[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#feedbackcoffeescrubarosa

127 posts

TOP POSTS

Coffee scrub feedback from our lovely customer ⚘
#arosangels mmg the best lah!
Dia ckp lpas pkai smggu muka dh tak berminyak and makin helokkk 😘 so awk jomss whatsapp 0194418463 okay utk place order sbb esok ad postage
-
#irisfeedback #feedbackcoffeescrubarosa

#feedbackcoffeescrubarosa rasai sendiri bru lah tahu keberkesanannya..
.
Tak perlu ckp byk..bca sendiri uolss ❀️❀️❀️

Maigadddd @k1ngcoco_1 pun dah layan Luxe Coffee Scrub Arosa uols😱😱
.
Kakak dah cakap Coffee Scrub Arosa ni memang lain dari yang lain. Best gilerrrrr! Kakak start jatuh cinta dengan Arosa pun bila try Coffee Scrub ni la😍😍
.
PsstttπŸ‘€ nampak tak dah lunyai ha sticker botol scrub tu. Nampak sangat ke hulu ke hilir ngendong benda alah tu..hikhik. Suka sangat lettewwwww!!πŸ˜™
.
#feedbackcoffeescrubarosa
#coffeescrubarosa
#arosa

Biar lambat asal selamat.

#feedbackarosa #feedbackcoffeescrubarosa

JERAWAT BERLELUASA?

Moh pakai Coffee Scrub Arosa. InsyaAllah berkesan😘😘 Berminat nak cuba? Ws kakak 0132034033πŸ˜‰ .
#feedbackarosa
#feedbackcoffeescrubarosa
#arosa #coffeescrubmalaysia #coffeescrubarosa

Yayy lepas guna coffee scrub terus white head dah tak ada 🍈
Berbaloi baloi tau beli scrub coffee ni 🍎
Sbb bila kita scrub kulit mati tu kulit terus jadi shing shing berseri, plus cuma RM27 je tau πŸ‰
Esok ad postage jom whatsapp 017 9296840 tau!
-
#feedbackmayyyiris
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #coffeescrub #arosa

Risau kesan parut jerawat dkt muka? Ehh jgn rsaulah kalau ada coffee scrub! Proven testimoni bnykkk sgt ramai customer ckp kalau parut kecik kecik or jerawat kecik kecik tu lajusss je hilang!
Maybe ada magic kot dlm coffee scrub ni hahaha πŸ˜‚
Ha, jomss whatsapp 0179095594 sempat lagi nak selit for today pos!
-
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #irissential #arosa

MOST RECENT

KULIT KERING TANGGAL 🌼
Yes that is why you should scrub!
Siapa kulit kering and nak rasa spa dekat rumah Elle suggest these two
Whitening body scrub
Luxe coffee scrub
Seriously kenapa beli satu je why not try both?
Mmg tak rugi sbb yg satu tu bau wangi gilosss
Satu bau coffee hahahahaahahaha
Campur dedua jadilah awesome!
Ok whatsapp 0194418463 okay?
-
#irisfeedback #feedbackcoffeescrubarosa #irisssential #arosa #sayajualcoffeescrub #coffeescrub #coffeescrubviral

KULIT KERING TANGGAL 🌼
Yes that is why you should scrub!
Siapa kulit kering and nak rasa spa dekat rumah Pejey suggest these two
Whitening body scrub
Luxe coffee scrub
Seriously kenapa beli satu je why not try both?
Mmg tak rugi sbb yg satu tu bau wangi gilosss
Satu bau coffee hahahahaahahaha
Campur dedua jadilah awesome!
Ok whatsapp 0194418463 okay?
-
#irisfeedback #feedbackcoffeescrubarosa #irisssential #arosa #sayajualcoffeescrub #coffeescrub #coffeescrubviral

Yayy tgk customer happy dgn our LUXE COFFEE SCRUB! Jarang upload feedback bukan bermakna tak laku diknon ye, hehe
Plus this is one of our hot selling item so lekas meh whatsapp 0194418463 utk dpt kulit moist and cantik bebas kimia berbahaya 😍
-
#feedbackcoffeescrubarosa #irisfeedback #sayajualcoffeescrub #irisssential #arosa #arosahomemadeseries

Yayy tgk customer happy dgn our LUXE COFFEE SCRUB! Jarang upload feedback bukan bermakna tak laku diknon ye, hehe
Plus this is one of our hot selling item so lekas meh whatsapp 0194418463 utk dpt kulit moist and cantik bebas kimia berbahaya 😍
-
#feedbackcoffeescrubarosa #irisfeedback #sayajualcoffeescrub #irisssential #arosa #arosahomemadeseries

