#feedbackcuststarglow

1084 posts

TOP POSTS

DAH LAMA X KE SPA?๐Ÿ˜ฑ
BLOM BERSEDIA NAK KE OPEN HOUSE HUJUNG MINGGU NI SBB ADA MASALAH2 KULIT BERIKUT๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
.

Kulit kusam?
Berminyak?
Tona x sekata?
Jeragat?
Parut berkawah?
Jerawat pasir?
Whitehead menebal?
Kulit bersisik dan tak berseri? .
.

LASER SCRUB STARGLOW mampu menghilangkan whitehead dan kulit mati sekelip mata dan jadikan foundation dan make up uols nampak LICIN gilakk !! ๐Ÿ˜
. --> Scrub ni comel2 je tau..tapi bahan2 dia ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ bukan calang-calang mmg full of vitamin c yg membantu menjadikan pori2 uolls terkatup ! .
--> Antara rempah ratusnya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
๐ŸŒฟ alpha arbutin
๐ŸŒฟ collagen .
๐ŸŒฟ vitamin c
๐ŸŒฟ ekstrak teh hijau . .
-->Kesan lain yg uolls akn dpt dari pemakaian STARGLOW SCRUB ; .
.
โœ” menghaluskan kulit wajah
โœ” memudarkan parut / jeragat
โœ” mengecutkan jerawat
โœ” membantu mengurangkan parut berlubang
โœ” mencerahkan kulit .
.
-->Kesan serta merta ; .
โœ” Kulit terasa licin dan bersih
โœ” Kulit terasa lebih segar
โœ” Whitehead dan kulit mati tanggal
โœ” Minyak berlebihan berkurangan -->Memang uolls..yg ni x de downtime semua..muka pun tak sakit tau.. Beads dia sangat halus membelai kulit wajah kita..
. . -->Dah beratus testimoni yg diterima ใ€‹ #feedbackcuststarglow .

Blom ada lg laser scrub ni? Meh dptkan skrg!
Offer Raya
Beli 3 tiub JIMAT RM15!! .
.
1 TIUB RM45 | OFFER NOW RM40
3 TIUB RM135 | OFFER NOW RM120
.

Whatsapp segera! .
โ˜Ž0133259532

Weekend ni jgn lupa sental wajah anda dgn scrub ye! 1 minggu ulang alik pergi kerja, byk dah kotoran tersumbat dalam pori2.
Sunburn pun boleh hilang kalau rajin scrubbing. Tona kulit pun sekata.

Scrub muka dgn cleanser fungsi dia x sama tau. Sbb tu, kita diwajibkan scrub muka at least 2-3 kali seminggu. Buang segala sel2 kulit mati, whitehead/blackhead, jeragat dan parut2 diwajah.
Yang penting lepas scrub wajib pakai Kaisya Serum. Biar semua vitamin dalam serum akan meresap masuk ke dlm kulit anda. Baru la lebih fresh, glowing & pinkish. Kulit lebih cerah berseri2.
Siang, pakai Charms Foundation. Perghhh! Glowing habisss!
Cepat2 dptkannya kalau nk lihat hasilnya dlm seminggu (bergantung kpd masalah kulit)
.
#feedbackcuststarglow
.
Meh whatsapp kiter citer sini๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
.

HAPUSKAN WHITEHEAD DAN KULIT MATI DENGAN RAWATAN LASER DARI RUMAH ! โŒ perlu tukar skincare ! โŒ perlu rasa sakit ! โŒ perlu berbelanja besar !

