#feedbacksaudarihanish

574 posts

TOP POSTS

Dalam diam tak diam ramai dah berjaya dapat body yg diidam-idamkan.
-
Hasil dari consume set combo. Dgn kesabaran, nekad, konsisten & berusaha ini lah hasilnya.
-
Terharunya ☺️ rasa mcm tgk anak tgh grad amik segulung ijazah diatas pentas. Wahhh kemain perumpamaan hihi
-
#feedbacksaudarihanish #provencaps #helloglow #detoxpemalas

"Patutlah muka tak bersih-bersih, rupanya sebab tak pernah DETOX"
.
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
.
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam tak pernah tinggal (trutox glow lover ni πŸ’•)
.
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
.
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam πŸ’‹
#feedbacksaudarihanish

[ V shape habis pipi dia sekarang ni ]
-
Kita selalu dapat keluhan-keluhan manja dari customer...
-
"Pipi saya ni over sangat kembangnya"
"Double chin saya tebal lah"
"Saya nak V shape dkt dagu ni"
-
Meh kita tolong mana buang lemak-lemak manja tu. Ni antara customer yang dah berjaya buang lemaksss manja tu. Congrats dear! Memang berbeza habis. Tajam ohhh dagu sekarang πŸ’πŸΌ
-
Dia consume apa eh sis? Dia cuma consume Set Provencaps (Detox & Provencaps)
-
Whatsapp +6013 794 2008 untuk order
#feedbacksaudarihanish #provencaps #provencapsoriginal #helloglow #detoxpemalas

"Gara-gara Provencaps, dia jadi macam tu 😱"
-
Ok meh kita bg tips sikit macam mana nak bg menjadi kalau amik provencaps ni. Perhatikan betul2 awak tu jenis tiap hari buang air besar tak atau jenis jarang2 membuang. Kalau jarang membuang, kita suggest utk detox terlebih dahulu atau boleh amik set combo dgn detox. Fungsi detox tu utk bersihkan usus, keluarkan segala racun & toksin dlm bdn (punca supplement lambat menjadi) Bila badan dah bersih clean & clear bolehlah makan provencaps dgn tenang. Selalunya 1-2 minggu dah boleh start nampak perubahan slowly.
-
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
RM 70 SM / RM 75 SS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp Hanish +6013 794 2008
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

-Testimoni Combo Budget Dtrim-
.
Kebanyakkannya bila dah dpt ideal weight, dorang semua memang stop consume DTRIM, hanya consume TRUE DETOX sekali sekala untuk memastikan dalaman bersih (kira macam service gitu)
.
.
Cuba tengok gambar before customer atas ni, CHUBBY-CHUBBY CUTE gitu. Bila tengok gambar after mcm ehh macam TINGGI LANGSING tetiba. Well, peha dah slim lah katakan πŸ’πŸ»πŸ’πŸ» Thank you dear sudi share feedback 😘
#feedbacksaudarihanish #truedetox #trutoxglow #dtrimoriginal

Power tak power Set Menggoda ni?
.
Baru consume 1 set dah hilang 10kg. Haritu terputus stock Provencaps tp berat dia still maintain (tu lah yang paling best πŸ˜‹)
.
Bukan setakat badan je makin slim kulit pun makin cerah tau. Ramai sgt yg tegur πŸ˜›
.
Tqsm dear sudi beli dgn kita. Stay healthy! πŸ’“
.
Whatsapp +6013 794 2008 untuk order
#provencapsoriginal #feedbacksaudarihanish #provencaps #helloglow #detoxpemalas