Scrub kopi memang popular sebab banyak sangat kebaikan dia. Tak mungkin tak berbaloi beli coffee scrub AROSA
.
Coffee scrub terbaik di MALAYSIA. Kalau tak takkan lah viral kannnn 😎
.
Dm jelah kalau nak order atau komen no telephone korang untuk kakde whatsapp
#coffeescrubarosa #feedbackcoffeescrubarosa #thebestinclasshomemadeproduct #coffeescrubmurah #coffeescruborganik

TANGAN GELAP SBB SUNBURN?
Tapi tak tau mcm mna nak putihkan and dah try EVERYTHINGGGGGG?
there are natural method which is scrubbing with our coffee scrub and whitening body scrub and GUESS WHAT it worksss
Siapa nak kahwen please try baru sweet nak nikah nti tgn putih gebi time nk salam 😚
Hehehe whatsapp 0194418463
-
#feedbackbodyscrubarosa #feedbackcoffeescrubarosa #irissential #irisfeedback #arosafeedback #homemade #natural #organik #noharmfulchemical

TANGAN GELAP SBB SUNBURN?
Tapi tak tau mcm mna nak putihkan and dah try EVERYTHINGGGGGG?
there are natural method which is scrubbing with our coffee scrub and whitening body scrub and GUESS WHAT it worksss
Siapa nak kahwen please try baru sweet nak nikah nti tgn putih gebi time nk salam 😚
Hehehe whatsapp 0194418463
-
#feedbackbodyscrubarosa #feedbackcoffeescrubarosa #irissential #irisfeedback #arosafeedback #homemade #natural #organik #noharmfulchemical

Anyone nak join our postage today just whatsapp je 0194418463, sementara tu enjoy #coffeescrubviral #feedbackcoffeescrubarosa ni ye 😊
Lama pulak dah tak upload feedback tapi nak ckp this coffee scrub still is one of our bestseller every month 😊
So jomss whatsapp 0194418463 for fast reply
-
#sayajualcoffeescrub #luxecoffeescrub #irissential #arosa #homemadeseries #homemadecoffeescrub

Another happy customer ❀️
.
Dm / whatsapp KAKDE 0169529496 untuk order.
#feedbackcoffeescrubarosa #arosa #arosalover #coffeescrubarosa

Anyone nak join our postage today just whatsapp je 0194418463, sementara tu enjoy #coffeescrubviral #feedbackcoffeescrubarosa ni ye 😊
Lama pulak dah tak upload feedback tapi nak ckp this coffee scrub still is one of our bestseller every month 😊
So jomss whatsapp 0194418463 for fast reply
-
#sayajualcoffeescrub #luxecoffeescrub #irissential #arosa #homemadeseries #homemadecoffeescrub

AROSA SKINCARE UNTUK SEISI KELUARGA ❀️
.
Dm/whatsapp untuk tempahan. 0169529496
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrubiris #luxecoffeeandrawsugarscrub #arosa #kakdejual #agentarosabera

Coffee scrub feedback from our lovely customer ⚘
arosangels mmg the best lah!
Dia ckp lpas pkai smggu muka dh tak berminyak and makin helokkk 😘 so awk jomss whatsapp 0105626516 okay utk place order sbb esok ad postage
-
#feedbackarosa
#Arosafeedback #sisjualsispakai #feedbackcoffeescrubarosa

Coffee and yogic feedback πŸ˜€
Bnyk sgt dpt feedback yg coffee dpt hilangkn burn tau, so siaoa yg nak cerah sikit tu boleh try our coffee scrub!
Bukan saja boleh buat scrub but mask coffee kalau awk creative kan, boleh buat spa dkt rumah, kalau rajin cas lah haa boleh berbisnes disitu pulakkk πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Whatsapp 0179095594 for any inquiries ye dear
-
#feedbackcoffeescrubarosa

Sebab biji2 kopi AROSA ni bukan calang2 tau. Yang premium & high quality boss kita pilih untuk uolls dapatkan kulit idaman.
Jangan lupa scrub 3x seminggu utk dapat kesan yang maksimum. Buat masker tiap hari pon takpe. Jangan marah sis myra yee kalau kulit dah cantik πŸ™ˆ

