#feedbackmlens

273 posts

TOP POSTS

COMBO SET PROMO AIDILFITRI kini bermula 😍 ❗❗
WOW!!! Mang JIMAT & BERBALOI SGT2!!! PRODUK BERKUALITI ❗ Fav Makeup Artist terkenal!!! πŸ˜‰
❀ MAGNIFICENT LENS
❀ Secret Illusion BB CUSHION
❀ The Lily LIPTINT
❀ Pinkish Glow MAKEUP SPRAY 🌼 POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MakeupSpray #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #MakeupSettingSpray #SettingSpray

Nak kahwin? Mlens adalah Pilihan yg tepat dihari bahagia anda 😘 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
❀ *MAGNIFICENT LENS* ❀
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Kenapa anda HARUS beli lens kamiβ‰οΈπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» 🌸 MLens"LENS" yg super duperr lembutβ„πŸŒ¬
🌸 Design yang up to dateπŸ“†
🌸 Berkualiti tinggiπŸ‘πŸ»
🌸 Lebih natural (no ring)πŸ‘€
🌸 Diameter (14-15mm)πŸ‘
🌸 Water Content 42 %πŸ’¦
🌸 BC 8.6mm
🌸 Effect pembesaran pd kanta mata 😍
🌸 Penggunaan untuk *3 bulan*πŸ”“
🌸 100% Authentic (Made In Korea) βœ…

Terdiri dari 6 Exclusive Colour 😍 :
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Green Honey
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Blosom Brown
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Ocean Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Fuschia Gray
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Smoothie Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Floria Aqua β€’Kami juga ada degree @ power lens.. Sila nyatakan power anda utk fast deal πŸ‘πŸ»
>Start from 100-550 (Gap 0.50 to each power)
Which is :
πŸ‘‰πŸ»100 πŸ‘‰πŸ»150 πŸ‘‰πŸ»200 πŸ‘‰πŸ»250 πŸ‘‰πŸ»300 πŸ‘‰πŸ»350 πŸ‘‰πŸ»400 πŸ‘‰πŸ»450 πŸ‘‰πŸ»500 πŸ‘‰πŸ»550 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Di DATANGKAN DLM *_EXCLUSIVE BOX_* 🎁
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
- 1 Pair Contact Lens - 1 Casing Set (Includes with Mirror)
- 1 Wear & Care Guidelines β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” MANA NAK ORDER??? πŸ™‹πŸΌFast deal πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ˜ πŸ“± 014 9508112
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
*Sila whatsapp @ chat untuk lens yang ada degree @ power

#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatan

::MAGNIFICENT LENS code Exclusive Ocean Silver yg memukauuuu😘😘😘 Cepat grab satu uolsss! Seriusss cantik dan selesa😍

Postage ke seluruh Malaysia okayπŸš—

#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #MLensFeedback #lenscantik #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MiracleMakeupSpray

Amboi ❗❗❗ Amboi ❗❗❗
Top MUA Malaysia ramai yg pakai MAGNIFICENT LENS uols 😍😍😍
Lens berkualiti tggi! Selesa n senang pakai so jd fav la 😘
.
SALES SET COMBO yg terlajak murahh & FREE POSTAGE masih ada tau.. Jom grab cepat!!!! ❀
.
Untuk response pantas ⬇⬇⬇
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±0132090091
.
πŸš› POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MakeupSpray #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #MakeupSettingSpray #SettingSpray

Products laku kerassss byHezlineSignature🌹🌼🌹🌼
.
❀ MAGNIFICENT LENS ❀
❀ Secret Illusion BB CUSHION ❀
❀ The Lily LIPTINT ❀
.
Agent n Dropship wanted 😊
.
πŸ“± www.wasap.my/60132090091
πŸ“± www.wasap.my/60132090091
πŸ“± www.wasap.my/60132090091
.
❀ Postage ke seluruh Malaysia 😁
πŸš— COD sekitar bandar Kuala Terengganu
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint

Testimoni fresh from oven 😘 ❀ *MAGNIFICENT LENS* ❀
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Kenapa anda HARUS beli lens kamiβ‰οΈπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» 🌸 MLens"LENS" yg super duperr lembutβ„πŸŒ¬
🌸 Design yang up to dateπŸ“†
🌸 Berkualiti tinggiπŸ‘πŸ»
🌸 Lebih natural (no ring)πŸ‘€
🌸 Diameter (14-15mm)πŸ‘
🌸 Water Content 42 %πŸ’¦
🌸 BC 8.6mm
🌸 Effect pembesaran pd kanta mata 😍
🌸 Penggunaan untuk *3 bulan*πŸ”“
🌸 100% Authentic (Made In Korea) βœ…

