#feedbackiphone

MOST RECENT

FEEDBACK COD 😍
.
Alhamdulillah iphone 5S 16gb GOLD dh settle COD😍
.
✅IPHONE ORIGINAL 100%
✅HARGA MURAH
✅BERKUALITI .
✅FREEGIFT BELAMBAK
.
Sis bukan scammer yg lepas customer bank in terus lesap. Semua barang pasti sampai.🤗Sis bukan sekadar menjual produk tp sis jugak jaga servis sis kepada pelanggan. Barulah “Pelanggan Happy, Sis Happy”😁
.
Whatsapp Sis cepat di 017-5437713 untuk order. Banyak Freegift sis nak bagi🔥
.
#feedbackierragadget #iphone5s #iphone5murah #iphonemurah #feedbackiphone #feedbackcustomer #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #feedback #feedbackiphone #iphone5 #iphone5smalaysia #iphoneoriginal

FEEDBACK COD 😍
.
Alhamdulillah iphone 5S 16gb GOLD dh settle COD😍
.
✅IPHONE ORIGINAL 100%
✅HARGA MURAH
✅BERKUALITI .
✅FREEGIFT BELAMBAK
.
Sis bukan scammer yg lepas customer bank in terus lesap. Semua barang pasti sampai.🤗Sis bukan sekadar menjual produk tp sis jugak jaga servis sis kepada pelanggan. Barulah “Pelanggan Happy, Sis Happy”😁
.
Whatsapp Sis cepat di 017-5437713 untuk order. Banyak Freegift sis nak bagi🔥
.
#feedbackierragadget #iphone5s #iphone5murah #iphonemurah #feedbackiphone #feedbackcustomer #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #feedback #feedbackiphone #iphone5 #iphone5smalaysia #iphoneoriginal

Alhamdulillah another positive feedback dari customers @faqih_gadgets 🤗 Thanks boss beli iPhone 6s myset dengan kami. Korang apa tunggu lagi. Faqih offer harga murah murah je tau 😘 Kualiti pun “ngam soi” 🔥Whatsapp 014-6210542 (Faqih) 📱 #iphonesellermurah #iphoneterbaikmalaysia #iphonemalaysia #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #igshopmurah #igshopterbaik #trustedseller #igshoptrustedseller #feedbackfaqihgadgets #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #freegiftiphonemurah #iphoneseller #iphonemalaysia #trustedseller #trustedigshopmalaysia #uitmjengka #feedbackiphone #feedbackFAGadgets

Alhamdulillah abang expo pun beli iphone dengan @faqih_gadgets ☺️ Brother ni baru je purchase iPhone 7 🅿️ 256GB Red edition (Newset) 😱🔥Banyak free gift customers kami dapat 😍 So tunggu apa lagi guys, contact 014-6210542 (Faqih) 🤗📱 #iphonesellermurah #iphoneterbaikmalaysia #iphonemalaysia #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #igshopmurah #igshopterbaik #trustedseller #igshoptrustedseller #feedbackfaqihgadgets #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #freegiftiphonemurah #iphoneseller #iphonemalaysia #trustedseller #trustedigshopmalaysia #uitmjengka #feedbackiphone #feedbackFAGadgets

Promosi Hari Raya‼️iPhone 6s🅿️ MYSET original dengan harga yang murah❗️iPhone 6s🅿️ 64GB sahaja 🔥64GB - RM1450 😱Phone sahaja📱Fullset box and accessories tambah RM50 sahaja 🤗 So tunggu apa lagi cepat contact 014-6210542 (Faqih) 📱 #iphonesellermurah #iphoneterbaikmalaysia #iphonemalaysia #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #igshopmurah #igshopterbaik #trustedseller #igshoptrustedseller #feedbackfaqihgadgets #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #freegiftiphonemurah #iphoneseller #iphonemalaysia #trustedseller #trustedigshopmalaysia #uitmjengka #feedbackiphone #feedbackFAGadgets

Promosi Hari Raya‼️iPhone 6s MYSET original dengan harga yang murah❗️iPhone 128GB sahaja 🔥128GB - RM1200 😱Phone sahaja📱Fullset box and accessories tambah RM50 sahaja 🤗 So tunggu apa lagi cepat contact 014-6210542 (Faqih) 📱 #iphonesellermurah #iphoneterbaikmalaysia #iphonemalaysia #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #igshopmurah #igshopterbaik #trustedseller #igshoptrustedseller #feedbackfaqihgadgets #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #freegiftiphonemurah #iphoneseller #iphonemalaysia #trustedseller #trustedigshopmalaysia #uitmjengka #feedbackiphone #feedbackFAGadgets

Promosi Hari Raya‼️iPhone 6s🅿️ MYSET original dengan harga yang murah❗️iPhone 6s🅿️ 128GB sahaja 🔥128GB - RM1550 😱Phone sahaja📱Fullset box and accessories tambah RM50 sahaja 🤗 So tunggu apa lagi cepat contact 014-6210542 (Faqih) 📱 #iphonesellermurah #iphoneterbaikmalaysia #iphonemalaysia #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #igshopmurah #igshopterbaik #trustedseller #igshoptrustedseller #feedbackfaqihgadgets #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #freegiftiphonemurah #iphoneseller #iphonemalaysia #trustedseller #trustedigshopmalaysia #uitmjengka #feedbackiphone #feedbackFAGadgets

FEEDBACK AGAIN 😍
.
Alhamdulillah iphone 7 128gb MATTEBLACK selamat Sampai harini 😍 boleh pakai time raya nanti . harga murah sangat ✨😱
.
✅IPHONE ORIGINAL 100%
✅HARGA MURAH
✅BERKUALITI . .
.