#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackmayyyiris #coffeescrubmalaysia #sisjualsispakai

Coffee and yogic feedback πŸ˜€
Bnyk sgt dpt feedback yg coffee dpt hilangkn burn tau, so siaoa yg nak cerah sikit tu boleh try our coffee scrub!
Bukan saja boleh buat scrub but mask coffee kalau awk creative kan, boleh buat spa dkt rumah, kalau rajin cas lah haa boleh berbisnes disitu pulakkk πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Whatsapp 0179095594 for any inquiries ye dear
-
#feedbackcoffeescrubarosa

Yayy lepas guna coffee scrub terus white head dah tak ada 🍈
Berbaloi baloi tau beli scrub coffee ni 🍎
Sbb bila kita scrub kulit mati tu kulit terus jadi shing shing berseri, plus cuma RM27 je tau πŸ‰
Esok ad postage jom whatsapp 0179095594 tau!
-
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #coffeescrub #arosa

Risau kesan parut jerawat dkt muka? Ehh jgn rsaulah kalau ada coffee scrub! Proven testimoni bnykkk sgt ramai customer ckp kalau parut kecik kecik or jerawat kecik kecik tu lajusss je hilang!
Maybe ada magic kot dlm coffee scrub ni hahaha πŸ˜‚
Ha, jomss whatsapp 0179095594 sempat lagi nak selit for today pos!
-
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #irissential #arosa

Coffee scrub feedback from our lovely customer ⚘
#arosangels mmg the best lah!
Dia ckp lpas pkai smggu muka dh tak berminyak and makin helokkk 😘 so awk jomss whatsapp 017 9296840 okay utk place order sbb esok ad postage
-
#feedbackmayyyiris
#irisfeedback #sisjualsispakai #feedbackcoffeescrubarosa

Coffee scrub feedback from our lovely customer ⚘
#arosangels mmg the best lah!
Dia ckp lpas pkai smggu muka dh tak berminyak and makin helokkk 😘 so awk jomss whatsapp 0194418463 okay utk place order sbb esok ad postage
-
#irisfeedback #feedbackcoffeescrubarosa

Selepas 5 bulan penggunaan AROSA secara consistent kini kulit sis ni kembali licin, cerah, glowing lagi haaa ☺✨✨
.
Sebelum ni kulit sis ni breakout teruk gila akibat salah pakai produk and suka pakai mekap tapi malas yg teramat-amat nak cuci muka selepas tu πŸ˜‚πŸ˜…
.
n now kulit dah slowly healing. tak lama lagi flawless lah kamu dik in shaa ALLAH. AROSA kan " Slowly but Surely " ❀
.
Takde benda ajaib kat dunia ni, hari ni pakai esok bertukar 360 darjah hehe. yg penting rajin & disiplin, in shaa ALLAH ada usaha pasti ada hasilnya πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
#feedbackarosa
#feedbackcoffeescrubiris
#feedbackcoffeescrubarosa
#pakarkulitflawless #pakarkecutjerawat

PUDARKAN PARUT JERAWAT DENGAN COFFEE SCRUB .
Coffee scrub arosa tak pernah mengecewakan. Scrub 2kali seminggu boleh hilang parut jerawat 😎

Nyah parut jerawat hudohh 😝#coffeescrubarosa #feedbackcoffeescrubarosa #thebestinclasshomemadeproduct

Pencinta coffee hati2 ya!
Takut hampa pi buat ayaq kopi satgi dgn coffee scrub Arosa niii😝😝 Nyaman je bau coffee scrub Arosa ni. Tu sebab salah satu kebaikan coffee scrub ni mampu hilangkan stress. Bila bau coffee tu, masyaAllah...hilang segala masalah yg membelenggu kepala😌😌 #arosa #arosascrub #irissential #irissentialmirasu #scrub #scrubno1dimalaysia #scrubmalaysia #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubviral #homemade #produkorganik #produknatural #jerawat #sunburn #kulitkering #parut #coffeescrubmurah #coffeescruborganik
#feedbackcoffeescrub #feedbackcoffeescrubarosa

Coffee and yogic feedback πŸ˜€
Bnyk sgt sis dpt feedback yg coffee dpt hilangkn burn tau, so sape yg nak cerah sikit tu boleh try our coffee scrub!
Bukan saja boleh buat scrub but mask coffee kalau awk creative kan, boleh buat spa dkt rumah, kalau rajin cas lah haa boleh berbisnes disitu pulakkk πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Whatsapp 017 9296840 for any inquiries ye dear
-
#feedbackmayyyiris
#feedbackcoffeescrubarosa