Tapi WAJIB guna scrub ni 3 kali dlm seminggu !๐Ÿ˜ Sis smua mesti rasa kecewa bila setiap kali pakai foundation atau make up whitehead nampak timbul dan mengerutu..eewww !. Kalau pakai skincare lgi lah x menjadi sbb kulit mati tebal semacam.. LASER SCRUB STARGLOW mampu menghilangkan whitehead dan kulit mati sekelip mata dan jadikan foundation dan make up uols nampak LICIN gilakk !! ๐Ÿ˜ --> Scrub ni comel2 je tau..tapi bahan2 dia ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ bukan calang-calang mmg full of vitamin c yg membantu menjadikan pori2 uolls terkatup ! --> Antara rempah ratusnya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐ŸŒฟ alpha arbutin
๐ŸŒฟ collagen ๐ŸŒฟ vitamin c
๐ŸŒฟ ekstrak teh hijau -->Kesan lain yg uolls akn dpt dari pemakaian STARGLOW SCRUB ; โœ” menghaluskan kulit wajah
โœ” memudarkan parut / jeragat
โœ” mengecutkan jerawat
โœ” membantu mengurangkan parut berlubang
โœ” mencerahkan kulit -->Kesan serta merta ; โœ” Kulit terasa licin dan bersih
โœ” Kulit terasa lebih segar
โœ” Whitehead dan kulit mati tanggal
โœ” Minyak berlebihan berkurangan -->Memang uolls..yg ni x de downtime semua..muka pun tak sakit tau.. Beads dia sangat halus membelai kulit wajah kita.. -->Dah beratus testimoni yg diterima
#feedbackcuststarglow
Bosan dgn whitehead dan blackhead yg menggerutukan wajah?

Jom berlaser scrub skrg!

WHATSAPP 'STARGLOW' KE +60122760240

[ HAPUSKAN WHITEHEAD DAN KULIT MATI DENGAN RAWATAN LASER DARI RUMAH ! ] โŒ perlu tukar skincare ! โŒ perlu rasa sakit ! โŒ perlu berbelanja besar !

Tapi WAJIB guna scrub ni 3 kali dlm seminggu !๐Ÿ˜ Sis smua mesti rasa kecewa bila setiap kali pakai foundation atau make up whitehead nampak timbul dan mengerutu..eewww !. Kalau pakai skincare lgi lah x menjadi sbb kulit mati tebal semacam.. LASER SCRUB STARGLOW mampu menghilangkan whitehead dan kulit mati sekelip mata dan jadikan foundation dan make up uols nampak LICIN gilakk !! ๐Ÿ˜ --> Scrub ni comel2 je tau..tapi bahan2 dia ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ bukan calang-calang mmg full of vitamin c yg membantu menjadikan pori2 uolls terkatup ! --> Antara rempah ratusnya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐ŸŒฟ alpha arbutin
๐ŸŒฟ collagen ๐ŸŒฟ vitamin c
๐ŸŒฟ ekstrak teh hijau -->Kesan lain yg uolls akn dpt dari pemakaian STARGLOW SCRUB ; โœ” menghaluskan kulit wajah
โœ” memudarkan parut / jeragat
โœ” mengecutkan jerawat
โœ” membantu mengurangkan parut berlubang
โœ” mencerahkan kulit -->Kesan serta merta ; โœ” Kulit terasa licin dan bersih
โœ” Kulit terasa lebih segar
โœ” Whitehead dan kulit mati tanggal
โœ” Minyak berlebihan berkurangan -->Memang uolls..yg ni x de downtime semua..muka pun tak sakit tau.. Beads dia sangat halus membelai kulit wajah kita.. -->Dah beratus testimoni yg diterima
#feedbackcuststarglow
Bosan dgn whitehead dan blackhead yg menggerutukan wajah?

Jom berlaser scrub skrg!

WHATSAPP 'STARGLOW' KE
+6 0 1 4 8 2 5 0 7 0 9

#laserscrubNO1
#raiseyourlife
#charmsglow
#teamAlmahijjaz

HAPUSKAN WHITEHEAD DAN KULIT MATI DENGAN RAWATAN LASER DARI RUMAH ! โŒ perlu tukar skincare ! โŒ perlu rasa sakit ! โŒ perlu berbelanja besar !