Terdiri dari 6 Exclusive Colour 😍 :
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Green Honey
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Blosom Brown
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Ocean Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Fuschia Gray
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Smoothie Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Floria Aqua β€’Kami juga ada degree @ power lens.. Sila nyatakan power anda utk fast deal πŸ‘πŸ»
>Start from 100-550 (Gap 0.50 to each power)
Which is :
πŸ‘‰πŸ»100 πŸ‘‰πŸ»150 πŸ‘‰πŸ»200 πŸ‘‰πŸ»250 πŸ‘‰πŸ»300 πŸ‘‰πŸ»350 πŸ‘‰πŸ»400 πŸ‘‰πŸ»450 πŸ‘‰πŸ»500 πŸ‘‰πŸ»550 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Di DATANGKAN DLM *_EXCLUSIVE BOX_* 🎁
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
- 1 Pair Contact Lens - 1 Casing Set (Includes with Mirror)
- 1 Wear & Care Guidelines β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” MANA NAK ORDER??? πŸ™‹πŸΌFast deal πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ˜ πŸ“± 014 9508112
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
*Sila whatsapp @ chat untuk lens yang ada degree @ power

#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatankk

Gudmoning uols 😍 ELCAH in the house uols.. Using products ByHezlineSignature 🌹🌼🌹🌼
.
❀ MAGNIFICENT LENS ❀
❀ Secret Illusion BB CUSHION ❀
❀ The Lily LIPTINT ❀
.
Agent n Dropship wanted 😊
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±0132090091
.
❀ Postage ke seluruh Malaysia 😁
πŸš— COD sekitar bandar Kuala Terengganu
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint

😍😍😍 WOW!!! ANTARA COLOR2 MAGNIFICENT LENS YG AVAILABLE... CANTEK2 SEMUANYA.. KAN KANN ❀
.
πŸ“± 0132090091
🌿 Postage ke seluruh Malaysia πŸš— COD sekitar bandar Kuala Terengganu
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MakeupSpray #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #MakeupSettingSpray #SettingSpray

MOST RECENT

Nak kahwin? Mlens adalah Pilihan yg tepat dihari bahagia anda 😘 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
❀ *MAGNIFICENT LENS* ❀
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Kenapa anda HARUS beli lens kamiβ‰οΈπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» 🌸 MLens"LENS" yg super duperr lembutβ„πŸŒ¬
🌸 Design yang up to dateπŸ“†
🌸 Berkualiti tinggiπŸ‘πŸ»
🌸 Lebih natural (no ring)πŸ‘€
🌸 Diameter (14-15mm)πŸ‘
🌸 Water Content 42 %πŸ’¦
🌸 BC 8.6mm
🌸 Effect pembesaran pd kanta mata 😍
🌸 Penggunaan untuk *3 bulan*πŸ”“
🌸 100% Authentic (Made In Korea) βœ…

Terdiri dari 6 Exclusive Colour 😍 :
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Green Honey
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Blosom Brown
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Ocean Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Fuschia Gray
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Smoothie Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Floria Aqua β€’Kami juga ada degree @ power lens.. Sila nyatakan power anda utk fast deal πŸ‘πŸ»
>Start from 100-550 (Gap 0.50 to each power)
Which is :
πŸ‘‰πŸ»100 πŸ‘‰πŸ»150 πŸ‘‰πŸ»200 πŸ‘‰πŸ»250 πŸ‘‰πŸ»300 πŸ‘‰πŸ»350 πŸ‘‰πŸ»400 πŸ‘‰πŸ»450 πŸ‘‰πŸ»500 πŸ‘‰πŸ»550 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Di DATANGKAN DLM *_EXCLUSIVE BOX_* 🎁
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
- 1 Pair Contact Lens - 1 Casing Set (Includes with Mirror)
- 1 Wear & Care Guidelines β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” MANA NAK ORDER??? πŸ™‹πŸΌFast deal πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ˜ πŸ“± 014 9508112
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
*Sila whatsapp @ chat untuk lens yang ada degree @ power

#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatan

Testimoni fresh from oven 😘 ❀ *MAGNIFICENT LENS* ❀
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Kenapa anda HARUS beli lens kamiβ‰οΈπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» 🌸 MLens"LENS" yg super duperr lembutβ„πŸŒ¬
🌸 Design yang up to dateπŸ“†
🌸 Berkualiti tinggiπŸ‘πŸ»
🌸 Lebih natural (no ring)πŸ‘€
🌸 Diameter (14-15mm)πŸ‘
🌸 Water Content 42 %πŸ’¦
🌸 BC 8.6mm
🌸 Effect pembesaran pd kanta mata 😍
🌸 Penggunaan untuk *3 bulan*πŸ”“
🌸 100% Authentic (Made In Korea) βœ…

