#feedbacksaudarihanish

584 posts

TOP POSTS

"Patutlah muka tak bersih-bersih, rupanya sebab tak pernah DETOX"
.
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
.
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam tak pernah tinggal (trutox glow lover ni πŸ’•)
.
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
.
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam πŸ’‹
#feedbacksaudarihanish

"Patutlah muka tak bersih-bersih, rupanya sebab tak pernah DETOX"
.
Ni haa muka admin awak. Setiap gambar dkt atas ni kita pakai skincare yang berlainan. Ingatkan tukar skincare itu ini kulit boleh ok. Rupanya makin jahanam. Naik frust dah tgk muka dpn cermin. Kalau jumpa orang lagilah rasa down gila 😞
.
Dlm setahun ni je kulit baru berjinak-jinak ok bersih licin. Kalau lah dari dulu kita ada kesedaran pasal detox tu penting mesti kulit tak teruk lama sgt. Kita start consume detox Mac 2015 tiap malam tak pernah tinggal (trutox glow lover ni πŸ’•)
.
Sejak detox, pakailah skincare apa pun memang semua menjadi. Tak payah pening2 nak tukar itu ini. Supplement pun sama. Takde supplement yg tak menjadi. Semua result wow2 asalkan awak detox.
.
So moral of the story, berdetox lah kamu demi kecantikan luar dan dalam πŸ’‹
#feedbacksaudarihanish

"From CHUBBY to SKINNY" πŸ’πŸ»
.
.
Tengok pipi pun dah cukup untuk membuktikan memang dia turun 7kg. No more pau pau πŸ˜›
.
.
Dia consume 3 botol Detox & 2 botol Dtrim.
.
.
Dtrim makan ikut mood ada skip-skip. Detox tak skip sbb tiap kali buang air mesti rasa macam wow kurusnya aku harini hahaha πŸ˜‚
.
.
Thank you dear sudi share feedback! πŸ’• Stay healthy!
.
.
Set Combo Detox & Dtrim
RM 130 SM / RM 135 SS
Free postage & shaker
To order, whatsapp +6013 794 2008
#feedbacksaudarihanish #dtrimoriginal #truedetoxgold #trutoxglow #truedetox

"Gara-gara Provencaps, dia jadi macam tu 😱"
-
Ok meh kita bg tips sikit macam mana nak bg menjadi kalau amik provencaps ni. Perhatikan betul2 awak tu jenis tiap hari buang air besar tak atau jenis jarang2 membuang. Kalau jarang membuang, kita suggest utk detox terlebih dahulu atau boleh amik set combo dgn detox. Fungsi detox tu utk bersihkan usus, keluarkan segala racun & toksin dlm bdn (punca supplement lambat menjadi) Bila badan dah bersih clean & clear bolehlah makan provencaps dgn tenang. Selalunya 1-2 minggu dah boleh start nampak perubahan slowly.
-
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
RM 70 SM / RM 75 SS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp Hanish +6013 794 2008
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

-Testimoni Combo Budget Dtrim-
.
Kebanyakkannya bila dah dpt ideal weight, dorang semua memang stop consume DTRIM, hanya consume TRUE DETOX sekali sekala untuk memastikan dalaman bersih (kira macam service gitu)
.
.
Cuba tengok gambar before customer atas ni, CHUBBY-CHUBBY CUTE gitu. Bila tengok gambar after mcm ehh macam TINGGI LANGSING tetiba. Well, peha dah slim lah katakan πŸ’πŸ»πŸ’πŸ» Thank you dear sudi share feedback 😘
#feedbacksaudarihanish #truedetox #trutoxglow #dtrimoriginal

[ V shape habis pipi dia sekarang ni ]
-
Kita selalu dapat keluhan-keluhan manja dari customer...
-
"Pipi saya ni over sangat kembangnya"
"Double chin saya tebal lah"
"Saya nak V shape dkt dagu ni"
-
Meh kita tolong mana buang lemak-lemak manja tu. Ni antara customer yang dah berjaya buang lemaksss manja tu. Congrats dear! Memang berbeza habis. Tajam ohhh dagu sekarang πŸ’πŸΌ
-
Dia consume apa eh sis? Dia cuma consume Set Provencaps (Detox & Provencaps)
-
Whatsapp +6013 794 2008 untuk order
#feedbacksaudarihanish #provencaps #provencapsoriginal #helloglow #detoxpemalas