Tapi WAJIB guna scrub ni 3 kali dlm seminggu !๐Ÿ˜ Sis smua mesti rasa kecewa bila setiap kali pakai foundation atau make up whitehead nampak timbul dan mengerutu..eewww !. Kalau pakai skincare lgi lah x menjadi sbb kulit mati tebal semacam.. LASER SCRUB STARGLOW mampu menghilangkan whitehead dan kulit mati sekelip mata dan jadikan foundation dan make up uols nampak LICIN gilakk !! ๐Ÿ˜ --> Scrub ni comel2 je tau..tapi bahan2 dia ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ bukan calang-calang mmg full of vitamin c yg membantu menjadikan pori2 uolls terkatup ! --> Antara rempah ratusnya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐ŸŒฟ alpha arbutin
๐ŸŒฟ collagen ๐ŸŒฟ vitamin c
๐ŸŒฟ ekstrak teh hijau -->Kesan lain yg uolls akn dpt dari pemakaian STARGLOW SCRUB ; โœ” menghaluskan kulit wajah
โœ” memudarkan parut / jeragat
โœ” mengecutkan jerawat
โœ” membantu mengurangkan parut berlubang
โœ” mencerahkan kulit -->Kesan serta merta ; โœ” Kulit terasa licin dan bersih
โœ” Kulit terasa lebih segar
โœ” Whitehead dan kulit mati tanggal
โœ” Minyak berlebihan berkurangan -->Memang uolls..yg ni x de downtime semua..muka pun tak sakit tau.. Beads dia sangat halus membelai kulit wajah kita.. -->Dah beratus testimoni yg diterima
#feedbackcuststarglow
Bosan dgn whitehead dan blackhead yg menggerutukan wajah?

Jom berlaser scrub skrg!

WHATSAPP 'STARGLOW' KE
+60122760240

#teammajestic
#dropshipwanted
#agentklang

TAU TAK KENAPA BILA ORG PAKAI STARGLOW KULIT PINKISH2?

#feedbackcuststarglow
Sbb ingredients dlm alpha arbutin adalah dari daun bearberry. Ia memberikan kesan pencerahan berganda tanpa berlaku pengelupasan. Dlm masa yg sama menjadikan kulit lebih flawless, glowing serta kemerah-merahan & menyamakan tona kulit lebih sekata!

Lg cantek esk pg makeup dgn Charms Foundation lg2 code #whitefairy mmg meletop2 flawless cam snow white la๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Nak ke?

Jom dptkan #combosnowwhitebycharms

COMBO SNOW WHITE (Foundation White Fairy + Starglow)
BEFORE : RM97
*NOW : RM85*

#JIMATRM12

WHATSAPP "COMBO SW" KE
+60172861547 | +60172861547

SIAPA PERNAH DGR VIT C DR BUAH OREN MMG SGT POWERFUL BANTU NAK PUDARKAN PARUT๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐ŸŠ๐ŸŠ #feedbackcuststarglow
Sbb tu la wujudnya injection VIT C ๐Ÿ’‰utk nak cerah sambil padam parut2 kat muke u alls tu.. Tp sy ni penakut jarum kak๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ..lagi2 bile masuk2 dlm badan ni...seram.. Jadi beramai2 la kite berspa dlm bilik air dgn LASER SCRUB ni..dah..dah..xyah nak takut2 sbb VIT C dlm STARGLOW ni adalah dr BUAH OREN ๐ŸŠ๐ŸŠyg segar dr ladang! Agen pencerah semulajadi๐ŸŠ

Buat 2-3 kali seminggu ye syg2 semua..massage perlahan2 ke atas bagi muka ade nampak sinyum selalu..
๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ Senang kan?
Dah jom borong banyak2 sbb murah sgt2 yunk! RM38 jek!

PROSES PEMULIHAN KULIT BERMULA DGN BAHAN2 SEMULAJADI BEBAS MERCURY๐Ÿ˜
.
.

4 bahan utamanya yg menjadikan ia laser scrub no 1๐Ÿ‘
GREEN TEA utk cooling sunburn, ALPHA ARBUTIN dr daun burbeary utk whitening (pudar jeragat/parut/cela), COLLAGEN dr buah oren utk parut berkawah dan VIT C dr buah oren utk gebu pinkish!

Wah..tula dia kerja si comel Starglow ni.. Hasilnye..cenggini๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ X mo sedih2 bila dh tersalah pakai produk. Meh sy guide anda sebaik2nya ok ๐Ÿ‘Œ

CLick ใ€‹#feedbackcuststarglow
Harga?? Adui superb murah tau..
Hanya RM38 shj u alls!

WHATSAPP
โ˜Ž+6017-9482104
โ˜Ž+6017-9482104
โ˜Ž+6017-9482104

AGEN DIALU-ALUKAN DI SELURUH MALAYSIA.

#stokischarmsglow
#charmsglow
#stokiskelantan

HAPUSKAN WHITEHEAD DAN KULIT MATI DENGAN RAWATAN LASER DARI RUMAH ! โŒ perlu tukar skincare ! โŒ perlu rasa sakit ! โŒ perlu berbelanja besar !

