[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#feedbackmlens

MOST RECENT

Yang dah cantik bertambah tambah lagi cantiknya dengan Magnificent lens 😍 Kalah anak dara ohh kak kalau begini @sharifah_hasnah . πŸ˜† makin hari makin cantik & nda pernah nda cantik bah kakak ku ni!
Nak order?
www.wasap.my/60149508112

#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatan

The Ring Rossy Brown & The Ring Glossy Gray -Diameter 15mm with ring circle πŸ‘
- Water Content 42 %πŸ’¦
- Base curve 8.6mm
- Penggunaan untuk 3 bulanπŸ”“
- 100% Authentic (Made In Korea) βœ…
- Plano & Power start from (100 - 300)
- Didatangkan dlm Exclusive Box With Case (Mirror + Penyepit & Pemegang Lens)

RM56/pair
Postage SM RM8 / SS RM11

MANA NAK ORDER??? πŸ™‹πŸΌFast deal πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ˜ πŸ“± 014 9508112
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
*Sila whatsapp @ chat untuk lens yang ada degree @ power

#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatan

WOW!!!!!! Lens baru from MAGNIFICENT LENS.. ❀
Kali ni ade RING & saiz 15mm... 😍😍😍
.
Super LEMBUT & SELESA... Dijamin terbaik!!! The BEST QUALITY!!! ❗❗❗
Come with EXCLUSIVE BOX with FULL ACCESSORIES ❀❀❀
.
Only PLANO available 😘
.
πŸ“± πŸ“±πŸ“± 0105832794
.
🌿 Postage ke seluruh Malaysia
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #AgentMLensKualaTerengganu #AgentMLens #AgentMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #AgentbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #TheRingMagnificientLens #GlossyGray #RosyBrown

Belanja dulu selfie dengan lens color Exclusive Ocean Silver ☺️ Jom order tuk raya haji 😘 ❀ *MAGNIFICENT LENS* ❀
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Kenapa anda HARUS beli lens kamiβ‰οΈπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» 🌸 MLens"LENS" yg super duperr lembutβ„πŸŒ¬
🌸 Design yang up to dateπŸ“†
🌸 Berkualiti tinggiπŸ‘πŸ»
🌸 Lebih natural (no ring)πŸ‘€
🌸 Diameter (14-15mm)πŸ‘
🌸 Water Content 42 %πŸ’¦
🌸 BC 8.6mm
🌸 Effect pembesaran pd kanta mata 😍
🌸 Penggunaan untuk *3 bulan*πŸ”“
🌸 100% Authentic (Made In Korea) βœ…

Terdiri dari 6 Exclusive Colour 😍 :
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Green Honey
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Blosom Brown
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Ocean Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Fuschia Gray
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Smoothie Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Floria Aqua β€’Kami juga ada degree @ power lens.. Sila nyatakan power anda utk fast deal πŸ‘πŸ»
>Start from 100-550 (Gap 0.50 to each power)
Which is :
πŸ‘‰πŸ»100 πŸ‘‰πŸ»150 πŸ‘‰πŸ»200 πŸ‘‰πŸ»250 πŸ‘‰πŸ»300 πŸ‘‰πŸ»350 πŸ‘‰πŸ»400 πŸ‘‰πŸ»450 πŸ‘‰πŸ»500 πŸ‘‰πŸ»550 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Di DATANGKAN DLM *_EXCLUSIVE BOX_* 🎁
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
- 1 Pair Contact Lens - 1 Casing Set (Includes with Mirror)
- 1 Wear & Care Guidelines
HARGA πŸ’΅
* RM56 (MALAYSIA)
*$21 (SINGAPORE & BRUNEI)
POSTAGE
* SM RM8 / SS RM11
MANA NAK ORDER??? πŸ™‹πŸΌFast deal πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ˜ πŸ“± 014 9508112
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
*Sila whatsapp @ chat untuk lens yang ada degree @ power
#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatan

WOW!!!!!! Lens baru from MAGNIFICENT LENS.. ❀
Kali ni ade RING & saiz 15mm... 😍😍😍
.
Super LEMBUT & SELESA... Dijamin terbaik!!! The BEST QUALITY!!! ❗❗❗
Come with EXCLUSIVE BOX with FULL ACCESSORIES ❀❀❀
.
Only PLANO available 😘
.
πŸ“±πŸ“±πŸ“±0132090091
.
🌿 Postage ke seluruh Malaysia
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MakeupSpray #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #MakeupSettingSpray #SettingSpray #TheRingMagnificientLens #GlossyGray #RosyBrown

WOW!!!!!! Lens baru from MAGNIFICENT LENS.. ❀
Kali ni ade RING & saiz 15mm... 😍😍😍
.
Super LEMBUT & SELESA... Dijamin terbaik!!! The BEST QUALITY!!! ❗❗❗
Come with EXCLUSIVE BOX with FULL ACCESSORIES ❀❀❀
.
Only PLANO available 😘
.
πŸ“± πŸ“±πŸ“± 0132090091
.
🌿 Postage ke seluruh Malaysia
.
#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #StokisMLensKualaTerengganu #StokisMLens #StokisMagnificentLens #AgentDropshipWanted #MLensFeedback #FeedbackMLens #MLensTerengganu #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MakeupSpray #PinkishGlowMiracleMakeupSpray #MakeupSettingSpray #SettingSpray #TheRingMagnificientLens #GlossyGray #RosyBrown