Power tak power Set Menggoda ni?
.
Baru consume 1 set dah hilang 10kg. Haritu terputus stock Provencaps tp berat dia still maintain (tu lah yang paling best πŸ˜‹)
.
Bukan setakat badan je makin slim kulit pun makin cerah tau. Ramai sgt yg tegur πŸ˜›
.
Tqsm dear sudi beli dgn kita. Stay healthy! πŸ’“
.
Whatsapp +6013 794 2008 untuk order
#provencapsoriginal #feedbacksaudarihanish #provencaps #helloglow #detoxpemalas

Dalam diam tak diam ramai dah berjaya dapat body yg diidam-idamkan.
-
Hasil dari consume set combo. Dgn kesabaran, nekad, konsisten & berusaha ini lah hasilnya.
-
Terharunya ☺️ rasa mcm tgk anak tgh grad amik segulung ijazah diatas pentas. Wahhh kemain perumpamaan hihi
-
#feedbacksaudarihanish #provencaps #helloglow #detoxpemalas

{ TAK SANGKA BOLEH TURUN 11KG }
Ada orang tu kena paksa jadi "tikus makmal" Kesiannn dia. Eleh sebenarnya suka kan dari size XXXL dah jadi size L πŸ˜›
.
.
Ini lah mak kita. Dia guna 3 set combo Trutox Glow & Dtrim. Lebih kurang 3 bulan macam tu turun 11KG.
Bulan pertama mak kita turun dalam 5KG. Dia teruskan consume untuk tengok berapa kg lagi dia mampu turun.
.
.
Mekasih buuuu 😘
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #truedetox #truedetox #dtrimoriginal

MOST RECENT

Senyap senyap rupanya sebotol dia dah turun 5kg.
-
Mula mula nak amik sebotol lat last amik 2 botol terus buat stok.
-
Thank you dear 🌷
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Kulit jadi putih merah merah lepas consume.
-
Salah satu kunci nak cepat turun berat badan ialah berdetox. Kira macam booster gitu.
-
Thank you dear 🌷
-
#feedbacksaudarihanish #provencaps #feedbackbeltihabiz

Makan provencaps di sulami dengan workout. Result dia mmg pehhhh. Tak percaya? Tunggu sebulan nanti kita tgk feedback dia πŸƒπŸ½β€β™€οΈ
-
Bakar lemak dengan cepat & sihat.
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Patutlah dia nak repeat order rupanya banyak dia turun.
-
Tp tak semua orang tau dapat turun banyak macam ni sebab tiap orang metabolism rate lain lain, keupayaan badan nak serap zat provencaps pun lain lain.
-
Ada orang yg tak sempat nak workout tapi dah berkilo kilo turun berat.
-
Ada juga yang dah habis sebotol tapi baru turun 1kg.
-
Tapi jangan sedih, selagi kita boleh tolong guide & share tips kita akan tolong. Yang penting kena ada semangat nak turunkan berat dari uols sendiri πŸ’ͺ🏽
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Anak beranak pakat try provencaps. Setelah berbotol-botol alhamdulillah turun 12kg 😊
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Provencaps lagi best dari dtrim.
-
Kita mmg selalu sgt dapat feedback mcm ni. Yg mana dulu gilakan dtrim tp sekarang dah obses dgn provencaps.
-
Thank you dear! 🌷
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Ehem ehem. Ada orang tu baru makan provencaps 2 hari dah turun 1 kg.
-
Pantas beb! πŸ’ͺ🏽
-
#feedbacksaudarihanish #feedbackbeltihabiz #provencaps

Ehemm siapa yg pernah try Trutox Glow je tahu nikmatnya pagi-pagi lepas membuang perut mmg kempis gilaaaaa!
-
#feedbacksaudarihanish #trutoxglow #trutoxglowshahalam #trutoxglowborong #trutoxglowmurah

Ambik 2-3 botol provencaps ini jadinya.
-
Pinggang lebih ramping gitu.
-
Thank you dear 🌷
-
#feedbacksaudarihanish #provencaps

[ V shape habis pipi dia sekarang ni ]
-
Kita selalu dapat keluhan-keluhan manja dari customer...
-
"Pipi saya ni over sangat kembangnya"
"Double chin saya tebal lah"
"Saya nak V shape dkt dagu ni"
-
Meh kita tolong mana buang lemak-lemak manja tu. Ni antara customer yang dah berjaya buang lemaksss manja tu. Congrats dear! Memang berbeza habis. Tajam ohhh dagu sekarang πŸ’πŸΌ
-
Dia consume apa eh sis? Dia cuma consume Set Provencaps (Detox & Provencaps)
-
Whatsapp +6018 902 7484 untuk order
.
#feedbacksaudarihanish #provencaps #provencapsoriginal #helloglow #detoxpemalas