Tapi WAJIB guna scrub ni 3 kali dlm seminggu !๐Ÿ˜ Sis smua mesti rasa kecewa bila setiap kali pakai foundation atau make up whitehead nampak timbul dan mengerutu..eewww !. Kalau pakai skincare lgi lah x menjadi sbb kulit mati tebal semacam.. LASER SCRUB STARGLOW mampu menghilangkan whitehead dan kulit mati sekelip mata dan jadikan foundation dan make up uols nampak LICIN gilakk !! ๐Ÿ˜ --> Scrub ni comel2 je tau..tapi bahan2 dia ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ bukan calang-calang mmg full of vitamin c yg membantu menjadikan pori2 uolls terkatup ! --> Antara rempah ratusnya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐ŸŒฟ alpha arbutin
๐ŸŒฟ collagen ๐ŸŒฟ vitamin c
๐ŸŒฟ ekstrak teh hijau -->Kesan lain yg uolls akn dpt dari pemakaian STARGLOW SCRUB ; โœ” menghaluskan kulit wajah
โœ” memudarkan parut / jeragat
โœ” mengecutkan jerawat
โœ” membantu mengurangkan parut berlubang
โœ” mencerahkan kulit -->Kesan serta merta ; โœ” Kulit terasa licin dan bersih
โœ” Kulit terasa lebih segar
โœ” Whitehead dan kulit mati tanggal
โœ” Minyak berlebihan berkurangan -->Memang uolls..yg ni x de downtime semua..muka pun tak sakit tau.. Beads dia sangat halus membelai kulit wajah kita.. -->Dah beratus testimoni yg diterima
#feedbackcuststarglow
Bosan dgn whitehead dan blackhead yg menggerutukan wajah?

Jom berlaser scrub skrg!

WHATSAPP 'STARGLOW' KE
+60173809477

MOST RECENT

KULIT KASAR?? DAH LAMA TAK KE SPA?๐Ÿ˜ฑ
.
.
#feedbackcuststarglow
.
Tak payah bazir wang buat laser / suntikan vitamin C....Cantik yg menyakitkan buat apa... Jom ber Laser Scrub dgn STARGLOW โค
Dgn harga bajet, anda bole belai dan suntik vitamin C dgn selamat dan bila2 masa shj di rumah โ˜บโ˜บ Starglow dgn beads yg halus dan lembut pd kulit wajah, memberikan tidak bls luar biasa. .

Khasiat utama : vitamin C, collagen, ekstrak teh hijau dan alpha arbutin.
Sbb tu kita wajib scrub muka 2-3 kali seminggu. Biar khasiat scrub tadi disuntik masuk membelai wajah kita setiap minggu.
Kulit Licin bak sutera!๐Ÿ˜˜ Usah bertangguh jika inginkan kesan luar biasa bersama Starglow Scrub.
.

Harga terlajak murah, ngs beb kalau x cuba, RM45 shj โคโค
.
Meh tgk testimoni kat sini๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
.

KULIT KASAR?? DAH LAMA TAK KE SPA?๐Ÿ˜ฑ
.
.
#feedbackcuststarglow
.
Tak payah bazir wang buat laser / suntikan vitamin C....Cantik yg menyakitkan buat apa... Jom ber Laser Scrub dgn STARGLOW โค
Dgn harga bajet, anda bole belai dan suntik vitamin C dgn selamat dan bila2 masa shj di rumah โ˜บโ˜บ Starglow dgn beads yg halus dan lembut pd kulit wajah, memberikan tidak bls luar biasa. .

Khasiat utama : vitamin C, collagen, ekstrak teh hijau dan alpha arbutin.
Sbb tu kita wajib scrub muka 2-3 kali seminggu. Biar khasiat scrub tadi disuntik masuk membelai wajah kita setiap minggu.
Kulit Licin bak sutera!๐Ÿ˜˜ Usah bertangguh jika inginkan kesan luar biasa bersama Starglow Scrub.
.