HEZLINE SIGNATURE ––—— Product ——– β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” MAGNIFICENT LENS β€” ULTRA SOFTLENS β€”
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Kenapa anda HARUS beli lens kamiβ‰οΈπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» - MLens"LENS" yg super duperr lembutβ„πŸŒ¬
- Design yang up to dateπŸ“†
- Berkualiti tinggiπŸ‘πŸ»
- Lebih natural (no ring)πŸ‘€
- Diameter (14-15mm)πŸ‘
-Water Content 42 %πŸ’¦
-Effect pembesaran pd kanta mata 😍
- Penggunaan untuk 3 bulanπŸ”“
- 100% Authentic (Made In Korea) βœ…
-Power start from (1.00-5.50) -Didatangkan dlm Exclusive Box With Case (Mirror + Penyepit & Pemegang Lens)
-Hampir 3000 #mlensfeedback dr pengguna

Terdiri dari 6 Exclusive Colour :
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Green Honey
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Blosom Brown
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Ocean Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Fuschia Gray
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Smoothie Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Floria Aqua

HARGA πŸ’΅
* RM56 (MALAYSIA)
*$21 (SINGAPORE & BRUNEI)
POSTAGE
* SM RM8 / SS RM11
MANA NAK ORDER??? πŸ™‹πŸΌFast deal πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ˜ πŸ“± 014 9508112
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
*Sila whatsapp @ chat untuk lens yang ada degree @ power

#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatan

Nak kahwin? Mlens adalah Pilihan yg tepat dihari bahagia anda 😘 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
❀ *MAGNIFICENT LENS* ❀
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Kenapa anda HARUS beli lens kamiβ‰οΈπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» 🌸 MLens"LENS" yg super duperr lembutβ„πŸŒ¬
🌸 Design yang up to dateπŸ“†
🌸 Berkualiti tinggiπŸ‘πŸ»
🌸 Lebih natural (no ring)πŸ‘€
🌸 Diameter (14-15mm)πŸ‘
🌸 Water Content 42 %πŸ’¦
🌸 BC 8.6mm
🌸 Effect pembesaran pd kanta mata 😍
🌸 Penggunaan untuk *3 bulan*πŸ”“
🌸 100% Authentic (Made In Korea) βœ…

Terdiri dari 6 Exclusive Colour 😍 :
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Green Honey
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Blosom Brown
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Ocean Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Fuschia Gray
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Smoothie Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Floria Aqua β€’Kami juga ada degree @ power lens.. Sila nyatakan power anda utk fast deal πŸ‘πŸ»
>Start from 100-550 (Gap 0.50 to each power)
Which is :
πŸ‘‰πŸ»100 πŸ‘‰πŸ»150 πŸ‘‰πŸ»200 πŸ‘‰πŸ»250 πŸ‘‰πŸ»300 πŸ‘‰πŸ»350 πŸ‘‰πŸ»400 πŸ‘‰πŸ»450 πŸ‘‰πŸ»500 πŸ‘‰πŸ»550 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Di DATANGKAN DLM *_EXCLUSIVE BOX_* 🎁
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
- 1 Pair Contact Lens - 1 Casing Set (Includes with Mirror)
- 1 Wear & Care Guidelines β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” MANA NAK ORDER??? πŸ™‹πŸΌFast deal πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ˜ πŸ“± 014 9508112
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
*Sila whatsapp @ chat untuk lens yang ada degree @ power

#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatan

Testimoni fresh from oven 😘 ❀ *MAGNIFICENT LENS* ❀
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Kenapa anda HARUS beli lens kamiβ‰οΈπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» 🌸 MLens"LENS" yg super duperr lembutβ„πŸŒ¬
🌸 Design yang up to dateπŸ“†
🌸 Berkualiti tinggiπŸ‘πŸ»
🌸 Lebih natural (no ring)πŸ‘€
🌸 Diameter (14-15mm)πŸ‘
🌸 Water Content 42 %πŸ’¦
🌸 BC 8.6mm
🌸 Effect pembesaran pd kanta mata 😍
🌸 Penggunaan untuk *3 bulan*πŸ”“
🌸 100% Authentic (Made In Korea) βœ…