Eh makan apa ni turun 10kg? 😱
.
Makan apa lagi kalau bukan PROVENCAPS. Baru sebotol je dah lesap dah 10kg dia.
.
Ramai sgt tanya Provencaps dgn Dtrim mana lagi bagus. Sama je sebenarnya 2 2 tu. Kerja dorang bakar lemak pastu berat akan turun. Bezanya cuma Provencaps mampu cerahkan kulit sekali. Dtrim tak mampu. Tu je beza dia.
.
Stock Dtrim mmg takkkk sampai-sampai lagi. Kita still tunggu dan tunggu. Doa2lah stock sampai minggu dpn. Provencaps mmg ready stock. Siap yg berminat nak try boleh whatsapp kita. Nnt kita guide πŸ€—
.
Ws +6013 794 2008
#feedbacksaudarihanish #provencaps #provencapsoriginal

"Gara-gara Provencaps, dia jadi macam tu 😱"
-
Ok meh kita bg tips sikit macam mana nak bg menjadi kalau amik provencaps ni. Perhatikan betul2 awak tu jenis tiap hari buang air besar tak atau jenis jarang2 membuang. Kalau jarang membuang, kita suggest utk detox terlebih dahulu atau boleh amik set combo dgn detox. Fungsi detox tu utk bersihkan usus, keluarkan segala racun & toksin dlm bdn (punca supplement lambat menjadi) Bila badan dah bersih clean & clear bolehlah makan provencaps dgn tenang. Selalunya 1-2 minggu dah boleh start nampak perubahan slowly.
-
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
RM 70 SM / RM 75 SS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp Hanish +6013 794 2008
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

"Patutlah muka tak bersih-bersih, rupanya sebab tak pernah DETOX"
.
.
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
.
.
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam tak pernah tinggal .
.
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
.
.
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam πŸ’‹
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #tatiskincare

MOST RECENT

FAST SELLING‼️ Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

Awesome.. - "Gara-gara Provencaps, dia jadi macam tu 😱"
-
Ok meh kita bg tips sikit macam mana nak bg menjadi kalau amik provencaps ni. Perhatikan betul2 awak tu jenis tiap hari buang air besar tak atau jenis jarang2 membuang. Kalau jarang membuang, kita suggest utk detox terlebih dahulu atau boleh amik set combo dgn detox. Fungsi detox tu utk bersihkan usus, keluarkan segala racun & toksin dlm bdn (punca supplement lambat menjadi) Bila badan dah bersih clean & clear bolehlah makan provencaps dgn tenang. Selalunya 1-2 minggu dah boleh start nampak perubahan slowly.
-
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
RM 70 SM / RM 75 SS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp 011 3931 4577
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps - #regrann - #regrann - #regrann

"PERIOD NORMAL SEMULA" πŸ‘πŸΌ
.
Ingatkan mak kita sorang je yang rasa benda ni rupanya ada 2-3 orang lagi yang rasa benda yang sama. InsyaAllah bila usus bersih dan sihat masalah kesihatan yang lain akan kembali pulih seperti gastrik (ada customer yang bagi feedback lepas consume detox, gastrik dia hilang)
.
Thank you so much sudi share feedback πŸ€—
#truedetox #trutoxglow #dtrimoriginal #truedetoxgold #feedbacksaudarihanish

sampai 3 botol customer ni repeat order😘

Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

[ V shape habis pipi dia sekarang ni ]
-
Kita selalu dapat keluhan-keluhan manja dari customer...
-
"Pipi saya ni over sangat kembangnya"
"Double chin saya tebal lah"
"Saya nak V shape dkt dagu ni"
-
Meh kita tolong mana buang lemak-lemak manja tu. Ni antara customer yang dah berjaya buang lemaksss manja tu. Congrats dear! Memang berbeza habis. Tajam ohhh dagu sekarang πŸ’πŸΌ
-
Dia consume apa eh sis? Dia cuma consume Set Provencaps (Detox & Provencaps)
-
Whatsapp +60189144951 untuk order
#feedbacksaudarihanish #provencaps #provencapsoriginal #helloglow #detoxpemalas

Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

{ 13KG PERGI MANA }
Harini dah berjaya korek berapa berat before and after akak cute ni.
.
.
Tips turun 13KG :
βœ… True Detox 3 jar
βœ… Dtrim 2 botol
βœ… Perbanyakkan makan sayur & buah dan paling penting 2-3 liter plain water sehari
βœ… Exercise kalau rajin hehe
.
.
πŸ”Ή Seluar dari size 42 jadi 36
πŸ”Ή Blouse dari size 50 jadi 36,38
πŸ”ΉKulit makin bersih sebab usus dah bersih
.
.
Pesanan dari akak cute:
"Kalau sayang diri start lah detox sekarang"
Thank you sooooo much akak β™₯️
.
.
Set combo True Detox & Dtrim
RM 100SM
RM 105 SS
Free postage
To order, whatsapp 011 3931 4577
#feedbacksaudarihanish - #regrann

"2 minggu je sunburn dah makin hilang"
.
Haaa siapa yang selalu berjemur tengah panas, kulit senang gelap kan pastu susah sgt nak cerah balik. Apa kata awak try set combo (kurus dapat, cerah pun dapat) 😍 Pakej sgt! Tengoklah dia kulit makin cerah siap turun 5kg lagi tau
.
Trutox Glow
RM75 SM
Free postage, shaker & gift
.
Siapa yang nak join postage harini boleh ws Tyha +6018 902 7484
#trutoxglow #provencaps #feedbacksaudarihanish

"KULIT PUN BOLEH CANTIK SEKALI TAU" πŸ’πŸ»
.
.
Manalah nak jumpa supplement yg boleh 'service usus' siap cantikkan kulit lagi. Kulit jadi bersih, glowing & sihat. Boleh cakap byeee dekat kulit berminyak & berjerawat.
.
.
Salah satu punca muka rajin naik dot2 sbb usus tak bersih. So kalau awak tgh hadap masalah mcm ni, kita suggest cepat-cepatlah detox usus awak biar bagi clear. InsyaAllah semua masalah kulit muka boleh settle 😊
.
.
TRUTOX GLOW
RM 75 SM / RM 80 SS
Free postage & shaker
200 gram (Tahan 20 hari)
Perisa Epal Hijau + Berries
To order, whatsapp +6018-9027484
#trutoxglowtestimoni #trutoxglowmurah #trutoxgloworiginal #trutoxglow #feedbacksaudarihanish

@Regrann from @babyburn_moreitem - @Regrann from @babyburn_moreitem - - "Patutlah muka tak bersih-bersih, rupanya sebab tak pernah DETOX"
.
.
Ni haa muka founder babyburn. Setiap gambar dkt atas ni dia pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
.
.
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam tak pernah tinggal .
.
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
.
.
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam πŸ’‹

Whatsapp 011 3931 4577 untuk order

#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #tatiskincareCchaqmei - #regrannCchaqmei - #regrannBabyBurn WhatssAp 011 3931 4577 maerylyn - #regrann

Repost from @lets_kurus @TopRankRepost #TopRankRepost "Gara-gara Provencaps, dia jadi macam tu 😱"
-
Ok meh kita bg tips sikit macam mana nak bg menjadi kalau amik provencaps ni. Perhatikan betul2 awak tu jenis tiap hari buang air besar tak atau jenis jarang2 membuang. Kalau jarang membuang, kita suggest utk detox terlebih dahulu atau boleh amik set combo dgn detox. Fungsi detox tu utk bersihkan usus, keluarkan segala racun & toksin dlm bdn (punca supplement lambat menjadi) Bila badan dah bersih clean & clear bolehlah makan provencaps dgn tenang. Selalunya 1-2 minggu dah boleh start nampak perubahan slowly.
-
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
RM 77SM / RM 80 SS

30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp Winda 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

"Patutlah muka tak bersih-bersih, rupanya sebab tak pernah DETOX"
.
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
.
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam tak pernah tinggal (trutox glow lover ni πŸ’•)
.
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
.
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam πŸ’‹
#feedbacksaudarihanish

Repost from @lets_kurus @TopRankRepost #TopRankRepost Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
RM 70 SM / RM 75 SS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

Most Popular Instagram Hashtags