#feedbacksaudarihanish

MOST RECENT

-JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka founder baby burn awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow
#truedetox
#nakcantiknakkurusberdetoxlah

Ni haa muka ladyboss kami , setiap gambar dkt atas ni dia pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. siap naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah dia rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni jaa kulit ladyboss baru berjinak-jinak ok bersih licin. Katanya klaulah dari dulu ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Ladyboss start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk..
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox
#babyburn #truedetox #trutoxglow #halalfatburner#fatburner#selamatpagi#goodmorning#bertunang#tunang#terapiinstagram

"Gara-gara Provencaps, dia jadi macam tu 😱"
-
Ok meh kita bg tips sikit macam mana nak bg menjadi kalau amik provencaps ni. Perhatikan betul2 awak tu jenis tiap hari buang air besar tak atau jenis jarang2 membuang. Kalau jarang membuang, kita suggest utk detox terlebih dahulu atau boleh amik set combo dgn detox. Fungsi detox tu utk bersihkan usus, keluarkan segala racun & toksin dlm bdn (punca supplement lambat menjadi) Bila badan dah bersih clean & clear bolehlah makan provencaps dgn tenang. Selalunya 1-2 minggu dah boleh start nampak perubahan slowly.
-
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
RM 77SM / RM 80 SS

30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp Winda 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

"Gara-gara Provencaps, dia jadi macam tu 😱"
-
Ok meh kita bg tips sikit macam mana nak bg menjadi kalau amik provencaps ni. Perhatikan betul2 awak tu jenis tiap hari buang air besar tak atau jenis jarang2 membuang. Kalau jarang membuang, kita suggest utk detox terlebih dahulu atau boleh amik set combo dgn detox. Fungsi detox tu utk bersihkan usus, keluarkan segala racun & toksin dlm bdn (punca supplement lambat menjadi) Bila badan dah bersih clean & clear bolehlah makan provencaps dgn tenang. Selalunya 1-2 minggu dah boleh start nampak perubahan slowly.
-
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
RM 77SM / RM 80 SS

30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp Winda 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

"Gara-gara Provencaps, dia jadi macam tu 😱"
-
Ok meh kita bg tips sikit macam mana nak bg menjadi kalau amik provencaps ni. Perhatikan betul2 awak tu jenis tiap hari buang air besar tak atau jenis jarang2 membuang. Kalau jarang membuang, kita suggest utk detox terlebih dahulu atau boleh amik set combo dgn detox. Fungsi detox tu utk bersihkan usus, keluarkan segala racun & toksin dlm bdn (punca supplement lambat menjadi) Bila badan dah bersih clean & clear bolehlah makan provencaps dgn tenang. Selalunya 1-2 minggu dah boleh start nampak perubahan slowly.
-
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
RM 77SM / RM 80 SS

30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp Winda 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

"Gara-gara Provencaps, dia jadi macam tu 😱"
-
Ok meh kita bg tips sikit macam mana nak bg menjadi kalau amik provencaps ni. Perhatikan betul2 awak tu jenis tiap hari buang air besar tak atau jenis jarang2 membuang. Kalau jarang membuang, kita suggest utk detox terlebih dahulu atau boleh amik set combo dgn detox. Fungsi detox tu utk bersihkan usus, keluarkan segala racun & toksin dlm bdn (punca supplement lambat menjadi) Bila badan dah bersih clean & clear bolehlah makan provencaps dgn tenang. Selalunya 1-2 minggu dah boleh start nampak perubahan slowly.
-
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
RM 77SM / RM 80 SS

30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp Winda 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

amboiii semenjak berapa menjak ni ramai pulak pm order set hantu ni dekat kita kan , tahu lah awak nak cepat kurus dan cantik 😘
/
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

amboiii semenjak berapa menjak ni ramai pulak pm order set hantu ni dekat kita kan , tahu lah awak nak cepat kurus dan cantik 😘
/
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

-JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox

JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox

-JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox

-JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka founder awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox

-JANGAN TERKEJUT TENGOK GAMBAR SEBELAH-
/
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
/
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam ataupun selang 2 hari (trutox glow lover ni πŸ’•)
/
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
/
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam. Especially yg jenis susah nak membuang tiap hari. Baik-baikkkkk....
/
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox

"SENYAP2 DAH BERBELAS KILO MENGHILANG"
-
-
Kebanyakkannya mcm tu lah bila berat bdn dh masuk zon 'lebihan muatan' πŸ™Š selalunya kita rasa mcm kurang berkeyakinan diri bila berdepan dgn org.
-
-
Nak shopping pun kdg ssh nak dpt size. Dah berkenan tp sorry dik takde size. Hmmm hancur berkecai rasa hati tu. Bila jln2 rasa mcm org tgk lain mcm je. Kalau boleh nak cpt2 masuk rumah.
-
-
Tp lps beberapa bln consume SET COMBO tu berat dia makin turun hari demi hari. Dari 90+kg jadilah mcm skrg 70+kg. Mmg byk sgt changes dia. Bkn setakat tu je tau. Kulit pun makin bersih, cerah & glowing!
-
-
Bila dah try dkt diri sendiri, menjadi pula tu. Family & kawan2 lah yg paling perasan perubahan dia. Skrg dia dah jd agen dropship kita. Tak payah susah2 nak promote itu ini, guna diri sendiri je jd testimoni. Terlopong org tgk changes haa kauuu
-
-
Ehem2, dia mkn SET COMBO apetuuuuu.... Ofkoslah Provencaps & Detox. Siapa nak try boleh whatsapp terus.
-
-
Whatsapp +6018 902 7484
-
#truedetox #trutoxglow #helloglow #detoxpemalas #feedbacksaudarihanish #provencaps

{ 1 MALAM TURUN 2.7KG }
.
.
Biar betul??
Ok dah faham kiranya 2.7kg tu just berat 'NAJIS' je bukan sbb 'LEMAK' πŸ˜‚πŸ˜‚ haha okayy kena tambah lagi satu jenis gemuk. GEMUK TAIK kahkahkah
.
.
Mcm tak percaya kan. Tapi itulah hakikatnya. Ada org jenis cepat naik cepat turun. Mentang-mentang usus panjang, dia sumbat je makanan dalam mulut. Haa sekali timbang berat sebelum tidur terkejut tengok.
.
.
Its okay just relax. Kita minum Trutox Glow dulu. Tgk esok pagi macam mana.
Well, takde effect pun dekat berat even semalam dah makan macam orang bela saka. Esoknya berat maintain πŸ’πŸ»
Jealous tak hehe
#feedbacksaudarihanish #truedetoxgold #trutoxglow #truedetox

Tengok betul-betul PEHA & PIPI dia πŸ”Ž (baju pink before, baju hitam after)
.
.
Selepas consume 2 set combo DETOX & DTRIM inilah hasilnya. Tiada istilah PEHA TERLEBIH & DOUBLE CHIN lagi.
.
.
Turun 6kg okayyy. Banyak tu. Sekarang mak dia pun dah terjebak consume detox. Benda baik mmg kena kongsi bersama πŸ˜‡
Thank you so muchhh sudi share feedback πŸ’•
.
.
To order, whatsapp +6018 902 7484
#feedbacksaudarihanish #truedetox #trutoxglow #dtrimoriginal

Jom join contest #HalauLemakChallenge
/
Tarikh tamat 31 Oct 2017. So ada dalam 2 bulan lagi boleh bertungkus-lumus halau lemak tak makan saman tu.
/
Contest yang lepas, first prize cash RM300 lepas tu siapa-siapa yang join dapat RM50.
/
Contest kali ni nak bagi apa pulak ek. Ada idea?
/
#RampingChallenge
#feedbacksaudarihanish #provencapsCchaqmei

Senyap senyap rupanya sebotol dia dah turun 5kg.
-
Mula mula nak amik sebotol lat last amik 2 botol terus buat stok.
-
Thank you dear 🌷
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Kulit jadi putih merah merah lepas consume.
-
Salah satu kunci nak cepat turun berat badan ialah berdetox. Kira macam booster gitu.
-
Thank you dear 🌷
-
#feedbacksaudarihanish #provencaps #feedbackbeltihabiz

Makan provencaps di sulami dengan workout. Result dia mmg pehhhh. Tak percaya? Tunggu sebulan nanti kita tgk feedback dia πŸƒπŸ½β€β™€οΈ
-
Bakar lemak dengan cepat & sihat.
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Most Popular Instagram Hashtags