[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#feedbackcoffeescrubarosa

114 posts

TOP POSTS

haaa tudiaaa one of our success testimony @eka_azzam 😍😍😍 Kaka happy for uuuuu πŸ˜˜πŸ’ƒ
.
Selepas 5 bulan penggunaan AROSA secara consistent kini kulit sis ni kembali licin, cerah, glowing lagi haaa ☺✨✨
.
Sebelum ni kulit sis ni breakout teruk gila akibat salah pakai produk and suka pakai mekap tapi malas yg teramat-amat nak cuci muka selepas tu πŸ˜‚πŸ˜…
.
n now kulit dah slowly healing. tak lama lagi flawless lah kamu dik in shaa ALLAH. AROSA kan " Slowly but Surely " ❀
.
Takde benda ajaib kat dunia ni, hari ni pakai esok bertukar 360 darjah hehe. yg penting rajin & disiplin, in shaa ALLAH ada usaha pasti ada hasilnya πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
#feedbackarosa
#feedbackcoffeescrubiris
#feedbackcoffeescrubarosa
#pakarkulitflawless #pakarkecutjerawat

Maigadddd @k1ngcoco_1 pun dah layan Luxe Coffee Scrub Arosa uols😱😱
.
Kakak dah cakap Coffee Scrub Arosa ni memang lain dari yang lain. Best gilerrrrr! Kakak start jatuh cinta dengan Arosa pun bila try Coffee Scrub ni la😍😍
.
PsstttπŸ‘€ nampak tak dah lunyai ha sticker botol scrub tu. Nampak sangat ke hulu ke hilir ngendong benda alah tu..hikhik. Suka sangat lettewwwww!!πŸ˜™
.
#feedbackcoffeescrubarosa
#coffeescrubarosa
#arosa

Biar lambat asal selamat.

#feedbackarosa #feedbackcoffeescrubarosa

#feedbackcoffeescrubarosa rasai sendiri bru lah tahu keberkesanannya..
.
Tak perlu ckp byk..bca sendiri uolss ❀️❀️❀️

JERAWAT BERLELUASA?

Moh pakai Coffee Scrub Arosa. InsyaAllah berkesan😘😘 Berminat nak cuba? Ws kakak 0132034033πŸ˜‰ .
#feedbackarosa
#feedbackcoffeescrubarosa
#arosa #coffeescrubmalaysia #coffeescrubarosa

Yayy lepas guna coffee scrub terus white head dah tak ada 🍈
Berbaloi baloi tau beli scrub coffee ni 🍎
Sbb bila kita scrub kulit mati tu kulit terus jadi shing shing berseri, plus cuma RM27 je tau πŸ‰
Esok ad postage jom whatsapp 017 9296840 tau!
-
#feedbackmayyyiris
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #coffeescrub #arosa

MOST RECENT

Coffee scrub feedback from our lovely customer ⚘
#arosangels mmg the best lah!
Dia ckp lpas pkai smggu muka dh tak berminyak and makin helokkk 😘 so awk jomss whatsapp 017 9296840 okay utk place order sbb esok ad postage
-
#feedbackmayyyiris
#irisfeedback #sisjualsispakai #feedbackcoffeescrubarosa

Coffee scrub feedback from our lovely customer ⚘
#arosangels mmg the best lah!
Dia ckp lpas pkai smggu muka dh tak berminyak and makin helokkk 😘 so awk jomss whatsapp 0194418463 okay utk place order sbb esok ad postage
-
#irisfeedback #feedbackcoffeescrubarosa

Selepas 5 bulan penggunaan AROSA secara consistent kini kulit sis ni kembali licin, cerah, glowing lagi haaa ☺✨✨
.
Sebelum ni kulit sis ni breakout teruk gila akibat salah pakai produk and suka pakai mekap tapi malas yg teramat-amat nak cuci muka selepas tu πŸ˜‚πŸ˜…
.
n now kulit dah slowly healing. tak lama lagi flawless lah kamu dik in shaa ALLAH. AROSA kan " Slowly but Surely " ❀
.
Takde benda ajaib kat dunia ni, hari ni pakai esok bertukar 360 darjah hehe. yg penting rajin & disiplin, in shaa ALLAH ada usaha pasti ada hasilnya πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
#feedbackarosa
#feedbackcoffeescrubiris
#feedbackcoffeescrubarosa
#pakarkulitflawless #pakarkecutjerawat

PUDARKAN PARUT JERAWAT DENGAN COFFEE SCRUB .
Coffee scrub arosa tak pernah mengecewakan. Scrub 2kali seminggu boleh hilang parut jerawat 😎

Nyah parut jerawat hudohh 😝#coffeescrubarosa #feedbackcoffeescrubarosa #thebestinclasshomemadeproduct

Pencinta coffee hati2 ya!
Takut hampa pi buat ayaq kopi satgi dgn coffee scrub Arosa niii😝😝 Nyaman je bau coffee scrub Arosa ni. Tu sebab salah satu kebaikan coffee scrub ni mampu hilangkan stress. Bila bau coffee tu, masyaAllah...hilang segala masalah yg membelenggu kepala😌😌 #arosa #arosascrub #irissential #irissentialmirasu #scrub #scrubno1dimalaysia #scrubmalaysia #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubviral #homemade #produkorganik #produknatural #jerawat #sunburn #kulitkering #parut #coffeescrubmurah #coffeescruborganik
#feedbackcoffeescrub #feedbackcoffeescrubarosa

Coffee and yogic feedback πŸ˜€
Bnyk sgt Pejey dpt feedback yg coffee dpt hilangkn burn tau, so siaoa yg nak cerah sikit tu boleh try our coffee scrub!
Bukan saja boleh buat scrub but mask coffee kalau awk creative kan, boleh buat spa dkt rumah, kalau rajin cas lah haa boleh berbisnes disitu pulakkk πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Whatsapp 0145076168 for any inquiries ye dear
-
#feedbackcoffeescrubarosa

Coffee and yogic feedback πŸ˜€
Bnyk sgt sis dpt feedback yg coffee dpt hilangkn burn tau, so sape yg nak cerah sikit tu boleh try our coffee scrub!
Bukan saja boleh buat scrub but mask coffee kalau awk creative kan, boleh buat spa dkt rumah, kalau rajin cas lah haa boleh berbisnes disitu pulakkk πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Whatsapp 017 9296840 for any inquiries ye dear
-
#feedbackmayyyiris
#feedbackcoffeescrubarosa

Coffee and yogic feedback πŸ˜€
Bnyk sgt Pejey dpt feedback yg coffee dpt hilangkn burn tau, so siaoa yg nak cerah sikit tu boleh try our coffee scrub!
Bukan saja boleh buat scrub but mask coffee kalau awk creative kan, boleh buat spa dkt rumah, kalau rajin cas lah haa boleh berbisnes disitu pulakkk πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Whatsapp 0194418463 for any inquiries ye dear
-
#feedbackcoffeescrubarosa

SAPA ADA MASALAH DI BAWAH NI? πŸ‘‡
. βœ… Kulit kering/menggerutu/merekah-rekah
βœ… Jerawat halus/kasar
βœ… Sunburn
βœ… Tone warna kulit tidak sekata
.

COFFEE SCRUB arosa pasti dapat membantu. .

Boleh review all the customer's #feedback #feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrubiris ..Jemputt tengok ☺✌

Morninggg! Pagi pagi ni nak share lah dgn korang semua one feedback ni sbb Pejey rasa penting sgt sgt!
Org sekarang sgt pentingkn kulit muka but bila ckp psal tgn or body terus tak kisah! No no, tgn awk pon penting tau especially selalu bwk motor ke apa tgn tu confirm burn πŸŒ…
Jom pamper our hand pulak! Muka nak buat treatment smpai ribu riban but dekat tgn emmm gelap gulita!
Kalau betol nak tgn putih whatsapp 0194418463 and have a good breakfast okayy 🌏
-
#feedbackbodyscrubarosa #feedbacksabunberasarosa #feedbackcoffeescrubarosa