Coffee and yogic feedback πŸ˜€
Bnyk sgt Pejey dpt feedback yg coffee dpt hilangkn burn tau, so siaoa yg nak cerah sikit tu boleh try our coffee scrub!
Bukan saja boleh buat scrub but mask coffee kalau awk creative kan, boleh buat spa dkt rumah, kalau rajin cas lah haa boleh berbisnes disitu pulakkk πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Whatsapp 0194418463 for any inquiries ye dear
-
#feedbackcoffeescrubarosa

SAPA ADA MASALAH DI BAWAH NI? πŸ‘‡
. βœ… Kulit kering/menggerutu/merekah-rekah
βœ… Jerawat halus/kasar
βœ… Sunburn
βœ… Tone warna kulit tidak sekata
.

COFFEE SCRUB arosa pasti dapat membantu. .

Boleh review all the customer's #feedback #feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrubiris ..Jemputt tengok ☺✌

Morninggg! Pagi pagi ni nak share lah dgn korang semua one feedback ni sbb Pejey rasa penting sgt sgt!
Org sekarang sgt pentingkn kulit muka but bila ckp psal tgn or body terus tak kisah! No no, tgn awk pon penting tau especially selalu bwk motor ke apa tgn tu confirm burn πŸŒ…
Jom pamper our hand pulak! Muka nak buat treatment smpai ribu riban but dekat tgn emmm gelap gulita!
Kalau betol nak tgn putih whatsapp 0194418463 and have a good breakfast okayy 🌏
-
#feedbackbodyscrubarosa #feedbacksabunberasarosa #feedbackcoffeescrubarosa

"Jerawat halus makin kurang" πŸ’–πŸ’–πŸ’– Uolls, iolls nak bagitau nii. Utk yg berjerawat, jangan scrub tauu. Buat coffee scrub ni as mask jee.
Untuk yg tak berjerawat, yg ada masalah kulit kering ke, selulit ke, bole la scrub mcm biasa😊

Jom sama2 cantik dgn produk organikπŸ’•

#arosa #arosascrub #irissential #irissentialmirasu #scrub #scrubno1dimalaysia #scrubmalaysia #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubviral #homemade #produkorganik #produknatural #jerawat #sunburn #kulitkering #parut #coffeescrubmurah #coffeescruborganik
#feedbackcoffeescrub #feedbackcoffeescrubarosa

Risau kesan parut jerawat dkt muka? Ehh jgn rsaulah kalau ada coffee scrub! Proven testimoni bnykkk sgt ramai customer ckp kalau parut kecik kecik or jerawat kecik kecik tu lajusss je hilang!
Maybe ada magic kot dlm coffee scrub ni hahaha πŸ˜‚
Ha, jomss whatsapp 017 9296840 sempat lagi nak selit for today pos!
-
#feedbackmayyyiris
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #irissential #arosa #sisjualsispakai

Kalau kulit asyik terasa kasar sentiasa tuuu kena try this magic coffee scrub! Sekali je dh wallawieii lembut gila muka aku! Sumpah tak tipu sbb kalau tipu kena sumpah jadi sesumpah 🐡🐡🐡
-
Whatsapp 0194418463 hokayyy? Nti staff kami layan awk dgn penuh mesra lah gituu πŸ„
-
#arosafeedback #feedbackcoffeescrubarosa #sayajualcoffeescrub #coffeescrub #magicremedy

Risau kesan parut jerawat dkt muka? Ehh jgn rsaulah kalau ada coffee scrub! Proven testimoni bnykkk sgt ramai customer ckp kalau parut kecik kecik or jerawat kecik kecik tu lajusss je hilang!
Maybe ada magic kot dlm coffee scrub ni hahaha πŸ˜‚
Ha, jomss whatsapp 0194418463 sempat lagi nak selit for today pos!
-
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #irissential #arosa

Bila dah jadi pengguna tegar sanggup beli online sbb susah nak cari dkt butik vendor ☺
Support mcm ni buat Pejey and team terharu sgt and nak kerja lebih kuat utk hasilkn produk yg lebih berkualiti 😊
Semoga yg beli Arosa berpuas hati lepas tu repeat order bnyk bnyk aminnnn! Have a nice Friday guys!
Whatsapp je 0194418463 my pari pari akan tolg reply request or any inquiries from youollls okay? Ha gituuuhh
-
#feedbackbodyscrubarosa #feedbacksabunberasarosa #feedbackcoffeescrubarosa #arosafeedback #repeatorder #darizamanirislagi

Nak kulit cantik, kena la rajin!😌 Korang dah ada ke belum coffee scrub viral nii?

Kalau belum, cepat2 whatsapp or dm sis yee😚

Harga?
Sangat mampu milik. Rm27 ajoooπŸ˜‰

#arosa #arosascrub #irissential #irissentialmirasu #scrub #scrubno1dimalaysia #scrubmalaysia #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubviral #homemade #produkorganik #produknatural #jerawat #sunburn #kulitkering #parut #coffeescrubmurah #coffeescruborganik #feedbackcoffeescrub #feedbackcoffeescrubarosa

Yayy lepas guna coffee scrub terus white head dah tak ada 🍈
Berbaloi baloi tau beli scrub coffee ni 🍎
Sbb bila kita scrub kulit mati tu kulit terus jadi shing shing berseri, plus cuma RM27 je tau πŸ‰
Esok ad postage jom whatsapp 017 9296840 tau!
-
#feedbackmayyyiris
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #coffeescrub #arosa

Yayy lepas guna coffee scrub terus white head dah tak ada 🍈
Berbaloi baloi tau beli scrub coffee ni 🍎
Sbb bila kita scrub kulit mati tu kulit terus jadi shing shing berseri, plus cuma RM27 je tau πŸ‰
Esok ad postage jom whatsapp 0194418463 tau!
-
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #coffeescrub #arosa

WHITEHEAD SUDAH HILANG DARI RADAR 😱

alhamdulillah2 penangan combo COFFEE SCRUB & SABUN SUSU BERAS arosa sudah mengembalikan senyuman di wajah sis Nur Athira 😍😍😍 Pasni tinggal nak maintain cantekkk kita guna FACE SCRUB arosa pulak ye...in shaa ALLAH kulit akan bertambah muluss dan haluss 😘
πŸ“² www.wasap.my/60104200578/wwa
cc: #teamkakton
#feedbackcoffeescrubiris #feedbackcoffeescrubarosa
#feedbackfacescrubiris

Jgn beli produk Arosa kalau takot jatuh cinta β€πŸ˜‰
-
The best in class homemade organic scrub and this customer mmg pilih semua produk bestseller esp Luxe Coffee Scrub by Arosa πŸ˜™
-
Awak awak dh beli Arosa ke belom? Kalau belom whatsapp 0194418463 tau πŸ‰
-
#arosafeedback #feedbacklipscrubarosa #feedbackcoffeescrubarosa #feedbackfacescrubarosa #feedbackbodyscrubarosa

#feedbackcoffeescrubarosa

Nak nampak smooth je time makeup, kulit kena la licin dari sel kulit mati & anasirΒ² jahat dulu.
.
Jadila gegadis yang bijak macam #arosalover nimm.
.
#coffescrubarosa #ubatjerawat #ubatjeragat #homemadescrub #scrubmurah #coffeescrubmurah #irissentialpjey #coffeescrubiris #trustedagent #arosadungun #arosaterengganu

Biar lambat asal selamat.

#feedbackarosa #feedbackcoffeescrubarosa

Makin hari makin ramai #coffeescrub Arosa 😘

Rasa macam nak melompat sampai ke bintang😜

Korang yang belum cuba lagi coffee scrub heaven kita ni tolong la try. Confirm tak dapat disangkal lagi. The Best coffee scrub in town hokeyy

#feedbackcoffeescrubarosa
#arosaproduct #luxecoffeescrub #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #arosasarawak #arosabintulu #codareabintulu

CAMNE NAK HILANGKAN SELULIT ??? What inside this coffee scrub??
πŸ’Ž 'Caffeine' reduces inflammation πŸ’Ž 'Raw Sugar' exfoliates
πŸ’Ž 'Coconut Oil' soothes the skin
Korang tahu tak 3 bahan ni je sangat hebat tau. Sampai kan orang kata, "Coffee really as a miracle worker". Hebat tak hebat? And coffee juga mampu meningkatkan peredaran darah.
Jangan tak percaya. Especially mereka yang malu dengan selulit atau strechmark pada badan. Coffee boleh settlekan. Cerita banyak-banyak, mana nak cari bahan-bahan tu, rajin pula aku nak buat sendiri haih .