Harga terlajak murah, ngs beb kalau x cuba, RM45 shj โคโค
.
Meh tgk testimoni kat sini๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
.
#mektomey
#solekdanrawat
#charmsfoundationmalaysia
#nasilemakkopio
#dramaakasia
#tvalhijrah
#meletop
#melodi
#tv3
#tv9
#nona
#halalkosmetik
#halalskincare
#beautyskin
#foundationmesrasolat
#naturalmakeup
#simplemakeup
#starglowscrub
#buletinutama
#mencintaimumrphotographer
#lubukkecantikan
#produkviral
#semusimrindu
#andaiitutakdirnya
#samarinda
#akasia

Laser Scrub biler mule2 dgr cam x caye..yea ke laser...๐Ÿค”๐Ÿค”
Dah gune, baru tahu, sampai nk di bawak tido katanya๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Bau buah oren segar (Vit C), kolagen, ekstrak teh hijau, alpha arbutin, beads yg halus, sedap giler biler menyental kat muke๐Ÿ˜
.
#feedbackcuststarglow
Scrub jgn biar semalaman kat muke.. sbb biler dh scrub, kulit2 mati/ kulit2 lama gugur, jd kena terus bilas dgn bersih2 tau.

Lepas tu, cuci semula dgn Cleanser Charms bersih2...lap dan keringkan.
Kulit LICIN, GEBU, PINKISH2.. BETUL2 PUNYE KEJADIAN TAU.. Try la buat tetiap minggu.. cikli cabar okey๐Ÿ˜„
.
Eh, mlm ni jgn lupe scrub + nstc tau..
.
#feedbackcustomernurli
#mektomey
#kitageng
#realfeedbackcharms
#charmsglow
#teamnurjelita
#solekdanrawat
#charmsfoundationmalaysia
#nasilemakkopio
#dramaakasia
#tvalhijrah
#meletop
#melodi
#tv3
#tv9
#nona
#beautyskin
#foundationmesrasolat
#naturalmakeup
#simplemakeup
#starglowscrub
#buletinutama
#mencintaimumrphotographer
#lubukkecantikan
#produkviral
#semusimrindu
#andaiitutakdirnya
#samarinda
#akasia

LASER SCRUB STARGLOW mampu menghilangkan whitehead dan kulit mati sekelip mata dan jadikan foundation dan make up uols nampak LICIN gilakk !! ๐Ÿ˜
. --> Scrub ni comel2 je tau..tapi bahan2 dia ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ bukan calang-calang mmg full of vitamin c yg membantu menjadikan pori2 uolls terkatup ! .
--> Antara rempah ratusnya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
๐ŸŒฟ alpha arbutin
๐ŸŒฟ collagen .
๐ŸŒฟ vitamin c
๐ŸŒฟ ekstrak teh hijau . .
-->Kesan lain yg uolls akn dpt dari pemakaian STARGLOW SCRUB ; .
.
โœ” menghaluskan kulit wajah
โœ” memudarkan parut / jeragat
โœ” mengecutkan jerawat
โœ” membantu mengurangkan parut berlubang
โœ” mencerahkan kulit .
.
-->Kesan serta merta ; .
โœ” Kulit terasa licin dan bersih
โœ” Kulit terasa lebih segar
โœ” Whitehead dan kulit mati tanggal
โœ” Minyak berlebihan berkurangan -->Memang uolls..yg ni x de downtime semua..muka pun tak sakit tau.. Beads dia sangat halus membelai kulit wajah kita..
. . -->Dah beratus testimoni yg diterima ใ€‹ #feedbackcuststarglow .
.
WHATSAPP "STARGLOW SCRUB" KE
http://www.wasap.my/60122264042
๐Ÿ“ฒ 012.226.4042
๐Ÿ“ฒ 012.226.4042
๐Ÿ“ฒ 012.226.4042
.
. ๐Ÿš—COD: KERAMAT/ SETIAWANGSA/ SETAPAK/SRI RAMPAI/WANGSA MAJU/BANGSAR DAN KAWASAN SEKITARNYA.
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE: SELURUH MALAYSIA
.
Whatsapp me!
#charms #charmsfoundationmalaysia #bazaronline #trustedseller #sayajualonline #sayajual #beautiful #ladies #bazarpaknil #halalskincare #malaywedding #hantaran #pertunangan #perkahwinan #muamalaysia #agentcharm #dropshipperwanted #makeup #barangmekap #kosmetik #cleanser #lipmatte #lipcharms #trustedseller #authorisedagent