Sis bukan scammer yg lepas customer bank in terus lesap. Semua barang pasti sampai.🤗Sis bukan sekadar menjual produk tp sis jugak jaga servis sis kepada pelanggan. Barulah “Pelanggan Happy, Sis Happy”😁
.
Whatsapp Sis cepat di 017-5437713 untuk order. Banyak Freegift sis nak bagi🔥
.
#feedbackierragadget #iphone7murah #iphone7 #iphonemurah #feedbackiphone #feedbackcustomer #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #feedback #feedbackiphone #iphone7murah #iphone7malaysia #iphoneoriginal

Alhamdulillah another positive feedback dari customers @faqih_gadgets @mohdaken22 🤗 Thanks boss beli iPhone 6s myset dengan kami. Korang apa tunggu lagi. Faqih offer harga murah murah je tau 😘 Kualiti pun “ngam soi” 🔥Whatsapp 014-6210542 (Faqih) 📱 #iphonesellermurah #iphoneterbaikmalaysia #iphonemalaysia #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #igshopmurah #igshopterbaik #trustedseller #igshoptrustedseller #feedbackfaqihgadgets #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #freegiftiphonemurah #iphoneseller #iphonemalaysia #trustedseller #trustedigshopmalaysia #uitmjengka #feedbackiphone #feedbackFAGadgets

Special PROMO Pre-Order Raya 🎉 Pre-order iPhone x 64GB & 256GB❗️Hanya RM2000 sahaja untuk 64GB & RM2800 sahaja untuk 256GB 🔥 Myset❗️Newset, sealed box 📦 Estimate sampai paling awal hujung bulan 10, paling lewat hujung bulan 11. Full payment before bulan 10 😘 So kalau berminat whatsapp @faqih_gadgets 📱014-6210542 (Faqih) #iphonesellermurah #iphoneterbaikmalaysia #iphonemalaysia #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #igshopmurah #igshopterbaik #trustedseller #igshoptrustedseller #feedbackfaqihgadgets #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #freegiftiphonemurah #iphoneseller #iphonemalaysia #trustedseller #trustedigshopmalaysia #uitmjengka #feedbackiphone #feedbackFAGadgets #preorderphonemurah #preorderhuawei #huaweip20pro #preorderiphone8plus #preorderiphone8plusmurah #preorderiphonex #preorderiphonexmurah

Special PROMO Pre-Order Raya 🎉 Pre-order iPhone 8🅿️ 64GB & 256GB❗️Hanya RM1500 sahaja untuk 64GB & RM2000 sahaja untuk 256GB 🔥 Myset❗️Newset, sealed box 📦 Estimate sampai paling awal hujung bulan 10, paling lewat hujung bulan 11. Full payment before bulan 10 😘 So kalau berminat whatsapp @faqih_gadgets 📱014-6210542 (Faqih) #iphonesellermurah #iphoneterbaikmalaysia #iphonemalaysia #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #igshopmurah #igshopterbaik #trustedseller #igshoptrustedseller #feedbackfaqihgadgets #iphone5 #iphone6 #iphone7 #iphone8 #iphonex #iphonemurah #freegiftiphonemurah #iphoneseller #iphonemalaysia #trustedseller #trustedigshopmalaysia #uitmjengka #feedbackiphone #feedbackFAGadgets #preorderphonemurah #preorderhuawei #huaweip20pro #preorderiphone8plus #preorderiphone8plusmurah #preorderiphonex #preorderiphonexmurah

Sambil kita jalan2, sambil tu juga kita COD hantar iPhone dekat customer 😁 Thank you cha support @ballin.store 🤙🏻 .
Berminat nak beli iPhone? Whatsapp kami segera +601123177561 atau tekan je link di bio ❤️
.
#ballinstore #feedbackcustomer #feedbackiphone #feedbackiphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #selamatpagi #terimakasihmalaysia

COD dengan customer sebelum cuti raya 🔥 Cepat guys grab iPhone murah sebelum stok habis! .
Tekan link dekat bio & admin nak bagi harga special punya ❤️
.
#ballinstore #feedbackcustomer #feedbackiphone #iphonemalaysia #cashondelivery #faradyable

iPhone murah stok raya dah nak habis guys! Kakak ni pun balun sekali banyak untuk geng2 kerja 🤙🏻 Takkan nak beraya pakai phone lama? Jom admin nak letgo murah murah 💯
.
Tekan je link dekat bio untuk order! Booking & bayar ansur pun boleh je boss ❤️
.
#ballinstore #feedbackcustomer #feedbackiphone #feedbackiphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #selamatpagi #terimakasihmalaysia

Done COD dekat Petronas. Thank you brother support bisnes @ballin.store 💯 Feedback positive dari customer 👍🏻
.
Whatsapp untuk booking +601123177561 atau tekan je link dekat bio ❤️
.
#ballinstore #feedbackcustomer #feedbackiphone #feedbackiphonemalaysia #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #selamatpagi #terimakasihmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags