUBBY to SKINNY" πŸ’πŸ»
.
.
Tengok pipi pun dah cukup untuk membuktikan memang dia turun 7kg. No more pau pau πŸ˜›
.
.
Dia consume 3 botol Detox & 2 botol Dtrim.
.
.
Dtrim makan ikut mood ada skip-skip. Detox tak skip sbb tiap kali buang air mesti rasa macam wow kurusnya aku harini hahaha πŸ˜‚
.
.
Thank you dear sudi share feedback! πŸ’• Stay healthy!
.
.
Set Combo Detox & Dtrim
RM 130 SM / RM 135 SS
Free postage & shaker
To order, whatsapp +6013 794 2008
#feedbacksaudarihanish #dtrimoriginal #truedetoxgold #trutoxglow #truedetox

"Tak payah duk betapa dalam toilet lama-lama"
.
.
Tiap hari confirm akan membuang. Takde dah simpan stok πŸ’© sampai seminggu. Ingat bagus ke simpan lama-lama. Menggalakkan berbagai penyakit datang. Especially, sakit kepala, jerawat, kulit kusam, rasa malas, asik ngantuk je. Haa ni semua punca usus tak bersih. Banyak sgt simpan toksin & racun dalam badan.
.
.
"Bersih dalaman, luaran pun ikut bersih sekali" 😊
.
.
TRUTOX GLOW
RM 75 SM / RM 80 SS
Free postage & shaker
200 gram (Tahan 20 hari)
Perisa Epal Hijau
To order, whatsapp +6013 794 2008
#trutoxglowtestimoni #trutoxglowmurah #feedbacksaudarihanish #trutoxglow

Ini lah padahnya jika anda PANDANG REMEH terhadap MASALAH SEMBELIT.
.
.
Kebiasaan tanda-tanda awal ia sewaktu kita meneran ataupun anda bagi tekanan semasa membuang air besar. Sehinggakan rasa sangat sakit kalau nk keluar. Jadi, buasir ni adalah pembengkakan sel-sel pada melapisi saluran dubur itu. jadi, bila sudah membengkak, tahi nak keluar akan bergesel dengan buasir ni. Jadi, memang sakit dan perit yg amat sangat.
.
.
Manusia normal akan membuang air besar 2 kali sehari dan tempoh untuk membuang kebiasaannya tidak lebih 5 minit kerana najis sudah lembut dan memudahkannya untuk keluar.
.
.
Jika anda mengalami masalah SEMBELIT, anda harus berhati-hati dan perlu ambil cara penyelesaian yang pantas kerana lambat laun tidak mustahil anda BAKAL memakai LAMPIN DEWASA kerana menjadi masalah BUASIR yg KRONIK dan terpaksa dipotong sebahagian organ dan menyebabkan DERIA NAK MEMBUANG anda hilang dan NAJIS AKAN KELUAR begitu sahaja.
.
.
The best way untuk menangani MASALAH SEMBELIT ialah perbanyakkan minum air kosong dan fibre. DETOX kami sememangnya KAYA dengan FIBRE dan rata-rata pengguna amat berpuas hati dengan KEHEBATAN KUASA DETOX.
Boleh #feedbacksaudarihanish untuk melihat testimoni.
.
.
Sayangi USUS anda. Nak pakai lama beb πŸ˜‰

MOST RECENT

-JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox

JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox

-JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox

-JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka founder awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox

-JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox

"SENYAP2 DAH BERBELAS KILO MENGHILANG"
-
-
Kebanyakkannya mcm tu lah bila berat bdn dh masuk zon 'lebihan muatan' πŸ™Š selalunya kita rasa mcm kurang berkeyakinan diri bila berdepan dgn org.
-
-
Nak shopping pun kdg ssh nak dpt size. Dah berkenan tp sorry dik takde size. Hmmm hancur berkecai rasa hati tu. Bila jln2 rasa mcm org tgk lain mcm je. Kalau boleh nak cpt2 masuk rumah.
-
-
Tp lps beberapa bln consume SET COMBO tu berat dia makin turun hari demi hari. Dari 90+kg jadilah mcm skrg 70+kg. Mmg byk sgt changes dia. Bkn setakat tu je tau. Kulit pun makin bersih, cerah & glowing!
-
-
Bila dah try dkt diri sendiri, menjadi pula tu. Family & kawan2 lah yg paling perasan perubahan dia. Skrg dia dah jd agen dropship kita. Tak payah susah2 nak promote itu ini, guna diri sendiri je jd testimoni. Terlopong org tgk changes haa kauuu
-
-
Ehem2, dia mkn SET COMBO apetuuuuu.... Ofkoslah Provencaps & Detox. Siapa nak try boleh whatsapp terus.
-
-
Whatsapp +6018 902 7484
-
#truedetox #trutoxglow #helloglow #detoxpemalas #feedbacksaudarihanish #provencaps

{ 1 MALAM TURUN 2.7KG }
.
.
Biar betul??
Ok dah faham kiranya 2.7kg tu just berat 'NAJIS' je bukan sbb 'LEMAK' πŸ˜‚πŸ˜‚ haha okayy kena tambah lagi satu jenis gemuk. GEMUK TAIK kahkahkah
.
.
Mcm tak percaya kan. Tapi itulah hakikatnya. Ada org jenis cepat naik cepat turun. Mentang-mentang usus panjang, dia sumbat je makanan dalam mulut. Haa sekali timbang berat sebelum tidur terkejut tengok.
.
.
Its okay just relax. Kita minum Trutox Glow dulu. Tgk esok pagi macam mana.
Well, takde effect pun dekat berat even semalam dah makan macam orang bela saka. Esoknya berat maintain πŸ’πŸ»
Jealous tak hehe
#feedbacksaudarihanish #truedetoxgold #trutoxglow #truedetox

Tengok betul-betul PEHA & PIPI dia πŸ”Ž (baju pink before, baju hitam after)
.
.
Selepas consume 2 set combo DETOX & DTRIM inilah hasilnya. Tiada istilah PEHA TERLEBIH & DOUBLE CHIN lagi.
.
.
Turun 6kg okayyy. Banyak tu. Sekarang mak dia pun dah terjebak consume detox. Benda baik mmg kena kongsi bersama πŸ˜‡
Thank you so muchhh sudi share feedback πŸ’•
.
.
To order, whatsapp +6018 902 7484
#feedbacksaudarihanish #truedetox #trutoxglow #dtrimoriginal

Jom join contest #HalauLemakChallenge
/
Tarikh tamat 31 Oct 2017. So ada dalam 2 bulan lagi boleh bertungkus-lumus halau lemak tak makan saman tu.
/
Contest yang lepas, first prize cash RM300 lepas tu siapa-siapa yang join dapat RM50.
/
Contest kali ni nak bagi apa pulak ek. Ada idea?
/
#RampingChallenge
#feedbacksaudarihanish #provencapsCchaqmei

Senyap senyap rupanya sebotol dia dah turun 5kg.
-
Mula mula nak amik sebotol lat last amik 2 botol terus buat stok.
-
Thank you dear 🌷
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Kulit jadi putih merah merah lepas consume.
-
Salah satu kunci nak cepat turun berat badan ialah berdetox. Kira macam booster gitu.
-
Thank you dear 🌷
-
#feedbacksaudarihanish #provencaps #feedbackbeltihabiz

Makan provencaps di sulami dengan workout. Result dia mmg pehhhh. Tak percaya? Tunggu sebulan nanti kita tgk feedback dia πŸƒπŸ½β€β™€οΈ
-
Bakar lemak dengan cepat & sihat.
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Patutlah dia nak repeat order rupanya banyak dia turun.
-
Tp tak semua orang tau dapat turun banyak macam ni sebab tiap orang metabolism rate lain lain, keupayaan badan nak serap zat provencaps pun lain lain.
-
Ada orang yg tak sempat nak workout tapi dah berkilo kilo turun berat.
-
Ada juga yang dah habis sebotol tapi baru turun 1kg.
-
Tapi jangan sedih, selagi kita boleh tolong guide & share tips kita akan tolong. Yang penting kena ada semangat nak turunkan berat dari uols sendiri πŸ’ͺ🏽
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Anak beranak pakat try provencaps. Setelah berbotol-botol alhamdulillah turun 12kg 😊
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Provencaps lagi best dari dtrim.
-
Kita mmg selalu sgt dapat feedback mcm ni. Yg mana dulu gilakan dtrim tp sekarang dah obses dgn provencaps.
-
Thank you dear! 🌷
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Ehem ehem. Ada orang tu baru makan provencaps 2 hari dah turun 1 kg.
-
Pantas beb! πŸ’ͺ🏽
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Ehemm siapa yg pernah try Trutox Glow je tahu nikmatnya pagi-pagi lepas membuang perut mmg kempis gilaaaaa!
-
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #trutoxglowshahalam #trutoxglowborong #trutoxglowmurah

Ambik 2-3 botol provencaps ini jadinya.
-
Pinggang lebih ramping gitu.
-
Thank you dear 🌷
-
#feedbacksaudarihanish #provencaps

[ V shape habis pipi dia sekarang ni ]
-
Kita selalu dapat keluhan-keluhan manja dari customer...
-
"Pipi saya ni over sangat kembangnya"
"Double chin saya tebal lah"
"Saya nak V shape dkt dagu ni"
-
Meh kita tolong mana buang lemak-lemak manja tu. Ni antara customer yang dah berjaya buang lemaksss manja tu. Congrats dear! Memang berbeza habis. Tajam ohhh dagu sekarang πŸ’πŸΌ
-
Dia consume apa eh sis? Dia cuma consume Set Provencaps (Detox & Provencaps)
-
Whatsapp +6018 902 7484 untuk order
.
#feedbacksaudarihanish #provencaps #provencapsoriginal #helloglow #detoxpemalas

Most Popular Instagram Hashtags