"Jerawat halus makin kurang" πŸ’–πŸ’–πŸ’– Uolls, iolls nak bagitau nii. Utk yg berjerawat, jangan scrub tauu. Buat coffee scrub ni as mask jee.
Untuk yg tak berjerawat, yg ada masalah kulit kering ke, selulit ke, bole la scrub mcm biasa😊

Jom sama2 cantik dgn produk organikπŸ’•

#arosa #arosascrub #irissential #irissentialmirasu #scrub #scrubno1dimalaysia #scrubmalaysia #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubviral #homemade #produkorganik #produknatural #jerawat #sunburn #kulitkering #parut #coffeescrubmurah #coffeescruborganik
#feedbackcoffeescrub #feedbackcoffeescrubarosa

Risau kesan parut jerawat dkt muka? Ehh jgn rsaulah kalau ada coffee scrub! Proven testimoni bnykkk sgt ramai customer ckp kalau parut kecik kecik or jerawat kecik kecik tu lajusss je hilang!
Maybe ada magic kot dlm coffee scrub ni hahaha πŸ˜‚
Ha, jomss whatsapp 017 9296840 sempat lagi nak selit for today pos!
-
#feedbackmayyyiris
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #irissential #arosa #sisjualsispakai

Kalau kulit asyik terasa kasar sentiasa tuuu kena try this magic coffee scrub! Sekali je dh wallawieii lembut gila muka aku! Sumpah tak tipu sbb kalau tipu kena sumpah jadi sesumpah 🐡🐡🐡
-
Whatsapp 0194418463 hokayyy? Nti staff kami layan awk dgn penuh mesra lah gituu πŸ„
-
#arosafeedback #feedbackcoffeescrubarosa #sayajualcoffeescrub #coffeescrub #magicremedy

Yayy lepas guna coffee scrub terus white head dah tak ada 🍈
Berbaloi baloi tau beli scrub coffee ni 🍎
Sbb bila kita scrub kulit mati tu kulit terus jadi shing shing berseri, RM 27 aje tau jom whatsapp 0145076168 tau!
-
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #coffeescrub #arosa

Risau kesan parut jerawat dkt muka? Ehh jgn rsaulah kalau ada coffee scrub! Proven testimoni bnykkk sgt ramai customer ckp kalau parut kecik kecik or jerawat kecik kecik tu lajusss je hilang!
Maybe ada magic kot dlm coffee scrub ni hahaha πŸ˜‚
Ha, jomss whatsapp 0194418463 sempat lagi nak selit for today pos!
-
#feedbackcoffeescrubarosa #feedbackcoffeescrub #irissential #arosa

Bila dah jadi pengguna tegar sanggup beli online sbb susah nak cari dkt butik vendor ☺
Support mcm ni buat Pejey and team terharu sgt and nak kerja lebih kuat utk hasilkn produk yg lebih berkualiti 😊
Semoga yg beli Arosa berpuas hati lepas tu repeat order bnyk bnyk aminnnn! Have a nice Friday guys!
Whatsapp je 0194418463 my pari pari akan tolg reply request or any inquiries from youollls okay? Ha gituuuhh
-
#feedbackbodyscrubarosa #feedbacksabunberasarosa #feedbackcoffeescrubarosa #arosafeedback #repeatorder #darizamanirislagi

Nak kulit cantik, kena la rajin!😌 Korang dah ada ke belum coffee scrub viral nii?

Kalau belum, cepat2 whatsapp or dm sis yee😚

Harga?
Sangat mampu milik. Rm27 ajoooπŸ˜‰

#arosa #arosascrub #irissential #irissentialmirasu #scrub #scrubno1dimalaysia #scrubmalaysia #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescrubviral #homemade #produkorganik #produknatural #jerawat #sunburn #kulitkering #parut #coffeescrubmurah #coffeescruborganik #feedbackcoffeescrub #feedbackcoffeescrubarosa

Most Popular Instagram Hashtags