Terdiri dari 6 Exclusive Colour 😍 :
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Green Honey
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Blosom Brown
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Ocean Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Fuschia Gray
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Smoothie Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Floria Aqua β€’Kami juga ada degree @ power lens.. Sila nyatakan power anda utk fast deal πŸ‘πŸ»
>Start from 100-550 (Gap 0.50 to each power)
Which is :
πŸ‘‰πŸ»100 πŸ‘‰πŸ»150 πŸ‘‰πŸ»200 πŸ‘‰πŸ»250 πŸ‘‰πŸ»300 πŸ‘‰πŸ»350 πŸ‘‰πŸ»400 πŸ‘‰πŸ»450 πŸ‘‰πŸ»500 πŸ‘‰πŸ»550 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Di DATANGKAN DLM *_EXCLUSIVE BOX_* 🎁
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
- 1 Pair Contact Lens - 1 Casing Set (Includes with Mirror)
- 1 Wear & Care Guidelines β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” MANA NAK ORDER??? πŸ™‹πŸΌFast deal πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ˜ πŸ“± 014 9508112
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
*Sila whatsapp @ chat untuk lens yang ada degree @ power

#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatankk

::OMG seriuslyyy mmg sangat2 cantik memukau customerrrr #MagnificentLens kite niβ—πŸ˜πŸ™† .
Yup, pakai lens dpt naik kn lagi seri mekap taw, lagi2 klaw pakai MAGNIFICENT LENS dari byHezlineSignature.. ahaks! .
.
Uolsss nak try lens yg cantik, selesaaaaa dgn harga yg berbaloi2 sbb tahan 3bulan boleh PM/DM/WA kte hokeyh! 😘 .
.
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #MLensFeedback #lenscantik #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MiracleMakeupSpray #darimataturunkehati #mlensfeedback #thelilyfeedback #secretillusionfeedback #pinkishglowfeedback

::OMG seriuslyyy mmg sangat2 cantik memukau customerrrr #MagnificentLens kite niβ—πŸ˜πŸ™† Yup, pakai lens dpt naik kn lagi seri mekap taw, lagi2 klaw pakai MAGNIFICENT LENS dari byHezlineSignature.. ahaks! ~Mase brg belum sampaiiii dkat2 raye tuuu risau je iolsss sbb customer cantik shomel ni nk pakai time wedding dieπŸ‘°πŸ‘°πŸ‘° Syukur sgt2 brg sampai and she love it! πŸ€—Thank you darling ❀️❀️❀️ Uolsss nak try lens yg cantik, selesaaaaa dgn harga yg berbaloi2 sbb tahan 3bulan boleh PM/DM/WA kte hokeyh! 😘

#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #MLensFeedback #lenscantik #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MiracleMakeupSpray
#darimataturunkehati
#mlensfeedback
#thelilyfeedback
#secretillusionfeedback
#pinkishglowfeedback

::Okayyy lighting memang sangat mempengaruhi kaler contact lens kiter taw!!! Disebabkan terselfieeee dgn mata smoothie silver MAGNIFICENT LENS dari byHezlineSignature ni, terus rasa ni kaler peberet pulak!!❀️❀️❀️ Uolsss jom try jugak #MagnificentLens yg sangat2 comfy ni..seyes best!! Ada 6 exclusive kaler utk dipilih tawπŸ˜€#rayakansebulan 😜😘😘 #MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #MLensFeedback #lenscantik #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MiracleMakeupSpray
#darimataturunkehati
#mlensfeedback
#thelilyfeedback
#secretillusionfeedback
#pinkishglowfeedback

Hari ini last promo raya ya guys. Esok harga #magnificientlens akan back to normal RM56/pair tidak termasuk postage ☺️☺️ so masih boleh grab combo hari ni 😘

#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatan

πŸ’‘GLOWING YOU!! ❀️❀️❀️❀️ Uollsss yg memang jenis xsuke mekap tebal2, suke yg simple tapi ada sun protection Spf50 pastu jnis wudhuk friendly... memang elok sangattttt la pakai BB Cushion dari byHezlineSignature!!! Seyes bes okay😘

Antara produk dari byHezlineSignature yg tersangattt lah cantik menarik tertarik adalah:
❀️MAGNIFICENT LENS ❀️BB Cushion ❀️Lily Lip Tint ❀️Pinkish Glow Miracle Makeup Spray ❗LAST POSTAGE UTK RAYE ADALAH ESOK TAW UOLSS❗

Jom grab cepat2, jgn lepaskan peluanggg ni uolsssπŸ˜πŸ˜πŸ€— #MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #MLensFeedback #lenscantik #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MiracleMakeupSpray
#darimataturunkehati
#mlensfeedback
#thelilyfeedback
#secretillusionfeedback
#pinkishglowfeedback
#combosetaidilfitri