โคSET NONA MANIS โค
Kombinasi terbaik utk ; .
โœ” KULIT KUSAM
โœ” JERAGAT
โœ” JERAWAT
โœ” PORI MEMBESAR
โœ” KULIT BERMINYAK
โœ” KULIT KASAR & MENGGERUTU
โœ” PARUT BERLUBANG
โœ” KULIT NORMAL
.
Bila kulit mati dh gugur, baru la pakai foundation licin rata, gebu kemerahan aje taw ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Kedua2 produk ini mempunyai fungsi tersendiri... Yg pntg TIADA PENGGELUPASAN / BAHAN MERKURI.
.
Set Nona Manis pd harga RM104 sahaja!
.
#feedbackcuststarglow
.
.
Meh tgk byk testimonies kat sini๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620

โคSET NONA MANIS โค
Kombinasi terbaik utk ; .
โœ” KULIT KUSAM
โœ” JERAGAT
โœ” JERAWAT
โœ” PORI MEMBESAR
โœ” KULIT BERMINYAK
โœ” KULIT KASAR & MENGGERUTU
โœ” PARUT BERLUBANG
โœ” KULIT NORMAL
.
Bila kulit mati dh gugur, baru la pakai foundation licin rata, gebu kemerahan aje taw ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Kedua2 produk ini mempunyai fungsi tersendiri... Yg pntg TIADA PENGGELUPASAN / BAHAN MERKURI.
.
Set Nona Manis pd harga RM104 sahaja!
.
#feedbackcuststarglow
.
.
Meh tgk byk testimonies kat sini๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620

โคSET NONA MANIS โค
Kombinasi terbaik utk ; .
โœ” KULIT KUSAM
โœ” JERAGAT
โœ” JERAWAT
โœ” PORI MEMBESAR
โœ” KULIT BERMINYAK
โœ” KULIT KASAR & MENGGERUTU
โœ” PARUT BERLUBANG
โœ” KULIT NORMAL
.
Bila kulit mati dh gugur, baru la pakai foundation licin rata, gebu kemerahan aje taw ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Kedua2 produk ini mempunyai fungsi tersendiri... Yg pntg TIADA PENGGELUPASAN / BAHAN MERKURI.
.
Set Nona Manis pd harga RM104 sahaja!
.
#feedbackcuststarglow
.
.
Meh tgk byk testimonies kat sini๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
.
#mektomey
#romantika
#mentormillenia
#loffatah
#charmsfoundationmalaysia
#nasilemakkopio
#dramaakasia
#tvalhijrah
#meletop
#melodi
#tv3
#tv9
#nona
#halalkosmetik
#halalskincare
#beautyskin
#foundationmesrasolat
#sayajualmakeup
#makeupskincare
#makeupremover
#sayajualonline
#trustedseller
#naturalmakeup
#simplemakeup
#facescrub
#laserscrub
#starglowscrub

Weekend ni jgn lupa sental wajah anda dgn scrub ye! 1 minggu ulang alik pergi kerja, byk dah kotoran tersumbat dalam pori2.
Sunburn pun boleh hilang kalau rajin scrubbing. Tona kulit pun sekata.

Scrub muka dgn cleanser fungsi dia x sama tau. Sbb tu, kita diwajibkan scrub muka at least 2-3 kali seminggu. Buang segala sel2 kulit mati, whitehead/blackhead, jeragat dan parut2 diwajah.
Yang penting lepas scrub wajib pakai Kaisya Serum. Biar semua vitamin dalam serum akan meresap masuk ke dlm kulit anda. Baru la lebih fresh, glowing & pinkish. Kulit lebih cerah berseri2.
Siang, pakai Charms Foundation. Perghhh! Glowing habisss!
Cepat2 dptkannya kalau nk lihat hasilnya dlm seminggu (bergantung kpd masalah kulit)
.
#feedbackcuststarglow
.
Meh whatsapp kiter citer sini๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
.

Weekend ni jgn lupa sental wajah anda dgn scrub ye! 1 minggu ulang alik pergi kerja, byk dah kotoran tersumbat dalam pori2.
Sunburn pun boleh hilang kalau rajin scrubbing. Tona kulit pun sekata.