"Gara-gara Provencaps, dia jadi macam tu 😱"
-
Ok meh kita bg tips sikit macam mana nak bg menjadi kalau amik provencaps ni. Perhatikan betul2 awak tu jenis tiap hari buang air besar tak atau jenis jarang2 membuang. Kalau jarang membuang, kita suggest utk detox terlebih dahulu atau boleh amik set combo dgn detox. Fungsi detox tu utk bersihkan usus, keluarkan segala racun & toksin dlm bdn (punca supplement lambat menjadi) Bila badan dah bersih clean & clear bolehlah makan provencaps dgn tenang. Selalunya 1-2 minggu dah boleh start nampak perubahan slowly.
-
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
RM 70 SM / RM 75 SS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp +6018 902 7484
.
.
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

Ini lah padahnya jika anda PANDANG REMEH terhadap MASALAH SEMBELIT.
.
.
Kebiasaan tanda-tanda awal ia sewaktu kita meneran ataupun anda bagi tekanan semasa membuang air besar. Sehinggakan rasa sangat sakit kalau nk keluar. Jadi, buasir ni adalah pembengkakan sel-sel pada melapisi saluran dubur itu. jadi, bila sudah membengkak, tahi nak keluar akan bergesel dengan buasir ni. Jadi, memang sakit dan perit yg amat sangat.
.
.
Manusia normal akan membuang air besar 2 kali sehari dan tempoh untuk membuang kebiasaannya tidak lebih 5 minit kerana najis sudah lembut dan memudahkannya untuk keluar.
.
.
Jika anda mengalami masalah SEMBELIT, anda harus berhati-hati dan perlu ambil cara penyelesaian yang pantas kerana lambat laun tidak mustahil anda BAKAL memakai LAMPIN DEWASA kerana menjadi masalah BUASIR yg KRONIK dan terpaksa dipotong sebahagian organ dan menyebabkan DERIA NAK MEMBUANG anda hilang dan NAJIS AKAN KELUAR begitu sahaja.
.
.
The best way untuk menangani MASALAH SEMBELIT ialah perbanyakkan minum air kosong dan fibre. DETOX kami sememangnya KAYA dengan FIBRE dan rata-rata pengguna amat berpuas hati dengan KEHEBATAN KUASA DETOX.
Boleh #feedbacksaudarihanish untuk melihat testimoni.
.
.
Sayangi USUS anda. Nak pakai lama beb πŸ˜‰

FAST SELLING‼️ Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

Awesome.. - "Gara-gara Provencaps, dia jadi macam tu 😱"
-
Ok meh kita bg tips sikit macam mana nak bg menjadi kalau amik provencaps ni. Perhatikan betul2 awak tu jenis tiap hari buang air besar tak atau jenis jarang2 membuang. Kalau jarang membuang, kita suggest utk detox terlebih dahulu atau boleh amik set combo dgn detox. Fungsi detox tu utk bersihkan usus, keluarkan segala racun & toksin dlm bdn (punca supplement lambat menjadi) Bila badan dah bersih clean & clear bolehlah makan provencaps dgn tenang. Selalunya 1-2 minggu dah boleh start nampak perubahan slowly.
-
Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
RM 70 SM / RM 75 SS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp 011 3931 4577
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps - #regrann - #regrann - #regrann

"PERIOD NORMAL SEMULA" πŸ‘πŸΌ
.
Ingatkan mak kita sorang je yang rasa benda ni rupanya ada 2-3 orang lagi yang rasa benda yang sama. InsyaAllah bila usus bersih dan sihat masalah kesihatan yang lain akan kembali pulih seperti gastrik (ada customer yang bagi feedback lepas consume detox, gastrik dia hilang)
.
Thank you so much sudi share feedback πŸ€—
#truedetox #trutoxglow #dtrimoriginal #truedetoxgold #feedbacksaudarihanish

sampai 3 botol customer ni repeat order😘

Fungsi/kelebihan PROVENCAPS:
-
πŸ”₯ Membakar lemak yang berlebihan terutamanya dibahagian peha, pinggang & lengan.
-
πŸ”₯ Mengempiskan perut yg buncit.
-
πŸ”₯ Mencerahkan kulit & melembutkan kulit satu badan.
-
πŸ”₯ Badan semakin ringan dan senang utk bergerak sana sini.
-
πŸ”₯ Menghilangkan lemak dibawah dagu dan membuatkan wajah V Shape
-
PROVENCAPS
30 biji penggunaan untuk sebulan
Order, whatsapp 0189144951
#feedbacksaudarihanish #provencapsmurah #provencapsoriginal #provencaps #testimoniprovencaps

Most Popular Instagram Hashtags