Uh-hm, tak perlu buat. Arosa dah siapkan untuk korang. Dont worry its organic. Siap ada extra ingredient lagi which is Almond Oil tau. Haa, boleh google apaa benefit Almond oil, so those yang takut nak cuba organic. Almond oil ni hypoallergenic oil, sesuai sangat even pada kulit baby sekalipun. Itu lah gabungan bahan dalam Arosa Luxe Coffee and Raw Sugsr Scrub.
psst: Esok last postage & COD Seri Iskandar. Pasni wwa bercuti seminggu okeyy. Open slot COD area KUALA KANGSAR, tu pon depend stok yang available jelah hikss πŸ™†πŸ»
#organicskincare #organiccoffeescrub #arosacoffeescrub #feedbackcoffeescrubarosa #strecthmarkpudar #selulithilang #selulithilangcepat #selulitscrub
#arosaperak #arosakualakangsar #arosapetaktengah

Repeat order dalam masa 2hari 😊 Thankss cikpuan ozai dari Sabah grab set #arosapromoraya paling femess ni πŸ‘πŸ‘πŸ‘Hope parcel selamat & cepat smpai mcm parcel semalam πŸ€—πŸ˜πŸ˜˜πŸ’βœˆοΈ korang yang nak join postage esok, roger2 cepat πŸ‘©πŸ»β€βœˆοΈ
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackyogicsleep

#feedbackcoffeescrubarosa rasai sendiri bru lah tahu keberkesanannya..
.
Tak perlu ckp byk..bca sendiri uolss ❀️❀️❀️

#feedbackcoffeescrubarosa rasai sendiri bru lah tahu keberkesanannye..
.
Tak perlu ckp byk..bce sendiri uolss ❀️❀️❀️

🌺 TUDIAAA LEPAS SEBULAN SETIA BESABAR BERSAMA AROSA 🌺

alhamdulillah, hasil yang boleh dibanggakan, jerawat dah banyak berkurang, bintik dan tompok2 hitam dah hilang dari radar, kulit pun dah makin cerah berseri 😍😍😍 hampa kena sabaqqq & consistent sat ja bila pakai organic product ni, jangan dok ingat macam fairy tales story lah hari ni pakai esok betukaq Snow White 😝

Biar lambat asal terjamin selamat, tengok mcm sis ni seronok dia kulit dah makin pulih 😘
Tu baru sebulan, 2@3 bulan? setahun? hampa tengok sendiri lah kulit Founder AROSA lagu mana 😍 😍😍 haaa yg mana nk repair skin tu tunggu apa lagi weiii, 2 bulan je lg nk raya ni, sempat sgt klu nk repair mana yang kurang tu , mehhh wassap atenn teruihh.

Aten >> 0143312740
Aten >> 0143312740

#feedbackarosa #feedbackcoffeescrubarosa #arosascrub #arosaorganicscrub #coffeescrubpremium #coffeescrubarosa #luxecoffeescrub #luxecoffeescrubarosa #setpengantin #bodymistarosa #bodymistmurah #bodymist #bodyscrubarosa #rezkisyahirah #rsbeauty

"TAK KAN TUKAR PRODUK LAIN DAH"
.
.
Seronok nya kan bila semua masalah kulit muka dah setel
.
Pastu kekawan pun perasan perubahan 360 degree tu, yeehaa!!
.
Awak awak tak teruja ke nak cuba??bisik bisik la jugak dengan kenalan yang ada masalah yang sama tu ya
.
Sharing is caring okes shantek!
.
.
#shanasgallery
#coffeescrubarosa
#feedbackcoffeescrubarosa

BARU SEMINGGU KAWAN DAH MULA TEGUR 😍

kauuu ghaseee? hepiii ke tidakkk?? hihi alhamdulillah serasi dengan u sis Nur Athira :) keep consistent pakai tau ! scrub ni kita memang pakai as a routine baru kulit senantiasa hellokk, tp klu tinggal pun xde lah pulak masalah naik jerawat ke terbakar ke ape. just kurang kasih syg jelahh kikiki 😝

macam rini uolsss mandi esok tidak haaa rasa2 oke ke? ☺☺☺ nanti mai try Yogic Sleep pulak tau, kompem betambahhh seri nanti 😘
.
#feedbackcoffeescrubarosa
#feedbackricemilksoaparosa
#combokecutjerawat
#combokulitsegardanglowing
#organicscrub
#SLOWLYbutSURELY

Most Popular Instagram Hashtags