Scrub muka dgn cleanser fungsi dia x sama tau. Sbb tu, kita diwajibkan scrub muka at least 2-3 kali seminggu. Buang segala sel2 kulit mati, whitehead/blackhead, jeragat dan parut2 diwajah.
Yang penting lepas scrub wajib pakai Kaisya Serum. Biar semua vitamin dalam serum akan meresap masuk ke dlm kulit anda. Baru la lebih fresh, glowing & pinkish. Kulit lebih cerah berseri2.
Siang, pakai Charms Foundation. Perghhh! Glowing habisss!
Cepat2 dptkannya kalau nk lihat hasilnya dlm seminggu (bergantung kpd masalah kulit)
.
#feedbackcuststarglow
.
Meh whatsapp kiter citer sini๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
.

Weekend ni jgn lupa sental wajah anda dgn scrub ye! 1 minggu ulang alik pergi kerja, byk dah kotoran tersumbat dalam pori2.
Sunburn pun boleh hilang kalau rajin scrubbing. Tona kulit pun sekata.

Scrub muka dgn cleanser fungsi dia x sama tau. Sbb tu, kita diwajibkan scrub muka at least 2-3 kali seminggu. Buang segala sel2 kulit mati, whitehead/blackhead, jeragat dan parut2 diwajah.
Yang penting lepas scrub wajib pakai Kaisya Serum. Biar semua vitamin dalam serum akan meresap masuk ke dlm kulit anda. Baru la lebih fresh, glowing & pinkish. Kulit lebih cerah berseri2.
Siang, pakai Charms Foundation. Perghhh! Glowing habisss!
Cepat2 dptkannya kalau nk lihat hasilnya dlm seminggu (bergantung kpd masalah kulit)
.
#feedbackcuststarglow
.
Meh whatsapp kiter citer sini๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60169032620
.
#mektomey
#starglowscrub
#starglowmurah
#romantika
#mentormillenia
#loffatah
#charmsfoundationmalaysia
#nasilemakkopio
#dramaakasia
#tvalhijrah
#meletop
#melodi
#tv3
#tv9
#nona
#halalkosmetik
#halalskincare
#beautyskin
#foundationmesrasolat
#sayajualmakeup
#makeupskincare
#makeupremover
#sayajualonline
#trustedseller
#naturalmakeup
#simplemakeup
#facescrub
#laserscrub

DAH LAMA X KE SPA?๐Ÿ˜ฑ
BLOM BERSEDIA NAK KE OPEN HOUSE HUJUNG MINGGU NI SBB ADA MASALAH2 KULIT BERIKUT๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
.

Kulit kusam?
Berminyak?
Tona x sekata?
Jeragat?
Parut berkawah?
Jerawat pasir?
Whitehead menebal?
Kulit bersisik dan tak berseri? .
.

LASER SCRUB STARGLOW mampu menghilangkan whitehead dan kulit mati sekelip mata dan jadikan foundation dan make up uols nampak LICIN gilakk !! ๐Ÿ˜
. --> Scrub ni comel2 je tau..tapi bahan2 dia ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ bukan calang-calang mmg full of vitamin c yg membantu menjadikan pori2 uolls terkatup ! .
--> Antara rempah ratusnya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
๐ŸŒฟ alpha arbutin
๐ŸŒฟ collagen .
๐ŸŒฟ vitamin c
๐ŸŒฟ ekstrak teh hijau . .
-->Kesan lain yg uolls akn dpt dari pemakaian STARGLOW SCRUB ; .
.
โœ” menghaluskan kulit wajah
โœ” memudarkan parut / jeragat
โœ” mengecutkan jerawat
โœ” membantu mengurangkan parut berlubang
โœ” mencerahkan kulit .
.
-->Kesan serta merta ; .
โœ” Kulit terasa licin dan bersih
โœ” Kulit terasa lebih segar
โœ” Whitehead dan kulit mati tanggal
โœ” Minyak berlebihan berkurangan -->Memang uolls..yg ni x de downtime semua..muka pun tak sakit tau.. Beads dia sangat halus membelai kulit wajah kita..
. . -->Dah beratus testimoni yg diterima ใ€‹ #feedbackcuststarglow .
.
Berbaloi2๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Jom2..meh whatsapp cepat..
.
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60122264042
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60122264042
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60122264042
.
.
.
#charmsglow
#charmssolekdanrawat
#raiseyourlife

Most Popular Instagram Hashtags