Terdiri dari 6 Exclusive Colour 😍 :
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Green Honey
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Blosom Brown
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Ocean Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Fuschia Gray
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Smoothie Silver
πŸ‘‰πŸ» Exclusive Floria Aqua β€’Kami juga ada degree @ power lens.. Sila nyatakan power anda utk fast deal πŸ‘πŸ»
>Start from 100-550 (Gap 0.50 to each power)
Which is :
πŸ‘‰πŸ»100 πŸ‘‰πŸ»150 πŸ‘‰πŸ»200 πŸ‘‰πŸ»250 πŸ‘‰πŸ»300 πŸ‘‰πŸ»350 πŸ‘‰πŸ»400 πŸ‘‰πŸ»450 πŸ‘‰πŸ»500 πŸ‘‰πŸ»550 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Di DATANGKAN DLM *_EXCLUSIVE BOX_* 🎁
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
- 1 Pair Contact Lens - 1 Casing Set (Includes with Mirror)
- 1 Wear & Care Guidelines β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” MANA NAK ORDER??? πŸ™‹πŸΌFast deal πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ˜ πŸ“± 014 9508112
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
*Sila whatsapp @ chat untuk lens yang ada degree @ power

#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatankk

::OMG seriuslyyy mmg sangat2 cantik memukau customerrrr #MagnificentLens kite niβ—πŸ˜πŸ™† Yup, pakai lens dpt naik kn lagi seri mekap taw, lagi2 klaw pakai MAGNIFICENT LENS dari byHezlineSignature.. ahaks! ~Mase brg belum sampaiiii dkat2 raye tuuu risau je iolsss sbb customer cantik shomel ni nk pakai time wedding dieπŸ‘°πŸ‘°πŸ‘° Syukur sgt2 brg sampai and she love it! πŸ€—Thank you darling ❀️❀️❀️ Uolsss nak try lens yg cantik, selesaaaaa dgn harga yg berbaloi2 sbb tahan 3bulan boleh PM/DM/WA kte hokeyh! 😘

#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #MLensFeedback #lenscantik #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MiracleMakeupSpray
#darimataturunkehati
#mlensfeedback
#thelilyfeedback
#secretillusionfeedback
#pinkishglowfeedback

::Okayyy lighting memang sangat mempengaruhi kaler contact lens kiter taw!!! Disebabkan terselfieeee dgn mata smoothie silver MAGNIFICENT LENS dari byHezlineSignature ni, terus rasa ni kaler peberet pulak!!❀️❀️❀️ Uolsss jom try jugak #MagnificentLens yg sangat2 comfy ni..seyes best!! Ada 6 exclusive kaler utk dipilih tawπŸ˜€#rayakansebulan 😜😘😘 #MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #MLensFeedback #lenscantik #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MiracleMakeupSpray
#darimataturunkehati
#mlensfeedback
#thelilyfeedback
#secretillusionfeedback
#pinkishglowfeedback

Hari ini last promo raya ya guys. Esok harga #magnificientlens akan back to normal RM56/pair tidak termasuk postage ☺️☺️ so masih boleh grab combo hari ni 😘

#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatan

πŸ’‘GLOWING YOU!! ❀️❀️❀️❀️ Uollsss yg memang jenis xsuke mekap tebal2, suke yg simple tapi ada sun protection Spf50 pastu jnis wudhuk friendly... memang elok sangattttt la pakai BB Cushion dari byHezlineSignature!!! Seyes bes okay😘

Antara produk dari byHezlineSignature yg tersangattt lah cantik menarik tertarik adalah:
❀️MAGNIFICENT LENS ❀️BB Cushion ❀️Lily Lip Tint ❀️Pinkish Glow Miracle Makeup Spray ❗LAST POSTAGE UTK RAYE ADALAH ESOK TAW UOLSS❗

Jom grab cepat2, jgn lepaskan peluanggg ni uolsssπŸ˜πŸ˜πŸ€— #MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #MLensFeedback #lenscantik #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MiracleMakeupSpray
#darimataturunkehati
#mlensfeedback
#thelilyfeedback
#secretillusionfeedback
#pinkishglowfeedback
#combosetaidilfitri

TINGGAL 4 HARI LAGI

Untuk dapatlam COMBO SET product HezlineSignature dengan harga yang super duper murah & jimat. .
Jum melaram di Hari Raya yang bakal menjelma soon !
#mlens #contactlens #colorlens #magnificientlensbyhezlinesingnature #magnificientlens #mlensfeedback #StokisMagnificentLens #MLensFeedback #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #kotakinabalu #sabah #putatan

Alhamdulillah nak weekend da ni uOlsss!!! Haruslah da pk nak shopping ape lg utk rayeeee kan. hihi😍😍😍 Alaaaa nak shopping lens yg cantik, berkualiti lagi selesaaaa tu, xyahhh g jaOh2.. bOle beli on9 je, jimat masa tenaga dannn wang ringgit uOlsπŸ’ΈπŸ’±πŸ’²πŸ’³πŸ‘ And yg plg penting semua produk dari byHezlineSignature ade byk Set Combo Aidilfitri tawww!! Jom grab laju2 sblm pos laju jamπŸ˜€

#MagnificentLens #MLens #ContactLens #ColourLens #MLensFeedback #lenscantik #FeedbackMLens #byHezlineSignature #StokisbyHezlineSignature #BBCushion #Liptint #SecretIllusionBBCushion #TheLilyLipTint #MiracleMakeupSpray
#darimataturunkehati
#mlensfeedback
#thelilyfeedback
#secretillusionfeedback
#pinkishglowfeedback
#combosetaidilfitri

Most Popular Instagram Hashtags