TINGGAL 4 HARI LAGI

Untuk dapatlam COMBO SET product HezlineSignature dengan harga yang super duper murah & jimat. .
Jum melaram di Hari Raya yang bakal menjelma soon !
#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatan

Alhamdulillah nak weekend da ni uOlsss!!! Haruslah da pk nak shopping ape lg utk rayeeee kan. hihi😍😍😍 Alaaaa nak shopping lens yg cantik, berkualiti lagi selesaaaa tu, xyahhh g jaOh2.. bOle beli on9 je, jimat masa tenaga dannn wang ringgit uOlsπŸ’ΈπŸ’±πŸ’²πŸ’³πŸ‘ And yg plg penting semua produk dari byHezlineSignature ade byk Set Combo Aidilfitri tawww!! Jom grab laju2 sblm pos laju jamπŸ˜€

#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #MLensFeedback #lenscantik #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MiracleMakeupSpray
#darimataturunkehati
#mlensfeedback
#thelilyfeedback
#secretillusionfeedback
#pinkishglowfeedback
#combosetaidilfitri

Assalamualaikum uolss! ❀️ Jom ceriakan hr anda dgn MAGNIFICENT LENS yg super comfy and cantik ni!!!! Seyes xnyesal😍 Patut la pilihan ramai MUA hotttts gitewwwπŸ€—πŸ€—πŸ€— Set Combo Aidilfitri still ada taw❗Jgn lpaskn peluang super jimat ni okiesss😘

Postage ke seluruh MalaysiaπŸ’Œ

#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MakeupSpray #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #MakeupSettingSpray #SettingSpray

::Nah warnaaaa grey MAGNIFICENT LENS yg plg terang and memukau untuk uolsss!! 😍😍😍Sekali-sekala melaram utk raye, ape salahnye kann😁

Dapatkan semua koleksi MAGNIFICENT LENS yg sgt selesa and cntik ni uolssss! Pasti berbaloi2❗❗❗ Postage ke seluruh Malaysia okay 😘

#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MakeupSpray #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #MakeupSettingSpray #SettingSpray

Amboi ❗❗❗ Amboi ❗❗❗
Top MUA Malaysia ramai yg pakai MAGNIFICENT LENS uols 😍😍😍
Lens berkualiti tggi! Selesa n senang pakai so jd fav la 😘
.
SALES SET COMBO yg terlajak murahh & FREE POSTAGE masih ada tau.. Jom grab cepat!!!! ❀
.
Untuk response pantas ⬇⬇⬇
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±0132090091
.
πŸš› POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MakeupSpray #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #MakeupSettingSpray #SettingSpray

Amboi ❗❗❗ Amboi ❗❗❗
Top MUA Malaysia ramai yg pakai MAGNIFICENT LENS uols 😍😍😍
Lens berkualiti tggi! Selesa n senang pakai so jd fav la 😘
.
SALES SET COMBO yg terlajak murahh & FREE POSTAGE masih ada tau.. Jom grab cepat!!!! ❀
.
Untuk response pantas ⬇⬇⬇
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±0132090091
.
πŸš› POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MakeupSpray #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #MakeupSettingSpray #SettingSpray

Amboi ❗❗❗ Amboi ❗❗❗
Top MUA Malaysia ramai yg pakai MAGNIFICENT LENS uols 😍😍😍
Lens berkualiti tggi! Selesa n senang pakai so jd fav la 😘
.
SALES SET COMBO yg terlajak murahh & FREE POSTAGE masih ada tau.. Jom grab cepat!!!! ❀
.
Untuk response pantas ⬇⬇⬇
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±0132090091
.
πŸš› POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MakeupSpray #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #MakeupSettingSpray #SettingSpray

Amboi ❗❗❗ Amboi ❗❗❗
Top MUA Malaysia ramai yg pakai MAGNIFICENT LENS uols 😍😍😍
Lens berkualiti tggi! Selesa n senang pakai so jd fav la 😘
.
SALES SET COMBO yg terlajak murahh & FREE POSTAGE masih ada tau.. Jom grab cepat!!!! ❀
.
Untuk response pantas ⬇⬇⬇
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±0132090091
.
πŸš› POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MakeupSpray #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #MakeupSettingSpray #SettingSpray

Amboi ❗❗❗ Amboi ❗❗❗
Top MUA Malaysia ramai yg pakai MAGNIFICENT LENS uols 😍😍😍
Lens berkualiti tggi! Selesa n senang pakai so jd fav la 😘
.
SALES SET COMBO yg terlajak murahh & FREE POSTAGE masih ada tau.. Jom grab cepat!!!! ❀
.
Untuk response pantas ⬇⬇⬇
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±0132090091
.
πŸš› POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MakeupSpray #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #MakeupSettingSpray #SettingSpray

Most Popular Instagram Hashtags